De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 20:18 | Üzenet # 701 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Gondoltam.*Kuncogok, kinek ne tetszene.* - Persze, hogy zavarba jöttem. Nekem ez újdonság és mint mondtam már ha rólad van szó minden fokozódik.*Igaz a rossz dologra is, azért is reagálok érzékenyen.* - Igen, nagyon jó.*Nyögök fel jobban a mozgásodra és a szorításodra.* - Isteni vagy..*Felhúzlak és fél kézzel magamhoz ölellek és másikkal odafordítva az arcodat megcsókollak, szinte tépem az ajkaidat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 21:59 | Üzenet # 702 |
 Yaoista
| - Annyira édes vagy. *Mosolyodom el. Hihetetlen, hogy így tudtál rám reagálni. Egyszerűen imádnivaló vagy. Ahogy felhúzol, megtámaszkodok egyik karommal a falon, hogy ne kelljen annyira tartanod. Csókod hevesen viszonozom, miközben folyamatosan nyögtem. Ez teljesen más volt, mint a korábbi szeretkezésünk. Most tényleg elengedtük magunkat.* - Ezt csináld még... *Suttogom ajkaidra és folyamatosan csókollak. Nem kellett sok és elég nagyot élveztem, de még mindig kemény maradtam. Lihegve dőlök előre, mert képtelen vagyok tartani magam. Félig feléd fordulok és édesen rád mosolyogtam.* - Annyira szépek a szemeid... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 22:49 | Üzenet # 703 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy így gondolod.*Nem zavart, hogy édesnek találsz.* - Oké..*Így is teszek és csak hajtom magunkat a csúcs felé. Amint elmész én se bírom tovább és beléd élvezzek, bár nem szándékosan.* - Ne haragudj, nem volt szándékos.*Lihegem és kihúzom a farkamat, de érezheted hogy én is ugyan olyan kemény vagyok. Rád dőlök, ahogyan te is így teszel és a füledbe lihegek.* - Köszönöm..*Mosolyodom el lágyabban.* - Ahogyan a tiéd is, olyan gyönyörű mint te magad.*Csókollak meg. Hátadra fordítalak és a lábad feltolva ismét beléd hatolok.* - Valamit megígértem és látom korántsem volt neked se elég.*Markolok a farkadba.* - Olyan jó érzés.*Összekulcsolva az ujjainkat lassan mozogni kezdek és közben folyamatosan csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 22:09 | Üzenet # 704 |
 Yaoista
| *Arra, hogy belém élveztél csak nyögtem egyet ismét.* - Semmi baj... *Lihegek én is igen csak erősen. Leheletedre tiszta libabőr lettem. Ahogy kihúzódsz belőlem, csak ismét nyögök és megremegek. Bókodra elmosolyodom és egy kicsit el is pirulok. Csókod hosszan viszonzom. Helyezkedtem, ahogy szeretnéd, majd farkadra ismét nyögök.* - Nem volt... *Annyira kívántalak még mindig, szinte égett érted a testem. Megszorítom kezed és lassan köréd fontam lábaim is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 22:52 | Üzenet # 705 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nem akarok neked rosszat.* - Így csak még szebb vagy.*Látszik rajtam hogy tényleg mennyire oda vagyok érted.* - Hosszasan foglak egész éjszaka szeretni.*Suttogom az ajkaid közé. Egyik kezemmel elengedlek és combodon végig simítva finoman belemarkolok.* - Egyre jobban és jobban kívánlak..*Lehelem a füledbe, majd a nyakad kezdem el csókolgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2021.02.18, 21:57 | Üzenet # 706 |
 Yaoista
| *Bókodra elmosolyodom és megcsókollak.* - Nem is vártam kevesebbet. *Kuncogok halkan. Ahogy elengedsz és végig simítasz combomon, halványan megremegtem az érzésre.* - Én is téged. *Ismerem be és nyakamra még szűkebb lettem farkad körül.* - Bátrabb vagy. *Jegyzem meg és nyakadba harapok.* - Tetszik. *Jegyzem meg és újra ajkaid kerestem, teljesen magával ragadt a helyzet. Tudtam, hogy pár év és nem csak egy baromi helyes fiú leszel, hanem olyan férfi, akit sose tudnék elengedni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.19, 21:32 | Üzenet # 707 |
 Yaoista
| *A csókodat hosszasan viszonzom.* - Nem is mernék kevesebbet tenni.*Nevetem el magam de komolyan gondolom.* - Ennek nagyon örülök.*Tényleg boldogsággal tölt el.* - Milyen érzékeny vagy.*Célzok arra, hogy szűkebb lettél.* - Én is így érzem.*És ez csak fokozódni fog, főleg ha még leszünk együtt.* - Akkor még jobbá teszem.*Lábaid feljebb tolva még mélyebbre megyek benned és hevesebb tempót diktálok, minél jobban az őrületbe akarlak kergetni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 11:38 | Üzenet # 708 |
 Yaoista
| *Aranyos volt, ahogy felnevettél.* - Nem tehetek róla... *Lihegem, hiszen csak most élveztem el. Persze alapból ennyire érzékeny lettem volna veled, de jól tudom tagadni a dolgokat. Hátra vetem fejem mozdulatodra és úgy nyögtem tovább minden lökésedre. Jobban megszorítom kezed is és nem bírom, teljesen váratlanul elélveztem újra, de még mindig kemény voltam. Aléltan pihegek és nézek szemeidbe. Szabad kezem felemelem és gyöngéden az arcodra simítok. Nagyon finoman cirógatni és elmosolyodom.* - Annyira igazságtalan ez a helyzet... *Suttogom halkan, majd közelebb húzva a csókodat kértem újra. Hosszasan szeretkezünk, nem nagyon akartalak elengedni most. Fürdés és még egy menettel később csak pihentem melletted és ölellek.* - Meg se tudok mozdulni... *Suttogom, mert kicsit berekedtem a sok nyögéstől.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 12:15 | Üzenet # 709 |
 Yaoista
| - Nem is mondtam és azt sem, hogy nem élvezem.*Vigyorodom el. Meglep ahogyan elmész, amitől csak még szűkebb leszel a látványodról nem is beszélve, így én is elélvezzek, de mint te rögtön kemény leszek. A kezedre simítok majd csak bólintok.* - Valóban...*Inkább most nem mondom, hogy ezen te változtathatnál, nem akarom elrontani a hangulatot. Elmosolyodom és rögtön megcsókollak. Fantasztikus veled az egész éjszaka, még sosem volt részem ilyenben.* - Azt nem csodálom.*Kuncogok, azért én is igen csak elfáradtam.* - Még a pia is kiment belőlem.*Nevetek fel.* - Amilyen rosszul indult a nap, olyan jól végződött.*Mosolyodom el lágyabban.* - Örülök neki, nem szeretek veled rosszban lenni.*Közben folyamatosan cirógatlak.* - Olyan szép vagy, nem bírlak veled betelni.*Nézlek igen csak szerelmesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 13:32 | Üzenet # 710 |
 Yaoista
| - Belőlem is... még Renji aggódott, hogy rosszul leszek. *Kuncogok halkan. Tekintetedre picit zavarba jöttem. Mondtam semmit inkább, csak végig simítva az arcodon adok egy finom puszit.* - Én sem veled. *Nagyon nem szeretek veled veszekedni.* - Te meg még mindig mocskosul édes. *Cirógatom tovább az arcod. Kicsit elhallgatok és csak német nézlek.* - Kérhetek valamit...? *Kezdek bele halkan.* - Nem baj, ha haragszol rám vagy megvetsz... az sem baj, ha nem akarsz hozzám szólni vagy beszólogatsz... *Kicsit jobban magamhoz ölellek.* - Viszont kérlek szépen, ne kérdőjelezed meg azt, hogy nekem is rossz... *Mondom halkan. Most, hogy kijózanodtam, rájöttem, hogy megint mekkora hülyeséget csináltam. Picit megint elhallgattam, majd elmosolyodva lágyan megcsókoltalak.* - Akarod tudni, hogy miért találok ki kifogásokat? *Kérdezek rá, de persze ez csak költői volt.* - Ahogy szakítottunk régen... *Kezdek bele.* - Megviselt azért, pedig az csak egy gyerekszerelem volt. *Egyikőnk se gondolta, hogy örökké tartana és egymás mellett öregszünk meg.* - Ez viszont, ami köztünk lenne, nem az és nem tudom, hogy élném túl azt a pontot, mikor már nem tudnánk együtt lenni. *Biztos voltam benne, hogy sikeres leszel és bejárod a világot.* - Fontos vagy nekem és egyértelműen több, mint csak az egyik diákom... De évek múlva... inkább szidjam magam, hogy mennyire hülye vagyok, hogy elengedtelek, minthogy belepuszuljak a fájdalomba. *Végig cirógatlak közben.* - Tudom, hogy mennyire beléd tudnék szeretni, ha engedném magamnak, ezért próbálok mindent közénk állítani, határokat húzni, amiknek nincs értelme. *Fejezem be és csak tovább simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 13:56 | Üzenet # 711 |
 Yaoista
| - Akkor vele ittál?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ő már csak ilyen kis gondoskodó, nagyon fontos vagy neki.*Mégis csak te vagy a legjobb barátja.* - Látod ebben is egyetértünk.*Kuncogom el magam.* - Tényleg ennyire édesnek találsz? Mert szerintem ezt mondtad rám a legtöbb, ami nem zavar.*Teszem hozzá.* - Attól függ mit.*Teszem hozzá azért, majd csak elmosolyodom.* - Megígérem, de azért nem hibáztatsz, mert azért elég rosszul fejezted ki magad.*Jegyzem meg. Lássuk be, hogy te voltál az aki kettőnk közül vagy rosszul vagy nem is kommunikált velem.* - Amúgy meg a többit se szeretném csinálni.*Nem adsz rá okot, akkor nem is fogok így tenni. Én is hallgatok és csak cirógatlak, majd a csókodat hosszasan viszonozom.* - Persze hogy akarom.*Vágom rá rögtön még ha költői is volt a kérdés. Figyelmesen hallgatlak és egyrészt megértelek, de egyben még se. Azért zavarba is jövök arra amit mondasz és a szívem is hevesebben kezd el verni.* - Basszus remélem tudod, hogy így csak még jobban akarlak és lehet még jobban beléd zúgtam.*Közlöm veled.* - Egy igazi kis bestia vagy.*Csóválom meg a fejemet, de közben mosolygok.* - Nézd Katsu értelek is meg nem is, de ugye ebben nem fogunk egyetérteni.*Legalábbis most még nem és most felesleges ismét belemenni.* - Viszont azt is tudod, hogy milyen makacs és kitartó vagyok és engem egy akadály nem hátráltat meg, sőt éppen ellenkezőleg csak még jobban küzdök.*Ezt már a futásnál is bizonyítottam és ez rád is vonatkozik.* - Ezt ne felejtsd el.*Közlöm veled és mielőtt bármit mondanál hajadba túrva megcsókollak és ebből is érezheted hogy nem a levegőbe beszélek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 19:07 | Üzenet # 712 |
 Yaoista
| - Igen, látta rajtam, hogy nem csattanok ki a jó kedvtől és látta rajtad is, így rákérdezett, hogy mi történt. *Adom meg a válaszom.* - Akárcsak te. *Mosolyodom el.* - Sosem találkoztam valakivel, aki ennyire édes, mint te. *Cirógatom meg az arcod.* - Nem úgy vagy édes, mint aki cuki, teljesen máshogy. *Amolyan leveszel a lábamról szinten.* - Ha mást kértem volna, most tényleg nemet mondtál volna? *Kuncogok halkan.* - Jason.. én egy percig sem hibáztattalak téged semmiért. *Puszillak meg finoman.* - Az még jobb. *Mondom lágyan. Tényleg nem haragudtam volna érte, de így mégis jobb volt. Kicsit felnevettem azon, ahogy rögtön válaszoltál, annyira aranyos volt.* - Nem az volt a célom. *Nézek rád zavartan és kicsit ijedten.* - Akkor bajok lesznek. *Kuncogok halkan.* - Tudom, hogy nem értesz velem egyet. *Mondom kedvesen. Valahol még örülök is neki, hogy nincs így, mert ha egyetértenél velem, akkor az azt jelentené, hogy te is átmentél azon, amin én.* - Nem volt célom most feltüzelni, de úgy tűnik pont azt sikerült. *Csóválom meg a fejem. Mielőtt megszólalnék, te szenvedélyes csókoddal fojtottad belém a szót. Hosszan viszonzom, lihegve válok el tőled.* - Most kemény lennék egyébként, ha nem merültem volna már ki. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 21:49 | Üzenet # 713 |
 Yaoista
| - Igen az ilyet mindig észreveszi és addig nem hagyj békén, amíg el nem mondod. Nagyon jó barát.*Mosolyodom el.* - Köszi ez rólad is elmondható.*Cirógatom meg az arcodat.* - Köszönöm, ezt jó hallani, ettől különlegesnek érzem magam.*Mondom édesen.* - Simán.*Nevetek fel.* - Igen igen már tudom.*Most már nincsenek bennem ilyen kételyek.* - Csak nagyon ki voltam borulva és ilyenkor főleg az érzelmeim irányítanak.*Ami alapból elmondható rólam és ez nálad csak fokozodik.* - Az egy dolog, de ezt érted el.*Nevetek fel.* - Na azért nem kell így nézni.*Jegyzem meg de még mindig nevetek.* - Az biztos.*Értek egyet.* - Igazából az lenne a legjobb, ha te értenél velem egyet.*Jegyzem meg de ezt már csak piamszságból.* - Nem vetted még észre, hogy általában fordítva sülnek el dolog?*Vonom fel a szemöldököm.* - Nos nekem még pár ilyen csók és akkor ismét állni fog a farkam, bár melletted csoda, hogy nem vagyok folyton kemény.*Vigyorgok, de komolyan is gondolom.* - Különben, ha ismét felizgulnál, akkor azzal se lenne gond, hiszen nekem már az is külön élvezet, ha téged kényeztethetlek.*Markolok a popsidba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 11:55 | Üzenet # 714 |
 Yaoista
| - Ne is mond. *Nevettem el magam.* - Valóban az. *Nagyon szerettem őt én is.* - Az vagy. *Kár tagadni. Nekem az voltál, nem is kicsit.* - Szép vagy. *Nevetek veled.* - Semmi baj, megértem... *Hiszen én tehettem róla.* - Csak ha most így viselkedsz, bele se gondolok, hogy mit fogsz művelni, ha még jobban belémszeretsz.* - Micsoda megoldások. *Nevettem el magam, mert ez nagyon tetszett és igazából a te szemszögedből még igaz is volt.* - Kiszámíthatatlan vagy. *Csóválom meg a fejem, de mosolyogva.* - Nem mondom, hogy nem segítenék rajta. *Markollak meg finoman. Fenekemre nyögtem egyet halkan, mert még rettentően érzékeny volt.* - Teljesen kimerültem... *Kuncogok és közben a hátad cirógatom.* - Szerintem nem tudnék most lépést tartani veled. *Kuncogok halkan.* - Elszoktam ettől teljesen. *Tényleg rég voltam én alul.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 13:29 | Üzenet # 715 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Jövök zavarba.* - Most ez meglepő?*Nevetek veled együtt.* - Én se tudom, de majd kifog derülni. Olyan dolgokat váltasz ki belőlem, amit eddig senki más.*Nem tudom uralni az érzelmeim, ha rólad van szó.* - Szerintem teljesen jó.*Végre te is nevetsz rajta és nem leszólsz.* - Nos, ha én az vagyok, akkor te mi vagy?*Kettőnk közül inkább te vagy a kiszámíthatatlan.* - Pedig nem is vártam volna el.*Sóhajtok fel.* - Milyen kis érzékeny vagy.*Vigyorgok és most a bejáratodon simítok végig.* - Ugyan nem is kéne, csak élveznéd kéne a helyzetet.*Látszik hogy igen csak virul a fejem, hogy így kimerültél, persze meg is értem.* - Sokat csináljuk és akkor tudsz lépést tartani velem.*Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 14:51 | Üzenet # 716 |
 Yaoista
| - Kicsit. *Nevetek tovább.* - Értem... *Jövök kicsit zavarba.* - Kreatív vagy, azt meg kell hagyni. *Mosolyodom el. Kérdésedre elgondolkozom egy pillanatra.* - Őszintén? Teljes káosz. *Válaszolok nevetve, mert valóban az voltam, ha rólad van szó.* - Mondhatni egy tömegszerencsétlenség játszódik le bennem miattad nap, mint nap. *Kuncogok tovább, mert persze ezt annyira nem bántam, mint állítottam.* - Tudom, de ha már itt vagyunk... *Mosolyodom el.* - Meglep? *Kérdezek vissza és bejáratomra meg is remegtem.* - Persze és hagyjam, hogy lekörözz. *Kuncogok halkan és hozzád simulva hosszan megcsókoltalak.* - Micsoda nagy szavak. *Nem akartam elrontani, szóval ennyibe hagytam és a nyakamra is nyögtem egy aprót.* -Na tessék viselkedni, mert seggbe rúglak. *Kuncogok és homlokom megtámasztom a tiéden. Finaom az arcodra simítok és adok egy lágy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 17:46 | Üzenet # 717 |
 Yaoista
| - Ennyire azt hittem hogy már ismersz.*Mosolyodom el.* - Veled kapcsolatban meg főleg.*Nevetek fel.* - Ezt bóknak veszem.*Mosolyodom el, majd ismét csak elnevetem magam.* - Ez nagyon édes volt, komolyan büszke vagyok magamra.*Nagyon tetszik ez a élés váltás tőled.* - Igaz, de én azt se bánom, ha csak én kényeztethetlek.*Annak is örülök, hogy azt megtehetem.* - Nem lep meg.*Vigyorgok még egyszer végig simítok a bejáratodon, majd a hátad kezdem el cirógatni.* - Ohh szóval csak ez zavar? Nézd engem nem zavar, ha csak te kényeztetsz.*Jegyzem meg a csók előtt amit hosszasan viszonzok.* - Lehet, de azt is tudod hogy nem csak a levegőbe beszélek.*Ezzel te is tisztában.* - Nos ha te nem viselkedsz én meg seggbe duglak.*Muszáj volt lecsapnom, pedig azért veled így nem beszélnék, de ez nagyon magaslabda volt. Én is az arcodra simítok és úgy csókollak, de még mindig kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 19:55 | Üzenet # 718 |
 Yaoista
| - Igen, ismerlek és tudom, hogy szeretsz a kedvemre tenni. *Mosolyodom el.* - Egyébként tényleg büszke lehetsz. *Senki más nem gyakrolt rám ilyen hatást, csakis te.* - Édes vagy. *Mosolyodom el ismét és az arcodra simítva adok egy apró csókot. Újra megremegek az érzésre és érzékenyen nyögtem egyet. A hátamra pedig kellemesen sóhajtottam egyet.* - Fura is lett volna, ha zavar. *Nevetek fel.* - Tudom, hogy komolyan gondolod. *Akkor se nagyon akartam jobban belemenni ebbe most. A folytatás nagyon meglep és csak pislogni tudok pár pillanatig, majd elnevettem magam.* - Vigyázz mit mondasz, mert még te jársz úgy. *Vigyorgok pofátlanul. Még egy darabig csókollak, majd mikor elváltunk, a fenekedre simítottam és megmarkoltam.*- Hm, kis formás... *Megkóstolnám a későbbiekben az biztos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 21:40 | Üzenet # 719 |
 Yaoista
| - Igen nagyon szeretek csak egy dolgot nem szeretnék megtenni.*Ugye hogy hagyjalak békén, de ezt ki se kell mondanom.* - Az is vagyok.*De ezt nem szállva mondom, hanem édesen.* - Ő se érte ezt el nálad?*Célzok itt Rokurora.* - Valóban, csak arra gondoltam, hogy én így nem akarok veled versenyezni.*Igazából nem ez a első hogy ilyen megjegyzést teszel. Ugye már jöttél a testemmel is, hogy nem ér, hogy így nézek ki.* - Igen most már elhiszed.*Hiszen az elején kételkedtél benne. Magam se tudom, hogy milyen reakcióra számítottam, de nem erre. Hirtelen meg se tudok szólalni csak a csókodat viszonzom. A simításra felsóhajtok majd továbbra is picit hallgatok.* - Ha rólad lenne szó, akkor nem bánnám.*Vallom be de most nem akkora szám és tényleg elvörösödöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2021.02.25, 23:32 | Üzenet # 720 |
 Yaoista
| - Makacs vagy. *Mosolyodom el halványan.* - És ha egy csókot kérek? *Kérdezem sunyin.* - Meg se lep. *Nevetek fel.* - Rokuro? Vele más volt... Ő nem zavart így össze, mint te. *Ismerem be.* - Tudom. *Mosolyodom el. - Igazából már az elején is elhittem. *Nem akartam hazudni, már úgyis mindegy. Élveztem, hogy beléd fojtottam a szót és már pont mondtam volna, hogy csak vicceltem.* - Tényleg? *Lepődök meg. Eddig is viccelődtünk ezzel, de nem hittem, hogy ezt a választ kapom.* - Maradjunk annyiba, ha úgy érzed, hogy kipróbálnád, akkor mond. *Ledöntelek az ágyra és föléd könyökölve adtam egy hosszú, szenvedélyes csókot.* - Mert tudod jó vagy. *Mosolyodom el, de most sokkal férfiasabbnak tűntem, mint az előbb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2021.02.25, 23:58 | Üzenet # 721 |
 Yaoista
| - Nálad nem jobban.*Kuncogok.* - Arra sose mondanék nemet.*Meg is csókollak.* - Az lenne a furcsa ha nem lennék az.*Nevetek fel.* - Igen, ő.*Bólintok.* - Szóval ha úgy nézzük akkor én vagyok az egyetlen, aki ilyen hatással van rád?*Kérdezem kíváncsian.* - Ezt így jó tudni utólag, mert azért valljuk be elég jól tagadtad.*Az a fő hogy végre őszinte vagy.* - Tényleg.*Nem csodálom, hogy megleptelek.* - Azt mondod?*Mosolyodom el és a csókodat viszonzom, majd felnevetek.* - Mintha azt mondtad volna hogy nem tudsz megmozdulni.*Nevetek tovább.* - Tetszik ez a fajta rámenőség.*Simítok az arcodra majd megcsókollak.* - Nem kell mondanom, hiszen látod rajtam hogy ez már így is elégé zavarba ejtő, de mint mondtam ha rólad van szó, akkor benne vagyok.*Akkor se fogom kimondani, hogy csináld de elég egyértelmű, hogy részemről akár most is áll a dolog.* - Senki másnak nem engedném meg, de te különleges vagy és szeretlek.*Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.26, 20:56 | Üzenet # 722 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogy rögtön meg is csókolsz.* - Jogos. *Nevettem el magam. Elmosolyodom, hogy mennyire arra akarod kihozni, hogy csak te hatsz így rám.* - A jelenlegi ismeretségi körömből, igen. *Azért se mondtam azt, hogy csak te vagy rám ilyen hatással.* - Okkal. *Bólintok egy aprót.* - Azt bizony. *Mosolygok és finoman cirógatni kezdem az arcod. Rettentő lágyan figyellek.* - Lábra állni nem tudnék. *Nevettem el magam.* - De csókolózni veled igen vagy hagyjam abba? *Kérdezlek sunyin, mert persze élvezed. Kiélvezem a csókod és úgy hallgatlak.* - Látom, hogy tiszta vörös vagy. *Mosolyodom el, de a végére én jöttem inkább zavarba.* - Te is az vagy... *Csókollak meg ismét hasonló hévvel, mint az előbb.* - Esküszöm, ha nem lennék hulla, most rád ugranék. *Kuncogok halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.27, 00:00 | Üzenet # 723 |
 Yaoista
| - Jelenleg ez így teljesen megfelel.*Nevetek fel.* - Igen most már tudom.*Attól még nekem elég rossz volt, de erről már kár beszélni.* - Nem is arra gondoltam.*Kuncogok.* - Igazából akkor én folytatnám és te viszonoznád, na meg nem mintha abba akarnád hagynád.*Vágok vissza vigyorogva.* - Én meg érzem, hogy totál ég a fejem.*De melletted ez se zavar, na meg azért nem sokan tudnak zavarbaejteni.* - És te mitől jöttél zavarba?*Meg kell hagyni ez a helyzet jobban tetszik. Elmosolyodom, hogy én is az vagyok.* - Kis heves.*Sóhajtok bele a csókba, amit viszonzok.* - Pedig azt hittem hogy kihasználod a helyzetet, sőt eddig a percig meg is voltam róla győződve.*Jegyzem meg.* - Bár azért annyira nem bánom, hogy most nem történt meg, mert tudod erre fel kell készülnöm.*Magyarázom én tényleg úgy vagyok vele hogy többször lefogunk még feküdni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.27, 20:29 | Üzenet # 724 |
 Yaoista
| - Az egy másik kérdés. *Nevettem el magam.* - Édes vagy. *Puszilom meg az arcod.* -Attól, ahogy mondod nekem a dolgokat. *Nem mondtam ki, hogy szeretsz engem.* - Igazából elgondolkoztam rajta... *Valóban szívesen megdugtalak volna, ez nem is kérdés.* - Pontosan erre gondoltam. *Mosolyodom el és finoman megcsókollak.* - Ez nem olyasmi, amibe csak úgy beleugrik valaki, ha az első alkalma. Azonban, ha sor kerül rá, ígérem finom leszek veled. *Csókollak meg újra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.27, 21:13 | Üzenet # 725 |
 Yaoista
| - Már kezdtem hiányolni, hogy ezt mond.*Nevetek fel.* - Hogy szeretlek és különleges vagy számomra?*Én bármikor ki tudom mondani.* - AZ lett volna fura, ha nem sőt még sértésnek is vettem volna.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolyodom el és viszonzom a csókodat.* - Szóval azt mondod hogy erre sor fog kerülni?*Mosolyodom el és ismét viszonzom a csókodat.* - Látod mondtam, hogy nem tudod abbahagyni.*Vigyorodom el pimaszul.* - Különben tudom, hogy finom leszel, megbízom benned és kíváncsi is vagyok meg félek is egybe kissé.*Nevetek fel.* - Azért ne legyen utána versenyem meg az edzést se tudom hogy bírnám és Rengi is tuti rögtön kiszúrni.*Kezdek kissé pánikolni.* - Ne értsél félre nem fogom meggondolni magam de tényleg nem szabad elsietni.
|
|
| |