2025.07.21, Hétfő, 00:33
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

MioDátum: Szerda, 2020.02.12, 19:12 | Üzenet # 576
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ez így egyre rosszabb.*Legalább akkor tudnám, hogy miről van szó.* - Nem tehetek róla.*Mosolygok és az arcom a kezedbe simítom. Amikor már a csókom se viszonozod, tényleg nem értek semmit.* - Tessék? Mi az hogy nincs helyzet?*Kérdezlek döbbenten és ez csak fokozódik.* - Ezt most nem mondod komolyan. Tegnap nem foglalkoztam, ezzel a kifogásoddal, de ez egy faszság és ezt te is tudod. Igazából mondhatni csak kihasználtál? Kihasználtad azt hogy mennyire oda vagyok érted? Tudtam volna, hogy ez lesz, akkor nem fekszem le veled. Mégis hogy teheted ezt velem?*Borulok ki egyre jobban.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.02.12, 21:04 | Üzenet # 577
Yaoista
*Képtelen voltam felnézni rád. Annyira szégyelltem és gyűlöltem magam.* - Sajnálom... *Suttogom halkan, nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Nem akartam ezt. Nem így akartam ezt.* - Nem tudok neked mást mondani. Pár percig csöndben ültem csak, majd valahogy erőt vettem magamon és a szemeidbe néztem.* - Én nem akartam ezt tenni veled. Ennek... ez... nem történhetett volna meg. *Remegek meg.* - Jason, sajnálom. Elmagyaráztam... most gyenge voltam... nagyon sajnálom. *Csak bocsánatot kérni tudtam.* - Nem akartam így bánni veled, mert nem érdemled meg, de meg kell értened... 

MioDátum: Szerda, 2020.02.12, 21:41 | Üzenet # 578
Yaoista
- Még arra se vagy képes, hogy rám nézzél.*Szavak nincsenek rá, hogy mennyire csalódtam benned.* - Mégis mit kezdjek a sajnálatoddal? Ott kezdődik a gond, hogy sajnálod.*Nem kellett volna neked engednem.* - És képes lettél volna, ezzel délutánig várni.*Az még undorítóbb lett volna. Én se mondok semmit, amíg meg nem szólalsz, amint megteszed, csak egyre jobban felhúzol.* - Fogd már be.*Csapok a falba.* - Elegem van a bocsánatkérésedből, a magyarázkodásodból és abból hogy mindent én értsek meg.*Szinte már üvöltök veled, már a szemeim is könnyesek, de ez le se esik.* - Igazad van, nem érdemeltem meg, sőt nem érdemelsz meg.*Közlöm veled.* - Ha az volt a célod, hogy ne menjek a közeledbe, akkor elérted.*Gyorsan felkapom magamra a maradék ruhámat.* - Kiengedem magam, csá.*Kiviharzok a szobádból és szinte futok a kijárathoz.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.02.12, 22:09 | Üzenet # 579
Yaoista
- Nem akartam elrontani az egész napod... *Na meg valami normálisabb szöveget találok ki, mint ez. Ahogy a falba csapsz, rögtön elhallgattam. Annyira igazad volt mindenben, de képtelen voltam megszólalni. Látni a könnyeid, olyan volt, mintha kést szúrtak volna a szívembe. A következőre viszont nagyon meglepődtem, bár én se tudtam pontosan, hogy miért. Nem érdemellek meg. Igaz volt nagyon. Kinyitottam a szám, hogy mondjam, hogy nem azért tettem. Nem akartalak elkerülni. Észre se vettem, de ahogy kiviharzol és csak a csönd marad utánad, én is könnyezni kezdtem. Meglepetten pislogok és érintem a nedves arcomhoz az ujjaim. Hétfőre már meggyógyultam és felkészülten mentes a suliba. Nálam maradt az egyik pulcsid, amit valahogy vissza akartam adni, de nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá. Tesi óra után odamentem hozzád. Megszoktam, hogy maradsz segíteni a szertárat rendbe rakni.* - Jason, beszélnünk kell, kérlek maradj még pár percet. *Szólok neked. Nem akartam mindenki előtt odaadni.*

MioDátum: Szerda, 2020.02.12, 23:47 | Üzenet # 580
Yaoista
- Nem csak a napom rontottad el.*Jegyzem meg. Lent még felveszem a cipőmet, majd ott se vagyok. Kiérve már lepotyognak a könnyeim. Nem hittem el, hogy képes voltál, ezt tenni velem. Haza érve gyorsan rendbe teszem magam, amennyire csak tudom. Mire a suliba beérek nem látszódik rajtam semmi, mindent elnyomok magamba. Ma nincs edzésem így suli után megyek haza. Hétvégén tanulok és futok, próbálok nem rád gondolni, de nagyon nehéz. Szüleimnek mindkét napra programja így nem találkozok velük sokat, legalább nem kérdezgetnek. Hétfőn most először nem örülök, hogy veled lesz órám. Máskor már előtte megkereslek, de most nem, sőt órán is, csak akkor figyelek rád, amikor magyarázol. Legszívesebben, amint végeztünk mennénk, de mivel mindig én segítek, így maradok.* - Miről kéne nekünk beszélni sensei? Szerintem semmi beszélnivalónk nincs.*Közlöm ridegen és most igen csak gyorsan pakolok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.02.13, 23:18 | Üzenet # 581
Yaoista
*Meglepett, hogy mennyire rideg vagy. Pár pillanatig csöndben vagyok, majd bemegyek a tesitanáriba és egy táskával jövök ki.* - Ezt ott felejtetted. Csak vissza akartam adni. *Nyújtom oda.* - Utána mehetsz, nem kell segítened. *Láttam rajtad, hogy nem akarsz a közelemben lenni.* - Nem kell maradnod, ahogy eddig sem kellett. *Mondom komolyan. Lesütöm a szemeim, mert továbbra se voltam képes a szemedbe nézni. Nem tudtam, hogy hogyan tehetném jóvá. Nem akartalak így megbántani.* - Látom, hogy nem is szeretnél, amit megértek.

MioDátum: Péntek, 2020.02.14, 13:54 | Üzenet # 582
Yaoista
*Nem értettem hová mész, bár annyira nem is érdekel.* - Ohh kösz.*Veszem el, el is felejtettem, hogy ott hagytam.* - Tudom, hogy nem kell és igen jól látod, hogy nem akarok itt lenni, de akkor is segítek. Eddig is én csináltam, így ez nem fog változni.*Ezeket a dolgokat komolyan veszem. Kicsit csöndben maradok és úgy pakolok.* - Még mindig nem bírsz rám nézni? Chh nem hittem volna, hogy ennyire szánalmas tudsz lenni.*Még sosem voltam senkivel, ilyen gúnyos, de te ezt váltod ki belőlem, pedig tudod, hogy különben ezt a hangnemet nem engedném meg magamnak, főleg nem egy tanárral szemben.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.02.14, 22:46 | Üzenet # 583
Yaoista
- Ahogy gondolod, de tényleg nem kell. *Nem akartam még kellemetlenebbé tenni ezt az egészet. Kérdésed meglep és maga a stílusod is. Egy kicsit csöndben maradtam, majd csak válaszoltam.* - Szégyellem magam... *Nem a megbánás miatt, sőt... igazából magát a szexet nem bántam meg, csak azt, hogy most történt meg és így. Viszont tisztában voltam vele, hogy ezzel minden el van cseszve. Részben persze örültem, hogy nem fogsz miattam feláldozni dolgokat, de attól kicsit szomorú voltam, mert nagyon kedveltelek téged.* - Nem akartalak megbántai, sem sírni látni. *Nem kérek újra bocsánatot, mert nincs értelme.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.02.14, 23:00 | Üzenet # 584
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Nevetek veled.* - Tényleg jó apa van. *Mondom lágyan.* - Ez hasznos infó. *Meglesznek a technikáim, hogy felkeltselek.* - Szóval pihentető velem lenni? *Nagyon jól esett, ahogy az arcomra simítasz.* - Hm, mondtam már.. óvóbácsinak jó vagyok.  *Kuncogok, majd kacéran elmosolyodom.* - Nem, az sem. *Nevettem el magam.* - Megígérem, hogy a későbbiekben vállalni fogom. *Még egy puszit is adok.* - Dehogy más. *Nevettem el magam.* - És? *Kíváncsi hallgatlak, majd elmosolyodom kicsit.* - Ezt ne bánd. Majd bepótoljuk. *Nem bírva magammal, azért adtam egy finom csókot.*

MioDátum: Szerda, 2020.02.19, 12:41 | Üzenet # 585
Yaoista
- Ennyire már ki ismertél.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Hmm azért meg vannak azok a módszerek, amikre előbb felébredek.*Szerintem egyre gondolunk.* - Igen pihentető és nagyon jó.*Egyszerűen élvezem a társaságod.* - Valóban, de szerintem nem csak annak vagy jó.*Hozzá kellett raknom.* - Szóval akkor semelyik nem vagy.*Nevetek fel.* - Nagyon helyes.*Én is adok neked egy puszit.* - Nyilván a helyedben én is ezt mondanám.*Nevetek veled együtt.* - Ez igaz.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat viszonozom.* - Viszont te tényleg nem hívtál volna el. ha én nem teszem meg?

MioDátum: Szerda, 2020.02.19, 13:59 | Üzenet # 586
Yaoista
- Tudom, de én ajánlottam fel anno a segítségem és nem akarom, hogy egyedül csinálja vagy éppen mást kérjen meg.*Elég furcsa lenne, ha hirtelen mást kérnél meg és különben is ezt én kötelezőségemnek veszem.* - Különben sincs mindig pakolni való vagy talán maga nem akarja, hogy itt maradjak?*Kérdezlek.* - Az a minimum.*Morgok, majd ahogyan folytatod egyre jobban elszomorodom.* - Sose hittem volna, hogy valaha ennyire megfogsz bántani a sírásról már nem is beszélve.*Suttogom.* - Azt hittem, hogy végre elfogod az érzéseim, az se érdekelt volna, ha amíg nem végzek, addig nem fekszünk le.*Nehéz lett volna, de kibírtam volna.* - Tényleg nem jelentett neked semmit az éjszaka? Más is jó lett volna a pillanat hevében?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.02.19, 19:41 | Üzenet # 587
Yaoista
- Rendben. *Azért jól esett, hogy erre maradsz.* - Szó sincs róla. *Bár nem mondtam volna ki, hogy örülök neked. Nagyon rossz volt látni a szomorú arcod.* - Sosem akartalak megbántani... főleg nem ennyire. *Mart a bűntudat rendesen.* - Jason... *Nézek rád, talán most először, de kérdésed nagyon meglepett. Egy percig meg se tudtam szólalni.* - Hogy jut eszedbe egyáltalán!? Egy kurvának nézel? *Akadok ki nem kicsit.* - Azt hiszed, hogy bárkinek az ágyába ugranék csak úgy? *Komoly szemekkel nézek a tieidbe. Kíváncsi voltam, hogy valóban egy olcsó szajhának tartasz-e.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.02.19, 20:07 | Üzenet # 588
Yaoista
- Majd felfedezem őket. *Vigyorgok.* - Akkor jó. *Mosolyodom el.* - Hanem még minek? *Kérdezlek kíváncsian. Érdekelt mit válaszolsz.* - Vagy mindkettő. *Vigyorgok.* - Na látod. *Jó volt veled így szórakozni.* - Hmmm... nem, nem hiszem. Tetszettél, de tényleg azt hittem, hogy úgymond anyukád vadászol, nem még egy apukát. *Kuncogok halkan.* - Pedig helyesnek tartottalak rögtön, sőt, ugye az esetem vagy. *Mosolyodom el.* - De itt voltál te és bátran elhívtál, aminek nagyon örülök. *Adok egy apró szájrapuszit.*

MioDátum: Péntek, 2020.02.21, 21:47 | Üzenet # 589
Yaoista
*Csak bólintok, hogy szó sincs róla, bár nálad már ezen se lepődnék meg.* - Akkor nem tetted volna meg.*Jegyzem meg. Várom, hogy válaszoljál, de erre nem számítok.* - Ez most komoly? Mondtam én ilyet? Miért engem állítasz be rossznak? Mégis mi franc bajod van velem?*Borulok ki ismét. Megszoktam, hogy figyelmen kívül hagyod a kérdésemet, de hogy neked áll feljebb az már sok.* - Tudod mit gondolj amit akarsz, nagyon elegem van.*Mondom végül. Szerencsére a pakolással is végzünk.* - Még valami, nem akarom hogy többé el gyere a versenyeimre.*Semmi keresnivalód nincs ott.* - Viszlát sensei.*Váltok vissza és elindulok ki.*

MioDátum: Hétfő, 2020.03.02, 20:33 | Üzenet # 590
Yaoista
- Reméltem is.*Vigyorgok.* - Jó társaság vagy és biztos vagyok benne, hogy barátnak és társnak is jó vagy. Összefoglalva jó ember vagy.*Felelem.* - Tudom, hogy alig ismerjük egymást, de úgy érzem, hogy a megérzéseim nem csalnak.*Cirógatom meg a pofidat.* - Akkor azt majd én derítem ki.*Vigyorgok.* - Nem sok sikerrel vadásztam volna.*Nevetek fel.* - Más is ezt gondolja, hogy anyukákra vadászok? Egyéb más pletyka?*Kérdezem kíváncsian.* - Különben csak közvetlen a természetem és könnyen kijövök másokkal. Az egy dolog, hogy nem kedvel mindenki és szoktam egy - két apukától szúrós pillantást kapni, na meg vannak olyan anyucik is, de ők senkit se kedvelnek.*Biztos tudod, hogy kikre gondolok.* - Ezeknek meg én örülök.*Én egy csókot adok.* - Más nem próbálkozott még nálad az oviból?

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.03.05, 20:59 | Üzenet # 591
Yaoista
- Még nem ismersz. *Mosolyodom el és adok egy puszit, mert jól esett, amit mondtál.* - Micsoda megfogalmazás. *Kuncogok halkan.* - Előtted a lehetőség. *Incselkedek veled tovább.* - Ezek szerint. *Nevettem el magam.* - Hát nem úgy kifejezetten anyukákra... hanem, hogy egy anyára a lányod mellé. A lényeg, hogy egy nőt keresel. *Magyarázom meg, hogy is értettem a dolgokat.* - Mást nem tudok, de ha hallok valamit, elmesélem. *Mosolyodom el.* - Féltékenyek rád. *Mondom az apukákra.* - Hát.. velük senkinek nem egyszerű... *Nekünk sem. Csókod picit elnyújtom.* - Nem, sem máshol. Mondtam, hogy nem rég költöztem ide. *Ahogy így ültünk, eléd helyezkedtem a földre és neked dőltem. Az egyik karod megfogva pedig a hasamra tettem és finom cirógatni kezdtem. Hagytalak cigizni.* - Kényelmes vagy.

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.03.05, 21:12 | Üzenet # 592
Yaoista
*Nem tudtam, hogy mit mondjak neked, miért tettem.* - Erre céloztál. *Nem akartalak megint kiborítani, de nagyon sértőnek találtam azt, amit mondtál nekem.* - Nem állítalak be rossznak, nem te vagy a rossz a helyzetünkben, de ez akkor is sértő. *Közlöm veled makacsul.* - Jobban örülnék, ha elmondanád, te mit gondolsz. *Nem örültem, hogy rám hagyod. A következő pillanatban nagyon meglepetten nézek.* - É-értem... *Elég megrökönyödött válasz volt. Nem számítottam rá, hogy ezt mondod nekem. Főleg, mert szerettem nézni, ahogy futsz.* - Szia... *Csak ott álltam bambán, reflexből válaszoltam csak.*

MioDátum: Péntek, 2020.03.06, 14:54 | Üzenet # 593
Yaoista
- Erre csak annyit mondanák, hogy akkor nagyon félreismertél, bár ez kölcsönös.*Én se néztem ki belőled, hogy ilyenre vagy képes és ezt csak tovább fokozod.* - Vagy talán mondjam azt, hogy mindenki magából indul ki?*Ha te így játszol, akkor én se teszek másként.* - Ne menjünk bele, hogy ki minek örülne, arról nem is beszélve, hogy neked semmi jogod tőlem bármit is kérni.*Csak mint tanár. Nem is értem, hogy mégis mit képzelsz magadról. Többet nem is mondok és otthagylak. Utolsó óra történelem, de mivel nincsen a tanárunk, így téged küldenek be, hogy tegyél be egy filmet és felügyelj ránk. Mindenki örül ennek, de én igen csak ridegen nézek rád.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.08, 19:01 | Üzenet # 594
Yaoista
- Valóban, de előttem a lehetőség és különben se tévedek.*Teszem hozzá.* - Értek hozzá.*Nevetek fel.* - Ez benne a legjobb.*Puszillak meg.* - Ez mekkora egy baromság, sose kerestem és nem is fogok neki keresni anyát. Ez így rosszabbul hangzik.*Bár lehet, hogy csak én gondolom így.* - Azt megköszönöm, azért kíváncsi vagyok, hogy mit is beszélnek a hátam mögött, de amúgy nem törődök vele, ahogyan azok sem, akik ismernek.*Nem tartok a pletykáktól.* - Azt tudom és ez nem újdonság. Nem nagyképűségből mondom, de ehhez már hozzá szoktam.*Mindig is akadtam irigyeim.* - Őszintén én is féltékeny lennék magamra.*Vigyorgok.* - Átérzem, nekem se minden szülő a szívem csücske, de szerencsére ez ritkább.*Tanárként vagy óvóbácsiként biztos több problémám lenne.* - Az jogos, de a kettő nem zárja ki egymást, azért te se vagy az a fajta, aki mellett csak úgy elsétálnak.*Nagyon jól nézel ki, ez tény.* - Akkor megelőztem a vetélytársakat.*Kuncogok.* - Köszönöm, a lánykám is ezt szokta mondani.*Kuncogok.* - Mikor érsz rá legközelebb?*Kérdezlek és a pocid cirógatni kezdem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 17:41 | Üzenet # 595
Yaoista
- Tetszik, hogy ennyire pozitív vagy. *Mosolyodom el.* - Jajj, ne érts félre. A lényeg, hogy senki se gondolta, hogy a pasikra buksz. *Magyarázom meg, hogyan is értettem.* - Nem is kell törődnöd. *Cirógatom meg az arcodat.* - Nem nagyképűség, mi? *Nevetek fel mikor a féltékenységet mondod.* - Igen, még az a jó. Meg őket ráhagyom a többiekre. *Kuncogtam halkan.* - Ez igaz. *Értek veled egyet.* - A legnagyobb vetélytársad a lakásomban alszik. *Utalok a macskámra.* - Mikor érjek rá? *Fordulok kicsit feléd.* - Igazából bármikor... *Puszilom meg az arcod.* - Szeretnék még veled találkozni... sokszor. Inkább te mikor érsz rá? *Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 19:42 | Üzenet # 596
Yaoista
*Eléggé fájdalmas lesz az arcom. Nem hittem, hogy így fogsz velem beszélni.* - Azt hittem ennyi belefér. *Mondom halkan. Hagytalak elmenni, mi mást tehettem volna. Mikor közlik, hogy be kellene mennem helyettesíteni, csak sóhajtok egy nagyot. Mégis mit tehetnék? Szépen bementem, persze ujjongás fogadott, mivel amint megláttak, tudták, hogy ebből csak egy filmezés lesz. Szépen pakolgatom a dolgokat, mikor elkapom a tekinteted. Annyira rideg volt, hogy sírni lett volna kedvem. Utána már csak ott bénáztam és az istenért se tudtam elindítani.* - Nyugi! *Mindenki zúgolódott.* - Mindjárt elindítom, addig is csönd. *Jegyzem meg, de csak tovább bénáztam.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.15, 22:09 | Üzenet # 597
Yaoista
- Én is sok mindent hittem.*Jegyzem meg. Többiek jót mulatnak rajtad és más esetben én is így tennék, na meg örültem volna neked.* - Milyen béna.*Jegyzem meg, amin még a többiek is meglepődnek, hiszen nem beszélek, így a tanáraimmal, te meg ugye főleg kedvenc voltál nálam.* - Adja oda.*Megyek és elvéve tőled berakom a kazettát és elindítottam. Visszamenve kérdezi a haverom, hogy ez mi volt, aztán csak annyit mondok, hogy szar napom van, ami igaz is. Nem figyelem a filmet, hanem továbbra is csak téged nézlek.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.15, 22:48 | Üzenet # 598
Yaoista
- Igyekszem mindig pozitív lenni.*Természetesen nekem se jön össze mindig, de ez a ritkábbik eset.* - Ohh értem, nos igazából sose tagadtam vagyis ha valaki rákérdezne, akkor se titkolóznék. Te hogy vagy vele?*Mert például én nem akarok a jövőben titkolózni kettőnkről, ha komolyabbra válik a dolog, ami remélem így lesz.* - Nem hát, inkább úgy mondanám, hogy egészséges önbizalommal vagyok megáldva.*Vigyorodom el.* - Én ezt nem tehetem meg, de mondtam, hogy ilyen nagyon ritkán fordul elő.*Szerencsém van.* - Nagyon jó vagyok kényeztetésben és maximum lefizettem.*Nevetek fel.* - Minél előbb.*Mosolyodom el.* - Ezt örömmel hallom, ezzel én is így vagyok.*Sokkal jobban sikerült a randi, mint gondoltam.* - Mondjuk mit szólnál a holnaphoz?*Kérdezlek és egy kis apró csókot is adok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.03.19, 22:54 | Üzenet # 599
Yaoista
- Én sem vagyok az a titkolózós fajta, de nagy dobra se szeretem verni. *Magyarázom és közben élvezkedek.* - Ez tetszik. *Nevettem el magam.* - Majd kimentelek. *Mosolyodom el.* - A tonhalat szereti. *Jegyzem meg mosolyogva.* - Akkor jó... *Örültem, hogy találkozni akarsz velem.* - Jól hangzik nagyon. *Viszonozom is a kis csókod.* - A lányod nem lesz megsértődve, hogy lelépsz? *Kérdezem kíváncsian, hiszen nem szeretnék zavarni.* - Főzhetek valamit, ha gondolod. *Jegyzem meg váratlanul.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.03.19, 23:08 | Üzenet # 600
Yaoista
*A megjegyzésed sem segített a dolgon és el is döntöttem, hogy később beszélek veled. Az, hogy ki vagy rám bukva, egy dolog, de az, hogy az osztályban így beszélsz velem, az nagyon nincs rendben. Leültem az asztalhoz és továbbra is éreztem magamon a tekinteted, de nem néztem oda. Az óra végeztével mindenki pakolgatni kezd.* - Jason-ön kívül mindenki mehet. *Mondom. Megvárom, míg kiürül a terem, majd odamentem hozzád.* - Nem érdekel, hogy dühös vagy rám, de az osztályban ne beszélj így velem. *Közlöm veled nagyon komolyan.* - Érdekel, hogy miért nem akartam összejönni veled? Ezért. Amit most csináltál. Itt a tanárod vagyok és az állásommal játszol. *Teszem hozzá, majd szó nélkül kiindultam.*

Keresés: