2025.07.20, Vasárnap, 05:38
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:50 | Üzenet # 101
Yaoista
- Pontosan szegény én.*Vigyorgok. Éreztem, hogy nem fogsz rögtön a lényegre térni, ami mondjuk azért nem baj, mert tovább tevékenykedsz rajtam.* - Pont erre számítottam.*Sóhajtok fel. Nagyon érted a dolgodat és ennek hangot is adok, a testem egyre forróbb lesz a farkam pedig erre keményebb és nedvesebb.* - Nagyon ügyes.*Túrok a hajadba. Nem egyszer volt dolgom tapasztalt, idősebb partnerrel, de te sokkal jobb vagy talán tényleg közrejátszik, hogy oda vagyok érted és másként érezlek.* - De rohadt jó...*Engedem el magam.* - Totálisan kikészít.*Túrok ismét a hajadba.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:50 | Üzenet # 102
Yaoista
- Még szép. *Mondom bókodra. Kicsit se zavarsz, hogy a hajammal szórakozol, sőt még tetszett is. Azért nem gondoltam, hogy ennyire beleéled magad, persze nekem ez tetszett.* - Bizony. *Nyalok végig farkadon, csak ennyit teszek és utána ágyékod csókolgatom. Tényleg nagyon ráérősen kergettelek az őrületbe. Gyöngéden végigcsókoltam tagod is, majd bekaptam a hegyét és szopogattam, mint egy nyalókát.* - Szeretnéd jobban? *Kényeztetem tovább nyelvemmel a makkod, majd adtam rá egy puszit és tovább folytattam.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:50 | Üzenet # 103
Yaoista
*Tetszik, hogy ennyi önbizalmad van, bár teljesen joggal.  A farkamra ismét felnyögök, már azért örülnék, ha a szádba vennél, mert tényleg fáj a farkam és többet akarok.* - Sensei...*Nyögöm a neved, ami azért még erotikusabbá teszi az egész helyzetet.  * - Igen, nagyon szeretném. Kérem szopjon le.*Mondom most már ki, mert már egy kiverés se lennék elég, de tény arra se tennék panaszt. Hirtelen felrántalak és az eddigieknél vadabbul megcsókollak.* - Vegyen a szájába.*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:50 | Üzenet # 104
Yaoista
*Hagytam, hogy felránts, nagyon tetszett, hogy már nem bírod tovább.* - Csak mert szépen kérted. *Csókollak meg. Ismét végigcsókoltam a felsőtested, de most egyenesen a farkad és ki sem térek. Finoman bekapom és eleinte ismét csak szórakozok picit, majd teljesen bekaplak és hosszan szopni kezdelek, majd abbahagyom.* - Tetszik? *Kezdelek el simogatni kicsit, majd újra szoplak és ezzel szórakozok, de továbbra sem kapkodok.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:51 | Üzenet # 105
Yaoista
- Köszönöm.*Kuncogok, majd a csókokra felsóhajtok, amint a farkamhoz érsz elégedetten és jólesően felnyögök.* - Igen nagyon, rohadt jó technikája van.*Simítok az arcodra, amikor rám nézel. A kettősséged teljesen megőrjít, de nagyon élvezem és ez látszik és hallatszik is, pedig egy szopásnál nem szoktam így nyögni.* - Isteni vagy Katsu Sensei...*Túrok erősebben a hajadba.* - Még jobban kívánom.*Legszívesebben szeretkeztem volna veled, de persze tudtam, hogy erre most nincs esély.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:51 | Üzenet # 106
Yaoista
*Igazából én élveztem, hogy ennyire odavagy. Nem gondoltam, hogy ezt egy szopással elérem nálad. Nevemre azért piit zavarba jöttem, talán még én is megkívántalak ennél jobban, de nem akartam szexet. Ennek se lett volna szabad megtörténnie.* - Sejtettem. *Nyalok végig ismét tagodon. Kicsit helyezkedtem, hogy jobban a torkomra tudjalak engedni. Teljesen ki akartalak készíteni, de magam se tudom, hogy miért. Azt hirtelen abbahagyom és elvigyorodom.* - Szinte remeg... *Húzom rajtad végig éppen csak a nyelvem hegyét, aztán tovább folytattam miközben a pocid simogattam.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:51 | Üzenet # 107
Yaoista
- Még sose szopott le senki így.*Te aztán mindegyiket lepipáltad.* - Mert annyira jó sőt nagyon jó, szóval kérem folytassa és ne kínozzon tovább.*Szinte már könyörgöm.* - Tegye vissza azt az édes kis száját.*Simítok végig rajta és igen csak szexin nézek rád.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:51 | Üzenet # 108
Yaoista
- Pedig vicces játszani. *Vigyorgok. Nem válaszoltam utána semmit, csak ismét a torkomra engedtelek teljesen. Folyamatosan mozgattam a fejem és újra és újra tövig nyeltelek. Addig folytattam, míg el nem élveztél és akkor lenyeltem minden csepped.* - Elégedett vagy? *Simogatlak még kicsit levezetésnek, majd melléd dőltem.* - Remélem nem okoztam csalódást. Vigyorgok, majd megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:52 | Üzenet # 109
Yaoista
- Fordítva persze, hogy vicces.*Én is élvezném, ha én kínoználak. Örülök, hogy megkímélsz és igen csak kiélvezem a helyzetet, de mielőtt elmennék, azért szólok persze, de igen csak tetszik, hogy lenyeled.* - Igen nagyon és persze, hogy nem okozott, sőt mint mondtam életem egyik legjobb szopását kaptam.*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Köszönöm.*Ölellek magamhoz és ismét megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:52 | Üzenet # 110
Yaoista
- Akkor örülök, hogy tetszett. *Azért az a kis vigyorod, a rohadt életbe is, de nagyon cuki volt.* - Mit köszönsz? *Kérdezek rá és hagytam magam ölelni. Csókod nagyon finom volt. Már nem olyan heves, de nem bántam.* - Nem vagy éhes vagy szomjas? *Kérdezem kedvesen. Valahogy ezt az egész helyzetet rettentő romantikussá tette, hogy csak gyertyafény van a szobában. Picit elvesztem a szemeidben közben. Nekem tényleg nagyon tetszett.* - Elfújom a nappaliba a gyertyákat, mindjárt jövök. *Hagylak ott pár percre, majd vissza is jöttem és melléd feküdtem.* - Nem lenne jó, ha leégne a ház. *Kuncogok és finoman az arcodra simítottam.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:53 | Üzenet # 111
Yaoista
- Én meg főleg.*Nevetek fel.* - Mindent, az egész estét.*Mosolyodom el.* - Éhes nem vagyok, de egy pohár víz jólesne köszönöm.*Cirógatom meg az arcodat, annyira jól érzem magam veled.* - Így tetszik?*Kérdezem a szemeimre és én se veszem le rólad a tekintetem, ami nem újdonság.* - Rendben van.*Bólintok és csak várlak vissza.* - Az nem lenne jó.*Kuncogok, majd a kezedbe csókolok utána az ajkaid veszem birtokba. Tudtam, hogy ez csak mára szólj, éppen ezért kiszeretném élvezni minden egyes percét.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:53 | Üzenet # 112
Yaoista
*Visszafele jövet hoztam be egy üveg ásványvizet is.* - Tessék. *Teszem le. Hagytam, hogy csókolj és át is öleltelek.* - Egyébként igen, ennyire tetszik. *Simítottam végig az egyik szemed alatt.* - Szerintem különleges. *Hiszen ilyet nem sűrűn látsz, bár az én szemeim se voltak átlagos színűek. Sejtettem, hogy már teljesen megnyugodtál.* - Mindig így reagálsz a viharokra? *Kérdezem kedvesen és közben finoman simogatlak.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:55 | Üzenet # 113
Yaoista
- Köszönöm.*Bele is iszom.* - Ez jól esik köszönöm szépen.*Mosolyodom el édesen.* - A maga tekintete se mindennapi, ahogyan az egész személyére is elmondható.*Nekem nagyon különleges vagy.* -Igen sajnos és ha véletlenül egyedül vagyok, akkor még rosszabbul, de szerencsére ez ritkán fordul elő. Ha ciki, ha nem sajnos ez van és nem hinném, hogy ez változni fog.*Sóhajtok fel.* - Nem a legegyszerűbb, de ez legyen úgymond a legnagyobb bajom az életben.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:55 | Üzenet # 114
Yaoista
- Köszönöm... *Bár szerintem erősen túloztál.* - Szerintem nem ciki. Nem a te hibád, hogy ez így alakult. A gyerekek kegyetlenek... *Cirógatom meg a pofidat. Most már csak esett az eső, legalábbis egyenlőre.* - Jó, hogy ilyen optimista vagy. *Mosolyodom el kicsit. Picit még figyellek, majd föléd kerülve gyöngéden megcsókollak. Tény, ami tény, nagyon jól csókoltam.* - És... hány szeretőd van jelenleg? *Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:55 | Üzenet # 115
Yaoista
*Megpuszillak a köszönőmre.* - Valóban azok és örülök, hogy nem tartod cikinek, bár ezen nem lepődöm meg.*Te nem vagy az a ítélkező fajta.* - Igyekszem és tudod így lettem nevelve. A szüleim is ilyenek és arra tanítottak, hogy mindenben próbáljam meglátni a jót.*Tényleg így teszek, még ha olykor nehéz is. Csókodat örömmel viszonozom, majd igen csak meglepsz.* - Micsoda kérdések.*Kuncogok.* - Inkább ágyasoknak mondanám és tudok válogatni, de jelenleg ketten vannak, akikkel többször lefekszem. Két idősebb nő, tudod ők tényleg érettek és nem látnak olyat, ami nincs. Jól érezzük magunkat és ennyi.*Mondom.* - De te csak te érdekelsz engem komolyan, a többi csak szex és kikapcsolódás, mert bár a futás is kikapcsol, csak másként. Kapcsolatot senkivel nem akarok, csak veled.*Mondom nagyon komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:55 | Üzenet # 116
Yaoista
- A szüleid is remek emberek. *Ez tény volt, nagyon kedvesek. Csöndben hallgatlak és kíváncsian várom, hogy mit mondasz.* - Szóval két nő, aki állandó. *Elmélkedem.* - Férfi nincs? *Kérdezem érdeklődve.* - Vagy csak kisfiúkkal kezdesz? *Hiszen tudtam jól, hogy azért szoktak légyottjaid lenni a suliban.* - Őszintén szólva, szerintem csak szórakozol. *Közlöm veled.* - És bár rettentő édes, ahogy viselkedsz néha, attól még elég messze vagy, hogy köztünk bármi is legyen. Legalábbis ennél több. *Ez sem fog megismétlődni, az is biztos.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:56 | Üzenet # 117
Yaoista
- Igen azok és köszönöm.*Mosolyodom el.* - Igen.*Bólintok.* - Nincsen, férfinak téged akarlak.*Mondom komolyan.* - Én nem kor szerint válogattok, de volt igen fiatalabb, bár csak egy év és az semmi, meg tényleg vagy velem egykorúak vagy idősebbek vannak.*Mint mindig most is őszinte vagyok veled.* - Mármint kivel?*Vonom fel a szemöldököm.* - Akkor, majd küzdök. Nézd veled nem szórakozom, a többiekkel pedig nyílt lapokkal játszok és aki utána mégis rinyál, azzal nem tudok mit tenni.*Direkt tegezlek most.* - Elég kitartó vagyok és elszánt és ez nem csak a futásra vonatkozik. Megfoglak hódítani.*Ennyire komolyan még nem mondtam.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:57 | Üzenet # 118
Yaoista
- A barátnőid mellé? *Azért nagy volt a szám, nem kellett félteni engem sem.* - Értem. *Mondok rá ennyit.* -  Velem. *Nem hittem egy suhanc szavaiban. Csöndben hallgattalak és kivételesen nem zavart, hogy letegezel.* - Csak kérlek tudd, hogy hol a határ... már ezért is kirúghatnának. *Igazból picit megbántam, hogy most bármi is történt közöttünk. Megszegtem a saját szabályom, miszerint nem randizok a diákommal.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:57 | Üzenet # 119
Yaoista
- Szép volt, de nem.*Mosolyodom el.* - Elmondtam, hogy nem mondom el senkinek nem? Különben meg te voltál az, aki elcsábított és te szórakozol velem és nem én.*Ezzel még vitatkozni se tudtál.* - Nem hiszel nekem, de oda vagyok érted, de rólad nem mondható el.*Tollak le magamról.* - Inkább haza megyek, ha neked ez már ennyire kellemetlen.*Bezzeg amíg kielégítettelek, addig jó voltam.  *

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:57 | Üzenet # 120
Yaoista
- Igen, el. *Bólintok is mellé.* - Sajnálom... *Szerettem volna rá visszavágni, de nem ment. Nem akartam magam elárulni.* - Ez bonyolultabb ennél. *Hagytam, hogy eltolj és még el is húzódtam.* - Fogalmad sincs, hogy milyen helyzetben vagyok. *Mondom halkan.* - Egyáltalán nem kellemetlen, nem erről van szó. *Magyarázom.* - De hagyjuk, ha haza szeretnél menni, akkor hazaviszlek. *Biztos nem hagytalak volna az utcán kóborolni a sötétben, miközben tudom, hogy félsz, meg egyébként se.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:58 | Üzenet # 121
Yaoista
- Képzeld nem vagyok hülye. A tanárom vagy igen, de megmondtam, hogy várok rád nem?*Kérdezem kissé dühösen.* - Akkor meg minek kell elrontanod az estét? Holnaptól úgyis minden a régi lett volna, legalább még egy kicsit tarthattad volna magad.*Suttogom csalódottan.* - Nem akarok haza menni, de ha ilyen vagy, akkor nem maradok.*Fordítom el a tekintetem.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:58 | Üzenet # 122
Yaoista
- Nem csak erről van szó. *Sóhajtok egy nagyot, de inkább nem mondtam most többet. Csöndben végighallgatlak és amúgy igazad volt.* - Ne haragudj. *Suttogom. Közelebb másztam hozzád, majd odahúztalak és magamhoz öleltelek. Nagyon össze voltam zavarodva. Kicsit úgy éreztem, hogy veszélyeztetem a jövődet és a sajátomat is.* - Nem akartam elrontani az estét. *Simítok az arcodra, majd nagyon finoman megcsókoltalak. Jó pár percig nem tettem mást, csak csókolgattalak.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:58 | Üzenet # 123
Yaoista
- Akkor meg miről? Most már mond el, ne csak a rosszat hallgassam.*Jegyzem meg.* - Nem haragszom, csak rosszul esik.*Suttogom, majd igen csak meglepsz, de persze nem tiltakozom.* - Elhiszem, hogy nem szándékosan tetted.*Suttogom és szorosan ölellek a csókodat pedig rögtön viszonozom. Eldőlök veled az ágyon és amíg nem fogy el a levegőnk.* - Ezt most miért csináltad? Tényleg kikészítesz.*Suttogom és a nyakadba csókolok.* - Így nem tudom visszafogni magam, amúgy is nehéz, de így főleg.*Csókolgatom tovább a nyakad és finoman cirógatlak.* - Annyira kívánlak, úgy akarlak...*És ezt nem csak a testedre értettem, hanem az egész lényedre.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:59 | Üzenet # 124
Yaoista
- Maradjunk annyiba, hogyha nem akarnék semmit, nem lennél itt. *Nem mondtam többet.* - Azt sem akartam... *Egyáltalán nem akartam, hogy rosszul essen.* - Reméltem is, hogy elhiszed. *Mosolyodom el. Hagytam, hogy eldönts. Finoman végigkarmolok a hátadon a heves csókunk közben.* - Mert nem akartam, hogy elmenj... *Válaszolok halkan és nyakamra nyögtem egy aprót. Halk sóhajok és hangfoszlányok hagyták el ajkaim, ahogy kényeztettél. Éreztem rajtad a vágyat és azt is, hogy nem megdugni akarsz. Annál sokkal többet. Megfogtam a kezed, amivel cirógattál és rávezettem a fenekemre, de nem mondtam semmit, csak hirtelen megcsókoltalak. Én is kívántalak igazából, sőt tetszettél is... de annyira tartottam a következményektől.* - Csak most az egyszer... utána nem akarok hallani semmi szerelmi vallomást és semmit. *Közlöm veled.* - Reggel, mikor elmentél, utána már csak az egyik kedves diákom leszel, semmi több... *Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 21:59 | Üzenet # 125
Yaoista
- Ezt jó tudni.*Mosolyodom el.* - Ez finom.*Morranok fel a karmolásra.* - Nem akarok elmenni tudod jól.*Minél tovább veled akarok maradni.* - Nagyon erotikus vagy.*Még enyhén fejezem ki magam, már csak ennyitől kemény tudnék lenni. Igen csak meglepsz a mozdulatoddal ismét. A csókodat viszonozom, majd hirtelen a kijelentésedre nem tudok mit mondani.*- Megmondtam, hogy nagyon rossz Sensei vagy te.*Csóválom a fejemet.* - Kérlek ne vedd magadra és lehet, hogy most elhalasztom a lehetőségem, de így nem akarok veled lefeküdni. Nem akarok rólad letenni és küzdeni akarok érted, de átverni nem, így nem fogok lefeküdni veled. Hidd el nagyon nagyon kívánlak, sőt nem is tudod, hogy mennyire, de mint mondtam nem szimplán szexet akarok, hanem téged. Arról nem is beszélve, hogy az első alkalmat nagyon különlegesnek akarom.*Mondom édesen, majd homlokon csókollak, végül melléd fekszek és magamhoz ölellek.* - Befogom bizonyítani, hogy tényleg szeretlek.

Keresés: