2025.07.20, Vasárnap, 10:04
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Péntek, 2022.06.03, 22:07 | Üzenet # 776
Yaoista
*Elmosolyodom válaszodon. Tényleg annyira édes voltál, hogy már büntetni kéne.* - Hihetetlen, hogy zavarba jössz. *Puszillak meg kuncogva.* - Az nem baj... *Suttogom válaszul és vártam, hogy belém hatolj. Ahogy megérezlek, hangosan felnyögök és igencsak lihegek.* - Kicsit feszít, de nem fáj... *Lihegem. Lassan felemelkedtem rólad és teljesen beleültem farkadba. Alhasamra simítottam és kicsit kábán néztem.* - Olyan mélyen vagy... *Újra ajkaid kerestem és teljesen hozzád simultam. Egy pici idő kellett, amíg megszoktalak.* - Mozoghatsz. *Suttogom füledbe és én is megmozdultam.* - Jason... *Nyögöm neved.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.07.23, 16:40 | Üzenet # 777
Yaoista
- Megmondtam, hogy ezt csak veled van.*Nem is volt és nem is lesz más, aki ilyen hatással lenne rám, mint te.* - Akkor jó.*Mosolygok, a mozdulatodra pedig hangosabban felnyögök.* - Igen érzem..*Remegek meg, isteni érzés. A mozdulatod és a nézésed még forróbb lesz a testem. Csókolgatlak és simogatlak, amíg azt nem mondod, hogy mozoghatok.* - Katsu...*Csókollak meg és mozogni kezdek. Ismét fantasztikusat szeretkezünk, hosszan szeretjük egymást.* - Isteni voltál.*Ölellek magamhoz, igen csak kapkodom még a levegőt.* - Annyira csodás vagy.*Simítok ki egy nedves tincset az arcodból. Áradtam minden mozdulatomból, hogy mennyire is szeretlek téged.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.07.23, 17:03 | Üzenet # 778
Yaoista
- Ahogyan nekem az édes kis hangod.*Nagyon erotikus, ahogyan az egész lényed az.* - Ennek örülök.*Csak még jobbá fogom tenni.* - Hmm mert én különleges vagyok.*Vigyorodom el, na meg igen csak perverz is.* - Igazi kis csábító dög vagy.*Nyalok végig az ajkaimon a kis játékodra. Ismét igen csak kemény vagyok.* - Alig várom, hogy benned legyek.*Nyomom beléd finoman az egyik ujjamat és rögtön a gyönyörpontodat kezdem el izgatni.* - Nem fáj?*Kérdezlek, majd szopni kezdelek hogy minél jobban ellazuljál.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.08.09, 21:15 | Üzenet # 779
Yaoista
*Csodás volt veled ismét a szex és kipurcanva csak lihegek melletted. Én is magamhoz öleltelek és finoman cirógatlak. Szavaidra rád pillantok és elmosolyodom, ahogy kiigazítasz egy tincset az arcomból.* - Te pedig még mindig hihetetlenül édes. *Lihegek még és adok egy finom csókot.* - Örülök, hogy ma itt maradsz velem. *Mondom halkan és lehunyva a szemem csak élvezkedek.* - Már ilyen korán szexel és fürdéssel kezdeni. *Kuncogok halkan.* - És mit csinálnál ma? *Kérdezlek, miközben a hátadat cirógatom.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.08.10, 20:13 | Üzenet # 780
Yaoista
- Erre akkor is gondolj, amikor éppen nem vagyok annyira édes.*Kuncogok.* - Akkor már ketten örülünk.*Puszillak meg.* - Szerintem a legjobb *Vigyorodom el.* - Hmm nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Igazából nekem bármi jó, amíg veled lehetek.*Mosolyodom el.* - De filmezhetnénk meg...*Megcsókollak.* - Ezt viszont nagyon nagyon sokat kell csinálni, mint a simogatást is.*Persze ha ismét szexre kerülne a sor, arra se mondanék nemet.* - Szeretnéd, akkor szívesen meg is masszírozlak, tuti én jobban élvezném, mint te.*Nevetek fel.* - Neked van valami kívánságod? - Mondjuk először fürdeni kéne. Mit szólsz hozzá, ha beülnék a kádba?

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.08.28, 14:57 | Üzenet # 781
Yaoista
- Az a helyzet, hogy te még akkor is édes vagy. *Kuncogok halkan.* - Gondoltam, hogy ezt fogod mondani. *Mosolyodom el kicsit.* - A film jó ötlet... *Csókodba picit belekuncogok.* - Ebben biztos voltam, hogy szeretnéd. *Nevettem is el magam, de nem bántam. Ezt az egy napot még megengedem magamnak, magunknak.* - Jól hangzik, bár lehet most nem esne annyira jól. Mondjuk úgy, hogy a csípőm nincs a legjobb formájában, úgy érzem. *Mosolyodom el.* - Igen, először azt. *Bólintok.* - Benne vagyok. Amúgy se hiszem, hogy nagyon állni tudnék sokáig. *Azért keményen nyomtuk este is és most is.* - Megcsinálod a vizet? *Kérdezlek kedvesen és finoman a hajadba túrok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.08.28, 14:57 | Üzenet # 782
Yaoista
- Ez igaz... *Valóban különlegesnek tartottalak. Alapból nem voltál egy hétköznapi figura, de mellette volt benned még valami, ami teljesen elvarázsolt.* - El akarom venni az eszed. *Mosolyodom el szexin.* - Én is alig várom... *Ujjadra kéjesen felnyögök és amint hozzáértél gyönyörpontomhoz, meg is remegek az élvezetre.* - Nem... csak feszít kicsit. *Majd nyögök egy nagyobbat farkamra is. Finoman hajadba túrok és megmarkolom, de vigyázva, hogy ne huzzam.* - Nagyon jó... *Érezhetően már elengedtem magam.* - Renji... *Sóhajtom neved vágyakozva.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.09.12, 20:36 | Üzenet # 783
Yaoista
- Ezt megismételhetnéd, mert akkor felvenném.*Nevetek fel.* - Ezt meg én gondoltam.*Kuncogok.* - Ohh értem, akkor ott nem masszíroználak, de ahogyan gondolod.*Úgy csinálom, hogy neked jó legyen.* - Persze.*Adok még egy csókot, majd intézkedem.* - Na gyere.*Veszlek fel a karomba, amikor visszamegyek érted. Tudom, hogy ettől zavarba vagy de hát te magad is megmondtad, hogy úgyse tudnál állni se nagyon.* - Csak hogy kicsit se erőltesd meg magad.*Kint a kádba raklak és beülök mögéd és magamhoz ölellek.* - Kellemes így?*Kérdezlek, mert ha nem akkor állítok rajta.* 

szela00Dátum: Kedd, 2022.09.13, 18:53 | Üzenet # 784
Yaoista
- Édes vagy, köszönöm.*Mosolyodom el, látszik hogy ez most nagyon jól esett.* - Te is az vagy számomra.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ennél is jobban?*Hiszen mondhatni az első pillanattól kezdve elcsavartad.* - Akkor jó...*Mondom mindenre.* - Baszki tényleg rohadt szexi vagy.*Szinte felfallak a tekintetemmel. Fokozatosan tágítalak, ott csókollak és simogatlak, ahol csak érlek.* - Most már jó lesz szerintem. Van nálad óvszer?*Tényleg nem úgy készültem, hogy lefekszünk ma.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.09.28, 21:19 | Üzenet # 785
Yaoista
*Teljesen szétcsúsztam tőled. Aléltan nézek rád és csak bólintok az óvszeres kérdésedre. Kicsit fészkelődök és benyúlok az éjjeli szekrényem alsó fiókjába.* - Itt van, de nem tudom, hogy jó lesz-e. *Mindig volt nálam, mert sosem tudni, de azért elég nagy méretekkel voltál megáldva, ami persze nekem csak jó.* - Ha nagyon kicsi, nekem nem gond, ha nem húzol... *Teszem hozzá. Nem szoktam így elsőre, de te más vagy, mint eddig bárki. A farkadra simítok és közben kicsit kényeztetlek.* - Őszintén... Nem volt még dolgom ekkorával. *Nézek rád elég buján.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.09.28, 21:25 | Üzenet # 786
Yaoista
- Na persze. *Nevetek veled. Nagyon édes volt, hogy mennyire a kedvembe akarsz járni. Meglep, ahogy csak felkapsz.* - Igazából inkább az sérti kicsit az önérzetem, hogy simán felkapsz, mint egy zsák krumplit. *Nevetek fel. Hagytam magam egyébként és nem ellenkeztem, bár látszódott, hogy zavarban is vagyok. A kádban kényelmesen neked dőlök.* - Igen. *Fordulok kicsit hátra és adok egy puszit.* - Honnan vannak neked ilyen izmaid 17 évesen... *Bökdösöm a karod játékosan, majd ráfogok a kézfejedre és összekulcsolom a kezünk. Kicsit csöndben maradok és látszik, hogy elveszek a gondolataimban. Jó kedvem volt, de látszott rajtam, hogy picit azért megszakad a szívem.* - Milyen filmet akarsz majd nézni? *Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.10.08, 20:49 | Üzenet # 787
Yaoista
-  Próbálkozni szabad.*Kuncogok.* - De ez se sértse.*Bár tudom, hogy hiába mondom ezt neked.* - Nos azért ez részben köszönhető a genetikámnak.*Ugye láttad a szüleimet.* - Meg azért mégis csak nagyon sokat sportolok és még mindig van hova fejlődőm.*Elégé maximalista vagyok.* - Most ismét jobban rá kell kapcsolnom, hiszen jön a versenyszezon. Ilyenkor a kajára is jobban odaszoktam figyelni. Tényleg itt lesz az ideje, hogy megtanuljak főzni.*Hiszen ha elmegyek akkor magamra kell majd főznöm.* - Valamilyen vígjátékot, ha neked is jó.*Puszilom meg a kézfejed. Érzem, hogy annyira nem vagy itt, de nem kérdezek rá a dolgokra.* - Alig várom már, hogy mit fognak szólni a gátfutáshoz.*Igen csak rápörögtem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 16:13 | Üzenet # 788
Yaoista
- De ez, sérti. *Erősítem meg.* - Igen, tudom, de akkor is. *Kuncogok halkan.* - Rengi is szokott neked ilyenkor főzni, nem? *Kérdezlek kíváncsian.* - Az egyetemen nem lesz ki főzzön rád. *Dorgállak meg kedvesen.* - Tökéletes. *Mosolyodom el a kezemre.* - Szerintem menni fog. *Mondom őszintén.* - De tudom, hogy futás közben odafigyelsz rendesen és közel sem bénázol annyit, mint az élet többi területén. *Vigyorgok picit, mert persze csak piszkállak.* - Szóval nem lesz baj, csak ne legyél suhanc. *Puszillak meg finoman.* - Mondjuk őszintén nem tudom, hogy Renginek mennyi tapasztalata van gátfutókkal. *Ismerem be.* - Nem nagyon beszéltünk még róla.

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 18:23 | Üzenet # 789
Yaoista
- Olyan kis makacs vagy.*Csóválom meg a fejemet.* - Akkor majd visszafelé inkább csak karoljalak át? Nem szeretnék rosszat, sőt ezzel csak jót akartam, hiszen te mondtad, hogy nehéz a mozgás is.*Magyarázkodom édesen.* - Igen szokott.*Bólintok.* - Mint mondtam ő sokkal több mint egy edző, nagyon szeretem őt és szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem.*Mosolyodom el lágyabban.* - Pont ezért, na meg ideje ilyen szinten is felnőnöm.*És persze az is bennem van, hogy neked is tudnék főzni. Mivel háttal vagy nekem így nem láthatod, hogy a gondolattól kissé el is pirulok.* - Köszönöm.*Mint mindig nagyon jól esik.* - Ez pontosan így van.*Nevetek fel.* - Mivel minden energiám odafektettem, ezért vagyok amúgy béna. Melletted igazi kis lúzer tudok lenni.*Kuncogok.* - Igyekszem, igyekszem.*Nem veszem sértésnek, hiszen igazad van.* - Azt tudom, hogy ezt is csinálta, bár annyira ugye nem, mint a futást. A végső döntést úgyis ő fogja megmondani és én elfogadom, akármit is mond.*Nem hiába ő az edzőm.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 18:48 | Üzenet # 790
Yaoista
*Látványodtól na meg a dumádtól még keményebb leszek.* - Te aztán tudsz bókolni.*Vigyorodom el.* - Valóban igen csak nagy méretekkel vagyok megáldva.*Volt pár eset, akiknek sok volt, de szerencsére, azért ez ritkábban fordult elő.* - Biztos, hogy nem jó, de ha nem zavar, hogy nem húzok, akkor oké. Veled úgyis minden más.*Még ilyen se fordult elő, hogy valakivel már elsőre gumi nélkül csinálom.* - Nagyon óvatos leszek.*Nyögök fel az érintésedre. Eltolom a kezedet és a lábaid közé helyezkedem. Megcsókollak, majd lassan elkezdek beléd hatolni. Az érzésre, ahogyan benned vagyok, én is jobban felnyögök.* - Nagyon fáj?*Puszilgatlak és cirógatlak folyamatosan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.11.06, 21:50 | Üzenet # 791
Yaoista
- Csak tényeket közöltem. *Mosolyodom el kicsit cinkosan.* - Pont erre gondoltam én is. *Nem szoktam ilyet tényleg, de te annyira különleges voltál és tudtam, hogy úgy sem csak mostanra szól. Ez nem egy alkalom lesz.* - Nem aggódok. *Eddig is finoman bántám velem, vagy legalábbis úgy, hogy élvezzem. Ahogy elhelyezkedtél, köréd fontam a lábaim. Csókodra átölelem a nyakad és beletúrtam oroszlán sörényedbe.  Kicsit azért megfeszültem, ahogy belém jöttél, tényleg nem voltál kicsi.* - Nem, nem fáj... *Lihegem. Óvatos is voltál és azért rendesen elő is készítettél. Közrefogom arcod és szenvedélyesen megcsókollak.* - Baromi szexi vagy. *Közlöm veled és végig simítok karodon.* - Mozoghatsz... *Suttogom füledbe és kicsit belenyalok. Érezhetően már nem voltam feszült és elengedtem magam teljesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.11.06, 21:50 | Üzenet # 792
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy magyarázkodni kezdesz.* - Nem is csináltál semmi rosszat és még mindig hihetetlen, hogy mennyire édes tudsz lenni. *Puszilom meg az arcodat.* - Mindig melletted lesz. *Ebben biztos voltam.* - Óh, mert már vannak más dolgok, amiben felnőttél? *Kérdezek vissza incselkedve.* - Nincs mit... a te érdemed. *Hiszen keményen dolgozol tényleg.* - Annyira nem is... *Cirógatom meg az arcodat. Csak kajla voltál.* - Nagyon helyes. Hallgass rá, csak javadat akarja. *Ami azzal fog járni, hogy engem felnégyel valószínűleg azért, amit most művelek.* - Nagyon sokra fogod még vinni, ebben biztos vagyok. *Mondom lágyan és kicsit keserédesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.11.27, 19:35 | Üzenet # 793
Yaoista
- Akkor jó és köszönöm.*Mosolyodom el.* - Csak tudod az ilyen kijelentéseid után nem vagyok könnyű helyzetben.*Bár ezzel nem mondok újat.* - Igen tudom.*Ahogyan én is mellette.* - Na ezt megkaptam.*Nevetek fel.* - Oké ott a pont.*Nevetek jóízűen. Inkább azt nem mondom, hogy ahhoz elég felnőtt vagyok, hogy lefeküdjél velem.* - A futás az számít?*Csak hogy mondjak valamit.* - Különben mindent a maga idejében.*Hiszen mégis csak 17 vagyok még és szerencsére nem voltam olyan helyzetbe, hogy előbb kellett volna felnőnőm az élethez.* - Azért segítség nélkül nem itt tartanék.*Még ha tudok is beképzelt lenni, mint sportoló nagyon is szerény vagyok.* - Akkor jó.*Kuncogok.* - Igen tudom jól.*Ebben sose kételkedtem és nem is ellenkeztem ilyen téren Rengivel.* - Mindent meg is fogok tenni, hogy így legyen.*Ahogyan érted is, de ugye megígértem, hogy rólunk nem beszélek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.12.26, 20:48 | Üzenet # 794
Yaoista
- Tudom, sajnálom... *Mondom lágyan, hiszen tényleg nem tettem könnyűvé a helyzetet.* - Meg bizony. *Nevetek veled.* - De nem baj, van időd... *Puszilom meg az arcodat.* - A futás a tehetséged és nem a korod függvénye, hanem a kitartásodé és a szorgalmadé. *Semmi köze ahhoz, hogy mennyi idős vagy.* - Pontosan. *Mosolyodom el.* - Szere... *Hagyom hirtelen félbe.* - Tetszik, hogy ilyen szerény vagy. *Javítom ki magam, hogy ne legyek félreérthető és bíztam benne, hogy nem fogsz rajta lovagolni, bár fura lenne, ha nem csapnád le.* - És a szorgalmad nélkül se. *Cirógatom meg az arcodat.* - Ebben nem kételkedem. *Mosolyodom el már rendesen. Tudtam, hogy küzdeni fogsz rendesen.* - Szerintem már elég tiszták vagyunk, nem? *Kérdezlek és adok egy csókot.* - Segítesz? *Kérlek meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.01.07, 19:53 | Üzenet # 795
Yaoista
- Semmi baj.*Puszillak meg.*  - Az van bőven, akár csak neked is.*Hiszen azért te is még nagyon fiatal vagy.* - Ez nem jött össze, de ez így még jobban hangzik. kö....*Elharapom a szóvégét, hiszen mondtad hogy mindent ne köszönjek meg.* - Szere mi?*Kérdezek vissza de kissé el is pirulok, annak ellenére hogy tudom nem azt akartad mondani, hogy szeretsz.* - Biztos hogy nem a szerényt akartad mondani.*Közlöm veled.* - Valóban az vagyok.*Értek egyet.* - Akkor jó.*Csókolok a nyakadba.* - Nem is tudom.*Mondom a csók után.* - Persze, de előbb azért ellenőrizzük a dolgokat.*Közlöm majd segítek felállni és tartalak.* - Nos nézzük.*Szabad kezemmel széthúzom a bejáratod és végig nyalok rajta.* - Itt tisztának tűnik.*Megfordítalak, majd a farkadon nyalok végig.* - Hmm na várjál, itt valami nem stimmel.*Most a makkodat nyalom meg.* - Itt még van mit javítani.*Vigyorodom el és a kád szélére ültetlek.* - Kapaszkodjál, amíg intézkedem.*Mielőtt bármit mondanál, szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 01:35 | Üzenet # 796
Yaoista
- Ez benne a legjobb.*Vigyorgok ezerrel.* - Akkor jó.*Mosolyodom el, de azért még nem mozgok.* - Köszönöm, ahogyan te is.*Suttogom az ajkaid közé.* - Rendben van.*Most én csókollak meg, a lábaid feltolva lassan mozogni kezdek.* - Olyan jó forró és szűk vagy.*Morranok fel jólesően.* - Nagyon jó érzés.*Simítok végig az arcodon.*  - Készülj fel, mert hosszasan foglak szeretni.*Biztos hogy nem fogom beérni egy menettel. Kicsit gyorsabban kezdek el mozogni miközben folyamatosan csókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 13:33 | Üzenet # 797
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy elharapod a végét. Azért feléd fordulok, ahogy megismétled, amit mondok és elmosolyodom, milyen kis piros vagy.*- - Kis édes... *Simítok az arcodra és adok rá egy puszit is. Rád hagytam a többit és csak ignoráltam, mert nem tudtam volna rá semmit mondani, de egy kicsit én is elpirultam. Nyakamra sóhajtottam egy aprót, hiszen érzékeny voltam.* - Nem tudod? *Nézek értetlenül  de hamar választ kapok. Felállok, ahogy szeretnéd, azért támaszkodtam én is.* - Gyorsan tanulsz... *Utalok a perverz szövegre és nyögtem egyet, ahogy végignyalsz bejáratomon. Hagytalak irányítani és ismét csak nyögtem.* - Úgy gondolod? *Pillantok rád és makkomra jobban megremegtem. Leülök és támasztom magam a falon és a kád szélén is.* - Nem vagy normális. *Nevettem el magam, ami nyögésbe megy. Egyik kezemmel a fejedre simítottam.* - Basszus... *Kő kemény lettem és csak lihegtem, ahogy szoptál. Annyira érzékeny voltam a szextől, hogy el se hittem, hogy még feláll egyáltalán a farkam.* - Jason... *Nyögöm neved eléggé alélt állapotban.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 13:34 | Üzenet # 798
Yaoista
*Ahogy megmozdultál, a levegő is bennem szakadt. Alig győztem viszonozom csókod. Morgásodon elmosolyodom szexin, annyira jó volt, hogy miattam érzed magad ilyen jól.* - Nekem is... *Simítom arcom a kezedbe.* - Bíztam benne. *Kuncogok halkan, ami nyögésbe ment át. Gyorsabb mozgásodra jobban kezdtem én is nyögni és ölelve csókoltalak én is folyamatosan.* - Olyan mélyen vagy... ahh... *Ahogy eltaládod gyönyörpontom, hátra vetem a fejem és még nagyobbat nyögök. Sosem éreztem még ilyet senkivel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 23:21 | Üzenet # 799
Yaoista
- Komolyan olyan mocsok vagy.*Morgok édesen és csak még vörösebb leszek.* - De akkor most te miért pirultál el?*Úgy össze tudsz zavarni.* - Volt kitől tanulnom.*Vigyorodom el és még milyen sokat fogok.* - Úgy bizony.*Bólintok.* - Nem bizony de ez neked csak jó.*Vigyorgok rád igen csak pimaszul.* - Most még érzékenyebb vagy.*Nyalok végig az ajkaimon majd tovább szoplak.* - Olyan szexi vagy.*Érzem hogy én is kezdek kemény lenni így egyik kezemmel elkezdem magam izgatni a másikkal pedig a golyóid simogatom és még hevesebben szoplak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 23:30 | Üzenet # 800
Yaoista
- Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el édesen.* - Erre a válaszra számítottam egy ilyen édes perverz kiscicától.*Kuncogok.* - Baromi szexi vagy.*Még keményebb és nagyobb leszek.* - Még mélyebben is lehetek.*Egy mozdulattal átfordulok, hogy te legyél felül.* - Hmm micsoda látvány.*Nyalok végig az ajkaimon. Belemarkolok a popsidba és ismét mozogni kezdek.*

Keresés: