De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.11.15, 18:29 | Üzenet # 751 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Így van.*Nevetek fel.* - Most mégis miért?*Sokszor mondod és szeretnék pontosítani.* - Értem.*Mosolyodom el én is.* - Elmondom, de nem akadhatsz ki, mert te kértezted.**Figyelmeztetlek.* - Rád gondoltam, hogy ebbe te is beletartozol e.*Mondom el.* - És ezt miből gondolod?*Kérdezlek, de erre választ is kapok.* - Ohh értem.*Ettől még jobban zavarba jövök.* - Gondolom, hogy élvezted.*Sóhajtok fel, bár megértelek, én is így tettem volna.* - Szóval bejönnék amúgy neki? És neked Mookyul?*Kíváncsi vagyok, hogy nála mennyire számít, hogy seme.* - Na most már fejezd be.*Takarom el az arcomat, hiszen én is tudom, hogy totál égni fogok, de hallani még rosszabb.* - Tudom, tudom de ez olyan ösztönösen jön.* Nagyon sokat jelent, hogy ennyire bízol bennem.* - Ezt is meg kell köszönöm.*Nevetek fel, de mégis komolyan gondolom.* - Mindent meg fogok tenni, ha úgy alakul. Szerinted Rengi belemegy? Minden adottságomat kiszeretném használni, főleg ha van hozzá egy támogató hátterem. Minden beképzeltség nélkül, de tisztában vagyok benne hogy nagyon jó vagyok és ez köszönhető az adottságomnak, szorgalmamnak és a nektek is. Nélkületek nem tartanék itt.*Ezzel mindig is tisztában voltam.* - A szememre a mai napig szoktam kapni beszólást, de azt már jól kezelem, de amikor a teljesítményem szidják, azért olykor szarul tud esni. Tudod nem hittem, hogy a következő amire beszólnak az ez lesz.*Mosolyodom el kissé szomorkásan.* - Naiv voltam és a mai napig az tudok lenni, de talán nincs is ezzel baj, hogy a jót próbálom meglátni az emberekbe.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.11.26, 18:02 | Üzenet # 752 |
 Yaoista
| - Nem csak bók, hanem az igazság is egyben.*Mosolyodom el én is.* - Az nem kifejezés.*Nagyon ügyes vagy. Ahogyan simogatni kezded magad, attól csak még keményebb leszek.* - Micsoda egy perverz óvóbácsi.*Vigyorodom el, de még nem nyúlok hozzád csak élvezkedek. Nagyon jól esik amit csinálsz és mielőtt elmennék, azért szólok, de te lenyeled, ami igazából nem lep meg.* - Ahogyan te is és nagyon ügyes is.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Mond csak mikor szexeltél utoljára?*Kérdezlek és finoman a bejáratodra simítok.* - Biztos végig akarsz menni?*Engem az se zavarna, ha most nem fekszünk le, bármennyire is kívánlak.* - Szeretnéd, ha megint leszopnálak?*Simítok a farkadra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.12.04, 23:38 | Üzenet # 753 |
 Yaoista
| - Akkor jó... *Mosolygok rád.* - Nem mostanában. *Halványan megremegek, ahogy megérzem ujjad. Kérdésed kicsit meglepett.* - Te nem szeretnél? *Hirtelen kicsit elbizonytalanítottál.* - Én... nagyon kívánlak... *Simítok végig mellkasodon, majd lágyan megcsókollak, végül nyakad kezdem kényeztetni.* - ...te engem nem? *Kérdezem halkan, eléggé megijedtem.* - Ha korainak érzed, megértem... én csak... *Látszott, hogy nagyon szeretnék veled lenni, de nem akartam azt, hogy úgy történjen bármi is köztünk, hogy te nem szeretnés.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 02:01 | Üzenet # 754 |
 Yaoista
| - Azért, ahogy viselkedsz. *Mosolyodom el.* - Rendben, rendben. Nem akadok. *Ígérem meg neked.* - Oh. *Mondom ennyit, nem is tudom, hogy ez miért nem jutott eszembe.* - Őszintén, igen, beletartozok. *Hiszen kedveltelek és tudni akartam rólad. Nagyon édes, ahogy még jobban zavarba jössz.* - Nekem Mookyul? *Lepődök meg a kérdéseden.* - Igen, bejönnél, bár azért Mookyul jobban bejön neki. *Mosolyodom.* - Amit pedig engem illet, igen, jól néz ki és tetszene, ha össze akarna velem jönni, de... nekem más a zsánerem. *Mosolyodom el és finoman végigsimítok az arcodon.* - Ha így viselkedsz, főleg nem fejezem be. *Nevetek fel, ahogy elbújsz.* - Szerintem, ha nem látja akadályát, akkor igen. *Biztos voltam benne, ha magad a sérülési arány, akkor nem engedné és elmagyarázná neked, hogy pontosan miért nem.* - A legtöbbet te tetted. *Mosolyodom el, de édes, ahogy gondolkozol.* - Mindig lesznek irigyeid Jason. Nem hagyhatod, hogy belefurakodjanak az agyadba. *Puszillak meg finoman.* - Minden megteszel, a szemeid pedig gyönyörűek. *Szorítalak kicsit jobban magamhoz. Nem akartam ezt a szomorú mosolyt látni az arcodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 03:22 | Üzenet # 755 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok, majd teljesen ledöbbentesz.* - Héé lassítsál édes.*Mondom a csók után és eltollak, hogy rád tudjak nézni.* - Először is nagyon örülök, hogy nagyon kívánsz.*Fogom meg a kezeidet.* - Nagyon kívánlak én is, azért azt hittem hogy ez elégé egyértelmű, de úgy tűnik, hogy most kissé a frászt hoztam rád.*Nem hittem hogy félreértjük egymást.* - Szerintem korai, de egyben nagyon is kívánlak és biztos akartam lenni, hogy te is akarod biztosra, erre az lett a vége, hogy megijesztettelek.*Nevetek fel.* - Vedd úgy hogy nem mondtam semmit.*Csókollak meg.* - Mi lenne ha nem leszopnálak, hanem inkább máshol kóstolnálak meg.*Simítok végig ismét a bejáratodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 12:49 | Üzenet # 756 |
 Yaoista
| - Ohh értem, nos végülis ez részben a szüleimnek köszönhetem, hogy ilyen lettem.*Nevetek fel.* - Igen oh.*Mosolyodom el a folytatáson meg főleg.* - Ezt örömmel hallom.*Puszillak meg.* - Értem végülis nekem is bejönne Rokuro csak te sokkal sokkal bejössz.*Na meg ugye beléd szerelmes is vagyok.* - Azt azért megértem, hogy tetszene neked, annak viszont nagyon örülök, hogy nincsen így.*Így is nehéz dolgom van, mi lenne akkor, ha ő is oda lenne érted.* - Igen mintha említetted volna már.*Csókolok a tenyeredbe.* - Kis mocsok vagy.*Nevetek fel én is.* - Remélem így lesz. Tudod ha valamit a fejembe veszek, arról ritkán mondok le.*Ezt ugye a saját bőrödön tapasztalod.* - Na jó talán van benne igazság.*Mosolyodom el.* - Igen tudom és igyekszem.*Csak olykor nehéz tud lenni.* - Köszönöm szépen.*Bújok oda, majd az arcodra simítva megcsókollak.* - Mindig tudod, hogy ilyen helyzetben mit kell mondanod.*Ezzel mindig sok erőt adsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 14:52 | Üzenet # 757 |
 Yaoista
| *Puszidra elmosolyodom kicsit.* - Ennyivel jobban? *Incselkedek veled egy kicsit.* - Talán megijesztene egy olyan vetélytárs? *Kérdezem kíváncsian.* - Talán. *Mosolyodom el rajtam, annyira édesen viselkedtél.* - Igen, az. *Nevetek tovább.* - Igen... eléggé tapasztalom is. *Mondom lágyan.* - Elég sok. *Tehetséges vagy. Még jobban öleltelek, ahogy bújtál is.* - Örülök, ha segíthetek neked. *Cirógatlak finoman, miközben csókolózunk.* - Ha így folytatod, fel fogsz izgatni. *Jegyzem meg, ahogy csókolsz.* - Jó, hogy itt vagy velem. *Mondom halkan és adok egy puszit a fejedre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 15:30 | Üzenet # 758 |
 Yaoista
| *Rád pillantok, ahogy eltolsz és finoman cirógatom a kezed.* - Egy kissé. *Ismerem be, hiszen ilyet kérdezni, miközben pucéran itt vagyunk.* - Biztosan akarom... *Mondom édesen és nevetésedre már mosolyogtam én is.* - Rendben. *Ölellek át csókod közben. Érezhetően teljesen megnyugodtam.* - Semmi jónak nem vagyok elrontója. *Remegek meg ismét kicsit.* - Sosem kívántam még ennyire senkit, mint most téged... *Suttogom ajkaidra, majd újra megcsókoltalak és finoman ráharapok az alsó ajkadra.* - Szeretnék egy fergetegeset szeretkezni veled. *Simítok végig az arcodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 17:50 | Üzenet # 759 |
 Yaoista
| - Nem volt szándékos bocsi.*Puszillak meg.* - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Ahogyan én se, most már nem teszek fel ilyen kérdéseket.*Kuncogok.* - Ahogyan én sem.*Felelem és már kicsit vadabbul viszonzom a csókokdat.* - Ezt a kívánságodat teljesíteni fogom.*Ledöntelek majd ismét megcsókollak.* - És most ki is engesztellek.*Kuncogok és végig csókolom a testedet.* - Mint mondtam most máshol kóstollak meg.*Feltolva a lábaidat végig nyalok a bejáratodon.* - Hmm ahogyan gondoltam finom és szép.*Vigyorgok és tovább kényeztetlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 18:09 | Üzenet # 760 |
 Yaoista
| - Igen hiszen beléd szerelmes vagyok na meg te vagy a zsánerem.*Élek a te szavaiddal.* - Igazából igen. Nála nem lenne gond a korral és ugye nem is a diákod. A pénzt meg a hírnevemet nem mondom, hiszen téged az nem érdekel.*Ebben biztos vagyok.* - Lássuk be nagyon jól nézz ki és és van egy karizmája szóval, ha ő is a zsánered lenne és udvarolna neked, nagy szarban lennék.*Nevetek fel.* - De szerencsére nincs így és amúgy is mellé Rokuro való és nem te.*Közlöm veled.* - Köszönöm.*Nem bírom ki, hogy ne köszönjem meg.* - Én is.*Suttogom az ajakid közé.* - Vagy én fogok felizgulni.*Nevetek fel.* - Én is örülök neki, olyan boldoggá tesz.*Csókollak meg ismét, majd visszafekszem.* - Jobban vagy már?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.12.27, 22:07 | Üzenet # 761 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra, de azért picit megcsóválom a fejem.* - Nagyon cuki, ahogy rápörögtél Mookyulra és teljes elfelejtetted, hogy Rokuro az exem. *Nevettem el magam. Mintha Mookyul lenne az ősellenség, közben a valóságban Rokurotól jobban kéne tartanod, na nem mintha bármelyik lehetőség valós potenciál lenne.* - Aranyos, hogy hozzá méred magad. *Húzom az agyad még egy kicsit.* - De az való igaz, hogy jól mutatnak együtt és látszik, hogy mennyire szeretik egymást. *Mosolyodom el.* - Az is lehet. *Kuncogok halkan. Hagylak visszahelyezkedni és tovább cirógatlak.* - Igen, jobban. Jót tett, hogy ettem és ittam is. *Sokat számít.* - Már a fejem se fáj igazán. Azért érzem, hogy ittam. *Kuncogok halkan és közben lágyan nézlek. Ha csak pár évvel később találkozunk, vagy azután, hogy befejezted az aktív futást, annyival könnyebb lenne.* - Ó, egyébként úgy tűnik, hogy Rengi bepasizott. *Jegyzem meg.* - A lánya óvóbácsijával, a tudod a vörös sráccal. Hideo azt hiszem. *Hátha ez terel kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.12.27, 22:17 | Üzenet # 762 |
 Yaoista
| - Tudom. *Nagyon jól esett, hogy ennyire figyelsz rám.* - Helyes. *Kuncogok veled. Tetszik, ahogy csókolsz, nagyon is élveztem.* - Zene füleimnek. *Hagytam, hogy ledöntsd és hajadba túrva csókollak.* - Tetszik. *Halkan nyögdécselek minden csókodra. Isteni érezni a bőröm az ajkaid. Elég szépen meg is maradt egy-két folt, hiszen annyira világos volt a bőröm. Hagytam, hogy irányíts és hangosabban nyögök fel, ahogy megérzem nyelved.* - Ilyen bókot se kaptam még. *Kuncogok, ami hangos nyögésbe fullad. Teljesen elengedtem magam és gondoltam közben csinálok neked egy kis műsort is. A szemeid kémleltem, majd végignyalva ajkaimon lassan mellkasomra simítok és játszani kezdek a piercingjeimmel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.12.28, 19:02 | Üzenet # 763 |
 Yaoista
| - Komolyan már megint kinevetsz.*Sóhajtok fel, de végül én is elnevettem magamat.* - Nem felejtettem el és tudom hogy semelyikük se vetélytárs, nem erről van szó.*Próbálom megfogalmazni a gondolataimat.* - Csak nem számítottam rá, hogy látom az exed, arra meg főleg hogy nem hogy Mookyul felfigyel rám. Mint mondtam tudtam, hogy ki ő és utána meg jobban utána olvastam és így még inkább egy ki lúzernek érzem magam mellette.*Pedig aztán tudod, hogy van önbizalmam.* - Áá nem tudom megmagyarázni és te ezen csak szórakozol.*Bár fordított esetben én is ezt tenném.* - Ezt nem tudhatom, de biztosan így van.*Irigyeltem őket, hogy ők együtt lehetnek.* - Ennek nagyon örülök.*Adok is egy puszit a buksidra* - Azt nem csodálom.*Nem fogtuk vissza magunkat, te főleg nem.* - Ez komoly? Végre elhívta randira? Már annyiszar rágtam a fülét, de meglepő módon nagyon beszari volt, meg közölte, ha hoppon marad, akkor nekem kell megvigasztalnom.*Csóválom meg a fejemet.* - Igen így hívják, jófej. Szurkolok nekik, nagyon megérdemli a boldogságot. Nem lehet könnyű egyedülálló apaként és ugye nálam még fokozódik is a helyzet, de a lényeg hogy változott a helyzet.*Nagyon örülök neki.* - Amúgy meg őket leszámítva mindenkire vetélytársként tekintek.*Jegyzem meg még meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.12.28, 19:29 | Üzenet # 764 |
 Yaoista
| - Persze, hogy szórakozok, mert nagyon édes vagy. *Kuncogok halkan, majd azért komolyabbra vettem a dolgot.* - Jason. *Szólalok meg és felemelem picit a fejed, hogy szemedbe nézzek.* - 17 éves vagy. Nem mérheted magad valakihez, aki kétszer olyan idős, mint te. Egyáltalán nem kéne senkihez mérned magad. Mindent megteszel, ami csak tőled telik és ez, legalábbis az én szememben, baromi messze van egy lúzertől. *Puszilom meg a homlokod.* - Elhiszem, hogy elég elsöprő benyomást kelt, ha egy olyan ember, mint Mookyul felfigyel rád, de... biztos vagyok benne, hogy nem te vagy az első futó, akit látott, mégis téged választott. Ez azért elég nagy dolog, nem? *Cirógatlak közben finoman. Nem hittem, hogy ennyire meginog az önbizalmad hirtelen.* - Nagyon rég ittam ennyit. *Nem mostanában voltam ennyire részeg.* - Ezt nekem is előtte. *Nevettem el magam.* - Beszari, mert komolyan veszi. Ha nem az, nem is gondolja komolyan. *Mosolyodom el.* - Az öröm az ürömben, hogy sosem volt igazán egyedül. *Más nem, mi mellette voltunk.* - Persze így lesz teljes. Egy óvóbácsi pedig csak szereti a gyerekeket. *Kuncogok halkan. Meglepett az utolsó mondatod, majd nem bírva ki, elnevettem magam.* - Hihetetlen tényleg, mennyire cuki vagy. *Szorítalak magamhoz.* - És mit csinálnál, ha jönnek valaki, aki érdekel? *Nem mintha fenyegetett volna ez a veszély, de nagyon vicces volt húzni az agyad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.12.28, 20:55 | Üzenet # 765 |
 Yaoista
| - Nem szép dolog így szórakozni, hogy közben még bókolsz is.*Ez annyira rád vall.* - Igen?*Pillantok rád.* - Meg se mondanám róla, szeretnék így kinézni, ennyi idősen-.*Jegyzem meg azért.* - Amúgy igazad van és nem is szoktam és nem is tartam magam annak csak kissé most bekavart Mookyul még én is meglepődtem magamon.*Mondom.* - Tudom, hogy nem kéne, de köszönöm.*Simítok a homlokomra, ahol megpusziltál.* - Valóban az és tényleg nem tudom mit látott bennem, de egyszerűbb lenne, ha tőle kérdezném meg.*Már ha tud rá magyarázatot adni.* - És gondolom nem is mostanság tervezed.*Nevetek fel.* - Sejtettem.*Nem is ő lenne, ha nem így lenne.* - Igazad van.*Értek egyet.* - Igen igen.*Bólogatok, de ugye így teljes minden.* - Pontosan.*Emiatt se kell aggódni.* - Nos megmondtam neked, hogy ha valakivel összejönnél, akkor félreállnék. Nem adnám fel, de ha őt választanád, akkor elfogadnám.*Felelem komolyan, de mégis szomorú arccal.* - Az a szerencsém, hogy jelenleg nem jársz el, mert amúgy nagyon hamar bepasiznál, de még így is meg lehet, hogy feltűnik valaki a színen. Tudod ez elégé nagy félelem.*Hiszen akkor már tényleg nem lenne esélyem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2022.01.03, 22:45 | Üzenet # 766 |
 Yaoista
| - Ó, dehogynem. *Kuncogok halkan.* - Szerintem helyesebb leszel. *Mosolyodom el.* - Megértem. *Cirógatlak finoman.* - Az biztos, hogy egyszerűbb lenne. Mikor meglátott futni, látta rajtad a szenvedélyt és az elkötelezettséget. *Valóban mindent beleadtál.* - Hát nem. Ez se volt tervezve. *Kuncogok halkan.* - Remélem okom se lesz rá. *Hiszen egyértelmű, hogy a tegnapi beszélgetésünk miatt rúgtam be. Nagyon haragudtam magamra. Csöndben hallgatlak és finoman az arcodra simítok, hogy ne legyél szomorú.* - Először is, ha be is pasizok, nem jelenti azt egyenesen, hogy szerelmes leszek. *Jegyzem meg.* - Tudod nem leszek egy könnyen az, ezért szoktam esélyt adni annak is, akihez csak vonzódom és vannak közös témák. *Nem is tudom, hogy mennyire különleges vagy nekem, mert a te esetedben tényleg tudtam, hogy iszonyatosan tudnálak szeretni. Talán már egy picit beléd is voltam esve.* - Mégis.. mennyire vagy te szerelmes...? *Suttogom halkan, kissé elpirulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 13:04 | Üzenet # 767 |
 Yaoista
| - Mocsok vagy.*Sóhajtok fel, de végül én is elnevettem magam.* - Azt mondod?*Pillantok rád zavartan.* - Igen az tényleg meg van, már várom hogy beszélhessek vele.*Annak ellenére, hogy ugye nagyon zavarba leszek.* - Azt megértem.*Az a fő, hogy milyen jól alakult a végén.* - Úgy legyen ha mégis annak jó oka legyen.*Azért akkor más a helyzet.* - Mondjuk ez igaz, de az lehet a következő lépés.*Makacskodom, de kedves vagy hogy vigasztalsz.* - Azért ez megnyugtató is egyben, de fel is kell kötnöm a gatyámat.*Nevetek fel.* - Hogy mégis mennyire vagyok szerelmes?*Ismétlem meg a kérdést.* - Egyszerűen fogalmazva nagyon nagyon szeretlek.*Kuncogok, majd elhallgatok picit.* - Minden gondolatomat te teszed ki. Amikor a közeledben vagyok, sokkal hevesebben kezd verni a szívem és persze ennek megvannak a fokozatai.*Nevetek fel picit.* - Egyszerűen nem tudom elképzelni az életem mással csak is veled. Jogosan mondhatod, hogy ez korai kijelentés, de tényleg bárhogyan képzelem el a jövőt, azt csak veled tudom. Már többször kifejtettem, hogy mit is érzek irántad, de nehéz szavakba önteni, de azt tudom hogy te vagy számomra az igazi.*Mondom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 14:33 | Üzenet # 768 |
 Yaoista
| - De így szeretsz. *Kuncogok halkan. Annyira édes, ahogy zavarba jössz.* - Elhiszem. *Mosolyodom el.* - Igaz, jó kedvből berúgni vicces. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Miért kell felkötnöd? *Kérdezlek kíváncsian. Mintha el is felejtetted volna, amit az esete mondtam neked. Nem hittem, hogy így fogsz válalszolni.* - Csak velem... *Ismétlem meg halkan. Annyira édes volt, hogy így gondolkozol rólam és tudtam, hogy komolyan gondolod most. Sajnos nem tudtam neked válaszolni semmit. Csak jobban hozzád simultam és lágyan megcsókoltalak.* - Mindig zavarba tudsz hozni. *Sóhajtok egy nagyot és csak mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 15:30 | Üzenet # 769 |
 Yaoista
| - Ez igaz.*Értek egyet.* - Az biztos.*Szívesen tenném veled, nem mintha szükségem lenne arra, hogy igyak a társaságodba.* - Mert azért nem vagyok könnyű helyzetben, de feladni se akarom. Tudom miket mondtál, de hát ugye ott van az a sok akadály is amit közénk állítottál na meg az élet is.*Sóhajtok fel.* - Igen csak veled.*Ismétlem meg én is.* - Pedig most nem ez volt a szándékom csak válaszoltam a kérdésedre.*Csókollak meg.* - Jobban vagy már?*Kérdezlek miközben egyre lejjebb vándorol a kezem a takaró alatt.* - Ha nem bánnád kicsit kényeztetnélek.*Markolok végül finoman a farkadba.* - Akkor biztos még jobban lennél.*Kezdelek el finoman simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 16:41 | Üzenet # 770 |
 Yaoista
| *Ahogy az akadályokat említetted, csak bólintok egyet.* - Igazából csak az élet akadályait hoztam kicsit előrébb. *Valljuk be, semmi olyat nem mondtam, ami nem valós félelem.* - Olyan kis bolond vagy... *Cirógatom meg az arcod. Csókod viszonzom és csak megcsóválom a fejem.* - Tényleg nem fair, mennyire édes tudsz lenni. *Kuncogok halkan.* - Igen, tele a hasam és már a fejem se fáj. Kicsit fáradt vagyok, de az normális. *Éreztem, ahogy egyre lejjebb vándorol a kezed.* - Igen? *Nyögök fel egyet édesen.* - Lehet, de akkor főleg, ha... ahh... *Nyögök föl, ahogy simogatni kezdesz.* - Ha én is téged... *Suttogom ajkaidra és én is rásimítok farkadra.* - Meddig szeretnél elmenni? *Kérdezlek, kíváncsi voltam, hogy mit mondasz. A mai nap már igazán nem számított.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 18:35 | Üzenet # 771 |
 Yaoista
| - Tudod jól, hogy ebben nem fogunk egyetérteni.*Kár ebbe jobban belemenni.* - Az vagyok.*Kár is tagadnom.* - Én meg egyre jobban élvezem, hogy ennyire édes vagy.*Vigyorodom el.* - Ennek nagyon örülök.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ha?*Vonom fel a szemöldököm és választ is kapok.* - Nem vártam volna el, de hülye lennék nemet mondani.*Nyögök fel.* - Ameddig csak lehet.*Csókollak meg.* - Akkor most felfalak.*Tolom el a kezedet, majd lehúzva a takarót elkezdem végig csókolni a testedet.* - Olyan gyönyörű.*Szívogatom finoman a mellkasod és ismét a farkadra simítva, izgatni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 19:57 | Üzenet # 772 |
 Yaoista
| - Igen, tudom. *Valahol ez rettentő jól esett.* - De legalább helyes. Ha okos vagy lehetsz csúnya, de ha bolond vagy, muszáj helyesnek lenned. *Viccelem el kicsit és adok egy puszit.* - Helyes. *Mosolyodom el nyögésedre.* - Igazából... szombat van. *Nyújtom el csókod.* - Szóval még sokat tudok pihenni. *Suttogom ajkaidra. Meglepődtem, hogy mennyire gyorsan átvetted az irányítást. Már nem is voltál zavarban. Halkan felnyögök mellkasomra, majd kicsit hangosabban farkamra. Elég hamar megmerevedtem kezedben és csak élveztem, ahogy kényeztetsz.* - Azt hiszem, végleg elfújták a félénkséged. *Kuncogok és nyögök, közben rásimítok az arcodra és megcirógatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 20:07 | Üzenet # 773 |
 Yaoista
| *Felnevetek a kifejtésedre.* - Jó ezzel tisztában lenni és örülök neki, hogy helyes vagyok.*Nevetek tovább.* - Valóban...*Mennyire örülök neki hogy hétvége van, annak meg főleg hogy veled tölthetem.* - Imádom, hogy ilyen kis érzékeny vagy.*Vigyorodom el, bár én még nálad is érzékenyebb vagyok.* - Jelenleg igen, de azért hidd el, hogy bennem van még, főleg ha arra kerülne sor..*Célzok arra, hogy te lennél felül és már ettől is kicsit zavarba jövok.* - Na de most koncentráljunk a jelenre.*Felemelkedem egy csókra, majd az egyik mellbimbódra finoman ráharapok.* - Mit szeretnél mit tegyek veled?*Pillantok fel rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2022.05.30, 22:57 | Üzenet # 774 |
 Yaoista
| - És még milyen helyes leszel. *azért még kölyökképű voltál, de egyértelmű volt, hogy pár év és szívdöglesztő leszel. Elmosolyodom, mert édes volt, hogy mennyire örülsz ennek a helyzetnek.* - Még az este miatt. *Az egész testem még érzékenynek éreztem.* - Ennyire beleivódott a gondolataidba? *Simítok végig arcodon.* - Igen... *Suttogom ajkaid közé és csókunk közben én is lesimítottam és ráfogtam farkadra. Mellbimbómra kicsit megremegek, főleg, ahogy megharapsz. Hirtelen fölötted kötöttem ki és a csípödön ültem.* - Még elég laza. *Simítok végig hasfaladon. Előre dőlök, miközben szinte rád fekszek. Így a farkunk össze is ér.* - Gyere belém. *Közlöm veled elég buján és hosszan megcsókoltalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2022.06.01, 21:52 | Üzenet # 775 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el édesen.* - Sose fogom elfelejteni azt az estét és semmi más ilyen pillanatot se.*Bármi is lesz velünk mindig emlékezni fogok ezekre a különleges pillanatokra.* - Elégé, hiszen rólad van szó.*Nálam ez természetes. Örülök az egyetértésednek és ennek hangot is adok. Meglep a fordulat, bár már megszokhatnám, hogy szeretsz irányítani ami igazából nem zavar.* - Nem vagy semmi.*Én jövök zavarba a dumádtól.* - Basszus tényleg megfogsz őrjíteni.*Harapok az ajkaidra miközben viszonzom a csókodat.* - Annyira kívánatos vagy.*Széthúzva a popsidat lassan elkezdek belédhatolni.* - Nem fáj?*Kérdezlek meg azért.*
|
|
| |