De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2019.04.03, 21:45 | Üzenet # 551 |
 Yaoista
| - Persze, nem bánom, ha sok olyan program van, ahol mindhárman vagyunk... csak előbb tudja meg. *Magyarázom, hogy mire is gondoltam.* - Azt már igen. *Mosolyodom el.* - Igazából csak a csípős kaját nem szeretem, azon kívül mindent megeszek és allergiás sem vagyok semmire szerencsére. *Nagyon aranyos volt, hogy gondoltál rá.* - Mit? *Kérdezek, de közben fölém hajolsz és akkor már tudtam, hogy mire készülsz. Picit elmosolyodom, majd hosszan viszonozom csókod. Annyira azért nem szenvedélyesen, de lassan átkaroltam a nyakad és úgy vonlak közelebb.* - Hm... így tényleg jobb. *Mosolyodom el és most én csókoltalak meg kacérkodva. Először csak végignyaltam alsó ajkadon, majd picit szórakoztam, de végül beadtam a derekam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2019.04.03, 22:40 | Üzenet # 552 |
 Yaoista
| *Nagyon figyelmes voltál, így kicsit se fájt, ahogy belém hatoltál.* - Rendben... *Kellett egy kis idő, hogy megszokjalak, de nem sok.* - Mozoghatsz. *Simítok végig arcodon és rögtön nyögtem egy nagyobbat, amint megmozdultál. Teljesen elvörösödöm szavaidra, na meg hangod a fülembe nagyon szexi. Szavaidra szemedbe pillantok, de én nem tudtam mondani neked. Mielőtt megszólalhattam volna, te már csókoltál és nagyobbakat löktél, így én belenyögtem a csókunkba.* - Tudom... *Suttogom válaszul. Tudtam, hogy nem fellángolás és komolyan mondod, hogy szeretsz engem, de könnyebb volt hárítani, mint elismerni az érzéseid. Azt is tudtam, hogy komolyan gondolsz mindent. Hirtelen egy lökéseddel eltaláltad gyönyörpontom, amire megremegtem.* - Ott...! *Nyögtem fel édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2019.04.05, 22:44 | Üzenet # 553 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Természetesen ez az első.*Értek egyet.* - Oké, akkor ezt jegyzem, mert mi imádjuk a csípős kajákat. Emlékszem, amikor először kért a tündérkém kóstolót és úgy voltam vele, hogy egy kicsitől nem lesz baja, nos annyira nem lett, hogy meg is szerette.*Kuncogok.* - Nyilván azért figyelek, hogy annyira erőset ne egyen, de később, ezzel se lesz gond.*Ebben biztos vagyok.* - Nagyon nagy szerencsém van, mert mindenevő vagyis legalábbis, eddig nem volt panasz. Annak örülök, hogy nem vagy semmire allergiás.*Természetesen nem a főzés miatt mondom. Nem válaszolok a kérdésedre, hiszen megtudod, hogy mire is gondolok.* - Mondtam én.*Vigyorodom el, nincs ellenemre a kacérkodás, de azért a rendes csókot jobban élvezem, amit kissé hevesen viszonozom, amíg be nem villan, hogy hol is vagyunk.* - Khmm bocs, csak igen nehéz visszafognom magamat.*Mondom, miközben lemászok rólad.* - Ohh basszus még senkit se kívántam még így, mint téged.*Gyújtok rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2019.04.05, 22:55 | Üzenet # 554 |
 Yaoista
| - Tényleg jól áll ez a szín.*Kuncogok. Nem hittem, hogy képes vagy ennyire elvörösödni, de igen csak élvezem. Nem zavar, hogy te nem mondod, hogy szeretsz, hiszen nincsen így, de úgy érzem, hogy jó úton haladok, hogy meghódítsalak és te is belém szeressél.* - Kérned se kell.*Mosolygok és igyekszem minden egyes lökéssel eltalálni a gyönyörpontodat.* - Csodás vagy.*Csókollak meg ismét, majd a nyakadra térek rá és fokozva az élvezetet, az egyik kezemmel a farkadat is kényeztetni kezdem.* - Olyan forró és nedves vagy...*Csodás érzés veled lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.04.07, 20:22 | Üzenet # 555 |
 Yaoista
| *Mondjuk az, hogy most lefekszem veled, sokat jelent. Lehet nem vagyok szerelmes, de igencsak megdobogtatod a kis szívem. Minden lökésedre megremegek egy kicsit. Tényleg egész ügyes voltál, nem lehetett panaszom. Csókod hosszasan viszonozom és szorosan ölellek magamhoz. Farkamra még hangosabb leszek.* - Te pedig nagyon kemény... *Élvezkedek rendesen. Hirtelen átfordulok veled és elvigyorodok. Éreztem, hogy teljesen belém csúsztál tövig.* - Teljesen kitöltesz. *Simítok az alhasamra. Kicsit vártam, majd lassan mozogni kezdtem. Nem siettem el, az őrületbe akartalak kergetni még jobban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.04.07, 20:30 | Üzenet # 556 |
 Yaoista
| - Az csak jó, ha sok mindent szeret. *Elmosolyodom kicsit. Imádtam, ahogy a lányodról beszélsz. Minden szavadból áradt, hogy mennyire szereted őt.* - Jó apa vagy tényleg. *Tetszett, hogy ennyire vigyázol rá.* - Akkor jó, remélem az is marad. *Nevettem el magam. Teljesen elmerülök a csókodba és csak élvezkedek, mire lemászol rólam. Kellett pár perc, hogy felfogjam mit is mondtál, de akkor kitört belőlem a nevetés. Felültem és adtam egy puszit az arcodra, de még kuncogtam.* - Kérhetek egy szálat én is? *Kíváncsi voltam, milyet szívsz.* - Bár megkóstolom másképp. *Veszem ki a szádból és adtam még egy finom csókot, majd visszaadtam.* - De azért kérek. *Dőlök neked kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.05.05, 20:59 | Üzenet # 557 |
 Yaoista
| - Remélem én is, hogy így marad, azért neki is jobb. Szerencse, hogy az oviban is jól főznek. Te is eszel? És kapsz kakaót is?*Kérdezem vigyorogva.* - Köszönöm, azért jól jön a megerősítés.*Mosolyodom el.* - Tudom, hogy van még hova fejlődnöm, de rajta vagyok és szerintem te is jó hatással leszel rám.*Kacsintok rád.* - Vagy majd jön a büntetés, ha éppen kések.*Vigyorodom el perverzül.* - Kivéve, ha az szexmegvonás bár az neked se jó.*Elmélkedem, majd kapcsolok.* - Bocsi egy kicsit elkalandoztam.*Nevetek fel.* - Na szép kapsz egy ilyen szép bókot és ki nevetsz.*Nyújtok nyelvet. Már adnék is, de te megcsókolsz, amit örömmel viszonozok.* - Azért adok.*Így is teszek és meg is gyújtom neked.* - Szóval neked tényleg vicces, hogy ennyire kívánlak?*Pillantok rád és a szabad kezemmel átkarollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2019.05.08, 22:49 | Üzenet # 558 |
 Yaoista
| - Bizony.*Vigyorgok, a mozdulatodra pedig jobban felnyögök.* - Igen.*Simítok végig én is a hasadon. Amíg nem mozdulsz, én se mozgok, csak simogatlak és nézlek szinte megbabonázva. Nem zavar egyáltalán a lassú mozgásod, sőt nagyon is élvezem. Felülök és magamhoz ölelve felveszem az ütemed.* - Nagyon érted a dolgodat Sensei.*Lehelem a füledbe erotikusan és bele is nyalok.* - Teljesen megőrjítesz.*Csókollak meg kicsit vadabbul, majd megdöntve az egyik mellbimbódat veszem a számba, én is minél jobban az őrültbe akarlak kergetni.* - Annyira finom vagy.*Harapok rá finoman.* - Minden egyes porcikád az.*Markolom meg a popsidat mindkét kezemmel.* - Egész éjjel szeretni akarlak.*Jelenleg nem érdekel az állapotod, a vágy teljesen elködösítette a tudatomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2019.12.26, 00:51 | Üzenet # 559 |
 Yaoista
| *A tekinteted szinte felperzsel. Ahogy rám néztél, tényleg éreztem, hogy mennyire szeretsz engem, de képtelen voltam csak úgy elfogadni.* - Tudok még újat mutatni... *Nyögök halkan és kicsit jobban felnyögök. Csókod még el is nyújtom, nem akartam elválni ajkaidtól. Gyűlöltem, hogy ilyen érzéseim vannak, de van egy pont, ami után már nem tudja tagadni az ember. Kívántalak és tetszettél, nem csak fizikailag, de annyira féltem, hogy tudtam, ez többé nem történhet meg. Minden csak a láz miatt van. Mellbimbómra még jobban összeszűkültem.* - Jó érzés... *Szinte remegtem az élvezettől. Hirtelen lemásztam rólad és letérdeltem, majd elhelyezkedtem kutyapózba.* - Csináld... *Lihegek és kitolom a fenekem. Az egyik kezemmel még kicsit szét is húztam a lyukam, hogy jól láss mindent és könnyen hozzám férj.* - Szeretkezz velem, amíg ki nem dőlök... *Húzom végig ujjam bejáratomon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2019.12.26, 00:52 | Üzenet # 560 |
 Yaoista
| - Kapunk mindent mi is, bár mi kávét iszunk kakaó helyett. *Kuncogtam halkan.* - Ne köszönd, csak magadnak. *Cirógatom meg az arcod kedvesen.* - Figyelj... egyedül nevelni egy gyermeket sosem egyszerű, hiszen egymagad vagy. Biztos vagyok benne, hogy sokszor egyszerűen sokáig fent vagy, amíg minden a helyére kerül és ezért alszol el reggel, nem igaz? Neked is pihenned kell néha. *Mosolyodom el.* - Bár a büntibe benne vagyok. *Jegyzem meg egy csábos pillantással.* - Az nem büntetés, hanem kínzás. Nem vagyok szadista. *Válaszolok csípőből, majd megint kicsit nevettem.* - Én is... *Hiszen te is tetszettél nekem nagyon.* - Igen, ki, mert vicces. *Kuncogok még kicsit.* - Köszi. *Fogadom el a szálat és beleszívok.* - Az nem vicces... az nagyon jól esik. *Mosolyodom el kicsit.* - Az vicces, ahogy elfeledkezel magadról és arról, hogy hol vagyunk. *Kezdem finoman simogatni a karod.* - Fordítva te nem nevetnél? *Pillantok az arcodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 22:07 | Üzenet # 561 |
 Yaoista
| - Én imádom a kakaót is, szóval ha óvóbácsi lennék, akkor tuti sokat innék.*Kuncogok.* - Nem egyszerű valóban, de annál jobban megéri. Abban is szerencsém van, hogy a barátok és a család sokat segít és mindig számíthatok rájuk.*Nyilván a legtöbbet én vagyok vele.* - Köszönöm ez kedves.*Puszillak meg.* - Van benne igazság, na meg tényleg nehezen kelek.*Kuncogok.* - Néha nem árt és most is azt teszem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tényleg nagyon rossz óvóbácsi vagy te.*Vigyorodom el.* - Helyes válasz.*Nevetek veled.* - Mond csak, akkor mazochista vagy?*Muszáj volt lecsapni.* - Kis pimasz.*Csóválom meg a fejemet, de igazából ez is tetszik benned.* - Ez igen is komoly dolog és te tehetsz róla, szóval vállalnod kell érte a felelősséget.*Közlöm veled komoly fejjel, majd elnevetem magam.* - Dehogynem, de az más.*Vigyorgok.* - Tudod egy dolgot sajnálok veled kapcsolatban, még pedig hogy nem hívtalak előbb egy randira.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.01.28, 20:25 | Üzenet # 562 |
 Yaoista
| - Abban biztos vagyok.*Mégis csak tapasztaltad vagy mint én.* - Igen azt érzem.*Nyögök fel, ahogyan még szűkebb leszel. Imádom, hogy ennyire kis érzékeny vagy. Folytatnám is a bimbóid kényeztetését, de akkor lemászol rólam.* - Azta a kurva...*Szalad ki a számon arra, amit művelsz.* - Nem vagy semmi, pusztán a látványodtól eltudnék élvezni.*Nem sokon múlott most se.* - Nem gondoltam volna, hogy ennyire feslett vagy.*Vigyorgok, de annál jobban tetszik.* - Nem kell kétszer kérned.*Végignyalok a gerinced vonalán, majd beleharapok finoman a popsidba.* - Olyan formás.*Harapdálom picit, majd a bejáratodon nyalok végig párszor, végül ismét beléd hatolok. Hosszasan szeretkezünk, amíg bírjuk szusszal.* - Isteni voltál, tényleg úgy a legjobb, ha olyannal vagy, akit szeretsz.*Hozzád képest a többi szexem semmi volt, pedig ott se lehetett panaszom.* - Jól vagy? Nem ment fel a lázad?*Kérdezlek aggódva, de még igen csak lihegve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 01:35 | Üzenet # 563 |
 Yaoista
| - Azért még ne menj el... *Mosolyodom el. Felnyögtem egy aprót a harapásodra, a nyalásra pedig szinte megremegtem. Mikor ismét bennem vagy, kéjes hangokat kiadva élvezkedek. Nem egyszer elmegyek és mire kimerültünk, csak melletted pihegtem. Fel se fogtam, amit mondasz, csak hogy beszélsz hozzám.* - Szomjas vagyok.. *Megvártam, míg adtál valamit inni.* - Nem tudom... *Jó nagyokat kortyoltam.* - Biztos magas, mert nagyon gyengének érzem magam... *Nem feltétlenül csak a szex miatt. Bevettem még egy lázcsillapítót, majd az arcodra simítottam.* - Olyan szépek a szemeid... *Suttogtam, majd bealudtam. Teljesen kimerültem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 14:53 | Üzenet # 564 |
 Yaoista
| *Rögtön hozok neked vizet, na meg magamnak is.* - Jogos, bocsi hülye kérdés volt.*Simítok a buksidra.* - Remélem holnapra jobban leszel.*Azt nem tudom mondani, hogy nem kellett volna szeretkezünk, hiszen az elég nagy hazugság lenne.* - Megelőztél, már mondani akartam, hogy vegyél be gyógyszert.*Puszillak meg.* - Köszönöm, neked meg mindened szép.*Csókolok a tenyeredbe.* - Azért remélem, hogy nem leszel miattam rosszabbul.*Jegyzem meg, ahogyan kidőlsz. Azért óvatosan lemoslak, amennyire tudlak és én is lefürdök, majd magamhoz ölelve, én is elalszom. Reggel előbb kelek, mint te. Finoman a homlokodra simítok és szerencsére nem olyan meleg. Kimászok az ágyból és a konyhába megyek, de nem öltözök fel. Főzök teát és csinálok pirítóst, teszek mellé mindent, ami kell. Végezve visszamegyek hozzád. Lerakom a tálcát, majd ébresztgetni kezdelek.* - Jó reggelt szépségem.*Cirógatlak finoman, majd amint kinyitod a szemed, megcsókollak.* - Hogy érzed magad? Hoztam egy kis reggelit, legalább egy kis vajas pirítóst egyél, jó?*Azzal már el is kezdem kenni. Láthatod, hogy én csak úgy ragyogok a boldogságtól.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 19:22 | Üzenet # 565 |
 Yaoista
| *Ahogy ébresztgetsz, lassan magamhoz tértem. Először nem is kapcsoltam, hogy mi van.* - Hm? *Csókod meglepett és kellett egy kis idő, amíg feldolgoztam az információkat.* - Fáradtan... *Még rekedt voltam nagyon és kicsit köhögtem is. Felültem és végignéztem rajtad, ahogy ott ülsz pucéran. Akkor hasított belém a felismerés, hogy mit is műveltünk. Rád nézve egyszerűen nem tudtam, hogy mit mondjak, de én hulla sápadt voltam. A láz, a betegség, a fáradtság és a kedvességed elegye teljesen elvette tegnap az eszem. Hogy mehettem ilyen messzire? A kezem a szám elé teszem, hogy egyre jobban belém hasít a felismerés: bizony lefeküdtem veled.* - Köszönöm... *Mondom halkan a reggelire, de nem tudtam mit mondjak vagy hogy fogom ezt kimagyarázni egyáltalán. Féltem, hogy te nagyon rossz következtetéseket vontál le most, én pedig nem akartalak megbántani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 20:13 | Üzenet # 566 |
 Yaoista
| - Látom még nem vagy itt.*Kuncogok.* - Azért az érthető. Kaja után, azért majd mérjünk egy lázat, de szerintem nincsen, utólagos engedelmeddel lecsekkoltam.*Magyarázom. Annyira boldog vagyok és pörgök, hogy le se esik, te mennyire ki vagy.* - Kettőt megtudsz enni?*Kérdezlek, miközben már az elsőt kennem.* - Reggeli után haza megyek, te pedig továbbra is pihenjél.*Adom oda a kenyeret és egy puszit is kapsz.* - Suli után, pedig jövök ismét jó? Hétvégét meg akár itt is tölthetném, mit szólsz?*Még ha a lázra is fogtál mindent, úgy vagyok vele, hogy végre te is komolyan veszel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 22:37 | Üzenet # 567 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mondom, de még mindig nem tudtam, hogyan viszonyuljak hozzád. Mart a bűntudat, mint az állat.* - Nem hiszem. *Igazából nem volt étvágyam még mindig és persze a hangom az szörnyű volt.* - Pihenek... *Mondom és csak nézlek. Nem tudtam, hogy mikor beszéljek veled, most vagy suli után. Hiszen nem akartam zavarni a napod.* - Nem hiszem, hogy az... jó ötlet... *Nem tudtam, hogy mit mondjak. Sosem tettem még ilyet. Már majdnem elkezdtem, de aztán úgy döntöttem, hogy majd délután megbeszélem veled.* - Majd várlak vissza, oké...?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 23:06 | Üzenet # 568 |
 Yaoista
| - Az is jó, ha megeszel egyet.*Magamnak is csinálok, azért én éhes vagyok.* - Neked még ez a hang is jól áll.*Jegyzem meg.* - Arra is van gyógyszered vagy hozzak valamit?*Kérdezlek.* - Helyes.*Simogatom meg a buksidat.* - Oké, majd visszatérünk rá.*Mintha meg se hallottalak volna, úgyis mindig makacskodsz.* - Rendben van.*Most már tényleg biztos vagyok benne, hogy te is többet akarsz.* - Különben este, amennyire tudtalak lemosdattalak, de ha szeretnél, akkor segítek fürdeni.*Ajánlom fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 20:49 | Üzenet # 569 |
 Yaoista
| - Van gyógyszerem. *Válaszolok és teljesen szét vagyok esve. Láttam rajtad, hogy te sokkal többet látsz ebbe az egészbe, mint kellene és nem tudtam, hogy mit tegyek. Ez egy megbocsáthatatlan hiba volt.* - Ó, köszi. *Egy pillanatig nem néztem a szemedbe.* - Gyorsan letusolok, most nem érzem magam annyira gyengének. *Kimásztam az ágyból, de nem mondtam többet. Bementem a fürdőbe és beálltam a zuhany alá.* - Mit műveltem basszus... *Ha már ott voltam, hajat is mostam gyorsan, mert nagyon izzadtnak éreztem az egész testem. A derekam köré tekertem egy törölközőt és úgy jöttem ki vizes hajjal* - Figyelj Jason... erről nem beszélhetsz senkinek. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 21:04 | Üzenet # 570 |
 Yaoista
| - Rendben.*Bólintok.* - Biztos?*Kérdezlek, de nem erősködöm.* - Akkor utána eszel.*Beszélem meg magammal. Mindenesetre én enni kezdek.* - Jól esett? A hajad gyorsan megszárítom, így betegen nagyon nem jó ötlet vizes hajjal lenned.*Dorgállak meg aggódva.* - Ez természetes, ez a kettőnk titka marad, majd eljön az ideje, amikor már nem kell titkolózni.*Mosolygok.* - Hol találom a hajszárítót? Aztán egyél is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 22:00 | Üzenet # 571 |
 Yaoista
| - Igen. *Válaszolok röviden.* - Majd mindjárt megszárítom, csak előbb fel akartam öltözni. *Magyarázom meg, de kedves volt hogy így aggódtál. Nem mondtam semmit a titok dologra, de érezhetted, hogy próbálok egy kis távolságot rakni közénk.* - Te nem öltözöl fel? Még megfázol. *Azért aggódtam érted egy picit.* - Utána eszek. *Teszem hozzá. Gyorsan felvettem egy pólót és egy melegítő nadrágot, majd visszamentem a fürdőbe és már száraz hajjal jöttem vissza. Leültem az ágyra és jófiú módjára lassan enni kezdtem, de inkább csak nyammogtam. Továbbra se nem néztem a szemedbe. Egyszerűen rosszul voltam magamtól, amiért ezt tettem veled. Nem érdemled meg, hogy így bánjak veled. Bele is merültem rendesen a gondolataimba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 22:35 | Üzenet # 572 |
 Yaoista
| - Igazad van, látod teljesen elveszed az eszemet.*Kuncogok.* - Azt hittem nézni szeretnél.*Vigyorgok, de azért felveszem az alsóm és a pólómat.* - Nem fogok, ne aggódjál.*Cirógatom meg az arcodat.* - Oké.*Mire visszajössz, én már befejezem a kajálást.* - Bocsi, hogy nem vártalak meg, de már nagyon éhes voltam, neked jó étvágyat.*Mosolygok, majd egy kicsit csak figyelek.* - Valami baj van? Olyan furcsán viselkedsz, talán zavarba vagy a tegnap miatt?*Kérdezlek.* - Különben akartam kérdezni, hogy a feneked hogy van?*Nekem még mindig nem estek le a dolgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 23:29 | Üzenet # 573 |
 Yaoista
| *Cirógatásodra se egészen úgy reagáltam, mint kellett volna.* - Semmi gond. *Eszek tovább. Kérdésed zökkentett ki az önutálatból. Rád pillantottam, majd újra csak bámultam előre.* - Majd mindent megbeszélünk délután. *Nem akartam elrontani az egész napod. Főleg, hogy nem is olyan rég volt erről az egészről egy szóváltásunk, hiszen így fáztam meg. A következő kérdésedre hirtelen félrenyeltem és köhögtem rendesen utána. Nem hittem, hogy ilyet megkérdezel tőlem.* - Jól vagyok... semmi baja a fenekemnek. *Azért rendesen előkészítettél és durva se voltál velem. Kicsit se fájt a testem.* - Köszönöm a reggelit... *Szinte alig ettem és már inkább teáztam, de azt legalább rendesen.* - Te kérsz még valamit? Nehogy éhen maradj...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 23:48 | Üzenet # 574 |
 Yaoista
| *Tényleg nem értelek, hogy mi a baj.* - De mégis mit szeretnél megbeszélni? Nem szeretnék addig várni, mert így biztos nem tudok, majd figyelni az órákon.*Nagyon furcsán viselkedsz.* - Jól vagy?*Kérdezlek aggódva.* - Bocsi, máskor figyelek, ha ilyet kérdezek.*Ütögetem finoman a hátad.* - Ennek örülök.*Nyugszom meg.* - Nincs mit, bár azért később egyél még, mert egy szeletet se ettél meg, pedig arról volt szó.*Sóhajtok fel.* - Nem akarlak csesztetni, csak aggódom értem.*Lehet kicsit jobban, mint kéne.* - Jól laktam köszönöm, de kérnék valamit azért.*Odahajolva megcsókollak.*- Akkor elmondod mi a baj? Vagy csak nem tudod kezelni még a helyzetet?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.02.10, 23:36 | Üzenet # 575 |
 Yaoista
| - Akkor sem, ha beszéltünk... *Suttogom halkan.* - Jól, persze... *Köhigcsélek még egy picit.* - Fogok később enni. *Ígérem meg.* - Tudom, de nem kell. *Azért még finoman megcirógatom az arcod. Azok után, amit mondani fogok, úgy se fogsz a közelembe jönni egy darabig.* - Igen? *Kérdezek vissza. Meglepődtem a csókodon, nem is viszonoztam. Kérdésedre kicsit kétségbeesetten néztem.* - Jason... *Nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg.* - Nincs... helyzet. *Mondom végül és szégyellve magam lehajtom a fejem. Nem tudtam rád nézni.* - Sajnálom... én csak... lázas voltam és rég voltam valakivel. Jól esett a törődésed, de ennyi. *Mondom végül, de látszódott, hogy mennyire ki vagyok önmagamra.*
|
|
| |