2025.07.20, Vasárnap, 21:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Kedd, 2020.04.07, 19:01 | Üzenet # 626
Yaoista
- Tudom, hogy sokat dolgozol érte. *Mosolyodom el kicsit. Talán még Jasonnek sincs fogalma róla, hogy mennyi mindent teszel érte.* - Már közölte velem, hogy ó, ő megoldana mindent. *Csóválom meg a fejem.* - De ezt nem lehet anélkül, hogy ne merülne ki vagy hagyna fel a futással. *Fejezem be halkan.* - Szerintem megtörtént volna. *Ezt komolyan gondoltam.* - De az igaz, hogy már nem számít. *Iszok bele ismét a sörömbe.* - Nem akarok neki reményt adni. Most sem akartam. *Nagyon megbántam mindent.* - Csak tisztában vagyok a dolgokkal. *Suttogom.* - Tenni az egész helyzet ellen. Tenni azért, hogy megbocsásson. *Elmélkedem magamba.* - Jobb lesz így. *Mondom végül. Egy picit elmosolyodom.* - Fogalmad sincs, hogy... mennyire kedves és édes tud lenni. Néha szinte ragyognak azok a gyönyörű szemei. *Tény volt, hogy kicsit már beleestem és az is, hogy talaj részeg vagyok.* - Köszi.. *Iszok tovább, majd rád nézek.* - Te viszont ki vagy virulva. Volt valami az óvóbácsiddal? *Kérdezek rá. Jó lett volna, ha legalább te boldog vagy egy kicsit.*

MioDátum: Szerda, 2020.04.08, 00:38 | Üzenet # 627
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Szívesen teszem.*Nekem ez sokkal több, mint munka.* - Erre számítottam.*Nevetek fel picit.* - Nem biztos, szerintem ő megtudta volna oldani.*De kevés az esély, hogy ezt megtudjuk.* - Kár erről beszélni.*Úgysem leszünk egy véleményen. Fordítva alapból esélyesebb lett volna.* - Nos ugye máskor is adtál, így nem csoda, hogy hová fajultak a dolgok.*Sóhajtok fel.* - Inkább nem mondok semmit.*Abból csak vita lenne, na meg alapból nem vagy olyan állapotban, hogy komolyabban beszéljünk.* - Neked.*Jasonnak biztos hogy nem.* - Nos mivel belém nem szerelmes, de azért így is elég sokszor tapasztalom, de nyugodtan kérkedjél.*Vigyorodom el. Ez is azt bizonyítja, hogy ez részedről se szimpla testi vonzalom, csak túlságosan félsz és ezzel mindent elrontottál és csúnyán elbántál a kölyökkel* - Igen volt.*Vigyorodom el fülig* - Bár nem így akartam elmondani.*Elmesélek mindent.* - Utána majd megyek át hozzá, de csak ha úgy látom, hogy el vagy egyedül.*Nem szívesen hagylak magadra* - Tudom még nagyon korai, de úgy érzem, hogy vele működne.*Nem hiába mondtad, hogy hívjam már el randira.* - Köszi a biztatást.

szela00Dátum: Kedd, 2020.06.30, 02:11 | Üzenet # 628
Yaoista
- Nagyon megbántam... *Előre dőlök és megtámasztom a homlokom. Nem magam miatt volt rossz érzésem, hanem amiatt, amit Jasonnal tettem. Utáltam magam érte.* - Mond nyugodtan... *Sejtettem, hogy mi van benned.* - Nekem, mi? *Egy elég keserű mosoly jelenik meg az arcomon. Én tényleg csak a legjobbat akartam.* - Ez nem kérkedés. *Kuncogok kicsit és ellágyul az arcom.* - Mocskosul édes... *Tényleg tetszett, de nem ismertem be, még magamnak se.* - Lázas voltam és úgy aludtam el, hogy a fejem az ölében volt. Képest volt ott ülni órákon át. Mikor felébredtem, már futott a mosdóba. *Kuncogok kicsit. Kicsit elbambultam, de ahogy válaszolsz, hogy volt valami az óvóbácsiddal, már figyeltem is rád.* - Hallgatlak. *Nagyon jó volt hallani, hogy mennyire boldog vagy. Rég láttalak ilyennek.* - Miattam nehogy maradj. Elvagyok és leszek is. Hazamegyek, iszok még egy-két sört, utána úgy is kidőlök. *Nem akartam, hogy miattam maradj.* - Nincs mit, ez minimum. *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy ilyen jól alakult és ennyire boldog vagy. Jó rád nézni. *Tényleg örültem neked.* - Csak ne késs sokat a randikról. *Kuncogok.*

MioDátum: Kedd, 2020.08.25, 23:48 | Üzenet # 629
Yaoista
- Elhiszem, de nem tudod visszacsinálni.*Sóhajtok fel.* - Mint mondtam mindent megtett volna és biztos, hogy nem szeretett volna bele másba vagy talán azért mondod, mert lehet te tettél volna így?*Kérdezlek.* - Bár erről tényleg felesleges beszélni.*Semmi értelme nincsen.* - Miért nem így van?*Hiszen te nem adtál magatoknak esélyt.* - Azért kicsit de.*Vigyorgok, azért jó hogy picit nevetsz.* - Az biztos.*Ez is hozzá tartozik, hogy sok mindenkinek bejön.* - Ez meg se lep.*Nevetek fel.* - Különben meg, ha legközelebb beteg leszel, bár ne mostanság legyen, akkor hívjál fel.*Volt egy kis bűntudatom, hogy nem voltam melletted.* - A lázzal nem viccelünk.*Látszik, hogy apuka vagyok.* - Nem foglak magadra hagyni és biztos, hogy nem fogsz egyedül haza menni se.*Vehetted parancsnak is.* - A legjobb lenne, ha itt aludnál és akkor majd áthívom magamhoz.*Igazából az lenne a legegyszerűbb.* - Nem hagylak csak úgy itt.*Mégis csak a legjobb barátom vagy.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Nem vágyom már a kalandokra, egy rendes kapcsolatot szeretnék. Most így belegondolva sose volt még.*Hiszen igazából a lányom anyával volt se az igazi.* - Remélem nem is fogom elrontani.*Ilyen téren nincsen akkora önbizalmam.* - Ami a legjobb a kicsikémet is imádja és fordítva is így van.*Ha nem így lenne, akkor szóba se jöhetne.* - Alapból nem egyszerű egyedülálló szülőként, akkor meg főleg nem, ha még meleg is vagy.*De ezt mondanom se kell.* - Igyekszem, bár már az első randin késtem pár percet, szóval önmagamhoz képest semmit.*Nevetek fel.* - Tudod megszokta, hogy kések, hiszen mindig mi vagyunk az utolsók vagyis amikor én viszem,*Hiszen volt amikor te vitted és ezzel nem volt gond.* 

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 01:51 | Üzenet # 630
Yaoista
- Sajnos... *Suttogom.* - Ezer éve ismersz... ezt komolyan kérdezned kell egyáltalán? *Tudtad, hogy mennyire hűséges vagyok és ha valakibe igazán beleszeretek, nehezen engedem el.* - Igaz... *Nem sok értelme volt a jövőt fejtegetni.* - Nekem se jó ez a helyzet. *Már miért is lenne az.* - Nagy bolond... *Nagyon lágyan tekintettel és hangon mondtam.* - Rendben, csak ott volt velem, így nem volt rá szükség. Utána pedig nem voltam már annyira rosszul. Lefertőzni se akartalak sem téged, sem a lányod. *Mindig vigyáztam ilyenkor.* - Igen is, apuci. *Kuncogok halkan.* - Rengi... haza szeretnék menni és magamban lenni. *Hiába mondtad, nem akartam itt lenni.* - Nagyon rendes vagyok, tényleg... de jobb szeretnék kicsit egyedül maradni. Ígérem, bármi van, hívlak, de... *Tényleg jót tett volna a magány.* - Hazakísérni, hazakísérhetsz, azt megengedem. *Mosolyodom el kicsit. Nem csak azért akartam hazamenni, hogy ne zavarjak be a randidba, tényleg úgy éreztem, jót tette.* - Nagyon jó barát vagy. *Látszott, hogy részeg vagyok. Egyébként sose mondanék neked ilyet.* - Az idő eldönteni, hiszen most kezdtetek találkozgatni, de az arcodból ítélve... jó előérzeteim vannak. *Biztatlak kicsit.* - Mintha neked küldte volna az ég. *Kuncogok halkan.* - Meg se lepődök. *Csóválom meg a fejem kicsit.* - Igen... de az csak jó, ha ezt is elfogadja benned. *Látszott, hogy teljesen oda vagy érte.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.09.03, 21:08 | Üzenet # 631
Yaoista
- Nem, de róla se kéne ezt állítanod.*Még ha annyira nem is ismerem őt, mint téged, akkor is tudom, hogy hűséges lenne.* - Nem mondtam, hogy jó.*Még ha te is okoztad ezt a helyzetet, attól még te is szenvedsz.* - Nem kötekedésből, de igen csak bejön neked Jason.*Elég csak rád nézni és hallgatni, ahogyan beszélsz róla.* - Jogos.*Adok igazat.* - Helyes.*Fontos vagy nekem, rád is vigyázni akarok. Már éppen kötekednék, de végül megadódóan sóhajtok együtt.* - Oké megértelek, de tényleg haza kísérlek és ha bármi van, akkor hívjál, mindegy hány óra van.*Mindig számíthatsz rám.* - Köszönöm, igyekszem.*Mosolyodom el kissé meghatottan.* - Ahogyan te is.*Nekem nem kell pia, hogy ezt kimondjam.* - Amikor iszol, olyan szépeket mondasz.*Vigyorgok, hiszen csak a véred szívom.* - Igazad van és így legyen.*Bizakodó vagyok.* - Ez tetszik.*Nevetek veled.* - Igen, valóban.*Bólintok.* - Biztos, hogy rendben leszel?*Simítok az arcodra, azért aggódom érted.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.09.04, 21:59 | Üzenet # 632
Yaoista
- Őszintén szólva... ha kicsit idősebb lenne és így már nem a diákom, akkor összejöttem volna vele rögtön. *Ismerem be, bár ezt Jason már tudja. Tudtam, hogy nagyon nem akarsz egyedül hagyni, de reméltem belemész.* - Megígérem. *Mosolyodom el.* - Innen tudod, hogy részeg vagyok. *Kuncogok kicsit.* - Minden rendben lesz. *Annyira aranyos voltál, ahogy reagáltál az óvóbácsidra.* - Biztos. *Hajtom bele a tenyeredbe az arcom. Jól esett, hogy gondoskodtál rólam.* - Előbb-utóbb rendben lesz minden... *Mondom halkan.*

MioDátum: Szombat, 2020.09.05, 21:45 | Üzenet # 633
Yaoista
- És akkor nem számított volna hogy fut? Tényleg nem értelek Katsu.*A helyedben biztos nem így cselekedtem volna.* - Pontosan, de enélkül is tudom, hogy imádsz.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Még egy puszit is kapsz.* - Igen, de azért legyen inkább előbb.*Én még mindig szurkolok nektek.* - Holnap beszélek vele jó? Majd áthívom magamhoz.*Itt nyugodtan tudunk beszélni és senki nem fog minket hallani.* - Mégis mit mondjak neki, ha megkérdezi hogy mit csináljon?

