2025.07.20, Vasárnap, 21:55
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 22:55 | Üzenet # 276
Yaoista
- Értem. *Igazából még mindig nem tudtam, hogy hova tegyelek. Pár percig még csöndbe vagyok, majd rád pillantok.* - De valami mocsok finom kávé legyen ám. *Vigyorodok el. Azért jól esett, hogy elhívtál.* - Neked mikor jó? Én óvóda után mindig ráérek. *Előveszek egy tollat és megragadom a karod.* - Ez a számom. *Írom rá jól láthatóan.* - Egy kávéba még senki nem halt bele. *Mosolyodom el. Igazából egészen az esetem voltál, csak nem tudtalak hova tenni sokszor.*

MioDátum: Hétfő, 2017.10.23, 23:09 | Üzenet # 277
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Az lesz mindenképpen.*Vigyorodom el fülig. Nem hittem, hogy így fel van vágva a nyelved, de így még jobban tetszel.* - Mai nap jó lenne, mert nincs edzés és a tündérkém meg megy óvi után az egyik barátnőjéhez és csak késő délután megyek érte.*Megint hanyagolva vagyok, de legalább tudok veled randizni, ha neked is jó. Meglep, hogy a karomra írod a számod, de csak elmosolyodom rajta.* - Bizony nem.*Azért már kezd visszatérni az önbizalmam.* - Őszintén te vagy az első, akit ennyire nehezen tudtam elhívni randira.*Vallom be.* - Akkor a mai nap megfelel?

MioDátum: Hétfő, 2017.10.23, 23:20 | Üzenet # 278
Yaoista
- Értem, azért ez édes.*Nem bírtam ki, hogy ne jegyezzem meg.* - Most az egom pihen.*Nevetek fel.* - Rendben.*Pillantok most már rád.* - Eszek, csak eddig nem volt étvágyam.*Érthető okokból.* - Nem ártana egy - két jégkocka se.*Nevetek fel.* - Inkább ez az állapot legyen, mint a félelem.*Az a legrosszabb.* - Mégis kérne valamit, akkor szóljon.*Automatikusan megfogom a kezed és elindulunk a konyhába, amikor dörren egy nagyobbat, mire elég erősen megszorítom a kacsódat.* - Bocsánat.*Utáltam, hogy ennyire megvisel.* - Tiszta szánalom vagyok.*Motyogom, de hallhattad.* - Milyen teát kér?*Kérdezem már lent, mintha semmit se mondtam volna.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 23:53 | Üzenet # 279
Yaoista
- Megértem. *Teljesen normális volt, hogy nem akartál enni.* - Lehet. *Nevetek veled. Elmosolyodom kicsit rajtad, de nem fűztem hozzá semmit a dolgokhoz.* - Rendben, szólok. *A tea elég volt. Hagytam, hogy fogd a kezem. Mikor megszorítod, meglepődtem.* - Semmi baj. *Nem tetszett, amit mondtál. Odamentem melléd és magam felé fordítom az arcod.* - Jason. Nem vagy szánalmas. Egy kicsit sem, világos? *Cirógatom meg finoman az arcod.* - Bármilyen jó egyébként, és amíg itt vagyok tegezhetsz nyugodtan. *Teszem házzá.* - Segítsek valamiben?

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 00:06 | Üzenet # 280
Yaoista
-Igen?*Pillantok rád, majd csak halványan elmosolyodom.* - Világos, csak ilyen helyzetekben, olykor rám jön ez a kattanás, de itt van maga és helyretesz.*Tényleg nagyon adok a szavadra, csak arra nem, hogy hagyjalak békén.* - Köszönöm.*Megfogva a kezed adok a kézfejedre egy puszit.* - Nem kell semmit, csak üljél le.*Még a széket is kihúzom neked.* - Igyunk epres teát.*Fel is rakok forrni vizet és melegítek magamnak kaját, majd amikor meg van minden bemegyünk nappaliba, azért mégis kényelmesebb.* - Itt van pokróc, ha gondolod.*Enni kezdek.* - Tényleg szép Rokuro.*Mondom hirtelen és a laptopomra pillantok.* - Nem ismernél minket, kit néznél meg előbb?*Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 00:07 | Üzenet # 281
Yaoista
- Rendben. *Nyugtázom a dolgokat, egyre kíváncsibb voltam, hogy mi sül ki ebből.* - Miért volt nehéz? *Kérdezem értetlenül.* - Nekem jó, majd megvárlak a lányoddal, úgy is késel. *Jegyzem meg, muszáj volt, hiszen mindig késtél.* - Van még valami? Lassan mennem kéne. *Látszott rajtam, hogy a gyerekeket azt imádom, ezzel nincs probléma.* - Egyébként nem tudom, hogy milyennek gondolsz... de nem vagyok valami aranyos természet. *Jobb, ha tudod.*

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 00:33 | Üzenet # 282
Yaoista
- Azért, mert téged tényleg megakarlak ismerni és nem csak megdugni.*Mondom őszintén.* - Igyekszem nem késni, de ilyenkor gyakran elszunyókálok.*Tényleg egy nagy gyerek vagyok.* - Bár már rögtön megy innét az egyik kis pajtásához, de nem akarom, hogy várjál rám.*Legalábbis sokat. biggrin * - Ja nincs menj csak, bocsi.*El is feledkeztem róla, hogy dolgozol.* - Ezzel tisztában vagyok, hogy nem vagy az a cuki óvóbácsi. Kiscicám szavaival élve óvóbácsi aranyos, de egyben igen huncut is.*Kuncogok.* - A gyerekek nem tévednek. Én meg tudok sokkal komolyabb lenni, mint hiszed. Alig várom, hogy jobban megismerjelek óvóbácsi.*Simítok az arcodra egy pillanatra.* - Akkor délután.*Intek és haza megyek. Katsunak, majd a randi után mesélek. Kicsit pihenek és kivételesen sikerül majdnem időben érkeznem és csak pár percet kések.* - Szia, itt vagyok.*Köszönök fülig érő vigyorral és azért jobban kicsíptem magam, meg általában sportosan látsz. A hajam mivel mást nem találtam, ezért rózsaszín hajgumival kötöttem fel.* - Mehetünk? 

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 00:39 | Üzenet # 283
Yaoista
- Ez egyre érdekesebb lesz. *Felkeltetted a figyelmem.* - Már megszoktam igazából. *Általában én maradok a késő szülőket megvárni.* - Nem tartottál fel, nyugi. *Valamiért ezt hozzátettem.* - Aranyos, de huncut. Ez tetszik. *Nevettem el magam.* - Nehéz elhinni. *Ezt beismerem.* - Én is várom. *Nem zavart az arcom egy kicsit sem.* - Délután. *Megyek be én is, mire nekem is estek a gyerekek. Nagyon jól szórakozunk, mint mindig és várom a randit. Mire jössz, már a piercingem is visszakerült a helyére és elég lazán voltam felöltözve. Senki se gondolná, hogy óvóbácsi vagyok, inkább tűntem egy laza punk gyereknek.* - Szia. Nem is késtél, csak öt percet. *Vigyorok, miközben cigizek.* - Jó a hajgumid. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 00:52 | Üzenet # 284
Yaoista
- Szerintem is.*Értek egyet.* - Kíváncsi vagyok, hogy mennyire is vagy huncut.*Vigyorgok.* - Akkor az nem is késés.*Vigyorgok.* - Elsőre amikor megláttam a piercingjeid meglepődtem, de jól állnak. Mondjuk az is meglepett, hogy óvóbácsi vagy, de ezzel biztos nem mondok újat.*Nevetek fel.* - Köszi, egyet se találtam, ami az enyém. Szerintem igazán megy a természetemhez.*Adom elő magam, mintha egy királylány lennék.* - Kicsikémnek jól telt a napja?*Bár nem vagyok mintaapuka, de az látszik, hogy mennyire szeretem és mindent megtennék érte.* - Nagyon kedvel téged, te vagy a kedvence. Megkérdezte, hogy mi lenne, ha később menne suliba és akkor maradhat még itt.*Nevetek fel.* - Miért pont ezt a szakmát választottad?

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 00:52 | Üzenet # 285
Yaoista
- Helyre bizony. *Mosolyodom el.* - Nincs mit. *Puszidra kicsit zavarba jövök, de nem mutatok ki semmit.* - Oké. *Leültem és az epres tea nagyon tetszett. Miután kész volt minden, segítettem bevinni.* - Köszönöm. *Fogadom el a pokrócot és be is takarózok.* - Jó étvágyat. *Örültem, hogy tényleg eszel. Közben én a teán fújogatom.* - Igen, különleges. *Mosolyodom el.* - Milyen kérdés ez? *Nevettem el magam.* - Erre nem tudok így felelni neked. Nem tudok elvonatkoztatni a dolgoktól. Teljesen mások vagytok.

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 01:02 | Üzenet # 286
Yaoista
- Köszönöm.*Biccentek.* - Valóban és jó képek készülnek róla.*Van szemem, simán megfektetném, ha nem az exed lenne.* - Egy teljesen komoly kérdés.*Vagyis szerintem.* - Jó igaz.*Bólintok.* - A többi kép is nagyon jó és maga cég is. Mondjuk nem tudom, hogy rólam milyen képek fognak készülni, mert tuti nagyon fogok izgulni és tökre béna leszek.*Nevetek fel.* - Tudod tényleg nagyon kedves vagy.*Mondom hirtelen. Hamar megkajálok és lerakva a tányérom, bebújok én is a pokróc alá.* - Szerencsére most, annyira nem vészes vihar, bár amíg nem voltál itt, nem így éreztem.*Neked dőlök finoman, de semmi több.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 01:16 | Üzenet # 287
Yaoista
- Igen, szerintem is. *Értek veled egyet.* - Nem kell izgulnod, jó emberek lesznek veled és figyelnek rád. Na meg megyek én is és Rengi is. Nem lesz gond, béna se leszel. *Nyugtatlak meg.* - Ritka, mikor ezt mondod. *Tényleg nem sűrűn szoktad mondani nekem. Nem zavart, hogy nekem dőlsz.* - Hamar el fog múlni, ne aggódj. *Simogatom meg a buksid, majd átkarollak és odahúzlak jobban, hogy teljesen megnyugodj.* - Most már azért jó? *Leteszem a bögrém és inkább rád figyelek.* - Most jobb a színed, mint múltkor. *Állapítom meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 01:21 | Üzenet # 288
Yaoista
- Majd megtudod. *Vigyorgok.* - Köszönöm. Napközbe kiveszem, nehogy belekapjanak a gyerekek. Az fájna. *Hiszen ha kitépik, az kellemetlen lenne.* - Hát nem, hallottam már. *Nevetek veled.* - Nagyon szexi. *Kuncogok.* - Igen, nagyon jól érezte magát, mint mindig. *Jó gyerek volt és rajtad is látszódott, hogy jó apa vagy.* - De édes. *Mosolyodom el.* - Azért menjen csak iskolába. Nagyon okos kislány. *Jól esett.* - Nem voltam egyszerű gyerek és az óvodába ahol jártam, volt egy kedves nevelő. Miatta. *Mesélem el röviden és reméltem, hogy nem kérdezel többet, mert nem ez volt a kedvenc témám és amúgy sem mesélem el mindenkinek.* - Te pedig edző vagy, te miért azt választottad? Közben mehetünk egyébként. Nagyon jól esne az a kávé.

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 01:32 | Üzenet # 289
Yaoista
- Köszönöm a bizalmat, ha ott lesztek, akkor annyira nem fogok izgulni.*Főleg miattad.* - Van egy olyan tippem, hogy Rengi nagyon fog pörögni és rá jobban kell figyelni.*Nevetek fel.* - Mert azért sokszor nagyon gonosz is velem, de mégis gondoskodó, hiszen most is eljött.*Mosolyodom el lágyan.* - Már nem aggódom.*Mivel engedsz, így átölelve hozzád bújok.* - Igen sokkal jobb.*Bólintok.* - Az durvább volt.*Értek egyet.* - Megcsókolhatlak?*Kérdezem hirtelen.*

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 01:41 | Üzenet # 290
Yaoista
- Nem lenne kellemes.*Értek egyet.* - Na mostantól, csak ilyet hordok.*Kuncogok.* - Ennek örülök, bár mindig is szeretett ide járni, most meg főleg.*Ugye miattad.* - Köszönöm. Nem egyszerű apja van és sokszor ő vigyázz rám. Nagyon jó gyerek és igyekszem jobb apuka lenni.*Amennyire csak tudok.* - Értem.*Éreztem, hogy ez egy rövidített verzió és szándékosan, így nem faggatlak.* - Mindig is szerettem a sportot és emberek között lenni,na meg középpontban.*Vigyorgok.* - Persze menjünk.*Nekem is jöhet a kávé.* - Hamar megtalálom a közös szót és kiderült, hogy tanítani is tudok, így lettem edző röviden. Igazából komolyabb szinten versenyszerűen sose érdekelt a futás, annál inkább, hogy másokat segítsek, hogy minél többet érjenek el.*Munkám komolyan veszem.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 01:51 | Üzenet # 291
Yaoista
- Örülök, ha miattam csak szívesebben jön. *Ennél nagyobb dicséret nem is kell.* - Mindig panaszkodik, hogy nem kelsz fel időben. *Mosolyodom el. Látszott, hogy jó a kapcsolatotok.* - Megkérdezhetem, hogy az édesanyjával mi történt? *Én nem tudtam semmit, de tapintatlan se akartam lenni.* - Van most olyan futód, aki ígéretes? Vagy mindenki csak hobbiból? *Nem igazán értettem az ilyesmihez.* - Jó a gyerekekkel foglalkozni. *Ha más nem is, ez közös bennünk.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 01:55 | Üzenet # 292
Yaoista
- Remélem. *Mosolyodom el.* - Ő biztos, szerintem addigra beszerzek egy pórázt. *Sóhajtok egy nagyot.* - Én már csak ilyen vagyok. *Tényleg tudtam gonosz lenni, de azért akik fontosak nekem, azokra mindig odafigyeltem.* - Akkor jó. *Örültem, hogy megnyugodtál valamennyire.* - Ott még én is féltem kicsit. *Nevettem el magam. Kérdésed nagyon meglepett. Nem számítottam rá. Annyira tudtam, hogy semmi jó nem sülne ki ebből a kapcsolatból, de közben még mindig rettenetesen féltem.* - Nem tudom... *Suttogom halkan. Kezdtem meginogni még annak ellenére is, hogy pont ma tolt le Rengi.*

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 02:15 | Üzenet # 293
Yaoista
- Ez tényleg, így van és elég nehéz és felkelteni, de meg vannak módszerei. Csapkod, rám vetődik, leönt vízzel.*Finom keltegetés sose jön be.* - Persze nem titok. Elég szenvedélyes volt a mi kapcsolatunk. A vágy éltette és csak összekevertük kezdetben a szerelemmel. A kívülállók már sokkal hamarabb tudták, hogy ennek nem lesz jó vége. Védekeztünk, de történek ugye balesetek. Úgy döntöttünk, hogy megtartjuk, amit én nem bántam meg,de ő igen. Itt már kezdtünk rájönni, hogy ez nem szerelem, ami köztünk van és igazából nem is akarunk együtt lenni, sőt ahogy telt az idő már a gyereket se akarta. Megmondta, hogy kihordja és elmegy, ő nem akar részt venni a nevelésben és tudtam, hogy ez a legjobb döntés. Nem lett volna jó anya, talán egyszer az lesz, de az nem akkor volt. Aláírattam vele azért egy nyilatkozatot, hogy lemond róla. Amint megszületett Noriko, akkor elment és azóta nem hallottam róla.  Nem haragszom rá, mert a lányomnak, így sokkal jobb. Nagyon nehéz volt és még mindig az, de nagyon szeretem és örülök, hogy az a baleset megtörtént és ő lett nekem.*Mosolyodom el lágyan.* - Sok segítségem volt akkor és a mai napig is.*Erről sokat tudnék beszélni és mesélni, de így elsőre mégis egy erős téma.* - Igen egy van, aki nagyon ígéretes. Jasonnak hívják, a lánykám biztos beszélt róla imádja.*Kuncogok.* - Nagyon nagy jövő áll előtte.*El is mesélem fejleményeket.* - Valóban.*Értek egyet.* - Itt is vagyunk. Kint jó lesz? Szép idő van.

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 09:46 | Üzenet # 294
Yaoista
- Ez tetszik, majd segítek fogni.*Nevetek fel.* - Ezzel együtt szeretlek.*Mosolyodom el lágyabban.* - Nem csodálom.*De milyen jól alakult az este. Arra számítottam, hogy nemet mondasz, de ezt a választ jó jelnek veszem.* - Úgy érzem, hogy kissé megkavartalak.*Jegyzem meg.* - Jó fiú leszek.*Simítok az arcodra, majd odahajolva adok egy puszit.* - Filmezünk?

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 00:16 | Üzenet # 295
Yaoista
- Rendben. *Nevetek veled. Csak elmosolyodom kicsit. Nem mondtam semmit arra, hogy szeretsz. Rájöttem, hogy kár.* - Előfordul. *Kuncogok kicsit. Csak lesütöttem a szemem erre a megkavarás dologra. Nagyon is úgy volt.* - Reméltem. *Puszid jól esett, de csak félre pillantottam zavaromba.* - Jó ötlet. *Bólintok és hagytam, hogy berakj valami filmet. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy miért vagyok itt. Nagyon elmélyültem a gondolataimba, ha beszéltél is hozzám, még arra se reagáltam hirtelen.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 00:26 | Üzenet # 296
Yaoista
*Először meglepődtem az ébresztésen, majd felnevettem.* - Kreatív. *Nagyon tetszett.* - Értem, nem lehetett egyszerű. *Gondolkozom el.* - Vannak szerencsés balesetek, na meg tündéri a lányod. Kevés ilyen talpraesett lánykát látni. *Látszott, hogy én is nagyon megszerettem Norikot.* - Az a fontos, hogy minden jól alakult. *Tiszteltem benned, hogy nem adtad fel.* - Igen, hallottam már róla. Azt mondta, hogy ő lesz a férje. *Kuncogok.* - Az szép. *Mondom elismerően.* - Itt még nem voltam, bár nem rég költöztem ide. *Állapítom meg, majd csak bólintottam.* - Kávé mellé úgy is kell a cigi. *Így biztos nem zavarunk senkit. Leültünk egy félreeső asztalhoz és közben nézegetni kezdtem, hogy mit kérjek.* - És a kávé után mi a terv? *Kíváncsi voltam, hogy meddig tervezted a dolgokat.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 00:46 | Üzenet # 297
Yaoista
*Láttam én, hogy igazam van és a zavarod is, de nem teszem szóvá. Berakok egy filmet, de igazából csak hátérzajnak és rád figyelek, de ez nem kölcsönös.* - Katsu nem is figyelsz rám.*Csíplek meg kicsit, hogy térj vissza.* - Min elmélkedsz ennyire? Azon, hogy megkavarlak? Kérlek beszélj velem.*Simítok az arcodra.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 00:53 | Üzenet # 298
Yaoista
- Az.*Kuncogok.* - A mai napig nem az, de minden percét megéri.*Mosolyodom el.* - Mellettem nincs is más választása.*Nevetek fel.* - Köszönöm.*Jó, hogy így kedveled őt.* - Igen.*Bólintok.* - Pontosan és a második számú kinézettje te vagy, csak tudod Jasont régebb óta ismeri és sok időt tölt vele.*Oké, hogy te vagy az óvóbácsija, de mellette még sok gyerekkel foglalkozol.* - Egyszer gyere ki egy versenyre, ha van kedved.*Ajánlom fel.* - Jó hely és a sütik is nagyon finomak. Tudod elégé édesszájú vagyok jobban, mint Noriko.*Minden nap nassolok valamit.* - Így gondoltam én is.*Leülve rágyújtok, nem is nézem meg a kínálatot, hiszen ismerem.* - Mondjuk sétálhatnánk. Nézd tényleg meg akarlak ismerni és nem csak megfektetni, bár az is közrejátszik.*Vigyorgok.* - Te mit szeretnél?

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 01:15 | Üzenet # 299
Yaoista
- Jó szülő vagy, még ha kissé szétszórt is. *Adok formát a gondolataimnak. Vannak nálad sokkal rosszabbak is és ráadásul te tényleg igyekszel.* - Ó, megtisztelő. *Nevettem el magam kicsit.* - Majd megkérem a kezét. *Vigyorgok.* - Rendben, szívesen. *Még sosem voltam ilyen rendezvényen.* - Én nem vagyok nagyon édesszájú. *Nem is értem, hogy lehet sok édességet megenni.* - Megvagyok. *Én csak egy egyszerű lattet kértem, nem vágytam most másra. Amíg beszélsz én is rágyújtok és elgondolkozom.* - Általában inkább azért hívnak el, mert meg akarnak dugni. *Mondom ki őszintén. Nem voltam mindennapi jelenség a vörös hajammal és a szeplőimmel.* - A séta jól hangzik. *Láthatóan jól esett, amint mondtál nekem, csak nem mutattam ki annyira.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 01:20 | Üzenet # 300
Yaoista
- Aúúú... *Méltatlankodok a csípésre.* - Ne haragudj. *Kérek bocsánatot, majd ismét nem nézek rád.* - Rajtad. *Mondom ki végül.* - Igen. *Sóhajtok egy nagyot.* - Azon gondolkoztam, hogy miért jöttem el otthonról és ha nincs a vihar, akkor eljöttem volna. *Nem tudtam eldönteni, hogy csak ürügyet csináltam magamnak, vagy csak itt akartam lenni.* - Nem játszhatom ezt veled. *Hajtom le a fejem és finoman rásimítottam az arcodra.* - Ha még én nem is veszlek komolyan, neked ezek az érzések azok. *Az más, hogy én hogyan állok a helyzethez.*

Keresés: