Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 23:21 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Reggel nem lep meg, hogy nem találkozunk, de este már igen, hogy elkerüljük ismét egymást. A lábam ugye még pihentettem így nem jártam be hozzád meg igazából azt beszéltük nem is fogok. Kezd furcsa lenni a viselkedésed, tényleg olyan mintha kerülnél. Amikor meg találkoztunk, akkor is lefeküdtél és hasonlók, de elterveztem már nem hagyom magam. Meg is örülök, amikor időben jössz, kivéve hogy nem egyedül.* - Hello, Ryu.*Fogok vele kezet, de igen csak méregetem.* - Kai, ha elmegy a vendéged végre beszélhetnék?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.03.09, 02:16 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
| *Rád mosolyod és visszajön hozzám.* - Édes kisfiú. *Erre csak bólintottam és hátrasimítottam egy tincsét.* - Miről kéne beszélni? *Azt hittem egyértelmű a dolog. Finoman a vállamra simít Mayu és kicsit unszolni kezd, de csak szolidan és játékosan.* - Mi elvonulunk, neked jó éjt. *Hát tény volt, hogy nem sakkozni megyünk a szobámba, még a macskád is kint maradt. Kicsit beszélgettünk, majd összebújtunk és persze szex lett a vége. Rettentő jól esett végre. Éjszaka kimentem, hogy vigyek be inni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.03.09, 13:46 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| *Elég csúnyán nézek a kisfiús beszólásra, a folytatásra pedig teljesen ledermedek. Elsőre is egyértelmű volt, hogy miért hoztad fel, de én hülye reménykedtem. Még visszaszólni se voltam képes, csak ott álltam, mint valami hülye, majd amikor képes voltam megmozdulni, akkor elmentem a lakásból. Jó ideig bolyongok, majd amikor haza megyek, csak reméltem, hogy már nincs ott, ha mégis, akkor nem futok össze. Gondoltam még iszok így kimegyek a konyhába, ahol meglátlak téged. Elsőre nem akartam veled beszélni, de csak nem bírtam.* - Jól szórakoztál? És velem?*Kérdezlek dühösen.* - Én hülye azt hittem, hogy számodra is többet jelentett, de nem, sőt utána még kerültél is, rendkívül férfias megoldás.*Mondom gúnyosan.* - De tagadni nem tudod, hogy valamilyen szinte vonzódsz hozzám, hiszen felállt rám a farkad...*Jegyzem meg és egyszerűen nem tudtam már tovább tartani magam.* - Engem nem zavar, ha csak erre használsz, talán egy idő után te is többet akarsz. Én tényleg mindenem neked adnám...*Mondom már kétségbeesve. Látszik teljesen ki vagyok és rengeteg érzelem kavarodik bennem.* - Csak ne kerülj kérlek...*Kezdek el könnyezni* - Olyan sokat jelentet az a este.*Suttogom és kapcsolok, hogy már sírok is pedig nem akartam.* - Francba.*Takarom el az arcomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.03.10, 17:27 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| - Nem szórakoztam senkivel. *Tőlem lehettél dühös.* - Lehet nem volt a legjobb megoldás, de egy szóval nem mondtam, hogy jelentene bármit is. *Ezzel viszont nem vitatkozhattál.* - Nem nézel ki rosszul és jó tested van, de ez eddig se volt titok. *Sosem mondtam, hogy ronda lennél.* - Ryu... *Kezdenék bele, de erre te könnyezni kezdesz. Sóhajtok egy nagyot és a fejedre teszem a kezem.* - Annak sosem lett volna szabad megtörténnie, óriási hiba volt, még ha most ezt te nem is látod. Jobb lenne ha keresnél egy aranyos lányt, vagy fiút vagy akit akarsz, aki illik hozzád. *Ezt komolyan így gondoltam.* - Maradhatsz attól nálam, rajzolhatsz, amit akarsz... de bennem egy ábrándot kergetsz. Kerestél valakit, aki nem úgy kezel, mint az emberek, akiket ismertél, de nem én vagyok az egyetlen, aki másképp bánna veled. *Közben finoman simogatom a fejed.* - Én megbántam, amit tettem... nem lett volna szabad hozzányúlnom a gyerekhez. Sejthettem volna, hogy ez lesz belőle. *Sóhajtok egy nagyot.* - Egyébként vele még fogsz találkozni. Kedvelem és el vagyunk. *Mondom el, hogy tisztában legyél a helyzettel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.03.12, 13:47 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
| *Csak morgok a mondandódra.* - Ezt se tudtam.*Vagyis nem igen mondtad, de azért ez is jobb, mint a semmi. Az érintésed nagyon jól esik, a szavaid viszont, nagyon fájnak.* - Hányszor mondjam el, hogy senki más nem kell?**Kérdezlek szomorúan. Nem értettem viszont, hogy azért maradhatok pedig eddig azon voltál, hogy menjek el és mennyire rossz, hogy itt vagyok.* - Nem kell ismételned felfogtam elsőre is.*Suttogom, a folytatásra pedig megremegek és olyat éreztem, amit eddig nem, hogy nincs remény.* - Nem akarok ennek részese lenni.*Kicsit elhallgatok, amíg abba nem marad a könnyezésem.* - Feküdj le velem egyszer és utána elmegyek.*Mondom komolyan.* - Csak egyszer szeretném érezni, hogy milyen amikor a testünk kapcsolódik, utána békén hagylak. Neked megéri nem? A testem bejön és végre megszabadulsz tőlem és azzal leszel, akivel akarsz.*Nekem fog csak ez fájni és nem neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.03.18, 22:35 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| - Ha nem így lenne, nem nyúltam volna hozzád. *A külsőd tényleg bejött.* - Hányszor mondjam el, hogy köztünk nem lesz semmi? *Kérdezek vissza kicsit keményebben.* - Ezt te tudod. *Persze csak azért hagytam volna, hogy maradj, mert láttam, hogy mennyire rajzolni akarsz és tehetséged is van hozzá.* - Tessék? *Lepődök meg, nem is értem, hogy jutott ez eszedbe, de elgondolkodtató volt. Csak egyszer kell, hogy megdugjalak és végre megértenéd, hogy nem az a kedves alak vagyok, akinek gondolsz. Bementem a hálóba egy szó nélkül és felkeltettem a partnerem. Megkértem, hogy menjen el. Nem volt mérges szerencsére, de azért morgott rám. Mikor elment, elkaptam a karod és bementem veled a hálódba. Megfogtam a karod és magam elé húztalak.* - Szopj le.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.03.18, 22:50 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| - Már nem kell többször.*Morgok.* - Nem tudom.*Hiszen tényleg nem esett le.* - Jól hallottad.*Nézzek rád komolyan, de azt én se gondoltam volna, hogy elküldöd a partnered és máris a lényegre térsz. Ez igen csak szép bók lett volna, de úgy nem, hogy igazából leginkább, azért teszed, hogy szabadulj miattam. Követlek és a kérdésedre, csak bólintok. Biztos voltam benne, hogy ez nem olyan szex lesz, mint ahogyan én elképzeltem. Meg se mertelek most csókolni, csak letérdelek eléd. Leveszem az alsódat és hát igen csak izgulok.* - Sajnálom, ha béna leszek.*Pillantok rád, de el is kapom a tekintetem. Elkezdelek simogatni, majd a makkod kezdem el szopogatni. Nagyon furcsa érzés, de nem volt semmi kellemetlen bennem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.03.27, 23:54 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit, csak néztem, ahogy letérdelsz. Szövegedre még csak nem is reagálok különösebben. Gondoltam egy ilyen arccal nem sokat kell szopnod, akkor is beindul a partnered. A fejedre simítok és megmarkolom a hajad, de nem a legkedvesebben. Kicsit hagytalak, vagyis addig, amíg meg nem keményedek rendesen, akkor elhúztam a fejed. Megragadtam a karod és felállítottalak, majd pucérra vetkőztettelek. Megfordítottalak, hogy hassal az ágynak legyél és rálöklek, bár a lábadra vigyázok. Benyálaztam az ujjam és feldugtam rögtön egyet, nem is izgattalak fel. Elég hamar megkaptad a második ujjam is, nem is készítettelek elő nagyon. Gondoltam már úgy is hozzászoktál. Megemeltem a derekad, majd egy lökéssel tövig beléd megyek. Előresimítok farkadra is simogatni kezdem, hogy azért legyél kemény rendesen. Nem szándékoztalak megerőszakolni, de kényeztetni sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.03.29, 12:13 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| *A hajam nem esik jól. de persze nem teszem szóvá. Igyekszem minél jobb lenni. Amikor megkeményedsz és elkezdesz vetkőztetni, minden egyes mozdulatod durva és érzéketlen, de erre se szólok. Mindent hagyok neked, majd ahogyan megkapom az egyik ujjad fájdalmasan felnyögök, még ha nem akarok akkor is. Tény, hogy tényleg nem hitted el, hogy szűz vagyok, de még ha igazad is lenne, se lenne a legkellemesebb, ha csak így belém nyomod az ujjadat. Próbálok lazítani, de hát nem a legegyszerűbb főleg, hogy a második ujjad is megkapom hamar. Tényleg igyekszem a fájdalmas nyöszörgésem visszafogni, amennyire tudom és meg is könnyebbülök, amikor az ujjaid kihúzod megkönnyebbülök, de akkor megkapom a farkad, amire aztán tényleg fájdalmas lesz a hangom. Belenyomom a párnába a fejemet, hogy ne halld a hangomat, bár úgy voltam vele téged már ez se érdekel. Hiába kezded el a farkam simogatni, nem sokat számított, túl nagy volt a fájdalom és nem csak a testemnek. Én ajánlottam fel és tudtam ez nem lesz számomra a legkellemesebb, de akkor se számítottam arra, hogy ilyen leszel, hiszen amikor kivertük egymásnak se voltál ilyen durva. Ez a szex még akkor is kellemetlen lett volna, ha tapasztalt vagyok, de így meg főleg. Kicsit várok, majd mozogni kezdek, hogy neked jó legyen és igazából minél előbb túl akartam lenni rajta. Most már tudtam, hogy utálsz engem és alig várod, hogy megszabaduljál tőlem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.03.30, 00:00 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| *Nem foglalkoztam veled, még azt se vettem igazán magamra, hogy ennyire szűk vagy. Folyamatosan mozogtam benned, bár nem durvultam jobban. Azt nem kérted, hogy élvezd is és igazából én se élveztem igazán. Ez tényleg csak egy megdugás volt. Végül benned megyek el és ki is csusszanok belőled. Leülök az ágy szélére és rágyújtok.* - Elégede... *Fordulok feléd és közben meglátom, ahogy vér és ondo csurog ki belőled. Hirtelen lesápadok és a fejedre simítok.* - Te tényleg szűz voltál... *Lepődök meg.* - Fenébe. *Morgok és elnyomom a cigit, majd megfordítalak. Finoman az arcodra simítok és megcsókollak hosszan és közben végigsimítok az oldaladon.* - Mi a faszért nem állítottál le? Meg vagy zakkanva? *Kérdezem és nyakadra is adok pár csókot. Végigcsókoltam felsőtested, majd belsőcombjaid. Nem akartam, hogy az első alkalmad tényleg csak fájdalmas legyen és semmi gyönyör ne legyen benne. Sokkal finomabban értem hozzád, gyöngéden izgattalak és egyáltalán nem voltam erőszakos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.03.30, 00:34 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| *Nem is érzem, hogy végzek túl nagy a fájdalmam. Próbálok veled együtt mozogni, de a végére már a mozgás se megy. Amikor elélvezel, persze én nem megyek el, de örülök, hogy te elélveztél és végre vége van. Nem értem, hogy mit akarsz mondani és az meg főleg meglep, hogy végre elhitted, mert nekem a vérzés még mindig nem tűnt fel.* - Sose szoktam hazudni.*Suttogom de igen csak remegő hangon, ez az egész nagyon megviselt. Hagyom, hogy megfordítsál, de nem nézzek rád és a könnyes arcomat is elakarom takarni, de te akkor megcsókolsz, ami nagyon váratlanul ér és hirtelen viszonozni se tudom, semmit se értek.* - Akkor se hittél volna nekem és én kértelek meg.*Még ha ez hülye válasz is.* - Ahh Kai mit csinálsz?*Nyögök fel, de jólesően most már, de tényleg nem értettelek, hogy most miért vagy ilyen gyengéd.* - Semmit se értek.*Takarom el az arcomat, annyira meg vagyok zavarodva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.04.01, 15:25 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| 1*Tudtam, hogy nem kis fájdalmat okoztam neked most, de tényleg nem hittem el eddig, hogy szűz vagy. Igaz, hogy nem hittem volna, de talán nem leszek ennyire durva.* - Izgatlak. *Láttam a zavarod, ami egész aranyos volt. Finoman az arcodra simítottam és odahajolva megcsókoltalak még egyszer.* - Senki se érdemel olyan első alkalmat, ahol csak fájdalmat érez. *Farkadra fogok és finoman simogatni kezdelek. Újra nyakad csókolgatom és hát igen csak jó voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.04.02, 11:42 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| - De miért?*Tényleg nem értem. A csókodat most viszonozom, de azon is érződik mennyire meg vagyok zavarodva. Amikor megtudom miért is csinálod elpirulok, de megint könnyezni kezdek. * - Annyira kedves vagy pedig tudom, hogy a hátad közepére se kívánsz.*Suttogom, ami nyögésbe megy át. A nyakam oldalra fordítom, de az arcomat eltakarom.* - Nem kell erre kényszerítened magad erre.... jól vagyok...*Nyöszörgöm. Így most még nehezebb lesz téged itt hagyni, hogy megint ilyen kedves és gyengéd vagy velem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 02:52 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Nem kényszerítem magam. *Igazából többnyire szerettem, ha a partnerem is élvezi a dolgot, csak fel bosszantottál már nagyon. Szép lassan lejjebb haladok a testeden. Mellbimbóid is kényeztetem, addig szívogatom őket, míg meg nem keményednek. Utána tovább haladok szép lassan. Feltérképezem a tested. Elérve farkad kikerülöm és combod veszem kezelésbe. Pár helyen még foltot is hagyok. Végül végignyalok farkadon és makkod kezdem szopogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 13:00 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*De akkor se értettem teljesen. Még ha úgy gondoltad, hogy nem vagyok szűz, akkor is durvább voltál és a váltás teljesen megkavar, de csak sodródok az árral és nem tiltakozom, lassan még a könnyezést is abbahagyom és csak az élvezet zavar meg. Egyre jobban nyögök, de az arcom még mindig takaróm, mert nagyon zavarban vagyok. Elég hamar kemény leszek és hát te tényleg úgy felizgattál, mint eddig senki más. A foltokra még kéjesebben felnyögök, arra meg még inkább, ahogyan a makkom kezded el szopogatni.* - Ez nagyon jó...*Nyögök fel kéjesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.04.08, 23:17 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| *Valahol nagyon édes volt, ahogy elrejted az arcod. Nem gondoltam, hogy ennyire édes leszel, de tetszett. A hangodtól én is ismét megkeményedtem. Végignyalok farkadon, majd teljesen tövig bekaptam és így kényeztettelek. Végigsimítva mellkasodon egyik kezemmel mellbimbód kezdem finoman morzsolgatni, a másikkal pedig magamhoz nyúltam, mert nem bírtam. Mindenki kemény lenne egy ilyen helyzetbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.04.09, 00:09 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| *Ahogyan szopni kezdesz, szinte felsikkantok. Szoptak már le, de egyik se közelítette meg ezt a szintet és mondhatni most már nagyon is szarnak tűntek hiába értették a dolgukat. A mellbimbómmal csak fokoztad az egész helyzetet és már tényleg nem is érzem vagyis jelenleg, hogy fáj a fenekem. Lassan kinyitom a szemeim, majd ahogyan meglátom, hogy simogatod magad, hát még keményebb leszek. Felemelkedem és én is a farkadra simítok.* - Én szeretném...*Bár elég félénken mondom, hátha nem akarod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:06 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| *Hangodra még keményebb lettem. Tényleg izgató voltál nagyon. Ahogy farkamhoz érsz, sóhajtottam egyet. Kicsit abbahagytam a szopásod, majd megcsókoltalak.* - Mássz fölém. *Mondom komolyan. Mikor így teszel, elhelyezkedünk és végignyalok golyóidon.* - Csinálj, ami jól esik. *Nem akartam rád erőszakolni a szopást, főleg úgy nem, hogy az előbb milyen voltam veled, de így kényelmesebben egymáshoz fértünk. Kis játszadozás után újra a számba vettelek és folytattam a dolgot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:29 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| *A csókodat viszonozom, majd úgy teszek, ahogyan mondod, bár igen csak zavarba ejtő.* - Oké.*Bólintok. Simogatni kezdelek, ahogyan ismét szopni kezdesz felnyögök. Egy picit csak simogatlak, majd a makkod kezdem el szopogatni, próbálva téged utánozni, de így hogy szopj még nehezebb, de igyekeztem örömet adni neked. Lassan bekapom a farkad és szopni kezdelek, bár még mindig béna vagyok, de lelkes és a simogatás ment. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 20:04 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| *Tényleg nagyon béna voltál, de nem volt szívem letörni a szarvaid. A simogatás már legalább jó. Én azért nem pihentem és a derekadra simítva kicsit lejjebb nyomtalak, hogy tövig be tudjalak kapni. Egészen a torkomra engedtelek és igazából hagytam, hogy úgy használd a szám, ahogy jól esik neked. Tényleg kárpótolni akartalak, mert szinte megerőszakoltalak. De semmi más okom nincs.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 20:34 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| *Amint teljesen bekapod a farkam, az tényleg leírhatatlan és már szopni se tudlak, sőt a simogatás is alig megy. Reflexből mozgatni kezdem a csípőmet, túl jó vagy és hát szólni se tudok és a szádba élvezek.* - Sajnálom.... én nem tudtam szólni...*Lihegem és még a fülem is vörös.* - Ne haragudj.*Rád se merek nézni, inkább simogatom a farkad. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 01:15 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy mozogni fogsz és nem is zavart egy kicsit sem. Folyamatosan szívogatom közben a farkad. Mikor elmentél, lenyeltem minden csepped.* - Semmi baj. *Mászok azért ki alólad és megtörlöm a szám.* - Inkább folytasd. *Jegyzem meg.* - Egyébként így kell valakit leszopni. *Teszem hozzá, hogy megértsd, mennyire jó vagyok.* - Én még nem mentem el. *Teszem hozzá, de amúgy cuki volt ahogy pironkodtál. De csak most.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 01:24 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Valóban, de többé úgyse teszek ilyet.*Hiszen elmegyek és ugye más pasi nem érdekel.* - Az is biztos, hogy nekem se lesz ismét ilyenbe élményem.*Suttogom, majd ismét simogatni kezdelek és ismét szopni.* - Mond, hogy csináljam.*Azt akartam, hogy élvezd legalább egy kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 00:43 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit erre a szövegedre, nem hiszem, hogy nem találnál magadnak másik pasit, ha azt akarsz.* - Ahogy én neked. *Válaszolok röviden. A fejedre simítottam, de most nem nyomtam a fejed a farkamra, csak cirógattam a fejed és a hajaddal játszottam.* - Had élvezzek az arcodra. *Jegyzem meg, ha már így alakult, kihasználom a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 22:18 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok és tényleg igyekszem úgy tenni, ahogyan tenne, persze meg se közelítem a szintedet. Nagyon jól esik, hogy most is sokkal gyengédebb vagy velem, de tény a kérésed igen meglep.* - Ahogyan szeretnéd.*Pillantok rád vörösen, tényleg mindent megteszek neked, hogy élvezd a dolgokat.*
|
|
| |