De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:17 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
| - Ahhoz, hogy bajt okozz. *Látszott, hogy kicsit gondterhelt voltam emiatt. Nem mondtam semmit arra, hogy jobban odaleszel értem. Nem is tudtam mit.* - Ez így van. *Mondom a tegezésre. Azért a mosolyod nagyon aranyos és kicsit én is elmosolyodom. Rettentő édes volt ez a vergődés, de akkor se szerettem volna ezt az egészet. Ahogy hallgatlak, azért én kicsit zavarba jöttem. Köhintettem egyet és elfordítottam a tekintetem.* - Alapvetően ez hízelgő. *Mosolyodom el, de látszódott a zavarom.* - Nem is tudok neked mit mondani erre. *Bennem nem voltak ilyen érzések. Persze másképp bántam veled egy kicsit, mint a többiekkel.* - De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem lehet köztünk semmi. *Jegyzem azért meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:18 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| - Pedig igyekszem, hogy ne okozzak.*Mondom komolyan, na meg amúgy se vagyok egy balhés srác. Tény, hogy gyerekes csínyekbe benne vagyok és találok is ki, de annál komolyabbat nem, hiszen tényleg fontos nekem a futás, na meg amúgy se vagyok az a fajta srác.* - Tényleg gyönyörű mosolya van.*Mondom, majd ahogyan azért zavarba jössz kicsit és még el is fordítod a tekinteted, azért virul fejem. Tény messze vagyok, hogy meghódítsalak, de ha nem érdekelnélek egy icipicit se, akkor nem így reagálnál.* - Ennek örülök, de ezek ugye a puszta tények.*Vigyorgok.* - Nem is kell, csak akartam, hogy tudja.*Nincsenek előtted titkaim. * - Persze, persze.*Látszik, hogy tényleg nem érdekel a véleményed ilyen szinten, mert amúgy nagyon is adok.* - Jut eszembe. A szüleimnek csinálnak vasárnap kerti partit, szeretném, ha maga is eljönne. Ott lesz még az edző is és ugye a szüleimmel találkozott már. Örülnék, ha legalább beugrana egy kicsit.*Nézek rád kiskutya szemekkel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:18 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| *Csak bólintottam egyet, reméltem is, hogy nem akarsz. A mosolyomra csak megforgattam a szemem és nem kommenteltem. Én is rád hagytam a dolgokat, mint ahogy te rám. Először el akartam utasítani a meghívást, de csak sóhajtottam egyet.* - Rendben, de nem maradok sokáig. *Igazából csak a kedvedért mentem bele.* - Vigyek valamit? *Kérdezem, bár ígyse-úgyse érekznék üres kézzel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:18 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| - Tényleg? Nagyon örülök köszönöm.*Rettentő boldog vagyok.* - Nem kell, de tudom, hogy úgysem bírja ki, de azért semmi nagy dolgot ne hozzon.*Mondom, majd kiugrok a bőrömből örömömben.* - Meglátja nagyon jó lesz.*Már nem is tudunk többet beszélni, mert eljön az óra vége. Elköszönök és szerencsére már péntek van, szóval két nap és találkozunk. Megkeresem az edzőm, aki azért kissé megdorgál, de nem vészesen. Később otthon elmondom, hogy te is jössz és persze nincs ellene kifogásuk. A szombat hamar eltelik és a lábam pihentetem, ami tényleg szerencsére nem vészes. Vasárnap amit tudok segítek és mire jössz már jó páran vannak.* - Jó napot Sensei.*Köszönök neked fülig érő szájjal.* - Örülök, hogy eljött.*Mondom ismét.* - Hogy van?*Igen csak pörgök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:19 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| *Vasárnap szépen felöltöztem és miegyéb. Édesapádnak vettem egy jó évjáratú bort, anyukádnak pedig egy csokor virágot és egy kis csokit, hiszen ez a minimum. Így még túlzásba se vittem.* - Szia. *Köszönök, de én nem vigyorgok annyira, mint te, de azért mosolygok.* - Jól vagyok és amint látom, te is. A lábad? *Kérdezem érdeklődve.* - Ezt a szüleidnek hoztam. *Adom oda a kezedbe.* - Remélem segítettél. *Borzolom meg a hajad. Azért, hogy nem az iskolában voltunk, én is lazább voltam, nem aggódtam annyira az érzéseid miatt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:19 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| - Igen és már sokkal jobban van köszönöm.*Mosolygok.* - Ezért kapni fog, nem kellett volna, de köszönjük.*Veszem el.* - Igen igen segítettem.*Bólintok.*- Hozok magának egy italt, mindjárt jövök.*Persze megkérdezem, amit kérsz.* - Nagyon jól nézz ki, ritkán látom civilbe.*Mérlek végig, majd elmegyek.* - Ohh egy Katsu Sensei.*Szólal meg a hátad mögött az edzőm Rengi.* - A kölyök nem is említette, hogy te is jössz.*Lép melléd és kezet fog veled. Ő is lazán van öltözve és persze a cigi ott lóg a szájába.* - Mond csak Katsu nem félted a seggedet?*Kérdezi vigyorogva, hiszen tudta, hogy oda vagyok érted.* - Nem tudsz elfutni előle.*Szórakozik.* - Tudod, ha passzív lenne simán megdugnám.*Mondja lazán. * - Na jó így is, de hát a szíve érted van oda.*Kuncog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:19 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mondom az italra, a többire meg úgy csinálok, mintha meg se hallottam volna.* - Utolsó pillanatos meghívás volt. *Magyarázom Renginek és kezet fogok vele.* - Éééés témánál vagyunk. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem is kell elfutnom előle. Közöltem a tényeket és tartom is magam. *Mondom komolyan.* - Sejtettem. *Sóhajtok egy nagyot.* - Az lehet, de az enyém nem éppen. *Bár nekem most nincs kapcsolatom se.* - Még csak egy kölyök.... *Mosolyodom el azért kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:20 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| - Mert ez olyan izgi.*Vigyorog* - Viszont ő se mond le rólad, majd kiderül ki fog győzni.*Kuncog.* - Csak 5 év van köztetek és a korához képest nagyon érett, még nálam is érettebb.*Nevet fel, bár nem nehéz.* - Amúgy nem mondta el nekem, hogy oda van érted, hanem én kérdeztem rá, mivel mindig rólad beszélt, de sokszor fel se tűnt neki.*Kuncog.* - Szerintem nagyon édes, hogy ennyire szeret. Tényleg nagyon szépen beszél rólad, szóval a segged tényleg csak másodlagos.*Jegyzi meg.* - A lényeg, hogy bármi lesz rám számíthatsz.*Csapkodja meg hátad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:20 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nem sok az 5 év. Alapesetben nem is zavarna, de akkor is a diákom. *Szögezem le.* - Hát nálad nem nehéz. *Nevettem el magam.* - Reméltem, hogy nem jár a szája... így is tartok tőle, hogy elkapják a golyóim. *Ettől rettentő mód féltem.* - Ó, micsoda megkönnyebbülés. *Forgatom meg a szemeim, majd azért elmosolyodom kicsit.* - Tényleg édes.... de a diákom és ez még egy darabig nem fog változni. *Nyugtázom a dolgokat.* - Amúgy köszi. *Mondom arra, hogy támogatsz, de én nem terveztem, hogy összejövök vele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:20 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| - Te tényleg nagyon komoly veszed a munkát.*Mosolyodik el, ami persze dolog.* - Nem lesz semmi baj, nyugodj meg.*Simogatja meg a buksidat.* - Ne legyél ennyire cinikus.*Csóválja a fejét.* - Szegény kölyök, nem lesz könnyű dolga.*Kuncog és én is visszaérek és mivel látom, hogy az edzőm is megjött már, neki is viszek italt.* - Hello Rengi.*Ő mondta, hogy tegezzem.* - Szia kölyök.*Kacsint rám.* - Az italok.*Adom oda nektek.* - Na ilyen a jó házigazda, kérdés nélkül fincsi kis hideg sör.*Elég jól ismerjük egymást.* - Egészség.*Mosolygok.* - Molly nincs itt?*Keresem a kislányát.* - Kiránduláson van.*Feleli.* - Értem, akkor majd csomagolok neki sütiket, meg hamit.*Imádtam a kis csajszit.* - Örülni fog neki, köszönöm.*Mosolyog meghatódva.* - Köszöntöm az új vendégeket, mindjárt jövök.*Indulok el.* - Menj csak, vigyázok a Senseire, hogy meg ne lógjon.*Kuncog.* - Nagyon jó gyerek és igen népszerű.*Bár ezzel te is tisztában vagy.* - A tündérkém is imádja. Sokszor jön velem az edzésekre, na meg volt, hogy Jason ment el érte meg hát volt nálunk is.*Bár tényleg nagyon komolytalan tud lenni, a lánya volt a mindene.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:21 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| Igen. *Bólintok.* - Nem vagyok cinikus. *Persze ezt is elég érdekes hangnemben mondtam. Csak csöndben hallgatlak titeket. Az itlat természetesen elfogadom és megköszönöm. Én is imádtam a kislányt és elmosolyodom ezen.* - Merre kirándul? *Kérdezem tőled.* - Meglógok és, ha akarok.* - A tündérkéd egy angyal és mindenkit szeret. Bár őt is imádja mindenki. *Velem egyetembe.* - Én is szeretek rá vigyázni. *Teszem hozzá. Elég jól elbeszélgetünk és végül én már elkezdtem összekészülni. Odamegyek hozzád és elmosolyodom.* - Én távozom. Holnap találkozunk az iskolába, ne késs óráról. *Szólok rád szelíden, bár nem is nagyon szokták késni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:23 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| - És még makacs is vagy.*Kuncog. Elmondja a nevét, hova mentek.* - Még én is lefutlak téged, ebben az egyben jobb vagyok.*Vigyorgok.* - Ez így van köszönöm.*Bólint.* - Igen ő is imádja, ha te vigyázol rá, nagyon szeret téged.*Mosolyodik el lágyabban. Nagyon jól el van és persze én is, amennyit tudok beszélgetek veletek.* - Sose szoktam késni.*Ezt te is tudtad.* - Arra gondoltam, hogy haza kísérném. Megengedi? Eskü csak haza kísérem és jövök is vissza. Kérem szépen.*Nézzek rád nagy szemekkel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:24 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| *Meglepődtem kéréseden, majd sóhajtok egy jó nagyot.* - Menjünk akkor. *Gondoltam legyen gyereknap.* - De tényleg rögtön jössz vissza. *Szögezem le, nem akartam, hogy nálam maradj, mert még félreérted.* - Néha úgy tudsz nézni, mint egy kisgyerek. *Jegyzem meg, de mosolygok mellé. Azért ez aranyos volt tőled. Elindulunk és hazáig beszélgetek veled. Nem voltam bunkó, sőt ha kérdeztél, kedvesen válaszoltam.* - Köszönöm, hogy hazakísértél. *Felnézek az égre és elég csúnya felhők voltak.* - Adok egy esernyőt. *Jegyzem meg, de ahogy mennék be, egy hatalmasat dörrent az ég.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:24 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| - Nagyon szépen köszönöm.*Pörgök fel.* - Igen igen.*Bólogatok és tényleg komolyan mondom.* - Már mások is mondták.*Kuncogok. Szólok szüleimnek, hogy haza kísérlek, majd elindulunk. Nagyon jót beszélgetünk vagyis leginkább én, de most tényleg nagyon kedves vagy velem, annyira élvezem az egész helyzetet.* - Én köszönöm, hogy megengedte.*Mosolygok, de ez hamar el is tűnik.* - Jó..*Bólintok, de ahogyan dörren egyet, megragadom a kezed és igen csak remegek.* - Vihar lesz?*Kérdezlek félve, már ennyitől is ki vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:24 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| *Meglepett, ahogy megragadod a kezem.* - Jól vagy? *Nézek rád.* - Igen, úgy fest. *Látom rajtad, hogy valami nagyon nem oké, de nem tudom, hogy micsoda. Lassan elkezdett csepegni és nem akartam azért, hogy megázz.* - Gyere. *Húzlak be az előszobába.* - Mi a baj? *Kérdezem kedvesen, mert nem értettem, de akkor dörrent még egy nagyot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:24 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Nem igazán.*Motyogom és igen csak örülök, hogy bemehetek veled. Már válaszolnék a kérdésedre, de akkor dörög mire szinte ugrok egyet.* - Nem szeretem a viharokat, egyenesen rettegek.*Vallom be most minek tagadjam, hiszen rám van írva és már falfehér vagyok.* - Amíg el nem áll maradhatnék magával?*Kérdezlek, de most tényleg olyan vagyok, mint egy ijedt kisfiú.* - Kérem.*Ragadom meg a kezed, de már a kezem is remeg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:25 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| - Értem. *Láttam, hogy teljesen le vagy sápadva és ki vagy. Kicsit elgondolkoztam, majd melléd léptem és átkaroltalak. Bekísérlek a nappaliba.* - Ülj le. *Pár pillanatra ott hagylak és leengedem a redőnyöket és kapcsoltam pár kislámpát, hogy világos legyen.* - Kérsz valamit? *Ülök le melléd.* - Inni vagy enni? *Aggódtam miattad.* - Maradhatsz nyugodtan... *Cirógatom meg kedvesen az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:25 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| - Rendben, de siessen.*Tényleg nem akarok egyedül lenni.* - Semmit köszönöm.*Falat se menne le a torkomon, na meg alapból beettem a partin rendesen.* - Köszönöm.*Simítom az arcom a tenyeredbe és persze, hogy még rosszabb legyen a helyzet az idő még rosszabb lesz és elmegy az áram is, mire hirtelen megölellek vagyis inkább bújok, de most is látszik, hogy nem azért csinálom, hogy kihasználjam a helyzetet, hanem, mert tényleg félek.* - Vége lehetne.*Suttogom és reszketek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:25 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| -Renden. *Láttam, hogy nagyon kivagy.* - Ez semmiség. *Mosolyodom el kicsit, ahogy simul az arcod. Mikor hirtelen elmegy az áram, te pedig megölelsz, eléggé meglep. Éreztem, hogy mennyire reszketsz. Először el akartalak lökni, majd végül finoman a hátadra simítottam.* - Minden rendben... *Kezdem a hátad és a buksid cirógatni.* - Ha elengedsz fél percre, hozok zseblámpát és gyújtok gyertyát, vagy jöhetsz velem. *Teszem hozzá.* - De maradhatunk is. *Nem tudtam, hogy mi van veled.* - Miért félsz ennyire? *Szorítalak kicsit magamhoz és nyugtatgatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:26 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| - Szerintem nem.*Suttogom. Nagyon jól esik, ahogyan cirógatsz és tényleg nyugtató.* - Nem.*Vágom rá rögtön, de azért a folytatás jobban tetszik.* - Magával megyek és utána mesélek.*Kezed fogom végig, majd amikor már meg vannak gyújtva a gyertyák, nem bújok hozzád, de azért közel ülök.* - Más esetben ez romantikus lenne, sőt annyira vártam, hogy átjöhessek, de nem így.*Sóhajtok fel, majd picit elhallgatok.* - Tudja Sensei, a gyerekek nagyon kegyetlennek tudnak lenni. A szemeim miatt nagyon sokat bántottak és akkor még elég sérülékeny voltam. Másodikos voltam, amikor osztálykiránduláson elmentünk egy erdőbe. Késő délután pár osztálytársam mondták, hogy mutatnak nekem valamit és én naiv azt hittem, hogy végre barátkoznak velem, de tévedtem.*Elég szomorúan mondom, bár rég történt és már megvédem magam és sokkal erősebb vagyok, de azért a múlt sérelmei bennem vannak.* - Bementünk az erdőbe, ahol volt egy faház, ami eddig jól hangzik, de bezártak és nem engedtek ki, azután se, hogy az idő egyre rosszabb lett, míg végül vihar alakult ki belőle. Egész éjszaka ott voltam egyedül és úgy gondolom ez még egy felnőtt számára is ijesztő lenne. Nagyon rossz idő volt és a tanárok csak amikor javult kezdtek el keresni. Sokkos állapotban találtak rám és hát azóta félek a viharoktól, bár annyira nem veszélyes, mint volt, de kétlem, hogy ez elfog múlni.*Mesélem el.* - Nagyon kevesen tudják ezt rólam.*Amikor tudtam, hogy várható vihar, akkor otthon maradtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:27 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| - Rendben. *Nem zavart most, hogy fogod a kezem, mert éreztem, hogy mennyire ki vagy. Szépen kivilágítottam mindent, már amennyire a gyertyafény erre képes volt. Csak megcsóváltam kicsit a fejem erre a romantikus dologra. Utána már csak csöndesen hallgattam a történeted. Eléggé ideges leszek és mérges azokra az idiótákra. Vettem egy mély levegőt, majd közelebb ülök hozzád. Felemelve a kezem finoman az arcodra teszem és finoman cirógatni kezdem.* - Először is... Addig maradsz ma, amíg szeretnél, nem akarom, hogy rosszul legyél. *Jegyzem meg.* - Másodszor.... szerintem gyönyörűek a szemeid. *Ismerem be.* - Sosem láttam még ilyen szép szempárt. *Ami azt illeti, tényleg helyes voltál és még be is jöttél, de nem akartam a diákommal járni. Egyre jobban kezdett dörögni az ég és szinte még az ablaküveg is beleremegett. Még én is felkaptam a fejem. Fogtam egy plédet és rád terítettem, majd odahúztalak magamhoz, próbáltalak megnyugtatni.* - Így jó? *Rettentő finoman cirógatom a hátad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:27 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| *Odapillantok és az arcom a kezedbe hajtom. Figyelmesen hallgatlak és hát nagyon jól esik, amit mondasz és kissé zavarba is jövök, ami még ebben a halovány fényben is látszódik.* - Nagyon szépen köszönöm.*Mosolyodom el, de ez a dörgésre eltűnik és igen csak megrezzenek ismét.* - Igen, nagyon jó.*Bújok oda és tényleg sokat segítettél. A mobilom hirtelen megcsörren az anyukám, mert aggódik, de elmondom, hogy itt vagyok, aminek nagyon örül.* - Anyukám üdvözli és köszönetét küldi. Nagyon kedvelik magát.*Jegyzem meg.* - Érdekli, hogy kezdtem el futni?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:27 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| *Láttam, hogy zavarba jöttél, amitől írtó cuki lettél.* - Nincsen mit. Csak őszinte vagyok. *Mondom komolyan. Hagytam, hogy bújj, örültem, hogy ez megnyugtat.* - Anyukád kedves. *Mosolyodom el és visszahúztalak.* - Addig maradsz ma, ameddig szeretnél. Itt is alhatsz. *Teszem hozzá, persze azért nem velem egy ágyban, kivéve ha még akkor is vihar lesz.* - Igen, érdekel. Nagyon tehetséges vagy egyébként. Ritkán látni ilyen jó futót. *Reméltem, hogy sokra viszed még ezen a pályán.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:28 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| - Maga mindig az.*Ami sokat jelent, nálam az őszinteség alap.* - Valóban, nagyon szeretem őket.*Mosolyodom el.* - Köszönöm szépen, de amint eláll akkor elmegyek és higgye el most jobban örülnék, ha így lenne.*Azért ez nagyon nagy dolog főleg, hogy amúgy rajtad lógok. * - Sokat jelent, köszönöm.*Tőled ezek főleg jól esnek.* - Nos az eset után, persze a családom kiborult. Nagy balhét csaptak, megkeresték a szülőket és a tanároknak is beszóltak, hogy mi az, hogy nem indultak el keresni csak miután jobb lett az idő. Nem akartam ott maradni és ők is jobbnak látták, ha másik suliba kerülök és ez volt a lehető legjobb döntés. Ott kezdtem el a harmadik osztályt és láttam, hogy lehet jelentkezni a futóklubba és mivel mindig is szerettem így elmentem, bár a szüleim adták meg a végső lökést.*Mosolyodom el.* - Kiderült, hogy tényleg tehetségem van hozzá és nem csak, hogy önbizalomra, de barátokra is szert tettem. Tény ott is voltak akik bántottak, de egyre jobban megvédtem magam és kiálltak értem. Természetesen a szüleim, a családom mindig mondták, hogy különleges vagyok, de ugye ők nem lehetek mindig mellettem.*Teszem hozzá, bár ezzel nem mondok újat.* - Ahogyan meg kamaszodni kezdtem nos tényleg a szemem az előnyömre vállt. Most már úgy vagyok vele, hogy aki beszól, az csak irigy rám, bár azért megvallom, hogy még tudnak rosszul esni a dolgok, de nem úgy, mint régen.*Mesélem el.* - Lehet, hogy egy kicsit sok önbizalmam is lett.*Nevetek fel, mert eltudok szállni, de azért hamar kapcsolok.* - A futás mondhatni az életem és nagyon sokat számít, hogy ki is lettem. A lehető legtöbbet elakarom érni és később pedig edző lenni.*Mosolyodom el. A beszélgetés és főleg a közelséged a félelmemen sokat enyhít.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:28 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| - Rendben, ahogy gondolod, de akkor viszont hazaviszlek kocsival. *Jelentem ki. Csöndben vártam a meséd, nem szóltam közben, csak finoman simogatom a hátad. Teljesen egyet értettem a szüleiddel. Rögtön meg kell keresnie gy gyereket, az időjárás nem számít. A végére azért elmosolyodom. Örültem, hogy sok barátod van.* - Tudod... általában amiért gyerekként nyomik vagyunk, az lesz a szexepilünk felnőtt korunkra. *Mosolyodom e ismét.* - De csak lehet... *Kuncogok én is.* - Jó tervek és ha rólad van szó, szerintem menni is fog. *Cirógatom meg az arcod és kedvesen a szemedbe nézek.* - Én pedig támogatni foglak ebben. Csak az állásom ne lopd el később. *Jegyzem meg, de csak vicceltem.*
|
|
| |