2025.07.20, Vasárnap, 18:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:40 | Üzenet # 226
Yaoista
- Tudom. *Mosolyodom el, majd el is nevettem magam. Suliban csak elköszönök és már megyek is órára.* - Jó reggelt. *Én nem vigyorogtam úgy, mint te. Reméltem megérted, hogy maradjon a távolság és nem próbálkozol semmivel.* - Jól, köszönöm a kérdésed. Nektek nincs lassan órátok? *Pillantok az órámra, mivel már nem sok kellett a csengetéshez.* - Ne késsetek. *Szólok rátok kedvesen. A lányok miatt nem volt bennem semmi rossz.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:40 | Üzenet # 227
Yaoista
- Csak köszöntem, de nem fogunk késni nyugodjon meg.*Sóhajtok fel, megint elővetted nagyon a tanár éned. Intek, majd bemegyünk órára. Nem találkozunk, amíg nincs közös óránk, ami az utolsó. Nap közben egy lány szerelmet vall, de visszautasítom, hiszen téged szeretlek. Persze erről megy a pletyka, hogy kosarat kapott, de nem érdekelt. Órán is viselkedek, majd én maradok neked segíteni pakolni.* - Milyen napja volt? Már nagyon vártam az óráját.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:40 | Üzenet # 228
Yaoista
- És még vissza is beszél. *Mosolyodom el, de kedvesen. Látszott, hogy csak egyfajta piszkálódás. Persze, hogy hallottam a pletykát, hogy szerelemi vallomást kaptál. Egy nagyon picit zavart, viszont nem szenteltem neki figyeltem. Tudtam, hogy te fogsz maradni pakolni. Mindig te maradsz.* - Gyorsan eltelt és sejtettem. Köszönöm, hogy segítesz elpakolni. *Megyünk be a szertárba.* - Hallom ma egy szép lány elmondta neked, hogy kedvel. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Lehet találkoznod kéne vele. *Állapítom meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:41 | Üzenet # 229
Yaoista
- Szívesen segítek.*Mosolygok.* - Milyen gyorsan terjednek a pletykák.*Sóhajtok fel.* - Minek? Nem érdekel és ezt maga is tudja. Van két nő, akikkel összefekszek, de velük is végeztem. Megmondtam, hogy csak maga kell és várni fogok.*Persze ezt suttogom.* - A verseny után elmehetnénk, majd valahova vagy esetleg átjöhetne hétvégén. A szüleim elfognak utazni.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:41 | Üzenet # 230
Yaoista
- Ez már csak így megy. Mi tanárok pontosan tudunk minden pletykát. *Közlöm veled.* - Értem. *Sóhajtok fel egy nagyot. Nem tudtam, hogy erre mégis mit mondhatnék.* - Figyelj. Ez csak egyszeri eset volt. *Közlöm veled.* - Nem fogok átmenni és találkozni se fogunk. *Közlöm veled.* - Egyébként is, már megígértem Renginek, hogy átmegyek hozzájuk. *Teszem hozzá mellékesen. Kicsit csöndben maradtam, majd odafordulok hozzád.* - Azt vártad, hogy randizgatni kezdünk? *Kérdezem komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:41 | Üzenet # 231
Yaoista
- Hála a sok pletykás diáknak.*Sóhajtok fel. Nem esik jól amit mondasz, de meg se lepődöm.* - Értem, jól teszi.*Mosolyodom el picit, de nem az igazi.* - Persze, de nem is fogom feladni, mint mondtam. Őszintén megvallva, azért azt hittem, hogy kedvesebb lesz.*Suttogom.* - Azért a futásra eljön?*Kérdezlek és éppen együtt nyúlunk egy labdáért.* - Bocsánat.*Rántom el a kezemet, úgy érzem, hogy ez is sok most neked.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:41 | Üzenet # 232
Yaoista
- Ilyen ez. *Kuncogok kicsit. Nem válaszoltam neked a kedvesebb dologra. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék.* - Természetesen, mint mindig. *Mosolyodom el egy kicsit. Meglepődtem, ahogy elrántod a kezed. Sóhajtok és megtámaszkodok kicsit.* - Figyelj, nem vagyok dühös meg semmi ilyesmi. Csak próbálok meghúzni egy határt a kapcsolatunkba... tudom, elcsesztem, mert sosem lett volna szabad megtörténnie a tegnap estének. Az én hibám. *Tényleg megbántam.* - Tény, hogy egy kicsit kivételezek veled, de szeretném megtartani a tanár-diák kapcsolatunkat. *Sajnáltam volna, ha tönkre megy.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:42 | Üzenet # 233
Yaoista
- Akkor jó.*Ennek örülök.* - Nincs is oka rá.*Dühösre nem gondoltam, hiszen semmi jogod nincs rá.* - Kérem csak ne mondja így. Oké értem a határt, bár én nem akarok húzni, de hogy elcseszte és nem lett volna szabad megtörténnie és hogy egy hiba, ez fáj.*Nagyon rosszul esik.* - Megmarad és majd később több lenne, nem mondok le magáról.*Pillantok rád, de elégé szomorú szemekkel.* - Inkább akkor ne mondjon semmit az estéről, csak ne tegye tönkre oké?

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:43 | Üzenet # 234
Yaoista
- Nem akartalak megbántani. *Nem hittem, hogy neked rosszul esik az, ha a történteket én hibának látom. A tekinteted talán most először tényleg belém hasított. Tagadhatom, ahogy akarom, tény, hogy nagyon aranyosnak talállak és tetszel. Viszont féltem az állásom és tényleg nem éreztem helyesnek ezt a kapcsolatot.* - Értem, ne haragudj. *Simogatom meg kedvesen az arcod.* - Idő, míg kitalálom, hogy kezeljelek. *Fogalmam sem volt most, hogy álljak hozzád.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:43 | Üzenet # 235
Yaoista
- Sosem akar, de valahogy mindig összejön, de meg is bocsátok hamar.*Mosolyodom el, tényleg így van.* - Nem haragszom, csak nehéz kezelnem helyzetet nekem is.*Nehezebb mint neked, mert én szeretlek.* - Van bennünk közös.*Mosolyodom el.* - Várok, amíg csak kell.*Simítok a kezedre, ezek után egy pillanatra, de nem tovább.* - Máris jobb kedvem lett.*Simogatom meg az arcom, ahol te is hozzám értél.* - Meggondolná magát, akkor jöjjön, nem fogok sehova menni.*Pihenést terveztem.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:43 | Üzenet # 236
Yaoista
- Jobban kéne figyelnem a számra. *Ismerem be, de kicsit mosolygok.* - Akkor jó... *Megnyugszom, nem akartam, hogy dühös legyél rám.* - Tudom, tudom... *Mindig ezt mondod, hogy vársz, ameddig csak kell. Nem zavart a mozdulatod, de ahogy megsimogatod az arcod, elmosolyodom.* - Rendben. *Bár biztos voltam benne, hogy nem gondolom meg magam. Egész héten tartottam tőled a távolságot, nem is próbáltam a közeledbe kerülni, de ha odajöttél hozzám, normálisan beszélgettem veled. A verseny napján, ahogy ígértem, kint voltam. Nagyon korán kimentem és odamentem hozzád.* - Szia. *Köszönök.* - Izgulsz? *Kérdezlek. Gondoltam Rendi is itt lesz valamerre.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:43 | Üzenet # 237
Yaoista
- Maga mondta.*Mosolyodom el féloldalasan. Tudom, hogy nem hiszel nekem, de az idő engem fog igazolni. Hét jól telik és én se nyomulok és nem beszélek az estéről. Amennyit tudok a közeledben vagyok azért, mint például a pakolás, na meg szemmel tartalak.  Az időm nagy részét most főleg az edzés köti le.* - Jó napot Katsu Sensei.*Köszönök fülig érő szájjal.* - Amíg nem állok a rajthoz igen, de utána már el is múlik.*Felelem.* - Szerencsére már a lábam is jól van.*Ki lettem volna, ha a bénaságom miatt, nem versenyezhetnénk.* - Örülök, hogy eljött.*Sokat jelent.* - Mai egy erős verseny lesz.*De bízom a képességeimben.* - Nyugodtan szurkoljon hangosan.*Kacsintok rád.* - Bár mindig anyukám a leghangosabb.*Nevetek fel.* - Még a kis rajongóimat is lekörözi.*Kuncogok.* - A legjobb, amikor Rengivel belendülnek, annyira viccesek.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:44 | Üzenet # 238
Yaoista
- Ennyi belefér. *Mosolyodom el.* - Helyes, aggódtam miatta, de örülök, hogy rendben van. *Tényleg féltem, hogy nem futhatsz most, nem akartam, hogy ki legyél magadra.* - Megígértem több fronton is. *Hiszen Renginek is megmondtam, hogy kijövök.* - Igen, de menni fog. *Biztatlak kicsit.* - Én nem vagyok az a fajta, de figyellek. *Mosolygok rád.* - Úgyhogy gyerünk, mert látom, ha elbénázod. *Vigyorgok kicsit és megborzolom a hajad. Ha te nem is, én izgultam helyetted is érted.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:45 | Üzenet # 239
Yaoista
- Köszönöm, hogy aggódott.*Mosolyodom el.* - De nagyobb részben miattam jött ki?*Érdeklődöm aranyosan.* - Lényeg, hogy itt van.*Ettől nagyon boldog vagyok.* - Akkor nem szabad, mert az nagyon nagy égés lenne*Nevetek fel.* - Hello fiatalság.*Jelenik meg Rengi.* - Szia.*Fordulok felé.* - Menjél köszönj még körbe és utána, pedig melegítsél be, mindjárt megyek én is.*Mondja nekem.* - Vettem főnök.*Kuncogok és elköszönve tőled elmegyek.* - Mi a helyzet? A kölyök nagyon boldog, hogy itt vagy.

Rengi

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:45 | Üzenet # 240
Yaoista
- Rád bízom. *Mosolyodom el.* - Bizony. *Nevetek veled.* - Szia. *Örültem Renginek nagyon. Elköszönök én is, majd Rendire figyelek.* - A szokásos, jöttem megnézni, hogy van, de nem tűnik túl idegesnek. *Bólintottam egy aprót, hogy örülsz, hogy itt vagyok.* - A kislányod merre? *Kérdezlek és közben azért követlek a tekintetemmel.* - Szerinted nyerni fog? *Érdekeltek az esélyek.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:46 | Üzenet # 241
Yaoista
- Akkor miattam.*Kuncogok.* - Inkább csak izgulni szokott, de nem a ideges fajta.*Sose láttam annak.* - Szülinapi zsúron, csak azért nincs itt.*Kiszoktam hozni, sőt ő maga mondja, hogy jönni akar.* - Apa megint hanyagolva van.*Sóhajtok fel.* - Biztos vagyok benne. Meg lehet, hogy merész kijelentés, de ritka, ha akad ellenfele.*Nem olyanok, akik igen csak le vannak maradva mögötte és röhögve nyeri meg a versenyt.* - Nem találkoztam még ilyen tehetséges fiúval, mint ő. Tényleg nagyon sokra fogja vinni.*Annyira büszke vagyok rá.* - Ha nem sérül meg és ez ne történjen meg, úgy gondolom, hogy a legjobbak közé és bekerülhet.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:46 | Üzenet # 242
Yaoista
- Jobb is, hogy nem az. *Csak elrontaná, ha idegesítené magát.* - Á, értem. *Mosolyodom el.* - Akkor buliznak egy nagyot. *Kuncogok.* - Ó, te szegény. *Simogatom meg a fejed.* - Jobb? *Kuncogok kicsit.* - Amint mész érte és meglát, a nyakadba ugrik. *Biztos voltam benne, hogy azért már hiányzol neki.* - Akkor megint kis arrogáns lesz. *Nevettem el magam. Persze okkal lehet büszke az eredményeire.* - Ebben biztos voltam. *Mosolyodom el kicsit. Keményen dolgozik, magabiztos és tehetséges. A legjobb kombó.* - Te figyelsz rá, hogy ne sérüljön meg, nem kell aggódni. Pár év és már ő sem lesz olyan kajla, hogy átessen a lábán. *Csóválom meg a fejem.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:46 | Üzenet # 243
Yaoista
- Ezt mondom én is.*Simítom a fejem a kezedbe, mint egy kiskutya.  * - Alakul, de ha máshol simogatnál, akkor tuti jobb lenne.*Vigyorodomel kajánul.* - Ahogyan mindig szokott.*Mosolyodom el lágyan.* - Ugyan, csak amennyire kell.*De ezzel te is tisztában vagy, hogy nem szokott az lenni igazán.* - Kivéve, ha meglát téged.*Nevetek fel.* - Mi van veletek?*Kivételesen nem piszkálni akarlak, csak érdekel.* - Nyomodban van?

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:46 | Üzenet # 244
Yaoista
- Csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel, még neked esik a kis futód. *Nevettem el magam.* - Igaz. *Mosolyodom el, hiszen túlzásba nem viszi, nem lesz önelégült.* - Az már más kérdés. Azt is kinövi. *Legalábbis én még mindig így voltam vele.* - Nem, nincs. Legalábbis nem jobban, mint szokott. Nincs velünk semmi, ahogy nem is lesz. *Nézek félre kicsit.* - Megkért, hogy ne mondjam, hogy hiba volt, ami történt... kicsit megbántottam, de megbeszéltük. Csak órák után szorgoskodik, egyébként nem jön utánam, mint egy kiscsibe.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:46 | Üzenet # 245
Yaoista
- Jogos.*Nevetek fel én is.* - Idővel biztos, bár szerintem édes, csak ne törje össze magát.*Kuncogok.* - Mit gondolsz ez meddig fog így maradni? Mert az biztos, hogy nem fogja feladni.*Jegyzem meg.* - Meglepően érzékeny, ki se nézné belőle az ember, bár nem sok mindenkinek mutatja meg ezt az arcát, ami nem is baj.*Én így gondolom.* - A te kiscsibéd.*Nevetek fel.* - Szerintem adnod kéne neki egy esélyt, még ha nem is lesz belőle semmi komoly, de elmehetnél vele randizni.

szela00Dátum: Szerda, 2017.09.06, 11:42 | Üzenet # 246
Yaoista
- Azt nem mondtam, hogy nem aranyos, csak nem lenne jó, ha emiatt valami történne vele. *Lágyulok meg egy kicsit.* - Nem tudom, szerintem amíg rá nem un a helyzetre. *Mosolyodom el.* - Valóban, én se gondoltam, hogy ezzel megbántom. *Sosem gondoltam, hogy ezen fog kiakadni.* - Nagyjából. *Sóhajtok fel gondterhelten.* - Nem igazán értem, hogy miért menjek el vele, ha nem lesz belőle semmi. *Nem láttam sok értelmét.* - Ha valami kialakulna, később csak rosszabb lenne.

MioDátum: Szerda, 2017.09.06, 12:42 | Üzenet # 247
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ebben egyetértünk.*Bólintok.* - Nem hinném, hogy ráfog vagyis jó darabig nem.*Vigyorgok.* - Azért, mert jól el vagy vele és miért is ne. Nem igazán értem, hogy miért nem mész el vele.*Kölyökért kampányolok.* - Nem tudhatod ezt így előre. A helyedben én biztos adnék neki egy esélyt. Más meg úgy sincsen a láthatáron és Jason elég jó parti és oda van érted.  Valld be, hogy azért az egód igen csak fényezi.

szela00Dátum: Szerda, 2017.09.06, 19:44 | Üzenet # 248
Yaoista
- Az a baj, hogy szerintem se. *Sóhajtok egy nagyot gondterhelten.* - Talán mert a diákom és még a törvény is bünteti? *Kérdezek vissza. Értem én, hogy kampányolsz, de akkor is etikátlan lenne nagyon.* - Ha lenne más a láthatáron szerinted békén hagyna? *Jut eszembe. Ha ezen múlik elkezdek ismerkedni, aztán csak találkozok valakivel, aki szimpatikus.* - Persze, hogy fényezi... kinek ne hízna az egója, ha egy helyes fiatal srác epekedne érte? De ettől függetlenül nem fogok engedni. Nem teszem kockára a karrierem egy futó kalandért.

MioDátum: Péntek, 2017.09.08, 18:19 | Üzenet # 249
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor nem kellett volna kavarnod se vele.*Jegyzem meg.* - Nem rosszból Katsu, de annyira hangoztatod, hogy nem lehet és büntetnek, de arra jó volt, hogy enyelegjél vele.*Ebbe bele se tudsz kötni.* - Nem.*Annál jobban oda van érted.* - Nem kellett volna, akkor semmit se engedned, mert így csak jobban akar és ezt csak magadnak köszönheted.*Még csak nem ő is kezdeményezett.* - Maximum számodra lenne az, ő tényleg komolyan gondolja veled.

szela00Dátum: Péntek, 2017.09.08, 19:36 | Üzenet # 250
Yaoista
*Nagyon meglepett, ahogy megszólaltál.* - Igazad van... *Mondom halkan és rettentően elszégyelltem magam. Eddig is bántott és rosszul érintett, de most még inkább. Nagyon elhallgattam és láthattad rajtam, hogy most tényleg mar a bűntudat.* - Tudom, hogy hiba volt még akkor is, ha őt bántja. *Nagyon utáltam magam azért, hogy győzött felettem a helyzet.* - Megpróbálok elhidegülni tőle anélkül, hogy megbántanám. *Nagyon igazad volt mindenben, csak eddig nem akartam beismerni, mert jól esett és amúgy se vettem komolyan.*

Keresés: