2025.07.20, Vasárnap, 08:55
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.31, 21:25 | Üzenet # 126
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Értem.*Bólintok. Sajnálom, hogy elmész mellőlem, de persze nem teszem szóvá.* - Én biztos nem mondanék ilyet.*Nem bírtam magamba tartani.* - Mármint, akit szeretünk azt támogatjuk és nem választás elé állítjuk.*Jegyzem meg, de kapcsolva elhallgatok.* - Bocsi megint sokat beszélek tudom.*Féltem morogni fogsz és itt hagysz engem.* - Na jó most már éhen halok.*Simogatom meg a pocimat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 23:04 | Üzenet # 127
Yaoista
- Sejtettem. *De csak ennyit mondtam szkeptikusan, majd sóhajtok egy nagyot.* - Van az a pont, amikor igen. 12-14 órákat dolgozok normál esetben. *Már ha te nem lennél itt, kicsit zavart is.* - Megértem, ha valaki ezt nem tudja elviselni. *Ha hazaérek hulla fáradtan, hát persze, hogy nem volt kedvem már semmihez sem.* - Csak nem gondolkozol. *Jegyzem meg.* - Mindjárt itt lesz, ne aggódj.

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.31, 23:17 | Üzenet # 128
Yaoista
- Nem értek veled egyet.*De ezt nem rosszból mondom, csak egyszerűen nem értettelek meg téged.* - Azért mindenki vágyik egy társra.*Kétlem, hogy te nem. Nem esik jól a beszólásod, mert attól még, hogy rólad beszéltem, nem mondtam hülyeséget.* - Nem aggódom.*Inkább nem is mondok többet és szerencsére a kaja is lassan megjön és a nappaliba kezdünk el enni.* - Jó étvágyat.*Látok neki és tényleg nagyon finom. A macskám persze rögtön még szebben nézz rád, hogy neki is adjál.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.01, 00:52 | Üzenet # 129
Yaoista
- Azt nem mondtam, hogy nem vágynék senkire. *Ilyet egy szóval sem mondtam, csak nekem a munka fontosabb volt. Mikor megjött a kaja, azért már én is örültem neki, elég éhes voltam már.* - Neked is. *Kezdek neki a kajának. Feltűnt, hogy a macskád mennyire néz. Én is nézem néha őt, meg téged, aztán sóhajtok egy nagyot.* - Adhatok neki egy kicsit? A husiból? *Kérdezem, de persze ha nemet mondasz, úgy se adok neki.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.01, 01:00 | Üzenet # 130
Yaoista
*Erre csak biccentek, de azért hallgatok, bár reméltem én leszek az a illető. Már vártam mikor teszed fel a kérdést és fel is nevetek kicsit.* - Igen adhatsz nyugodtan. Képtelenség neki ellenállni igaz?*Bárcsak tényleg nekem is menne ez és akkor már rég veled lennék.* - Amikor kajáról van szó nem tudunk viselkedni igaz?*Kérdezem és rám nézz ártatlanul.* - Igen rólad beszélek kis herceg.*Erre csak nyávog egyet és várja kaját.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.01, 01:58 | Üzenet # 131
Yaoista
- Hát elég nehéz, mikor ilyen szemekkel néz. *Mosolyodom el és szépen kihámoztam neki egy kis husit, nehogy fűszeres legyen neki.* - Nem baj az, neki szabad. *Szedem kis falatokra a darabot.* - Na tessék macsek. *Sose hívtam a nevén, valahogy nem illett hozzám túlságosan.* - Tessék. *Rakok elé egy jó adaggal, majd megsimogatom a kis drágát.* - Tömd csak a pocakod. *Kuncogok és én is esek tovább.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.03, 21:48 | Üzenet # 132
Yaoista
- Ne is mond, nagyon szakértő lett benne.*Nevetek fel. Arra, hogy neki szabad inkább nem is mondok semmit.* - De jó dolga van valakinek.*Kuncogok és igen hamar befalja és már kéri is a következő adagot.* - Hékás ne legyél azért pofátlan, mindjárt kapsz úgyis vacsorát.*Szólok rá, mire rám nézz és nyávog egyet, mintha az mondaná és akkor mi van.* - Ha szeretnél adhatsz neki még, de nem kötelező. Mindig ezt csinálja, mert igaz tőlem is kap, de tudja másoktól meg főleg.*Mondom, ő meg nem hagyja annyiban és a lábával elkezd téged bökdösni. ( Lulus  biggrin )* - Mirr - Murr viselkedjél.*Mintha a falnak beszélnék.* - Bocsi.*Bár tudtam, hogy nem zavar.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 00:01 | Üzenet # 133
Yaoista
*Ahogy gyakorlatilag lecsesz a macskád téged, elnevettem magam.* - Rendben. *Szívesen adtam neki, szóval már szedegettem neki, mikor elkezdett bökdösni.* - Türelmetlen vagy. *Jegyzem meg a cicódnak, majd elmosolyodom.* - Ugyan, semmi. *Szépen megint szétszedtem és leraktam elé.* - Parancsolj. *Rakom elé és már esik is neki, közben csak úgy dorombol.* - Könnyű boldoggá tenni. *Kuncogok.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 00:13 | Üzenet # 134
Yaoista
- Amikor kajáról van szó, akkor főleg.*Csóválom a fejemet, de nem lehet nem szeretni.* - Azért most már több nem jár.*Mondom komolyabban, de nem neked, hanem a macskámnak.* - Szereti a hasát nagyon, bár megértem.*Nevetek fel és már szinte majd nem megettem mindent, már elég éhes voltam, na meg ugye nagyon szerettem enni.* - Megnézzünk egy filmet?*Kérdezem hirtelen, talán ebbe még belemész, hiszen most el vagyunk és múltkor is együtt tévéztünk.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.02.06, 00:03 | Üzenet # 135
Yaoista
- Értettem. *Kuncogtam és nem is adtam neki többet. Tudtam, hogy a macskádnak mondod, de azért válaszoltam én is.* - Fene a jó dolgod. *Kuncogok a cicán. Én is befaltam mindent, nagyon jól esett most.* - Lehet róla szó. Pattogatott kukorica fér még beléd? *Kérdezem csak úgy mellékesen, mart akkor csinálok.* - Mit akarsz nézni? *Gondoltam, ha már felajánlottad akkor ötleted is van.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 19:26 | Üzenet # 136
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad.* - Ne is mond.*Nevetek fel.* - Az mindig fér a pocimban.*Paskolom meg.* - Egy jó kis vígjátékot.*Ki is választom, amíg te ügyködsz, majd végül nézni kezdjük. Nagyon jókat mulatozok, persze a cicám kap popcornt és persze az öledben fekszik, de mivel most mellettem ülsz, így tudom én is simogatni. Jó darabig fent vagyok, de csak sikerül elaludnom ráadásul a válladra is dőlök, de látszik, hogy nem direkt csinálom.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.09, 23:01 | Üzenet # 137
Yaoista
- Oké. *Ilyenkor tényleg annyira gyereknek láttalak. Miután minden a helyére került, melléd ültem és tovább cicáztam. Én is elég jókat nevetek, persze nem annyira, mint te, de élvezem nagyon is. Egyszer csak azt veszem észre, hogy a vállam dőlsz. Már pont beszólnék, mikor látom, hogy elaludtál.Picit nézlek, majd gyöngéden végigsimítok az arcodon.* - Ilyenkor egész édes vagy.... még a végén bűnbe viszel. *Suttogom, hogy fel ne ébredj, majd hirtelen kapcsolok, hogy mit művelek és mi jár a fejembe. Hirtelen felpattantam, persze erre te puffantál.* - Bocs...

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 23:18 | Üzenet # 138
Yaoista
*A simogatásra elmosolyodom még álmomban is, de az esésre rögtön felébredek.* - Aucs.*Motyogom és látszik, hogy hirtelen nem vágom mi van, de aztán leesik vagyis sejtem mi történhetett.* - Legurultam a kanapéról mi? Ez milyen ciki már máskor is volt.*Vörösödöm el.* - Most már a fejem is fáj, remélem lesz rajta egy pukli.*Sóhajtok fel.* - Annyira béna vagyok, de tényleg.*Motyogom és csak szidom magam, hogy miért is égetem be folyton magamat. Azt fel se fogtam, hogy te bocsánatot kértél.* - Sajnálom, hogy bealudtam.*Szenvedek a földön és azért a kiscicám máris jön oda.* - Meg vagyok.*Simogatom meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 00:57 | Üzenet # 139
Yaoista
- Igen, le. *Vágom rá, örültem, hogy nem esett le a dolog.* - Már mindegy, nem? *Kérdezem, miközben elfojtok egy mosolyt.* - Csak egy kicsit. *Odamegyek én is és leguggolok eléd.* - Nagyot estél? *Kérdezem kedvesen.* - Semmi baj. *Segítek felállni és visszaültetlek a kanapéra.* - Mutasd a fejed. *Fogom meg és azért megnézem.*- Oké, nem vérzik, jó jel. *Ülök vissza melléd.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 01:11 | Üzenet # 140
Yaoista
- Jogos.*Hiszen már megtörtént.* - Nem tudom, neked kellett volna látnod, én csak az esésre ébredtem tudod.*Motyogom.* - Köszönöm.*Azért ilyen szinten nem baj, hogy béna vagyok, többet hozzám érsz. XD* - Mi az ítélet?*Kérdezlek.* - Na akkor csak pukli lesz maximum.*Vigyorgok már.* - Lehet lassan inkább elmegyek aludni, mielőtt még összetöröm magam.*Kuncogok, bár azért benne van a pakliban.* - Te még fent maradsz?

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 23:39 | Üzenet # 141
Yaoista
- Nem figyeltem. *Mondom, mellesleg elég jól.* - Igen, az lehet. *Mosolyodom el kicsit én is.* - Ahogy gondolod. *Bár tény, hogy még alvás közben is össze tudnád magad töri darabokra.* - Szerintem lassan én is fekszek. *Már azért elfáradtam.* - Segítsek lefeküdni? Nem kéne még mindig terhelned a lábad, elég csúnya volt. *Na meg nem akartam, hogy megint felszakadjon.* - Nem szédülsz egyébként? *Kérdezem.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 23:44 | Üzenet # 142
Yaoista
- Rendben van.*Bólintok.* - Azt megköszönném.*Hülye lennék ezt az ajánlatot visszautasítani, hiszen amint jobban leszek, úgyse leszel ilyen.* - Nem, de azért fáj a fejem, de az alvás biztos jót fog neki tenni.*Vagyis reméltem, azért elég, ha a lábam fáj csak.* - Tényleg köszönök mindent.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 23:47 | Üzenet # 143
Yaoista
- Oké. *Tényleg egy nagy gyerek voltál.* - Akkor jó. *Bár sok kárt nem lehet tenni a fejedbe szerintem.* - Nincs mit. *Paskolom meg a buksid finoman.* - Akkor beviszlek. *Kaplak föl és persze a cica jön utánunk. Lefektetlek az ágyra és még be is akarlak.* - Kérsz valamit? Vizet hozzak ide? *Kérdezem, hiszen ki tudja kell-e éjszaka.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 16:31 | Üzenet # 144
Yaoista
- Rendben.*Bólintok és ismét zavarba jövök., főleg hogy még be is takarsz.* - Azt megköszönöm.*Bólintok és ismét így teszek, amikor megkapom. A cicám kivételesen most az én ágyamba mászik be.* - Vigyázni akar rám.*Mosolyodom el.* - Akkor jó éjszakát.*Szívesen kérdeztem volna, hogy nem e maradsz e, de nem akartam elrontani a dolgokat, így hát nem tettem. Elég, hamar elalszom és jót alszom, de túlságosan is jót, mert veled álmodom és hát arra ébredek, hogy áll a farkam.* - Basszus ezt nem hiszem el...*Motyogom és mivel nincs mit tenni így simogatni kezdem magam és amennyire tudom próbálom a hangom visszafogni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 18:40 | Üzenet # 145
Yaoista
*Hoztam neked inni, majd én kimentem és a cicádon csak mosolyogtam. Éjszaka én felébredtem és kimentem a konyhába, mivel annyi eszem nem volt, hogy magamnak is vigyek be inni. Résnyire kinyílt az ajtód, így hallottam a hangod még akkor is, ha vissza akartad fogni. Odamentem és belestem. Szinte levegőt se vettem, csak néztelek. Elég jól hozzászokott a szemem a sötéthez. Nem tisztán, de láttalak és meg kell hagyni, szexi voltál.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 18:58 | Üzenet # 146
Yaoista
*Felsőmet is leveszem és azt képzelem, hogy a te kezed, az aki hozzám ér.* - Ahh Kai...*Nyögöm a neved, de igen érzékien és hát teljesen átadom magam az érzésnek és tényleg azt képzelem, hogy te vagy az aki kényeztet. A nevedet többször nyögöm nem bírom visszafogni magam és egyre gyorsabban simogatom magamat.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.16, 00:42 | Üzenet # 147
Yaoista
*Ahogy nevem nyögöd, azért nyeltem egyet és képtelen voltam levenni rólad a szemem. Gyönyörű látványt nyújtottál. Sosem tagadtam, hogy jól nézel ki és a tested se rossz, de ez most több volt annál. Lassan én is beindultam és felállt a farkam, amin rendesen ki is akadtam, de nem bírtam ki. Miattad annyira régen voltam bárkivel is. Lassan a nacimba simítok és elkezdem magam simogatni én is. Teljesen a látványod rabja lettem hirtelen.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.16, 01:30 | Üzenet # 148
Yaoista
*Már lassan a határomon vagyok, de akkor a macskám kirohan mivel meglát téged és így mivel jobban kilöki az ajtót, én is meglátlak téged, de csak azt fogom fel, hogy ott vagy így hát zavarban rögtön el is megyek.* - Én én annyira sajnálom.... *Motyogom, majd lassan meglátom a farkadat is, de hát nem hiszek a szememnek.* - Kai....*Makogok és szinte lángolok már, úgy voltam vele, hogy tuti álmodom.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.16, 22:51 | Üzenet # 149
Yaoista
*Teljesen zavarba jövök én is, ahogy kinyílik az ajtó. Csak pislogok és hirtelen mozdulni se tudtam, még arra se reagáltam, hogy elmész. Lassan én is felfogom, hogy így tetőtől talpig látsz és azt is, hogy elől a farkam. Hirtelen csak fordultam és bementem a szobámba és magamra csuktam az ajtót.* - Bassza meg. *Persze a macskád elkezdte kaparni az ajtót, így kinyitottam és beengedtem.* - Jól lebuktattál... *Nézek a macskára és fogalmam nem volt, ebből hogy mászok ki.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 01:13 | Üzenet # 150
Yaoista
*Pár percig még ott pislogok, majd végül letörlöm magam és utánad megyek, maximum nem engedsz be vagy elzavarsz nem lenne új. Odasétálok, de még mindig alig fogtam fel a dolgokat.* - Kai...*Kopogok be.* - Bejöhetek?*Kérdezlek, bár magam se tudtam, hogy mit akarok, egyszerűen a testem, mintha magától cselekedne.*

Keresés: