2025.07.20, Vasárnap, 17:47
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 13:29 | Üzenet # 676
Yaoista
- Csak felkapod a vizet. *Közlöm veled, de mosolygok mellé kicsit.* - Mert az vagy... mert nem érted meg, amit mondok. *Persze ezt én se gondoltam komolyan.* - Ez igaz. *Valóban nem értettünk egyet ebben.* - Nem csak ezért... *Mondom komolyan, hiszen kifejtettem már a dolgokat. Csak csúnyán nézek rád arra, hogy lehülyézel.* - Nem a boldogságot veszem el... *Épp, hogy megvédem magam. Természetesed csókodnak ismét nem tudtam ellenállni. Túl finom volt.* - Nem fair ezt mondani, miközben így csókolsz és ölelsz... *Suttogom ajkaidra. Mégis hogy mondhatnék nemet, mikor így ölelsz engem. Annyira jó érzés volt, én se akartalak elengedni, de tudtam, hogy az lesz a helyes lépés.* - Egy valamit higgy el nekem... *Nézek a szemeidbe és közben leszaladt ismét egy könnycsepp az arcomon.* - Nekem se könnyű. *Nem esik jól, hogy azt hiszed, nekem ez semmi, mikor ez nincs így.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 13:43 | Üzenet # 677
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen és ez mind miattad van.*Közlöm veled.* - Chh miért te megérted amit mondok?**Vonom fel a szemöldökömet. Még így is kettőnk közül akkor is te vagy a hülyébb.* -  Na legalább ebben.*Ez nálunk azért elég ritka. Nem érdekel, hogy nézel akkor is igazam van.* - Dehogynem azt teszed most hiába kötekedsz.*Akkor is nekem van igazam.* - Te se játszol tiszteségen, akkor én miért tenném?*Vigyorodom el pimaszul.* - Még pedig?*Pillantok rád.* - Elhiszem, most már el.*Mondom komolyan, majd ismét megcsókollak.* - Nagyon kívánlak, érezni akarlak...*Simítok be a felsőd alá.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 14:01 | Üzenet # 678
Yaoista
- Nem igaz. *Morgom neked aranyosan, nem volt komoly.* - Igen, megértem... értem, hogy te hogy gondolsz, vagyis hát amit mondasz. *Annyira azért még nem ismertelek ki, hogy tudjam, hogyan működik az agyad.* - Legalább. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Látod? Most te akarod megmondani a dolgokat. *Közlöm veled és nagyon komolyan nézek, majd elnevettem magam.* - Annyira bénák vagyunk. *Mondom lágyabban.- - Jogos... *Vigyorodra én is csak mosolyogni tudtam.* - Akkor jó... *Örültem, hogy elhiszed nekem. Halványan megremegtem csókodra és hozzád bújtam.* - Én is... *Suttogom ajkaidra. Nem akartalak elengedni. Megfogtam a felsőd alját és elkezdtem lehúzni rólad.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 15:45 | Üzenet # 679
Yaoista
- Most még a morgásod is édes.*Kuncogok.* - Oké megérted, de akkor úgy mondom, hogy nem fogod fel.*Legalábbis mintha meg se hallanál.* - Volt kitől tanulnom.*Nevetek veled együtt.* - Valóban azok vagyunk.*Értek egyet.* - Ennek nagyon örülök és látod ebben is egyetértünk.*Mosolyodom el lágyabban. Segítek levenni a felsőmet és a tiedét is leveszem.* - Különben nem terveztem, hogy ez fog történni.*Meg se fordult a fejembe, hogy ismét idáig juttunk.* - Úgyis addig jó amíg nem beszélgettünk..*Vigyorodom el, majd felkapva elindulok a hálod felé, közben folyamatosan csókollak.* - Még van esélyed megállítani.*Löklek le az ágyra.* - Mit mondasz?*Kérdezlek de közben szinte felfallak a szemeimmel.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 16:11 | Üzenet # 680
Yaoista
*Csak megforgatom a szemem arra, amit mondasz.* - Nagyon vicces vagy. *Kuncogok még halkan.* - Szaporodnak a dolgok. *Mosolyodom el halványan. Mikor lekerült rólunk a felső, finoman végig simítok a hasadon.* - Elhiheted, hogy nekem se fordult meg a fejemben. *Pillantok az arcodra. Pont válaszoltam volna, de akkor felkaptál és csókod utána befogta a szám. Ahogy az ágyon kötök ki és amit mondasz, arra csak pislogok. A szemeid kémlelem hosszan. Nem szólaltam meg, csak felemeltem a kezem és közelebb hívtalak, majd elkapva a karod, magamra húzlak és átölelve a nyakad csókollak.* - Kívánlak, de nem akarom, hogy... úgy nézz, mint múltkor. *Simítok az arcodra.* - Ha megint csak fájni fog, akkor ne... *Adok egy rettentő gyöngéd csókot a homlokodra. Érezni lehetett a mozdulataimon, hogy egyébként mennyire kedvellek és akarlak téged.* - Ha csak rajtam múlik... addig akarok veled szeretkezni, amíg mozogni bírok. *Ismerem be. Az alkohol teljesen elfújta minden gátlásom.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 16:51 | Üzenet # 681
Yaoista
- Tudom.*Vigyorgok.* - Pedig azt hittem hogy arra vártam, hogy jöjjek és rádmásszak.*Viccelődöm. Várok, amíg nem mondasz semmit majd csak elmosolyodom és viszonzom a csókodat.* - Nem fogok, tisztában vagyok a dolgokkal.*Mondom, majd a gesztusodra lágyabban elmosolyodom.* - Ez a kérésed szívesen teljesítem.*Csókollak meg.* - Ha tudtam volna hogy az alkoholtól, ilyen kis kezes bárány leszel, akkor leitattalak volna.*Nevetek fel.* - Tudod örülök, hogy így alakult az estém és most itt lehetek veled. Ennyitől hogy csókolhatlak már kezdek felizgulni, szegény lány pedig bármit tett semmi hatást nem ért el.*Pedig tudta a dolgát és tényleg jó csaj volt.* - Milyen jó hogy holnap hétvége így nem baj, ha egész nap az ágyat fogod nyomni.*Vigyorgok, majd megcsókollak de már sokkal vadabbul.* - Most már tényleg nem szabadul.*Most már nem vagyok zavarban nem úgy mint múltkor.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 17:33 | Üzenet # 682
Yaoista
- Lehet fantáziáltam róla. *Vicceltem el én is a dogot.* - Akkor jó... *Nyugszom meg.* - Jól hangzik. *Ölellek magamhoz csókod közben.* - Majd holnap a fejfájástól nem leszek az és de szemtelenek lettünk hirtelen. *Kuncogok halkan.* - Szóval tőlem elég pár csók? Akkor mi lesz, ha ezt csinálom? *Simítok farkadra és finoman megmarkollak nadrágon keresztül.* - Hatásos? *Kezdelek el izgatni kicsit jobban.* Igaz... *Csókod teljesen magával ragadt, de simogatásod nem hagyom abba.* - Nem is akarok... *Mondom egész aranyosan.* - Leszopjalak? *Nyalok a füledbe.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 17:55 | Üzenet # 683
Yaoista
- Végülis én is sokat fantáziálok rólad.*Kuncogok, amit ugye már ki is fejtettem neked.* - Nagyon jó is lesz.*Csókolok a nyakadba.* - Igen ebben biztos voltam.*Nevetek fel.* - Most mond azt hogy nem áll jól.*Vigyorgok. Elég élesváltás mindkettőnknél, ahogyan viselkedünk, de meg kell hagyni ez  a felállás jobban tetszik.* - Igen elég, tudod jól hogy a puszta látványod felizgat.*Nyögök fel.* - Igen nagyon.*Nyögök fel jobban.* - Akkor jó.*Mosolyodom el, majd a kérdésed igen csak meglepsz a kérdéseddel és azért kicsit erre zavarba jövök.* - Igen szeretném.*Pattanok le rólad és gyorsan mindent lekapok magamról meg akkor már rólad is. Megcsókollak, majd kényelembe helyezem magam és hát láthatod hogy már félig merev vagyok.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 20:55 | Üzenet # 684
Yaoista
- Mondanám, de hazudnék. *Mosolyodom el egy kicsit. Jó volt kicsit azt érezni, hogy hogyan civakodnánk egy kapcsolatban.* - Ez tetszik... *Vigyorgok egy kicsit, főleg nyögéseidre. Meglepődtem, ahogy lepattantál, azt hittem hagysz kibontakozni, de meg keleltt jegyezni... baromi szexi volt, ahogy kényelembe helyezted magad.* - Türelmetlen. *Kuncogok halkan. Odamásztam hozzád immár meztelenül és hosszan megcsókoltalak, majd a nyakadba harapok finoman. Szép lassan végig csókoltam a felsőtested, majd megfogva farkad végig nyaltam rajta. Addig izgattalak, amíg kő kemény lettél, akkor pedig áttértem a combodra, hogy kicsit húzzalak.* - Olyan édes, hogy így reagálsz. *Kuncogok halkan éss makkod kezdem szopogatni komótosan.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 22:17 | Üzenet # 685
Yaoista
- Helyes.*Kuncogok.* - Azt gondolom, de ezzel eddig is tisztában voltál.*Hiszen mondtam na meg tapasztalhattad is.* - Ilyen ajánlatra ne csodáld.*Nevetek fel, amit csak a csókodra hagyok abba.* - Az se zavar ha nyomot hagysz.*Nyögök fel.* - Olyan jó érezni..*Sóhajtozok és a farkamra jobban felnyögök.* - Nagyon jó vagy.*Túrok a hajadba és igen hamar kőkemény leszek.* - Te pedig igazi mocsok vagy, de még ezt is élvezem.*Szorítom meg kicsit erősebben a hajadat.* - Remélem tudod hogy ezt visszafogod kapni.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 22:26 | Üzenet # 686
Yaoista
- Rendben. *Mondom a nyomra. Biztos, hogy fog rajtad maradni.* - Tudom. *Vigyorgok, hiszen már kergettelek így az őrületbe.* - Szereted, ha mocsok vagyok. *Játszadozok tovább.* - Bíztam benne. *Suttogom halkan és hirtelen tövig nyelve kényeztetlek. Élvezetet akartam adni neked és szeretkezni veled. Kívántalak nem kicsit. Gondoltam adok neked egy kis műsort is, szóval a fenekemhez simítva elkezdem magam izgatni, majd lassan betoltam egy ujjam. Persze a farkad folyamatosan szoptam közbe és igen csábítóan néztem rád.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 22:58 | Üzenet # 687
Yaoista
- Igen szeretem.*Mosolyodom el lágyabban és igen csak szerelmesen.* - Basszus.*Nyögök fel, nem sok kellett, hogy elélvezzek.* - Mit csinálsz?*Hirtelen azt hiszem, hogy biztos a pia miatt képzelődőm, de nem így van.* - Elmondhatatlan, hogy mennyire szexi vagy..*Ezzel csak még jobban feltüzeltél.* - Elfogok menni....*Mire kinyögöm el is élvezek, de rögtön kemény leszek.* - Elképesztő vagy.*Még mindig a hatásod alatt vagyok.* - Folytasd... játsszál még jobban magaddal..*Felülök, hogy jobban lássalak.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 23:13 | Üzenet # 688
Yaoista
*Tudtam, hogy be fog jönni a dolog és el tudlak ezzel csábítani. Jó volt, hogy szóltál, így még jobban rá tudtam gyorsítani a fejemre. Élvezeted minden cseppjét lenyeltem természetesen.* - Ugyan olyan kemény... *Nyalom meg a szám, mikor elválok farkadtól. Kérésedre buján rád nézek, majd szemből az öledbe másztam és kényelmesen elhelyezkedve újra magamba nyomtam az ujjam. Halkan nyögtem rá és előre simítva a farkam is simogatni kezdtem. Közben persze végig nyögtem.* - Csókolj meg... *Kérlek meg vágyakozva.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 23:55 | Üzenet # 689
Yaoista
- Akkor lenne baj, ha nem lenne kemény.*Vigyorodom el.* - Mondom én hogy a puszta nézésedtől keményebb leszek.*Eddig is csábítónak találtalak, de ez egyre jobban fokozódik.*Amint az ölembe ülsz egyik kezemmel a popsidba markolok.* - Már pont így akartam tenni.*Csókollak meg.* - Ne húzd ki az ujjad.*Suttogom az ajkaid közé és egyet én is feldugok neked.* - Milyen forró vagy.*Suttogom ajkaid közé.* - Alig várom hogy benned legyek.*Szabad kezemmel eltolom a farkadon lévő kezed és én kezdelek el simogatni.* - Jó érzés?*Kérdezlek és amennyire tudom beléd nyomom az ujjamat, az ajkaidtól pedig egy perce se vállok el.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 00:22 | Üzenet # 690
Yaoista
*Nagyon jól esett csókod, édesen bele is sóhajtottam.* - Oké... *Felnyögtem, ahogy megéreztem a te ujjad is, nagyon jó érzés volt.* - Kívánlak... *Suttogom.* - Én is... *Farkamra nyögtem egy nagyobbat, ahogy már te simogatsz. Kicsit még csöpögni is kezdett nedvem.* - Nagyon. *Ölelem át nyakad szabad kezemmel.* - Olyan jó érzés. *Nem csak azért, mert ügyes vagy, hanem mert te vagy, de ezt nem mondom. Finoman a hajadba túrok és megmarkolva csókollak egyre jobban nyögve. Most nem fogtam vissza magam egy kicsit se.* - Nem tudom, hogy meddig bírom. *Lihegem.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 10:57 | Üzenet # 691
Yaoista
*Arra hogy kívánsz édesem elmosolyodom, olyan jó hallani és érezni.* - Ahogyan én is téged.*És ez csak egyre jobban fokozodik.* - Valóban nagyon jó.*Csak rád vagyok és elképzelni se tudom, hogy ez valaha is változni fog. A csókodat hevesen viszonzom, jó hogy nem fogod magad vissza.* - Nem is kell bírnod, annyiszor mész el, ahányszor csak szeretnél.*Még hevesebben kezdek el mindenhol izgatni, egészen addig amíg el nem élvezel.* - Mintha mi sem történt volna..*Kuncogok, hiszen te is rögtön kemény lettél. Kihúzom az ujjamat és csak cirógatni kezdem a remegő ki lyukadat.* - Mond csak betehetem gumi nélkül?*Azon se akadok ki, hogy ha nem a válasz.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 11:58 | Üzenet # 692
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy te is kívánsz engem. Bólintottam egy aprót és nem is kellett sok, hogy elélvezzek. Lihegve dőlök neked és persze az ujjam is kihúztam. Ahogy cirógatsz meg-meg remegtem és halkan nyögtem. Nagyon érzékeny voltam, hogy elélveztem. Elmosolyodom kérdéseden, de válasz helyett, csak közre fogtam az arcod és csókolni kezdtelek ismét.* - Múltkor csak azért mondtam, mert rég volt... *Suttogom ajkaidra. Lassan mozdultam és megfogva farkad óvatosan magamba vezettem. Ugyan laza voltam, de nem vittük túlzásba. Amint tövig benne vagy, kéjesen felnyögök.* - Jason... *Lihegem.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 13:25 | Üzenet # 693
Yaoista
*Csókodat igen csak hevesen viszonzom most még sokkal jobban fel vagyok izgulva és ez nem az alkohol miatt egyszerűen csak egyre jobban kívánlak.* - Értem.*Mosolyodom el, majd hangosabban felnyögök.* - Basszus..*Azért ez váratlanul ért.* - Nem fáj?*Kérdezlek és még nem kezdek el mozogni csak szorosan magamhoz ölellek és csókollak.* - Szólj ha mozoghatok.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 17:01 | Üzenet # 694
Yaoista
*Kicsit elvigyorodtam, hogy megleptelek.* - Kicsit feszít, de minden oké. *Cirógatom meg a pofidat. Én is csak öleltelek és csókoltalak.* - Még várj egy kicsit... *Kérlek meg. Lassan teljesen ellazulok, persze közben végig csókollak. Alig szakadtam el ajkaidtól, annyira jó volt. Óvatosan megmozdultam próbaképp és nyögtem egy nagyot csókunkba.* - Mozoghatsz... *Simítok végig arcodon.* - Csináld, ahogy jól esik... -Suttogom füledbe és még a nyakadba is haraptam.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 17:59 | Üzenet # 695
Yaoista
- Ebben biztos voltam, de tudod szeretem a veszélyt.*Harapok finoman a nyelvedre, ahogyan végig nyalsz az ajkaimon.* - Tetszik, hogy a nagy szád ellenére ilyen könnyen zavarba jössz.*Igen csak élvezem.* - Igen játszani.*Bólintok, majd én is csak nevetek.* - Őszintén, ha végig gondolod, akkor rájössz hogy ez a én esetben teljesen normális.*Ennyire már kiismerhettél.* - Szóval teljesen jók vagyunk.*Kuncogok.* - Lesz még rá bőven alkalmunk..*Vigyorgok.* - Mondjad édes.*Csókolgatom tovább a nyakadat amíg fel nem húzol egy csókra.* - Én is téged.*Simítok végig az arcodon a csók után.* - Ideje lenne, hogy mást is megkóstoljak, igaz?*Markolok a farkadba.* - Már kényelmetlen lehet.*Kuncogok és le is szedek rólad mindent.* - Baromi szexi vagy...*Mérlek végig. Alap nagyon jól mutattál, de a piercingjeid csak fokozták. Kapsz még egy csókot, majd végig csókolom a testedet, egészen le a farkaid.* - Szép.*Kezdek el simogatni, miközben a makkodat szopogatom, semmit se akarok elsietni.* - Azért ez nagyon fájhatott..*Birizgálom meg a nyelvemmel a piercinged.* - De megérte és gondolom, ettől csak még jobb minden.

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 19:55 | Üzenet # 696
Yaoista
- Akkor jó.*Semmiesetre se akarok fájdalmat okozni.* - Ameddig csak szeretnél.*Addig csak csókollak és ölelgetlek, amíg meg nem mozdulsz, mire jobban felnyögök.* - Rendben.*Kezdek is el lassan mozogni.* - Vagyis ahogyan jól esik nekünk.*Javítalak ki. A harapásodra még keményebb leszek, a nyakam igen csak érzékeny pontom és ha rólad van szó ez is fokozodik.* - Olyan jó forró vagy.*Gyorsítok kicsit a tempómon és igyekszem eltalálni a gyönyörpontodat.* - Mond hogy tegyem még jobbá...*Belátom hogy te vagy a tapasztaltabb és minél több élvezetet akarok neked nyújtani.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 20:50 | Üzenet # 697
Yaoista
*Mikor megmozdulsz, a levegő is bennem szakad.* - Igen... *Édes, ahogy kijavítasz engem.* - Ennyire érzékeny a nyakad? *Kérdezem egy sunyi vigyorral és mivel a válasz igennek tűnt, tovább folytattam és harapdáltam a nyakad.* - Te pedig még keményebb. *Lihegem elégedetten. Ahogy gyorsítasz, nagyobbat nyögtem.* - Ezt folytasd... *Suttogom ajkaidra és hosszan megcsókollak.* - Mozoghatsz sokkal keményebben. Finoman végig simítok mellkasodon.* - Dugj meg, mintha nem lenne holnap. *Közlöm veled, hiszen végülis nem is lesz holnap.*

MioDátum: Hétfő, 2021.02.15, 17:53 | Üzenet # 698
Yaoista
*Elvigyorodom a reakciódon nagyon édes és egyben igen csak szexi.* - Igen nagyon.*Erősítem meg nem mintha szükséged lenne rá.* - Alapból érzékeny melletted meg főleg.*Még inkább keményebb leszek.* - Csak is miattad.*Senkire nem reagáltam még így és jelenleg nem is tudom elképzelni, hogy ez változni fog.* - Oké...*Suttogom az ajkaid közé és hevesen viszonzom a csókodat. A legfontosabb hogy neked minél jobb legyen. El akarom érni, hogy a tested csak rám vágyon. A kijelentésedre ha lehet még keményebb leszek, de egyben zavarba is jövök kissé.* - Basszus rohadt szexi vagy.*Letollak magamról és kutyapózba húzlak fel.* - Te mondtad.*Végignyalok a gerinced vonalán, majd finoman beleharapok a popsidba.* - Fincsi.*Nyalok végig az ajkaimon, majd egy határozott mozdulattal beléd hatolok és mozogni kezdek.* - Megőrjítesz.*Nyögöm, minden mozdulatomból lejött, hogy mennyire oda vagyok érted.*

szela00Dátum: Kedd, 2021.02.16, 19:32 | Üzenet # 699
Yaoista
- Ez tetszik. *Vigyorodok el még jobban, ahogy kóstolgatlak.* - Most tényleg zavarba jöttél? *Húzom az agyad, nem bírtam ki. Hagytam, hogy letolj magadról és még ki is tolom neked a fenekem.* - Igen... Gerincemre megremegtem, annyira jól esett és harapásodra nyögtem egy aprót. Ahogy tövig lökted magad rögtön, igen hangosan és kéjesen nyögtem fel.* - Nagyon jó... *Lihegek és nyögök vegyesen. Kicsit összeszedve magam én is mozogni kezdek és többször rászorítok farkadra.* - Jason... *Teljesen oda voltam.*

szela00Dátum: Kedd, 2021.02.16, 19:55 | Üzenet # 700
Yaoista
- Akkor jó. *Kuncogok kicsit.* - Eh, ilyen még sosem volt. *Ismerem be. Másra sosem reagáltam így, mint rád.* - Ott a pont. *Kuncogok.* - Valahogy úgy. *Mosolyodom el. Nyakamra egyre jobban kezdek beindulni. Belesimul arcom a kezedbe, teljesen elbűvöltél.* - Talán... *Felnyögtem, ahogy megmarkoltál.* - Eléggé... *Ismerem be lihegve. Én is segítettem vetkőztetni magamat és téged is. Nem ér, ha csak én vagyok pucér.* - Te is... *Alig tudok betelni a látványoddal. Apró csókjaidra egyre jobban nyögtem. Farkamra jobban kiengedtem a hangom, főleg ahogy szopogattad a makkom.* - Ahh... *Remegek meg édesen.* - Nem volt kellemes utána egy pár napig. *Ahogy megmozdítod a nyelveddel, kéjesen felnyögök ismét.* - Nagyon érzékeny... *Lihegem és láthattad, hogy ennyitől csöpögni is kezdett a farkam.*

Keresés: