Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:52 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
| *Meglepődök, hogy bekopogsz. Fél percig gondolkozok, majd megszólalok.* - Gyere. *Válaszolok végül. Az ágyamon ülök és hát még igen csak kemény voltam, ennyi idő alatt azért nem lohadok le, maximum egy hideg zuhany hatására.* - Mit akarsz? *Kérdezem, mikor már bent vagy. Még enyhén zavarba voltam, mégis mit mondjak neked?*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:55 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Lassan megyek be, mert hát én is zavarban vagyok, nem is kicsit.* - Én csak...*Elhallgattok és bármennyire nem akarom, a farkad nézzem, ekkorát még élőben na meg merev állapotban nem is láttam. * - Szóval segíthetek rajtad?*Nyögöm ki végül, már úgyis régen kaptad le a fejemet.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 02:16 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
| - Te csak...? *Várom a folytatást és hát láttam, hogy a farkam nézed. Tényleg szép darab volt a nacimba.* - Tessék? *Lepődök meg rendesen, nem hittem, hogy ezért jöttél. Felálltam és megálltam előtted.* - Mégis, mi jár a fejedbe? *Kérdezem, de nem annyira kiakadva, amennyire normál esetben lennék. Igazából valahol kíváncsi voltam, meddig mész el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 11:44 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| - Jól hallottad.*Mondom és azt hiszem most már tényleg kivágsz, de nagyot tévedek. Úgy éreztem itt van a lehetőségem, hogy egy kicsit közelebb kerüljek hozzád.* - Kiverhetném vagy akár le is szophatnálak, bár azt sose csináltam még.*Bármennyire is gondolod.* - Na meg csak magamnak vertem ki.*Magyarázom, majd kapcsolok, hogy ez így nem igazán szexi.xd* - Szóval mit mondasz?*Simítok rá finoman a farkadra, ami nagyon furcsa érzés és most már tényleg lángolok és kezd meleg lenni a helyzettől.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 00:49 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| *Meglepődtem ajánlatodon és nem akartam elhinni, hogy komolyan gondolod. Még mindig nem hittem el, hogy tényleg szűz vagy, úgy voltam vele, csak játszod magad. A farkam még kőkemény volt és simításodra sóhajtottam egyet halkan. Nem mondtam semmit, csak szemből az ölembe húztalak. Egyik kezemmel a farkadra simítottam, a másikkal az arcodra és gyöngéden megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 01:16 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| *Én meg főleg meglepődtem, hogy az öledbe kötök ki és a folytatáson meg aztán főleg. A farkamra felnyögök hangosabban és hát a csókod elsőre nem is viszonozom, annyira ledöbbent. Számtalanszor elképzeltem, hogy megtörténik, de nem gondoltam, hogy így vagy egyáltalán nem meg fog, bár a körülmények nem is érdekeltek, csak hogy végre valóra vállt. Sokkból kijöve viszonozom a csókodat és azért nagyon jól csókoltam. Ismét a farkadra simítok és igaz nagyon zavarban vagyok, de egyáltalán nem tölt el tényleg rossz érzéssel, hogy egy férfival teszem, bár mással biztos nem menne.* - Kai..*Lehelem az ajkaid közé és hevesebb leszek, minden téren. Nagyon örültem, hogy veled álmodtam és ez lett vége.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 13:19 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| *Nem értettemmi bajod a csókkal, de amint viszonozod, kitaláltam, hogy ledöbbentél. Én nem mondtam semmit, még csak a neveden sem hívtalak. Csókjaim kezdtek átcsapni inkább vadba és már nem is volt valami gyengéd, mint elsőre. Folyamatosan simogatlak és én ha lehet, még keményebb lettem a kezedbe. Nem értettem magam se, hogy mit miért teszek most, csak sodródtam árral.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 13:27 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| *Nem zavart, hogy te nem mondod a nevemet. A vad csókod nagyon bejön és én is még vadabb leszek, a szabad kezemmel a hajadba túrok. Eddig is kívántalak, de most meg főleg, hogy csókolsz és érintesz. Sose éreztem még, ehhez hasonlót, még akkor se amikor szexeltem. Nagyon tetszik, hogy még keményebb lettél, bár tény még mindig zavarban vagyok. A golyóidat is cirógatom és a hátad is simogatni kezdem, kihasználom, hogy hozzád érhetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 13:49 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| *Egyre jobban beindultál, ami azért titkon tetszett. Igazából annyira nem érdekelt, hogy te hogyan érzed magad. Én élveztem, aztán valaminek csak kell, hogy jusson a partneremnek is. Hirtelen átfordultam veled és ledöntöttelek az ágyra. Lekaptam a felsőm és a farkam a farkadnak nyomtam. Halkan sóhajtottam egyet az érzésre, majd lassan mozogni kezdtem ér erősen hozzád dörzsöltem magam. Közben végig faltam ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 13:56 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| *Furcsa azért, hogy te irányítasz, de nálad nem zavar sőt nagyon is bejön ez az új helyzet.* - Nagyon jó érzés.*Nyögöm kéjesen és én is mozogni kezdek, miközben magamhoz ölellek és az ajkaidtól egy percre se szakadok el. Nem tudtam, hogy meddig mész el, de az se zavart volna, ha lefekszünk, bár éreztem ez most nem fog megtörténni. Érezheted, hogy mennyire forró a testem és milyen kemény és nedves vagyok, csak miattad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 14:15 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| - Sejtettem. *Suttogom füledbe. Ajkaidtól áttértem nyakadra és ott is megkóstoltalak. Nem akartam végig menni, de ha már eddig eljutottunk, megkóstollak még pár helyen. Lesimítottam a te felsőd is, majd kicsit lejjebb csúsztam és a mellbimbód is megharapdáltam. Közben azért figyeltem a reakciód, miközben újra a kezembe vettelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 14:22 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom ezen. A nyakamra jobban felnyögök, nagyon élvezem, hogy ott is csókolsz, hagyom hogy bármit tegyél velem. Segítek levenni a felsőmet és a mellbimbómra igen csak kéjes nyögsz csúszik ki a számon. Csináltak már lányok, de a te szintedet meg se közelítik és hát ettől csak még keményebb lettem, magamat is meglepve így milyen érzékeny vagyok, ha te csinálod.* - Nagyon jó vagy.*Hunyom le a szemem és most főleg igen csak erotikus látványt nyújtok, jobban mint amikor magamnak csináltam. Én is ismét a farkadra simítok, majd kinyitom a szemeimet és meg kell hagyni nagyon vonzó látványt nyújtasz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.22, 00:23 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| *Nem hittem, hogy így fogsz reagálni a mellbimbódra. A tested valóban érzékeny volt és én annak tudtam be ezt, hogy már rendesen hozzászoktál ahhoz, ha valaki így érint. Azért végignéztem rajtad, ahogy lehunyod a szemed és meg kell hagyni, rettentő szexi voltál. Kicsit felemelkedtem rólad és megtámaszkodtam a fejed mellet. Persze másik kezem nem állt le a mozgásban. Szemeimmel szinte végig tapogattalak, majd újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.22, 01:01 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| *Követlek a tekintetemmel és hát ha lehet még jobban zavarba jövök, ahogyan nézel és csak jobban felizgatsz. Tényleg úgy érzem magam mint valami kis szűz, bár ilyen szinten az vagyok. Újabb csókod kiélvezem és persze én is simogatlak, majd a nyakad kezdem el csókolgatni, de nem hagyok nyomot.* - Akarod, hogy leszopjalak?*Kérdezem hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.22, 01:53 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| *Jól esett a nyakam nagyon is. Kérdésedre meglepődtem és csak pislogtam párat, végül megráztam a fejem. Ha leszopsz, nekem is le kéne, mert úgy lenne fair. Na de nekem ehhez most nincs kedvem, mert amúgy is még csak egy kanos kölyök vagy, bár most az én hibám, hogy itt kötöttünk ki, ami miatt rendesen bűntudatom van. Ennek sosem lett volna szabad megtörténnie közöttünk. Azért még megcsókoltalak és gyorsabban kezdem mozgatni a kezem is tagodon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.23, 11:42 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| *Azt hittem igent mondasz, de tévedek, ami lehet nem baj, legalább nem most bénázok. A csókodat viszonozom hevesen és már éreztem nincs sok hátra, de tartom még magam, minél jobban ki akartam élvezni a helyzetet. A szabad kezemmel, ahol csak tudlak simogatlak és hozzád érek. Annyira boldog voltam, hogy veled lehetek, ilyet még soha senkinél nem éreztem. Az arcomon nem csak vágyat, de a boldogságot is láthatod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.02.28, 18:13 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| *Láttam rajtad, hogy boldog vagy és mennyire vágyakozol, de reméltem, hogy nem kevered össze a szezont a fazonnal. Nem akartam, hogy azt hidd, ezt bármit is jelent közöttünk, mert nem. Sosem kezdenék ki komolyan egy kis kölyökkel még akkor sem, ha olyan rohadt szexi, mint amilyen te vagy. Folyamatosan csókollak és még jobban izgatlak. Nem is értem, hogy indulhattam így be rád. Érezhetően nekem se volt hátra se, de akkor azt akartam, hogy te menj el hamarabb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.29, 11:13 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| *Pedig én rendesen félreértettem a dolgokat és úgy hittem ez nem az első alkalom és végül össze is jövünk. Bármennyire próbálom tartani magam, nem bírom és egy hangosabb nyögéssel elélvezzek, túl jó vagy. Persze téged még simogatlak, de közben igen csak lihegek.* - Isteni volt.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 01:17 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| *Azért abba a pillanatban, mikor elmentél, elég szexi volt a hangod, azt be kell ismernem. Nekem se kell sok és a kezedbe élvezek. Csókod viszonozom, majd felemelkedek rólad. Keresek egy zsepit és megtörlöm a kezem, majd odadobok neked is egyet.* - Mostmár aludni fogsz? *Kérdezem, de persze így egyértelmű volt, hogy nem igazán szeretném, hogy a szobámba maradj. Már megbántam a dolgot, nem is kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 02:44 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| *Meg kell hagyni, ahogyan elmész az is nagyon szexi.* - Köszi.*Veszem el, nem zavar, hogy nem te törölsz le.* - Igen most már fogok.*Mosolyodom el, bár igen csak zsongok.* - Akkor ugye itt aludhatok?*Nekem tényleg nem esett le, hogy számodra ez csak egy alkalom volt, amit meg is bántál rögtön.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 18:12 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| - Oké. *Én nem mosolygok és előveszek egy cigit és rágyújtok. Kérdésedre kicsit megrándul az arcom, reméltem, hogy veszed a lapot és le kéne lépned, de hát mit várhatok tőled.* - Nem. *Mondom komolyan és utána mélyet szívok a cigiből. Nem néztem rád, még csak oda se fordítottam a fejem. Mégis minek? Elég egyértelmű voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 18:21 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| *Igen csak meglepsz és a hideg viselkedésed is.* - Miért? Nem voltam jó? Most haragszol rám? Még csak rám se nézel.*Fordítom oda az arcodat, nem akartam elhinni, hogy ennyit jelentet neked az egész.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 21:44 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| - Nem erről van szó. *Jegyzem meg és tovább cigizem. Elhúzom az arcom és továbbra se nézek rád.* - Csak egyedül akarok aludni. *Mondok ennyit végül.* - Amúgy is sokkal korábban kelek, mint te... *Közlöm veled, elég rossz kifogás volt.* - Menj a szobádba. *Nem kérlek bunkón.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 21:49 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| *Tényleg elhittem, hogy csak erről van szó, meg lehet még emésztened kell a dolgokat, de amúgy minden rendben van.* - Rendben van.*Bólintok és odahajolva adok egy gyors puszit.* - Szép álmokat.*Mosolygok és kimegyek, de szinte repdesek a boldogságtól. Igen nehezen jön álom a szememre, de végül csak elalszom és már alig várom a holnapot, hogy veled legyek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 23:01 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| *A puszira se reagáltam különösebben. Mikor végre egyedül maradok, illetve a macskáddal felkapom az ölembe.* - Mi a faszt csinálok? *Kérdezem magamtól és simogatom a cicust. Másnap mire felkeltél, én már nem voltam ott. Szabályosan kerültelek. Későn jöttem, korán mentem. aztán egyik este felhoztam egy ismerősöm. Már egy ideje találkozgattunk, csak aztán közbe jöttél te és gondoltam felhevíthetnénk azt a szikrát.* - Szia. *Megy oda hozzád.* - Mayu vagyok. *Nyújt neked kezed. Nagyon helyes volt és imádnivaló.*
|
|
| |