De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2024.01.25, 22:37 | Üzenet # 876 |
 Yaoista
| - Ez jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Valóban. *Nevettem el magam.* - Azt mondtam nem annyit, nem azt, hogy egyáltalán nem. *Kuncogok halkan.* - Legalábbis megpróbálom. *Mosolyodom el.* - Kicsit ösztönös, kicsit direkt. *Vigyorgok.* - Látom, hogy kicsit fusztrál és igazából nagyon édes. *Hajolok oda és adok egy puszit az arcodra.* - Te csókolgatsz itt így össze-vissza. Viseld a következményeket. *Közlöm veled, de még mindig elég pirosan.* - Dehogynem. *Kuncogok halkan. Kicsit megleptek szavaid és nem tudtam, hogy mondjam neked, hogy nem akarok kimenni.* - Nos, ha kimegyünk, megláthatnak. Szóval nem, hogy csókot nem kapsz, de még hozzám se érhetsz. *Nézek rád.* - Szóval még mindig ki akarsz menni? *Húzom fel a szemöldököm félig és közben vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 01:25 | Üzenet # 877 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogom el magamat én is.* - Ez így még pontosabb.*Nevetek fel, főleg a folytatáson.* - Ahogy mondod.*Értek egyet.* - Szóval ez is azért van mert édes vagyok, értem.*Csóválom meg a fejemet.* - Így kell egyszerre bókolni és piszkálódni és hogy biztosra menjél még egy puszit is adsz.*Érted a dolgod, az egyszer biztos.* - Tudom tudom és elviselem, de attól még egy kis mocsok vagy.*Közlöm veled.* - Biztos hogy nem!! Erre nem is gondoltam, de legalább te igen, bár megint mulatozol rajtam.*Sóhajtok fel.* - Inkább akkor egész nap égjen a fejem, de nem mondok le a a csókokról és az érintésekről még egy rövid időre se.*Közlöm veled.* - Elvehetem?*Kérdezem a tányérodra és amikor bólintasz felállva elkezdek mosogatni.* - Akkor mit csináljunk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 14:22 | Üzenet # 878 |
 Yaoista
| - Pontosan, szóval végülis a te hibád. *Nevetek fel.* - A mestere vagyok. *Mosolyodom el és adok még egy puszit, csak hogy örülj.* - De csak kicsi. *Mosolyodom el. Ahogy rávágod, hogy biztos, hogy nem, elnevettem magam.* - De csak azért, mert vicces vagy. *Olyan édes, ahogy szenvedsz.* - Megbeszéltük. *Nem hittem, hogy így levezeted, de nagyon aranyos volt tőled.* - Ó, köszönöm. *Hagytam is, hogy elvedd.* - Nézzünk egy filmet? Meg tényleg játszhatunk is. *Direkt így fogalmaztam.* - Tudod, amiket kérdeztél. *Teszem azért hozzá.* - De nekem az is, ha csak pihenünk. *Nem szoktam ilyenkor sok mindent csinálni, csak pihenek és a házimunkát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 16:19 | Üzenet # 879 |
 Yaoista
| - Az szép.*Nevetek fel.* - Az biztos.*Vigyorgok.* - Igazi kis rafinált dög vagy.*Csóválom meg a fejemet.* - Azért lehet annál nagyobb.*Kuncogok.* - Tudom ez is miattam van.*Nevetem el magamat én is.* - Nincs mit.*Mosolygok rád.* - Jól hangzik minden.*Persze egyértelmű, hogy milyen játékra gondolok és kicsit el is pirulok.* - Persze én is azokra gondoltam.*Vágom rá automatikusan.* - Nekem is bármi jó, az a fő hogy veled lehetek.*Mondom édesen.* - Kész vagyok.*Fejezem be a mosogatást. Megtörlöm a kezemet, majd odamenve kinyújtom a kezemet és amikor megfogod, felhúzlak és szorosan magamhoz ölellek.* - Kicsit feltöltődöm.*Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 21:12 | Üzenet # 880 |
 Yaoista
| - De neked így tetszek. *Adom el a kis ártatlant.* - Naaaa. *Nevetek kicsit és megböklek.* - Tessék viselkedni. *Kuncogok tovább.* - Látod? Tudod te. *Vigyorgok.* - Persze, persze. *Kuncogok halkan.* - Köszönöm, hogy elmosogattál. *Nagyon kedves volt. Hagytam magam felhúzni és átölelem a derekad.* - Igen? És elég hozzá egy ölelés? *Kérdezem és picit elhúzódva a szemedbe pillantok, majd az ajkaidra és végül lágyan megcsókollak. Most nem szenvedélyesen, de igencsak érzelmesen, amiből érezhetted, hogy mennyit jelentesz nekem.* - Jobb? *Kérdezem és jobban ölellek, a fejedet pedig a vállamra húzom, miközben finoman cirógatom a fejed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 01:12 | Üzenet # 881 |
 Yaoista
| - Inkább úgy mondanám, hogy így szeretlek.*Javítalak ki.* - Ja nekem kell, neked pedig nem? Amúgy meg csak őszinte vagyok.*Vigyorgok, nagyon élvezem a helyzetet.* - Bármikor.*Mosolyodom el, sőt igazából az lenne a legjobb, ha sok alkalmam lenne rá.* - Ma kifejezetten pimasz vagy.*Közlöm veled.* - Amúgy most éppen igen.*Teszem hozzá, de persze a csókodat viszonozom.* - Na jó azért így még jobb volt..*Mosolyodom el.* - Tényleg kifog ugrani a szívem a helyéről.*Ez most éppen a csókodnak köszönhető.* - Igen, sokkal.*Bújok még jobban hozzád.* - Nagyon kellemes.*Én a hátadat kezdem el cirógatni.* - Folytassuk bent.*Engedlek el pár perccel később. Megfogom a kezed és bemegyek veled a nappaliba, majd a kanapén eldöntelek és rád fekszek.* - Arra gondoltam, hogy most akkor csókolózzunk.*Kuncogok és meg is csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 01:58 | Üzenet # 882 |
 Yaoista
| *Ahogy kijavítasz, halványan elmosolyodom és adok egy apró puszit az arcodra, de nem mondok rá semmit.* - Pontosan. *Nevetek fel, persze csak vicceltem.* - Alapból ilyen vagyok. *Mondom én is. Azért nem sokat voltunk még így kettesben.* - Akkor jó. *Kuncogok halkan és néha adok egy puszit is a buksidra.* - Nem fog, vigyázunk rá. *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy jól esik. *Nekem is jó érzés volt nagyon.* - Rendben. *Követlek és elhelyezkedtem úgy, ahogy szeretted volna. Ahogy rám fekszel, lágyan rád mosolygok.* - Szeretsz így feküdni. *Állapítom meg. Szavaidra én is nevetek kicsit.* - Akkor csókolózzunk. *Csókodra hagyom abba a nevetést. Lassan átöleltelek egyik karommal, a másik kezemmel finoman az arcodra simítottam.* - Szinte bosszantó, hogy 17 évesen milyen jól csókolsz. *Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 13:23 | Üzenet # 883 |
 Yaoista
| - Nos örülök, hogy ezt is megtapasztalhattam.*Mosolyodom el.* - És amúgy meg kell mondjam, hogy tetszik.*Mondom édesen. Jó lenne, ha még sok új dolgot tapasztalnék, mert az azt jelentené, hogy sok időt töltünk kettesben.* - Ha mégis akkor majd újraélesztesz.*Kuncogok.* - Valóban, nagyon szeretek.*Értek egyet. Én is felnevetek picit majd csak csókollak és csókollak.* - Ma még nem hallottam tőled, hogy éppen mi bosszant téged.*Csóválom meg picit a fejemet.* - Azért annyira nem vagyok jó, mint te, de szívesen gyakorlok veled, ahogyan mindent mást is.*Vigyorodom el.* - Taníts mester.*Kuncogok és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 15:50 | Üzenet # 884 |
 Yaoista
| - Tudok én olyat tenni, ami nem tetszik neked? *Kérdezel vissza mosolyogva.* - Azért jobb, ha nem kéne. *Nevetek fel.* - Édes... *Cirógatlak finoman. Nem bántam, hogy folyton csókolózunk, nagyon finomak voltak az ajkaid.* - Mindig van valami. *Kuncogok halkan.* - Ó, micsoda lelkes kis tanonc. *Vigyorgok veled.* - Ez tetszik. *Nevetek fel, csak csókodra hagyom abba.* - És mit tanulnál? *Simítok a felsőd alá egy kezemmel és finoman cirógatom a hátad. Finoman végig nyalok ajkaidon, majd hosszan megcsókollak.* - Nagyon édes vagy... *Nézek a szemeidbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 16:23 | Üzenet # 885 |
 Yaoista
| - Ezt már kérdezted és nem.*Nevetek fel. Azt meg nem mondhatom, hogy az nem tetszik, hogy nem akarsz velem lenni.* - Kíváncsi vagyok mi lesz a következő.*Nálad sose lehet tudni.* - Az ilyen dolgokban meg pláne.*Kuncogok.* - Nos elég sok mindent..*Sóhajtok fel az érintésedre.* - Annyira finom.*Lehelem az ajkaid közé.* - Köszönöm...*Nézek én is a szemedbe.* - Annyira szeretlek..*Simítok az arcodra, egyszerűen nem bírom magamba tartani.* - Legszívesebben megállítanám az időt, olyan lenne..*Mosolyodom el igen csak szerelmesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 16:43 | Üzenet # 886 |
 Yaoista
| - Tényleg. *Nevetek veled.* - Ami bosszant? Még én se tudom. *Kuncogok halkan.* - Mondj egy párat. *Mosolyodom el és közben finoman cirógatom a hátad.* - Szerintem is. *Annyira édes voltál. tényleg bűnbe vittél. Vallomásodra nagyot dobban a szívem, valahogy most váratlanul ért. Arcom finoman a kezedbe simítom és belecsókolok a tenyeredbe.* - Valóban nem lenne túl rossz. *Motyogom halkan és mosolyodra teljesen zavarba jövök. Adok egy csókot a homlokodra, majd újra megcsókoltalak, de ismét igencsak lágyan. Érezni lehetett rajtam, hogy mennyire vágyakozok utánad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 17:52 | Üzenet # 887 |
 Yaoista
| - Azért már csak nincsen annyi bosszantó dolog bennem.*Kuncogok.* - Éa akkor azt fogjuk gyakorolni?*Kérdezlek vigyorogva.* - Akkor a csókolózást, a szopást mindenképpen, azért abban van mit fejlődnöm. Meg úgy alapból szexet, főleg azért hogy neked minél több örömet tudjak szerezni.*Mondom édesen, de közben komolyan is gondolom.* - Örülök, hogy te is így gondolod.*Mosolyodom el boldogan. A csókodat viszonozom, majd csak hozzád bújok.* - Ez annyira igazságtalan..*Suttogom a füledbe. Így sokkal nehezebb, hogy tudom én is kellek neked, de mégse engedsz. Kicsit csöndben maradok, majd rád pillantok.* - Bocsánat, megígértem hogy nem beszélek rólunk, ne haragudj.*Puszillak meg.* - Szóval mit gyakorlunk?*Váltok témát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 21:36 | Üzenet # 888 |
 Yaoista
| - Édesem... *Nézek rád.* - Jelenleg az egész lényed, minden porcikád bosszantó. *Nevetek fel és megcsókoltalak.* - Még meglehet. *Mosolyodom el elég szexin. Nem hittem, hogy ilyen felsorolást kapok. Csak pislogok, majd felnevetek.* - Tényleg hihetetlen vagy. *Fogom közre az arcod és kapsz egy hosszú csókot.* - Szerinted nem elégítesz ki? *Kérdezek rá egyenesen, mert most úgy hangzott. Nem kéne, hogy releváns legyen, de nem akartam, hogy azt hidd, kevés vagy.* - Mi? *Kérdezlek aggódva, de akkor meg is kapom a választ, mikor bocsánatot kérsz.* - Nem haragszom... megértelek, Kicsi. *Ölellek szorosan magamhoz.* - Az összebújást? *Kérdezem, miközben eligazítom a hajadat és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.01.30, 21:42 | Üzenet # 889 |
 Yaoista
| *A kijelentésedre felnevetek.* - Szerintem ilyen szép bókot még nem mondtál.*Nevetek tovább csak a csókodra hagyom abba, amit hosszasan viszonzok.* - Most te vagy az édes.*Teszem még hozzá.* - Ha így mosolyogsz még nehezebb dolgom van.*Közlöm veled.* - Most miért? Te kérdeztél és tudod hogy mindent őszintén elmondok.*Jegyzem meg a csókod után.* - Azt nem mondtam, hiszen látom és érzem, hogy így van. Én csak azt szeretném, hogy még jobban élvezd.*Azt nem teszem hozzá, hogy csak engem akarjál.* - Akkor jó..*Nyugszom meg és megpuszillak.* - És mégis mit értesz összebújás alatt?*Kérdezlek a csók után.* - Meddig szeretnél elmenni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.02.19, 20:55 | Üzenet # 890 |
 Yaoista
| - Az meglehet. *Nevetek veled.* - Szerinted mindig az vagyok. *Mosolyodom el.* - Ugyan, ügyes fiú vagy. *Kuncogok halkan és adok egy puszit.* - Attól még nem számítottam ilyen válaszra. *Mondom őszintén.* - Meg ne kérdezd mire számítottam, mert nem tudom. *Előzöm meg kérdésed.* - Akkor jó. *Nyugszom meg válaszodra. Nagyon nem örültem volna, ha még ebben is kételkedsz.* - Értem... *Nem akartam jobban bele menni, mert nem lett volna jó vége. Kérdésedre pislogtam párat, majd halkan kuncogtam.* - Nagyon lelkes vagy. *Imádtalak érte és csak adók egy csókot.* - Összebújás alatt arra gondoltam, amit most csinálunk. *Mosolyodom el és finoman cirógatlak.* - Tudom, hogy neked végtelen az energiád. *Kuncogok halkan.* - De nekem kell egy kis pihenés. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2024.03.01, 22:25 | Üzenet # 891 |
 Yaoista
| - Azt azért nem mondanám és ezt nem egyszer kifejtettem már.*Emlékeztetlek.* - De tény hogy sokkal többször tartalak édesnek, mint nem, de biztos nem annyiszor mint te engem.*Nevetek fel.* - De nem ebben a helyzetben.*Kuncogok.* - Nem kérdezek semmit.*Úgy csinálok, mintha lakatot tennék a számra.* - Naná hogy lelkes vagyok, az lenne a meglepő, ha nem így lenne.*Kuncogok.* - Tetszik az ötlet.*Persze simán mennék tovább, de nekem az is elég, hogy veled lehetek.* - Azért óvatosan kell, mert tudod könnyen felizgulok.*A puszta látványodtól képes vagyok.* - Ez igaz, de fordított helyzetben azért nem lenne annyira energiám.*Nevetek fel, de persze ismét sikerült magam zavarba hozni.* - Amit csak szeretnél, nem akarok sok lenni.*Cirógatom meg az arcodat.* - Akkor csak pihenjünk.*Fordítok a helyzeten és én ölellek magamhoz.* - Olyan finom illatod van.*Csókolok a nyakadba és finoman cirógatni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.03.03, 20:38 | Üzenet # 892 |
 Yaoista
| - Te folyton az vagy. *Kuncogok halkan.* - Helyes. *Édes a gesztusod, nagyon vicces.* - Ebben igazad van. *Mosolyodom el.* - Tudom, hogy élveznéd, ha folytatnánk... *Kezdek bele.* - De már ki van a fenekem. *Kuncogok halkan.* - Hihetetlen vagy. *Nevetek fel arra, hogy óvatosnak kell lenni.* - Na látod, akkor legyél megértő. *Kuncogok halkan és adtam egy puszit, mert csak vicceltem. Láttam, hogy megint zavarba jössz a témától és ezt imádtam benned.* - Nem vagy sok. *Mosolyodom el és a kezedbe csókolok.* - Tetszik. *Főleg, ahogy fordítasz a helyzeten. Kicsi fészkelődök és teljesen hozzád bújok. Az illatomra csak elmosolyodom.* - Ez finom. *Tiszta libabőrös leszek.* - Megnyugodtál? *Kérdezek rá azért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2024.03.15, 21:46 | Üzenet # 893 |
 Yaoista
| - Erről hangfelvétel és papíralapon és nyilatkoznál, hogy a későbbiekben felhasználhassam?*Kérdezlek nevetve.* - Ezt most úgy mondod, mintha te nem élveznéd más esetben.*Jegyzem meg.* - Szegény kis feneked.*Kezdem el finoman simogatni.* - Most miért? Én csak őszinte vagyok és te megint csak kinevetsz.*Nevetek fel én is. Már éppen beszólnék, de leesik hogy csak viccnek szánod.* - Szerintem inkább te vagy a hihetetlen.*Csóválom meg a fejemet.* - Akkor folytatom.*Cirógatlak tovább.* - Igen, bár ki tudja meddig, hiszen melletted mintha mindig érzelmi hullámvasúton lennék.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.03.17, 23:51 | Üzenet # 894 |
 Yaoista
| - Álmodozz csak. *Nevetek én is veled.* - Azt nem mondtam. *Kuncogok halkan.* - Ugye... tessék is sajnálni. *Ahogy simogatni kezded, elmosolyodom és adok egy puszit.* - Csak egy picikét. *Mondom ártatlanul.* - Lehet. *Édes, ahogy megcsóválod a fejed.* - Az jó lesz. *Látszik, hogy mennyire élvezem, ahogy cirógatsz.* - Ha tudnék dorombolni, most hallgathatnád. *Kuncogok halkan és elégedetten sóhajtok egyet.* - És szereted a hullámvasutakat? *Kérdezem kíváncsian felpillantva a szemeidbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.03.18, 22:44 | Üzenet # 895 |
 Yaoista
| - Köszönd a szüleimnek, az ő érdemük.*Kuncogok én is, de valóban sokat köszönhetek nekik.* - Figyelj nekem csak a felkelés megy nehezen, de minden más működik.*Ez tényleg így van.* - Persze, mert kell az energia.*Nevetek fel.* - Igaz, te sose nevetnél ki.*Mosolyodom el lágyabban én is.* - Ez tetszik és akkor én nagyon jó apa vagyok, mert napi szinten nagyon sokszor megkérdőjelezem.*Nevetem el magamat. Ahogyan kifejted a dolgokat, teljesen elérzékenyülök.* - Köszönöm, el se hiszed hogy ez nekem milyen sokat jelent.*Mosolyodom el.* - Azért igyekszem ezen is változtatni.*Kuncogom el magam én is.* - Hát szerintem sokan nem hiszik el, de ők nem számítanak.*Simítom az arcim a kezedbe.* - Tudod nem egy ember megkérdőjelezte már és tudom, hogy ez még csak a kezdet. Én egy nagyon nyugodt ember vagyok, de a lányom miatt nem egyszer haraptam és tudom, hogy ez csak rosszabb lesz.*Nem vagyok hülye.* - De az is biztos hogy senki nem veheti el tőlem, ő a mindenem.*Nincs vele szembe határ.* - Nekem is.*Puszillak meg,* - Akkora mocsok vagy, hogy kinevetsz te bestia.*Közlöm veled, mint egy durcás kisgyerek.* - Mást totál kinevetnék ezért, de te különleges vagy, téged magamnak akarlak.*Mondom komolyabban, amit még te se tapasztalhattál.* - Remélem nagyon sokáig fogsz meglepni.*Most én csókollak meg.* - Jogos, de előtte.*Megfogom a kezed.* - Köszönöm, hogy az életembe toppantál.*Mosolyodom el, majd lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.03.18, 23:17 | Üzenet # 896 |
 Yaoista
| - Na látod, szóval nem vagyok mindig édes.*Nevetek én is.* - Na ugye.*Nevetek tovább.* - Szeretnéd hogy adjak rá puszit?*Vigyorodom el.* - Az a picékét inkább nagyon.*Javítalak ki.* - Inkább biztos.*Úgyse adok neked igazat.* - Ugyan, te sokkal édesebb hangokat tudsz kiadni.*Vigyorodom el, ezt muszáj volt lecsapnom.* - Nos mivel rólad van szó, nagyon is szeretem. A legszívesebben megállítanám ezt a hullámvasutat és az se érdekelne, hogy bármelyik pillanatban megállna a szívem vagy éppen totál beégetném magamat, mert veled vagyok.*Felelem a szemedbe a nézve.* - Mint mondtam neked fogalmad sincsen arról, hogy mennyire szeretlek téged.*Mondom komolyan. Igaz megbeszéltük, hogy nem beszélünk rólunk, de most te hoztad fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2024.03.20, 23:55 | Üzenet # 897 |
 Yaoista
| - Nem, mert amikor nem édes vagy, akkor cuki. *Nevetek veled.* - Inkább ide. *Mutatok az ajkaimra.* - Nem, nem, csak picikét. *Kuncogok halkan.* - Igen? *Húzom fel a szemöldököm, és ha már te így, akkor én is.* - Te még édesebbeket fogsz kiadni. *Suttogom füledbe. Figyelmesen hallgatlak és lágyan elmosolyodom. Finoman az arcodra simítok és lágyan megcsókollak.* - Igazad van, valóban nincs. *Tényleg nem tudtam, hogy mennyire is szeretsz engem.* - De azt tudom, hogy nagyon. *Teszem hozzá mosolyogva és visszabújtam. Nem mondtam többet, csak mosolyogva bújtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.03.24, 11:02 | Üzenet # 898 |
 Yaoista
| - Ohh értem, de azért ne legyen nyoma.*Nevetek tovább.* - Nem ellenkezem.*Kuncogok és meg is csókollak.* - És persze hogy kötekedik.*Nem is te lennél.* - Igen igen.*Vigyorgok tovább, de a folytatásra persze hogy elvörösödöm.* - És ezt most csakis magamnak köszönhetem.*Sóhajtok fel.* - Szép volt.*Teszem hozzá. A csókodat viszonzom, majd csak elmosolyodom.* - Az bőven elég.*Puszillak meg.* - Tényleg annyira kellemes így lenni..*Cirógatlak folyamatosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.03.25, 00:37 | Üzenet # 899 |
 Yaoista
| - Ne. *Nevetek veled.* - Sőt, le is tagadom, hogy valaha ezt mondtam. *Nevetek tovább, csak csókodra hagytam abba.* - Természetesen. *Mosolyodom el.* - Imádom, hogy így el tudsz pirulni. *Nevetek fel ismét és adok egy puszit. Hihetetlen voltál.* - A legszebb benne. *Mondom mosolyogva.* - Köszönöm, köszönöm. *Mosolygok én is. Puszidra lehunytam a szemem és csak élveztem a cirógatást.* - Igen, nagyon. *Suttogom halkan és persze közben én is cirógatlak.* - Megnyugtat és ellazít. *Jó hatással voltál rám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.03.26, 23:00 | Üzenet # 900 |
 Yaoista
| - Sejtettem, de azért megjegyezném, hogy én elég ritkán vagyok bunkó, sőt bele gondolva csak veled szemben keltem ki, ennyire magamból. Amire beszólnak, amit te is megjegyeztél, hogy túlságosan pörgök, de szerintem ez nem hiba.*Nevetek fel.* - Viccet félretéve tényleg csak azt kapom meg, hogy nem tudok megállni és persze maximalista vagyok, de ugye mint mondtam ez nekem nem hiba, na meg ha ezek nem lennének meg, akkor nem tartanák itt. Ami a legszebb, hogy még ez is kevés, ahhoz képest, ahová elszeretnék jutni. Szerintem most a a családom kifejezetten örül, hogy pihenek.*Az más kérdés, hogy nem tudják hol.* - Ne értsél félre, mert mind a családom és a barátaim is támogatnak, de mellette féltenek, hogy túlhajtom magamat, amiben tény van igazság is.*Teszem hozzá.* - És még nem is tudnak az újabb ötletemről.*Nevetek fel.* - Amúgy amíg Rengi áment mond, nagyjából megnyugodnak, mert ő azért féken tud tartani.*Azért ő tudja hol a határ.* - Kicsit félek, hogy nemet fog mondani. Ugye alapból meg volt mindenkivel az egyezség, hogy igaz élsportoló vagyok, de tanuljak jól és mellette legyen azért életem. Életem a sok lemondás ellen, amiből még több lesz alapból a későbbiekbe, főleg ha dupla sport lesz. Kérlek most ne tedd hozzá, hogy ezek után, mit akarok tőled.*Tudom attól még benned lesz még inkább, de bennem meg az, hogy ezt is megoldom.* - Te mit gondolsz erről, szerinted sokat akarok?*Kíváncsi vagyok a véleményedre.* - Én egyrészről kicsit félek, de amúgy tudom hogy sokkal több van bennem és ezt ki kell használom. Én azt mondom, hogy jó úton haladok, még kispályás vagyok, de addig nem állok meg, amíg minden célom el el nem érem, minden értelemben.*És ebbe te is beletartozol, mert persze nem mondtam le még rólad.* - Ezért megéri.*Mosolyodom el.* - Ennek nagyon örülök, hogy te is így érzel.*Csókolok a nyakadba.* - Milyen jó lenne ha mindig veled tudnék pihenni.*Ezt nem tudtam kihagyni.*
|
|
| |