2025.07.20, Vasárnap, 04:58
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.13, 20:00 | Üzenet # 101
Yaoista
*Sóhajtok egy nagyot, mert nagyon hülye voltál.* - Rendben. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Segítek. *Állok föl, nem nagyon érdekelt, hogy most akarod vagy se. Attól még, hogy idegesít a tény, hogy csak úgy beköltöztél, még vigyáznom kellett rád. Odamentem és egy mozdulattal felkaptalak. Szépen bevittelek a fürdőszobába, majd leültettelek a kád szélére. Elkezdtem vizet engedni neked közben.* - Kimenjek?

MioDátum: Szerda, 2016.01.13, 20:04 | Üzenet # 102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem tiltakozom egy esélyem sincs, na meg azért hülye se vagyok ennyire és kihasználom a helyzetet, bár arra nem számítottam, hogy fel is kapsz, azért erre elpirulok elégé, de mégis élvezem.* - Nem kell.*Motyogom még mindig vörösen, majd elkezdek vetkőzni, amíg pucér nem leszek, amire azért még egy árnyalattal vörösebb leszek, de nem takarom el magamat, hátha tetszik a látvány biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.14, 11:30 | Üzenet # 103
Yaoista
*Azért egy picit megmosolyogtam, hogy mennyire zavarba vagy. Miután kész volt a víz, óvatosan beleraktalak. Nem engedtem sokat, inkább csak ilyen fürdetéshez valót. Meg kell hagyni, tényleg szép tested volt, de nem látszódott az arcomon semmi. Szépen belesegítettelek, persze figyelve, majd egy szó nélkül elkezdtelek fürdetni. A pólóm elég hamar vizes lesz, így egy laza mozdulattal leveszem és beledobom a szennyesbe.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.15, 17:14 | Üzenet # 104
Yaoista
*Meglepő de végig csendben vagyok és meg se szólalok. Olykor fel is sóhajtok az érintésedre és persze fülig vörös vagyok. Lehet ennél több sose lesz, de legalább most érezhetem az érintésed, ami nagyon kellemes. Láthatod rajtam, hogy tényleg nem volt dolgom férfival, de aztán hiheted, hogy megjátszom magam. Persze, amikor lekerül felsőd megnézlek most is, de elkapom a tekintetem.* - Jól esik.*Nyögök ki csak ennyit.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.01.15, 21:36 | Üzenet # 105
Yaoista
*Aranyos volt azért, ahol reagáltál, de nem hittem el, hogy tényleg nem volt senkid. Inkább csak kis szégyenlősnek tűntél, ahhoz pedig nem kell szűznek lenni. Nem zavart, hogy megnézel, hiszen nonstop engem bámulsz mindig.* - Örülök. *Óvatos voltam és igyekeztem a sebeid a lehető legjobban elkerülni. Nem kellett, hogy felázzanak. Mikor befejeztem, felálltam és segítettem neked is, majd köréd tekertem egy törölközőt. Segítettem kiszállni, majd felemelve bevittelek a szobádba.* - Törölközz meg rendesen, nehogy megfázz. Mit szeretnél felvenni? *Megyek a szekrényedhez.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 17:17 | Üzenet # 106
Yaoista
*Megköszönöm a segítséged és csak mosolygok zavartan. Most először örülök, hogy ilyen béna vagyok. biggrin * - Oké.*Kezdem el magam törölni.* - Egy boxert és egy pólót.*Mondom, majd amikor odaadod felveszem.* - Köszönöm szépen még egyszer.*Simogatom meg karod, de csak egy pillanatra.* - Te se fázzál meg.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 20:24 | Üzenet # 107
Yaoista
- Rendben. *Elő is keresem neked, majd a kezedbe adom.* - Nincs mit. *Nem zavart a simogatásod, azért nem vagyok annyira szőrősszívű.* - Én nem fogok. *Azért picit elmosolyodtam, majd odamentem és a karomba vettelek.* - Gondolom nem itt szeretnél gubbasztani. *Viszlek ki a kanapéra. Odaadok egy étlapot, majd elmentem egy felsőért.* - Válassz valamit. *Jövök vissza már egy atlétába. Persze amint leültem a fotelba, a macska már az ölembe volt.* - Te is akarsz választani, mi? *Vakargatom az állát.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 21:02 | Üzenet # 108
Yaoista
- Oké.*Mosolygok én is.* - Nem szeretnék.*Örülök, hogy lehetek veled.* - Rendben.*Kezdem el bújni az étlapot, de még nagyon a történtek hatása alatt vagyok.* - Az biztos.*Kuncogok, majd miután választunk megrendeljük a kaját.* - Biztos nem lesz olyan finom, mint a tiéd.*Mondom édesen.* - Neked van valami hobbid?*Szeretem volna többet megtudni rólad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 22:39 | Üzenet # 109
Yaoista
- Thai kajába nem vagyok jó. *Mindig elrontottam a fűszerezését.* - De itt finoman főznek, ismerem a tulajt. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen, azért mindig olyan helyről rendelek, amit ismerek.* - Nem nagyon. Illetve nekem a munkám a hobbim. Minden időm és energiám felemészti, de imádom. Lehet elfáradok, de mikor kész egy torta, amit én terveztem, az fantasztikus érzés. *Gyújtok rá közben.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 22:54 | Üzenet # 110
Yaoista
- Ezt nem hiszem el.*Szerintem olyan nincs, hogy te valamiben ne legyél jó.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Biztos nagyon jó lehet. Milyen jó is lenne, ha ez nekem is sikerülne a mangáimmal. Tudod nem érdekelne a pénz meg hírnév csak az, hogy amit csinálok tetsszen az embereknek, hogy várják, hogy kijöjjön az új rész meg hasonlók.*Nagyon boldog lettem volna akkor.* - Különben miért pont cukrász? Hogy jött?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 12:24 | Üzenet # 111
Yaoista
- Ez csak rajtad múlik. *Jó, meg persze apádon, de rá lehet hatni. Nehezen, de lehet.* - Az egyik születésnapomra kaptam egy gyönyörű tortát. Rögtön beleszerettem az egészbe, pedig nem szeretem a sok édeset. Tudod nekem inkább a kihívás tetszik benne, az új megoldások. Az evést meghagyom másnak. *Persze mindent megkóstolok, mert meg kell és szeretem is, de nem akkora mennyiségbe, hogy folyton édeset tudjak enni.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.18, 12:39 | Üzenet # 112
Yaoista
- Részben.*Bár ezt te is tudtad, de ha tényleg enged apám akkor már csak rajtam múlik.* - Értem.*Mosolyodom el.* - Én megenném az összes alapanyagot és gurulnék.*Nevetek fel.* - Biztos nagyon büszke rád a családod és a barátaid.*Ebben biztos voltam és meg is értettem.* - Nem sokan mondhatják el, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk és ez annyira jó lehet.*Nagyon boldog lennék, ha nekem is sikerülne.* - Egyszer a rajztanárom is felkereste az apámat, de az se hatotta meg és még akkor se jött el, amikor kiállították a rajzaimat.*Bármennyire szeret ezek nagyon rosszul esnek.* - Na és mikor kaptad meg azt a gyönyörű tortát?*Nem akartam elrontani a hangulatot na meg rólad akarok hallani.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 23:28 | Üzenet # 113
Yaoista
- Sejtettem. Láttalak nyalakodni. *Jegyzem meg egy kis mosollyal.* - Igen, mondhatjuk. *Bólintok, én is az voltam nagyon.* - Valóban az, tudom, hogy szerencsém van, de azért keményen megdolgoztam érte. *Nem a számba repült a galamb.* - Majd én beszélek apáddal, ha kell. *Azért ismertem egy ideje, tudtam vele vitázni rendesen. Ezen is összevesztünk, de tudta, hogy nem mondhatok neki nemet.* - A tizedik születésnapomra édesanyámtól. *Mosolyodom el kicsit.* - Majd keresek róla képet. Biztos van.

MioDátum: Hétfő, 2016.01.18, 23:50 | Üzenet # 114
Yaoista
- Bocsika.*Kuncogok.* - Ezt nem is vitattam. Minden nap látom, hogy mennyire keményen dolgozol, pedig megtehetnéd, hogy hátra dőlsz de még se ilyen vagy.*Felnéztem rád, amellett hogy oda meg vissza voltam érted.* - Tessék? Ezt komolyan mondod?*Kérdezlek, most ezzel ismét megleptél.* - Akkor ez gyerekkorod óta van, nagyon jó.*Mosolygok.* - Nagyon édes lehettél.*Képzelem el.* - Mármint olyan helyesen édes szóval érted.*Magyarázom.*  - Köszönök mindent Kai, tudod miattad most jobban tudok hinni. Te egy remek ember vagy, szerencsés mindenki, aki veled bármilyen kapcsolatban van.

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:33 | Üzenet # 115
Yaoista
- Szeretek ott lenni és azt a légkört. *Ez tény volt.* - Igen. *Bólintok, gyerekkori álom.* - Értem, értem. *Mosolyodom el egy picit, azért néha vicces, mikor szabadkozni kezdesz. Bókodra nem mondtam semmit, csak biccentek. Kissé zavarba hozott ez, de ennyi.* - Neked miért pont a rajzolás? Vagyis hogy jött?

MioDátum: Kedd, 2016.01.19, 00:52 | Üzenet # 116
Yaoista
- Megértem.*Mosolygok és örülök, hogy egyre többször teszed és nem csak morogsz. Én nem látom, hogy kicsit zavarba jöttél.* - Igazából mióta az eszemet tudom rajzolok, már egészen kicsiként elkezdtem, persze eleinte csak firka volt.*Nevetek fel.* - A rajzolás mindig kikapcsol és sokszor abba is menekültem. Egyre többet és többet rajzoltam, aztán kiderült, hogy igazából van is hozzá tehetségem, persze még nagyon sokat kéne tanulnom.*Ezzel tisztában voltam.* - Apám meg úgy volt vele, hogy csak kinövöm, de ugye ez nem történt meg. Ne értsél félre én szeretem az apámat és felnézzek rá. Tudom jól, hogy mindent egyedül ért el, de én akkor se vagyok ő. Hiába van meg az eszem az üzleti világhoz egyszerűen utálom, nagyon utálom.*Suttogom.* - Olyan jó lenne, ha megértené és egyszer azt mondaná rám, hogy büszke.*Bár erre sok esélyt nem láttam.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.19, 22:26 | Üzenet # 117
Yaoista
*Csöndben hallgatlak és közben játszok a macskával.* - Tudom, hogy szereted. *Jegyzem meg gyorsan. Megértettem, hogy nem akarsz olyan dolgot csinálni, ami egyáltalán nem érdekel.* - Apád makacs ember, de nem lehetetlen. *Legalábbis én így gondoltam.* - Csak jót akar neked, meg szerintem tovább akarja adni azt, amit felépített. Igazából ez dicséret, hogy erre alkalmasnak talál. *Azért voltak mércék.* - De ha gyűlölöd, előbb-utóbb úgy is belátja, hogy nem tud rávenni téged.*

MioDátum: Kedd, 2016.01.19, 23:12 | Üzenet # 118
Yaoista
- Ha te mondod.*Most elég hihetetlen volt még ez.* - Nézőpont kérdése, számomra ez nem dicséret.*Sóhajtok fel.* - Nos ez igaz, na meg igazából nem is kényszeríthet, amint felnőttkorú leszek.*Jegyzem meg.* - Csak tudod még se akarom magamra haragítani és, hogy az legyen a vége, hogy nem beszélünk és hasonlók. Komolyan olyan nehéz.*Terülök el.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.21, 00:23 | Üzenet # 119
Yaoista
- Pedig az. Hiába vagy a fia, ha nem tartana alkalmasnak rá, nem erőltetné. *Ezt komolyan így gondoltam.* - Ez nem egészen így működik, te is tudod. *Hiszen elég nagy befolyása volt az öregednek.* - Igazából még egy éved van eddig. Addig majd kialakul minden. *Közben a cicád a nyakamba mászott keresztbe és édesen dorombolt neked. Tényleg olyan volt, mintha szerelmes lenne belém.* - Kényelmes? *Vakargatom meg a fejét.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.22, 12:54 | Üzenet # 120
Yaoista
- Jobb lenne, ha nem tartana alkalmasnak rá.*Sóhajtok fel.* - Tudom, tudom.*Pont ez volt a bajom.* - Vagyis kettő.*Javítalak ki, ami igazából ellenem volt, nem csak apám miatt, hanem miattad is, mert így még jobban mondhatod, hogy kölyök vagyok.* - Imád így lenni, kis sál.*Nevetek fel.* - Most ez egy nagyon jó rajz lenne rólatok.*Mondom édesen.* - Kiscicámról nagyon sok rajzom van, még jó, hogy szeret aludni és lustálkodni, így legalább tudok alkotni.*Kuncogok.* - Már kicsi kora óta rajzolom. Megmutassam majd?

szela00Dátum: Szombat, 2016.01.23, 04:03 | Üzenet # 121
Yaoista
- Igaz, bocs. *Még két évig a nyakamon. Remek.* - Jó is. *Mosolyodom el rajta, tényleg nagyon megszerettem.* - Igen, érdekel. *Bólintok és közben ismét rágyújtok. Kicsit elgondolkoztam, majd csak kimondtam, ami bennem volt.* - Ryu... csak a tisztán látás kedvéért. Ha találkozok valakivel, aki érdekel, fel fogom hozni és nem akarom, hogy ebből balhé legyen. *Hiszen nincs köztünk semmi, azzal randizok, akivel akarok.* - Ez rád is vonatkozik. *Teszem hozzá.* - Ha valakit megkedvelsz, nyugodtan hozd fel.

MioDátum: Szombat, 2016.01.23, 12:04 | Üzenet # 122
Yaoista
- Viszont csak egy évet kaptam szóval, ha apám nem gondolja meg magát egy évig ott kell dolgoznom, sőt lehet úgy gondolja, majd megszeretem.*Kinéztem belőle.* - Akkor hozom is.*Állok fel óvatosan, viszont a folytatás egy óriási arcon csapásként ért. Minden annyira jó volt, te meg csúnyán visszarángattál a valóságba. Elsőre nem mondok semmit csak kihozom a rajzaimat bicegve, majd odaadom és leülök.* - Nekem itt van az aki érdekel és te meg azt csinálsz, amit akarsz, majd akkor elmegyek.*Biztos nem fogom végignézni, ahogyan mással enyelegsz.* - Jöhetne már a kaja.*Kezdem el ismét ropogtatni az ujjaimat.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.01.23, 19:11 | Üzenet # 123
Yaoista
*Megvártam a rajzaid és elvettem.* - Nem kell elmenned. *Nem gondoltam, hogy te bármit is végignéznél.* - Nemsoká ideér. *Ahogy megint tördelni kezded a kezed felállok és átülök melléd. Megfogom a kezed és csöndben nézlek. Kicsit elgondolkozom, hogy mit mondjak neked.* - Figyelj Ryu... először is, ne tördeld a kezed, mert ízületes leszel és mi lesz a rajzolással? *Kérdezem kedvesen.* - A másik, hogy ezt nem rosszból mondtam. Csak készülj fel, ezért. *Igazból ez csak annyit tesz, hogy kezdem elhinni, hogy talán tetszek neked, de ennyi.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.24, 21:42 | Üzenet # 124
Yaoista
- Nem akarok itt maradni.*Nem is fogok. Ismét sikerül meglepned, ahogyan odajössz és megfogod a kezem, amibe bele is pirulok.* - Tudom igazad van, rossz szokás.*Motyogom és persze én se engedem el a kezedet.* - Igen tudom, de akkor se akarom azt látni, hogy akit szeretek mással van, de azért köszönöm.*Teszem hozzá.* - Nagyon kedves vagy, igazán meglep, hogy nincsen senkid.*Tényleg nem értettem, hogy egy ilyen csodás embernek, mint te miért nincs senkije.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 21:09 | Üzenet # 125
Yaoista
- Eléggé. *Nem jó, ha tördeli az ember a kezét. Nem mondtam semmit erre a szeretsz szövegre, mert abból csak veszekedés lenne.* - Nincs időm rá a munka mellett. *Hiszen éjjel-nappal dolgozok. Felállok mellőled és visszaülök a fotelbe.* - Ezt pedig sokan nem torelálják. Megszámolni nem tudom hányszor hallottam, hogy a munka vagy én? *Sóhajtok egy nagyot, közben a macskád kivettem a nyakamból és az ölembe raktam.*

Keresés: