De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.28, 23:12 | Üzenet # 726 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Csak bólintok, de nem mondok többet.* - Már mondtam, hogy szívesen magamévá tennélek. Ez nem meglepő. *Hiszen édes voltál és nem semmi testtel. Kérdésed nagyon meglepett és nem tudtam megszólalni egy pár pillanatig.* - Mondjuk azt, hogy nem tudjuk mit tartogat a jövő. *Vágom ki magam. Így nem mondtam semmi biztosat neked.* - Nem... és nem is akarom. *Élveztem, hogy most csókolhatlak.* - Vigyázok rád. *Mosolyodom el.* - Ez tök normális, hogy félsz. Én is féltem és aggódtam is. *Nem furcsa dolog. Nagyon édes, ahogy saját magadtól pirulsz el.- Tudod, elsőre nem is kell végig menni. *Puszillak meg.* - Nincs is értelme... ha az ujjakat nem élvezed, akkor azt sem fogod, ha valaki beléd hatol. *Finoman visszabújok melléd és a hasad cirógatom. Még kicsit beszélgettünk, majd lassan bealudtam melletted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.05.09, 11:08 | Üzenet # 727 |
 Yaoista
| - Jogos és ezzel nem vagy egyedül. Rengi is kifejtette párszor na meg kaptam már másoktól is ajánlatot és őszintén nem is igazán tudtam kezelni.*Hiszen rajtad kívül senkinek nem engedném meg és még csak meg se fordult a fejembe, amíg nem jöttél te.* - Valóban nem, de remélem csupa jót.*Mosolyodom el lágyabban, én tényleg bizakodok.* - Nagyon helyes.*Suttogom az ajkaid közé.* - Igen, ebben biztos vagyok.*Teljes mértékben megbízom benned.* - Akkor jó.*Bólinotok.* - Jogos, de van egy olyan érzésem, hogy végig mennék veled.*Mosolyodom el. Kicsit még fent vagyunk, majd elalszunk. Reggel felébredve téged pillantalak meg először, amitől elmosolyodom. Óvatoson kimászok, majd a konyhába megyek. Csinálok kávét és pár szendvicset, majd tálcára rakva őket visszamegyek. Szobába lerakom a polcra, majd az ágyra ülve finoman cirógatni kezdelek, amíg fel nem ébredsz.* - Jó reggelt.*Mosolyodom el és megcsókollak.* - Remélem nem baj, hogy kiszolgáltam magamat.*Pillantok a kajára.* - Hogy vagy?*Célzok itt a fejedre, hátha másnapos vagy, na meg a fenekedre, ami azért biztosan zsibbad.* - Én szerencsére nem vagyok másnapos.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.05.09, 13:34 | Üzenet # 728 |
 Yaoista
| - Meg se lep. *Nevetek Rengire.* - Mit mondtál nekik? *Kérdezem kíváncsian. Érdekelt, hogyan ráztad le őket. Csak mosolyogtam én is, de nem mondtam semmit.* - Nem kell kapkodni. *Puszillak meg finoman. Nagyon kimerült voltam és iszonyat jót aludtam így melletted. Arra ébredtem, ahogy cirógatsz.* - Neked is... *Tiszta kóc voltam és alig voltak nyitva a szemeim, mégis szélesen elmosolyodtam. Csókod viszonzom és csak hallgatlak.* - Nem, persze, hogy nem baj. *Cirógatom meg az arcod.* - Mint akit kétszer kimostak. *Lassan felültem és beletúrtam a hajamba.* - Uhh... *Fájt egy kicsit a fejem és a fenekem is éreztem.* -Akkor jó, ennek örülök. *Mosolyodom el kicsit.* - Mit csináltál? *Nézek a kajára, mert azért éhes voltam. Pár pillanatig figyellek, majd odahúzlak magamhoz és hosszan megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.05.09, 14:50 | Üzenet # 729 |
 Yaoista
| - Megmondtam nekik, hogy én szívesen megdugom őket, de a seggem az tabu. Általában vették a lapot, olykor még kicsit próbálkoztak, de utána azért megértették. Problémám nem volt vele és persze megjegyezték, hogy ha meggondolom magam, akkor szóljak.*Nevetek fel.* - Volt a suliban is rá példa, meg tudod nem csak az idősebb nők bírnak.*Nevetek fel.* - Kis kócos..*Túrok a hajadba.* - Pedig így is nagyon jól nézel ki.*Puszillak meg.* - Csak sima szendvicset, de ha gondolok, azért még egy tojást megtudok csinálni.*Felelem a csók után, amit hosszasan kiélvezek.* - Gyógyszert hozzak?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.05.09, 16:38 | Üzenet # 730 |
 Yaoista
| - Te is az vagy. *Túrok én is a hajadba.* - Neked még betegen is tetszettem. Fura vagy. *Közlöm egy mosollyal az aromon.* - Nem kell, tökéletes. *Nagyon jó érzés volt, ahogy elhúzod a csókom.* - Nem kell semmi. *Átölellek és kicsit úgy maradok.* - Akkor lássuk azt a reggelit. Nagyon éhes vagyok. *Kuncogok halkan.* - Köszönöm, hogy csináltál. *Simogatom meg az arcod. Nem tudtam, hogy hogyan tovább, hogy mi legyen. Miközben ettem, kicsit el is merültem a gondolataimban. Nem tudtam, hogy mi lesz velünk. Úgy éreztem, hogy csak jobban bántalak.* - Örülök, hogy te nem vagy másnapos. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.05.09, 17:07 | Üzenet # 731 |
 Yaoista
| - Mindig az szoktam lenni.*Túrok bele én is.* - Miért lennék fura? Oda vagyok érted, így hát persze hogy mindenhogyan tetszel.*Ez ennyire egyszerű.* - Rendben.*Bólintok és magamhoz ölellek.* - Rendben.*Teszem az ágyra hamit.* - Bármikor.*Puszilom meg a buksidat.* - Én is, remélem te is jobban leszel a kajától. Ettem is előtte meg azért annyit nem ittam és arról nem is beszélve, hogy a sok mozgástól kiment belőlem a pia.*Vigyorodom el pervezül.* - Nem foglak sokáig zavarni, kaja utána haza megyek.*Bár maradtam volna, de úgy vagyok vele, hogy te ezt nem így gondolod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.05.12, 21:34 | Üzenet # 732 |
 Yaoista
| - Igaz. *Kuncogok halkan.* - Fésülködsz egyáltalán? *Piszkállak kicsit. Elmosolyodom kicsit szavaidra, majd finoman megcirógatom az arcodat ismét.* - Tényleg hihetetlenül édes vagy. *Mosolyodom el. Megköszönöm, ahogy az ölembe rakod a kaját és neki is láttam.* - Őszintén szólva... szerintem én nem is ettem tegnap. *Jut eszembe. A bűntudat és a szomorúság teljesen elfelejtette velem, hogy enni is kéne néha.* - Meg én még délután kezdtem Rengivel. *Elég sokat ittam tegnap.* - Szóval tuti segíteni fog. *Eszek tovább nyugodtan, majd csak felhúzom a szemöldököm.* - Nekem úgy rémlik, hogy én is elég sokat mozogtam. *Vágok vissza. Nem akartam veszekedni. Szavaidra picit elhallgatok. Megeszek mindent, majd feléd fordulok.* - Nem mondtam, hogy zavarsz. *Finoman megfogtam a kezed és kicsit megszorítottam, de egyfajta szomorúság csillogott a szemeimben. Kicsit csöndben maradtam, majd az arcodra simítottam.* - De jobb, ha hazamész. A szüleid biztos aggódnak már érted. *Nézek rád lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.05.15, 20:01 | Üzenet # 733 |
 Yaoista
| - Igazából nem sűrűn szoktam.*Nevetek fel.* - Csak ennyit kell tennem és máris jó.*Túrok bele párszor és már szinte úgy áll, ahogyan szokott.* - Még pár igazítás a tükör előtt és meg vagyok, de ugye a kócos haj is jól áll.*Ezt nem bírtam kihagyni. Megfogom a kezedet és a tenyeredbe csókolok.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Pedig még csak most indult a nap.*Kuncogok.* - Akkor nem csodálom, hogy másnapos vagy, te kis rosszaság.*Simogatom meg a fejedet.* - Akkor jó és ha nem elég, akkor csinálok még.*Nem fáradság.* - Nekem meg úgy rémlik, hogy egy szóval nem mondtam, hogy csak én mozogtam, na nem mintha baj lett volna.*Teszem hozzá.* - Komolyan úgy csinálsz, mintha valaha is beszóltam volna arra, hogy idősebb vagy.*Sóhajtok fel. Nem akarok veszekedni, de akkor se értem, hogy miért teszel megjegyzéseket. Én se mondok semmit, amíg te nem és csak eszek.* - Akkor jó.*Vigyorodom el fülig. Én is megszorítom a kezedet és ismét csak várok.* - Nos tudod tegnap bulizni mentem és nem mondtam, hogy ma mikor megyek haza. Úgy volt, hogy az egyik haveromnál alszom, szóval nem aggódnak.*Igazából ez nem is hazugság, csak nem mondtam el, hogy végül, hogyan alakult az estém.* - De ha neked jobb, akkor haza megyek.*Cirógatom meg az arcodat.* - És ne nézzél, ilyen szomorúan, minden rendben van.*Puszilom meg a homlokodat. Én tényleg jól érzem és szomorú se vagyok. Ez most teljesen más eset, mint múltkor volt.* - Jól laktál?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.08.28, 12:50 | Üzenet # 734 |
 Yaoista
| - Ezt örömmel hallom.*Igen csak nagy bók számomra.* - És ez még fokozódni fog.*Markolok a félig már merev farkamba.* - Igen azt vettem észre.*Nyalok rajta ismét végig.* - Finom vagy.*Nyalok végig az ajkaimon, majd tövig nyelvre rendesen szopni kezdelek. Hol a farkad, hol a golyóidat szopom és a kezemmel is rásegítek, hogy minél nagyobb örömet okozzak neked. Addig szoplak, amíg el nem élvezel, minden csepped lenyelem.* - Most még szexibben festesz és ez csak még jobb lesz.*Csókollak meg.* - Megkóstolsz te is engem?*Simulok hozzád, most már igen csak kemény vagyok, ami nem csoda, hiszen baromira izgató vagy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.09.20, 23:34 | Üzenet # 735 |
 Yaoista
| *Ahogy ismét végig nyaltál rajtam, ugyanúgy reagáltam, mint az előbb.* - Örülök... *Lihegek halkan, majd még hangosabban felnyögök, ahogy rendesen szopni kezdesz. Finoman hajadba túrok egyik kezemmel, a másikkal pedig a párnám markolom meg. Nagyon feltüzeltél, szóval ennyire nem is tart sokáig, hogy eljussak a csúcsra.* - Hahh... hahh... baromi jó vagy. *Lihegem, miután elmentem. Csókod közben átölelem a nyakad és magamhoz húzlak.* - El hívogató az ajánlat. *Suttogom ajkaidra és egyik kezemmel közénk nyúlva, simogatni kezdem tagod.* - Milyen nagy már. *Persze még én is kemény voltam. Átfordultam veled, hogy föléd kerüljek és elmosolyodom.* - Annyira jól nézel ki. *Nézek végig rajtad és finoman végig simítok hasadon. Kényelmesen elhelyezkedem és lassan végig húzom nyelvem farkadon többször, szinte csak incselkedve, miközben végig a szemedbe nézek. Végül megfogva farkad tövig nyelve kezdelek kényeztetni. Igyekeztem a kedvedre tenni, de eléggé próbálgattam magam, hogy mivel is tudnám elvenni az eszed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.10.31, 22:20 | Üzenet # 736 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a hajadon.* - Borzaska. *Túrok bele én is még egyszer.* - Ez igaz. *Mosolyodom el.* - Te még álmodban is édes vagy. *Mondom lágyn.* - Valaki elterelte a figyelmem. *Akaratlanul is belesimult az arcom a tenyeredbe.* - Elég lesz, de köszönöm. *Nagyon kedves volt.* - Csak zavarban vagyok. *Cirógatom meg az arcodat.* - Hát kapnál is érte, ha mondanál. *Nevettem el magam és adok egy puszit. Jól is laktam a kajával.* - Istenem... nem ér így mosolyogni. *Dőlök hátra.* - Értem. *Nézek a szemeidbe.* - Igen, jól. *Mondom, de a többire még nem reagáltam. A kezed még mindig fogtam és picit szórakozni kezdek vele.* - Örülök, ha minden rendben van. *Mosolyodom el most már rendesen.* - Nekem más lenne jó, nem az, ha hazamennél. *Jegyzem meg. Kicsit erősebben megfogom a csuklód és odarántalak magam mellé.* - Hány körül kéne hazamenned anélkül, hogy a szüleid kinyírnának? *Kérdezem mosolyogva és finoman cirógatni kezdem az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.10.31, 23:16 | Üzenet # 737 |
 Yaoista
| - Az.*Értek egyet.* - Szóval szerinted is jól áll?*Mosolyodom el.* - Ez tetszik.*Nevetek fel.* - Köszönöm szépen.*Puszilom meg.* - Ez jogos, de utána minden milyen jól alakult.*Nagyon örülök neki, hogy átjöttem hozzád.* - Sajátosan kezeled a zavartságod az már biztos.*Csóválom meg a fejemet.* - Jobban féltem az életemet.*Viccelődöm.* - Miért hogy mosolygok?*Kérdezlek kívácsnian.* - Akkor jó.*Én is befejezem az evést. Elmosolyodom, ahogyan játszani kezdesz a kezemmel.* - Akkor most már ketten örülönk.*Kuncogok.* - Ezt már szeretem.*Célzok arra, hogy rendesen mosolyogsz.* - Szóval akkor az lenne a jó, ha itt maradnék?*Kérdezlek kissé zavartan. Kicsit nyekkenek egyet, ahogyan oda rántasz magad mellé.* - Nos ha sokáig itt maradhatok, akkor az a kinyírás is megéri.*Nevetek fel.* - Különben nem mondtam semmit csak annyit hogy érkezem és majd azért szólok, hogy ma vagy holnap megyek e. Akkor mi legyen?*Kérdezlek izgatottan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 01:49 | Üzenet # 738 |
 Yaoista
| - Őszintén, kevés dolog nem állna jól neked. *Hiszen nagyon helyes voltál.* - Gondoltam. *Kuncogok halkan.* - Valóban. *Hiszen jobb most, mint tegnap volt, az tény.* - Tudom. *Nevetek fel.* - Úgy, úgy. *Mosolyodom el.* - Mint egy nagyra nőtt gyerek. *Azaz öröm, amit mutatsz, az hihetetlen.* - Az csak jó, ha ketten örülünk. *Állapítom meg. Csak tovább mosolygok arra, hogy ezt már szereted.* - Lehet. *Azért se mondtam ki, hogy igen, az lenne a legjobb.* - Azért nem szeretném, ha felnégyelnének. *Kuncogok és közben magamhoz ölellek.* - Szóval ma vagy holnap. *Elmélkedek nagyban és közben cirógatlak finoman.* - Szóval... szeretnél itt aludni ma is. *Nyugtázom a dolgot, de egyenlőre nem mondok semmit, kíváncsi voltam, hogy mit fogsz reagálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 02:27 | Üzenet # 739 |
 Yaoista
| *Nem hittem el, hogy ezt fogod mondani és kicsit el is pirulok.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Nos nem tagadom.*Na meg azért félig még valóban gyerek vagyok.* - Szerintem is.*Kuncogok.* - Szóval csak lehet, értem.*Csóválom meg a fejemet, nem is te lennél, bár nem is zavar.* - Odáig nem fogunk eljutni.*Bújok hozzád.* - Igen, igen.*Bólogatok.* - Naná, hogy szeretnék, de hát ez rajtad áll, de nagyon örülnék, ha veled tölthetném a hétvégét.*Mondom csillogó szemekkel.* - Lehet?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 15:13 | Üzenet # 740 |
 Yaoista
| *Ahogy hozzám bújsz, finoman simogatni kezdem a buksidat. A csillogó szemeid teljesen levettek a lábmról.* - Kezdesz rájönni, hogy tudsz rávenni dolgokra. *Csóválom meg a fejem, majd felemelve állad hosszan és lágyan megcsókollak.* - Lehet... *Bűntudatom volt nagyon, de annyira szerettem volna még kicsit veled lenni, nem gondolkozni, csak élvezni a társaságodat.* - De van egy feltételem. *Teszem hozzá.* - Illetve kettő. Az egyik, hogy hazaszólsz a szüleidnek, hogy holnap mész haza. *Nézek rád szigorúan.* - A másik pedig... hogy nem kezdesz el győzködni engem... *Nem akartam, hogy az egész nap egy vitáról szóljon.* - Jelenleg úgy sem tudsz meggyőzni és nem akarok veled veszekedni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 15:45 | Üzenet # 741 |
 Yaoista
| - Azt mondod? A legszebb, hogy nem is szándékosan teszem, de akkor ezt most megjegyzem.*Kuncogok, amit csak a csókodra hagyok abba.* - Akár három is lehet.*Csak hagyj maradjak itt veled.* - Ezt alapból is így akartam, nem szeretném hogy aggódjanak értem.*Ilyenre mindig figyelni szoktam.* - Rendben van, ez egy nagyon jó ötlet.*Abból csak vita lenne.* - Nagyon szépen köszönöm.*Csókollak meg,* - Telefonálok is.*Így is teszek és megmondom, hogy csak holnap estefele megyek haza.* - Meg is vagyok.*Megyek vissza, de igen csak pörgök.* - Még holmim is van, mert ugye nem tudtam, hogy mi lesz bár ez lett volna a legkevesebb.*Adok neked egy puszit.* - Bocsi mindjárt lehiggadok, csak most annyira megörültem.*Vigyorgok ezerrel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 22:19 | Üzenet # 742 |
 Yaoista
| - Az csak rosszabb lenne, ha nem szándékosan csinálnád. *Kuncogok halkan.* - Helyes. *Örültem, hogy hazaszólsz és annak is, hogy belementél abba, hogy ne beszéljünk a kapcsolatunkról.* - Nincs mit megköszönni... *Suttogom ajkaidra csókunk után.* - Oké. *Én kiterülve bámulom a plafont és elmélkedem rajta, hogy mit is művelek pontosan.* - Rengi le fogja tépni az arcom... *Sóhajtok egy nagyot.* - Akkor jó. *Mosolyodom el rajtad. Puszidra csak elmosolyodom.* - Jó látni ezt a mosolyt rajtad. *Kuncogok halkan.* - Nincs kedved még lustálkodni? *Kérdezem és hát én még meztelenül feküdtem az ágyban.* - Visszabújhatnál még. *Hajtom le a takarót annyira, hogy a felső testem teljesen kilátszódjon, sőt majdnem a farkam is.* - Szerintem egész jó ajánlat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.11.02, 21:05 | Üzenet # 743 |
 Yaoista
| - És az miért rosszabb?*Kérdezlek értetlenül.* - Már megtettem.*Máskor is megfogom ennyire más ismersz.* - Ez csak is miattad van.*Azt nem teszem hozzá, hogy ha velem lennél, akkor még többet láthatnád. Megígértem, hogy nem fogok erről beszélni.* - Akár egész nap lustálkodhatunk.*Mosolyodom el és azért a mozdulatra, nyelek egy nagyobbat.* - Még annál is jobb.*Lekapok magamról mindent és úgy bújok be.* - Túl voltam öltözve.*Nevetek fel. A fejem a pocakodra hajtom és most így ölellek magamhoz.* - Szerintem meg fog fájdulni az arcom a sok mosolygástól.*Olyan boldog vagyok hogy veled lehetek egész nap ráadásul kettesben.* - Azt kell mondjam, hogy kényelmes kispárna vagy.*Meg is puszilom a pocidat, majd vissza is teszem a fejemet.* - Vagyis ugye nem nyomlak?*Emelem fel a fejemet, mégis csak most ettél.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.11.02, 22:51 | Üzenet # 744 |
 Yaoista
| - Azért, mert ha direkt csinálnád, akkor legalább letolhatnálak érte. *Nevettem el magam. Elmosolyodom, hogy miattam van az a mosoly az arcodon.* - Nem is hangzik rosszul. *Nyelésed még én is hallottam, de nem mondtam rá még semmit. Halkan elkuncogtam magam, ahogy seperc alatt már pucéran bújsz be mellém.* - Csak egy kicsit. *Meglep, ahogy elhelyezkedsz, de kicsit se zavar. Finoman nyakadra simítok és finoman cirógatni kezdem hol a nyakad, vagy épp a füled alatt, néha a tarkódnál beletúrok a hajadba.* - Majd egy csók ellazítja. *Simítok végig ajkaidon.* - Örülök, hogy megfelelek az igényeknek. *Nevettem el magam, puszid pedig nagyon édes volt.* - Nem, egyáltalán nem. Pihenj csak így. *Simítok vissza a fejed.* - Nekem is kényelmes. *Nyugtatlak meg. Csak csöndben figyellek és tovább folytatom a cirógatásodat.* - Egyébként néztél már ki sulit, hogy hova szeretnél bekerülni? *Érdekelt, hogy mennyire leszel messzire.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.11.05, 22:41 | Üzenet # 745 |
 Yaoista
| - Ohh értem.*Nevetek fel én is.* - Bár jogos megjegyeztem amit kell, attól még minden ösztönösen jön.*Szerintem ezzel nem mondtam újat.* - Szerintem se, néha mi is lazíthatunk.*Nálam ritkán fordul elő, de veled bármikor megtenném.* - Ez nagyon jól esik.*Sóhajtok fel a simogatásodra, bele is borzongok, annyira jól esik.* - Inkább legyen sok csók, jobb biztosra menni.*Kuncogok, de persze előtte finoman az ujjaidra harapok.* - Ez így van.*Most nem fejtem ki, hogy mennyire is megfelelsz, főleg ha igent mondanál nekem.* - Akkor jó.*Így eszem ágában sincsen megmozdulni.* - Örülök neki.*Mindenkinek jó.* - Erre a kérdésre most nem számítottam.*Megleptél, bár te erre mindig képes vagy.* - Nézelődtem, de még nincsen semmi konkrét. Nem szeretnék nagyon messzire.*Ezt nem miattad mondom, mindig így álltam hozzá.* - Igazából arra várok, hogy kik fognak felkeresni, Rengi azt mondta, hogy most már bármikor megjelenhetnek. Kíváncsi vagyok, hogy hány ajánlatot fogok kapni.*Ebben semmi beképzeltség nincsen.* - Őszintén várom is meg nem is. Egy részről izgalom tölt el, de el is szomorít, hogy itt kell hagynom az otthonom. Legszívesebben vinnék magammal mindenkit.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.* - Nem tudom hogy mit hozz a jövő, de szeretnék minél messzebb eljutni. Engem nem érdekel a pénz és a hírnév se, csak az hogy amit kitüzök magam elé, azt érjem el és ismerjenek el. Annyira meg már megismerhettél, hogy amíg tudok megyek és megyek előre.*Ezt a saját bőrödön is tapasztaltad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.11.10, 21:36 | Üzenet # 746 |
 Yaoista
| - Kis rafinált. *Csóválom meg a fejem játékosan.* - Néha igen. Te sem szoktál nagyon pihenni, ha jól sejtem. *Mindig pörögtél és tudtam, hogy ilyenkor is el szoktál járni futni.* - Akkor csinálom még. *Nagyon édesen reagáltál egy kis cirógatásra.* - Nem venném magadra, ha emiatt fájna az arcod. *Kuncogok én is és persze feltűnt, hogy ráharapsz az ujjamra, de csak tovább cirógatlak. Annyira édes voltál, hogy tényleg bűnbe vittél.* - Ennyire meglep, hogy érdeklődök a jövőd iránt vagy csak az lepett meg, hogy most kérdeztem meg? *Kérdezem kíváncsian.* - Értem. *Titok ennek kicsit örültem, bár a kapcsolatunk tudom, hogy plátói fog maradni, mégis... jó lenne néha látni téged nem csak a képernyőn majd.* - Igen, ilyenkor már jönni szoktak a fejvadászok. Idő, míg végig járnak minden sulit. *Értek egyet.* - Nem kell aggódnod, mindenki meg fog várni. *Puszilom meg a buksidat.* - Ne felejtsd el, hogy még megyünk Mookyulhoz, aki biztos vagyok benne, hogy az első számú támogatód lesz mindenben. *Nem ismertem nagyon, de az rögtön lejött, hogyha nem látna benned fantáziát, nem ajánlotta volna föl, hogy menjünk.* - Nagyon sokra fogod még vinni. *Nézek rád nagyon lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.11.13, 12:04 | Üzenet # 747 |
 Yaoista
| - Csak egy kicsit, azért hozzád képest még gyúrnom kell.*Kuncogok.* - Nem szoktam túlzásba vinni, de az ilyen pihenésekre vevő vagyok.*Mosolyodom el édesen.* - Rendben.*Élvezkedem és persze én is simogatlak téged.* - Azt gondoltam és azért én se.*Hiszen azt jelenti, hogy jó kedvem van.* - Az lep meg, hogy most kérdezed, azt tudom jól. hogy a jövőm érdekel téged.*Túlságosan is, hiszen részben emiatt is nem akarsz velem összejönni, de akkor se fogom feladni.* - Igen tudom.*Bólintok.* - Ebbe...*Hirtelen elharapom a mondatot, hiszen megígértem, hogy nem beszélek rólunk, így nem kérdezek rá, hogy te is.* - Köszönöm.*Mondom végül és egy puszit is kapsz, majd vissza is helyezkedem.* - Miért vagy benne olyan biztos? Mi van ha mégse vállal?*Azért még semmi biztos és ilyen szinten nincs nagyon önbizalmam.* - Mondjuk már maga a felkérés is megtisztelő. Basszus annyira zavarban voltam.*Emlékszek vissza.* - Még milyen zavarban leszek.*Oké te voltál számomra a tökéletes, de azért Mookyul is egy nagyon jó pasi.* - Igazából még mindig nem fogtam fel.*Ha össze is jön, akkor is biztos idő kell majd hozzá.* - Köszönöm szépen.*Csókollak meg, majd ismét visszafekszem.* - Arra gondoltam, hogy kipróbálnám magam komolyabban a gátfutáson is. Tudod a tesin is szeretem és Rengivel is szoktam csinálni. Nem beszéltem még vele, de ugye ahhoz is ért és ha rábólint, akkor belevágnék.*Te vagy az első, akinek ezt elmondom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.11.13, 20:57 | Üzenet # 748 |
 Yaoista
| - Ennek örülök és remélem a többire se lesz panaszod.*Bár sok esélyt nem látok rá, ahogyan fordított esetben sem.* - Szerintem is.*Vigyorodom el és végig simítok magamon, ezzel is fokozva a dolgokat.* - Csak is miattad.*Nyögök fel az érintésedre, már ez is nagyon jól esik. Azt meg külön élvezem, hogy rögtön kemény lettél.* - Ahogyan te is.*Simítok az arcodra és elmosolyodom. Amikor megérzem a nyelvedet a farkadon arra jobban felnyögök. Nem bánom, hogy játszadozol, de azért az a legjobb, amikor tövig nyelve szopni kezdesz.* - Basszus ez nagyon jó...*Nyögök fel hangosabban, az biztos hogy érted a dolgodat.* - Annyira jó..*Simítok a fejedre és csak élvezkedek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.11.14, 22:12 | Üzenet # 749 |
 Yaoista
| *Ahogy végig simítasz magadon, csak jobban beindítasz.* - Ez nagy bók. *Mosolyodom el. Jó volt, hogy így reagáltál rám. Hangod hallani és látni az arcodon, hogy mennyire élvezed, nagyon tetszett.* - Örülök, hogy tetszik. *Engedlek el kicsit és végig nyalok ismét farkadon. Ahogy szoptalak, én is egyre jobban felizgultam. Nem bírva magammal, rásimítottam farkamra és kényeztetni kezdtem magam is. Annyira kívántalak, még engem is meglepett, hogy mennyire. Folyamatosan annyira mélyen nyelem farkad, amennyire csak tudom. Egészen addig csinálom, amíg el nem élvezel. Akkor minden csepped lenyeltem. Lihegve váltam el farkadtól és édesen szemből az öledbe másztam.* - Nagyon finom vagy. *Harapok játékosan alsó ajkadra, majd szenvedélyesen megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.11.14, 22:50 | Üzenet # 750 |
 Yaoista
| - A rutin meg az évek. *Kuncogok én is.* - Akkor jó. *Cirógatom meg most a pofidat.* - Édes vagy. *Nem bírtam ki, hogy ne mondjam.* - Csak úgy eszembe jutott. *Mosolyodom el rajtad. Meglep, hogy elharapod a mondatod.* - Ebbe...? *Kérdezem a folytatást. Nem tudtam elképzelni, hogy mit szeretnél kérdezni. Puszidra elmosolyodom csak.* - Ha nem vállalna, el se hívott volna. *Finoman végig simítok a hatádon.* - Mikor gyakoroltatok tesin és csak beszélgettünk, nem tudott semmit, téged mégis kiszúrt rögtön. Mondtam, hogy tesire csak bohóckodni jársz. *Kuncogok halkan.* - Igen, láttam. *Nevetek fel.* - Rokuro azt mondta, hogy te jobb vagy, mint én voltam a te korodban. *Kuncogok tovább.* - Nagyon cuki leszel. *Alig bírom visszafogni, hogy ne vigyorogjak.* - Igazán nincs mit megköszönnöd. *Hiszen csak őszinte voltam. Csókod kicsit el is nyújtom, és hagytam, hogy visszahelyezkedj.* - Jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Végülis te sprintben vagy nagyon jó, úgyhogy simán lehet, hogy mindenkit lepipálsz ott is.
|
|
| |