De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:39 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
| - Nem csak Rokuroba, de az elsőt megjegyzi az ember. *Nem igazán zavart, hogy féltékeny vagy.* - Más utat választottunk. Én tanár akartam lenni, főiskolára menni. Rokuro el szeretett volna végleg költözni és modellkedni. Tettettettük volna még, hogy működni fog, de mindketten tudtuk, hogy nem. Ugyan azon a napon mentünk el és elköszöntünk egymástól. *Mondjuk látszott rajtam, ha nem lenne Mookyullal rányomultam volna.* - Majd megtudod. *Mosolyodom el.* - Sejtettem... és még én vagyok makacs. *Sóhajtok egy nagyot, de nem rosszallóan.* - Nem járunk, tőlem aztán azt viszel az ágyadba, akit akarsz. *Tényleg nem érdekelt, mivel nem lehetett köztünk semmi. Más esetben elképzelhető, hogy zavart volna.* - Csak ne tégy meggondolatlan kijelentéseket. *Bár folyton azt teszed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:39 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| - Valóban.*Értek egyet, bár kétlem, hogy nekem lesz rajtad kívül más szerelmem.* - Szóval, akkor még szerették egymást vagy netán még mindig szereti?*Szeretném tudni, még ha Rokuro foglalt szerencsére. * - Milyen titokzatos.*Mosolyodom el.* - Nem mondtam egy szóval se, hogy én nem vagyok.*Kuncogok, de a folytatásra elkomorodom.* - Azért mondtam, mert azt hittem zavarja magát, arról nem is beszélve, hogy nem szoktam meggondolatlan kijelentéseket nem szoktam tenni, csak maga hiszi azt, bár több dologgal is így van, de téved.*Jelentem ki komolyan és kissé morcosan.* - Mindegy hagyjuk.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:40 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| - Mikor elváltunk? Akkor még igen. *Bólintok.* - Nem, legalábbis már nem szerelemmel. Persze tetszik. Csak még gyönyörűbb lett, mióta nem találkoztam vele.* - Ez igaz, tényleg nem mondtad. *Mosolyodom el kicsit. Nem hitem, hogy így fogsz reagálni a dolgokra.* - Miért kellene zavarnia? *Érdeklődöm, kíváncsi voltam, hogy mit mondasz nekem.* - Most bedurciztál? *Kérdezem, de picit viccelődve. Me sem vártam a válaszod, föléd kerülve megcsókoltalak hosszan.* - Hogy döntöttél? Itt alszol vagy sem? *Érdeklődöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:40 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok.* - Valóban szép.*Értek egyet, de hallhatod, hogy féltékeny vagyok rá nem is kicsit.* - Mert engem zavar, ha másokkal van, de ez én vagyok.*Neked csak bejövök, de semmi több, viszont én oda vagyok érted. Már éppen válaszolnék, de akkor te megcsókolsz, amit hosszasan viszonozom.* - Csak ismét olyat mondott, ami nem esik jól.*Nem tehetek róla, de érzékeny vagyok, ha rólad van, ha még ez ciki is.* - Szeretnék itt aludni, hiszen lehet, hogy minden csak ma estére szól.*Az biztos, hogy jó darabig nem lesz ilyen és lehet sohase, de erre nem is gondolok.* - Nem hittem, hogy ennyire rámenős a Sensei, de bejön nagyon.*Mosolyodom el és most én csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:40 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Mintha valaki féltékeny lenne. *Mosolyodom el.* - Hova lett az a fene nagy magabiztosságod? *Kérdezek rá.* - Értem. *Azért ez egy kicsit aranyos volt.* - Nem akartalak megbántani. *Tényleg nem terveztem.* - Akkor itt alszol, de a kanapén. *Közlöm veled a dolgokat.* - Nem is vagyok az... *Suttogom még csókod előtt, amit viszonzok. Kicsit komolyabb lett az arcom és visszabújtam. Aggódtam a helyzet miatt, hogy mit teszek veled most éppen. Bűntudat mardosott.* - Ez tényleg csak mostanra szól... remélem tudod. *Pillantok az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:40 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Igen az vagyok most minek tagadjam.*Jelentem ki, na meg veled mindig őszinte vagyok vagyis amúgy is jellemző rám.* - Maga mellett könnyen elveszik pedig nem jellemző.*De nálad minden más.* - Már tudom.*Cirógatom meg az arcodat.* - És maga is itt alszik?*Mosolyodom el féloldalasan.* - Pedig az nagyon is, de ezzel nincsen semmi baj, sőt tetszik nagyon is.*Mosolygok.* - Igen igen tudom.*Bólintok legalábbis egyelőre.* - Viszont akkor még szeretném kicsit kiélvezni a dolgokat.*Fordulok meg veled, hogy te legyél alul.* - Szabad?*Simítok az arcodra és nagyon lágyan elmosolyodom.* - Semmi szex tudom.*Teszem rá rögtön.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:41 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Nem, én az ágyamban, de szép próbálkozás. *Mosolyodom el.* - Van, ami nem tetszik? *Kérdezem kíváncsian.* - Mire gondolsz? *Kérdezek rá pontosan, de hát rögtön hozzá tetted a lényeget.* - Mára már mindegy... *Húzlak oda egy csókra, ami végül is beleegyezés volt. Hosszan csókoltalak és közben elkezdtem lehúzni a fölsőd. Éreztem még így is, hogy mennyire ki vannak dolgozva az izmaid. Meglepő a korod ellenére. Tényleg többnek nézel ki, mint amennyi vagy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:41 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Kuncogok, de remélem, azért hogy együtt alszunk.* - Nos, amikor közömbös velem, de más nincs.*Kétlem, hogy lesz.* Helyes.*Kuncogok és viszonozom a csókodat. Segítek levenni a felsőmet és rólad is leszedem.* - Nagyon szép, karcsú mégis izmos.*Simítok végig a pocakodon, majd ismét megcsókollak. Hosszasan falom az ajkaid, majd a nyakadba csókolok és utána az egyik mellbimbód kezdem el szopogatni, a kezemmel meg folyton simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:41 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom bókodra.* - Te is... látszik, hogy futsz... *Simítok végig a hasadon, majd a derekadon, végül a hátadon. Igen szenvedélyesen csókollak én is. Nyakamra sóhajtottam egyet, végül mellbimbómra nyögtem egyet halkan.* - Hm, tényleg gyakorlott vagy. *Ezt nem piszkálódásból mondtam, csak éreztem a rutint a mozdulataidba. Tudtad mit csinálsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:41 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el és minden érintésedre jólesően felsóhajtok.* - Ahogyan maga és nagyon szexi.*Már pusztán attól, hogy így csókolhatlak és érinthetlek, na meg hallhatom a hangod már kezdek kemény lenni, pedig azért ennyi édes kevés máskor.* - Elégé izgulok.*Valóm be, majd ismét megcsókollak.* - Tényleg olyan, mint egy álom.*Suttogom az ajkaid közé, majd a másik bimbódra térek rá és bár tény, hogy értem a dolgom a kezeim kicsit remegnek az izgalomtól.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:42 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Tényleg eltűnt a magabiztosságod. *Piszkállak kicsit, de ez látható volt, mert mosolyogtam.* - Ez egész aranyos... *Suttogom az ajkaidra csókunk előtt. Éreztem, hogy remegnek a kezeid és valahol ez tényleg nagyon tetszett. Annyira édes volt, hogy ennyire izgulsz. Kicsit olyan volt, mintha esetlen lennél, pedig tudtam, hogy nem. Halkan sóhajtozok, mert jól esett ez az egész. Végigsimítok a hátadon, majd megfogom a kezed. Az ajkamhoz emelve adtam rá egy puszit.* - Túl édes vagy... *Kicsit eltollak és fordítok a helyzeten, hogy feletted legyek. Ráülök a csípődre és hosszan megcsókollak.* - Mit szeretnél? Én mit csináljak? *Suttogom buján a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:43 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Tudom.*Sóhajtok fel, de ahogyan folytatod, már nem érzem annyira égőnek magam. A csókodra elmosolyodom és a folytatásra is.* - Köszönöm magától jó hallani.*Tőled egyáltalán nem zavar. Nem zavar, hogy alád kerülök. A csókodat hevesen viszonozom, majd felsóhajtok a nyalásra.* - Amit akar, nem tudom meddig mehetünk el.*Markolom meg a popsidat és most én csókollak meg.* - Tegye amit szeretne.*Harapok az ajkaidra finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:43 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Még én sem döntöttem el... *Csak azt tudtam, hogy szex nem lesz közöttünk. Harapásodra sóhajtok egyet, majd elengedlek és feltápászkodok rólad.* - A helyedben csipkedném magam. *Tolom le a nadrágom és rád dobom, majd elindulok a hálóba. Gondoltam jössz utánam. Már nem tűntél úgy, mint aki rosszul van, azért mertem így jönni. Mikor beértél te is a hálóba, egy határozott mozdulattal kiövelem a nadrágod, majd lehúzom.* - Bátor kijelentés azt mondani nekem. hogy tegyek amit szeretnék. Mi van, ha a fenekeddel támad kedvem játszani? *Kérdezem, igazából kíváncsi voltam, bevállalnád-e.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:43 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| - Akkor, majd elválik.*Mosolygok, mert ha még csak csók és simogatás van, én azt is élvezem.* - Ott a pont.*Vigyorgok, nagyon bejön, hogy ennyire rámenős vagy úgymond. Leteszem a nadrágod és megyek is utánad.* - Maga aztán nem húzza az időt.*Vigyorgok és persze, hogy hagyom magam, majd azért meglepsz, de annyira még se.* - Nos talán engednék, de ugye szexelni nem fogunk, bár ugye nem csak a farkát teheti be.*Beszélem meg magammal.* - De talán, anélkül is tudunk játszani.*Csókollak meg és ledöntelek az ágyadra, azért nem fogom hagyni magam, na meg akkor engednék talán, ha járnánk.* - Összeszedtem magam.*Közlöm, majd elválok tőled, de csak annyira, hogy levegyem az alsódat.* - Hmm ahogy gondoltam még a farka is szép.*Vigyorgok, majd vadul megcsókollak és a farkadra simítok, bár izgulok, de annyira már nem látszódik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:44 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Nyugi... nem kell féltened a feneked. Csak érdekelt mit válaszolsz. *Mosolyodom el sunyin, tényleg csak húztam az agyad. Hagytam, hogy ledönts és a csókod is viszonozom eléggé elmélyülten.* - Kezded. *Kuncogok halkan* - Hülye... *Jövök zavarba. Ilyen bókot. Felsóhajtok simításodra és nyögtem is egy aprót. Szenvedélyesen falom ajkaid és tényleg hagytam, hogy csináld, amit szeretnél, legfeljebb rád szólok, ha már nem tetszik.* - Hogy izgulsz... *Suttogom ajkaidra, miközben besimítok a nacidba.* - Hoppá... láttam, hogy nem kicsi, de még így is nagyobb, mint gondoltam. *Kezdelek izgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:44 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Azért megnyugodtam.* - Igaz.*Bólintok, majd csak elvigyorodom.* - Ez az igazság.*Édes a reakciód nagyon.* - Persze, hiszen oda vagyok magáért.*Biztos sokáig megmarad az izgulás, már ha lesz folytatás, de ugye ez a jövő zenéje és most a jelent élvezem. Az érintésedre felnyögök, majd igen csak elégedetten elvigyorodom.* - Na és mikor látta?*Érdekelt, hogy mennyire néztél meg eddig.* - Ez még nem is teljesen kemény.*Kicsit elválok, hogy levegyem az alsómat, de persze már félig kemény vagyok ilyen is csak most, hogy ennyi is elég.* - Tényleg gyönyörű.*Mérlek végig, majd ismét megcsókollak és a farkam tiédnek kezdem el simítani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:46 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Tudod a futónadrágnak vannak előnyei. *Vigyorgok. Pont úgy tapadt, hogy bizony szépen látszott benne a kerek feneked és az is, hogy szép méretekkel áldott meg az ég.* - Érzem. *Tudtam, hogy még nem vagy teljesen felizgulva. Annyira zavarba hozott, ahogy rám néztél, de nem tudom, hogy miért. Mástól is kaptam már ilyen bókot, mégis neked még a szemeidből is áradt az őszinteség. Felnyögtem, ahogy megérzem a farkad a sajátomon. Ismét ráfogok és a hegyét kezdem dörzsölni.* - Nem maradok adósod nagyfiú.. *Vigyorgok kicsit és tovább csókolózok veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:46 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - Milyen igaz, tényleg nagyon perverz a sensei, de meg is értem.*Kuncogok.* - Tán nem zavarban van?*Vigyorodom el.* - Ahh nagyon reméltem.*Nyögök fel, de mégsem hagyom most még neked, hogy kényeztess. Kapsz még egy csókot, majd végigcsókolom a testedet egészen le a combodig, finoman csókolgatom és szívogatom, de nem hagyok nyomot, majd végül végignyalok a farkadon.* - Isteni finom, végre a számba vehetem.*Már olyan sokat álmodoztam róla, hogy rögtön bekapva a farkad szopni kezdelek.* 
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:47 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Senki se mondta, hogy nem vagyok. *Vigyorgok. Kérdésedre le el is tűnt az arcomról és elfordítom a tekintetem.* - Az én titkom marad. *Mondom végül a zavarra, de hát rám volt írva. Tetszett a hangod nagyon is. Hát tényleg visszajött a magabiztosságod és én is nyögtem rendesen, ahogy végigcsókoltál. Mire farkamnál jártál, már igencsak meredezett. Nyalásodra még hangosabb lettem.* - Ennyire le akartál már szopni? *Fordítva még értettem is volna, mármint, hogy elképzeled, ahogy kényeztetlek. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan a lényegre térsz és kéjes hangokat adok ki. Finoman a hajadba túrtam és megmarkoltam.* - Jó... vagy... ahh... *Lihegem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:47 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| - Az lepett volna meg, ha nem az.*Kuncogok.* - Látom, amit látok.*Vigyorgok elégedetten.* - Igen nagyon.*Persze fordítva is akarom, de a legfontosabb, hogy neked örömet szerezzek és halljam az édes kis nyögéseid.* - Örülök, hogy élvezi..*Szoplak tovább, majd teljesen elnyelem a farkadat, egy darabig így kényeztetlek, majd a golyóidat szopogatom és a farkadat a kezemmel izgatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:48 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| - Fogd be... *Morgom picit, de nem voltam valami félelmetes és hatásos.* - Ez egész édes... *Mosolyodom el picit, de azért inkább a hangom engedem ki. Tényleg elég ügyes voltál a korod ellenére is, sok tapasztalatot összeszedtél már. Nagyon felizgultam és már szinte a golyóim is kemények voltak. Nyögtem és lihegtem és nyögtem felváltva, néha a neved.* - El fogok... menni... *Nagy nehezen kinyögöm teljes extázisba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:48 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| - Attól még igazam van.*Ez még jobban elárult téged.* - Valóban.*Értek egyet és csak tovább kényeztetlek.* - Menjen csak..*Tovább szoplak, majd minden csepped lenyelem.* - Ez isteni finom volt.*Nyalom le az ujjaim, tényleg igen csak nagy élvezettel. * - Egy csepp se menjen kárba.*Kuncogok és felhajolva megcsókollak és most már még keményebb vagyok.* - Megmutatja mit tud?*Kérdezlek igen csak kiéhezve, de ha nem akarsz ennyire messzire elmenni azt is megértem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:49 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| *Elég nagyot élveztem és lihegve pihegtem kicsit. Azért látványodra, ahogy lenyalogatod az ujjad, nyeltem egy aprót, meglepően szexi volt. Csókod hosszan viszonozom és közben a hátad simogatom. Átfordulok veled, hogy én legyek felül.* - Mit szeretnél, mit mutassak? *Kérdezek rá és közben a nyakad kényeztem. Finoman végighúzom az ujjaim a farkadon. Szinte csak cirógatlak, de azt is éppen hogy. Játszani akartam veled.* - Kérd szépen. *Nyalok végig ajkaidon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:49 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Amit csak szeretne.*Simítok végig a combodon, majd csak élvezkedem, nagyon érted a dolgodat az tény.* - Kis mocsok.*Vigyorodom el, majd lehúzlak egy csókra.* - Kérem Sensei kényeztesse a farkamat a kezével vagy a szájával, csak tegyen valamit.*Persze a szopásnak jobban örülnék, de nem vagyok telhetetlen.* - Már fáj a farkam.*Simítok végig rajta.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:49 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Valamit... *Kuncogok.* - Ó, értem... szegénykém. *Csókolgatlak tovább, még jobban fel akartalak hergelni, de én se tudom, hogy miért.* - Majd szép lassan eljutok oda is. *Suttogom füledbe és belenyalok. Adtam még egy csókot, majd mellkasod kényeztettem, külön figyelmet szentelve a mellbimbóidnak. Pocakod is élvezettem nyalogattam és harapdáltam. Mikor elérném farkad, csak annyit teszek, hogy végignyalok rajta, majd belsőcombod kóstolgatom, karmolászom. Nagyon élveztem a játékot. Még ekkor se nyúltam a farkadhoz, csak golyóid kezdtem nyalogatni és szívogatni.*
|
|
| |