De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 21:26 | Üzenet # 801 |
 Yaoista
| - Tudom. *Nevettem el magam, nagyon jót szórakozok rajtad.* - Csak kezd melegem lenni. *Mentem a menthetőt. Ahogy közlöd, hogy volt kitől tanulnod, csak elnevettem magam, mert tudtam, hogy rám gondolsz. Az a pimasz mosolyod, teljesen levett a lábamról.* - Nem rég még szexeltünk, persze, hogy az vagyok. *Nyögök egyre inkább. Ahogy még simogatni is kezded magad, még keményebb leszek látványodra. Finoman hátra simítottam a hajad, hogy teljesen lássam az arcod. Baromi szexi voltál. Ha nem lenne már ki teljesen a fenekem, biztos, hogy mondanám, hogy dugj meg.* - Ha kibírod, hogy nem mész el addig, míg én nem, leszoplak. *Vigyorgok kicsit és megnyalom szexin a szám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 21:27 | Üzenet # 802 |
 Yaoista
| - Egy ilyen szexi oroszlánra másképp nem is lehet reagálni. *Mosolyodom el én is, ami után meglepetten nyögtem egy nagyobbat.* - Nagyobb lett... *Lihegem. Igen csak meglepsz, ahogy átfordulsz velem és teljesen belém csúszol. Alig tudtam magam tartani.* - Senki nem volt bennem még ennyire mélyen. *Azt se tudtam, hogy mit érzek hirtelen. Mikor ismét mozogsz, csak még hangosabb lettem.* - Renji... *Kapaszkodok beléd, néha meg is karmollak, mégha nem is szándékosan. Egész testemmel éreztelek. Én is lassan mozogni kezdtem, habár nem túl gyorsan, mert egyszerűen semmi erő nem volt bennem, annyira élveztem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.01.23, 21:22 | Üzenet # 803 |
 Yaoista
| - És megint kinevet.*Morgolódom, de végül én is elnevetem magam.* - Értem.*Bár nem teljesen győztél meg de egyelőre rád hagyom.* - Igen tudom.*Vigyorgok továbbra is, azért ez a felállás jobban tetszik.* - Hirtelen keményebb lettél.*Nem esik le hogy miattam.* - Ez jól hangzik.*Pillantok rád igen csak vágyakozva és inkább nem is simogatom a farkamat.* - Basszus ez nehéz lesz.*Nyelek egy nagyot és inkább tovább szoplak és simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.01.24, 20:48 | Üzenet # 804 |
 Yaoista
| Szexi oroszlán, ez tetszik.*Nevetek fel.* - Ez miattad van, annyira szexi vagy még senkivel nem éreztem ilyet.*Pedig eddig se lehetett panaszom és tudom hogy veled csak sokkal jobb lesz.* - Zene füleimnek.*Vigyorodom el, azért ez igen csak nagy bók.* - Ezt folytasd.*Morranok fel jólesősen a karmolásra.* - Nagyon édes vagy.*Kuncogok és felülve magamhoz ölellek.* - Majd segítek neked.*Lehelem a füledbe és bele is nyalok.* - Ha nem megy csak bízd rám, lesz időd megszokni.*Engem tényleg érdekeltél minden szempontból.* - Hova tűnt a nagy szád?*Kérdezem pimaszul és nagyobbat lökök rajtad eltalálva a gyöngyörpontodat.* - Mintha eltűnt volna a nagy szád pedig te csábítottál el.*Búgom a füledbe szexin persze csak piszkállak, hiszen igen csak élvezem a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 15:13 | Üzenet # 805 |
 Yaoista
| *Ködös tekintettel bólintottam, hogy folytassam. Ahogy felülsz, átölelem a nyakad.* - Lehet kell. *Nyögök fel halkan.* - Szerintem is... *Mosolyodom el és élvezettel teli hangon nyögök föl ismét. Finoman karmolgattalak, ahogy kérted korábban. Megborzongtam hangodra a fülemben.* - A farkad nagyobb, mint a szám. *Közlöm veled és kifejezetten hangos leszek, a nagyobb lökésedre, sőt még a farkam is csöpögni kezd.* - És minden percét élvezem a csábításnak. *Csókollak meg hosszan, miközben teljesen hozzád simulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 15:23 | Üzenet # 806 |
 Yaoista
| - Nem is nevetlek ki. Annyira. *Vigyorgok. Igen csak lihegek, ahogy munkálkodsz rajtam. Meglepett, hogy nem esett le, hogy miattad lettem keményebb.* - Nagyon élvezem. *Mondom végül és lihegtem.* - Csak nem annyira. *Cirógatom tovább a fejed. A hangom nem kicsit visszhangzik a csempén és tényleg teljesen odavoltam.* - Jason... *Lihegve nyögöm neved és egyre jobban remegek.* - Jason... ahh... *Szorítom meg picit a hajad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 16:45 | Üzenet # 807 |
 Yaoista
| - Na persze.*Morgok édesen.* - Akkor jó.*Ahogyan én is.* - Pedig de..*Sőt nem kifejezés, hogy mennyire nehéz és ezt csak fokozódott. Hiába nem simogatom meg és igyekszek koncentrálni, előtted elélvezek.* - Basszus...*Vörösödöm el.* - Mondtam hogy nehéz...*Fordítok neked hátat, hiszen már te is elélveztél.* - Pedig eddig nem volt ilyen... nem is értem...*Nem is zavart hogy nem szopsz le csak nagyon zavarban vagyok.* - Olyan égő..*Továbbra se nézek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 18:24 | Üzenet # 808 |
 Yaoista
| - Nagyon édes vagy.*Mosolyodom el.* - Ahhoz képest elég jól elfért a szádba a farkam..*Vigyorodom el.* - Micsoda hangok.*Folytatom ugyan így a mozgást.* - Ahogyan én is.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Hogy csöpögsz..*Simítok a farkadra és ott is kényeztetni kezdelek.* - Tetszik hogy ennyire érzékeny vagy.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 01:01 | Üzenet # 809 |
 Yaoista
| *Azért meglepett, hogy elmentél hamarabb, mint én. Nem kellett sem sok és elélveztem.* - Olyan édes vagy. *Mosolyodom el, főleg, ahogy hátat fordítasz nekem. Felálltam és hátulról átöleltelek.* - Nem az... *Puszilom meg a vállad.* - Fordulj ide. *Simogatlak finoman, majd finoman segítelek és adok egy lágy csókot.* - Hihetetlen édes vagy. *Ismétlem meg egy újabb csók kíséretében. Finoman mellkasodra simítok és csak tovább csókollak. Mikor elváltunk, megtámasztom a homlokom a tiéden.* - Nyugodj meg. *Simítok az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 01:14 | Üzenet # 810 |
 Yaoista
| - Szerintem ez most nagyon nem volt édes.*Motyogom. Jól esik ahogyan átölelsz és rá is simítok a karodra. Nem mozdulok elsőre csak amikor segítesz így akkor megfordulok. A csókod nagyon jól esik, de azért még mindig zavarban vagyok.* - Örülök, hogy ilyenkor is ennyire édesnek tartasz.*Suttogom az ajkaid közé.* - Igyekszem.*Ölellek magamhoz.* - Most ismét kis lúzernek érzem magam.*Suttogom a füledbe.* - Mászunk ki.*Úgy segítek ahogyan engeded, majd a szobába elkezdelek törölgetni.* - Bocsi mindjárt összeszedem magamat.*Törölgetlek, de nem bírok rád nézni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.03.05, 20:33 | Üzenet # 811 |
 Yaoista
| *Nagyon édes, ahogy zavarban vagy. Teljesen megértettem, de igazából ez nekem hatalmas bók.* - Mindig az vagy. *Mosolyodom el halványan. Szorosan ölellek, és nem engedlek.* - Pedig messze nem vagy az. *Simogatom a hátad finoman.* - Rendben. *Hagytam, hogy vigyél, hátha jobb lesz a kedved egy kicsit. Jól esik, ahogy törölgetsz. Finoman az arcodra simítottam, hogy rám nézz.* - Ez nekem inkább imponáló, sem mint égő. *Odahajolva adok egy apró puszit az ajkaidra.* - Fel tudlak vidítani valahogy? *Kérdezlek és közben végig a szemeid kémlelem, nem engedem, hogy ne nézz rám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.03.05, 21:32 | Üzenet # 812 |
 Yaoista
| *Szavaidra kicsit elvörösödök és nem tudtam semmi jó visszavágást kitalálni, szóval csak megcsókoltalak.* - Nem egyszerű előcsalni... *Ismerem be. Őszintén, ilyen kémiám, mint veled, még nem volt senkivel. Teljesen elvarázsoltál.* - Az jó... *Nyalok végig ajkaidon csókunk után. Ahogy simogatni kezded a farkam még hangosabb leszek és ráfogok a csuklódra.* - Ha ezt csinálod nagyon hamar el fogok menni. *Lihegem és nyögöm vegyesen. Lehet, ha a piercingemhez nyúltál volna, simán elélvezek.* - Nagyon hamar... *Remegek meg halványan. Harapásodból én csókot csinálok, amit el is húzok.* - Nem tudtam, hogy ennyire... az vagyok. *Annyira más volt veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.03.17, 22:27 | Üzenet # 813 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mondom mindkettőre és picit azért már el is mosolyodom. Sejtem, hogy csak a helyzet miatt engeded, hogy vigyelek, ami nagyon édes tőled.* - Azt mondod?*Pillantok rád édesen.* - Nos ha nem csak egy puszit kapnék ide...*Simítok az ajkaimra.* - De már sokkal jobban vagyok.*Teszem hozzá és már nem kapom el a tekintetem.* - Tényleg te vagy a legjobb.*Ölellek magamhoz, de most nem csókollak meg, várom hogy te tedd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.03.20, 20:27 | Üzenet # 814 |
 Yaoista
| - Neked nem az lenne fordított esetben? *Kérdezek vissza mosolyogva.* - Szóval nem csak puszit... *Incselkedek kicsit.* - Egy nyalást? *Vigyorgok és végig is nyalok ajkaidon.* - Akkor jó. *Örültem, hogy végre nem szégyelled magad úgy. Ahogy magadhoz öleltél, én is úgy tettem és finoman cirógatom a hátad. Féloldalasan elmosolyodom, picit piszézek veled, majd először csak finoman kóstolgatom ajkaid, majd elmélyítem egy igen szenvedélyes és érzelmes csókká.* - Nos, hogy áll az a kedv? *Kérdezlek, majd adok még egy csókot.* - Jobb biztosra menni. *Kuncogok halkan és tovább csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.03.29, 17:53 | Üzenet # 815 |
 Yaoista
| - Dehogynem, na meg neked szinte mindig édes vagyok.*Nevetek fel.* - Nem bizony.*Bólintok.* - Nos azt inkább máshol szeretem.*Vigyorodom el, azért kezdek visszatérni. Nagyon jól esik a cirógatásod, kellemes és nyugtató. A piszézésre elmosolyodom és a folytatásra is. Nagyon finom az is, ahogyan kóstolgatod az ajkaimat, de az igazi amikor megcsókolsz, amibe bele is sóhatjok. Szenvedélyesen csókollak én is, nem szívesen válok el tőled.* - Alakulgat.*Kuncogok és jó darabig csókolózok még veled.* - Most már teljesen megnyugodtam.*Mosolygok, majd elkezdek felöltözni.* - Ha minden jól megy és elkezdhetem a gátugrást, akkor a lábaimra jobban rá kell gyúrnom.*Mondom hirtelen miután felvettem az alsómat.* - Legszívesebben most felhívnám már Rengit.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.04.09, 20:14 | Üzenet # 816 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Nevetek veled.* - Igen? És hol? *Incselkedek és a nyakadon is végignyalok.* - Akkor még dolgozunk rajta... *Suttogom az alakulgatra és nagyon élvezem a csókokat.* - Örülök. *Mosolyodva figyelem, ahogy felveszed az alsód. Én még döglöttem és nem volt erőm felkelni.* - Majd Rengi levezényli. *Mosolyodom el, rettentő cuki volt, hogy így izgulsz.* - Bár ha kibírod, csak holnap hívd. *Kuncogok halkan.* - Mikor együtt ittunk, akkor mondta, hogy megy randira. *Magyarázom meg az okát.* - Rég láttam ilyen lelkesnek valaki miatt. *Mosolyodom el.* - Sőt, talán sose. *Elmélkedem.* - Segítesz nekem is? *Kérlek meg az öltözéshez. Nem sok kedvem volt hozzá, de ha már te elkezdtél, akkor én is felveszek legalább egy alsót.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.04.15, 23:44 | Üzenet # 817 |
 Yaoista
| - Nos itt is nagyon jó.*Sóhajtok fel halkan.* - És igazából bárhol jó csak egyes testrészeimnél jobban reagálok.*Nevetek fel.* - Igen igen tudom és bocsi hogy megint ezzel jöttem.*Nem akarok sok lenni.* - Nem szoktam hétvégén zavarni.*Mondom komolyabban.* - Még egy randi? Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el.* - Még én se és nagyon jó hogy ez végre megtörtént. Remélem összejönnek és együtt maradnak nagyon nagyon sokáig.*Mondom édesen.* - Persze.*Így is teszek és azért megbambullak.* - Kérni is akartam, hogy te is vegyél fel, mert így is nehéz neked ellenállnom.*Egész nap tudnálak szeretni.* - Ennél jobban én se terveztem.*Kuncogok és leülök melléd.* - Ki megyünk a nappaliba?*Kérdezlek majd megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.04.16, 19:37 | Üzenet # 818 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom a reakciódra, de kivételesen nem mondok semmit.* - Örülök, hogy nekem sikerült.*Most én csókollak meg, egyszerűen semelyik porcikáddal nem tudok betelni.* - Mi a gond édes?*Vigyorodom el igen csak pimaszul, hiszen tudom jól miért is fogtál rá a csuklómra és aztán meg is erősíted.* - És hol ezzel a gond? Annyiszor mész el, ahányszor csak szeretnél.*Suttogom az ajkaid közé. Nem bánom a csókot és azt se hogy elhúzod.* - Örülök hogy velem derült ki..*Csókolok a nyakadba...* - Élvezz el Hideo..*Búgom igen csak erotikusan a füledbe és gyorsabban kezdek el mozogni és farkad is hevesebben simogatom..* - Élvezz el...*Nyalok a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.04.19, 18:09 | Üzenet # 819 |
 Yaoista
| - Még élvezni akarlak... *Nyögöm édesen és megremegtem, ahogy a nyakamba csókoltál. Abban a pillanatban, hogy a fülembe súgod, hogy élvezzek el, elég szűk leszek. Baromi szexi a hangod és a búgása a fülembe csak még jobban felizgatott. A gyorsabb mozgásod és a kezed csak még jobban rátett és ahogy még egyszer mondtad, hogy élvezzek el, több nem is kellett.* - Renji...! *Élvezek el neved nyögve. Megfeszülök és kicsit homorítok is közben, persze farkad is szorítom. Előre dőlve a fejem a válladon pihent és lihegve reszkettem, de nem lankadtam le. Karjaim lassan derekadra simítom és édesen elmosolyodom.* - Még jó, hogy előre megfőztem... *Nevetek kicsit, majd megcsókollak. Biztos voltam benne, hogy még neked se volt elég.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.04.19, 18:27 | Üzenet # 820 |
 Yaoista
| *Veled nevetek, ahogy kifejted a nyalakodást.* - Bolond. *Puszillak meg.* - Egyáltalán nem baj. Jó látni, hogy ennyire lelkes vagy. *Cirógatom meg finoman az arcod.* - Nem? *Húzom fel a szemöldököm, mert hozzám már jöttél hétvégén, de persze csak viccelek. Egyáltalán nem zavartál, csak nem akartalak bántani.* - Bizony. *Kuncogok kicsit.* - Szerintem rendben leszek. *Mosolyodom el. Örültem, hogy segítettél.* - Csak most hagytuk abba. *Nevetek fel és adok egy apró csókot.* - Igen. *Mosolyodom el, majd átölelem a nyakad csókod közben. Mikor elváltunk csak lágyan nézlek és finoman megcirógatom az arcod.* - Menjünk. *Szépen kiköltöztünk a kanapéra, még azt is hagytam, hogy vigyél. Amúgy se biztos, hogy lábra tudtam volna állni. A kanapén kényelmesen elhelyezkedem, persze úgy, hogy oda tudj bújni később.* - Hoznál nekem egy kávét? *Kérdezlek mosolyogva, miközben felveszem a szemüvegem, ami a dohányzóasztalon volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.04.22, 22:37 | Üzenet # 821 |
 Yaoista
| - Valóban, de őszinte is.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Simítom bele a pofim a kezedbe.* - Csak tudom hogy tudok sok lenni.*Elégé fel tudok pörögni.* - Nem, ez most olyan meglepő?*Kérdezlek, mert tényleg nem értelek. Te így eszembe se jutsz, na meg téged elég sokat zargatlak.* - Én is így érzem, ha meg rájön az 5 percre Rengire mi úgyis ott leszünk.*Tudom mennyire figyelsz rá.* - Az nem számít, hiszen egész nap tudnálak szeretni.*Kicsit el is nyújtom a csókodat.* - És ugye egyre jobban kívánlak, de nem is mondok többet.*Hiszen megígértem, hogy nem beszélek rólunk.* - Oké.*Csak elmosolyodom rajtad, hogy hagyod magad, de nem mondok semmit..* - Persze.*Bólintok és megcsinálom neked a kávét, ahogyan szereted.* - Parancsoljál.*Adom oda, magamnak egy vizet hoztam.* - Már akartam kérdezni, hogy nem veszed a fel, nagyom jól áll.*Baromi helyes vagy így is.* - Hogy érzed magad?*Kérdezlek, de közben folyton csak mosolygok. Kicsit zavarba is jövök, ahogy bele gondolok milyen jó is lenne, ha mindig így lehetnék együtt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.04.23, 19:16 | Üzenet # 822 |
 Yaoista
| - Igen. *Nevettem el magam.* - Nálam nem szokott zavarni. *Fejtem ki, hogy mire is gondoltam.* - Nem hiszem, hogy ezúttal rá fog jönni, de meglátjuk és persze helyrerakjuk. *Értek veled egyet. Szavaidra elmosolyodom és nem bántam, hogy elnyújtod a csókom. Édes, ahogy folytatod, de én se mondok rá többet. Megértettelek.* - Köszönöm. *Mondom a kávéra, mikor odahoztad.* - Óh, hát mostmár szeretnék látni is. *Kuncogok.* - Van egy kis szemüvegfétised? *Kérdezem kíváncsian.* - Fáradtan. *Nevettem el magam.* - De már jobban, már nem fáj a fejem és ilyenek. *De azért hosszú esete volt.* - És te? *Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.04.23, 21:51 | Üzenet # 823 |
 Yaoista
| - Még fogsz eleget.*Abban biztos vagyok hogy most több menetet nem nyomunk le, amivel nincs is baj. Felnyögök jobban, ahogyan a farkamra szorítasz, arról nem is beszélve hogy csak még szexibb leszel.* - Nos maximum befejeztem volna én..*Ez lett volna a legkevesebb. Viszonzom a csókodat és érzem már én se bírom sokáig.* - Beléd élvezhetek?*Amikor rábólintasz pár lökés után egy hangosabb nyögés kíséretében elmegyek benned.* - Ez baromi jó volt.*Ölellek magamhoz.* - Szerintem már annyi elég lesz mármint ami a szexet illeti, kíméljük a popodat.*Még hozzám kell szoknod. Kihúzodom belőled, majd a hátadra fektetlek.* - De ezzel itt kezdeni kéne valamit.*Nyalok végig a farkadon, majd szopni is kezdelek, egészen addig amíg el nem mész.* - Fincsi..*Nyalok végig az ajkaimon majd melléd feküdve, magamhoz ölellek.* - Remélem elégedett vagy.*Puszilom meg a buksidat.* - És most már még éhesebb lettem.*Kuncogok.*
ö
- Ohh, így már értem. Nos te más vagy mert veled kapcsolatban nem igen tudok józanul gondolkozni, de igyekszem erre figyelni.*Bár az első alkalommal ugye a vihar miatt volt, de jogos a megjegyzésed.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Értem.*Mosolyodom el.* - Azt nem mondanám, inkább úgy mondanám hogy Katsu fétisem van.*Nevetek fel.* - Különben senki nem mozgatott meg, de ugye most rólad van szó.*Mosolyodom el.* - Ennek nagyon örülök és ha gondolod akkor aludjál még.*Engem nem zavarna.* - Én jól vagyok köszönöm.*Csókolok a tenyeredbe.* - Kicsit fáradt vagyok de nem vészes és a hétvége most úgyis a pihenésről szól.*Ilyen már rég volt, mert ha még nincs is edzésem, akkor is szoktam menni futni.* - Finom lett?*Kérdezlek és a lábaid az ölembe teszem és cirógatni kezdem.* - Akkor nézzünk egy filmet? Ha mégis meggondolnád magad, akkor szólj és megmasszírozlak.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.07, 20:45 | Üzenet # 824 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, majd felnevetek.* - Inkább keress bármikor, minthogy magadban őrlődj. *Mondom picit komolyabban.* - Áh, értem. *Mosolyodom el. Annyira édes, ahogy folytatod. Már tényleg elhittem, hogy komolyak az érzéseid.* - Később még fogok, azt biztos. *Iszogatom a kávém.* - Az jó. *Örültem, hogy te is rendben vagy.* - Majd akkor tényleg alszunk még később egy kicsit. *Veled azért szívesebben aludtam volna összebújva.* - Bár majd ki kell cserélni az ágyneműt. *Jut eszembe, hiszen azért rendesen összekoszoltunk.* - Igen, nagyon. *Pont, ahogy szeretem. Nem is értem, hogy tudsz rá emlékezni, hogyan iszom. Ahogy a lábaim az öledbe rakod, kicsit meglep, de nem zavar. Csak halványan elmosolyodom.* - Szerintem igen. Kérsz popcornt? *Kérdezem rögtön. Előkeresem a távirányított és addig kattintgattam, míg nem találtam valamit, amit mindketten szívesen néznénk. Picit így maradok, majd elveszem a lábaim, picit feltápászkodok és lenyomlak a kanapéra.* - Messze vagy. *Közlöm veled mosolyogva, majd elhelyezkedve rajtad hozzád bújok kicsit úgy, hogy a fejem a hasadon pihent.* - Nem nyomlak? *Kérdezem azért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.07, 21:29 | Üzenet # 825 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam szavaidra és kérdésed annyira jól esett.* - Igen... *Nyögöm édesen füledbe. Az a pár lökés igen csak jó ponton ért és nyögtem rendesen.* - Igen... *Lihegem. Annyira élveztem, ahogy magadhoz öleltél. Picit meglepett, ahogy azt mondod, mára ennyi elég, de igazából igazad volt és nagyon-nagyon jól esett, hogy így törődtél velem és gondoskodtál rólam. Ismét nyögtem, ahogy kicsusszansz belőlem.* - Nem kell... *Kezdenék bele, de aggira végig nyalsz farkamon, mire igen kéjesen nyögök. Még szinte éreztelek magamban és a testem se nyugodott le az orgazmustól.* - Renji..! *Túrók hajadba és hangosan nyögök. Nem is kellett sok, hogy ismét elmenjek. ahogy ölelsz, rögtön hozzád bújok.* - Annál is több. *Mosolyodom el, de még eléggé lihegtem.* - Még sajnálom is, hogy kikészülnék még egy menettől. *Közlöm veled elég buján.* - Remélem te is élvezted... *Azért megleptek a méreteid.* - Én is. *Kuncogok veled. Finoman az arcodra simítottam és cirógatni kezdelek, miközben rettentő lágyan nézlek.* - Nagyon boldog vagyok, hogy találkozhattam veled.
|
|
| |