2025.07.20, Vasárnap, 01:49
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.08.24, 18:31 | Üzenet # 851
Yaoista
- Tudom, de nem bánom és ha akarnám se tudnám befejezni. Ez olyan automatikusan és szívből jön.*Mondom édesen.* - Hidd el ezt is te váltod ki belőlem.*Bár ezzel se mondok újat neked.* - Most tényleg tagadod, hogy perverz vagy?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Nos ha rólad van szó, akkor igen.*Felelem mindkettő kérdésedre, de egyre jobban zavarban, főleg amikor megmarkolod a fenekem, amire fel is nyögök egy kicsit, annyira váratlanul ér.* - Még hogy nem vagy perverz.*Takarom el, most már a vörös pofimat.*  - Na miért mi lenne, ha ellent mondanék?*Vigyorodom el.* - Ohh mert te tudod, amikor zavarba jössz.*Vágok vissza.* - Na látod, erről beszélek. Különben bármit mondasz, igazából tetszik csak nem tudod kezelni.*Tudom hogy nekem van igazam.* - Tudod jól, hogy belőled sose elég.*Suttogom az ajkaid közé a csók után és most én csókollak meg.* - Finom.*Csókollak tovább és vissza is bújok.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.08.29, 21:18 | Üzenet # 852
Yaoista
- Istenem... és képes vagy arra, hogy még édesebb legyél. *Mosolyodom el nagyon lágyan szavaidra.* - Nem tagadtam, csak azt mondtam, hogy az vagy. *Nevettem el magam. A folytatásra elmosolyodom, nyögésedre pedig kicsit elvigyorodom.* - Nos... ha rólad van szó, akkor az vagyok. *Mondom vissza a szöveged és adok egy puszit, ahogy eltakarod az arcod.* - Na, ne bújj el. *Kuncogok halkan és finoman megharapom a fülcimpád.* - Megbüntetnélek. *Vigyorodom el én is, és ha már ilyen kis kíváncsi vagy, végigsimítok bejáratodon is.* - Szóval vigyáznék a helyedbe. *Kuncogok halkan, mert persze sose tennék olyat, amit nem akarsz és sietni sem kell, de attól vicces húzni az agyad.* - Nem szoktam zavarba jönni... annyiszor. *Mondom egész aranyosan, kicsit motyogva.* - Megjött a magabiztosságod. *Csóválom meg a fejem, de mosolygok mellé. Válaszodra csak még jobban mosolygok és kiélvezem a csókod.* - Az... *Ahogy visszabújsz hozzám, újra cirógatni kezdelek úgy, mint az előbb. Finoman futtattam rajtad végig ujjaim és csak lágyan figyeltelek. Tudtam jól, hogy ennek az egész nagyon rossz vége lesz, de olyan jó volt így. Érezhetted, ahogy lassan megáll a kezem és visszaalszok, de úgy öleltelek magamhoz még álmomba is, mint aki sose akar elengedni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 16:18 | Üzenet # 853
Yaoista
- Ez is csak úgy jön nálad.*Kuncogok.* - Na így már pontosabb.*Kuncogok.* - De elbújok.*Nyögök fel kicsit a fülemre.* - Na és miféle büntetés lenne?*Kérdezlek vigyorogva, de ahogyan végig simítasz a bejáratomon hangosabban felnyögök, már a fülem is vörös.* - Mondom én hogy egy perverz állat vagy, hogy csinálhatsz ilyet csak így váratlanul?*Bújok elő.* - Te vagy az aki nem viselkedik.*Közlöm veled.* - Megint csak mulatozol rajtam.*Morgok édesen és még mindig ég a fejem.* - Nekem nem így rémlik.*Bár ilyen pofival most nem vagyok valami meggyöző.* - Ilyen esetben mindig.*Vigyorodom el. Tovább csókollak, majd csak cirógatlak.* - Katsu?*Pillantok fel és akkor látom, hogy elaludtál. Elmosolyodva adok egy csókot, majd csak simogatlak. Darabig így vagyok, majd végül óvatosan lemászok rólad. Betakarlak, adok egy piszit és kimegyek a szobából.* - El se hiszem, hogy hol simított végig.*Suttogom a fürdőbe és megmosom az arcomat, azért rám fért. Végezve végül a nappaliba megyek és benyomom a tévét, amíg alszol*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 16:52 | Üzenet # 854
Yaoista
- Édes... *Mosolyodom el ismét.* - Ezért a nyögésért már megérte. *Kuncogok halkan. Felnevetek, ahogy kifejted a dolgokat.* - Nem hittem, hogy így fogsz reagálni és te mondtad, hogy kíváncsi vagy. *Nevetek tovább.* - Ne haragudj, de nagyon vicces vagy. *Nevetek még egy kicsit és adok egy puszit.* - Ha ilyen pirosan és édesen nézel, akkor nem meggyőző. *Pimaszkodok kicsit. Nem ébredtem fel se a csókodra, se semmire. Ahogy betakartál, kicsit helyezkedtem és tovább aludtam. Jó másfél óra múlva felébredek és keresni kezdelek.* - Jason? *Pislogok laposakat. Felkeltem és nyújtózkodtam egy nagyot. Felvettem egy alsót és egy pólót, majd a keresésedre indultam.* - Szia. *Megyek oda hozzád és megcirógatom az arcod.* - Elvoltál kicsi? *Észre se veszem, hogy hogyan hívlak. Annyira természetesen jött.* - Nem vagy éhes? *Ülök le melléd.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 21:55 | Üzenet # 855
Yaoista
- Chh...*Ennyit tudtam csak válaszul kinyögni.* - Igen kíváncsi vagyok, de mint mondtam akkor is váratlanul ért. Tisztában vagy vele, hogy senki nem nyúlt még ott hozzám.*Nem is értem, hogy miért lepődtél meg a reakciómon, arról nem is beszélve, hogy milyen jót mulatsz rajtam.* - Te pedig mocsok.*Közlöm veled, ezzel nem segítesz a zavaromon.* - Igen, tisztában vagyok vele.*Morgolódok édesen.* - Szia.*Pillantok rád, amikor odajössz hozzám.* - Jót aludtál?*Fogom meg a kezed és belecsókolok.* - Ez még mindig tetszik.*Mosolyodom el.* - Igen, el voltam.*Bólintok és adok egy csókot. Nem is baj, hogy aludtál legalább így sikerült lenyugodnom és talán mára megkímélsz.* - Igazából kezdek éhes lenni.*Mondom, majd ahogyan mellém ülsz, átkarolom a vállad és megcsókollak.* - És te? 

szela00Dátum: Hétfő, 2023.09.04, 19:53 | Üzenet # 856
Yaoista
- Igen, elég jót. Ne haragudj, hogy bealudtam. *Halványan elmosolyodom, ahogy megcsókolod a kezem. Akkor kapcsolok, hogy hogyan hívtalak, mikor megjegyzed. Kicsit el is pirulok, de nem mondok semmit.* - Akkor jó. *Viszonozom a csókod.* - És mit ennél? *Simogatom meg a pocakod már melletted.* - Én is eléggé. Régen reggeliztünk. *Azóta szexeltünk is.* - Nem tudom mi van itthon, de rendelhetünk is, amit szeretnél. *Jobban hozzád bújok és lágyan csókollak.* - Lenyugodtál? *Cukkollak kicsit és mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.09.04, 20:37 | Üzenet # 857
Yaoista
- Ennek örülök és emiatt ne kérjél bocsánatot, te kis bolond.*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy jót aludtál és annak még jobban, hogy itt lehetek. Szóval nyugodtan aludjál még, engem nem zavar.*Hiszen itt lehetek veled, még ha alszol is, az se érdekel.* - Tényleg jól ez a szín.*Kuncogok, ezt muszáj megjegyeznem.* - Nem is tudom.*Felelem és simire csak elmosolyodom.* - Tudod én nem sok mindent tudok csinálni, de szívesen segítek és ha egyszer úgy adódik szívesen tanulnék tőled meg amúgy is szeretnék megtanulni főzni.*Leginkább miattad, hogy megtudjalak lepni.* - Rád hagyom a döntést, de nekem jó a hideg is.*Teszem hozzá.* - Én bolond azt reméltem megkímélsz mára.*Nevetek fel.* - Most igen és igazából nem is bánnom, hogy aludtál.*Vallom be.* - Nem zavar, ha ilyet teszel, de még szóljál előtte.*Teszem hozzá édesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.09.06, 20:38 | Üzenet # 858
Yaoista
*A bolondra picit felhúztam a szemöldököm, de nem mondtam rá semmit.* - Nem akarok már. Mégis csak jobb, ha ébren vagyok nem? Akkor tudunk ilyenek csinálni. *Csókollak meg finoman.* - Pimasz. *Böklek meg játékosan.* - Akkor nézzük meg mi van itthon és kitaláljuk. Főzhetünk együtt és szívesen tanítalak. *Teszem hozzá.* - Ugyan, kell a meleg kaja is. *Mosolyodom el.* - Kis naiv. Olyan édesen reagáltál, hát hogy hagynám. *Nevettem el magam.* - Na miért? *Kérdezem kíváncsian. Ahogy folytatod, elmosolyodom ismét.* - Tényleg édes vagy. *Puszillak meg.* - Na gyere. *Állok fel és kimegyek veled a konyhába.* - Mi lenne, ha csinálnánk egy kis tojásos riszt? Ahhoz van minden. *Nézelődök a hűtőbe.* - Az egyszerű és meg is taníthatlak rá.

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.09.07, 22:39 | Üzenet # 859
Yaoista
*Feltűnt a reakciód, ahogyan reagáltál a bolondra.* - Láttam a reakciódat és megjegyezném, hogy nem rosszból mondtam a bolondot, de ha sok voltam, akkor bocsánatot kérek.*Szabadkozok. Sokszor nem értem a reakcóid.* - Persze, hogy jobb, de nekem az a első, hogy te jól érezd magadat.*Mondom a csók után.* - Ugyan, csak amennyire kell.*Kuncogok.* - Benne vagyok.*Bólintok, mosolyogva. Veled ez is élmény lesz.* - Igen ezt nem csak a szüleimtől, de Rengitől is hallom.*Kuncogok.* - Úgy voltam vele, hogy ne erőltesd meg magad.*Magyarázom meg.* - Tényleg az vagyok.*Nevetek fel.* - Na mintha nem tudnád.*Sóhajtok fel.* - Volt időm lenyugodni.*Adom meg a választ, nem mintha újat mondanék.* -Én cikisnek mondanám, de örülök hogy te nem így gondolod.*Igazából csak ez számít.* - Megyek.*Követlek a konyhába és figyelmesen hallgatlak.* - Jól hangzik és legközelebb, akkor én csinálom neked.*Azt nem teszem hozzá, hogyha lesz rá alkalmam, hiszen mindketten tudjuk, hogy ez nem rajtam múlik.* - Szóval séf mit csináljak?*Kérdezem lelkesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.10, 22:25 | Üzenet # 860
Yaoista
*Ahogy megjegyzed a tekintetem és amit mondasz, arra csak rettentő lágyan nézek rád.* - És még én vagyok a bolond. *Puszillak meg, baromi édes vagy.* - Csak arra gondoltam, hogy elengedted magad. *Cirógatom meg az arcodat.* - Aludni bármikor tudok. *A társaságod élvezni így, pedig nem. Ez lesz az utolsó.* - Nem megerőltetés. Kicsit gyengének érzem magam, de nem vészes. *Még azért ki van a csípőm egy kicsit.* - Ah, szóval le akartál nyugodni. *Értem meg.* - Egyáltalán nem volt ciki. *Mosolyodom el és az állad alá simítva hosszan megcsókollak. A konyhában csak elmosolyodom kicsit és bólintok, de nem mondok semmit.* - Milyen zöldségeket szeretsz? *Közben kipakolom, ami van. Folyamatosan mondom, hogy mit tégy és hogyan.* - Várj, megmutatom. *Lépek mögéd, ahogy már a wok-ban vannak a hozzávalók. szinte hozzád simulok és megfogva a kezeid, mutatom a mozdulatokat.* - Egész ügyes vagy. *Dicsérlek meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.09.11, 19:37 | Üzenet # 861
Yaoista
*Azért a nézesédre nagyot dobban a szívem.* - Én sose tagadtam, hogy bolond vagyok.*Kuncogok.* - Ohh, így már értem csak tudod, még mindig nem tudok rajtad kiigazodni.*Vallom be, bár ezzel biztos nem mondok újtat.* - Amúgy ez tényleg így van és megvallva igazán otthonosan érzem magam nálad.*Mondom édesen.* - Ez igaz és köszönöm.*Tudom nem kell megköszönöm, de én mégis úgy érzem.* - Akkor jó.*Nekem az első, hogy te jól érzed magadat, ami ugye nekem is jó.* - Bizony és tényleg örülök neki, hogy te így vélekedsz, bár részemről ma nagyon ciki vagyok, de így már nem bánnom.*Mondom a csók után, amit mint mindig igen csak kiélvezek.* - Szerencséd van, mert mindent. Azt kell mondjam, hogy amit eddig kóstoltam, minden ízlett szóval könnyű velem.*Kuncogok és persze csinálom, amit mondasz.* - Oké.*Bólintok, de a helyzettől kissé zavarba jövök és ez látszódik is.* - Köszönöm, igyekszem.*Motyogom, amitől ki vagyok, de nem tudom ellene tenni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.09.18, 20:58 | Üzenet # 862
Yaoista
- Nem olyan nagy baj az. *Mosolyodom el. Nem mondtam a folytatásra semmit, csak megcirógattam az arcodat.* - Mégis most mit köszönsz meg? *Hirtelen nem is értem.* - Egy kicsit sem vagy az. *Nyugtatlak tovább.* - Ennek örülök. *Kuncogok veled.* - Így valóban nagyon könnyű veled. *Értek egyet. Tényleg ügyes vagy végig. Kicsit jobban hozzád simulok és a füledbe suttogok.* - Jól megy. *Dicsérlek meg újra, majd mikor kész lett, lehúzzuk a tűzről. Nem engedtem el a kezed, csak hirtelen elhúzlak és megfordítalak, hogy szembe legyél velem. Neki nyomlak a pultnak és két oldalt megtámaszkodok melletted. Szerencsére még egy nagyon picivel magasabb voltam nálad.* - Hihetetlen, hogy mennyire kiscica leszel, ha kicsit férfiasabban viselkedek veled. *Kuncogok halkan és a nyakadba csókolok, majd az ajkaid.* - Játszanék még, de nagyon éhes vagyok. *Adok még egy puszit és hagylak, hogy tudj menekülni.* - Pálcikát kérsz vagy rendes evőeszközt? *Kérdezlek, ahogy előveszem a tálakat.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.09.21, 20:14 | Üzenet # 863
Yaoista
- Szerintem se.*Na meg remélem, hogy lesz még alkalmam kiismerni téged, de ezt nem mondom.* - Nem fontos, úgyse értenéd.*Nevetek fel.* - Na jó akkor már csak egy picit érzem magam cikinek.*Nevetek tovább.* - Mondtam.*Kuncogok. Ahogyan még jobban nekem simulsz és a fülembe is suttogsz most már tényleg zavarban vagyok.* - Köszi.*Biccentek és igen csak kell koncentrálnom, nagyon nem könnyíted meg a helyzetemet. Váratlanul ér, ahogyan megfordítasz és a szövegedtől most már elvörösödöm.* - Te tehetsz róla, annyira másként viselkedsz.*Így azért még nem néztem rád. Egyszerre vagyok zavarban, de közben igen csak vágyakozva nézzek rád.* - Tessék?*Nézzek rád kábán, nem tudom követni az eseményeket.* - Jó lesz a pálcika.*De ezt csak automatikusan mondom. Miután szedsz jó étvágyad kívánok és enni kezdek vagyis kezdenék de a kezem kissé remeg, így nem megy.* - Inkább villa.*Hozok is magamnak és azzal próbálkozom, de nem vagyok előrébb.* - Mindjárt jövök.*Azzal már ott se vagyok és a fürdőbe megyek. Sokszor voltál már rámenős, de ahogyan te is megmondtadd most te is más vagy. Nekem ez nem csak kicsit férfiasabb, annál sokkal több és ez nekem teljesen új, hiszen sose voltam még ilyen helyzetben.* - Szedd össze magad..*Hideg vízzel elkezdem mosni az arcomat, hátha kicsit lehiggadok. Az a szerencse, hogy nem izgultam fel, bár nem kellett volna sok hozzá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.24, 19:52 | Üzenet # 864
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodom el. Nagyon édes volt, hogy mindjárt tócsa lesz belőled és alig tudod követni az eseményeket. Én is jó étvágyat kívánok és bele is eszek.* - Finom lett, ügyesek vagyunk. *De látom, hogy te küzdesz. Már pont kérdezném a villát, de megelőzöl. Csak nézek utánad, ahogy elmész. Elmosolyodom ismét, viszont hagylak egy kicsit. Közel 10 perc már eltelt és te még mindig sehol. Odamegyek a fürdő ajtajához és bekopogok.* - Jason? *Nyitok be lassan.* - Minden oké? *Megyek oda hozzád és megsimogatom az arcod. Tényleg aggódok kicsit miattad.* - Ki fog hűlni a kaja. *Már leesett, hogy mi a gond. Megfogom a kezed és visszamegyek veled a konyhába és leültetlek az asztalhoz. Adok egy puszit a fejedre és leülök én is.* - Tényleg ennyire másként viselkedek? *Kérdezlek és megfogva a kezed, adok rá egy csókot igencsak csábítóan.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.09.26, 22:13 | Üzenet # 865
Yaoista
*Még arra se tudok reagálni, hogy jót csináltunk.* -Meg vagyok.*Felelem, amikor benyitsz, azért már tényleg jobb a helyzet, a kérdés hogy meddig.* - Jogos.*Mondok csak ennyit és megfogva a kezed követlek.* - Igen, nagyon.*Vágom rá és persze hogy tetézed.* - Élvezed, igaz?*Teszem fel a költői kérdést.*  - Soha nem voltam még ilyen helyzetben és ezt te is nagyon jól tudod. Igen voltam pasival, persze senkivel nem feküdtem le és igen már próbálkoztak nálam, ahogyan te de azokat nagyon hamar leszereltem, de te más vagy.*Kicsit elhallgatok és csak a kaját túrom.* - Attól még hogy voltam pár pasival, azok kb. mint  a csajok, csak  a testiség. Szerinted miért vagy ilyen hatással rám? Gondolod, ha csak egy fellángossál lenne, akkor így viselkednék? Most jöhetsz a dumáddal, hogy fiatal vagyok, de szerinted csak úgy megengedném, hogy a másik oldalon legyek? Felkavarna, ha csak egy fellángolás lenne? Szerinted számomra nem ijesztő, hogy időseb pasiba estem bele? Aki nem csak egy szexuális vonzalom? Van neked fogalmad, hogy mi zajlik bennem?*Tör ki belőlem, majd kapcsolok.* - Tényleg kifog hűlni.*Kezdek el enni, de valahogy nincs étvágyam.*  - Finom.*Motyogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.09.27, 21:10 | Üzenet # 866
Yaoista
*Ahogy rávágod, eléggé meglepődtem.* - Igen, mert édes vagy. *Mosolyodom el.* - Tudom. *Cirógatom meg az arcod. Tudtam, hogy másként kezelsz, mint a többieket. Eléggé meglep a folytatás, nem gondoltam, hogy ki fogsz így borulni. Kicsit hagytalak, de nem bírtam ki. Felálltam és odamentem hozzád, majd leültem az öledbe, hogy ne tudj menekülni vagy elbújni. Finoman a fejedre simítok és magamhoz ölellek.*Nyugodj meg, kicsi... *Cirógatlak finoman.* - Tisztában vagyok vele, hogy nem csak egy fellángolás. Azt hiszem ezt éjszaka kicsit részegen a tudtodra adtam. *Jegyzem meg és adok egy puszit a fejedre.* - Nem tudom, hogy mit élhetsz át, de abban biztos vagyok, hogy neked se egyszerű ez az egész. *Ismerem el.* - Ami a szexet illeti... igén, húzlak vele, de nem fog több történni. *Mondom komolyan és finoman az állad alá simítok.* - Az egy fontos dolog, főleg az első és megérdemled, hogy valaki olyannal éld át, már ha akarod, akivel teljes szívetekből szeretitek egymást. *Picit lágyabban nézek rád.* - Tudom, hogy nagyon elrontottam és csak rosszabbá teszem most is... *Suttogom.* - De igyekszem nem több kárt okozni. *Szorítalak magamhoz. Nagyon fontos voltál nekem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.10.15, 20:25 | Üzenet # 867
Yaoista
- Majdnem elfelejtettem.*Mosolyodom el picit, azért ezt most haladás. Meglep, hogy az ölembe ülsz, de semmi kifogásom ellene.* - Igen tudom csak még szoknom kell.*Jól jön a megerősítés.* - Nagyon nem.*Erre szavak nincsenek, hogy mennyire is nehéz. Csöndben hallgatlak, majd ahogyan kifejted a dolgokat csak szorosabban magamhoz ölellek.* - Nos számomra te vagy az akit tiszta szívből szeretlek és csak veled tenném meg. Igaz nem tudom, hogy mit hozz a jövő, de senki nem lesz olyan, mint te és más férfival együtt se akarok lenni.*És ezt nem csak a szexre mondom.* - Számomra nem rontottad el és nem teszed rosszabbá és kárt se okozol. Attól még hogy felkavarsz, engem ez az együtt töltött idő boldoggá tesz.*Suttogom.* - Na de megígértem, hogy nem beszélek a kapcsolatunkról.*És amúgy tényleg nem akartam.* - Köszönöm, már jobban vagyok.*Puszillak meg.* - Megmelegítem a hamit.*Finoman felállítalak majd a mikróhoz megyek.* - Még annyit hozzátennék, hogy attól még hogy új és megijedtem, én nem bántam volna, ha megtörténik.*De ezt már kifejtettem.* - Van amúgy valami játékod? Ha igen akkor a kaja után játszhatnák, ha van kedved.*Én tényleg ki akarom élvezni a helyzetet, hiszen nagyobb az esélye, hogy ilyen többé nem lesz, de erre most gondolni se akarok.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.10.17, 21:20 | Üzenet # 868
Yaoista
- Azt kell szoknod, hogy elhiszem, amit mondasz nekem? Ez kicsit szomorú. *Mosolyodom el. Tudtam, hogy nagyon nem vagy egyszerű helyzetben. Csöndesen hallgatlak és hihetetlenül cukor vagy. Az eléggé meglepett, hogy más férfivel nem akarsz együtt lenni. Kicsit elhallgattam, de végül nem bírtam ki.* - Szóval ha én nem jövök össze veled, akkor csak egy nő jöhet szóba? *Érdekelt, erre mit mondasz. Csak még egy ok lenne, hogy ne jöjjek veled össze.* - Nem láttad az arcodat... *Utalok a múltkorira, vagy akár a tegnap estére. Arra azért elmosolyodtam, hogy boldoggá tesz, ha együtt vagyunk.* - Igazából én kezdtem, szóval nem számít. *Kuncogok halkan és örültem, hogy már jobb a kedved.* - Rendben. *Állok is fel és visszaültem a helyemre. Nagyokat pislogok a folytatásra, majd csak kissé pirosan megtámasztom a homlokom.* - Én itt próbálok jól viselkedni, te meg ilyen labdákat dobálsz fel. *Sóhajtok fel.* - Szerinted most tudok játékra gondolni? *Kérdezem egy elég perverz tekintettel.* - Egyébként igen, van... van egy Xbox-om és több társasom, kártyám... *De látszik, hogy a fejemben nagyjából most vágtalak gerincre.* - Basszus, piszkosul játszol. *Jegyzem meg, majd vettem egy nagy levegőt.* - Minden esetre tartom magam ahhoz, amit mondtam. *Én pedig még nem voltam szerelmes.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 15:17 | Üzenet # 869
Yaoista
- Ezért nem hibáztathatsz, hiszen mondhatni te is csak most kezdtél hinni az érzéseimben.*Emlékeztetlek.* - Őszintén? Senki mással nem akarok együtt lenni, legyen akár nő vagy férfi. Viszont lehetne, hogy erről nem beszélünk? Nekem ez fáj és nem szeretném elrontani a napot.*Kérlek meg komolyabban.* - Valóban nem, de attól még úgy van ahogyan mondom.*Vagyis boldog vagyok, hogy most veled lehetek.* - Igaz.*Kuncogom el magam én is.*  - Csak őszinte vagyok.*Nem azért csinálom, hogy húzzam az agyadat.* - Tudom úgy ösztönösen jön.*Mosolyodom el.* - Szerinted én amúgy tudok?*Kérdezek vissza.* - De azért próbálkozom.*Ami nem egyszerű.* - Jól hangzik.*De szinte automatikusan mondom, hiszen fejbe én se vagyok itt.* - Pedig mint mondtam, ezt még csak nem is szándékosan csinálom.*Akkor még nehezebb helyzetben lennél, ha még rá is játszanék.* - Nem kell többször elmondanod.*Sóhajtok fel és csöndbe maradva enni kezdek, míg el nem nevetem magam.* - Basszus nem hittem volna, hogy egyszer azon leszek ki, hogy nem akarnak megdugni.*Ez tényleg annyira abszurd.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 22:42 | Üzenet # 870
Yaoista
- Nem most, de csak most kötöttem az orrodra. *Mosolyodom el kicsit. A folytatás kicsit meglepett, de végül csak mosolyogtam.* - Rendben. *Cirógatom meg az arcod és nem mondom többet erről.* - Oké .*Kuncogok kicsit, ahogy győzködsz.* - Tudom. *Ez benne a legbosszantóbb.* - Nem, szerintem nem. *Nevetek fel.* - Én is próbálkozok. *Tényleg így volt, de annyira édes voltál.* - Mi lenne, ha még szándékosan csinálnád, úristen. *Nevetek ismét kicsit. Meglepett nevetésed, majd én is nevettem egy kicsit.* - Azt azért szögezzük le, hogy nem, nem akarom. *Szólok rád, hiszen nagyon szívesen. Picit elgondolkozom, hogyan fogalmazzam meg. Finoman az arcodra simítok és elmosolyodom.* - Inkább csak becsülni akarlak. *Ez a helyes megfogalmazás.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.12.30, 16:33 | Üzenet # 871
Yaoista
- De attól még nem tudtam róla, így érhető a viselkedésem.*Jegyzem meg, de látszik azért látszik, hogy tetszik amit mondtál.* - Köszi.*Biccentek.* - Elhiszem.*Mondom arra, hogy te is próbálkozol.* - Egyáltalán nem bírnál nekem ellenállni.*Közlöm veled vigyorogva, bár csak viccnek szánom.* - Te viszont szándékosan csinálod.*Pirulok el ismét.* - Nem igazán értelek, de igazából nem is foglak.*Megfogom a kezedet és a tenyeredbe csókollok.* - Inkább hagyjuk ezt jó? Kár erről beszélni.*Elengedve a kezedet, tovább eszem.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.12.30, 23:01 | Üzenet # 872
Yaoista
- Abszolút. Nem volt kérdés, hogy teljesen jogos, amit mondasz.* - Teljesen kikészülnék. *Nevettem fel.* - Csak kicsit. *Mosolyodom el.* - Nem tehetek róla, cuki vagy, ahogy pirulgatsz. *Simítok végig piros pofidon.* - Hihetetlen édes, ahogy egyik pillanatban magabiztosan vigyorogsz, a másikban pedig egy paradicsom vagy. *Közben végig cirógattalak. Ahogy megfogod a kezem és belecsókolsz a tenyeredbe, csak lágyan elmosolyodom.* - Egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet. *Nevetek fel.* - Megbeszéltük. *Azért odahajolok és adok egy puszit az arcodra, majd eszek tovább én is.* - Azt kell mondjam, ügyesek vagyunk.

szela00Dátum: Csütörtök, 2024.01.04, 18:39 | Üzenet # 873
Yaoista
- Akkor nem is értem a megjegyzésed, bár ez nem újdonság.*Hiszen sokszor nem értelek.* - Az viszont még mindig szokatlan, hogy igazat adsz nekem.*Nevetem el magamat.* - Lehet érdemes lenne kipróbálnom, bár őszintén szerintem nem is menne.*Gondolkodom el, hiszen nálad tényleg minden másként van.* - Ezt most bóknak veszem.*Simítom a pofimat a kezedbe.* - Komolyan én se hittem volna, hogy ilyen érzelmeket fogsz belőlem kiváltani.*Bár szerintem erre te se számítottál.* - Legalább neked édes.*Sóhajtok fel, hiszen nekem inkább kissé kiakasztó.* - Meg élvezed és ennek örülök.*Teszem hozzá édesen.* - Pontosan.*Nevetem el magam én is. A pusziDra csak elmosolyodom.* - Nos jó páros vagyunk.*Ezt nem bírom kihagyni. Megvárom míg lenyeled a hamit, majd a hajadba túrva kapsz egy igen csak szenvedélyes csókot.*  - Khm bocsi még nem sikerült teljesen lehiggadnom.*Mondom miután észbekaptam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.07, 01:01 | Üzenet # 874
Yaoista
- Attól még szomorú, mégha érthető is. *Magyarázom meg.* - Azt viszont ne szokd meg. *Nevetek fel.* - Nem tudom, de végem lenne. *Mosolyodom el.* - Az volt. *Annyira jó érzés volt így hozzád érni.* - Nem számítottam rá én sem. *Ismerem be.* - Ígérem, nem szórakozok majd annyit, oké? *Látom, hogy téged fusztrál.* - Ha csak én élvezem, az nem olyan vicces. *Mosolyodom el. A jó páros szövegedre rád pillantok és kicsit zavarba jövök. Eléggé meglepett a csókod és hosszan viszonozom.* - Azt észrevettem. *Mondom kissé kipirultan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.07, 01:40 | Üzenet # 875
Yaoista
- Most már tisztában vagyok a helyzettel, szóval hamarosan megszokom és akkor nem lesz már szomorú.*Próbállak biztatni.* - Meg se fordult a fejembe.*Nevetek fel.*  - Igazából nem is lenne jó, mert elég unalmas lenne.*De ettől nem kell tartanom.* - Nyugi ettől nem kell tartanod.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Pont erre gondoltam, látod még egy dolog amiben egyetértünk.*Nevetem el magamat ismét.* - Ne ígérj olyat, amit nem tudsz tartani. Mielőtt félreértenél szerintem nálad meg ez jön olyan ösztönösen vagy tévednék?*Kérdezek rá azért.* - Figyelj azért amint láthatod nem szenvedek, csak egyszerűen nem tudom kezelni, de azért köszönöm.*Teszem hozzá.* - Huu remélem tudod, hogy most így még nehezebb visszafogni magamat.*Közlöm veled.* -Nem fair így nézni, basszus.*Kapom el a tekintetem, de most miattad, mert annyira édes és vonzó vagy.* - Mit teszel velem.*Motyogom és megeszem az utolsó falatot is.* - Lehet kikéne mennünk majd a friss levegőre, szerintem az mindkettőnknek jót tenne.*Elmélkedem.* - Bár nekem a hideg zuhany se elég melletted.*Nevetek fel.* 

Keresés: