De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:00 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy már ennyivel is fel tudnál izgatni, ha akarnálak. Kicsit elmosolyodom szavaidra. Sosem mondtam, hogy jó vagyok. Válaszodra viszont nagyon meglepődtem. Azt hittem már esel is nekem és szeretkezni akarsz. Csöndesen hallgatlak végig és teljesen sokkot kaptam. Hagytam, hogy magadhoz ölelj, de még a puszid se fogtam fel. Pár percig csak így fekszek, majd lágyan elmosolyodom. Kisimítok pár tincset az arcodból, majd gyöngéden megcsókollak, legalábbis elsőre, aztán kicsit elfeledkezek magamról és eléggé szenvedélyes nyelvcsatába kezdek. Finoman simogatlak közben végig, majd mikor elválunk kicsit lihegve nézek a szemeidbe.* - Hogy lehet valaki ennyire piszkosul édes... *Suttogom ajkaidra.* - A végén még elhiszem, amit mondasz. *Mosolyodom el kicsit és hozzád simultam teljesen.* - Azért csókolózni még szeretnél?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:00 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy megleplek, de hogy ennyire azt nem. A mosolyodra nagyot dobban a szívem és a csókodat lágyan viszonozom, majd követve téged én is egyre szenvedélyesebben csókollak téged.* - A sok jó tulajdonságom közül az egyik.*Nevetek fel.* - Azon vagyok, hogy elhidd és érezd, hogy komolyan gondolom és nem szórakozom.*Mondom komolyan, majd elnevetem magam.* - Szóval most ki is a édes?*Kérdezlek és most én csókollak meg hosszasan, miközben magamhoz ölellek, amennyire csak tudlak, de nem vadulok, inkább érzéki csókot adok.* - Egész nap tudnám ezt csinálni.*Lehelem az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:01 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| - A szerénységgel egyetemben. *Nevetek én is kicsit. Tudtam, hogy erre törekszel, mégis olyan nehéz volt elhinni.* - Mit tennél, ha megkérdnélek, hogy várj rám? *Kíváncsiskodok. Érdekelt, hogy lennének-e dugopajtásaid.* - Te vagy. *Közlöm veled, de csókodba azért eléggé elmélyültem. Nagyon romantikus volt az egész helyzet.* - Sejtettem... *Túrok a hajadba és visszahúzlak még egy csókra, majd sóhajtok egy nagyot. Teljesen ki voltam akadva magamra, hogy mit művelsz velem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:01 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek fel.* - Ezt magamtól is mondtam, hogy várok rád, hát nem rémlik? Természetes, hogy várok rád, érted megéri.*Mosolyodom el.* - Én nem tagadom, de te is édes vagy.*Kuncogok. Csókot igen csak kiélvezem, majd magamra húzva finoman cirógatlak.* - Miért kérdezted, hogy várnék e rád? Mi az, ami hiányzik belőlem, hogy velem legyél?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:02 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| - Nem így értettem. *Teszem hozzá.* - Akkor is lefeküdnél másokkal? *Kérdezek rá a lényegre. Kíváncsi voltam, hogy mennyire vagy elkötelezett és mit szeretnél pontosan.* - Én csak tudok az lenni. *Mosolyodom el és hagyom, hogy magadra húzz.* - Csak érdekelt a válaszod és szó sincs róla, hogy valami hiányozna... ha erre komolyan kéne válaszolnom, azt mondanám, hogy plusz öt év. *Ismerem be. Valamit megmozgattál bennem, csak magam se tudtam eldönteni, hogy mit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:02 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| - Mondtam már, hogy nem, csak figyelmen kívül hagytad.*Jegyzem meg.* - Én másként gondolom.*Mosolyodom el.* - Értem, nos ezzel sajnos nem tudok mit tenni, bár ha lenne lehetőségem, akkor megtenném.*Mondom tökre komolyan. * - Azért nem adom fel és már nagyon várom, hogy elballagjak és akkor már nem leszek a diákod, szóval azzal nem tudsz, majd jönni. Tény mindig fiatalabb leszek nálad, de a kor csak egy szám.*Persze van amikor számít, de szerintem nem a mi esetünkben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:03 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| - Jól van na... *Motyogom. Sejtettem, hogy te másként gondolod.* - Sejtettem... *Sóhajtok egy nagyot, nem könnyítetted meg a dolgot.* - Az még soká lesz... *Addig még sok idő eltelik, mire elballagsz. Lehet én is beleszeretek valakibe, de lehet te is. A jövődről már nem is beszélve.* - Alapvetően nem zavar, ha valaki fiatalabb nálam. *Azért ne hidd azt, hogy mindenképpen baj a kor. Eléggé elhallgattam és elmélkedtem, viszont folyamatosan cirógattalak. * - Nem foglak megkérni, hogy várj. *Azért ezzel jobb, ha tisztában vagy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:03 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| - Tényleg édes vagy.*Mosolygok, bármit is mondasz nekem az vagy.* - Azért annyira nem.*Hiszen repül az idő meg már csak hónapok vannak hátra.* - Akkor mégis mi zavar? Hogy a diákod vagyok? Mert azt megértem, de ez már nem sokáig tart, akkor se.*Jegyzem meg.* - Nem kell megkérned, de én akkor is várni fogok és küzdeni és amint nem leszek a diákod, utána még inkább.*Mondom komolyan.* - Nem akarok neked bajt és ha lesz valakid, nem fogok bekavarni se, azt szeretném, hogy boldog legyél és a legjobb persze az lenne, ha velem lennél.*Mondom édesen, majd igen csak lágyan megcsókollak, én tényleg oda vagyok érted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:04 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| - Elmondtam, hogy miért. A jövőd miatt. *Nem akartam tönkretenni.* - Nem vagy egyszerű eset. *Mosolyodom el egy picit.* - Ne csináld ezt velem. *Kérlek meg. Nem akartam, hogy üldözz. Csöndben hallgatlak és nem értelek.* - Majd erről beszélünk máskor. *Jelenleg nem volt senki az életemben, aki érdekelt volna. Hagytam, hogy megcsókolj és lassan átölellek és viszonozom én is. Éreztem, hogy most kellenék neked, bár nem lepne meg, ha szexelnénk és már nem. A te korodba már csak így megy.* - Nem értem, hogy miért vagy ennyire makacs.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:04 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| - De a jövőm nélküled nem teljes.*Mondom komolyan.* - Te meg főleg nem.*Kuncogok.* - Mégis mit?*Tényleg nem értem.* - Rendben van.*Bólintok, ahogyan te akarod.* - Miért te nem vagy az? Én csak veled akarok lenni, mert szeretlek, még ha nem is hiszed el, de befogom neked bizonyítani, hogy az érzelmeim őszinték és csak mélyebbek lesznek.*Mondom nagyon komolyan.* - Csak te kellesz nekem és senki más.*Nézek mélyen a szemeidbe.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:04 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| - És hogy képzelted? Amíg te bejárod a világot, én itt ülök és várlak? Lehet hónapokig? *Kérdezek vissza.* - Ez nem így működik. *Jegyzem meg.* - Csak azért, mert te bonyolult vagy. *Fogom rád.* - Szerintem tudod. *Csak sóhajtok egyet arra, hogy nem hiszem el. Igazából már kezdtem elhinni. Teljesen elvesztem a szemeidben és csak nézlek pár percig. Annyira bolond voltál, hogy én kellek neked ennyire. Gyöngéden az arcodra simítottam, majd odahúzva újra megcsókoltalak. Örültem, hogy ennyire tiszta a szíved, de tudtam, hogy ez nem fog örökké tartani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:04 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| *Elég döbbenten nézek rád.* - Először is, még nem járok veled és attól is messze vagyok még, hogy ilyen futó legyek. Nézd, nem tudom, hogy lesz, de mindenképpen megoldanám, mert amit akar az embert, azt meg is tudja oldani.*Magyarázom meg, szerintem te túl bonyolítod.* - Bár azért vicces, hogy ilyenekről beszélünk.*Kuncogok, de ez is csak több reményt ad hozzád.* - Ahogy akarod.*Kuncogok.* - Annyira nem, hogy pontosan mi is jár abban a szép kis buksidban.*Cirógatom is meg. Veled még a csend is, annyira jó. A csókodat örömmel viszonozom és csak addig csókollak, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Még hanem is lesz köztünk semmi, akkor se felejtem el ezt az estét. Most először, majd szívesen gondolok vissza egy ilyen estére, mert nem a viharra fogok gondolni, hanem csak rád.*Mondom lágy hangon.* - Köszönöm ezt az estét.*Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:05 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| - Nem vagy tőle olyan messze, mint képzeled. *Sokkal közelebb jártál a sikerhez, mint azt gondolnád. Biztos voltam benne, hogy nem egyetem le akar majd rád csapni és ha maradsz ilyen szorgalmas, valóban sikeres lehetsz.* - Te akartad tudni a válaszaim, nem? *Mosolyodom el. Csöndesen hallgatlak, majd adok még egy csókot neked.* - Hidd el, én sem felejtem. *Ez nekem is szép este volt.* - Nem kell megköszönnöd. *Simogatom meg az arcod. Kicsit jobban bújok és csak simogatlak.* - Félelmetes, hogy 17 vagy és már ilyen magas vagy... *Gondoltam még simán fogsz nőni egy 5-10 centit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:05 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| - Attól, hogy veled legyek?*Vigyorodom el, persze tudom, hogy nem erre gondolsz.* - Köszönöm, ez sokat jelent.*Cirógatom meg az arcodat.* - Igaz igaz.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Ennek nagyon örülök.*Legjobb az lenne, ha sok ilyen közös pillantunk lenne és nem a vihar miatt.* - Jó géneket örököltem.*Ugye láthattad is. Magamhoz ölellek és úgy cirógatlak.* - Annyira finom illatod van.*Suttogom lágyan a füledbe.* - Aludhatnánk így? Nem szeretnélek elengedni.*Reggel meg muszáj lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:05 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| *Csak sóhajtottam egyet a kérdésedre.* - Attól messze vagy. *Közlöm veled, majd bólintok egy aprót. A génjeidre csak elmosolyodtam.* - Neked is. *Hagytam, hogy magadhoz húzz, sőt még bújtam is egy kicsit. Azért hiányzott valaki az életemből, rég voltam együtt valakivel.* - Igen, aludhatunk.... *Ölellek át rendesen.* - Szerintem a történtek után már mindegy. *Teszem hozzá, majd adtam egy apró csókot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:06 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| - Értem.*Suttogom, de akkor se adom fel.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, nagyon jól esnek a bókjaid.* - Így is mondhatjuk.*Suttogom az ajkaid közé és kicsit elmélyítem a csókunkat.* - Szép álmokat sensei..*Suttogom a füledbe és el is alszom, azért megviselt ez az egész érzelmi kitörés. Mélyen alszom végig ölelve téged, mosolyogva. Reggel viszont elég kellemetlenül vagyis keményen ébredek, amit neked tudok be, mert nem mostanság keltem így. 
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:06 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| - Aludj jól... *Nekem se kellett több és elaludtam. Végig vigyáztam azért rád, nem tudtam, hogy lesz-e vihar még. Nem akartam, hogy kiborulj nagyon. Szerencsére viszont nyugodt éjszakánk volt. Reggel laposakat pislogva, kissé kócosan ébredek. Olyan jó volt érezni egy test melegét magam mellett, így még lehunytam a szemem és pihentem. Ám akkor megéreztem, hogy a kispajtásod felébredt, még ha te nem is.* - Fiatalok... *Mosolyodom el kicsit. Lenyúlva végigsimítok makkodon, majd ráfogva elkezdem kiverni neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:06 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| *Amint simogatni kezdesz kipattannak a szemeim és meglepetten felnyögök.* - Sensei..*Simítok a kezedre.* - Erre nem számítottam.*Azt hittem, hogy ma már nem lesz semmi, de örülök neki, hogy így ébredtem. * - Khmm most már nem is bánom, hogy ilyen virgoncan ébredtem.*Vigyorodom el, majd az arcodra simítva megcsókollak nagyon finoman.* - Most még szabad?*Kérdezlek és én is a farkadra simítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:07 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| - Te keltél túl energikusan. *Mosolyodom el.* - Azt sejtettem. *Hagytam, hogy megcsókolj és lassan viszonoztam is.* - Még igen... *Sóhajtok egy aprót, mikor megérzem a kezed. Melléd simulok, hogy összeérjen a farkunk. Nagyon jól esett valamiért az érintésed, csak azt nem tudtam, hogy azért, mert a tiéd vagy csak szimplán hiányzott már valaki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:08 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| - Szó szerint.*Nevetek fel, majd igen csak megörülök, hogy benne vagy a dolgokba teljesen. Hirtelen fordítok a helyzeten, hogy te kerüljél alulra és vadabbul csókollak meg.* - Sosem kívántam még így senkit, mint téged..*Harapok finoman az ajkaidra.* - Minden porcikádat imádom.*Kezdem el a nyakad csókolgatni és lesimítva a testeden a farkad kezdem izgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:08 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| *Meglepetten nyögök fel, ahogy átfordítottál. Nem mondtam neked semmit, csak nyögtem egy nagyobbat a nyakamra. Farkamra még inkább. Finoman a hajadba túrtam és most én csókoltalak meg téged. Végigsimítok a hátadon, megmarkolom kicsit a feneked, végül előre húzva kezem én is izgatlak tovább.* - Ez jó... *Lihegem és nyögöm vegyesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:08 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| - Micsoda hangok.*Vigyorodom el és a csókodat vadul, szenvedélyesen viszonozom.* - Ahh igen nagyon jó.*Nyögök fel a farkamra és egy kicist így vagyok, majd elkezdem a tested csókolgatni, egészen le a farkadig.* - Leszophatlak?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:08 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| - Te mondod? *Szorítok kicsit a farkadra vigyorogva, de persze nem úgy, hogy fájjon.* - Igen, erről a hangról beszéltem. *Kuncogok, majd hagylak kibontakozni. Ahhoz képest, hogy 17 voltál és ez a második, hogy hozzám érsz, egész jól és hamar rájöttél, melyek azok a pontok, amikre jobban reagálok. Merev farokkal pillantok rád, majd végigsimítok az arcodon.* - Hajrá... *Húzom végig az ujjam az ajkaidon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:09 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| *Jobban felnyögök a szorításra.* - Megmondtam, hogy csak te vagy az első aki ilyen hangokat képes kicsalni belőlem. Finoman ráharapok az ujjaidra, majd végignyalok a farkadon párszor, végül szopni kezdelek és téged figyelek végig. Igyekszem úgy csinálni, ahogyan te nekem tegnap, persze meg se közelítem a szintedet. Amennyire tudom elnyelem farkad, kezemmel golyóid és a feneked markolászom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:10 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| - Ezt bóknak veszem. *Vigyorgok és hát elég szexi, ahogy ráharapsz az ujjamra. Hagylak kibontakozni és felnyögtem, mikor farkammal kezdtél foglalatoskodni. Aranyos volt, ahogy próbáltad úgy csinálni, ahogy én. Elég jól voltál, csak egy kis gyakorlás kell majd még. Igen csak odavoltam és lihegtem. Felhúztam a lábaim, hogy könnyebben hozzám férj. Rásimítottam a fejedre és finoman megmarkoltam közben a hajad.* - Jason... *Sóhajtom neved.*
|
|
| |