2025.07.20, Vasárnap, 02:01
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.31, 11:26 | Üzenet # 901
Yaoista
- Igazából tényleg nem. *Mondom kicsit lágyabban.* - Ebben igazuk van. Ha mindig teljesen fordulaton pörögsz, ki fogsz égni ideje korán. *Cirógatom meg az arcodat.* - Rengi egyetlen bája, hogy tud rád hatni. *Nevetek fel, mert persze csak viccelek.* - Szerintem nem fog nemet mondani. Azt hamarabb, hogy azt mondja ne menj vele profi szintre, de tiltani nem fog. *Cirógatom meg az arcodat.* - Rendben. *Pedig így volt, mégha te nem is akarod belátni. Én már nem férek bele az életedbe, főleg akkor nem, ha már profi szinten fogod űzni.* - Megértem, hogy benned van az akarás. Szerintem nem rossz, ha több mindenben is kipróbálod magad. Az biztos, hogy később sokkal komolyabb lemondásokkal fog járni a sport, mint most. *Persze most is hozol áldozatot, nem is keveset, de az élsport teljesen más. Sokkal több kötelezettséged lesz.* - De benned van és ha nem akarnál sokat, nem jutnál el oda, ahova szeretnél. *Mosolyodom el. Én magamra nem is gondoltam, hiszen megbeszéltük.* - Elég olcsó vagy. *Nevettem el magam. Csókodra sóhajtottam egyet és kicsit libabőrös lettem. Szavaidra picit megdermedtem. Nem tudtam rá mit mondani. Én is élveztem, hogy együtt vagyunk.* - Erre nem tudok mit mondani. *Mondom halkan. Valamiért úgy éreztem, hogy megint könnyek és megbánás lesz a vége.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.04.02, 19:48 | Üzenet # 902
Yaoista
- Örülök, hogy te is így gondolod.*Mosolyodom el.* - Oké én azt tudom és van benne igazság főleg az edzés miatt, de amúgy meg nem. Nézd én jobban szeretek elmenni igen sportolni vagy kirándulni, mint bulizni. Persze az is jó és kell is, de nekem nem az első és ez nem a sport miatt van.*Egyszerűen ilyen a természetem.* - Mint mondtam a családnak is sok tudok lenni, pedig ők nem lusták, de ők se akarnak egy nyaralás alatt folyton menni. Nem is engedik meg nekem hogy egy hétre csak én csináljam meg a programot.*Nevetek fel.* - Most veled annyira jó így lazítani, de csak azért mert veled vagyok. Nyilván hosszabb távon ezt nem bírnám.*Nem mintha most lenne ilyenről szó, de azért hozzáteszem.* - Tény hogy sok tudok lenni.*Ezzel én is tisztában vagyok.* - Ez tetszik.*Nevetek fel és persze tudom, hogy csak viccelsz.* - Van benne valami, de ha jó leszek benne, akkor elég magas szintre el akarok majd jutni.*Ilyen szinten elég maximalista vagyok.* - Ne aggódj, tudom mire gondolsz.*Csak nem akarok belemenni és örülök, hogy te se teszed.* - Örülök, hogy így gondolod és ezzel én is tisztában vagyok, ahogyan azzal is hogy igazából most is le vagyok azért maradva.*Mások ennyi idősen már sokkal magasabb szinten tartanak, mint én.* - Köszönöm, ez sokat jelent.*Puszillak meg.* - Amúgy meg lehet hogy nem is fog menni és ki fogok esni.*Bár erre sok esélyt nem látok, hiszen keményen dolgozom csak egy sérülés lehet, ami tönkre vágna mindent.* -  Na várj miért is vagyok most olcsó?*Kérdezlek kissé értetlenül.* - Erre nem is kell és én kérek bocsánatot, mert nem tudom befogni. Nem szeretném, hogy rosszul érzed magad, én csak egyszerűen nem tudom befogni.*Nevetek fel és most kicsit én hallgatok el.* - Pedig most tudom hihetetlen, de nem szoktam ennyire megnyílni, még saját magam is meglepem. Tudom ezt se jó lesz neked annyira hallani, de te vagy az első ember, aki előtt teljesen eltudom magam engedni és mindent elmondok.*Bármiről is legyen szó.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.04.02, 22:41 | Üzenet # 903
Yaoista
- Majd talán egyszer megtehetem. *Elmélkedem hangosan.* - Vagyis... ők tudják, hogy férfiakkal ismerkedsz? *Jut eszembe elsőre.* - Az biztos. *Mondom kicsit buján és adtam egy puszit is.* - Na ez nem igaz. *Nevetek fel.* - De ezért nem. *Mosolyodom el.* - Valahogy úgy. *Mondom a nagyon jó apára, bár én nem nevetek, mert tényleg így gondolom.* - Mindenkinek kell a megerősítés és megértem, hogy bizonytlaan vagy. *Cirógatom meg az arcod kedvesen.* - Szerintem nem is te lennél akkor már. *Kuncogok halkan.* - Mi nem csak elhisszük, tudjuk is. *Azért komoly jelei vannak, ha valakivel nem foglalkoznak megfelelően.* - Szegény tini fiúk vagy lányok. Előre sajnálom őket. *Ütöm el vicceskedve, hogy felvidítsalak.* - Látod? Mondtam, hogy ki foglak nevetni. *Nevetek tovább. Szavaidra hirtelen eléggé zavarba jövök ér elpirulok.* - Az a terv. *Viszonozom a csókod. Ahogy megfogod a kezeim, kérdően nézek és a folytatásra még pirosabb lesz a pofim. Csókod hosszan viszonozom és elhúzva a kezeim, átkarolom a nyakad mindkettővel és hozzád simulok.* - Én köszönöm... *Érezhetted, hogy mennyire dobog a szívem.* - Még a végén az arcom is vörös marad a hajam mellett. *Kuncogok halkan és nagyon boldogan.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.04.06, 19:42 | Üzenet # 904
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy magyarázni kezdesz.* - Nem is arra gondoltam, mikor a magad és a mozgás kedvéért mozogsz. Szerintem a kettő külön dolog. *Puszillak meg.* - Persze tudom, hogy szereted az edzéseket is és élvezed őket, de nem ugyanúgy hat a kis agyadra. *Cirógatom meg a buksid is.* - Helyes. *Nevetek veled.* - Én sem mindig ám döglök. *Kuncogok halkan.* - Tudom. *Tényleg nem értettem, hogy mit akarunk mi egymástól.* - Szerintem nem vagy lemaradva. *Mondom komolyan.* - Persze vannak korodbeliek, akik előrébb tartanak, de az sem egészséges. *Teszem hozzá.* - Egy gyereknek gyereknek is kell lennie. *Magyarázom, hogy mire gondolok.* - Kétlem. *Kuncogok halkan.* - Mert egy puszival simán lekenyereztelek. *Nevettem el magam.* - Nem kell bocsánatot kérned, igazából jó hallani, hogyan tervezel a jövőre. *Mondom mosolyogva. A folytatásra csak félre pillantottam, majd vissza a szemeidbe.* - Nem arról van szó, hogy rossz hallani... *Mondom halkan és átölellek. Most én halkulok el jobban.* - Csak nem akarlak megbántani. *Mondom végül.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.07.20, 23:32 | Üzenet # 905
Yaoista
- Jó ez igaz.*Bólogatok egyetértően.* - Értem értem, de attól még a többiek nagyon lusták tudnak lenni.*Ebből nem engedek.* - Ezt nem is kell mondanod, bár hozzám képest, biztos sokkal többet lustizol, mondjuk az a fura, aki ezzel nem így van.*Én már inkább a másik véglet tudok lenni.* - Tudom, hogy élvezni fogod, mert ismét igazat kell neked adjak.*Nevetek fel picit, majd elkomolyodom.* - Ez pontosan így van és ezért se bánom, hogy én nem ebben a helyzetben vagyok. A szüleim is pont így vélekedtek és igazából most is ők azok, akik ugye rám szólnak, hogy most már ideje lenne pihennem is.*Mosolyodom el lágyabban.* - Arról nem beszélve, hogy én egy szinten mindig gyerek fogok maradni.*Kuncogok.* - Bár tény annyira nem mint Rengi.*Nevetem el magam, nem bírtam kihagyni.* - Ja akkor tényleg olcsó vagyok.*Értek egyet.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Tudom jól szépségem és ezzel nem is bántasz.*Hiszen elmondtad, hogy nem akarsz velem lenni.* - Nincsen semmi baj.*Arcodra simítok és felemelem a tekintetem.* - Mosolyogjál, tudod akkor vagy a legszebb.*Igen csak egy csábos mosolyt villantok, majd megcsókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.07.21, 10:54 | Üzenet # 906
Yaoista
- Talán majd igen.*Azért ennyire nem akarok előre rohanni, de bizakodó vagyok.* - Dehogy tudják.*Háborodok fel.* - Majd beöltözöl nőnek mégis mit gondoltál?*Kérdezlek igen csak komoly ábrázattal, de utána fel is nevetek.* - Bocs ezt muszáj volt.*Nevetek tovább.* - Amúgy persze tudják és el is fogadják. Mindent meg tudok velük beszélni és mindig számíthatok rájuk.*Látszik rajtam, hogy mennyire szeretem őket.* - Ohh szóval ki nevetnél?*Vonom fel a szemöldököm.* - Akkor jó.*Simítom az arcom a tenyeredbe.* - Én is.*Nevetek fel.* - Valóban, mondtam hogy egy kis bestia vagy.*Nevetek tovább veled együtt.* - Micsoda szín, nagyon jól áll.*Vigyorodom el pimaszul, nagyon élvezem.* - Hogy dobog...*Simítok a szívedre, igen csak jó érzéssel tölt el, hogy ezt én váltam ki belőled.* - Nos vállalnod kell a kockázatot, engem nem zavarna.*Kuncogok és adok még egy csókot.* - Na gyere kis bolondom.*Kisegítelek, majd miután elkészülünk kimegyünk a konyhába.* - Na mond mit segítsek? És ne azt mond, hogy semmit, hiszen nem csak egy vendég vagyok már, hanem a pasid.*Mondom igen csak büszkén, hatalmas vigyorral az arcomon.*

Keresés: