2025.07.20, Vasárnap, 23:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 01:31 | Üzenet # 301
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Bocsánat, de nem figyeltél.*Cirógatom meg a csípés nyomát. Hízik a májam rendesen a hallottaktól.* - Ez az első, hogy másként vélekedsz rólunk.*Eddig mindig csak kapásból elutasítottál.* - Engem nem zavar, ha csak játszol velem és nem veszel komolyan, mert ez változhat idővel. Játszhatunk, aminek a végén meghódítom a szívedet vagy egy nagyot esek pofára, de mindig jobb, mint a semmi. Mit mondasz? Élvezzük egymás társaságát és meglátjuk, hogy alakul.*Vagyis részedről, mert nekem ez nem csak egy játék lesz.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 01:41 | Üzenet # 302
Yaoista
- Kedves vagy.*Azért jól jön a megerősítés és hogy tőled kapom még jobban esik.* - Na azért abba apucinak is van beleszólása.*Vigyorodom el én is.* - Akkor, majd mondom, hogy mikor lesz.*Noriko is örülni fog.* - Nyugodtan nekem adhatod a szülők által kapott édességeket.*Kuncogok. Én is kérek egy lattét és egy jó kis csokis sütit.* - Azért biztos, hogy akartak komolyabbat is, nem? De lássuk be, hogy vonzó vagy és nem hétköznapi.*Az egész megjelenésed egyedi.* - Meg akartalak volna dugni rögtön, akkor igent mondtál volna?*Ha már így belementünk a témába kíváncsivá tettél.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 01:46 | Üzenet # 303
Yaoista
- Nem lenne szabad így gondolnom. *Valahol szégyelltem is magam miatta rendesen. Kissé fájdalmas lesz a tekintetem szavaidra. Nem akartam így bánni veled.* - Ez nem játék, neked nem. *Igazából nekem sem az, de ebbe most nem akartam belemenni.* - Tudom, hogy milyen nagy szíved van. Nagyon kedves vagy és életvidám, én ezt nem akarom tönkre tenni. *Jobban aggódtam miattad, mint magam miatt.* - Sose engedd senkinek, hogy játsszon veled Jason, mert annál többet érdemelsz. *Jobb, ha ezzel tisztában vagy.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 01:56 | Üzenet # 304
Yaoista
- Hajtogatok neki origami gyűrűt. *Kuncogok, kicsit húztam az agyad.* - Rendben. *A folytatáson csak elnevettem magam.* - Szét szoktam osztani a gyerekek között. *Belegyúlok a zsebembe és kiveszek pár cukorkát.* - Tessék. *Még délutánról maradt nálam.* - Akadt, de nem az a megszokott. *Nem szépítem.* - Nemet mondtam volna. Egy dugásért miért mennék el az egyik gyerek apjával? *Nem szerettem keverni a dolgokat.* - Pont azért mondtam igent, mert ranidra hívtál el. *Jövök kicsit zavarba.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 02:15 | Üzenet # 305
Yaoista
- Nincs ezzel baj.*De úgyse fogunk egyetérteni.* - Tudom, de akkor se zavar, hogy részedről az.*Mondom komolyan, majd ahogyan folytatod egy hatalmasat sóhajtok.* - Csak, hogy tud most még jobban beléd szerettem és tényleg kedves vagy.*Tényleg vigyázol rám.* -  Jó tudni, hogy így vélekedsz rólam és másnak nem is hagynám, de rólad van szó. Bármit megtennék, hogy veled lehessek.*Döntöm a homlokom a tiédnek.* - Tudod Katsu, ha pusztán szórakozni akarnál velem, akkor erre a lehetőségre lecsaptál volna.*Suttogom és végül adok egy apró szájra puszit.* - Tovább nem megyek.*Elválok és most én ölellek magamhoz.* - Akkor továbbra is várok rád.*Kezdelek el finoman cirógatni.* - Lassan eláll a vihar.*Azt mondtad, hogy akkor mész, de remélem mégis maradsz. Nem baj, ha semmi se történik, csak legyél itt velem.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 02:28 | Üzenet # 306
Yaoista
- Te csak koncentráljál apucira.*Mormogom édesen.* - Na szépek vagyunk a gyerekeknek cukorkát adunk, amikor amúgy is hiperaktívak.*Persze csak véred szívom, hiszen tudom, hogy felelősségteljes vagy.* - Köszike.*Csillannak fel a szemeim és egyet be is kapok.* - Finom.*Tényleg olyan vagyok, mint egy gyerek.* - Akkor tőlem nem édességet fogsz kapni, mert úgyse ennéd meg.*Nevetek fel.* - Lehet, hogy te magad se adsz esélyt nem?*Nem csak hülye pasik rohangálnak az utcán.* - Ott a pont.*Örülök a válasznak.* - Igen ez egy randi.*Simítok finoman a kezedre.* - És nagyon örülök, hogy eljöttél.*Remélem folytatása is lesz.* - Mesélj magadról. Egyedül élsz? Vagy van esetleg lakótársad, háziállatod?

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.10.26, 19:34 | Üzenet # 307
Yaoista
*Elnevettem magam a morgásodon.* - Otthon már nem az én gondom. *Vigyorgok egy kicsit, hiszen én se mondom komolyan.* - Mint egy kisgyerek. *Mosolyodom el.* - Hát nem. *Kuncogok veled.* - Lehet. *Gondolkozom el egy pillanatra. A kezemre rád pillantok, jól esett ez az apró gesztus.* - Azt hiszem én is örülök. *Legalábbis eddig jól éreztem magam veled.* - Igen, egyedül, illetve egy macskával kettesben. Nagyon aranyos, bújós dög. *Mosolyodom el.* - Akkor költöztem ide, mikor a munkát kaptam, szóval csak pár hónapja. Még kicsit elveszett vagyok, de már alakul. Tetszik itt. *Szép kis város volt.* - Te mindig itt laktál?

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.10.26, 19:48 | Üzenet # 308
Yaoista
*Csak sóhajtok egy nagyot, mert igenis zavarnia kéne.* - Mi? *Nézek rád döbbenten. Semmi olyat nem mondtam, ami miatt most belém szeress még jobban.* - Olyan bolond vagy... *Suttogom halkan. Kicsit zavarba jöttem gesztusodra, de utána inkább sokkot kaptam. Puszidra csak pislogtam és nem is tudtam, hogy mit reagáljak. Bólintottam, hogy nem mész tovább. Hagytam magam, hogy ölelj, sőt még jól is esett.* - Ne várj... *Jegyzem meg neked.* - Lassan igen... *Emlékeztem, hogy mit mondtam.* - De a ruháim még vizesek. *Teszem hozzá, jelezve, hogy maradok még. Amúgy is rákezdhetett még, na meg jó volt látni, hogy most már megnyugodtál teljesen. Nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet-e, de most jó volt így.* - Egyébként senkivel se szoktam szórakozni.

MioDátum: Péntek, 2017.10.27, 00:35 | Üzenet # 309
Yaoista
- Aki már jó nagyra nőtt.*Kuncogok.* - Azt megkérdeztem, hogy mikor volt utoljára komolyabb kapcsolat?*Kérdezem kíváncsian.* - Szólj, ha sok vagyok.*Elvégre mégis csak az első randink.* - Remélem a randi végére nem lesz ott az a azt hiszem szó, csak hogy örülsz.*Mosolyodom el féloldalasan.* - Bírom a macskákat, hozzád való.*Szeszélyesnek tűnsz, mint egy cica.* - Szívesen leszek az idegenvezetőd, ha gondolod.*Még ha nem is lesz semmi több köztünk, akkor is.* - Én is szeretek itt élni.*Értek egyet.* - Nem, de nem sokkal utána, amikor megszületett a lánykám ide költöztem. A szüleim innét nem messze laknak és ugye nagyon sokat segítenek. A munkahelyem is imádom, szóval minden nagyon jó.*Tényleg szeretem az életem.*

MioDátum: Péntek, 2017.10.27, 00:51 | Üzenet # 310
Yaoista
- Jól hallottad.*Édes a reakciód.* - Az vagyok, de egy őszinte bolond.*Mosolygok.* - Ezt már megbeszéltük és amúgy se mondhatod meg, hogy mit tegyek. Te se jársz velem, mert azt mondom.*Jegyzem meg.* - Igazad van és még csak azt kéne, hogy megfázzál.*Nagyon örülök, hogy még maradsz, hiszen eltudnál menni az én ruhámban is, ha nagyon akarnád.* - Tudom, tudom és nem is rosszból mondtam, csak minden ötletet felvettek, hiszen bolond vagyok.*Kuncogok.* - Katsu ne érezd magad rosszul miattam, jó?*Pillantok rád.* - Azt is tudnod kell, ha jön valaki az életedbe, akkor félreállok, még ha fájni is fog. Nekem az a legfontosabb, hogy te boldog legyél. Nem akarok neked gondot okozni, de amíg látok egy kis reményt kettőnkre, addig nem tágítok.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.10.27, 23:49 | Üzenet # 311
Yaoista
- Ebben igazad van. *Tényleg nem mondhatom meg, de tanácsolhatom, hogy ne tedd.* - Nem szeretnék. *Mosolyodom el. Olyan aranyos vagy. Nagyon megelett, amit utána mondtál.* - De rosszul érzem magam. *Látszódott rajtam. Elgondolkoztam a hallottakon és nem tudtam, mi lenne a jó megoldás. Szóval ha összejövök valakivel, akkor békén hagysz vagy akkor, ha egyenesen tudtodra adom, hogy egyáltalán nem érdekelsz. Nem akartalak megbántani, de úgy tűnik, hogy azt kell tennem ahhoz, hogy ne akarj velem lenni. Olyan dolgot kell tennem, amit nem fogsz nekem megbocsátani sosem.* - Jason. *Szólalok meg halkan.* - Ez volt az utolsó, hogy átjöttem. Bármekkora égszakadás lesz, nem jövök többet. *Ugyan nem akartalak elveszíteni, mint egy kedves diákom, de ha ez kell, megteszem azt is.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.10.28, 00:07 | Üzenet # 312
Yaoista
- Az biztos. *Kuncogok kicsit én is.* - Mielőtt elköltöztem, azelőtt szakítottam egy sráccal, akivel együtt voltam egy évig. *Többek között ezért is volt egyszerű költözni.* - Ne aggódj, fogok szólni. Olyannak tűnök, mint aki nem szól? *Húzom fel a szemöldököm. Halványan elmosolyodom szavaidra.* - Majd kiderül. *Igazából tényleg jól éreztem magam.* - Ő nem bír sok mindenkit. *Nevettem el magam.* - Az nagy segítség lenne. Legalább megismerek helyeket. *Tényleg jó lett volna.* - Értem. Akkor már évek óta. *Nyugtázom magamban.* - Az jó, ha minden a helyén van. *Én még kerestem. Nem voltam boldogtalan azért, de még nem találtam meg a helyem teljesen.* - A kislányod mit szól hozzá, hogy az apukája férfiakkal randizik? Vagy nem tud róla?

MioDátum: Szombat, 2017.10.28, 11:44 | Üzenet # 313
Yaoista
- Értem.*Bólintok.* - Jogos, nem tűnsz olyannak.*Az csak jó, ha kimondod, amire gondolsz, én is ilyen vagyok.* - Igen ki, bár azért megjegyzem, hogy nem szoktam panaszkodni.*Ez le kellett csapni.* - Akár csak a gazdája?*Mosolyodom el sunyin.* - Nálam jobb embert nem is találhattál volna.*Úgy ismerem ezt a helyet, mint a tenyeremet.* - Igen.*Biccentek.* - Neked is, majd minden helyre fog állni.*Biztatlak kedvesen.* - Tud róla vagyis amennyit a maga módján felfog.*Hiszen mégis csak egy kislányról beszélgettünk, bár a korához képest nagyon érett.* - Tündérkémnek az a legfontosabb, hogy apuci boldog legyen.*Mosolyodom el lágyabban.* - Gondoltam nem megyek most bele komolyabb témákba, de de bármi kérdésed van, akkor tedd fel nyugodtan.*Szívesen válaszolok.*

MioDátum: Szombat, 2017.10.28, 12:05 | Üzenet # 314
Yaoista
- Néha nekem is lehet igazam*Kuncogok* - Pedig, akkor se kéne.*Sóhajtok fel. Láttam rajtad, hogy nagyon kattogsz és sejtem, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni.* - Igen?*Pillantok rád. Most én hallgatok el és elengedlek. Beleiszok a teámba, végül felelek.* - Rendben van, elvégre csak a diákod vagyok és az iskolában tartozol értem felelősséggel. Nem fogok neked szólni, ha egyedül vagyok itthon, mert ha ilyen idő lenne ismét, akkor úgyis átjönnél amekkora szíved van, de ha még se, akkor meg mardosna bűntudat és azt nem akarom.*Tényleg nem akarok neked rosszat.* - Talán egyszer, csak úgy átjössz.*Hiszen a remény hal meg utoljára.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 00:52 | Üzenet # 315
Yaoista
- Néha igen. *Mosolyodom el.* - Ebben  nem értünk egyet. *Mondom halkan. Mikor elengedsz, kicsit máshogy helyezkedem. Lehajtom a fejem és nem mondom semmit. Így is lesz bűntudatom és azon fogok gondolkozni minden viharnál, hogy jól érezed-e magad és van-e melletted valaki.* - Jason... *Kedvesen az arcodra simítok, majd finoman magamhoz ölellek. Nem akartam ezt csinálni veled, olyan szomorúnak tűntél. Azt is tudtam, hogy ennél csak jobban foglak ezentúl bántani. Lassan elengedtelek és finoman az arcodra simítottam. Adtam egy puszit a homlokodra, de nem mosolyogtam mellé. Inkább szégyelltem magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 01:02 | Üzenet # 316
Yaoista
- Na látod. *Vigyorodom el. Csak megcsóválom a fejem a szövegeden, de tetszett.* - Valahogy úgy. *Pirulok el picit.* - Tehetség. *Kuncogok.* - Nem aggódok még miatta. *Még fiatal voltam, nem kellett félnem.* - Értem. Az jó, hogy nem titkolózol előtte. Sok szülő azt teszi és csak árt vele. A gyerekek nem hülyék, csak gyerekek. *Látszott, hogy mennyire szeretem őket.* - Okos lány. *Mosolyodom el.* - Nincs igazán más kérdésem, csakúgy gondoltam ez fontos. *Legalábbis olyan kérdésem nincs, ami ilyen dolgokat érint.* - Nem vagyok azaz elszólós típus, de sose tudni. *Magyarázom meg, hogy miért is.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 14:26 | Üzenet # 317
Yaoista
- Édes vagy.*Nem hittem, hogy ennyitől elpirulsz.* - Nagyon őszinte a kapcsolatom vele és remélem mindig megfog maradni.*Részemről biztosan.* - Egyetértek, sőt sokszor értelmesebbek nálunk, mert nem gondolják túl a dolgokat és tiszta szívűek.*Mosolyodom el.* - Kivéve, akik olyanok, mint a horror filmekben, na azok a gyerekek parásak.*Nevetek fel.* - Köszönöm.*Büszke vagyok rá.* - Rólad se fogok titkolózni, ha úgy alakul.*Meg se fordult a fejemben.* - Értelek, de nincsenek titkaim, így nyugodtan elszólhatod magad.*Kuncogok.* - Őszintén kicsit féltem, hogy nem jössz el. Bennem volt, hogy nem vonzódsz férfiakhoz vagy ha igen, akkor én nem jövök be vagy mi van ha nem randizol a szülőkkel, de szerencsére semelyik se jött be.*Vigyorgok ezerrel.* 

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 14:42 | Üzenet # 318
Yaoista
- Többször is, csak te nem így gondolod.*Kuncogok.* - Velünk kapcsolatban általában nem értünk egyet.*Sóhajtok fel.* - Katsu ritka, ha egyedül vagyok itthon, ilyen időben.*Talán ezzel megnyugtatlak.* - Mondjad.*Mosolygok, az arcom a kezedbe simul és rögtön bújok. Nem szólok semmit, csak kiélvezem a pillanatot. Jól esik a gesztusod, de az nem, hogy ilyen szomorú vagy.* - Most valami rosszat mondtam? Kérlek ne legyél ilyen szomorú.*Cirógatom meg a pofidat.* - Akkor vagy a legszebb, ha mosolyogsz.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 15:48 | Üzenet # 319
Yaoista
- Szóval olyankor nincs is. *Nevettem el magam.* - Tényleg nem. *Értek egyet.* - Értem. *Valahol ez megnyugtatott, de persze ettől függetlenül fogok érted aggódni ilyenkor.* - Nem mondtál rosszat. *Mégsem tudtam mosolyogni, de azért egy halvány megjelent a bókodra.* - Te tűntél szomorúnak, de akkor nincs így. *Állapítom meg és elveszem én is a teám. Belekortyolok, nagyon jól esett.* - Finom. *Csöndben figyeltelek kicsit, meg se szólaltam.* - Én nem vagyok szomorú, csak szégyellem magam. *Jobb, ha tudod, hogy nem bántottál meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 15:53 | Üzenet # 320
Yaoista
- Nem vagyok. *Motyogom.* - Remélem így marad. *Mosolyodom el. Jó lehet, ha ilyen kapcsolatod van a szüleiddel.* - Hát igen... valljuk be, ez elég szomorú. *A horror filmes dolgot elnevettem magam, mert tetszett nagyon.* - Rendben. *Bólintok mellé egy aprót.* - Elhiszed, hogy így nem fogom magam? *Kuncogok. Ha bár szabad, biztos, hogy nem fogok még véletlenül se mondani semmit.* - Igazából eléggé az esetem vagy. *Ismerem be.* - Mikor először találkoztunk már akkor is, csak hát akkor kerültem ide meg ilyenek. *Magyarázom.* - Bár tényleg nem szívesen randizok szülőkkel. Ha csúnya vége van egy kapcsolatnak csak megnehezíti. *Sóhajtok egy nagyot.* - De mint mondtam, eléggé bejössz. *Nem tudtam nemet mondani.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 16:50 | Üzenet # 321
Yaoista
- Pedig de, így főleg.*Kuncogok.* - Igen, de szerencsére nálunk nem ez a helyzet és ez igaz az egész családunkra.*Szerencsésnek érzem magam.* -  Az biztos.*Nevetek fel.* - Ezt örömmel hallom.*Vigyorodom el fülig.*  - Szóval rögtön kiszúrtál? Ha nem hívlak el randira, akkor te elhívtál volna?*Kérdezem kíváncsian.* - Ennyire azért ne rohanjunk előre.*Hiszen együtt se vagyunk.* - Nekem is elégé bejössz.*Simítok a kezedre ismét.* - Milyen puha bőröd van.*Simogatom tovább.* 

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 17:04 | Üzenet # 322
Yaoista
- Igen igen.*Kuncogok.* - Alakul, de még nem az igazi.*Jegyzem meg a mosolyodra.* - Nem vagyok szomorú, igazából vegyes érzelmek kavarognak bennem.*Magam se tudom megmondani, hogy miként érzem magam, de nem kifejezetten szomorú vagyok.* - Örülök, hogy ízlik.*Követve a példád, beleiszok én is.* - Kérsz csinálok még vagy ha mégis éhes vagy szóljál.*Kedvedbe akarok járni.* - Nincs miért szégyellned magad. Nem akarsz velem lenni ez nem bűn és az se, hogy múltkor kissé összemelegedtünk. Nem hitegettél egyszer se és nem is kényszerítettél.*Mondom komolyabban.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 18:21 | Üzenet # 323
Yaoista
- Értem. *Nem hangzott túl jól, de annak örültem, hogy szomorú nem vagy.* - Rendben, köszönöm. *Nagyon kedves voltál.* - Tudom, hogy nem hitegettelek, de... *Renginek igaza volt. Az én hibán, hogy kihasználtam a kedvességed.* - Tudod, rájöttem, hogy ez így akkor sem helyes. Ahhoz mérten kéne viselkednem, amit mondok. Ha azt mondom, hogy nem akarok semmit, nem is kéne veled enyelegnem. *Ez nagyon igaz volt.* - Jason... ha ezt így folytatjuk, mindketten csak sérülni fogunk. *Ráadásul te jobban.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 18:52 | Üzenet # 324
Yaoista
- És most enyelegsz velem? Múltkorit leszámítva semmi se történt köztünk vagy tévednék?*Szerintem tényleg feleslegesen mardos a bűntudat.* - Hogy folytatjuk? Abban te miért sérülnél, hogy én várok rád? Felfogtam, hogy nem sok esélyem van, de szeretlek és nem adom fel. Voltál már szerelmes nem? Tegyük fel, hogy a helyemben lennél, akkor csak úgy hagynád az egészet?*Kétlem, hogy így lenne.* - Igen sérülhetek, de az is lehet, hogy igent mondasz nekem és akkor én leszek a világ legboldogabb embere.*Mondom édesen, de komolyan gondolom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 22:56 | Üzenet # 325
Yaoista
- Az nagyon jó. *Szerettem mindig hallani a jó családokról.* - Mondhatni igen. *Volt szemem.* - Nem tudom, hogy elhívtalak-e volna. Még most biztos nem, na meg nem tudtam, hogy a férfiak is érdekelnek. Elég jól elvagy az anyukákkal, ezért azt gondoltam, hogy biztos egy jóravaló hölgyet keresel, hiszen ott a lányod is. *Magyarázom meg.* - Persze, nem is azért mondtam. *Szabadkozom, eszembe se jutott. Hiszen ez csak az első randink. Kezemre rád pillantok és én is cirógatni kezdem a tiéd.* - Köszönöm... *Bókodra picit elpirulok.*

Keresés: