De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.08, 16:23 | Üzenet # 826 |
 Yaoista
| *Látszik hogy kissé meglepődőm, de annál jobban esik.* - Oké, köszönöm.*Mosolyodom el édesen és egy kicsit még zavarba is jövök.* - Rendben megbeszéltük, szeretem a délutáni szundikat és veled csak még jobb lesz.*Kuncogok.* - Amikor korán kelek fel hétvégén, hhogy elmenjek futni, akkor szoktam kicsit aludni, bár nem sűrűn.*Mondjuk ezzel szerintem nem mondok újat.* - Szeret a családom is kirándulni, de nem szoktam rám hagyni a tervezést túl sűrűn.*Nevetek fel.* - Pontosítva megengedik, de ne ott derüljön ki. Egyszer egy elég kemény túrát találtam ki, ahol még én is kicsit elfáradtam, akkor gondolhatod őket, de végig csinálták viszont ismétlést nem akarnak.*Kuncogok.* - A barátaimat meg hagyjuk azok olyan lusták tudnak lenni, bár ők azt mondják hogy én vagyok az állat.*Amiben van valami.* - Te szeretsz kirándulni?*Kérdezem kíváncsian.* - Majd én megcsinálom.*Vigyorodom el, amiért le kell cserélni.* - Örülök neki.*Puszillak meg.* - Benne vagyok és csinálok én, ma mindenben amiben tudlak kiszolgállak.*Mondom édesen. Hagyom hogy keress valamit igazából úgyis csak a háttérben fog menni.* - Édes vagy.*Mosolyodom el és magamhoz ölellek.* - Így viszont mi legyen a popcornnal?*Most így nagyon kényelmes.* - Dehogy, pont tökéletes.*Kezdelek el cirógatni az egyik kezemmel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.08, 19:05 | Üzenet # 827 |
 Yaoista
| - Ennek örülök, hasonlóan érzek.*Puszilom meg a buksidat.* - Ezt ne sajnáld, lesz még rá bőven alkalmunk.*Vigyorodom el.* - Az nem kifejezés, rég éreztem ilyet, sőt még sose.*Mondom őszintén, veled tényleg annyira más.* - Én még annál is boldogabb vagyok.*Mosolyodom el lágyan, majd az arcodra simítva lágyan megcsókollak.* - Tényleg köszönettel tartozom a két fiúnak, hogy elhívtalak vagyis köszöntettel tartozunk.*Nevetem el magam picit.* - Mint mondtam nagyon be voltam szarva hiszen te annyira más vagy, hiszen te tényleg érdekelsz és nem csak a tested.*Akkor már rég elhívtalak volna.* - Lehet korai hogy ezt mondom, ahogyan a szexet is úgy éreztem elsőre, de úgy érzem hogy veled tényleg működne.*Mosolyodom el lágyabban.* - Jó megérzéseim vannak és rád megérte várni.*Csókollak meg.* - Ne értsél félre mert nem akarok depizni, de volt pár alkalom amikor úgy éreztem, nem fogok már senkivel találkozni, aki úgy mond felkavarja az életem és akkor betoppantál te, mint egy kis tornádó.*Kuncogok el magam.* - Komolyra véve a szót, nagyon érdekelsz.*Nagyon megfogtál.* - Most már kicsit komolyabban veszel?*Kérdezem kicsit félve, hiszen nem felejtettem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.05.12, 15:55 | Üzenet # 828 |
 Yaoista
| - Azért de... *Motyogom édesen és elmosolyodom. Szavaid nagyon boldoggá tettek. Megfogom kezed és hasonlóan csókollak én is, mint ahogy te engem.* - Sose szabadulsz tőlem... *Suttogom ajkaidra.* - Igaz. *Nevetek veled.* - Örülök, hogy összeszedted a bátorságod. *Még mennyire örültem.* - Én is így érzem... *Mondom őszintén és végig finoman cirógatlak. Hatalmasat dobbant a szívem a te mosolyodra.* - Csak a megérzéseid jók? *Kérdezlek kacérkodva és mosolyogva csókollak.* - Én még sosem találkoztam senkivel, aki így magával ragadt volna, mint te. *Ismerem be és közelebb bújva teljesen hozzád simultam. Kérdésedre meglepetten pislogok, majd nem bírtam és elnevettem magam. Átöleltem a nyakad és hosszan csókoltam ajkaid.* - Ez elég nyomatékos válasz? *Kérdezlek lágyan, majd még jobban odakucorodva, már ha ez lehetséges volt, a homlokom megtámasztom a tiéden.* - Nagyon is komolyan veszlek, különben nem mutatlak be Kázmérnak. *Mosolyodom el és adok egy puszit is az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.05.12, 16:09 | Üzenet # 829 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, tényleg bűnbe vittél.* - Akkor kell is. Jó ha pihensz is. *Nem lett volna jó, ha túlhajtod magad. Figyelmesen hallgatlak és elnevettem magam a végén.* - Szadista. *Csóválom meg a fejem mosolyogva.* - Őszintén, tényleg hihetetlenül energikus vagy. *Kuncogok halkan.* - Engem alig lehetett kirobbantani az ágyból. *A lusták közé tartoztam.* - Igen, már igen. A nagyon durva hegymászást nem, de szeretek a természetben lenni. Általában nyaralni is úgy szoktam, hogy kinézek valami erdei házat és offline megyek. *Fejtem ki jobban.* - Rendben. *Először nem értem vigyorod, de aztán leesett.* - Perverz. *Böklek meg.* - Hm, de jó dolgom van. *Kuncogok kicsit. Nagyon jól esett most ölelésed.* - Annyira nem fontos... vagy felkeljek? *Kérdezem az arcodra nézve. Cirógatásodra szinte libabőrös leszek és sóhajtok egyet halkan.* - Ez finom... *Mondom halkan, majd picit mocorgok, de csak annyit, hogy megcsókoljalak. Visszatettem a fejem és kicsit elbambultam. Bűntudatom volt az egész helyzet miatt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.05.12, 20:15 | Üzenet # 830 |
 Yaoista
| - Valóban és most hétvégén ezt is fogom tenni.*A legjobb, hogy veled tehetem.* - Ugyan kérlek, ők a pudingok.*Nevetek fel.* - Mondjuk ehhez hasonlókat szoktak mondani, sőt ez még a enyhe változat, na meg ezek nekem csak bókok és élvezem is.*Vigyorgok ezerrel.* - Ahogy mondod.*Értek egyet.* - Akkor mégis hogy jött hogy pont tesi tanár legyél?*Kérdezlek kíváncsian.* - Milyen a nagyon durva? Szívesen kipróbálnám meg több extrém sportot is vagyis pontosítva így is lesz.*Nekem a mozgás a lételemem.* - Ez tetszik.*Mosolyodom el és persze ismét eszembe jut, hogy milyen jó is lenne együtt, de erre csak megrázom a fejemet.* - Most miért? Te kezdted.*Közlöm veled.* - Szerintem én még jobban is élvezem.*Nevetek fel.* - Ne.*Vágom rá rögtön.* - Tökéletes így.*A poprcorn az ráér.* - Örülök, hogy élvezed.*Mosolyodom el, majd a csókodat viszonzom. Látom, hogy elbambultál és sejtem, hogy miért de nem akarom elrontani a hangulatot meg ugye nem beszélünk rólunk.* - Renjivel szoktál kirándulni?*Próbállak visszahozni, na meg szeretek veled beszélgetni és minél több dolgot megtudni rólad.*

- Édesem örülök, hogy így élvezed a szexet és ha ez megnyugtat, később nem foglak kímélni.*Vigyorodom el.* - Biztos vagyok benne, hogy sok maratont lefogunk nyomni.*Nagy étvágyam van, de mindig figyelek a partneremre.* - Ezt örömmel hallom.*Mosolyodom el.* - És te tényleg nem hívtál volna el, akkor se ha tudod hogy már csak a pasik érdekelnek?*Kérdezlek kíváncsian.* - Igaz, nekem mindenem jó.*Vigyorodom el, ha már így megjegyezted. A csókodat viszonzom és szorosabban megölellek, ahogyan jobban bújsz, ami nagyon édes.* - Ez sokat jelent és ezt én is elmondhatom. Te nálad nem csak a testiség van meg.*Ez teljesen más mint. a volt nejemmel. Már éppen kérdezném, hogy mi ilyen vicces de akkor megcsókolsz.* - Nincs több kérdésem.*Kuncogok.* - Ott a pont.*Nevetek fel jóízűen.* - Tudod szépségem nagyon kellemes így lenni veled és folytatni is szeretném, de viszont már nagyon éhes is vagyok és őszintén kíváncsi is vagyok a föztödre.*Imádom a hasamat.* - Eszünk és utána ezt folytatjuk, mit szólsz?*Simítok ki egy kósza kincset az arcodból.*- Bár lehet előbb fürdeni kéne.*Markolok a popsidba.* - Annyira formás.*Markolászom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 22:09 | Üzenet # 831 |
 Yaoista
| - Bíztam benne. *Kuncogok kicsit.* - Abban biztos lehetsz. *Szerettem érezni más melegét.* - Hm, jó kérdés. Ha biztosan tudom és rájövök, hogy lehet tetszhetek neked, akkor elhívtalak volna. *Végülis nem veszítettem volna semmit.* - Egoista. *Nevetek fel.* - Nálad sem... olyan... furcsa érzés. *Annyira hamar odakerültek azok a pillangók a hasamba.* - Ilyen ne is legyen. *Közlöm veled.* - Már én is éhes vagyok és szerintem fél órán belül nagyon megvető pillantásokat fogok kapni egy bizonyos négylábútól is a tálja mellett. *Mosolyodom el halványan.* - Tetszik a terved. *Hajamra csak kicsit elmosolyodtam.* - Igen, az nem ártana mindenek előtt. *Értek egyet, hiszen belém élveztél.* - Örülök, hogy így tetszik. *Suttogom ajkadra és azért még egy hosszú csókot kezdeményezek.* - Segítesz? *Kérdezlek és közben hasad cirógatom.* - Még nem érzek erőt a lábamban. *Kuncogok halkan.* - Ilyen se volt még. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 22:22 | Üzenet # 832 |
 Yaoista
| - Hozzád képest elég sok mindenki puding. *Kuncogok kicsit.* - Egyszer még visszakapod. *Legalábbis jó lenne megszaidzni az ágyban, de ezt most megtartom magamnak.* - A gimi végére kijöttem ebből és megszerettem a mozgást. Az első évben voltam használhatatlan. *Magyarázom meg neked.* - Volt egy idő, mikor nagyon komolyan vettem, azóta azért már nem. *Teszem hozzá.* - Ahol csigákkal, kötelekkel sziklafalakat mászol. Extrém sportokat én is szívesen próbálok. *Teszem hozzá.* - Én nem kezdtem semmit. *Közlöm veled.* - Neked van perverz vigyor az arcodon. *Közlöm a tényeket.* - Ebben biztos vagyok. *Kuncogok halkan. Ahogy rávágod, hogy ne, csak szélesen elmosolyodom.* - Akkor maradok. *Meg se moccantam. Kérdésed zökkent ki és tudom, hogy miért kérdezed, ami külön jól esik.* - Néha. Ő azért elfoglaltabb, na meg a leányzóval nem olyan egyszerű, de voltunk már hármasban is. *Magyarázom.* - Azok nyilván inkább csak séták. Téged nem vitt még el?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.15, 21:25 | Üzenet # 833 |
 Yaoista
| - Te mondtad.*Vigyorodom el pimaszul.* - Most komolyan az a baj, hogy nem vagyok lusta?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ohh értem, szépen kijöttél belőle.*Kuncogok.* - Vagyis már nem veszed komolyan mozgást?*Olyan sokáig akkor nem is vetted komolyan.* - Nem bántad meg hogy tesi tanár lettél?*Kérdezlek.* - Én azt is kipróbálnám, bár nem mondom, hogy nem paráznék.*De biztos jó lehet.* - És mi lenne az első?*Kíváncsiskodom tovább.* - De te mondtad, hogy le kell cserélni, hát persze hogy vigyorgok miatta. Különben engem nem zavar, hogy milyen.*Na meg kitudja, hogy mi kerül még rá, hiszen kényeztetni még kényeztethetlek.* - Értem.*Biccentek.* - Igen, mi is voltunk hármasban meg ketten is, amikor éppen a lánykája nem volt itthon. Mivel Rengi is tele van energiával így vele nincsen gond és mehetünk bárhova.*Kuncogok.* - Voltunk már jó pár helyen és nagyon szoktam élvezni. Mozgunk és persze nagyon jókat mulatunk, hiszen annyira vicces. Legutóbb amikor elmentünk kirándulni volt egy rész, amikor köveken kellett átmenni, de ő megcsúszott és beleesett a patakba.*Nevetek fel.* - Olyan vicces volt, ahogyan ott ült vizesen.*Most is magam előtt látom.* - Persze utána elkezdett fröcskölni, hogy én is vizes legyek és akkor ezzel kezdtünk el szórakozni, amíg nem jöttek mások. Komolyan olyan fejjel néztek ránk.*Mulatok tovább.* - Szeretek vele lenni, bármit is csinálunk.*Nagyon fontos számomra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.05.20, 23:03 | Üzenet # 834 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam kérdésedre.* - Nem, nem az a baj, hogy nem vagy lusta, hanem hogy túl energikus. *Kuncogok halkan.* - Nem úgy, mint akkor. *Mosolyodom el.* - Akkor számoltam minden kalóriát, minden makrotápanayagot. Akörül forgott az életem. *Teszem hozzá.* - Nem, egy kicsit sem. Szeretek tanítani és így a mozgás megmaradt, csak már egészséges keretek között. *Kuncogok halkan.* - Néha nagyon kiakasztottam Rokurot. *Nevetek fel.* - Ejtőernyőzni szeretnék. *Nagy álmom volt.* - Ó, abban biztos voltam, hogy nem zavar. *Böklek meg játékosan.* - Sejtettem, hogy elvitt. *Hiszen tényleg imád téged. Figyelmesen hallgattalak és nagyon aranyos volt, ahogy magyarázol.* - Nem is ő lett volna... *Jegyzem meg nevetve az esésre.* - Mint két bolondra. *Kuncogok kicsit.* - Örülök, hogy van neki egy olyan ember is az életében, mint te. *Mosolyodom el.* - Tudod miután az exneje lelépett, nem volt könnyű. Mégha nem is tudatosan, sokat segítettél. *Puszilom meg az arcod finoman.* - Kicsit vissza adtad a hitét az emberiségbe.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 19:37 | Üzenet # 835 |
 Yaoista
| - Ez tökre ugyanaz, amit én mondtam.*Legalábbis én így gondolom.* - De azért tetszik a nevetésed.*Teszem hozzá.* - Én megörülnék, ha nem mozoghatnák. Leszámítva, amikor pofára estem, amúgy nagyon is figyelek.*Te is tudod, ha lesérülnék, abba belerokkanék.* - Ohh így már értem és örülök, hogy nem vagy ilyen. Oké én sportoló vagyok és egyszer élsportoló leszek, de nekem ez nem menne.*Figyelek a kajára de nem ennyire.* - Így már értem és örülök, hogy megtaláltad az egyensúlyt.*Cirógatom meg az arcodat.* - Nagyon jó tanár vagy nem hiába vagy te az egyik kedvenc a diákok között. Biztos vagyok benne hogy irigykednek rád.*Jegyzem meg.* - Ha nem lennék oda érted, akkor is az egyik kedvencem lennél.*Mondom édesen.* - Azt nem csodálom, ezzel még engem is kiakasztottál volna.*Kuncogok.* - Azért lettem volna a helyébe.*Jegyzem meg.* - Azt már én is néztem, ha majd lesz rá pénzem, akkor biztos megyek.*Legjobb lenne veled.* - Persze hogy nem.*Vigyorgok.* - Pontosan.*Nevetek tovább.* - Köszönöm.*Pirulok el és ez csak fokózodik.* - Miket mondasz.*Ez nagyon jól esik.* - Pedig nem csináltam semmit.*Csak adtam magam.* - Én is nagyon sokat köszönhetek neki, nélküle nem tartanék itt. Bár van önbizalmam a futás terén, de azért eltudok bizonytalanodni és itt is sok bántás ért már. Sose fogom megérteni az emberi irigységet. Tudod már hányszor hallottam, hogy nekem könnyű dolgom van na meg persze doppingolom magam. Abba nem gondolnak bele, hogy amíg ők alszanak én edzek, amikor pihenek én akkor is futok és ezek csak példák. Ne értsél félre a társaim, a barátaim és persze a családom is sokat segít és ez is számít, de ilyen szinten mégis csak Rengi van velem a legtöbbet. Össze se tudom számolni, hogy hányszor védett meg és kapart fel a padlóról. Belegondolva, hogy ő majd később nem lesz a közvetlen közelembe megrémít és elszomorít. Legszívesebben vinném magammal mindenhova, hiszen nála jobb edzőt sose fogok találni.*Kicsit el is csuklik a hangom.* - Félek is egy kicsit, hogy fog menni nélküle. Tudom mindig mellettem lesz és számíthatok rá, de akkor se lesz ott közvetlenül mellettem és nem támaszkodhatok rá mindig. Még most is úgy érzem, hogy túlságosan is támaszkodok rá.*Emiatt nézhetsz gyereknek, de ez az igazság.* - Várom is a jövőt de egyben nem és nagyon is be vagyok szarva. Itt hagyni mindent és mindenkit rohadt nehéz. Tudom hogy minden áldozatokkal jár, de annyira jó lenne, ha mindent itt tudnék elérni.* Most ezt nem is csak miattad mondom.* - Sokat kell még erősödnöm, legalábbis érzelmileg még elég gyenge vagyok.*Ezt nem is tagadom.* - Meg vannak az álmaim és tenni is fogok érte, de attól még félek, nagyon félek.*Suttogom.* - Na de bocsi nem akarom elrontani a hangulatot.*Dörgölöm meg a szemeimet.* - Különben nekem is visszaadta, másképpen mint én neki, de már túl sok rosszat tapaszaltam.*Sokat bántottak és sokról nem is tudsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 19:50 | Üzenet # 836 |
 Yaoista
| - Imádom, hogy ilyen kis buja vagy.*Puszillak meg.* - Helyes.*Vigyorgok.* - Na de szerencsére eddig nem kellett várni.*Puszillak meg.* - Az hát.*Nevetek fel, persze csak viccelek, hiszen vannak kételyeim magammal szemben, főleg apaság terén.* - Az, de annál kellemesebb.*Mosolyodom el.* - Nem is lesz.*Mondom kicsit komolyabban.* - Ne aggódj egy bizonyos kétlábútól is.*Nevetek fel.* - Azért ilyen szinten elég jó terveim vannak.*Kuncogok.* - Én még jobban.*Csapok rá finoman és persze a csókodat viszonzom.* - Ezt még kérdezned se kell.*Puszilom meg a buksidat.* - Ohh pedig ez még semmi.*Vigyorgok.* - Akkor mindjárt jövök.*Adok egy csókot, majd kimegyek és megengedem a vizet.* - Na gyere szépségem.*Kaplak fel, amikor visszamegyek, majd a kádba raklak és bemászok mögéd.* - Kellemes víz?*Ölellek magamhoz.* - Olyan boldog vagyok, ha szabad ilyet mondanom.*Csókolok a nyakadba.* - Ne értsél félre, mert eddig is ez voltam és ez lehet korai de veled teljes minden.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.22, 19:29 | Üzenet # 837 |
 Yaoista
| - Nem egészen. *Nevettem el magam.* - Van bármi, ami nem tetszik neked bennem? *Kérdezem egy kis mosollyal.* - De még mekkorát estél. *Csóválom meg a fejemet.* - Mikor élsportoló vagy, nem is te fogod figyelni, hanem az edzőid, a táplálkozási tanácsadók és dietetikusok. Neked csak enned kell. *Mosolyodom el.* - Igen, eljárok futni, edzeni, azért valamennyire figyelek a kajára, de nem mérem már patika mérlegen. *Kuncogok halkan.* - Irigykednek? Mire? *Kérdezlek.* - Tényleg nagyon édes vagy... *Mosolyodom el.* - Te nem a helyében akarsz lenni. *Nevetek fel.* - Neked mi tetszik a legjobban? *Érdekelt, hogy mit próbálnál ki.* - Az igazat... *Puszilom meg az arcodat. Csöndesen hallgatlak és figyeltelek. Hagyom, hogy kiadd magadból a félelmeid és a bizonytalanságod. Mikor befejezed, picit csöndbe maradok, majd lassan feltápászkodok rólad. Lágyan rád mosolygok és csak kitárom a karom. Ahogy odabújsz, szorosan ölellek és simogatlak csak.* - Tudom, hogy sok minden rosszat tapasztaltál és Rengi nagyon különleges neked. Biztos lehetsz benne, hogy bármerre is visz az utad, sosem fog magadra hagyni. Mindig melletted lesz és kiosztja, bárki is legyen még az edzőt. *Kuncogok halkan.* - Egyáltalán nem baj, hogy támaszkodsz rá, sőt ő még örül is neki. *Teszem hozzá.* - Tudod kicsi... semmi baj nincs azzal, ha támaszkodsz valakire. Pont akkor kezdődik a baj, ha mindent egyedül szeretnél megoldani. Támaszkodj rá és mindenkire, aki körülötted van. Nem könnyű az az út, amit választottál és minden segítségre szükséged lesz mindig is. *Adok egy finom puszit a fejedre.* - Teljesen normális, hogy félsz, de ez nem úgy fog történni, hogy holnap fel kell állnod. Fokozatos lesz és úgy könnyebb. *Érezhetted, hogy itt vagyok neked én is.* - Nem vagy gyenge... 17 éves vagy, természetesen, hogy ragaszkodsz mindenhez. *Annyira édes voltál.* - Minden rendben lesz, meglátod. Na meg gondolj bele... Mookyul akar segíteni. Szerintem ha valaki, ő meg fog érteni mindenben és segíteni fog és vigyáz rád. *Nem is volt baj, hogy így alakult minden.* - És amúgy semmilyen hangulatot nem rontasz el, kis bolondom... *Puszilgatlak tovább, hogy nyugtassalak. Ahogy mondod, hogy sok rosszat tapasztaltál, hirtelen gombóc lett a torkomban.* - Sajnálom... *Mondom a végére, hiszen én is bántottalak, nem is kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.22, 21:17 | Üzenet # 838 |
 Yaoista
| - Szeretem a szexet, veled pedig nagyon jó. *Mosolygok puszidra.* - Igen. *Annyira jó érzés volt, ahogy szeretgettél. A nevetésed is olyan jó volt.* - Igen... *Értek veled egyet. Örültem, hogy nem fogsz ilyen bugyutaságokat kérdezni.* - Óh, bocsánat, hogy lefoglaltalak. *Kuncogok halkan.* - Nem csak ilyen szinten... *Mondom lágyabban. Csapásodra nyögtem egy aprót csókunkba, még nagyon érzékeny voltam.* - Rendben... *Engedlek a csókod után. Meglepődök, hogy mennyire könnyen felkapsz.* - Azt tudtam, hogy nem vagyok nagydarab, de most kifejezetten könnyűnek érzem magam. *Nevetek fel.* - Nagyon. *Mondom a vízre és kényelmesen neked dőlök. A folytatásra nagyon lágyan mosolygok. Nyakamra sóhajtok egyet, majd picit hátra fordítom a fejem és bújok.* - Én is így érzek... *Annyira boldog voltam.* - Tudod mit? Szerintem semmi nem korai. *Pillantok a szemedbe.* - Minden akkor történik, mikor kell.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.05.23, 18:03 | Üzenet # 839 |
 Yaoista
| - Ezzel én is így vagyok.*Értek egyet mindkettő állításoddal.* - Talán elnézem.*Kuncogok.* - Na miért milyen szinten vannak még?*Kérdezlek kíváncsian, érdekel hogy mitől lágyult el így a hangod.* - Jó erőben vagyok.*Nevetek fel.* - Így még jobb.*Ölellek magamhoz szorosabban.* - Tudod mit, szerintem se.*Mosolyodom el.* - Ebben igazad van és te is a legjobb pillanatban toppantál bele az életembe.*Simítok az arcdora.* - Olyan jó így érezni..*Suttogom és lágyabban megcsókollak.* - Komolyan mintha álmodnék, főleg hogy belegondolva, hogyan is reagál a randira, amikor elhívtalak.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.05.23, 18:43 | Üzenet # 840 |
 Yaoista
| Akkor nem értem.*Nézek rád értetlenül.* - Nem az én hibámon volt.*Ezt akkor is elmondtam.* - Ez annyira nem tetszik, de ugye az áldozatok.*Ezzel nagyon is tisztában vagyok.* - Nagyon helyes.*Értek egyet.*Ezt most tényleg kérdezned kell?*Vonom fel a szemöldököm.* - Nos fiatal vagy bár nem te vagy az egyetlen.*Van még veled egykorú tanár.* - Jóképű, közvetlen és vicces vagy de mégis van egy tekintélyed. Alapból van egy szeretnivaló természeted és amíg nem figyeltelek meg jobban, akkor is így gondoltam.*Teszem hozzá.* - Már meg se kérdezem, hogy miért.*Kuncogok.* - Mert most már én akarok lenni a párod?*Erre céloztam, amit te is tudsz.* - Én leginkább a tandemugrást próbálnám ki.*Biztos nagyon jó lehet. Amikor kitárod a karodat nem is kell több és rögtön bújok hozzád. Most én hallgatlak végig és érezheted hogy egyre jobban ölellek és többször megremegek.* - Igen tudom nagyon jól és azt is hogy mennyire mázlista vagyok, mint mondtam sosem lesz olyan edzőm többé, mint ő. Mindig is ő lesz a legjobb.*Ebben biztos vagyok.* - Akkor jó, ha nincs baj.*Suttogom kissé megszeppenve.* - Így lesz.*Ilyen szinten nem vagyok büszke hogy nem mutatom ki az érzelmeimet.* - Rengi is mindig azt mondja, hogy sosem volt még ilyen futója, mint én.*Ami azért nagyon jól esik.* - Az biztos és nélkületek nem is menne.*Ebbe te is bele számítasz és nem azért mert oda vagyok érted.* - Neked is nagyon sokat köszönhetek.*Hiszen mindig is számíthattam rád és tudom ez sosem fog változni.* - Ettől szerintem nem kell tartani, mert egyedül nem menne nekem.*De legalább ezt elismerem.* - Oké igen még gyerek vagyok de ilyen is a természetem és részben mindig is ilyen leszek.*Mindig is érzelmes fogok maradni.* - Jajj ne is mond, megint zavarba jövök.*Nevetek fel, ami most nagyon jól jön.* - Még mindig nem értem, hogy mit lát bennem.*És ezt nem rosszból mondom.* - Akkor jó.*Mosolyodom el. Érezheted hogy már nem remegek és a visszafojtott sírásom is annyiban marad.* - Mégis mit?*Pillantok rád azért még kicsit könnyes szemmel.* - Pont hogy köszönettel tartozom neked, sokkal jobban érzem magam.*Adok egy félénk csókot, azért ez a kifakadásom mert felkavart és elégé zavarban vagyok.* - Nekem tényleg te vagy a legjobb.*Mondom édesen és visszabújok hozzád.* - Csak még egy kicsit...*Suttogom.* - Olyan sok erőt adsz nekem...*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.05.24, 21:54 | Üzenet # 841 |
 Yaoista
| - Igen... *Tényleg nem tudtam, hogy miért vagyok ennyire népszerű, persze örültem neki. Elmosolyodom, ahogy sorolni kezded.* - Szóval szerinted jóképű vagyok? *Húzom az agyad kicsit.* - Köszönöm, ez jól esik. *Tényleg jól esett, hogy így látsz engem.* - De édesnek születtél. *Kuncogok halkan.* - Nem egészen erre gondoltam. *Egy kicsit buja lesz a mosolyom.* - Jól hangzik. *Én is kipróbáltam volna. Ahogy bújtál hozzám, csak jobban szorítalak magamhoz.* - Ugye tudod, hogy nem kell visszafojtanod? *Kérdezem kedvesen.* - Ő mindig az edzőt lesz. *Javítalak ki. Nem csodálom, hogy így megijeszt ez az egész.* - Bizony... ha meg lenne hozzá minden eszköze, sose engedne máshoz. *Cirógatom a fejed finoman. Nagyon lágyan elmosolyodom szavaidra.* - Nekem? *Nem igazán érzem, hogy bármit tettem volna érted.* - Nem is kell mennie. *Próbállak nyugtatni.* - Persze, de sokat fogsz még erősödni, hidd el kicsi. *Viszont te mindig ilyen tiszta szívű leszel, az biztos.* - Nem baj, cuki vagy olyankor. *Cukkollak kicsit.* - Mindent. *Mondom lágyan. Örültem, hogy megnyugodtál.* - Ő látja azt, amit a többiek nem. Megérti az éjszakai futásokat, hogy pihenés helyett is edzel... Ő ott volt, ahol te. Mindent megért. *Hiszen futó volt, még ha nem is az lett a vége.* - Mert én is bántottalak a lehető legrosszabb módon... *Mondom halkan és finoman megtörlöm a szemed.* - Annak örülök akkor, hogy most jobb. *Csókodra nagyot dobban a szívem, majd megszakadt. Annyira ártatlan voltál. Szépen elhelyezkedek veled kényelmesen és csak ölellek magamhoz.* - Ameddig csak szeretnél... *Cirógatlak és szeretgetlek. A végére nem tudtam mit mondani, csak jobban öleltelek magamhoz. Szerettem volna az lenni, aki mindig mögötted van, de tudtam, hogy nagyon rossz vége lenne és nem akartam sérülni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.05.30, 21:16 | Üzenet # 842 |
 Yaoista
| - Csak talán? *Kérdezek vissza felhúzott szemöldökkel.* - Hát... hogy elhívtál randira. *Mosolyodom el.* - Még szerencse. *Kuncogok még kicsit. Ahogy jobban öleltél, finoman karjaidra simítok.* - Igen. *Nagyon boldog voltam.* - Ennek örülök. *Simul is az arcom a kezedbe. Csókod még kicsit el is nyújtom, annyira jól esik.* - Már megérte ideköltözni. *Mondom lágyan.* - Őszintén, elsőre tényleg nem vettelek egy kicsit se komolyan. Elkönyveltek a flúgos apukának. *Nevettem el magam.* - Ami amúgy igaz ettől függetlenül. *Teszem hozzá tovább nevetve.* - Égettem már meg magam. *Vallom be.* - Nem vagyok rá büszke, de voltam szerető. *Ismerem be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.06.02, 22:03 | Üzenet # 843 |
 Yaoista
| - Na és ha csak talán akkor mi lesz?*Piszkállak tovább.* - Nos eddig ez volt a legjobb tervem és remélem szerinted is csak jobbak lesznek.*Puszillak meg.* - Szerintem is nagyon jó ötlet volt, hogy ideköltöztél.*Értek egyet.* - - Nem sértesz meg, mert ez így szokott lenni.*Nevetek fel.* - Ez alól kivétel a munkám, oké ott is tudok és vagyok is bolond, de elsőre eladom magam.*Viccelődöm, hiszen attól még hogy meg van a jó hangulat, azért nagyon komoly is tudok lenni.* - Attól még tény, hogy flúgos vagyok, de jól áll.*Vigyorodom el.* - Nos én is.*De ezzel te is tisztában vagy.* - Nos erre azt mondom, hogy mindenhez két ember kell.*Nem ítélek el.* - Abban biztos lehetsz, hogy én hűséges vagyok.*Teszem hozzá.* - Bár nem ismerlek, de abban biztos vagyok, ha mi összejövünk és még se működne, te se csalnál meg.*Ebben biztos vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.05, 19:49 | Üzenet # 844 |
 Yaoista
| - Lehet nem kapsz vacsit. *Kuncogok halkan, kicsit gonoszkásan.* - Egészen biztos vagyok benne. *Mosolyodom el, főleg puszidra.* - Igazából nekem ez nagyon tetszik. *Hátra fordulok egy picit és adok egy finom csókot.* - Uncsi is lenne, ha valami vaskalapos pasi lennél. *Nevettem el magam.* - Akkor nem is tetszenél nekem. *Teszem hozzá.* - Igen, tudom. *Cirógatom meg az arcodat.* - Ebben van valami. *Nagyon jól esett, hogy nem ítélsz el.* - Azt ígérte, hogy elhagyja a feleségét... hogy én vagyok a mindene. *Mondom halkan, majd teljesen megfordulok az öledben és átölelve odabújok.* - Aztán kiderült, hogy rajtam kívül van még legalább két srác... *Teszem hozzá és sóhajtottam egy nagyot.* - Azóta nem randiztam még csak bi pasikkal se. *Jegyzem meg mellékesen.* - Amíg nem találkoztam veled. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Nem kételkedem. *Hiszen biztos voltam benne, hogy te más vagy.* - Sosem... *Távolodok el egy kicsit, de csak hogy lássam az arcod.* - És mi az, hogy "ha"? *Húzom fel a szemöldököm.* - Már együtt vagyunk, nem? *Kérdezem édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.26, 21:38 | Üzenet # 845 |
 Yaoista
| - Nos akkor most már tudod.*Még csak nem is túloztam.* - Mintha már említettem volna párszor, de igen nagyon jóképű vagy. Szívesen növelem az egodat, ha szeretnéd.*Nevetek fel.* - Ugyan, csak magadnak.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ez tetszik, nincs több kérdésem.*Kuncogok.* - Legyél most már konkrét, mert tényleg nem értelek.*Nincs több ötletem.* - Talán majd együtt kipróbáljuk.*Ezt nem hagyhattam ki.* - Igen és sokkal jobb így.*Ez nagy segítség hogy kiadhatom magamból.* - Igaz..*Mosolyodom el lágyabban.* - Ezzel én is tisztában vagyok.*Erről beszéltünk is.* - Igen, hiszen te is mindig biztatsz.*Felelem.* - Akkor jó.*Nem mintha tudnék rajta jelenleg változtatni.* - Köszi.*Puszillak meg majd visszabújok.* - Tetszik ez a megnevezés.*Jegyzem meg.* - Kis mocsok.*Nevetek fel halkan.* - Ez látod igaz, erre nem gondoltam. Oké így már jobban megértem, de még teljesen szóval majd kifaggatom.*Ahogyan beszéltük, erre csak ő tud válaszolni.* - Nos de az én döntésem, hogy itt vagyok. Igaz bántottál, de olyan boldoggá teszel, mint senki más.*Én így látom.* - Jó hatással vagy rám.*Kezdelek el cirógatni.* - Köszönöm.*Nem mondok többet csak élvezem a helyzetet és jó darabig így vagyok.* - Most már jó de azért nem mondom, hogy később nem bújok vissza.*Mondom édesen és adok egy csókot.* - Megmosom az arcomat.*Így is teszek.* - Amúgy nem nyomtalak el?*Kérdezem amikor visszajövök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.06.27, 18:22 | Üzenet # 846 |
 Yaoista
| - Szerencsére nagyfiú vagyok és ki tudom magam szolgálni.*Vigyorgok.* - Tudod én nem vagyok egy életképtelen pasas.*Nevetek fel.* - Arról nem is beszélve, hogy szeretem a hasat nagyon is.*Paskolom meg.* - Édes vagy.*Mosolygok mindkettő állításodra.* - Az biztos.*Nevetek veled együtt.* - Én se tetszenék magamnak.*Nevetek tovább.* - Bár azért a lányomnál majd kell a szigor és biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű. Szerencsére még messze van, hogy kamaszodjon, de elégé parázok tőle. Igaz van sok segítségem, de mégis csak én vagyok az apja. Ne nevessél ki nagyon de már most vettem olyan könyveket és kérdezek hogy később mit is mondjak, majd neki. Van bennem egy félelem, hogy majd meghiányolja úgymond az anyai szerepet, ami teljesen érthető. Úgy vagyok vele, ha megtudtam tanulni, hogy kell szép hajakat csinálni, akkor a többi is menni fog.*Viccelem el picit.* - Annak is utána olvastam, hogy például a női dolgokat, hogyan tudja majd használni.*Mondom kissé zavartan.* - Mindent meg akarok később is tenni, hogy ő boldog legyen és amiben tudom segítsem őt. Mint mondtam nagyon jól tudom, hogy nem vagyok egy mintaapa, ugye lássuk a késéseket, de talán ez még elnézhető.*Amit te is megjegyeztél teljesen jogosan.* - Nekem ő a mindenem és tényleg igyekszem.*Ilyenkor látszik rajtam, hogy ilyen szinten nincsen nagy önbizalmam.* - Sajnálom.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Inkább nem fejtem ki a véleményem.*Szívesen elbeszélgetnék vele, de abban nem lenne köszönet.* - Nem érdemelt meg téged.*Puszillak meg.* - De én vagyok a kivétel.*Most nem csak azért mondom, mert azóta nővel nem is kezdek.* - Helyes.*Ezt jó hallani.* - Bizony sosem.*Bólintok majd kicsit furcsán nézek rád.* - Várj most akkor mi járunk?*Nézek rád döbbenten, nagyon vicces fejet vágok.* - Ne értsél félre amúgy ez tetszik, de kissé lemaradtam.*Vallom be.* - Édesem ma csak halmozod a meglepetéseket.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.07.01, 22:17 | Üzenet # 847 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam válaszodra. Nagyon vicces volt.* - Örülök, hogy önellátó vagy. *Kuncogok tovább.* - Óh, szóval ez a sorrend, értem. *Kuncogok még. Figyelmesen hallgatlak és őszintén, nekem nagyon tetszik, hogy ennyire szereted a lányod.* - Először is, ezért sose nevetnélek ki. *Mosolyodom el lágyabban.* - Tudod Rengi, onnan tudni, hogy jó apa vagy, hogy azon igzulsz, hogy nem vagy az. *Cirógatom meg az arcodat.* - Nagyon sokan példát vehetnének rólad. Nagyon szépen gondoskodsz a lányodról és biztos vagyok benne, hogy ez a későbbiekben sem fog változni. *Puszillak meg.* - Megértem, hogy miért tartasz a kamaszkortól, a lányok érzékenyebben élik meg, de ha ott vagy mellette, az több, mint elég. *Biztatlak kedvesen.* - A késés legyen a legnagyobb probléma. *Kuncogok halkan.* - Hidd el tudja ő is és mindenki. Jó apa vagy. *Cirógatom meg az arcodat.* - Valóban nem. *Értek veled egyet és csak bújok az ölelésedre.* - Igen, te... *Mosolyodom el.* - Tetszenek az ilyen kivételek. *Kuncogok halkan. Az arcodra hangosan felnevetek.* - Nagyon vicces vagy. *Nevetek tovább.* - Hát... legalábbis én szeretném. *Mosolyodom el egész édesen.* - De megértem, ha korainak éreznéd. *Teszem hozzá és látszik, hogy nem venném azt se rossz néven.* - Nem csak ma fogom. *Kuncogok én is, majd adok egy lágy csókot.* - Viszont másszunk ki. Nem venném a szívemre, ha miattam éheznél. *Cirógatom meg a hasad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.07.01, 22:37 | Üzenet # 848 |
 Yaoista
| - Nem tudtam kihagyni. *Nevetek veled.* - De növeld csak. *Mosolyodom el.* - Hogy lehetsz ilyen ártatlan. *Nevetek fel ismét.* - Te nem Rokuro helyében akarsz lenni, hiszen ő volt az ágyban alul. *Magyarázom neked türelmesen.* - Talán. *Én is csak ennyit mondok, nem akartam belemenni.* - Akkor jó. *Örültem, hogy segíthettem.* - Próbállak biztatni. Nem akarom, hogy elvesszen a tehetséged. *Cirógatlak tovább. Puszidra csak elmosolyodom.* - Illik rád. *Puszilom meg a fejedet.* - Miért is vagyok most mocsok? Csak azt mondtam, hogy cuki vagy, ha zavarba jössz. *Kuncogok halkan.* - Faggasd csak, ha segít az önbizalmadon. *Mosolyodom el. Szavaidra egy picit elpirulok.* - Olyan kis bolond vagy... *Mondom halkan. Tovább mosolygok és csak ölellek.* - Kényelmes, szóval nyugodtan bújj vissza. *Cirógatom meg az arcodat.* - Rendben. *Hagylak elmenni és sóhajtok egy hatalmasat.* - Dehogy nyomtál. *Ülök fel.* - Jobb a színed. *Állapítom meg.* - Kérsz valamit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.07.03, 22:56 | Üzenet # 849 |
 Yaoista
| - Mondjuk jogos, ezt ki nem szereti.*Nevetek fel.* - Még ha nem akarom, akkor is növelem.*Hiszen a bókolás olyan automatikusan jön nálam.* - Miért az lennék?*Kérdezzek vissza, majd ahogyan kifejted a dolgokat azért zavarba jövök.* - És még én vagyok a perverz.*Jegyzem meg.* - Nos ebben van igazság, de nem mondom hogy nem lennék az ő helyében is.*Motyogom most már tényleg zavarban vagyok. A talánra csak elmosolyodom, nekem már ez is nagyon sokat számít.* - Hidd el ez nagyon is megy és nem fog elveszni.*Mosolyodom el.* - Neked elhiszem.*Mosolygok tovább főleg a puszidra.* - Nos pont ezért vagy mocsok.*Közlöm veled, bár megértem hiszen én is így tennék.* - Segíteni fog, na meg igazából nagyon is kíváncsi vagyok.*Azért ezt úgy gondolom sokan nem mondhatják el magukról.* - Csak nem zavarba jöttél?*Vigyorodom el, azért ez a felállás jobban tetszik.* - A te bolondod.*Ezt nem tudtam kihagyni.* - Szavadon foglak.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mondom, hogy nem nyomtalak el.* - Igen, kérek.*Bólintok, majd az arcodba simítok.* - Egy csókot.*És meg is csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.08.23, 23:12 | Üzenet # 850 |
 Yaoista
| - Folyamatosan növeled. *Mosolyodom el.* - Az bizony. *Kuncogok halkan, főleg, ahogy zavarba jössz.* - Bizony. *Értek veled egyet. A folytatás viszont eléggé meglep.* - Érdekel milyen lehet? *Kérdezlek és imádom, hogy mennyire őszinte vagy.* - Mostmár szeretnéd tudni, hogy milyen fordítva? *Simítok a popsidra és finoman megmarkolom. Nem tettem volna most semmit, erőm se lett volna, de jó volt húzni az agyad.* - Akkor jó. *Örültem, hogy így állsz hozzá.* - Mernél ellent mondani. *Kuncogok halkan és adok még egy puszit.* - Szerintem tök kedves vagyok. Te nem tudod fogadni a bókot. *Közlöm veled én is.* - Azt sejtettem. *Nevettem el magam.* - Nem tetszik, hogy pimaszkodsz. *Morgom még kissé pirosan. Lágy lesz a tekintetem arra, hogy az én bolondom vagy. Nem mondtam rá semmit, csak adtam egy csókot.* - Hajrá. *Mosolyodom el. Ahogy odahajolsz és az arcomra simítasz, kíváncsian várok.* - Arról lehet szó... *Suttogom az ajkaidra csókod előtt. A tarkódra simítok és úgy vonlak még közelebb.* - Egy elég?
|
|
| |