szela00Dátum: Szombat, 2020.09.05, 22:16 | Üzenet # 634
Yaoista
- Nem tudom. *Ismerem be őszintén.* - Legalább nem érezném úgy, hogy ellopom a jövőjét. *Ezen sosem gondolkoztam, hogy akkor futna-e.* - Egoista. *Kuncogok halkan.* - Az jó lenne. *Biztos voltam benne, hogy jót tenne neki.* - Jó tervnek tűnik. *Engem úgy is kerül.* - Nem tudom... *Válaszolok őszintén. Kicsit hallgattam, majd rád néztem.* - Csak legyél vele őszinte. Ismered és biztos tudod, hogy mit mondj neki. *Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy hova fog vezetni a beszélgetésetek.* - Tudja, hogy nem lesz köztünk semmi, szóval ezt nem hiszem, hogy feszegetné. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Szombat, 2020.09.05, 23:49 | Üzenet # 635
Yaoista
- Bolond vagy.*Csóválom meg a fejemet.* - Az de igazam is van vagy talán nem imádsz?*Biggyesztem le az ajkaimat.* - Azzal nem lesz gond és rendben, de akkor is ha más véleményen vagyunk?*Kérdezlek.* - Úgy érezed, hogy most véglegesen lemondott rólad? Mert ha én elmondom a véleményen, hogy ne mondjam le rólad és ugye igen is tetszik neked, akkor ismét küzdeni fog szerintem. Viszont te ezt nem akarod. Mégis mi legyen?

szela00Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 23:53 | Üzenet # 636
Yaoista
- Most úgy nézel ki, mint egy nagyon szőrős kiskutya. *Nevettem el magam.* - Dehogy nincs így. *Mosolyodom el azért.* - Most az még szarabbul jön ki, ha azt mondom hazudj neki, nem? *Nem igazán tudtam eldönteni.* - Nem tudom pontosan te mit gondolsz... mármint eddig csak ugyan azt hajtogatod, mint ő. *Jegyzem meg.* - De azt is tisztázhatod vele, hogy én nem akarom, hogy ebből több legyen. *Érzések ide vagy oda, ebből nem lehet több.* - Egyébként tényleg rád bízom... csak nem szeretném, hogy olyan szomorúan és fájdalmasan nézzen... *Suttogom a végét nagyon halkan.*

MioDátum: Kedd, 2020.09.08, 19:52 | Üzenet # 637
Yaoista
- A kiskutyákat meg csak imádni lehet.*Vigyorgok.* - Helyes.*Vigyorodom el még jobban.* - Elégé és nem szívesen tenném meg, akkor már az is jobb, ha nem mondok semmit.* - Akkor nem kérdés, hogy mit gondolok.*Hiszen az előbb mondtad.* - Különben ez a hajtogatás nem hangzik a legszebben.*Jegyzem meg.* - Komolyan nem bírok rajtad kiigazodni.*Sóhajtok fel.* - Pedig egy jó darabig még így fog.*Mondom, majd rágyújtok.* - Azt persze tudja, hogy tetszik neked, hiszen akkor nem történtek volna a dolgok, de azt is elmondom, hogy nem akarsz semmit, ha tényleg ezt akarod.*Még meggondolhatod magad.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.09.08, 22:30 | Üzenet # 638
Yaoista
- Ebben legalább egyetértünk. *Mosolyodom el egy kicsit, hiszen tényleg nem akartam, hogy hazudj neki.* - Ne haragudj, hogy így mondtam. *Cirógatom meg az arcodat. Még az hiányzik, hogy megbántsalak téged is.* - Ha az megnyugtat, néha én se magamon. *Egy kis keserédes mosoly jelenik meg az arcomon.* - Remélem azért egy picit könnyebb lesz így neki. *Tényleg nem akartam így elbánni vele.* - Tudja, hogy nem akarok nem semmit és ez továbbra is áll és állni is fog. *Tudtam, hogy nagyon elrontottam az egészet, de ez így lesz jó.* - Köszönöm Rengi... *Nagyon hálás voltam neked.*

MioDátum: Hétfő, 2020.09.28, 21:48 | Üzenet # 639
Yaoista
- Tudom jól, hogy te is csak végső esetben hazudnál neki.*Efelől semmi kétségem.* - Semmi baj.*Simítom a pofim a kezedbe.* - Ne aggódj sokszor én se tudok magamon.*Nevetek fel, próbálom kicsit a kedvedet feldobni.* - Egy fokkal mindenképpen, de ez hosszú folyamat lesz.*Mondanom se kell.* - Biztos vagy abban hogy ezek után feladja?*Lehet hogy ez most csak egy átmeneti állapot nála.* - Ne köszönd, ez természetes.*Puszillak meg.* - Mondom neki, hogy kezdjen majd el randizni, bár most ezek után szexen kívül biztos nem akar többet, nem mintha eddig akart volna.*Leszámítva téged.* - Sajnálom, hogy így alakult, tudod én szurkoltam nektek.*Jó páros lehetettek volna.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.09.30, 23:46 | Üzenet # 640
Yaoista
*Csak bólintok egy aprót, hogy valóban csak akkor hazudnék. Örültem, hogy nem haragszol rám.* - Akkor már ketten vagyunk. *Kuncogok halkan. azért sokat számít, hogy még most is meg tudsz nevettetni.* - Valóban. *De ha csak egy kicsivel is könnyebb neki, akkor már előrébb vagyunk.* - Biztos... *Mondom halkan.* - Nem láttad az arcát. *Látszott rajtam, hogy mennyire bánom az egészet. Elmosolyodom a puszidra.* - Tudom, hogy szurkoltál és azt is, hogy szerinted jók lettünk volna együtt. *Sóhajtok egy nagyot.* - Na de menjünk. Nem akarlak sokáig elrabolni. *Mosolyodom el ismét.* - Kísérj haza aztán menj a randidra, biztos várnak már. *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.10.01, 13:38 | Üzenet # 641
Yaoista
*Örülök, hogy még ilyenkor is megtudlak nevetetni.* - Eltudom képzelni és látni is fogom, aminek nem örülök, de ha már egy kis lelket tudok belé önteni, annak is örülni fogok.* - Te bármeddig rabolhatsz.*Mosolygok rád.* - Rendben van.*Simítok a kezedre majd magamhoz ölellek.* - Édesem ha mégse akarsz egyedül lenni, bármikor hívhatsz.*Te azok közé tartozol, akihez az éjszaka közepén is átmennék.* - Különben a lánykám is hiányol szóval gyere majd át egy pizsipartira.*Kuncogok.*  - Tudsz sétálni vagy segítsek? Igazából csak tapizni akarlak.*Vigyorodom el.*ű

szela00Dátum: Kedd, 2020.10.20, 15:41 | Üzenet # 642
Yaoista
*Örültem, hogy te mellette leszel. Tudtam, hogy az sokat fog számítani.* - Nem élek vissza a helyzetemmel. *Mosolyodom el. Amint magadhoz ölelsz, kicsit odabújok. Nagyon jól esik most.* - Tudom. *Suttogom. Játszottam a keménylegényt, de igazából még magamnak is hazudtam. Tényleg tetszett Jason, de bemagyaráztam magamnak, hogy nincs így. Nem csak az ő, de a saját szívem is összetörtem egy kicsit.* - Ó, hát neki sose mondanék nemet. *Mosolyodom el.* - Sajnos tudok, ki kell ábrándítsalak. *Összeszedtük magunkat és elindultunk hozzám. Végig beszélgettünk, de a történtekről már csak érintőlegesen.* - Köszi, hogy hazakísértél. *Mondom már az ajtóban, majd átölellek.* - Érezd jól magad és aztán majd mesélj. *Mosolyodom el és még egy puszit id kaptál.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.10.22, 19:24 | Üzenet # 643
Yaoista
- Te bármikor visszaélhetsz.*Kacsintok rád.* - Tudom, azért is vettem be őt.*Viccelődöm, hiszen tudom ha nem lenne, akkor is jönnél.* - Próbálkozni szabad.*Nevetek fel.* - Bármikor.*Mondom már az ajtónál és magamhoz ölellek, amikor átölelsz.* - Meg lesz, te pedig vigyázzál magadra.*Adok én is egy puszit, majd haza menve elkészülök. Egy farmert és egy rövid ujjú inget veszek fel és egy sportcipőt. Hajamat most nem fogom össze. El is indulok és útközben veszek még sört, ha már azt ittam. Odaérve bekopogok.* - Szia.*Mosolygok és adok egy forró csókot.* - Hoztam sört.*Adom oda a zacskót, majd leveszem a cípőmet.* - Jól nézel ki.*Mérlek végig.* - Hogy vagy?*Rajtam látszódik, hogy gondterhelt vagyok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.10.22, 19:44 | Üzenet # 644
Yaoista
*Nagy vártalak és kicsit izgultam is. Igyekeztem olyan kaját csinálni, amit általában mindenki szeret, semmiképp sem akartam olyan ételt eléd rakni, ami nem ízlene. Talán még sosem készültem így egy randira. Szépen fel is öltöztem, bár nem vittem túlzásba, mégis itthon vagyok, szóval egy póló-farmer kombóba megálltam. Már majdnem minden kész volt, mikor bekopogsz.* - Szia. *Mosolyodom el és csókod igencsak tetszik.* - Ó, köszi. Nem kellett volna. *Azért persze elfogadom. Közben már a macskám is jött és körbe udvarolt téged, alig hagyta, hogy levedd a cipőd. Közben én a sört beraktam a hűtőbe.* - Köszönöm. Megyek oda hozzád.* - Te is. *Teszem hozzá.* - Jól vagyok. Foglalj helyet, ahol jól esik. Még egy kis idő, míg elkészül a kaja. *Teszem hozzá, de feltűnik, hogy olyan furcsa vagy. Finoman az arcodra simítok és kedvesed nézek rád.* - Minden rendben? *Nem tudtam, hogy mi a gond és kicsit aggódtam, hogy nincs is igazán kedved itt lenni.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.10.22, 20:34 | Üzenet # 645
Yaoista
- Tudom, de nem szeretek üres kézzel érkezni és a sör mindig jól jön, persze csak ha akarsz inni.*Az se baj, ha nem.* - Szia Kázmér.*Nevetek fel és megsimogatom.* - Örülök, hogy még mindig szimpatikus vagyok.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Rendben van, de ne segítsek?*Biztos nem a válasz, de azért rákérdezek.* - Ráérünk még úgyse vagyok éhes.*Mondom, majd ahogyan az arcomra simítasz megfogom és a tenyeredbe csókolok.* - Annyira nem.*Sóhajtok fel.* - Amíg nem jöttem addig a legjobb barátommal söröztem és próbáltam belé lelket önteni és kissé meg is dorgáltam. Elég nagy butaságot csinált. Nem tudom, hogy beszélhetek e róla, de maradjunk annyiban hogy akit megbántott szintén igen csak közel áll a szívemhez.*Mondom el tömören.* - Bocsi összeszedem magam.*Csókollak meg.* - Mi finomat főzöl?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.10.24, 17:58 | Üzenet # 646
Yaoista
- Nem vagyok ellene. *Mosolyodom el. Aranyos volt, ahogy köszöntél a cicámnak.* - Szerintem totál bevágódtál nála. *Kuncogok veled.* - Nem kell, már a tűzhely dolgozik, nem mi. *Mosolyodom el.* - Akkor jó. Még legalább fél óra kell neki. *Magyarázom gondoskodóan.* - Ha gondolod, addig ihatunk egy sört is akár. *Teszem hozzá. Ahogy belecsókolsz a tenyerembe egy picit elpirulok. Figyelmesen hallgatlak.* - Értem. Sajnálom. *Nem kérdezek többet, hiszen nem tudtad, hogy mondhatsz-e többet én pedig ezt tiszteletben akartam tartani. Csókod után elmosolyodtam csak.* - Nem kell magad összeszedned egyáltalán. *Puszillak meg.* - Rakott zöldségeket hússal. Remélem ízleni fog. *Bemegyek veled a nappaliba és mivel egybe van a konyhával, érezhetted az illatokat. Elhelyezkedek veled a kanapén és persze Kázmér is csatlakozik. Odarakom az öledbe és elkezdem simogatni, mire dorombolni kezd.* - A cicadorombolás jót tesz. *Mondom kedvesen, majd adtam egy finom csókot.*

MioDátum: Szombat, 2020.10.24, 18:44 | Üzenet # 647
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Nem érzem amit ittam és most jót fog tenni.* - Ez kölcsönös.*Nevetek fel. - Rendben, akkor majd én mosogatok.*Szeretem kivenni részemet, pedig tudom hogy nem várod el, de akkor se fogom hagyni magamat.* - Benne vagyok.*Ki is bontok egy - egy sört.* - Édes vagy.*Mondom a pirulásra.* - Én is.*Sóhajtok fel ismét.* - Köszönöm.*Jól esik a kedvességet.* - Biztos vagyok benne, az illata már nagyon jó.*Biztos finom lesz.* - Legközelebb én főzök neked és majd jöhet a közös főzés is.*Mosolyodom l.* - Az biztos, de nem csak az, hanem a te társaságod is.*Mondom a csók után.* - Neked a sör után is édes a csókod.*Csókollak meg ismét.* - Akiről beszéltem ő Katsu, tesitanár. Majd szeretnélek idővel bemutatni neki, tudom hogy ez most korainak hangzik, de úgy érzem, hogy ami köztünk van az komollyá fog válni.*Mosolyodom el lágyabban.* - Örülök, hogy itt lehetek.*Karollak át a szabad kezemmel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.10.25, 16:52 | Üzenet # 648
Yaoista
- Az ellen nem fogok tiltakozni. *Nevettem el magam.* - Utálok mosogatni. *Magyarázom meg az okát. Csak mosolygok rajtad, ahogy beszélsz.* - Ez már jó jel. *Kuncogok.* - Megbeszéltük. *Szerettem más főztjét, mivel sosem volt családom, így szerettem máshol megismerni a szokásokat.* - Én felérek sok-sok Kázmérral. *Kuncogok és persze következő csókod is viszonozom.* - Én se győzők betelni a te csókjaiddal. *Nagyon élvezem a helyzetet.* - Vele találkoztam már, nem? Néha ő jön a lányodért. *Emlékeztem a nevére, egy pár szót mindig váltottunk, na nem sokat, meg többnyire rólad beszéltünk. Hallani azt, hogyan vélekedsz rólunk, nagyon jól esik.* - Szóval ennyire tetszem neked? *Kérdezem meg, de mosolygok és látszik rajtam, hogy hasonlóan vélekedek én is.* - Örülök, hogy itt vagy. *Dőlök neked és adok egy puszit.* - Van kedved itt aludni? *Kérdezlek kíváncsian. Nem is szexre gondoltam, csak akkor nem kéne sietni és nyugodtan ellenénk.* - Bár tudod... szex az csak a harmadik randin. *Vigyorgok és megcsókollak újra.*

MioDátum: Kedd, 2020.10.27, 18:00 | Üzenet # 649
Yaoista
*Felnevetek rajtad.* - Azt hittem tiltakozni fogsz, de akkor könnyű dolgom volt. Én se szeretek, de a közös munkamegosztást vallom.*Akkor ezt meg is beszéltük.* - Az biztos.*Olyan kis bolond voltál, ez is tetszik benned.* - Ezt örömmel hallom, akkor adok jó sokat.*Meg is csókollak ismét.* - Igen ő szokott meg ugye Jason vagy a szüleim.*Rajtam kívül legtöbbször Katsu szokott.* - Biztos vagyok benne, hogy jól kifogtok jönni. Tudod ő már jó ideje rágta a fülemet, hogy hívjalak el randira, de ugye beszari voltam.*Kár tagadni.* - Szurkol nekünk.*Látszik hogy milyen fontos nekem.* - Igen vagy talán nem egyértelmű?*Mosolyodom el.* - És te hogy vagy ezzel?*Látom rajtad, hogy kölcsönös de tőled akarom hallani.* - Akkor mindenki boldog.*Kuncogok. Meglep a kérdésed, erre nem számítottam. Mielőtt válaszolnék viszonzom a csókodat.* - Nos ha itt alszom akkor másnap reggel már harmadik randevúnak számít és akkor szexelhetünk?*Kérdezlek vigyorogva.* - Viccet félretéve én se akarom elsietni a dolgokat, bár tény hogy nagyon kívánlak.*De ezt is már kifejtettem és látszik is rajtam.* - Különben szívesen itt aludnék, annak is örülök ha összebújva aludnánk el és melletted ébrednék.*Mondom édesen és megcsókollak. * - Mi lesz velem később ha már most ennyire az ujjaid közé csavartál te bestia.*Suttogom az ajkaid közé és nem is válok el tőle.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.10.27, 22:10 | Üzenet # 650
Yaoista
- Na jó... ha te főzöl, akkor mosogatok. *Adom meg magam.* - Tetszik az ötlet. *Viszonzom is a csókod.* - Igen, igen. De csak vele szoktunk rólad beszélgetni. *Kuncogtam el magam.* - A szüleid nagyszülő üzemmódba kapcsolva mindig a lányodról kérdeznek, hogy evett-e, ivott-e, aludt-e. *Mosolyodom el lágyan, bár egy parányi szomorúságot felfedezhetsz az arcomon.* - Jó látni, hogy mennyire szeretik. *Teszem hozzá kedvesen.* - Jason-t pedig le szokták támadni, szóval mire bárki odaér, már a gyereksereg a nyakában. *Magyarázom.* - Szóval ezért fényezett téged mindig. *Nevetek fel.* - Nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire rendes vagy. *Kuncogok még kicsit.* - Jobb később, mint soha, nemde? *Puszillak meg.* - Az jó... *Tényleg örültem neki.* - Igazából... szinte rá vad írva. *Ami neked külön bejött. Szerettem az őszinte embereket.* - Mondjuk úgy, hogy tetszik a gondolkodásod. *Húzom kicsit az agyad.* - Mert én is így gondolom. *Tényleg nagyon tetszettél nekem. A folytatásra csak pislogok, majd picit szexin elmosolyodom.* - Ha jól teljesítesz a másodikon, ki tudja. *Kacérkodok veled.* - Igazából... ha így haladunk, úgyse bírjuk ki. *Nevettem el magam. Ez nem a sietésről szólt igazán, csak valahogy... nagyon vágytunk egymásra.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Még el is nyújtom a csókodat.* - Majd Kázmér alszik közöttünk és akkor jók leszünk. *Kuncogtam. Mielőtt megszólalnék, te újra csókolsz, amit nagyon élvezek.* - Csupa jó dolgod lesz. Például mosogathatsz, miután én főztem. *Nevettem el magam, majd újra ajkaidnak estem.* - Nekem nagyon is tetszik a helyzet. *Teszem hozzá. Közben Kázmér kimászott az öledből és felmászott a kis bútorára. Én pedig átültem az öledbe.* - Sajnos én nem tudok úgy dorombolni, mint egyesek. *Dőlök neked kényelmesen.* - De kárpótollak érte. *Csókollak tovább.*

Keresés: