De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.10.31, 17:41 | Üzenet # 651 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Talán az elején elnéző leszek.*Vigyorodom el.* - Még szép hogy tetszik.*Nevetek fel a csók után.* - Valóban és mit?*Kérdezem kíváncsian.* - Igen ezeket tudom.*Mosolyodom el. Látom rajtad hogy kicsit elszomorodtam, de nem akartalak kérdezni.* - Ugye tudod hogy nekem bármit elmondhatsz?*Kérdezlek kedvesen.* - Igen valóban és ez kölcsönös.*Nagyon jól kijönnek.* - Igen szokta mondani és meg se lep, mindenki imádja.*Köztük én is.* - Akkor igen, pedig nem is kértem tőle.*Nevetek veled együtt.* - Ilyen egy jó barát.*Látszik, hogy milyen jól esik.* - Pontosan.*Értek egyet.* - Na látod.*Kuncogok majd csak várom a válaszod.* - Kis pimasz.*Vigyorodom el.* - Örömmel hallom.*Teszem hozzá és meg is puszillak.* - Mondom én, hogy nagyon pimasz vagy.*Bár meg kell hagyni élvezem.* - Van benne valami.*Sose kívántam így senkit, mint téged.* - Azt mondod? Inkább én aludnék közepén, de belőled nem engedek.*Jelentem ki, persze tudom hogy csak viccelsz.* - Benne vagyok, amíg veled lehetek.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Nekem is.*Nincs ellenemre, hogy az ölembe kötsz ki, nagyon is élvezem.* - Ugyan te is tudsz csak másként.*Vigyorodom el.* - Nem tiltakozom.*Harapok az ajkaidra és magamhoz ölelve hevesen viszonzom a csókodat.* - Tényleg egy bestia vagy.*Kezdem el a nyakad csókolgatni és finoman a popsidba markolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.10.31, 20:15 | Üzenet # 652 |
 Yaoista
| - Csak dicsért. *Mosolyodom el. Kérdésedre az arcodra pillantottam, nem tudtam mit mondjak.* - Igen, tudom... csak nem szeretek róla beszélni és azt se akarom, hogy sajnálj. *Magyarázom meg, hogy miért nem mondok semmit igazán.* - De előbb-utóbb úgyis el kell mondjam. *Fura lenne és fel is tűnne neked, hogy sosem beszélek a családomról.* - Ilyen, igen. *Mosolyodom el.* - Élvezed, szóval nem baj. *Kuncogtam halkan.* - Csak mennyire kell. *Puszillak meg.* - Nem vonzódtam még ennyire senkihez. *Valahogy egy teljesen más szinten kívántalak, mint eddig bárki.* - Akkor már el is veszítette az értelmét. *Nevetek fel. Szavaidra kicsit elpirultam, de csókod viszonoztam.* - Lehet. *Tetszett a helyzet nagyon.* - Fura is lenne, ha tiltakoznál. *Kuncogtam, de csókodra abbahagytam.* - Ez jól esik... *Suttogom nyakamra halkan. Nagyon jó volt így lenni veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 20:05 | Üzenet # 653 |
 Yaoista
| - Mert engem csak dicsérni lehet.*Nevetek fel, persze csak viccelek.* - Igen tudom és ezért se kérdezlek, majd ha szeretnéd, akkor mondani fogod.*Én se beszélek bárkivel a lányom anyáról.* - Egy valamit kérlek jegyezzél meg.*Arcodra simítok mindkét kezemmel.* - Bármit mondasz sosem foglak sajnálni.*Mondom komolyabban.* - Csak akkor mondod el, ha úgy érzed és ha még se akarsz róla beszélni, akkor azt is elfogadom.*Még ha furcsa is lenne, de az a fontos, hogy ne érzed kényszernek, hogy mesélned kell róla.* - Ott a pont.*Nevetek fel.* - Örülök, hogy ebben is egyetértünk.*Mosolyodom el.* - Az már részlet kérdés.*Kuncogok.* - Nagyon édes vagy és ez a szín nagyon jól áll.*Puszillak meg.* - Nagyon fura.*Értek egyet.* - Akkor folytatom.*Csókolgatom tovább és a kezem is a popsidon marad.* - Olyan kis formás.*Markolom meg erősebben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 23:19 | Üzenet # 654 |
 Yaoista
| - Micsoda egoista. *Nevetek veled, mert csak viccelek.* - Igen. *Finoman megcirógatom az arcod, annyira kedves voltál.* - Igen? *Simítok a kezeidre. Lágyan mosolygok rád, nagyon boldog voltam.* - Köszönöm... *Suttogom édesen.* - Hm... nem olyan dolog, ami... befolyásolna bármit is. *Magyarázom neked.* - De el fogom mondani, mert elszeretném. *Mosolyodom el.* - Csak majd idővel. *Puszillak meg.* - Nagyon sok mindenben. *Mosolygok én is.* - Jogos. *Kuncogok veled.* - Zavarba hozol... *Teljesen piros voltam. Tetszett, ahogy csókolgattál, tényleg jól esett nagyon. Néha halványan még meg is remegtem.* - Örülök, hogy tetszik. *Suttogom ajkaidra és hajadba túrva vonlak még közelebb. Teljesen elvesztem a csókjaidra és már kezdtem kicsit beindulni, de akkor elkezdett csipogni a sütő.* - Ahh... kész a kaja... *Suttogom ajkaidra, de nem nagyon akartam most elmozdulni.* - Egy kicsit még várhat...? *Kérdezem két csók között.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 01:04 | Üzenet # 655 |
 Yaoista
| - Csak amennyire kell.*Még ha csak viccelsz is, van benne igazság.* - Ez természetes szépségem.*Puszillak meg.* - Ebben nem kételkedem.*Valamiért meg se fordult a fejemben.* - Rendben van és időnk az van bőven.*Mosolyodom el.* - Látod ebben is.*Kuncogok.* - Pedig még visszafogom magam.*Mondom pimaszul.* - Én meg főleg.*Suttogom az ajkaid közé, én is amennyire tudlak magamhoz ölellek. Engem se érdekelt nagyon a sütő és örülök, hogy te is így vagy vele.* - Pont erre gondoltam én is.*Jelenleg csak rád vagyok kiéhezve.* - Basszus totál beindítasz.*Csókollak egyre hevesebben, egyre többet és többet akartam belőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.11.09, 22:47 | Üzenet # 656 |
 Yaoista
| - Igen, van. *Mosolyodom el én is.* - Milyen vagy, mikor nem fogod vissza? *Kérdezem, amolyan költőien, hiszen előbb-utóbb megtudom. Olyan jó érzés volt, hogy ennyire öleltél magadhoz.* - Az jó... *Lihegem kicsit és eszembe se volt elválni puha ajkaidtól. Annyira vonzottál és tényleg nagyon kívántalak. Nagy nehezen, jó pár csókkal elengedlek. Kissé kipirultan, kissé lihegve és szinte teljesen beindulva. Hüvelyujjam végig húztam finoman a szádon és igen csábítóan nézek rád.* - Most két lehetőség van... *Közlöm veled.* - Lenyugszunk, megvacsizunk és az ágyba kötünk ki... *Suttogom ajkaidra.* - Vagy fordítva. *Lehet nem akartam elsietni, de ez más. Annyira akartalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.11.11, 21:32 | Üzenet # 657 |
 Yaoista
| - Szerintem te is sejted, hogy majd úgyis megtudod.*Vigyorodom el. Én is kicsit lihegek, amikor elválsz tőlem. Nem bírva magammal az ujjadra harapok finoman, amikor végig simítasz az ajkaimon. * - Elképesztő, hogy milyen látványt nyújtasz.*Belegondolva, hogy ez még csak a kezdet.* - Figyelek.*Ahogyan közlöd a dolgokat, azért látszik hogy kicsit meglepődőm. Beletúrva a hajadba megcsókollak, majd elválva tőled, felállok a kanapéról.* - Őszintén én most csak rád vagyok éhes, de biztos hogy nem sietjük el? Nagyon nehéz visszafognom magam, de még talán menne, ha nem csókolózunk így.*Látszik rajtam, hogy azért rendesen küszködök, hogy mi is legyen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.11.11, 22:13 | Üzenet # 658 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy. *Kuncogtam halkan. Nagyon szexi volt, ahogy ráharaptál az ujjamra, még jobban elpirultam. Bókodra csak mosolyogtam. Sejtettem, hogy meglepődsz, én is meg voltam lepődve saját magamon. Csókod most se hagytam viszonzatlanul, egyszerűen túl jó volt. Hagylak felállni, bár elsőre azt hittem, valami rosszat mondtam. Kicsit én is tépelődtem, de végül döntöttem. Felálltam, megfogtam a kezed és bementem veled a hálóba. Rálöktelek az ágyra, majd föléd mászva igen hosszan megcsókoltalak, majd elhelyezkedem a csípödön és besimítok a fölsőd alá.* - Őszintén, nem tudom, hogy jó ötlet-e vagy hogy elsietjük-e. *Ismerem be, de közben folyamatosan tolom föl a felsőd.* - De még nem éreztem ilyen vágyat senki iránt és valahogy nem érzem azt, hogy tényleg elsietjük. *Simítok végig hasadon.* - Talán okkal kívánlak ennyire. *Mosolyodom el szexin és újra csókolni kezdelek igencsak túlfűtött hangulatban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.11.29, 18:50 | Üzenet # 659 |
 Yaoista
| *Várok mire jutsz, majd csak elmosolyodom és persze ezek után már nincsenek kérdéseim. Elvigyorodom, ahogyan az ágyra löksz, a csókodat pedig hosszasan viszonozom.* - Mondtam én, hogy veszélyben van melletted a testem.*Nevetek fel, persze csak viccelek.* - Ezzel én is így vagyok.*Mosolygok, a simításodra pedig jólesően felsóhajtok.* - Egyetértek.*Suttogom az ajkaid közé, majd a következő pillanatban magam alá gyűrlek.* - Ez útban van.*Dobom le a felsőmet is, majd a tiedét is leveszem.* - Nagyon szexi.*Simítok végig mindkettő mellbimbódon.* - Illik hozzád.*Csókollak meg vadabbul, majd a nyakad kezdem el csókolgatni.* - Gondolom nyomot nem hagyhatok.*Akkor csak olyan helyen hagyok, ami nem látszódik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2020.12.04, 02:59 | Üzenet # 660 |
 Yaoista
| - Miért mondod? Nem erőszak. *Kuncogok halkan. Örültem, hogy egyetértesz velem. Kicsit meglepetten nyögök fel, ahogy alattad kötök ki, de semmi kifogásom nem volt.* - Igen... *Nézek rajtad végig, ahogy leveszed a felsőd. Nagyon szexi voltál. Felemeltem a karjaim, hogy könnyen le tudd húzni az enyém is. Halkan sóhajtottam mellbimbóimra.* - Örülök, hogy tetszik. *Csókod közben beletúrok hajadba és nagyon nem akarok elválni tőled. Nyakamra egyre nehezebben vettem levegőt. Elmosolyodom, hogy mennyire figyelmes vagy. Az arcodra simítok és adok egy finom csókot.* - Hétvége jön... és van garbóm. *Teszem hozzá édesen, ezzel engedélyt adva, hogy ott hagysz nyomot rajtam, ahol csak akarsz.* - Én viszont legyek óvatos, igaz? *Simítok végig a nyakadon. Mégis ott a lányod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.05, 23:37 | Üzenet # 661 |
 Yaoista
| - Nem hát, de vicces mondani.*Kuncogok.* - Én meg főleg.*Vigyorgok és meg is pöckölöm az egyiket.* - Tetszik, hogy ennyire érzékeny vagy.*Pedig még alig csináltam valamit. A csókodat viszonoznom - Akkor nem fogom magam vissza.*Mondom majd meg is szívom a nyakadat egy ponton.* - Ahogyan te mondtad hétvége jön, bár én nem veszek fel garbót. A lányomnak pedig azt szoktam mondani, hogy apuci játszani volt, de ez olyan játék amihez neki még nagyon sokat kell nőnie, amire persze durcizni szokott.*Nevetek fel.* - Tudod nem vagyok egy hétköznapi apuka.*Mosolyodom el.* - Különben eszembe jutott, hogy semmit se siettünk el, mert a randik száma is stimmel, hogy itt legyünk.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Nagyon is jól tetted, hogy ágyba rángattál.*Nem bírtam kihagyni.* - Akkor most felfallak.*Térek vissza a nyakadhoz és finoman szívogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 20:42 | Üzenet # 662 |
 Yaoista
| - Nem csak a testedre vagyok veszélyes egyébként. *Nyalok végig ajkaidon. Nyögtem egy nagyobbat, ahogy megpöckölsz. Kicsit elpirulok arra, hogy érzékeny vagyok.* - Ne is... *Suttogom és ismét felnyögtem.* - Játszani? *Pillogok nagyokat, majd elnevettem magam.* - Nem vagy semmi. *Nevetek tovább.* - Hát nem. *Mosolygok én is.* - Mi? *Hirtelen nem értem, majd végig gondoltam és elnevettem magam ismét.* - Igaz... ez már a harmadik. *Közben lassan átölellek és finoman simogatni kezdelek.* - Máskor is. *Vigyorgok én is. Egyre jobban lihegtem nyakamra.* - Renji... *Sóhajtok édesen a nyakamra. Egy darabig még hagytalak, majd ajkaid kerestem és újra megcsókollak.* - Nagyon kívánlak... *Suttogom ajkaidra és egyre jobban elmélyítem a csókunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 20:38 | Üzenet # 663 |
 Yaoista
| *Nagyon ki vagyok rád és csak felejteni akarok. Felhívom a haverokat, hogy menjünk el bulizni, aminek igen csak örülnek, hiszen az utóbbi időben nem voltam velük. El is megyünk az egyik törzshelyünkre kocsmázni. Persze elkezdenek kérdezni, hogy miért voltam ma veled ilyen és miért is voltam rossz passzban, de nyilván nem akarok belemenni és szerencsére meg is értik és nem kérdezősködnek. Tök jól elvagyunk jót tesz, hogy velük lehetek. Pár óra múlva jó pár pia után már egy csajjal kavarok és le is lépünk idővel, amin a többiek csak vigyorognak. Elmegyünk hozzá, de elég hamar vége lesz, mert nem tud felizgatni és ilyen még nem történt velem. Véget is vettek hamar a dolognak, mert tudom ebből nem lesz semmi. A lánytól elnézést kérve a következő utam hozzád vezet. Odaérve szinte ráfekszek a csengőre és nem igen érdekelt az idő vagy hogy éppen már alszol e. Amikor kinyitod az ajtót igen csak dühösen nézzek rád.* - Te tehetsz mindenről.*Mutatok rád, azért látszik hogy van bennem pia, de azért a tudattomnál vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 21:24 | Üzenet # 664 |
 Yaoista
| *Miután Renji ott hagyott, nagyon el voltam magamba. Kibontottam egy üveg töményet és még iszogattam egy keveset. Szükségem volt rá, hogy kikapcsoljam az agyam. Rád gondoltam folyamatosan, a könnyeidre... Sosem akartalak így megbántani téged és tagadhatom, ahogy akarom, persze, hogy nem voltál közömbös számomra. Annyira mocskosul édes voltál... lehet még az se zavarna, hogy még közép suliba jársz, ha nem lennél a diákom. Már éppen kidőltem volna, mikor meghallom, hogy valaki csenget. Először azt hittem Renji jött vissza ellenőrizni, de aztán csak nem marad abba, így feltápászkodtam a kanapéról és kinyitottam az ajtót. Nagyon meglepődtem, hogy veled találom szembe magam.* - ...Mi? *Pislogok, majd elkapom a karod és behúzlak.* - Mégis mi a jó életet képzelsz magadról? *Esek neked.* - Basszus... *Kiakadtam rád a szomszédok miatt.* - Miről tehetek megint én? *Rajtam is látszódott, hogy kicsit se vagyok józan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 21:50 | Üzenet # 665 |
 Yaoista
| - Mi az hogy mit képzelek magamról? Te mit képzelsz magadról?*Morgok rád, azért józanul nem mondtam volna ilyet az utcán na meg ide se állítottam volna.* - Elmentem a haverokkal inni és összekavarodtam egy csajjal, de miattad nem izgultam fel rá. Azt mondtad ismerkedjek másokkal, de így mégis hogy? Most mégis mit kezdjek magammal?*Kérdezlek és meglátva a piád odamegyek és kiszolgálva magam meghúzom.* - Nem kell a beszólás. bár csak ahhoz értesz.*Most nem vagyunk suliba így vissza se fogom magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 22:25 | Üzenet # 666 |
 Yaoista
| - Nem én állítottam be hozzád. *Közlöm a tényeket. Csöndben hallgatlak és nem tudtam, hogy erre mégis mit mondhatnék.* - Nem azt mondtam, hogy az első bulin dugj meg valakit. *Egyáltalán nem erre utaltam, amikor mondtam, hogy ismerkedj.* - Nem kell rögtön ágybabújni. Lehet megkedveled és akkor már nincs gond. *Ezt még én se hittem el, hiszen tudtam, hogy tényleg komolyan az érzéseid irántam. Mikor ismét beszólsz, csak szomorúan félrepillantottam, majd odamentem és kivettem a kezedből az üveget. Mielőtt megszólalnál, csak jó nagyokat kortyoltam belőle.* - Még valami...? *Kérdezem halkan, de nem néztem fel. Könnyes volt a szemem.* - Hallgatlak... Hordj el mindennek, ha úgy jobb neked. *Ülök le és megint meghúzom. Most nem tudtam eljátszani, hogy nekem jó ez a helyzet és azt sem, hogy nem érdekelsz, arról nem is beszélve, hogy mennyire érdektelen vagyok. Most egyiket se tudtam előadni.* - Halljuk milyen szar, szemét alak vagyok... *Húzom meg ismét az üveget.* - Elmondtam Renjinek... *Mondom halkan.* - Hogy legyen kivel beszélned, azt mondtad ez a legrosszabb. *Próbáltam tenni érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 23:05 | Üzenet # 667 |
 Yaoista
| - Hidd el nekem se volt tervbe, hogy idejöjjek.*Hiszen amennyire lehet kerülni akarlak, erre mégis itt vagyok.* - Megint megakarod mondani, hogy mit csináljak.*Mindig ezt csinálod.* - Mintha ez olyan egyszerű lenne.*Suttogom már fájdalmasabban. Az nem lep meg, hogy kikapod a kezemből és már várom is hogy beszóljál, de arra nem számítok, hogy te is inni kezdesz. Most veszem észre azt is, hogy te se vagy józan.* - Most miért csinálod ezt?*Szólalok meg egy kis szünet után.* - Azt hiszed jobb? Hogy egy kicsivel is jobban érzem magam?*Kérdezlek.* - Nem vagy szar alak és szemetet se úgy gondolom, ahogyan te mondod.*Nem erre a viselkedésre számítottam tőled és hirtelen nem is tudom kezelni.* - Tényleg?*Ezzel is megleptél. Leülök melléd és kivéve a kezedből én is meghúzom a piát.* - Köszönöm..*Ez tényleg jól esik.* - Az lenne a legjobb, ha velem lennél...*Már az én szemem is könnyes lesz.* - Én csak felejteni akartam... egy kicsit nem gondolni rád...*Ismét iszom majd visszaadom.* - Miért nem vagyok elég jó neked?*Pillantok rád.* - Mindent megadnék neked...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 23:42 | Üzenet # 668 |
 Yaoista
| - Tudom... *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem akarom megmondani, csak egy tanács volt... *Jegyzem meg.* - Tudom, hogy nem az... *Teszem hozzá, hiszen nem feltételeztem, hogy máról holnapra már nem is emlékszel rám.* - Mit? *Kérdezek vissza. Nem értem, hogy mire gondolsz pontosan.* - Nem tudom... Csak remélem. *Mondom halkan.* - Csak szeretném, ha jobban éreznéd magad. *Bármit megtennék, hogy jobb legyen neked.* - Tényleg... fog is veled beszélni. *Teszem hozzá. Nem tudtam felemelni a fejem, csak az üveget néztem.* - Sajnálom... *Suttogom. Ahogy visszaadod az üveget, újra meghúzom. Kérdésedre megremegtem kicsit.* - Ne kérdezz ilyet... *Kérlek meg, majd felállok és járkálni kezdek, de előtte lerakom az üveget a dohányzóasztalra. Hosszú percekig hallgatok, majd halkan megszólalok.* - Senki nem mondta, hogy nem vagy elég jó... *Teszem hozzá halkan.* - Ez nem arról szól, hogy elég jó vagy-e, mert... mert... *Állok meg, majd odalépve még egy nagy kortyot lehúzok.* - Mert nagyon is jó vagy... *Suttogom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.09, 20:15 | Üzenet # 669 |
 Yaoista
| *Legalább ezekben egyetértünk.* - Hogy azt mondod hogy szidjalak.*Felelem.* - Jó lenne ha ilyen egyszerű lenne.*Sóhajtok fel.* - Az jó lesz.*Sokat fog segíteni a helyzeten, főleg ha Renjiről van szó, hiszen közel állunk egymáshoz.* - Mindig ezt mondod.*Suttogom, majd én is csak hallgatok miközben nézlek téged.* - Elég jó lennék, akkor nem itt tartanánk.*Jegyzem meg majd csak ismét hallgatlak.* - Ez tényleg sokkal rosszabb.*Elvéve a piát most én húzom meg.* - Jobb lenne ha igazából csak egy szexre kellettem volna.*Akkor is fájna, de legalább tudnám hogy nem érdekellek.* - Akkor meg miért nem adsz egy esélyt? Miért nem várhatok rád? Komolyan nem értelek.*Igen már kifejtetted, hogy a jövőm miatt, de akkor se értettelek.* - Hiszen te sem vagy jól ettől a helyzettől.*Azért leesik hogy miattam ittál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.09, 21:33 | Üzenet # 670 |
 Yaoista
| - Csak jó lenne, ha jobban lenne neked. *Teszem hozzá halkan.* - Igen... *Éretek veled egyet.* - Minden ilyen kérdéssel csak nehezebbé teszed. *Magyarázom neked halkan.* - Nem akarod neked hazudni, de bántani és reményt adni se. *Tudod jól, hogy miért nem akarok ezekre válaszolni.* - Ha lett volna elég eszem, akkor nem tartunk itt. *Ha tudok magamnak parancsolni és nem fekszek le veled, semmi gond nem lenne velünk.* - Nem hiszem... *Nem hittem benne, hogy jobban éreznéd magad.* - Elmondtam a miérteket. *Nézek rád szinte már kétségbe esve.* - Hogy lennék jól!? *Kérdezek vissza.* - Ezen sose lett volna szabad átmenned, sosem lett volna szabad rád nézem így vagy lefeküdni veled, nem beszélve az érzéseimről... *Félig a pia beszélt belőlem, feloldotta a gátlásaim.* - Nem kellett volna most találkoznunk. *Teszem hzzoá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2021.02.10, 20:34 | Üzenet # 671 |
 Yaoista
| - Ettől nem lesz jobb, sőt nekem is fáj, de azért kedves vagy.*Teszem hozzá.* - Szerintem ennyit megérdemlek.*Kettőnk közül úgy gondolom, hogy még mindig nekem a nehezebb.* - Igazából én csak azt várom, hogy végre legyél velem őszinte semmi félrebeszélés.*Mert ezt még mindig nem kaptam meg.* - Nem tudunk visszamenni a múltba, de még ha lehetne is akkor is így cselekednénk, hiába mondtam múltkor az ellentetjét.*Bár megértem miért mondod ezt, na meg mindenre azt mondtad, hogy ami megtörtént köztük az hiba volt.* - Szerintem pedig de mert akkor részedről csak testiség lenne.*Jegyzem meg.* - De csak részben.*Kettőnk közül csak én vagyok egyenes.* - Most erre mit mondjak? Nem miattunk tartunk itt.*Nem rajtam álltak a dolgok. Azért tényleg látszik hogy ittál.* - De megtörtént és inkább továbbra is kéne engedned az érzéseidnek. Megmondtam hogy kivárom a sulit és ne gyere a jövőmmel meg minden mással, amivel szoktál. Most találkoztunk és most kéne, hogy együtt legyünk, de te mégse engeded és ez akkora egy baromság.*Borulok ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.02.10, 21:42 | Üzenet # 672 |
 Yaoista
| *Csak elfordítom a tekintetem arra, hogy megérdemled, mert így van... de féltem kimondani a dolgokat.* - Őszinte... *Suttogom halkan.* Nem akarok erről beszélni... *Látszott, hogy nem egyszerű nekem se. Valamiért az volt bennem, ha kimondom, akkor még rosszabb lesz.* - Ez nem a te hibád Jason. Nem... te vagy a hiba. *Reméltem érted, hogy mire gondolok. Nem tartottam hibának, hogy találkoztam veled, hogy megkedveltelek.. csak azt, hogy mindez most történt közöttünk és nem később.* - Attól neked nem lenne jobb, hiszen ez ugyanúgy bántana. *Akkor tényleg csak kihasználtalak volna. Csak hallgattam, ahogy kiborulsz, és ez volt az a pont, amit már én se bírtam.* - Nem fogok ezen még egyszer keresztül menni... *Közlöm veled könnyezve.* - Nem fogom mosolyogva nézni, ahogy a párom elmegy és nem fogok nevetgélve szakítani. *Tényleg éreztük régen, hogy ott a vége, de attól nem fájt kevésbé.* - Rohadtul nem tudod mire kérsz engem. *Vágom hozzád.* - Basszus... én tényleg kedvellek te hülye.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 19:19 | Üzenet # 673 |
 Yaoista
| - Hmm mintha ezt már hallottam volna.*Jegyzem meg kissé gúnyosan, már kezdem unni ezt a dumádat.* - Attól még hogy nem az én hibám ugyan ott tartunk.*Szóval jobb nem lesz.* - Miért van az hogy mindent jobban akarsz nálam tudni? Talán még mindig jobban tudom, hogy mit érzek.*Annyira értesz hozzá hogy felhúzzál.* - Micsoda?*Döbbenek le teljesen.* - Te aztán szépen tudsz bókolni.*Jegyzem meg de azért el is mosolyodom.* - Tudod kettőnk közül inkább te vagy a nagy a hülye.*Jegyzem meg majd felállva elindulok feléd.* - Mégis miért hasonlítasz össze az exeddel? Attól még hogy vele úgy alakult, az nem jelent semmit. Most komolyan ez mindennek az oka igazából?*Kérdezlek majd elédérve az arcodra simítok.* - Én nem ő vagyok, nekem te vagy a legfontosabb Katsu..*Mosolygok rád lágyan majd elkezdem lecsókolgatni a könnyeid.* - Csak egy esélyt adj nekem, hogy bizonyítsak és olyan boldoggá teszlek, mint senki más.*Végül lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 21:13 | Üzenet # 674 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mondom halkan. Jó lenne, ha előrébb lennénk.* - Nem akarom mindent jobban tudni nálad, csak vigyázni akarok rád. *Kicsit sajátosan, de segíteni akartam.* - Miért lennék hülye? *Kérdezek vissza. egyáltalán nem volt hülyeség, amit gondolok és érzek, legalábbis szerintem.* - Nem hasonlítalak hozzá, de nagyon is megvan az esélye annak, amit elmondtam. *Közlöm veled.* - Mondtam, hogy nem akarom elvenni a jövőd és azt is mondtam, hogy nem akarok csak várni és várni rád. *Makacs voltam. Az arcomra halványan megremegtem.* - Most... *Suttogom és lehunytam a szemem gesztusodra. Képtelen voltam neked válaszolni, de hogy megcsókoltál lassan viszonozni kezdem. Nem tudtam neked ellenállni ilyen állapotban. Lassan átöleltem a nyakad és csak élvezem az ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 00:02 | Üzenet # 675 |
 Yaoista
| - Ez kedves, de így nem vigyázol rám, ezzel csak felhúzol.*A végén rosszul sül el.* - És én miért vagyok hülye? Mert azért rád feltudnék pár okot sorolni.*Közlöm pimaszul, de komolyan gondolom.* - Te így gondolod én meg és ezt mindegy hányszor beszéljük át úgyse fogunk egyetérteni. Különben az idő fog mindent eldönteni, de hogy te ezért nem adsz nekem esélyt egy oltári nagy baromság.*Nem győzöm hangsúlyozni.* - Tényleg nagyon hülye vagy.*De most már magamra se veszem, amit mondasz. Egészen addig csókollak, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Nem vedd el magadtól a boldogságtól csak azért mert félsz.*Mondom komolyabban majd ismét megcsókollak.* - Ha nem akarod hogy tovább menjek jobb ha most állítasz le..*Suttogom az ajkaid közé miközben magamhoz ölellek.*
|
|
| |