De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:29 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
| - Rendben.*Bólintok.* - Ez tetszik.*Nevetek fel.* - Magának biztos nem volt semmi nyomisága.*Kuncogok.* - Maga tényleg nagyon kedves.*Mosolygok és az arcom a kezedbe simul, olyan jó érzés, hogy hozzám érsz.* - Nem fogom.*Nevetek fel picit.* - Visszavonom, hogy csak goromba tud velem lenni, mert egyáltalán nincsen így.*Mondom hirtelen. Igaz már nem olyan vészes az idő kint, de azért még elég vacak idő van.* - Mindig itt lakott ebben a városban?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:29 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
| - Ó, dehogynem volt. *Mosolyodom el. Jól esett a bókod és a folytatás is.* - Helyes... *Örültem, hogy nem a helyemre pályázol.* - Örülök, hogy rájöttél végre. *Nyugszom meg.* - Igen, csak annyit nem, amíg egyetemen voltam. Szeretek itt lakni. Nyugodt, békés hely. *Cirógatlak folyamatosan és közben az arcod kémlelem.* - Te elszeretnél majd költözni idővel? *Érdekelt, hogy hova tervezed a jövőd.* - Most már jobb az idő. *Állapítom meg.* - De áram még nincs. *Hiszen azt látnánk és még azért dörrent csúnyábbakat.* - Jobban vagy? *Túrok a hajadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:30 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| - Mégis mi, ha szabad tudnom.*Tényleg kíváncsi vagyok.* - Lássa be, erről maga is tehet.*Jegyzem meg, mert igen csak tudtál szurkálódni.* - Valóban az.*Értek egyet.* - Nos egyetemnél úgyis elköltözöm, na meg remélem a futás miatt sok helyre eljutok, de később szerintem én is visszaköltözöm, mert szeretek itt élni, na meg maga is itt van.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Igen, szerencsére.*Bólintok.* - Igen és ezt csak Önnek köszönhettem.*Mondom édesen és a kezedre simítok de el is veszem kezemet.* - Különben tetszik a lakása, már amit látok belőle.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:30 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| - Jó, igaz... részben. *Azért se ismerem be.* - Értem, szép tervek. *Örültem neked, csak így végképp nem értettem, hogy mit akarsz tőlem. Én nem terveztem, hogy megyek bárhová is, ez pedig egy kis város. Nincs hozzá felszerelés, hogy úgy edzhess, ahogyan a hivatásosok.* - Nem kell semmit megköszönnöd, ez a minimum. *Nagyon lágyan mosolyodtam el.* - Köszönöm szépen, szeretek is itt lakni.* - Egyébként... remélem tudod, hogy gyakorlatilag akkor fogsz tudni visszaköltözni, ha nyugdíjba mész. *Ezt nem viccből mondtam.* - Figyelj... szeretném, ha tényleg elfelejtenél... *Simítok rá az arcodra.* - És nem a korod vagy minden más miatt, amit eddig mondtam... hanem a jövőd miatt. Nem akarom, hogy itt ragadj miattam. *Fényes jövő várt rád, de én abba nem tartoztam bele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:31 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Makacs.*Kuncogok.* - Mondtam, hogy nem volt semmi nyomisága.*Mivel nem feleltél.* - Remélem el is érem.*Bár igen csak kitartó vagyok.* - Kö..*Azzal kapcsolok.* - Értem.*Nevetek fel.* - Hmm azért talán kicsit előbb.*Mosolygok, majd igen csak meglepsz.* - Nos Sensei, erre majd akkor visszatérünk, ha megvalósulnak a terveim és maga a párom lesz és ha minden úgy történik, megfogom oldani mindent.*Mondom igen csak elszántan.* - Tényleg mondhat bármit, nem tud eltántorítani.*Jelentem ki komolyan, még ha ez tényleg egy komoly érv, akkor se.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:31 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| - Direkt nem válaszoltam... *Sóhajtok.* - Nos... tipikus az a béna srác voltam. Pattanás, szemüveg... *Magyarázom.* - De aztán elkezdtem sportolni, a többit pedig kinőttem és kontaktlencse. *Csodákra képes.* - Szerintem menni fog. *Tényleg nagyon tehetséges voltál és a kitartásod is meg volt hozzá.* - Hihetetlen mennyire optimista tudsz lenni... *Én tényleg nem láttam ebben semmit.* - Túl elszánt vagy... *És rettentő naiv.* - Nem mondom akkor, hogy felejts el... de találkozz másokkal. *Hátha beleszeretnél valakibe és engem elfelejtenél.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:31 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| - Komolyan?*Döbbenek le, azért ez igen csak meglep.* - Biztos, hogy nagyon édes volt, akkor is.*Mosolyodom el.* - Egyszer megnézném szemüveggel biztos, hogy jól áll.*Biztos, akkor is tetszenél.* - Köszönöm.*Tényleg sokat számít.* - Ez az egyik erősségem és tényleg jobb így állni a dolgokhoz nem? És az baj? Ez is olyan, mint az optimizmus.*Kuncogok.* - Találkozok én vagyis hát tudja, azért az szex az kell.*Vigyorodom el kissé.* - De biztos vagyok benne, hogy nem fogok különlegesebb személlyel találkozni, mint maga. Tudom nem így gondolja, de én igen. Számomra Sensei az igazi.*Simítok az arcodra, de el is veszem a kezemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:32 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| - Igen... *Sóhajtok egy nagyot.* - Hát nem éppen... *Azért én is mosolyogtam.* - Itthon általában abba vagyok. Kényelmesebb, mint a kontaktlencse. *Nem terhelem a szemem.* - Nem baj, illetve attól függ, honnan nézzük. *Nem volt vicces, amit mondtál és kicsit duzzogtam is.* - Bolond vagy... *Hagytam, hogy az arcomra simíts és belehajtom a fejem. Azért jól esett, rég volt, hogy így értek hozzám.* - Nagy bolond vagy... *Ismétlem meg és végigsimítok az arcodon. Hirtelen ledöntöttelek és föléd kerülve lefogom a kezed, majd mélyen a szemeidbe nézek. Nem mondok semmit, csak megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:32 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - Szerintem igen, de ha egyszer mutat fotót, majd megmondom.* - Maga esetében meg főleg jó, hogy ilyen vagyok.*Kuncogok.* - Az vagyok nem tagadom. Meglep, hogy így reagálsz a simogatásra, nagyon édes.* - Igen igen.*Bólintok és ahogyan ledöntesz az igen csak hirtelen ér és kérdezem miért csinálod, de akkor jön a legnagyobb megdöbbenés és te megcsókolsz. Annyira hirtelen ér, hogy elsőre nem is viszonozom, de amint kapcsolok rögtön viszonozom. Semmit se értek, de nem is érdekel csak csókollak lágyan mégis szenvedélyesen. A kezeimet nem szabadítom ki még és hagyom magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:32 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| *Jól esett a csókod nagyon is, még az se zavart, hogy hatalmasakat dörrent közben. Lassan elválok tőled levegőhiány végett. Persze, hogy alapból bejöttél. Tényleg jó srác voltál és a kor sem zavart igazán. Leginkább csak az, hogy a diákom vagy. Lassan elengedtelek és felültem, de nem néztem rád. Én sem tudom, hogy miért most. Finoman az arcodra simítok és cirógatni kezdelek. Tudtam, hogy nincs jövönk, mégis olyan rohadtul aranyos voltál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:33 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| *Csókunk közben még a dörrenések se zavartak. Sajnáltam, hogy véget ért, olyan finomak voltak az ajkaid. Én is felülök, de le se veszem rólad a szemem. A cirógatásra csak lágyan elmosolyodom.* - Most kaptam meg életem legfinomabb csókját.*Mondom édesen, de így is gondolom.* - Csak még jobban oda vagyok magáért.*Csókolok a tenyeredbe, majd gondolva egyet elfekszem és téged magamra húzva átölellek, de úgy, hogy simán szabadulhatsz, ha akarsz. Sejtettem, hogy most ez csak estére szól, de ettől is olyan boldog vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:33 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Túlzol... *Mosolyodom el kicsit.* - Pedig azért kaptad, hogy elfelejts... *Mondom halkan. Hagytam, hogy magadra húzz és ölelj, nem tiltakoztam. Éreztem, hogy engedtél volna, de most jól esett ez a bánásmód. Nem értettem, hogy miért vagy ennyire oda értem, mi ilyen fantasztikus bennem.* - Tényleg képtelen vagyok megérteni téged. *Mondom ki végül a gondolataim. A fejem a mellkasodon pihent és kicsit elkuncogtam magam.* - Úgy ver a szíved, hogy mindjárt kiugrik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:33 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| - Pedig nem.*Mosolygok, de komolyan gondolom.* - Pont az ellenkezőjét érte el.*Jegyzem meg. Örülök, hogy nem tiltakozol így jobban magamhoz ölellek, hogy még jobban érezzelek.* - Mire gondol?*Kérdezlek, majd csak elmosolyodom.* - Maga miatt van, tényleg úgy érzem, hogy mindjárt kiugrik.*Mondom édesen, de tényleg hevesen vert így ez is engem igazolt, hogy oda vagyok érted. A vihar lecsendesedett és már csak esett, de ezek után eszembe se volt haza menni.* - Tényleg minden rosszban van valami jó.*Suttogom és finoman cirógatom a hátadat. Nagyon gyengéden érek hozzák.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:33 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - Mindenre. *Igazából semmit sem értettem veled kapcsolatban.* - Azért én sajnálom, hogy így bántak veled. *Teszem hozzá, hiszen ezt semmiképp sem érdemelted. Kicsit fészkelődtem, hogy még kényelmesebb legyen, de tényleg hagytam magam ölelni. Lehunytam a szemem és pár percig csak hallgattam a szívverésed és az eső kopogását.* - Szeretném, ha erről nem beszélnél senkinek. *Pillantok az arcodra. Tényleg féltem attól, hogy elveszítem az állásom.* - Rengivel főleg nem. Pletykás... *Motyogom.* - Épp elég az, amennyit tud.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:34 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| - Miért olyan meglepő, hogy oda vagyok magáért?*Nem igen értettem.* - Kedves, de nem tehet róla.*Mosolyodom el.* - Senkinek nem fogom elmondani.*Mondani komolyan.* - Rengi kedveli magát és a barátja, szándékosan sose mondana semmit és eddig se tette. Én se direkt mondtam el, csak rájött, de figyelni fogok, hogy ne beszéljek magáról. Tényleg nem akarok rosszat, csak hát magára tudok gondolni és akkor csak mondom és mondom és keresem a tekintetemmel.*Suttogom zavartan. Kicsit hallgatok végül megkérdezem.* - Örülne, ha elmennék a suliból?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:34 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nem vagyok rossz pasi, de ilyen rajongást még senkitől se kaptam. *Tényleg néha kicsit túlzásnak éreztem, de egyben rettentő aranyos is volt tőled.* - Köszönöm... *Örültem, hogy nem mondod el senkinek, nem akartam balhét.* - Igen, tudom, hogy szándékosan sosem tenné, de nagy a szája és bármikor fecseghet. *Sosem gondoltam, hogy valaha direktből ártana nekem Rengi. Mesédre elnevettem magam.* - Szóval mindig keresel. *Mosolygok, de csak a következő kérdésedig.* - Nos, ez bonyolult kérdés. *Pillantok rád.* - Igazából... ha elmennél, nem aggódnék ennyire... *Lehet még esélyt is adnék neked.* - De őszintén szólva... nem érezném jól magam, ha miattam máshova mennél, illetve jó tudni, hogy mellettem vagy... tudod szeretem nézni, ahogy futsz.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:34 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| - Nos én úgy mondanám, hogy nagyon jó pasi.*Javítalak ki, tényleg túl szerény vagy.* - Nem rajongásnak mondanám az érzéseim, de ezen nem veszünk össze.*Úgy érzem még mindig nem veszel komolyan.* - Oké ez jogos, de őt így kell szeretni.*Mosolyodom el.* - Na szép most is csak kinevet.*Sóhajtok fel, de nem sértesz meg.* - Szereti? Ezt jó tudni.*Mosolyodom el édesen.* - Én se mennék el szívesen. Itt vannak a barátaim és szeretem ezt sulit, na meg Rengit se hagynám itt és magát se, bár ha elmegyek lehet lenne esélyem, de kivárom amíg el nem ballagok.*Elszánt vagyok még mindig.* - Minden kifog alakulni.*Suttogom és adok egy puszit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:35 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| - Tudom, tudom. *Mondom az érzéseidre.* - Ez így van. *Kuncogtam el magam.* - Csak kicsit. *Mosolyodom el, hiszen piszkálódás volt.* - Meg se forduljon a fejedben, hogy elmész. *Puszidra elmosolyodom kicsit. Tovább pihenek és lassan én is átöleltelek rendesen. Sunyin még be is simítok a fölsőd alá és a hasad kezdem cirógatni.* - Hm, kockás. *Vigyorgok, bár az enyém is az volt.* - Egyébként... ha valaha is lefeküdnék veled, te akarnál megdugni? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:35 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| - Értettem.*Mosolyodom el. A kezed meglep és kissé fel is nyögök.* - Megdolgoztam és dolgozok érte, tetszik?*Kérdezlek és akkor már én is a felsőd alá simítok és hátad kezdem el simogatni.* - Ilyen selymesnek képzeltem el.*Suttogom, majd ismét csak megdöbbentesz.* - Tele van meglepetésekkel.*Szinte rád se ismerek, eddig olyan távolságtartó voltál.* - Először is magát nem megdugni akarom, mert az sokkal több lenne.*Javítalak ki.* - Igen vagyis úgy képzeltem, hiszen sose volt bennem senki és nem is tervezem, de ha magáról lenne szó, talán kivételt tennék olykor.*Pedig ez nagy szó nálam.* - Most, hogy ennyire belementünk, maga engedné, hogy betegyem? Volt már passzív?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:35 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - Milyen kis érzékeny vagy. *Azért aranyos volt ez a nyögés ennyikétől.* - Kinek ne tetszene? *Hiszen azért egy szép has, az egy szép has. Nem zavart, hogy a fölsőd alatt jár a kezed.* - Miket szoktál képzelegni? *Kérdezek rá. Figyelmesen hallgatlak és válaszodból lejött, hogy tényleg milyen fiatal vagy.* - Voltam már passzív és igazából nekem az a fontos, hogy együtt lehessek azzal, akit szeretek. *Amúgy nem számított a szerep.* - Mondjuk néha jó felül lenni ilyenkor is. *Az arcodra pillantok.* - Remélem tudod, hogy ez csak elméleti síkon...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:36 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| - Maga miatt egy ilyen simogatásra, azért nem szoktam így reagálni.* - Jogos.*Kuncogok.* - Nos nem csak szexuális dolgokat.*Vigyorodom.* - Például, hogy milyen lehet maga mellett ébredni, amikor még kis kómás és kócos a haja.*Túrok bele finoman.* - Egy hosszú nap után együtt fürdeni és csak összebújni és együtt aludni. Randizni, elmenni ide oda szóval milyen lehet magával járni.*Összegezem.* - Értem.*Bólintok.* - Megértem, de én még nem feküdtem le senkivel úgy, hogy szerelmes vagyok, maga lenne az első.*Vallom be.* - Igen még csak elméleti síkon van, de kitudja mit hozz a jövő.*Simítok az arcodra és nagyon lágyan mosolyodom el.* - Boldoggá tennélek Katsu.*Suttogom és most szándékosan tegeztelek le, persze ez csak egy pillanat műve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:36 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| - Meglepő. *A te korodban azért a srácok többnyire csak a szexre gondolnak.* - És mire szoktál kilyukadni? Milyen lenne velem? *Azért érdekelt, hogy mégis mit gondolsz.* - Nem voltál még szerelmes? *Lepődök meg. Nem hittem, hogy én vagyok az első.* - De már eldöntötted, igaz? *Sóhajtok egy nagyot. Meglepett, hogy letegeztél, de szólok érte. Belecsókoltam a tenyeredbe,, de pár percig nem szólaltam meg.* - Sajnálom... *Mondom végül.* - Amíg a diákom vagy, szó sem lehet róla... és utána... nos addigra mással leszel elfoglalva. *Ott lesz a hírnév, a pénz. Bárkit megkaphatsz, nem velem fogod beérni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:36 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| - Nem vagyok olyan, mint a többi.*És tényleg nem.* - Természetesen nagyon jó.*Mosolyodom el.* - Bár úgy tűnik csak annyi jött le magának, hogy nem csak szexre gondolok.*Jegyzem meg mellékesen.* - Most ez miért olyan meglepő? Ha lennék 30 éves megértenem, de így 17 évesen nem kéne, annyira megdöbbennie, hogy maga az első.*Jegyzem meg, na meg érdekes ez pont elég ellentétes azzal, hogy azon is meglepődtél, hogy nem csak szexen jár az eszem.* - Akkor maga biztos nagyon sokszor volt ezek után.*Ha már én ennyire meglepő vagyok.* - Bizakodó vagyok úgy mondanám.*Mosolyodom el és azért meglep, hogy a tenyerembe csókolsz, de nagyon aranyos mozdulat tőled.* - Most először mondta, hogy sajnálja és hogy azt zavarja, hogy igazából diákja vagyok, ergo tetszem magának.*Hiszen akkor meg se csókoltál volna.* - Mégis mivel? A futással, amivel eddig is?*Kérdezlek.* - Lehet, hogy magának lesz valakije, de nekem biztos nem. Csak magán áll minden és nem rajtam.*Jelentem ki komolyan.* - Két szerelmem van, az egyik a futás, a másik maga.*Simítok az arcodra és végül nem bírom ki és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:38 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| - Igaz, te azért érettebb vagy. *Ezzel egyet kell értenem.* - Nem, nem csak annyi. *De direkt nem térek ki többre. Nem akartam reményeket adni neked.* - Azért mégis egy kicsit. Nem maga a tény, hogy most vagy először szerelmes, inkább, hogy belém. Én is 17 voltam, mikor összejöttem Rokuroval. *Teszem hozzá azért.* - Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokszor hittem magam szerelmesnek. *Nem ugyan az a kettő.* - Ez egy egyszerű tetszik-nem tetszik dolognál sokkal bonyolultabb kérdés. *Legalábbis én annak éreztem.* - Nem csak a futással, de majd rájössz. *A végére pedig sóhajtok egy nagyot.* - Most így érzed... *Jó lett volna, ha ennyire tiszta marad a szíved, de tudtam jól, hogy a profiknál ez annyira ritka és nem hittem benne, hogy pont te leszel a kivétel. Nem ellenkeztem a csók ellen, sőt még viszonoztam is.* - Nekem senki olyan ne jelentsen ki ilyet, aki a fél sulit meghúzta. *Kis túlzással.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:39 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| - Na azért.*Mosolyodom el.* - Akkor jó.*Nem is mondok többet, mert látom, hogy nem akarsz belemenni jobban.* - Értem, látja ez közös bennünk, csak én magát szeretem.*Mondom édesen.* - Akkor csak Rokuroba volt?*Érződik, hogy féltékeny vagyok, azért rá.* - Miért szakítottak, ha szabad tudnom?*Kíváncsiskodom.* - Makacs nagyon, de ezt is szeretem magába.*Mosolygok.* - Nem is tudom, mire kéne rájönnöm.*Tényleg nem értettem, hogy mire gondolsz.* - Akkor is így fogom.*Én is makacs vagyok, nem csak te. Örülök, hogy viszonozod csókom, rendesen ki is élvezem.* - Talán nem féltékeny?*Vigyorodom el és ismét magamhoz ölellek szorosan.* - Az csak szex és ha nem tenném, akkor nagyon nehéz lenne visszafognom magam, így is nagyon nehéz, hogy ne vessem rá magam magára.*Vallom be.* - De, ha szeretné, akkor nem fekszek le senkivel és majd csak futással vezetem le a kanosságom.*Kuncogok, de komolyan mondom.* - Magáért megteszem.
|
|
| |