De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 21:18 | Üzenet # 251 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Hangosan felsóhajtok.* - Basszus ne nézzél már így.*Csóválom a fejemet.* - Tudod jól, hogy nem rosszból mondtam, de valakinek ki kellett mondani az igazságot. Ennyire megbántad? Figyelj, ha akarod próbálok én is a lelkére beszélni jó? Minden rendben lesz meglátod.*Simogatom meg a buksidat.* - Na mosolyogjál, mert ha nem, akkor kénytelen leszek más eszközökhöz folyamodni, mint például levetkőztetlek pucérra vagy lesmárollak.*Vigyorgok, de tudod, hogy megcsinálom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 22:43 | Üzenet # 252 |
 Yaoista
| - Tudom és igazad van. *Kérdésedre elgondolkozom.* - Fogalmazzunk úgy, hogy azt bántam meg, hogy most történt. *Igazából azt nem, hogy vele.* - Tényleg jól érzem magam vele, de nem igazságos az, ahogy viselkedek. *A buksimra kicsit elmosolyodok. A folytatásra viszont elnevettem magam.* - Csak szégyellem magam. Tudod eddig nem igazán gondoltam bele. Egyébként nem kell vele beszélned, az én dolgom. Bár nem hiszem, hogy igazán meg fogja érteni. *Mosolyodom el kicsit. Rápillantok az órámra, majd rád.* - Te maradsz? Én felmegyek a lelátóra. Onnan jobban látni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.10, 20:49 | Üzenet # 253 |
 Yaoista
| - Valóban nem, de kimondtad, hogy jó vele, talán később tényleg adhatnál neki egy esélyt, nem?*Hiszen tetszik neked.* - Rendben, de ha mégis akkor szóljál, rám mindig számíthatsz.*Kacsintok rád.* - Egyhamar nem.*Értek egyet, de a szerelem már csak ilyen.* - Örülök, hogy már nevetsz, bár sajnálom, hogy nem tudtam bevetni magam.*Nevetek fel.* - Nem, a pálya szélére megyek, akkor utána találkozunk.*Intek és így teszek.*
*Verseny előtt beszélek Rengivel, majd rajthoz állok. Amint futni kezdek, már nem izgulok. Nagyon élvezem a versenyt, mint mindig és olyan jó hallgatni, ahogyan szurkolnak nekem. Nem szoros a verseny, elsőként érem el a célt, de így is komolyan veszem, ahogyan szoktam. Gratulálok mindenkinek, majd az érem átadás után, odajönnek a többiek gratulálni.* - Mit szól Sensei?*Lépek oda végül hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.09.24, 23:35 | Üzenet # 254 |
 Yaoista
| - Nem jó ötlet. *Mosolyodom el kicsit.* - Rendben. *Tényleg jó barát voltál.* - Majd legközelebb. *Vigyorgok, bár mindig ezt mondom, na meg a mi kapcsolatunk nem is ilyen jellegű.* - Rendben. *Intek én is. Hamar megtalállak a szememmel a rajtvonalnál. Nem szurkolok hangosan, de látszik rajtam, hogy helyetted is ideges vagyok. Le sem veszem rólad a szemem. Mikor elsőként beérsz, szélesen elmosolyodom. Büszke voltam rád nagyon. Lemegyek én is gratulálni, de megvárom, míg odajössz.* - Ügyes vagy. *Simogatom meg a fejed.* - A lábad? *Kérdezem rögtön.* - Büszke vagyok rád, mint mindig. Sokat dolgoztál az érmedért. *Igazítom meg a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.09.25, 18:47 | Üzenet # 255 |
 Yaoista
| - Köszönöm szépen.*Mosolygok ezerrel.* - Jól van, ne aggódjon.*Nagyon jól esik.* - Örülök, hogy így gondolja, sokat jelent.*Mosolyodom el boldogan.* - Különben beszéltem a szüleimmel és mondtam nekik Mookyult. Nem akarok semmit sürgetni, de még nem jelentkezett és elvileg ő fog ugye? A szüleim is pozitívan állnak az egészhez, de természetesen szeretnének vele beszélni. Rengi meg biztos tudja, hogy durcás volt, mert neki nem lett bemutatva*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.09.30, 16:14 | Üzenet # 256 |
 Yaoista
| - Igen, abban maradtunk, hogy majd ő jelentkezik. *Bólintok is mellé.* - Szerintem nem lesz gond, biztos fog keresni. Nagyon komolyan érdeklődött irántad. Nem tudom, hogy mikor mentek egyáltalán haza, szóval szerintem még ne pánikolj, egyébként Rokuronál rá tudok kérdezni, ha szükséges lesz. *Meg volt a száma.* - Igen, igen. Meg is kell hívnom miatta ebédelni. *Nevettem el magam.* - Persze szívesen hívom. *Nem csak kollégák voltunk.* - Mentek valahova Rengivel ünnepelni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.10.06, 12:14 | Üzenet # 257 |
 Yaoista
| *Zavartan a hajamba túrok még mindig nem fogtam fel ezt a lehetőséget.* - Nem pánikolok és nem kell hívni köszönöm, csak őszintén kissé rápörögtem és kíváncsi vagyok, de egyben igen csak izgulok és zavarban vagyok.*Nevetek fel.* - Ez rá vall.*Kuncogok.* - Beülünk valahova igen, van kedve csatlakozni? Akkor meg tudja hívni, de persze ez csak egy ötlet.*Nagyon örülnék.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.09, 22:48 | Üzenet # 258 |
 Yaoista
| - Rendben, de ha úgy érzed, szólj. *Mosolyodom el. Szívesen beszéltem volna amúgy is Rokuroval.* - Elhiszem. *Kuncogok.* - Igen, *Értek veled egyet, ez tényleg Rengi volt.* - Én most nem csatlakoznék, de legközelebb megyek. *Még beszélünk pár szót és Rengivel és beszélgetek. Fáradt voltam kissé, így hazamentem pihenni. Jól be is aludtam délután. Késő este ébredtem csak fel. Kinéztem az ablakon és láttam, hogy ömlik az eső. Eszembe jutottál rögtön. Tudtam, hogy egyedül vagy otthon, de egyenlőre még elhessegettem a gondolatot. Leültem vacsorázni, nyugodtan megettem mindent, az idő viszont egyre rosszabb lett és már nagyokat dörrent. Föl-le járkáltam, hogy mit tegyek, végül nem bírtam és kocsiba ültem. Elmentem hozzátok és becsöngettem.* - Jason én vagyok! *Kiabálok be, de persze már ennyi idő alatt is rendesen megáztam az ajtóba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.16, 17:39 | Üzenet # 259 |
 Yaoista
| - Mindenképpen és köszönöm.*Tényleg kedves vagy.* - Rendben, akkor legközelebb.*Váltunk még pár szót, majd még a családommal is beszélek, akik el is utaznak utána. Rengivel, mint mindig nagyon jól elvagyunk, de rólad szándékosan nem esik szó. Haza menve lefürdök, majd bekapcsolom a tévét és a laptopomon elkezdem nézni Mookyul cégjét. Minden jó egészen addig, amíg nem válik egyre rosszabbá az idő. Kezdek ki lenni, de még se akarok senkit áthívni, mert nem akarok teher lenni még ha nem is így lenne. Minden villanyt felkapcsolok és a tévét felhangosítom és csak remélem, hogy legalább az áram nem megy el. Egyre jobban kezdek kiborulni, amikor meghallom a csengőt. Igen csak meglepődöm és ötletem sincsen, hogy ki is lehet. Elindulok, hogy ajtót nyissak és akkor meghallom a hangodat, de elsőre úgy vagyok vele, hogy hallucinálok, pedig még se.* - Katsu?*Nézlek döbbenten, majd hirtelen megölellek.* -Köszönöm.*Suttogom, majd kapcsolva elengedlek és bemegyünk.* - Neked meséltem, hogy egyedül leszek.*Ugrik be hirtelen, teljesen kiment a fejemből.* - Teljesen eláztál, akarsz fürdeni?*Kérdezlek és már sokkal nyugodtabb vagyok, hogy velem vagy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 18:44 | Üzenet # 260 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogy megölelsz.* - Nyugi... *Simogatom meg a hátad.* - Igen. *Bólintok és megyek is utánad.* - Szeretnék. Ömlik az eső. *Értek veled egyet. Láttam, hogy minden ki van világítva.* - Azt hiszen jó ötlet volt eljönni. *Nézek végig rajtad és megsimogatom az arcod.* - Megvárom veled a vihar végét, rendben? *Nem akartam, hogy rosszul érezd magad.* - Akkor használnám a fürdőt, megmutatod? *Szinte csöpögött rólam a víz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:01 | Üzenet # 261 |
 Yaoista
| - Rendben.*Bólintok.* - A lehető legjobb, nem akartam senkit se zavarni és más nem tudott róla csak te és el is jöttél.*Nagyon sokat jelent még ha részedről nem is.* - Köszönöm.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Igen.*Megfogom a kezed és elvezetlek.* - Nem bánnád, ha be mennék veled? Nem nézek oda, de ha már itt vagy, nem szeretnék egyedül lenni.*Pillantok rád félénken.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:29 | Üzenet # 262 |
 Yaoista
| - Apu nem hiszem el, hogy megint miattad késünk.*Morgok az édes kis hercegnőm.* - Ne haragudj tündérkém, hogy elaludtam.*Szabadkozom.* - Ismét elaludtál, mindig ez van.*Ezzel még vitatkozni se tudok.* - Pedig próbáltalak kelteni, de te úgy hoztad a lóbőrt.*Sokszor érzem úgy, hogy ő a felnőtt és én a gyerek.* - Tudom kicsim, nagyon sajnálom.*Kérek tőle már nem is tudom hanyadszorra elnézést.* - Megbocsátasz?*Állítom meg séta közben.* - Majd még átgondolom.*Feleli mire csak elmosolyodom.* - Na de menjünk.*Tovább is megyünk az oviba. Beérve hangosan köszön és megy is átöltözni.* - Jó reggelt sajnálom, hogy ismét késtünk. Mint mindig az én hibám.*Kérek elnézést a szexi óvóbácsitól, akit már tényleg elhívok randira.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:54 | Üzenet # 263 |
 Yaoista
| *A reggeli rutint letudva, már megyek is dolgozni. Szépen rendbe raktam mindent és vártam a gyerekeket szép sorba. Természetesen az utolsó megint a cuki leányzó volt és az apukája.* - Jó reggelt. *Köszönöm én is, majd csak megcsóváltam a fejem rosszallóan.* - Nem gond, a többiek is még csak most ültek le enni, de próbáljon időben jönni, kérem. *Nem lenne jó, ha bármiből kimaradna a kislány. Nagyon felelőtlennek tartottalak.* - Tudok még valamiben segíteni? *Kérdezem, mert nem értettem annyira, hogy mire vársz. A gyerekekkel mindig kedves voltam és többnyire a szülőkkel is, kivéve mikor elfogy a türelmem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:57 | Üzenet # 264 |
 Yaoista
| *Követlek és a kezed se zavar. Kérdésed nagyon meglepett. Aggódtam érted és nem tudtam eldönteni, hogy tényleg ennyire nem vagy jól, vagy csak adod magad.* - Gyere be... *Végül is már meztelenül is láttál.* - Nem akarom, hogy rosszul legyél vagy valami, de egy rossz mozdulat és hazamegyek, világos? *Adom azért tudtodra, hogy nem a nyúl viszi a puskát. Levetkőztem és beálltam a zuhany alá. Nagyon jól esett a meleg víz, már kezdtem fázni a nedves göncökbe. Ahogy a testemen végigfolyt a víz, nem semmi látvány volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 20:16 | Üzenet # 265 |
 Yaoista
| - Rajta vagyok ígérem.*Tényleg nem szándékosan csinálom.* - Igen, ki mehetnék egy kicsit?*Amikor rábólint még elköszönök a tündérkémtől, akitől még egy puszit is bezsebelek, szóval kezd megbocsátani.* - Először is mi lenne, ha tegeznék egymást?*Vettem fel az ötletem.* - Ami meg a lényeg szóval.*Kicsit elhallgatok. Nem vagyok az a izgulós fajta, de nálad másképpen van.* - Mi lenne, ha valamikor meginnák együtt egy kávét?*Pillantok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 20:25 | Üzenet # 266 |
 Yaoista
| - Köszönöm és rendben.*Bólintok.* - Egy törülköző.*Készítem ki és háttal fordulok neked.* - Remélem nem fog megfázni.*Váltok vissza magázásra.* - Csinálok egy teát, ha gondolja vagy egy kávét, amit kíván.*Hangosabban beszélek, hogy halljál a víztől.* - Jól esik?*Kérdezlek és csak egy nagyon picit hátra pillantok, de vissza is kapom a fejem.* - Bocsánat elég nagy a kísértés.*Harapok az ajkaimra.* - Ha éhes tele van a hűtő.*Terelem a témát. Kezd kissé melegem lenni és a nem gőz miatt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 20:51 | Üzenet # 267 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Figyelmes voltál, mint mindig.* - Nem hiszem. *Annál strapabíróbb volt a szervezetem.* - Egy tea jól esne majd később. ilyenkor már nem iszok kávét. *Mégis csak este volt már.* - Igen, nagyon. *Szépen kezdtem átmelegedni.* - Te vacsoráztál már? *Kérdezem inkább, sejtettem, hogy miért nagy a kísértés, így rövidre fogtam a zuhanyt. Elzártam a vizet és a derekam köré tekertem a törölközőt.* - Kérhetek váltás ruhát? *Szinte biztos voltam benne, hogy jók rám a ruháid, hiszen közel azonos volt a fizikumunk, ami valahol bosszantott kicsit.* - Minden rendben? *Lépek eléd.* - Vörös az arcod. *Teszem a homlokodra a tenyerem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 20:55 | Üzenet # 268 |
 Yaoista
| - Persze. *Voltak rajtam kívül mások.* - Legalább rágyújtok. *Veszem is elő a cigim és meggyújtom.* - Nincs akadálya. *A legtöbb szülővel már tegezzük egymást.* - Igen? *Nagyon figyeltem és már érdekelt, hova lyukad ki ez a beszélgetés. Pár perig meg se tudtam szólalni.* - Valami baj van a lányoddal? *Nem kapcsoltam rögtön, aztán kezdett leesni.* - Te most randira akarsz engem hívni? *Még a hamut is elfelejtettem leütni a cigiről, csak úgy leesett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 21:01 | Üzenet # 269 |
 Yaoista
| *Követem a példád és én is rágyújtok.* - Nem nincs.*Szerencsére. Ahogyan rákérdezel a randira zavartan a hajamba túrok.* - Nem hittem, hogy így rákérdezel, de igen randira akarlak hívni.*Bólintok.* - Őszintén már első perctől fogva, csak nem volt bátorságom, pedig nem vagyok egy beszari alak.*Jegyzem meg.* - Szóval eljönnél velem randira?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 21:08 | Üzenet # 270 |
 Yaoista
| - Akkor egy tea, nekem is jól fog esni. Még nem, de akkor együtt ehetünk is.*Nem igen volt étvágyam, de most, hogy itt vagy már más.* - Persze, még jó, hogy szinte egy méret vagyunk.*Mosolygok.* - Khmm csak melegem van.*Simán átláthatsz rajtam.* - Gyere.*Fogom meg a kezed ismét és felmegyünk a szobámba.* - Melegítő jó lesz?*Az a legkényelmesebb.* - Adok alsónadrágot is.*Ahogyan veszem elő a ruhákat kissé elpirulok, hiszen nem egy álmomban a szobámban tettelek magamévá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 21:44 | Üzenet # 271 |
 Yaoista
| - Egyél, én már vacsoráztam, mielőtt jöttem. *Fontos volt az energia.* - Legalább hangosan ne mond. *Sóhajtok fel kicsit.* - Értem... *Hagyom rád, de nem voltam hülye. Sejtettem, hogy mi jár a fejedben.* - Tökéletes. *Abban elleszek.* - Köszönöm. *Amint ideadod a dolgokat elveszem és elkezdek megtörölközni.* - Egyre pirosabb vagy. *Jegyzem meg neked, mikor az alsót veszem fel.* - Mi jár a fejedben? *Tudni akartam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 21:55 | Üzenet # 272 |
 Yaoista
| *Még jobban ledöbbentem.* - Ezt most nem mondod komolyan. *Pislogok nagyokat.* - Ha csak szórakozol, ez egy nagyon szar vicc. *Amikor nincsenek a kicsit a közelbe, hajlamos vagyok káromkodni. Elég sokáig hallgattam és elszívtam a cigim.* - Van egy lányod, nem egy anyukát kéne neki kerítened? *Nem tudtalak komolyan venni. Nem úgy ismertelek meg, mint aki bármit is komolyan venne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 22:04 | Üzenet # 273 |
 Yaoista
| - Miért ne mondanám komolyan? Nem szórakozok, komolyan beszélek.*Benne volt a pakliban, hogy nem veszel komolyan, de mégse voltam erre felkészülve.* - A nőkből ilyen szinten egy életre elég volt.*Sóhajtok fel egy picit.* - Nézd tudom, hogy az jött le, hogy komolytalan és szórakozott pasas vagyok, ami részben igaz.*Kár lenne tagadnom.* - De most nem szórakozok és ha adnál egy esélyt, akkor bebizonyíthatnám. Egy kávétól még nem dől össze a világ nem? Hideo kérlek gyere el velem.*Vettem be a sármom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 22:17 | Üzenet # 274 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Ennyire zavarja? Akkor nem mondom.*Nem akartam rosszat.* - Szívesen.*Ismét elfordulok, de egyre nehezebb tartani magam.* - Ne törődjön vele.*Persze nem hagyod annyiban.* - De nem akadhat ki, ha már tudni akarta.*Még mindig nem nézzek rád.* - Jó pár álmomban itt a szobámban szeretkeztünk és akaratlanul is eszembe jutott.*Meglepően visszafogott vagyok.* - Még pucér is volt és ez csak fokozta a dolgokat.*Nem kell sok, hogy felizguljak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 22:51 | Üzenet # 275 |
 Yaoista
| - Nem erről van szó, inkább csak önérzetes vagyok. Nem mondtál semmi rosszat. *Kuncogtam. Csak az egómról szólt az egész.* - Jó, jó, nem akadok ki, ígérem. *Mikor válaszoltál, igazából nem lepett meg annyira.* - Értem. Meglepő, hogy semmi egós beszólás nincs mellé. *Odamegyek és kicsit megsimogatom a hátad.* - Nincs semmi baj. *Persze még csak az alsó volt rajtam, nem öltöztem még tovább.* - Na de neked enned kéne. *Veszem fel a nadrágot és a pólót is.* - Menjünk. Lehet inkább valami hideget kéne innod. *Mosolyodom el, de kedvesen. Nem viccelődte rajtad most.*
|
|
| |