2025.07.20, Vasárnap, 13:45
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.19, 00:09 | Üzenet # 201
Yaoista
*Sejtettem, hogy messze leszel tőlem és igazából nem zavart. Azért az igyekezet kárpótolt mindenért elég rendesen. Nem hittem, hogy ennyire könnyedén belemész abba, hogy így rád élvezzek, de ha már így alakult, miért is ne. Hagytalak még munkálkodni és az élvezésem pillanatában kicsit megmarkoltam a hajad és hátrahúzva a fejed, az arcodra élveztem. Kissé lihegtem és csak csöndben néztelek, de nem mondtam semmit. Nem is akartam semmit mondani. Nem értettem, hogy miért teszem ezt egy kölyökkel.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.19, 11:00 | Üzenet # 202
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Amikor elélvezel az arcomra, azért igen csak fura érzés. Tényleg másnak ezt nem engedném, de nálad egyáltalán nem éreztem se undort, se azt, hogy ez megalázó. Elég vörös a fejem azért, de örülök, hogy legalább elélveztél. Kérek zsepit, majd letörlöm az arcomat.* - Akkor én megyek is.*Eszembe se volt megkérdezni, hogy itt aludhatok e.* - Holnap mire jössz, már nem leszünk itt.*Suttogom elcsukló hangom és nem nézzek rád. A könnyek ismét mardosták a szemeim.* - Köszönök mindent, sose felejtelek el.*Lassan felállok, de igen csak remegnek a lábaim, de csak sikerül kimennem és rögtön a fürdőbe megyek. Megeresztve a vizet, nem bírom ki és kitör belőlem zokogás, hiszen mindennek vége volt.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.19, 22:17 | Üzenet # 203
Yaoista
*Nem is szántam megalázásnak, csak látni akartalak mocskosan és hát ez elég szexi volt. Mikor mondod, hogy mész, először csak bólintok. Nézem, ahogy felállsz és alig állsz meg a lábadon. Nem szólok utánad. Rágyújtok egy szál cigire és elszívom, csak azután megyek be a fürdőbe utánad. Már a kádba ülsz és sírsz. Odamentem és egy szó nélkül bemásztam mögéd, majd hátulról megöleltelek. Nem tudtam miért, de nem akartam, hogy sírj, meg akartalak vigasztalni téged. Csak öleltelek és finoman cirógattalak.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.19, 22:24 | Üzenet # 204
Yaoista
*Nagyon meglep, hogy bejössz és ismét nem értek semmit, de megszólalni se tudok. Megfordulok és úgy bújok és csak sírok egy jó darabig. Amint már nem sírtam lassan elengedlek.* - Kai, ha ennyire kedves vagy, még nehezebben tudlak itt hagyni.*Simítok az arcodra.*  - Tényleg nem értelek téged.*Dörzsölöm meg a szemeimet.* - Még a végén azt fogom hinni, hogy van esélyem.*Nevetek fel, de ezt még én se mondom komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.19, 23:27 | Üzenet # 205
Yaoista
*Hagytam, hogy az arcomra simíts, de még mindig nem szólaltam meg.* - Hiányozna a macskád. *Mondom végül és én is megtörlöm az arcod. Nem akartalak alapvetően megsiratni. Jó srác voltál, de csak egy gyerek. Nem akartam egy gyerektől semmit.* - Sajnálom, hogy úgy bántam veled. *Jegyzem meg és félresimítom a hajad a szemedből.* - Mint mondtam eredetileg is, maradhatsz.

MioDátum: Kedd, 2016.04.19, 23:38 | Üzenet # 206
Yaoista
- Te is hiányozni fogsz neki, de nem tudok megválni tőle.*Suttogom, persze én miért is hiányoznék neked.* - Nem haragszom tényleg, én kértem tőled, szóval én sajnálom, hogy kellemetlenséget okoztam.*Motyogom. Tényleg nem akarok az agyadra menni, csak sokszor úgy alakul.* - Valóban, de én meg nem akarom végignézni, ahogyan azzal vagy másik sráccal kavarsz, bár ha legalább egy icipicikét esélyem is lenne, akkor más lenne a helyzet.

szela00Dátum: Szerda, 2016.04.20, 00:58 | Üzenet # 207
Yaoista
- Nem is mondtam, hogy válj meg tőle. *Jegyzem meg, azt hittem veszed a lapot.* - Akkor sem kellett volna így.... *Cirógatom meg az arcod. Nagyon elhallgattam szavaidra.* - Figyelj... *Sóhajtok egy nagyot.* - Ha annyira nem akarom, hogy itt legyél, már rég el tudtam volna intézni még szex nélkül is. *Ezzel azért reméltem, hogy tisztában vagy.* - És ha annyira nem akarok szexet veled, akkor nem fekszek le veled. Ennyire egyszerű. *Akkor se fogom kimondani azt, hogy maradj.*

MioDátum: Szerda, 2016.04.20, 13:08 | Üzenet # 208
Yaoista
*Tényleg nem esett le, hogy miért is mondtad.* - Tényleg nem haragszom.*Mosolyodom el.* - Igen?*Pillantok rád és hát alig akarok hinni a fülemnek. A szemeim még vörösek, de rettentő lágyan és boldogan mosolyodom el, ezt még nem láthattad tőlem.* - Előbb még azt hittem, hogy majd megszakad a szívem, de most nagyon boldog vagyok.*Csókollak meg, de tényleg csak egy pillanatra, nem akartam sok lenni és nem tudtam mit szabad és mit nem.* - Akkor még maradnánk.*Megfordulok és visszahelyezkedem.* - Akkor néha lehetünk együtt?*Kérdezlek, de ismét vörösödöm.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:30 | Üzenet # 209
Yaoista
*Azért a mosolyodra dobbant egy aprót a szívem, de nagyon apró volt. Csókod ugyan nem viszonoztam, de hagytam és el sem toltalak.* - Rendben. *Bólintok végül. Kérdésed nem igazán tudtam hova rakni.* - Mire gondolsz? Szexre? *Kérdezek vissza, csak hogy pontosan tisztázzuk a dolgot. Randira kétlem, hogy elvinnélek.* - Vagy mit szeretnél? *Azért jobb most tisztázni a dolgokat.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 16:33 | Üzenet # 210
Yaoista
*Éreztem, hogy nem viszonozod a csókom, de legalább nem toltál el.* - Khmm igen arra.*Igaz, hogy elsőre is én mondtam és nem rég voltunk együtt, de mégis nagyon zavarba ejtő.* - Vagy amit engedsz, hiszen tudod, hogy szeretlek.*Suttogom.* - Vagy minden csak mára szólt?*Kérdezlek halkan.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.26, 00:29 | Üzenet # 211
Yaoista
*Nagyon mélyen elhallgattam és elgondolkoztam.* - Nem tudom. *Ismerem be. Fogalmam sem volt róla, hogy ez az egész csak mára szólt vagy sem, vagy hogy akarok-e egyáltalán én ilyen kapcsolatot.* - Őszintén szólva ezt se terveztem... sőt semmit. *Teszem hozzá, de közben rettentő finoman öleltelek magamhoz.* - Én tényleg nem hiszem, hogy lenne jövőnk. *Mondom ki nyíltan.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.26, 19:37 | Üzenet # 212
Yaoista
*Némán hallgatlak téged. A szavaid az öleléseddel szöges ellentétben vannak.* - Értem.*Suttogom, majd én hallgatok kicsit, de közben a karod finoman simogatom.* - Ha egy idő múlva se változik semmi, akkor elmegyek. Nem fogok semmit cserébe kérni és szó nélkül elmegyek.*Mondom komolyan és erre nagyobb esélyt látok most, de ha tényleg semmi esélyem, akkor nem maradok egy évig, mert csak fájna.* - Jövő héten elkezdem az iskolát és munkát is keresek. Tudom ide nem fizethetek, de ha el is megyek, nem akarok haza menni. Lehet rólad le kell mondanom, de a rajzolásról, akkor se fogok és szembe nézzek apámmal és ezt csak neked köszönhetem.*Mosolyodom el picit.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.03, 00:54 | Üzenet # 213
Yaoista
*Csöndben hallgatlak. Nem akartam rávágni, hogy nem fog változni. Eddig sem szerettem beléd és nem láttam rá esélyt, hogy később úgy alakulna.* - Rendben. Csak ne menjen a munka a rajzolás kárára, oké? *Cirógatom meg az arcod.* - Sokkal jobbat is fogsz nálam találni. *Puszillak meg gyöngéden. Nem akartalak magamhoz kötni.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.03, 12:48 | Üzenet # 214
Yaoista
- Nem fog.*Bólintok.* - Kétlem.*Mosolyodom el és a puszid nagyon jól esik. Kicsit ismét elhallgatok és csak élvezem a helyzetet, hiszen tudtam ilyen nem mostanság lesz, ha lesz egyáltalán.* - Bár tény nem így képzeltem el, hogy meg fog történni, de nem bántam meg, hogy lefeküdtem veled.*Suttogom.* - Még soha senkivel nem feküdtem le a szerelemből.*Bár lehet ezt még mindig nem hiszed el, de nem tudok ellene tenni.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 01:02 | Üzenet # 215
Yaoista
- Azt sajnálom, még akkor is, ha te nem bánod. *Egyébként is fáj az első pár alkalom, én meg elő se készítettelek rendesen. A folytatásra meglepődtem. Na nem azért, mert még nem feküdtél le senkivel így, hanem mert ezt szerelemnek tekinted. Ez csak szex volt.* - Tudod... a szeretkezés nem ilyen. *Csak ennyit mondok, nem akartam megmondani, hogy igazából ez csak egy dugás volt.* - Majd megtudod azt is, milyen.

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 01:45 | Üzenet # 216
Yaoista
- Igen tudom, de én tényleg nem haragszom.*Suttogom.* - Nos nem tudom, de nekem az volt.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Erről most felesleges beszélgetni, mert te is mást mondasz meg én is. Annyit tudok mondani, ha szerinted ez nem szeretkezés, nos akkor is veled akarom megtapasztalni, hogy számodra mi is az.*Hajthatatlan vagyok, bármit is mondasz.* - Figyelj, ha már így alakult a nap és most minden más, veled aludhatnék? Legalább ma?*Kérdezlek félénken. Talán, hogy utánam jöttél, még ezt is megengeded.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 11:39 | Üzenet # 217
Yaoista
- Értem... *Csak ennyit mondtam a szeretkezésre. Kérdéseden meglepődtem. Kicsit elgondolkoztam, mert először nem akartam.* - Rendben.... úgy is hárman alszunk. *Utalok a macskádra. Nem tudom miért, de finoman az arcodra simítottam és gyöngéden megcsókoltalak.* - És nálam vagy nálad szeretnél aludni? *Kérdezem, bár tudtam a választ.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 12:04 | Üzenet # 218
Yaoista
- Tényleg?*Csillannak fel a szemeim.* - Nagyon szépen köszönöm.*Mosolygok édesen. Rád pillantok, ahogyan az arcomra simítasz és igen csak meglep, hogy megcsókolsz, főleg ilyen gyengéden, amit persze viszonozok.* - Nálad szeretnék, a cicám is imád ott aludni, bár lehet, hogy kifog túrni.*Nevetek fel.* - Köszönöm Kai.*Tényleg hálás vagyok.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 13:21 | Üzenet # 219
Yaoista
- Nem hiszem, hogy kitúrna téged. *Mosolyodom el kicsit.* - Amúgy is általában a hasamon szokott aludni. *Magyarázom.* - Te meg gondolom nem ott szeretnél. *Biztos voltam benne, hogy totál hozzám akarsz majd bújni, amit annyira nem bántam egyébként. Szerettem mással aludni, csak veled nem akartam, hogy ne értsd félre.* - Nem kell megköszönnöd. *Puszillak meg.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 13:37 | Üzenet # 220
Yaoista
- Néha veszélyesen tud feküdni, de akkor úgy látszik engem tisztel meg vele.*Nevetek fel.* - Nos nem.*Motyogom és el is pirulok. Olyan jó lesz veled így aludni, mint egy álom.* - Már megtettem.*Kuncogok és én is adok egy puszit, még kiélvezem a helyzetet, hiszen holnapra minden más lesz.* - Lassan kiázok.*Nézem a tenyereim és mivel veled aludhatok így nem baj, ha kimászunk.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 14:09 | Üzenet # 221
Yaoista
- Nálam jól viselkedik. *Bólintok.* - Igaz. *Nem zavart a puszid egy kicsit sem.* - Akkor másszunk ki. *Állok fel és kijövök a kádból. Neked is elővettem egyet és kisegítettelek a kádból. Rád adtam, majd felemeltelek.* - Menjünk a hálóba. *Viszlek be és ahogy ledőlsz, a cicád is beszalad.* - Kérsz valamit? *Kérdezem kíváncsian.* - Nem vagy éhes? *Simítok a buksidra.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.24, 11:28 | Üzenet # 222
Yaoista
-  Persze, mert beléd szerelmes.*Nevetek fel.* - Rendben van.*Bólintok és persze elfogadom a segítséged és nagyon élvezem.* - Oké.*Mosolygok folyton, majd a macskámon felnevetek.*- Szia.*Puszilom meg.* - Most, hogy mondod kicsit éhes vagyok, de elég egy - két szendvics.*Így is elkényeztetsz.*- Meg egy tea jól esne, de segítek szívesen.*Bár tudom úgyse engeded.* - Tényleg mindent köszönök neked.

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.31, 11:55 | Üzenet # 223
Yaoista
- Lehet. *Mosolyodom el.* - Rendben, akkor hozok neked valamit. *Simogatom meg a fejed.* - Nem kell, maradj csak. *Indulok is ki, de arra, hogy köszönsz mindent, nem reagáltam. Gyorsan csináltam pár szendvicset és főztem neked teát, de így vittem már magamnak is.* - Itt vagyok. *Megyek be és ülök le az ágyra. Kicsit arrébb hessegettem a cicád és az öledbe raktam, a bögrét pedig az éjjeliszekrényre.* - Remélem megfelel. *Elég jó kis szenyákat gyártottam.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.31, 12:39 | Üzenet # 224
Yaoista
- Oké.*Bólintok és addig cicázok.* - Köszönöm szépen.*Mosolygok.* - Persze, hogy megfelel még sose ettem ilyen szép szendvicseket.*Kuncogok és jó étvágyat kívánva, enni kezdek.* - Nagyon finom, tényleg profi vagy.*Mosolygok és persze a cicám már igen csak szuggerál.* - Majd a végén kapsz, most a gazdi eszik.*Közlöm vele, mire rányávog.* - Még vissza is beszél.*Csóválom a fejem.* - Tényleg, amikor majd ráérsz szólj és akkor lerajzolnálak.*Jut eszembe.* - Már várom nagyon.

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.04, 01:14 | Üzenet # 225
Yaoista
- Semmiség. *Eszek én is azért, jól eset.* - Haspók. *Simogatom meg a buksiját, látszott, hogy tényleg belém van zúgva.* - Nem csoda. *Húzom oda az ölembe és simogatni kezdtem, de nem adtam neki semmit, csak kényeztettem.* - Oké, majd megnézem mikor tudom magam szabaddá tenni. Mennyi idő kellene? *Kérdezek rá.* - Egy délután elég? *Nem tudtam az ilyesmi meddig tart.* - Gondolom. *Tudtam, hogy várod.* - És milyen képet akarsz?

Keresés: