2025.07.20, Vasárnap, 01:28
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:01 | Üzenet # 2
Yaoista
*Mikor odafordulok az elköszönés után és látom, hogy tényleg elestél, sóhajtottam egy nagyot. Odamegyek rögtön és letérdelek melléd.* - Mit művelsz Jason? *Húzom fel magam és elkezdem vizsgálni a lábad. Óvatosan levettem a cipőd és megnéztem a bokád.* - Fáj? *Kérdezem komolyan és közben finoman mozgatom.* - Istenem, elmondtam ezerszer, hogy az orrod elé nézz. *Dorgállak folyamatosan.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:02 | Üzenet # 3
Yaoista
- Nem az én hibám.*Ha nem puszilgatod azt a fiút, akkor ez nem történik meg. A többieket elküldöd így csak ketten vagyunk.* - Kicsit.*Szisszenek fel, de nem vészes.* - Maga hibája.*Morgok, de ez inkább édes morgás.* - Talán az a fiú az exe volt?*Kérdezem kíváncsian.* - Különben is, honnét ismer modelleket?*Nem követem ezt a világot nagyon, de azért tisztában vagyok jó néhány dologgal.* - Főleg Mookyult, aki még tanácsot is adott nekem, eskü rendesen zavarba jöttem.*Magyarázok neked.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:02 | Üzenet # 4
Yaoista
- Miért? Más nem nézett az orrod elé? *Kérdezek vissza kicsit gúnyosan. A többiekkel közöltem, hogy nincs megállás és nyomás.* - Úgy tűnik semmi komoly, de azért ma pihentesd. *Komolyan vettem azért, főleg a jövőd miatt.* - Az enyém!? *Lepődök meg, majd rögtön megértettem.* - Bár semmi közöd hozzá, de igen, az exem. Ami azt illeti, az első szerelmem volt. *Teszem hozzá.*- Rokuro neki dolgozik és a szeretője. Látogatóba jöttek. Lát benned lehetőséget Mookyul futás terén. *Közben felállok és felsegítelek téged is.* - Rá tudsz állni? Azért csak be kéne menned a gyengélkedőre.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:03 | Üzenet # 5
Yaoista
*Erre csak morgok egyet.* - Jól van.*Bólintok.* - Persze, hogy a magáé.*Mondom komolyan.* - Chh de romantikus.*Persze merő gúny vagyok.  - Valóban? Ez aztán az elismerés.*Mosolyodom el, ismét édesen.* - Szerintem is és el kéne kísérnie, na meg van még pár sebem és hátha nincs ott a nővérke.*Jegyzem meg, de ez megtörténhet és ugye itt te vagy a felelős értünk.XD* - Segítségével igen.*Támaszkodok rád finoman.* - Kicsit pihentetem és jó lesz.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:07 | Üzenet # 6
Yaoista
- Igen, az volt. *Nem érdekelt a gúnyod. Azért ahogy elmosolyodsz, az aranyos, mindig meg tudsz lepni a váltásaiddal.* - Biztos ott lesz a nővérke. *Jegyzem meg.* - Oké. *Segítek felállni és nem zavart, hogy rám támaszkodsz, azt hittem tényleg fáj annyira a bokáid.* - Minden estre beborogatjuk és befáslizom neked. *Teszem hozzá, jobb félni, mint megijedni.* - Óvatosan a lépcsőn. *Szólok rád és szépen felmentünk a gyengélkedőre. Hát persze, hogy nincs itt a nővérke.* - Istenem... Ülj le. *Leveszem a cipőd és a zoknid, majd rátekertem a bokádra egy rongyot.* - Hol sérültél meg? *Veszek elő fertőtlenítőt, tapaszt és vattát.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:08 | Üzenet # 7
Yaoista
- Majd kiderül.*Reméltem nem lesz ott. Nem játszom meg magam és kicsit tényleg fáj a lábam, de azért tény ki is élvezem a helyzetet.* - Köszönöm, tényleg maga a legjobb.*Mosolyodom el édesen.* - Rendben.*Azért nekem is fontos a lábam, de hát kellett neked mást puszilgatnod előttem.* - Ohh, de kár, hogy nincs itt.*Kuncogok és leülök.* - Milyen profi benne, lemerem fogadni másban is.*Vigyorodom el kajánul.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, de már ismét kedvesen, igen csak összetett személyiség vagyok.* - A térdemen.*Azzal felállok és lehúzom a nacimat. Igen csak formás lábaim vannak és a barátocskám is szépen dudorodik.   * - Kicsit vérzik is.*Ülök vissza.* - Szóval akkor maga az aktív fél?*Kérdezem hirtelen.* - Higgye el sensei velem nagyon élvezné a másik felállást is.*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:09 | Üzenet # 8
Yaoista
*Csak megforgatom a szemeim a szövegedre.* - Oké. *A térded kezdem nézni, persze látom, hogy milyen jól nézel ki és jó tested van, de nem teszek semmiféle megjegyzést. Elkezdem a térded is ellátni. Először persze óvatosan letörlöm a vért.* - Nem sok közöd van hozzá. *Jegyzem meg és eltolom a kezed.* - Értsd meg... *Nézek rád komolyan.* - Nem kezdek a diákjaimmal. *Kezdem el óvatosan fertőtleníteni.* - Egyébként meg inkább a szépségekre bukom. *Teszem hozzá.* - Bár gondolom Rokurot látva rájöttél. *Pillantok fel.* - Magyarázd már el nekem, hogy miért pont én? *Kérdezem egy jó nagy sóhaj mellett és leragasztom a térded is.* - Még valahol? *A karod is szemügyre veszem azért.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:09 | Üzenet # 9
Yaoista
- Lehet, de azért megkérdeztem.*Vonok vállat és az egyértelmű, hogy annál a srácnál te voltál a seme a kérdés az, hogy más esetben voltál e, már passzív fél. Még nagyobb lenne a kihívás, ha nem, de igen csak élvezném, ha én lennék az első és az egyetlen aktív fél az életedbe.* - Nos már csak egy évig vagyok a diákja, különben meg engem nem érdekelnek ezek a fajta kifogások.*Mondom én is komolyan.* - Nos igen az, én meg nagyon jóképű vagyok.*Vigyorgok.* - Azért, mert alapból bejön a külseje, amellett tetszik, hogy a munkáját mennyire komolyan veszi. Szigorú, de mégis nagyon kedves és jó fej velünk, nem hiába maga az egyik legkedveltebb tanár a diákok között.*Mosolyodom el.* - Arról nem is beszélve, hogy elsőre beleszerettem a gyönyörű szemeibe, mondhatni elbűvöltek és teljesen elvarázsoltak, szóval esélyem sem volt maga ellen.*Mondom édesen.* - Jól vagyok köszönöm, de egy gyógypuszit igazán adhatna.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:10 | Üzenet # 10
Yaoista
- Lehet téged nem, de tudod jelenleg a törvények engem lecsuknak. *Közlöm veled komolyan.* - És nem taníthatnék többet. *Teszem hozzá. Az egózásodra csak sóhajtok egy nagyot. Azért arra amit mondasz, kicsit elmosolyodom. Örültem, hogy szeretnek a diákjaim. Csak megcsóváltam a fejem a szemeimre, de nem mondtam semmit. Felálltam és puszi helyett kaptál egy tockost.* - Na nyomás vissza. Te az óra maradék felében pihensz, de a többiek valószínűleg éppen lógnak. *Segítek felállni.* - Nagyon fáj még? *Azért aggódtam.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:10 | Üzenet # 11
Yaoista
- Figyelnénk, hogy ne bukjunk le.*Kuncogok.* - Különben mondtam, akkor kivárom. Nem tudom mit gondol rólam, de sose keverném magát bajba.*Mondom komolyan. Azt hittem azért kicsit meghatott bókom, te vagy az első, aki nem reagál, na meg nemet mond nekem.  * - Na most sérültem meg és bánt.*Simogatom meg a fejemet.* - Uncsi.*Sóhajtok fel és elfogadom a segítséged.* - Jól vagyok ne aggódjon.*Mosolyodom el picit.*  - Különben tényleg mit gondol rólam? Nem is tart jó pasinak?

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:10 | Üzenet # 12
Yaoista
- Ez nem olyasmi, amit tényleg titokban lehet tartani. *Látszik, hogy még fiatal voltál.* - Mert tökfilkó vagy. *Mosolyodom el kicsit.* - Rendben. *Bólintok és persze amint visszaérünk, hirtelen mindenki futni kezdett.* - Lusták. *Jegyzem meg. Szépen odakísérlek egy padhoz és leültetlek.* - Mindjárt jövök. *Kicsit lecseszem a többieket, majd hagytam őket tovább futni. Leültem melléd és sóhajtottam egy jó nagyot.* - A korodhoz képest érett vagy, ez tény. De még akkor is csak egy gyerek. *Mondom komolyan.* - Olyan 5 év és tényleg jó pasi leszel. *Annyi volt közöttünk körülbelül.* - Mindenesetre ez a lényegen nem változtat.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:11 | Üzenet # 13
Yaoista
- Bla bla.*Nem értettünk egyet.* - Na ez kedves mit ne mondjak.*Sóhajtok fel. A terembe a többieken azért kuncogok egyet.* - Csak finoman Sensei.*Nevetek és várlak vissza.* - Szép kezdés a befejezés nem volt annyira.*Húzom el a számat. Oké tény félig igazad van, de akkor is úgy beszélsz, mintha te annyira felnőtt lennél.* - Köszönöm, de megjegyzem most is az vagyok és sokan így tartják.*Jegyzem meg mellékesen.* - Jaja persze.*Legyintek.* - Nem vagyunk egy véleményen, szóval bármit mondhat. Különben meg tudom, hogy most éppen nincsen senkije.*Elég sokat tudtam rólad  * - Akkor is megfogom hódítani, majd meglátja.*Jelentem ki, de tényleg nem viccelek.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:11 | Üzenet # 14
Yaoista
- Persze, tudom, tudom. *Hagyom rád ezt a felnőtt vagy szöveget.* - Akkor minek kérdezed, ha úgy se érdekel, amit mondok? *Azért ez irritáló volt.* - És? Ez mit számít? Bármikor összejöhetnék valakivel, ha akarnék. *Jegyzem meg neked.* - Igen, igen, ezt hallottam már. *Sóhajtok egy nagyot, én még mindig nem vettem komolyan.* - Egy kész büntetés vagy, remélem tudod... *Jegyzem meg, hiszen csak a gondom van veled ilyen szempontból.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:12 | Üzenet # 15
Yaoista
- Érdekel, de attól még elmondom a saját véleményemet is.*Jegyzem meg.* - Igen tudom jól, hogy nagyon könnyen menne.*Hiszen igen csak népszerű és jó pasi vagy.* - Elmondom még sokszor, hogy megértse és elhiggye.*Mondom komolyan, viszont a folytatás nagyon rosszul esik.* - Szóval magának kész büntetés az érzéseim?*Kérdezem fájdalmas hangon.* - Nem értem, hogy miért ilyen bunkó velem, egy jó szava nincsen, bezzeg mindenki mással kedves.*Morgom, majd felállok.* - Ez nagyon kegyetlen volt magától.*Közlöm veled.* - Megyek beszélek az edzőmmel hagyj kapjak tőle is egy kis fejmosást.*Indulok el.* - Hülye Sensei.*Morgok az orrom alatt, de igen csak megbántott vagyok.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:12 | Üzenet # 16
Yaoista
- Nem az érzéseid, az értetlenséged. *Jegyzem meg, majd sóhajtok egyet.* - Mások nem üldöznek a szerelmükkel... *Feltéve, ha nem csak egy fellángolás.* - Ha kedves lennék veled félreértenéd rögtön. *Jegyzem meg. Felállok és elkapom a karod.* - Maradsz a seggeden. *Szólok rád kicsit erélyesebben.* - Nem hiányzik, hogy terheld a lábad most feleslegesen, majd én beszélek az edződdel. *Teszem hozzá. Azért aggódtam érted. Visszatuszkoltalak, majd sóhajtottam egy nagyot.* - Ne tedd még nehezebbé, kérlek. *Állok fől és sípolok a srácoknak. Kiadtam a következő feladatot közben. A fejedre teszem a kezem és kedvesen megborzolom a hajad.* - Egy isten csapása vagy. *Mosolygok.* - De ettől függetlenül örülök, hogy a diákom vagy. *Mondom komolyan.* - Lehet jó kapcsolatunk, de szigorúan csak tanár-diák viszony.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:12 | Üzenet # 17
Yaoista
*Elhúzom a számat a dumáidra.* - Attól még bunkónak se kéne lennie.*Jegyzem meg. Nem szívesen maradok, de még mindig te vagy a tanár.* - Nem fogok alapból itt ülni egész nap, de tőlem.*Morgok és visszaülök, de minden jó kedvem elszállt. Amikor a hajam megborzolod eltolom a kezed, de finoman.* - Ja persze gondolom mennyire.*Nem hittem el neked.*  - Hagyjuk mára ezt a beszélgetést.*Húzódom arrébb a padon, most én aztán biztos nem fogok veled jó pofizni, miután a lelkembe tiportál.  *

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:13 | Üzenet # 18
Yaoista
- Tudom. *Nem zavart, hogy morogsz.* - Most duzzogsz? *Kérdezem, de majdnem elmosolyodom, de végül nem bírom ki és el is kuncogom magam.* - Tudod, most egész édes vagy. *Húzom kicsit a fejed, majd komolyra fordítottam a dolgot.* - Nem akartalak megbántani. *Tényleg nem terveztem.* - De már nem tudok olyat mondani, amit ne mondtam volna már ezerszer neked. *Jegyzem meg.* - Lehet nem kéne veled beszélnem, csak mikor órán vagyunk... az segítene? *Kérdezem, de komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:13 | Üzenet # 19
Yaoista
- Megbántott és belegázolt a lelkivilágomba.*Mondom, de tényleg így volt.* - Még ki is röhög, szép kis tanár maga.*Morgok.* - Édes? Ugrat?*Vonom fel a szemöldököm.* - Pedig sikerült.*Teszem keresztbe karjaim.* - Hiába mondja, hajthatatlan vagyok.*Mondom komolyan.* - Ebbe nem egyezem bele.*Emelem fel a hangom, mire kicsit odafigyelnek, de teszik utána tovább amit kell.* - Így is alig vagyok magával, ne vegye el még ezt is tőlem.*Tényleg nagyon oda vagyok érted.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:14 | Üzenet # 20
Yaoista
- Nem akartam, ne haragudj. *Tényleg nem akartam azért a lelki világodba belegázolni.* - Nem ugratlak. *Tényleg nem szívattalak. Meglepődtem, ahogy felemeled a hangod, azért ilyet nem sűrűn hallani tőled. Sóhajtok egy nagyot, de utána elmosolyodtam. Valahol rettentő édes volt benned az, hogy mennyire ragaszkodtál hozzám. Ha nem a diákom lennél, lehet engedtem volna, de így nem.* - Akkor legyél jó, oké? *Kérlek meg.* - Nem szeretnék emiatt balhét a suliban. Tudod a tanárok is elég pletykásak és már csak az, hogy kedvelsz, veszélyt jelent az állásomra. *Jegyzem meg neked. Illetve nem maga a kedvelés volt a gond, hanem hogy hiába utasítottalak el, nem adod fel, ami más körülmények között hízelgő lenne, de így nem.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:14 | Üzenet # 21
Yaoista
- Na jó, talán megbocsátok.*Mosolyodom el halványan, de nem az igazi még.*  - Akkor örülök neki.*Azért már a mosolyodom kezd az igazi lenni ezek után.* - Legalább azt higgye el, hogy nem akarok magának rosszat, tényleg soha nem akarnám magát szándékosan bajba keverni.*Az más, hogy az érzéseimnek nem tudok parancsolni, de tényleg nem akarok rosszat neked.* - Tudom, hogy nem hiszi el az érzéseim, de tényleg legalább, azt higgye el, hogy nem akarok magának bajt okozni.*Mondom komolyan.* - Minden percben magára gondolok.*Vallom be, majd csak elmosolyodom.*- Nem felvágásból, de elég sokan oda vannak értem és elég ritka, hogy én közelítsek meg bárkit, az meg főleg, hogy valaki visszautasítson, de maga megtette. Őszintén elsőre csak szexet akartam, de amint nemet mondott egyre jobban elkezdett érdekelni és végül magába habarodtam.*Túrok a hajamba zavartan.* - Vicces, mert nem egy embertől megkaptam, hogy majd visszakapom a dolgokat, bár hozzá rakom, hogy sose játszottam meg magam és mindig őszinte vagyok, de így is megkaptam, hogy majd lesz valaki, aki pofára ejt és tényleg megtörtént, de akkor se adom fel. Nem is bánom, hogy elsőre nemet mondott, mert így elkezdtem jobban megfigyelni és megismerni magát és ez tényleg több puszta testiségnél.*Mondom, de nagyon édesen.* - És még sok mindent nem tudok magáról, szóval bele se gondolok mi lesz később.*Nevetek fel.* - Bár tényleg elég undok tud velem lenni, de ennek ellenére szeretem magát.*Persze mindent suttogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:15 | Üzenet # 22
Yaoista
- Tudom, hogy nem akarsz rosszat. *Nem is gondoltam, hogy direkt csinálnád ezt.* - Ettől függetlenül közel vagy hozzá. *Jobban, mint gondolnád. Csak egy pillanatig engednék és már lehet nem is itt lennék. Csöndesen hallgatom a vallomásod és hát azért tetszett, amit hallok,nem is kicsit. Ha nem lenne ez a helyzet, lehet engednék neked, de így nem. Leülök melléd és kicsit elhallgatva gondolkozok, hogy mit feleljek neked.* - Habár nem hiszem, hogy igazán szerelmes lennél... *Kezdem el.* - Azt elhiszem, hogy neked ezek most komoly érzések. *Túl sokat kaparsz ahhoz, hogy komolytalan legyél.* - De nem lehet köztünk több, mint tanár-diák viszony. Kérlek ezt értsd meg. Lehet ha leérettségiztél és már nem leszel a diákom, igent mondanék. De az is lehet, hogy addig találkozok valakivel. *Ez benne volt.* - Fiatal vagy, diák vagy. Jobb szeretném, ha élveznéd az életet és úgy tekintenél rám, mint egy felnőttre, aki meghallgat.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:15 | Üzenet # 23
Yaoista
- Akkor jó.*Ez nagyon fontos szempont.* - Mire gondol?*Tényleg nem értem. Várok, hogy mondj valamit és amint mondod, hogy nem szerelem közbe vágnék, de a folytatás azért tetszik. Végig hallgatlak, majd most én hallgatok el egy kicsit, mielőtt megszólalnék.* - Maga szerint mi a szerelem Sensei?*Pillantok rád.* - Lehet tévedek, de úgy érzem ez szerelem, de ahogyan mondja az érzéseim valóban komolyak.*Legalább ezt elismered.* - Lehet, hogy igent?*Csillannak fel a szemeim, az előbbi rossz kedvem el is tűnt.* - Már ez is sok jelent. Megmondtam, ha kell várok magára és ha éppen lesz valakije, akkor még tovább várok. Most jöhet azzal, hogy megismerek valakit és oké meg is történhet, de erre nagyon nagyon kevés esélyt látok.*Mondom a folytatásra pedig csak felnevetek picit.* - Úgy beszél, mintha öreg lenne. Még a 30-tól is messze van nagyon. 5 év sincsen köztünk teljesen.*Elég vénemberesen hangzott tőled.* - Élvezem az életet és magával meg főleg élvezném. Nem tudok úgy tekinti magára, az elején még a magázás is furcsa volt, de azt azóta élvezem.*Nevetek fel.* - Különben meg, ha egyszer megcsókolnám, akkor még többet akarna.*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:16 | Üzenet # 24
Yaoista
- Nem lehet leírni... *Gondolkozom el a kérdéseden.* - Több, mint érdeklődni valaki után. Szeretni igazán csak akkor tudsz valakit, ha megismerted. *Mondom el a véleményem. *Hiszen nem is ismersz még. Lehet gyűlölöd majd, ahogy eszem vagy alszom.* - Én nem, de persze most ez a normális, hogy ezt gondolod. *Teszem hozzá mosolyogva.* - Lehet nem vagyok öreg, de azért... *Mosolyodom el.* - Élvezed? *Jó, mondjuk nekem is fura a magázás.* - Vagy te akarnál még többet és majd' bele döglenél, hogy nem kaphatsz. *Jegyzem meg sunyin, hiszen erre sokkal nagyobb esély volt, mint fordítva.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:17 | Üzenet # 25
Yaoista
- Nem válaszolt arra, hogy mihez vagyok közel.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Nos látja, hogy nem lehet megmondani így nem jelentheti ki, hogy nem szeretem magát. Hmm úgy mondanám, hogy nem ismerem még elég jól, de ha ez meg fog történni, akkor csak még jobban oda leszek magáért.*Mosolyodom el.* - Nincs semmi de.*Ebben se fogunk megegyezni.* - Miért, ha nem tetszene akkor se tegezhetném nem de?*Kérdezlek, majd nagyon édesen elmosolyodom.* - Én már most majd beledöglök, hogy nem kaphatom meg magát.*Túrok zavartan a hajamba.* - Komolyan maga mellett olyan tudok lenni, mint valami szűz kislány.*Nevetek fel.* - Tényleg el se hiszi, hogy mennyire oda vagyok magáért. Minden nap, amikor felkelek, alig várom, hogy lássam magát, még akkor is, ha nincsen közös óránk.*Mert ugye akkor is megkereslek, na meg ugye sokat vagyok a pályán meg a teremben.* - Amikor meglátom már megdobban a szívem és ha mosolyog, akkor meg csak úgy zakatol, hogy csak na.*Lendülök bele.* - Arról meg nem is beszélve, hogy hányszor kellett lepedőt mosnom maga miatt, pedig ilyen sose történt még velem, de magával az álmaim igen csak szenvedélyesek és igaznak tűnnek.*Vigyorgok, de ezektől kijelentésektől nem vagyok zavarba.*

Keresés: