2025.07.20, Vasárnap, 04:57
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

MioDátum: Kedd, 2016.01.05, 00:45 | Üzenet # 76
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Oké.*Bólintok.* - Nagyon megszerették egymást.*Mosolyodom el, annyira édesek vagytok együtt.* - Értettem és köszönöm.*Ismét jó kedvem lett.* - Vigyáztam rá tényleg.*Mondom neked.* - Bár kicsit azért fáj, főleg ha járok rajta.*Sóhajtok fel, mennyivel jobb lett volna, ha kapok egy puszit rá.XD* - Mikor érsz rá, hogy neki kezdjünk?

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.05, 21:56 | Üzenet # 77
Yaoista
- Aranyos. *Puszilom meg, mire édesen dorombolni kezdett.* - Eléggé megsérült, szóval nem meglepő, hogy felszakadt. *Ezt nem rosszból mondtam, de még én is felszakítottam volna.* - Sejtettem. *Kicsit nézegetem, majd a kezedbe adom a macskád.* - Átkötöm. *Mondom végül.* - Holnap? Akkor nem megyek be, de ma elaludnék, nagyon fáradt vagyok. *Sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Szerda, 2016.01.06, 00:16 | Üzenet # 78
Yaoista
- Igen.*Mosolygok, nagyon féltékeny vagyok tényleg rá.XD* - Ne is mond.*Sóhajtok fel. Elviszem a cicát, nem értem, hogy mire készülsz, majd csak elmosolyodom.* - Köszönöm.*Tényleg most olyan kedves vagy velem.* - Rendben és jól teszed.*Simogatom a cicám, aki nem hisztizek még, hogy átadtad.* - Nagyon jó modell leszel, tudod igen karakteres arcod van.*Most művész szemmel mondom.* - Szeretnéd, akkor csinálok egy fürdőt és ígérem hagylak piheni.*Tényleg nem fogok rád rontani és hasonlók.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 00:34 | Üzenet # 79
Yaoista
*Odahozom az elsősegély ládát.* - Azt hiszem majd feltöltöm... *Állapítom meg, mert melléd az, ami benne van, édes kevés.* - Értem. *Csak ennyit mondtam és közben óvatosan leszedem a kötést a térdedről, majd újra lekezelem.* - Nem kell, köszi. Csak tusolok egyet. *Valahol bennem volt a tegnap, de most tényleg nem volt olyan hangulatom, hogy nagy fürdést rendezzek.* - Neked majd segítek, mert nem kéne, hogy a sebed felázzon. *Jegyzem meg, közben már be is fejeztem.* - Kész. A karod? *Nézem meg azt is.* - Oké, ez nem vérzett át. *Nyugtázom, majd visszaülök a fotelbe, de amint lent a fenekem, a cicád már jött is vissza hozzám.* - Vacsorát rendelünk, ok?

MioDátum: Szerda, 2016.01.06, 00:54 | Üzenet # 80
Yaoista
- Bocsánat, majd kifizetem.*Hiszen miattam volt.* - Otthon is több van.*Nevetek fel zavartan.* - Oké.*Bólintok.* - Tessék?*Pirulok el, na erre tényleg nem számítottam.* - Rendben.*Motyogom és tudom, hogy neked ez semmiség, de nekem nem.* - Köszönöm.*Most is nagyon óvatosan láttad el.* - Ez szerencsére nem.*Bólintok és a cicámon csak felnevetek, de nem zavar.* - Benne vagyok. Mit ennél?*Kérdezlek és ismét olyan jó veled igyekszem nem elrontani.* - Mondjuk egy kis thai kaja?*Kérdezlek, de nekem bármi jó, még azt is megeszem, amit nem szeretek, ha te szereted.xd*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 01:26 | Üzenet # 81
Yaoista
- Nem kell. Egy kölyök nekem ne fizessen semmit. *Az elveim.* - Nem hallottad? Ne számíts semmire. *Szólok rád.* - Csak beleteszlek a kádba meg kiveszlek, ennyi. *Közlöm veled a tényeket. A macskád megint simogatom és ő meg nagyba dorombol.* - Nem is tudom... thai jól hangzik. *Igazából nekem mindegy volt, most bármi jól esett volna.* - Legyen az. Nem vagy még éhes? *Én még nem voltam.* - Csak mert nem akarom nagyon korán, de későn se megrendelni.

MioDátum: Szerda, 2016.01.06, 01:44 | Üzenet # 82
Yaoista
- Oké oké.*Nem rosszból mondtam.* - Meg se szólaltam és nem gondoltam bele többet.*Sóhajtok fel, bár így lehet nem is kell segítened.  biggrin * - Rá ér később, még én se vagyok.*Mondom, majd csak ismét elterülök és a tévét bambulom.* - A cicám is szereti a thai kaját, bár mindenből szeret kunyizni.*Mosolyodom el lágyabban.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 01:50 | Üzenet # 83
Yaoista
- Rendben. *Nem hibáztattál, amiért figyelmeztettelek, hogy ne gondolj sokat a dolgokba, hiszen egy egyszerű felvidítás miatt tartunk itt, ahol most.* - Szólj, ha az leszel. *Közben hátrafektettem a cicád és a hasát simogattam. Nekem hagyott mindent.* - Szóval egy kunyizó... *Kezdek vele játszani.* - Kis éhenkórász vagy, mi? *Kapja el a kezem és harapdálni kezdi, de nem fáj.* - Gondolom mindig adsz neki. *Bunyózok vele tovább.*

MioDátum: Szerda, 2016.01.06, 01:59 | Üzenet # 84
Yaoista
- Szólok.*Nem is mondom, hogy akkor rendeljünk, amikor te akarod, mert ezzel se értenél egyet, ami persze azért kedves, még ha ez se jelent semmit.XD* - Igen az.*Kuncogok és csak olvadozva nézlek titeket.* - Azért nem, van némi szigor, meg nem akarom agyonetetni, de nincsen egyáltalán rossz dolga.*Mosolygok.* - Nagyon szeretem őt, ő mindig velem van, na jó most már veled is.*Nevetek fel.* - Te sose akartál házi állatot?

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 21:58 | Üzenet # 85
Yaoista
- Mondjuk jó husiba van. *Nem volt kövér, de nem volt kiscica, az tuti.* - Nem is fest úgy, mint aki éheztetve van. *Mosolyodom el és tovább nyúzom, amit nagyon élvez.* - Nem tudom, hogy miért. *Tényleg nem értettem, már az első pillanattól kezdve nagyon barátságos volt velem.* - Vagy mindenkivel ilyen? *Kérdezem kíváncsian.* - Nem arról van szó, hogy nem akartam... csak egyszerűen nincs rá időm. Nem vagyok itthon annyit, hogy rendesen tudjak vele foglalkozni. *Azért van, hogy napokig csak aludni járok haza.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.01.07, 00:59 | Üzenet # 86
Yaoista
- Pont jó.*Mosolygok.* - Az biztos.*Nevetek fel.* - Nem, megválogatja, hogy kiket szeret.*Kuncogok, de így van.* - Mert tudja, hogy szereted és jó kezekben van nálad.*Mondom édesen.* - Értem, na akkor most kiscicám kárpótol.*Mert te csak a macskának örülsz ugye.* - Rosszaság tud lenni, de amúgy imádom, úgy ahogy van.*Erre csak nyávog egyet, mintha értené.* - Bizony te vagy az én kis gyöngyszemem.

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:19 | Üzenet # 87
Yaoista
- Értem, szóval kis finnyás. *Mosolyodom el.* - Túl aranyos... *Na meg mindig bújt hozzám, nem tudtam neki ellenállni.* - Igen, az biztos. *Simogatom tovább.* - Itt még nem szedett szét semmit, amin egyébként meglepődtem. Azt hittem, hogy mehetek új bútorokat venni, de szerencsére nem. Okos cica vagy, igaz? *Beszélgetek vele, mire nekem is nyávogott.* - Gyöngyszem, mi? *Kuncogok, de ez valahol.. valahol mééélyen aranyos volt.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:34 | Üzenet # 88
Yaoista
- Így is lehet mondani.*Kuncogok.* - Valóban.*Remélem egyszer rám is mondod. Leckéket kéne vennem tőle, bár ő is folyton nyomodba volt és mondhatni nyomult, de bezzeg nála bejött. biggrin * - Igen én is, de úgy látszik ennyire oda van érted, bár majd ha tegyük fel nem jössz haza sokáig, na akkor megy a hiszti és a bosszú.*Kuncogok.* - Igen az, tényleg nagyon szeretem. Ő nem csak egy háziállat csupán, hanem családtag és barát. Vagy butaság?

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 02:03 | Üzenet # 89
Yaoista
*Azért egy cicától más, ha jön utánam és bújik hozzám.* - Hát remélem nem.. hallod cica? *Mosolyodom el rá, mire csak nyávogott megint.* - Szóval szétszedsz majd mindent, értem... *Kuncogom.* - Majd hozok neked finomságot. *Simogatom, de ez már tetszett neki.* - Egyáltalán nem butaság. *Mosolygok rád egy picit.* - Ők is lehetnek ugyan úgy a barátaink. Ragaszkodnak és szeretnek. Bár lehet csak a kajáért. *Kuncogok halkan.* - De egyáltalán nem butaság.

MioDátum: Csütörtök, 2016.01.07, 02:11 | Üzenet # 90
Yaoista
- Ő a főnök.*Kuncogok.* - Különben szerintem nem lesz semmi baj, maximum az én cuccaim szedi szét.*Kuncogok.* - Szóval lekenyerezd mi?*Vigyorodom el.* - Így van.*Bólogatok.* - Örülök, hogy te is így gondolod és csak nem a kaja miatt, maximum csak közre játszik.*Persze tudtam jól, hogy nem emiatt szeret.* - Olyan sok örömet tud okozni, nem is gondolná az ember, amíg meg nem tapasztalja.*Mosolyodom el lágyabban.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 09:23 | Üzenet # 91
Yaoista
- Az engem nem zavar. *Vigyorgok kicsit.* - Le bizony. Kap valami finom pocakbavalót, persze csak olyat, amire azt mondod kaphat. *Nem az én macskám és etetni is te szoktad. Nem akartam neki valami olyat adni, ami káros lenne.* - Erősen. *Kuncogtam, persze én is tudtam, hogy nem arról szól.* - Mióta van veled? Nem is kérdeztem, hogy hány éves. Szüleid nem akadtak ki, hogy hazaállítottál vele? *Kérdezem, a macskádról szerettem veled beszélgetni. Meg egyébként nem zavartál annyira, inkább csak ez a sok hülye kirohanásod.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.01.07, 13:04 | Üzenet # 92
Yaoista
- Sejtettem.*Sóhajtok fel, de elmosolyodom.* - Szereti a pocakját.*Kuncogok.* - Megbeszéljük.*Azért ez jól esik, hogy figyelsz erre, bár nem lep meg, hiszen te nagyon figyelmes vagy. Furcsa ez a sok kérdés tőled, de már tudtam a macskám az egyik kulcs hozzád. biggrin - Két éve és a kora is ennyi, hiszen pár hetes volt csak amikor hozzám került.*Mai napig emlékszem, hogy milyen pici volt.* - Elsőre kiakadtak, majd elfogadták, hogy is mondjam ők is megimádták.*Kuncogok.* - Bár annyira, nem mint te és ez fordítva is igaz, őket se bírja ennyire.*Mosolygok. Tényleg nagyon jó így veled beszélni.* - Tudod úgy érzem egyben nagyon hálás, hogy megmentettem és tényleg érzi, hogy jó helyen van.*Ülök fel és úgy nézlek titeket, de most semmi olyan érzésem nincsen.* - Néha úgy érzem magam, mint ő, hogy nagyon hasonlóak vagyunk.

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 23:20 | Üzenet # 93
Yaoista
- Hát azt sejtettem. *Közben finoman megsimogatom a pociját.* - Értem. Akkor még kis fiatal. *Azt hittem idősebb, nem tudom, hogy miért.* - Szóval bevetette a csáberejét. *Mosolyodom el.* - Szóval engem jobban szeret. *Kuncogok halkan és közben édesen bújik hozzám, tényleg teljesen oda volt értem.* - Az állatok nem buták. Nem felejtik el, ha valamit teszünk értük. *Vakargatom a buksiját, ő meg az arcomat tapicskálja.* - Mire gondolsz? Téged nem rakott ki senki az utcára.

MioDátum: Péntek, 2016.01.08, 00:08 | Üzenet # 94
Yaoista
- Igen az.*Bólintok.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Sokkal jobban.*Bólogatok.* - Igen ez így van. Engem ő tényleg vár haza és amikor rossz passzban vagyok megvigasztal, szóval ez nem csak a kutyáknál működik hiába mondják.*Legalábbis az én cicám ilyen.* - Valóban nem, de tudod én is megválogatom kiket kedvelek vagyis akit nem bírok nem fogok az illetővel jó pofizni. Makacsak vagyunk és öntörvényűek és szeretjük a hasunkat, na meg aludni.*Nevetek fel édesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.01.08, 01:05 | Üzenet # 95
Yaoista
- De ő különleges cica. *Mosolyodom el. Utána csöndben hallgattalak és elnevettem magam.* - Az evés és az alvás feltűnt. Meg az öntörvényűség. *Hiszen az elég öntörvényű dolog, hogy fogod magad és beköltözöl valaki más lakásába. De persze a cica aranyos volt, te pedig nagyon nem.* - Miért nem kezdesz el rajzsuliba járni, amíg itt vagy?

MioDátum: Péntek, 2016.01.08, 01:46 | Üzenet # 96
Yaoista
- Az.*Mosolyodom el.* - Mondom én.*Nevetek fel, bár te az utolsót nem jóból mondtad ugye.* - Rajzsuliba?*Gondolkozom el. Tény annak több haszna lenne, bár akkor kevesebbet látnálak, de mondjuk annyira nem mennék az agyadra, de azért ezt még jól át kell, hogy gondoljam.* - Talán elmegyek.*Mondom, bár nem tudtam hogy magad miatt vagy miattam mondod.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 08:53 | Üzenet # 97
Yaoista
- Igen. *Láttam rajtad, hogy tanácstalan vagy.* - Ha el akarod érni, hogy apád komolyan vegyen, akkor tegyél érte. Ahelyett, hogy a cukrászdába bohóckodsz, tudnál fejlődni a rajzolásban. Talán akkor apád elfogadná, hogy mit is akarsz kezdeni az életeddel. *Magyarázom türelmesen.* - Nem kell abbahagynod a cukrászdában a melót, ha ezen múlik. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.11, 12:13 | Üzenet # 98
Yaoista
*Nem bohóckodtam, csak nem értettem hozzá, a kettő számomra nem ugyanaz.* - Talán.*Bár jelenleg erre semmi esélyt nem látod.* -Tessék?*Nézzek rád döbbenten és erre aztán tényleg nem számítottam. Lehet ennek sincsen számodra jelentősége, de nekem ennek főleg van. Még jobban beléd estem, de ezt nem mondom.* - Köszönöm.*Mosolyodom el végül.* - Akkor keresek sulit és ha sikerül nem fogok bejárni a cukrászdába.*Talán ezek után most ezt értékelni fogod.* - De te leszel a modellem készülj.*Nevetek fel.* - Majd, megmondom te voltál a múzsám, ha kérdezik.*Mondom édesen, de nem rosszból.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.12, 09:43 | Üzenet # 99
Yaoista
- Nem ismétlem el. *Igazából úgy voltam vele, ha már minden áron a nyakamon akarsz maradni, azt megteheted úgy is, hogy haszna legyen számodra.* - Ahogy gondolod. *Tényleg rád hagytam.* - Sejtettem. *Mosolyodom el egy nagyon picit, de tényleg picit.* - Istenem... *Túrok a hajamba, de mást nem fűzök a múzsás szövegedhez, inkább rád hagytam.*

MioDátum: Szerda, 2016.01.13, 12:10 | Üzenet # 100
Yaoista
*Nagyon tetszik a mosolyod, de a folytatásra kicsit elszomorodom.* - Soha senki se ihletett úgy meg, mint te.*Suttogom.* - Sajnálom, hogy ezzel is bosszúságot okozok, nem akartam és a hangulatot se elrontani.*Kezdem el ismét tördelni az ujjaimat.* - Lassan akkor ehetnénk, ha benne vagy.*Felállok de fel is szisszenek.* - Lefürdök megoldom.*Indulok el, neked ez úgyis csak nyűg.*

Keresés: