De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:10 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
| - Annak szántam, na meg ez az igazság.*Mosolygok és csak egyre jobban beindítasz, a látványod, a hangod és minden egyes porcikád hatással van rám.* - Nagyon szexi vagy.*Nyelek egy nagyot a nevemre, tényleg legszívesebben hosszasan szeretnélek.* - Most már tudom, hogy mit is jelent igazán kívánni valakit...*Közlöm és kicsit hagyva a farkad a combjaid kezdem el finoman csókolgatni és szívogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:11 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
| *Bókodra elmosolyodtam kicsit és megcirógatom a pofidat.* - Bolond... *Nem durván mondtam, inkább kedveskedően. Combjaimra is jólesően nyögök, majd az arcodra pillantok.* - Élvezed, hogy kínzol? *Lihegem és hát láthatóan a kis barátom igen keményen meredezett, bár tetszett, hogy elhúztad. Szeretem, ha hosszan kényeztetnek. Néha megremegtem a combomra is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:11 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
| - Az vagyok, kár lenne tagadnom.*Nevetek fel.* - Igen nagyon élvezem, de ha te nem élveznéd azt jeleznéd, de nem teszed.*Vigyorodom el és kicsit jobban megszívom a combodat, de ez is olyan nyom, ami pár órán belül eltűnik.* - Hihetetlen, hogy mennyire puha bőröd, sok csaj megirigyelhetné.*Ezt nem csak úgy mondom, hanem komolyan gondolom. Felhajolva megcsókollak, majd az egyik mellbimbód veszem számba és szívogatni kezdem, az egyik kezem pedig a farkadra simítva tovább izgatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:12 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| *Nyögtem egy nagyobbat a szívásra. Elég érzékenyek voltak a combjaim.* - Ez butaság... *Legalábbis nem értettem, hogy miért lenne valaki féltékeny vagy irigy az én bőrömre. Átölelem a nyakad miközben csókoltál és még jobban magamhoz húzlak.* - Most még ügyesebb vagy, mint tegnap... *Félig lehunyt pillákkal, résnyire nyílt ajkakkal, kissé kipirult arccal nézek rád. Lágyan nyakadra simítok, majd a hátadra, végül kicsit megemelkedve megmarkolom a feneked így vonva közelebb, hogy összeérjen a farkunk. Érezni akartalak téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:13 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| - Nem az.*De ezen nem fogunk összeveszni.* - Ennek örülök nagyon.*Mosolyodom el édesen.* - Büntetni kéne téged a szexiséged miatt.*Így most nappali fényben még jobban látlak és igen csak vonzó látványt nyújtasz.* - Nagyon nehéz magam visszafogni remélem tudod.*Még sose volt ennyire nehéz, de azt akartam, ha lesz rá alkalom, akkor az első különleges legyen és sokat jelentsen számodra is, hiszen számomra már ez is az.* - Megőrjítesz.*Csókollak meg vadabbul, lenyúlva simogatni kezdem farkaink összefogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:13 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| - Ennyire tetszik? *Simítok végig a pocimon.* - De díjazom, hogy visszafogod. *Csókolok bele a nyakadba.* - Te is engem... *Csókodra teljesen elfeledkeztem magamról és hozzád dörgölőztem. Jobban megmarkolom a feneked, még közelebb akartalak érezni. Kezedre hangosan nyögtem, legalább attól nem kellett tartani, hogy bárki is hall minket. Átfordulok veled hirtelen és lecsúszva a számba veszlek. Mélyen a torkomra engedlek és szórakozok a farkaddal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:14 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| - Igen nagyon.*Bólintok.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Ennek nagyon örülök.*Vigyorodom el fülig.* - Formás a seggem mi?*Kuncogok, majd ahogyan hirtelen megfordítva a szádba veszel elég hangosan nyögök fel, szerencse hogy nem élveztem el.* - Basszus nem vagy semmi.*Túrok a hajadba.* - Tényleg te vagy a legjobb.*Ilyet még sose éltem át.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:14 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| - Igen, az. *Vigyorgok én is.* - De élvezed. *Nyalok végig a farkadon. Elmosolyodom, hogy én vagyok a legjobb és kicsit combod kényeztetem, majd visszatértem tagodhoz. Kihasználtam, hogy én irányítok és ismét folyamatosan játszottam veled. Hol szopogattam, hol csókolgattam, néha ismét a torkomra engedtelek. Mikor már nagyon kemény voltál, adtam egy puszit a hegyére.* - Szeretnél elmenni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:14 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| - Nagyon is.*Mosolygok. Eszembe sincs átvenni az irányítást tudod te a dolgod nagyon is, na meg ebben te vagy a tapasztalt. Egyszerre élvezetes és kínzó a játékod, ezt egy lány sem tudta elérni, na meg ugye semmi mást sem, amit te.* - Igen már jó lenne.*Bólintok, hiszen nem sok kellett már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:15 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| *Aranyos volt az a bólintás, így gondoltam jó fej leszek és megkegyelmezek. Abbahagyom a játékot és csak a farkadra koncentrálok. Újra és újra tövig nyelem. Egész addig csinálom, míg el nem mész. Akkor lenyelem minden csepped és felülök. Megtörlöm a szám és elmosolyodom.* - Úgy látom élvezted. *Én még kőkemény voltam. Teljesen fel voltam hevülve.* - Befejezed nekem? *Lihegem és simogatom magam kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:15 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| *Örülök azért, hogy megkímélsz és nem kell sok, hogy elélvezzek.* - Az nem kifejezés.*Lihegek kicsit.* - Persze, csak ne simogasd magad, mert ismét kemény leszek.*Közlöm veled, a következő pillanatban meg már rajtad fekszek és csókollak.* - Annyira szexi vagy, hihetetlen.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Legszívesebben egész nap csak ezt csinálnám.*Csókollak még meg, majd nem húzva a dolgokat, a farkadra térve szopni kezdelek. Szívesen játszanék, de sajnos lassan indulnom kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:15 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| *Elkuncogom magam rajtad.* - Kis kanos. *Meglepett, hogy már rögtön rajtam vagy és csókolsz, de tetszett az ötlet. Harapásodra nyögtem egyet halkan és édesen.* - Sejtettem. *Simogatlak finoman azért én is. Örültem, hogy nem teketóriázol. Nagyot nyögtem, ahogy a szádba veszel. Annyira jó érzés volt. A hajadba túrok és csak élvezkedek. Nem kell sokáig munkálkodnod, el is élvezek hamar, de szólok előtte neked. Pihegve fekszek és finoman az arcodra simítok. Bűntudatom volt rendesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:16 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| - Nem is kicsit.*Vigyorgok. Egészen addig szoplak, amíg el nem mész és minden csepped lenyelem. Láttam, hogy mar a bűntudat.* - Kérlek, ne gyötörd magad jó? Nem tettél semmi rosszat és senkinek nem fogom elmondani.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Picit még szeretném kiélvezni a helyzetet.*Suttogom és finoman cirógatlak.* - Sose fogom elfelejteni az estét és persze a reggelt se.*Mosolyodom el.* - Még ha, nem is lesz több köztünk, akkor is boldog vagyok, bár nem fogom feladni.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:16 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| - Édes vagy, de ez nem ilyen egyszerű. *Kicsit bújtam is, most jól esett.* - Maradhatsz. *Jegyzem meg, már mindegy volt őszintén szólva. Annyira komolyan hangzott minden a szádból, hogy már majdnem elhittem a dolgokat. Kicsit helyezkedtem, hogy az arcunk egy szinten legyen és a szemeid kémleltem. Finoman végigsimítok az arcodon és végül gyöngéden megcsókollak. Nem értettem magam, de tudtam, hogy ennél az esténél több semmiképp se lehet közöttünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:16 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| - Tudom, csak akartam, hogy tud.*Puszillak meg.* - Már nem sokáig, tudod ma suli van.*Sóhajtok fel, most nagyon nincs kedvem menni.*Rád pillantok és a csókodat finoman viszonozom, amíg el nem fogy a levegőnk el se válok.* - Most különben még jobban beléd szeretem.*Közlöm veled.* - Tényleg nem fogom feladni. Most még finoman fogok nyomulni, de amint nem vagyok a tanítványod, akkor nem fogom magam vissza.*Ezt jobb, ha tudod.* - És mint mondtam, ha én valamit eltervezek, addig nem adom fel, amíg nem győzök.*Ezt már tapasztalhattad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:17 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| - Igen, tudom. *Szerencsére nekem nem volt első órám.* - Ne csináld már... *Motyogom, mert ezzel nem könnyítettél meg semmit.* - Még sokáig vagy a tanítványom. *Addig még bármi megtörténhet, lehet találsz magadnak mást.* - Ezért lesz belőled nagyszerű futó. *Simogatom meg az arcod.* - Kérsz reggelit? *Kérdezek rá, nem akartalak üres pocakkal elengedni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:17 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| - Mégis mit? Én csak őszinte vagyok.*Mosolyodom el.* - Ugyan ez nem igaz és megmondtam, hogy bármeddig várok rád.*Teszem hozzá.* - Köszönöm.*Csókolok a tenyeredbe.* - Igen, kérek.*Bólogatok, de még kapsz egy csókot és kimegyek veled, de azért felöltözöm, bár a felsőmet nem veszem fel. * - De azért mellékesen kérdezem, hogy van valaki a láthatáron rajtam kívül?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:17 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| *Csak sóhajtok egyet és megsimogatom a fejedet.* - Igen, igen. *Hagyom rád egy kicsit.* - Rendben. *Én felveszek egy alsót és egy pólót. Kérdésedre elmosolyodom.* - Nincs egyébként. *Cirógatom meg a pofid.* - És te sem vagy a láthatáron. *Közlöm veled.* - Mit kérsz reggelire? Tojást tudok neked csinálni bármilyen formában, szendvicset, ilyesmit vagy van gabonapelyhem. *Sorolom az alternatívákat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:18 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| *Nem vagyok hülye és tudom, hogy nem veszel komolyan még, de ez változni fog.* - Ennek azért örülök.*Mosolyodom el fülig és a folytatást meg se hallom.* - Mondjuk omlettet akkor, ha már így választhatok, köszönöm szépen.*Mosolyodom el tökre boldogan.* - Ez most olyan, mintha egy pár lennék.*Nézlek folyamatosan és a vigyorom nem tűnik el az arcomról.* - Milyen jó lesz, majd minden reggelt, így kezdeni.*Ábrándozok.* - Különben mit segíthetek? Bocsi, ezzel kellett volna kezdenem, de tudod teljesen eleszed az eszem.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:19 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| - Rendben, akkor omlett. *Kezdek előkészülni hozzá.* - Bolond. *Közlöm veled mosolyogva, de rád hagytam a dolgot.* - Álmodozni szabad. *Teszem azért hozzá.* - Nem kell semmit. *Mosolyodom el.* - Ülj le nyugodtan, bár egy kávét felrakhatnál főni, ha gondolod. *Teszem azért hozzá.* - Sosem volt eszed. *Mosolyodom el kicsit piszkálódok veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:19 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| - Az vagyok.*Kár tagadni.* - Az álmokban a legjobb, ha meg is valósulnak.*Teszem én is hozzá.* - Milyen kis pimasz tanár vagy te.*Kuncogok és fel is rakom a kávét.* - Mond csak átjöhetnénk máskor is? Még ha semmi se történik köztünk, csak beszélgetni?*Kérdezlek és odasétálva hátulról átölelek.* - Bár most még szabad ezt nem de?*Csókolok a nyakadba.* - Olyan finom illatod van.*Szívom magamba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:20 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Bár ez egy elég hamvába hullott álom.* - Csak egy kicsit. *Mosolyodom el.* - Hát... nem is tudom. *Elmélkedem ezen az átjövetelen. Nem tudtam eldönteni, hogy jó ötlet-e.* - Erre még majd térjünk vissza később, oké? *Meglepett, ahogy átöleltél és picit meg is ugrottam, nem készültem fel rá.* - Még igen. *Nyakamra halványan megremegtem, pont elég érzékeny volt.* - Mit kérsz bele? *Az illatomra nem is reagáltam. Elkezdtem felsorolni a dolgokat, majd a választásaid után úgy csináltam, ahogy kérted. Nem küldtelek el, hagytam, hogy így ölelj. Odafordítom a fejem picit, majd adok egy csókot az ajkaidra.* - Megterítesz? *Kérdezem. Tényleg olyan volt, mintha együtt lennénk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:20 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| - Rendben van.*Már annak is örülök, hogy nem nemet mondtál rögtön. Felelek, hogy mit kérek és tovább puszilgatom a nyakad és a felsőd alá nyúlva a pocidat finoman cirógatom. Minden pillanatot kihasználok, amíg hozzád érhetek.* - Persze.*Adok még egy csókot, majd megterítek szépen és utána le is ülünk enni.* - Jó étvágyat.*Eszek bele és szinte felragyog a tekintetem.* - Nagyon finom.*Eszek jóízűen.* - Még a konyhába is jó, kész főnyeremény.*Kuncogok.* - Oké eldöntöttem és elveszlek.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* 
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:20 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| *Hagytam magam neked és igazából jól is esett. Odaviszem a kaját és szedek neked meg magamnak is és leülök.* - Örülök, hogy ízlik. *Közben azért még hozok kávét is.* Elmosolyodom kicsit, majd leejtem a villámat.* -Hogy mi? *Döbbenek le.* - Tényleg nem vagy eszednél. *Sóhajtok egy nagyot. egyszerűen erre már én se tudtam mit mondani.* - Inkább egyél...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:21 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| *Felnevetek a reakciódon.* - Már ezért megérte.*Kuncogok.* - Különben meg jól hallottad.*Kacsintok rád.* - Lehet, hogy nem vagyok, de komolyan beszélek. Oké ne siessek ennyire előre, mert nem is járunk, de attól még nem viccnek szántam. Nézd, én tényleg veled akarom leélni az életemet.*Simítok a kezedre.* - Tudom, hogy te vagy az igazi és ha még se leszel velem, akkor se fog, senki se a nyomodba érni.*Láthatod, hogy nem beszélek félre.* - Különben eszek.*Mosolygok.*
|
|
| |