2025.07.20, Vasárnap, 14:22
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:21 | Üzenet # 176
Yaoista
*Egyszerűen tényleg nem találtam egy szót sem, ami kifejezné, hogy mit érzek. Csöndben hallgatlak. Nagyon édes volt, hogy most mennyire kitartó voltál, de tudtam, hogy ez csak ideig-óráig fog tartani.* - Nem tudhatod, hogy kivel találkozol még. *Nézek a kezünkre. Csöndben eszek tovább, majd sóhajtok egyet.* - Nem szeretném, ha átjönnél. Csak beleélnéd magad, ezt pedig nem szeretném. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:21 | Üzenet # 177
Yaoista
- Az lehet, de akkor is komolyan gondolom, amit mondok.*Megértem a te hozzáállásod is, de bármit mondasz a véleményem nem fog változni. Nem örülök annak, amit mondasz, de ezt is megértem.* - Akkor, majd a suliban foglak meghódítani.*Mosolyodom el.* - Mond csak, eljönnél a következő futóversenyemre?*Voltál már kint és már hívtalak is, de most mégis más a sok esemény után.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:22 | Üzenet # 178
Yaoista
- Igen, tudom. *Azzal tisztában voltam, hogy most komolyan gondolod, de én úgy voltam vele, hogy idővel ez változni fog. Nem mondtam semmit a sulis beszólásodra, csak rád hagytam. Kérdésedre elég furcsán néztem.* - Ezt úgy kérdezed, mintha nem lennék ott mindig. *Jegyzem meg, hiszen a legtöbbön ott szoktam lenni.* - Mikor lesz? *Kérdezem meg úgy mellékesen.* - A bokáddal menni fog? *Hiszen csak elestél tegnap.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:22 | Üzenet # 179
Yaoista
- Jó, de ez most más.*Motyogom.* - Pénteken reggel tízkor a szomszéd suliban, de akkor elvileg ezt is tudod.*Pimaszkodom.* - Nem vészes és volt már rosszabb.*Hiszen sérült már meg.* - Ez csak egy kis sérülés, ami nem állhat az utamba. Részt veszek rajta és elsőként végzek.*Beképzeltnek tűnhetek, de nem csak a levegő beszélek, hiszen keményen küzdök és bízok is magamban, de nem becsülöm le a többieket.*- Rengi azt mondta, hogy bármikor megjelenhetnek az egyetemekről az edzők, szóval mindig a legjobb formám kell hoznom.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:23 | Üzenet # 180
Yaoista
- Miért lenne más? *Nem értettem, hogy miben.* - Nem, még nem beszéltem Rengivel. *Általában ő szokott szólni.* - Csak vigyázz magadra. Kár lenne egy bokaficam miatt feláldozni az egész jövőd. *Igazából csak aggódásból kérdeztem meg.* - Reméltem is. *Mosolyodom el. Azért önbizalomnak nem voltál híján szerencsére, bár megdolgoztál a sikerért rendesen.* -  Ez így van, néha tud ő is okosat mondani. *Mosolyodom el.* - Odalesznek érted egyébként, bárki is fog jönni. *Bíztatlak azért, bár még mindig nem értettem, hogy képzelted a dolgokat. Ha egyetemre mész, akkor is elég messze leszel, miért akarsz tőlem bármit is?*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:23 | Üzenet # 181
Yaoista
- Az este miatt, nekem legalábbis más.*Javítom, akkor ki magam.* - Vigyázni fogok.*Jól esik az aggódásod.* - Ez jó volt.*Nevetek fel.* - Nagyon jó edző, csak magának való, de nem is baj, legalább nem tucat.*Nagyon kedvelem őt.* - Az más, hogy szerintem én is érettebb vagyok nála.*Vigyorgok.* - Ez sokat jelent, köszönöm.*Simítok a kezedre.* - Amit kinéztem magamnak az csak két órára van. A jogsit le akarom tenni és venni egy kocsit, amiben a szüleim segítenek, így akár minden nap is haza tudok járni.*Kész tervem van a jövőre nézve.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:24 | Üzenet # 182
Yaoista
- Értem. *Bár szerintem ettől nem változott a helyzet.* - A szakmai tudását és hozzáértését sosem kérdőjelezném meg. *Hiszen tényleg profi volt, csak... egyedi.* - Részletkérdés. *Nevettem el magam. Egy szempontból tényleg érettebb voltál. Csöndben hallgattalak, a kezem sem húzom el.* - Ne legyél buta. *Jegyzem meg.* - Eszedbe ne jusson ezt megcsinálni. *Utalok a mindennapos járkálásra.* - Nincs rá szükség, hogy feleslegesen leterheld magad még jobban azzal, hogy 4 órát utazol egy nap Pihenned is kell. *Közlöm veled. Na meg amúgy se hittem, hogy a szüleiden és barátaidon kívül lesz más okod hazajönni, mivel én nem fogok összejönni veled.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:24 | Üzenet # 183
Yaoista
- Ahogyan én sem. Rossz lesz, majd amikor nem ő lesz az edzőm, de ez még picit messze van.*Na meg ő is sokat fogom látogatni.* - Miért is lennék?*Vonom fel a szemöldököm, majd csak felsóhajtok.* - Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezt nem te fogod eldönteni.*Ismerhettél már annyira, hogy ha valamit eltervezek, attól elég nehéz eltántorítani.* - Na, de mindent a maga idejében.*Mondom, majd elengedve a kezed tovább eszek.* - Isteni finom volt, köszönöm szépen.*Puszillak meg.* - Lesz mit lefutni.*Simogatom meg a pocimat.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:25 | Üzenet # 184
Yaoista
- Szerintem amúgy sem fogsz tőle szabadulni. *Nevettem el magam.* - Ne tedd tönkre magad. *Tudtam, hogy makacs vagy, ezért ezt inkább kérésként fogalmaztam meg. Aggódtam, hogy túl fogod magad hajtani.* - Igaz. *Bólintok egy aprót, majd sóhajtok.* - Egészségedre. Fejezem be én is a reggelit. Szépen leszedem az asztalt és elmosogatok.* - Egy kávét kérsz még? *Kérdezem, de nagyon elgondolkoztam. Ijesztő volt az a helyzet, amibe sodortam magam veled.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:25 | Üzenet # 185
Yaoista
- Remélem is, ő nem csak az edzőm, hanem a barátom is. Nagyon sokat köszönhetek neki, nélküle nem tartanék itt, ahol most vagyok.*Ebből is látszik, hogy nem vagyok elszállva magamtól.* - Nem akarok neki csalódást okozni.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Nem fogom.*Kacsintok rád.* - Nem kávézom köszönöm, anélkül is pörgök elégé.*Nevetek fel.* - Nehéz elindulni.*Sóhajtok fel és odasétálva magam felé fordítalak.* - Köszönök mindent.*Simítok az arcodra és lágyan, hosszasan megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:25 | Üzenet # 186
Yaoista
*Elmosolyodom szavaidon. Jó volt hallani, hogy mennyire szereted őt.* - Nem fogsz, ebben biztos vagyok. *Ha beleadsz mindent, már nem okozol csalódást.* - Rendben. *Bólintok, majd elkuncogtam magam.* - Igaz. Akkor bármi mást? *Kérdezem azért még. Hagytam, hogy megfordíts. Kicsit lesütöm szemeim szavaidra, nem mondtam semmit. Ahogy megcsókolsz, átölelem a nyakad, de vigyáztam, hogy ne vizezzelek össze.* - Felhívom a szüleid, mikor elindulsz. *Gondoltam azért attól, hogy itt vagy, még aggódhatnak érted.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:26 | Üzenet # 187
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok. Nem válaszolok a kérdésedre, csak a csók után.* - A csókon kívül semmi mást.*Mosolygok.* - Ahogy akarod, ebbe nem szólok bele.*Lopok még egy csókot.* - Most már tényleg mennem kell.*Sóhajtok fel.* - Akkor bent találkozunk és amiket mondtam tényleg komolyan gondoltam.*Jegyzem még meg és még egyszer hosszasan megcsókollak.* - Kikísérsz?*Így is teszel, de arra nem számítok, hogy a túloldalon Rengi fog állni, ő is igen csak meglepődik.* - Hello Rengi, szóval tudod vihar lett tegnap és a senseit haza kísértem és tudod, hogy félek, így az estét itt töltöttem.*Ez igaz is, de hát látszik, hogy ennél több volt.* - Persze persze.*Vigyorog.* - Akkor én mentem.*Intek és el is rohanok  , engem nem zavar, hogy meglátott, bár zavarban vagyok de tudom, hogy rólad ez nem mondható el.* - Szóval mégis csak kipróbáltad milyen is a friss husika?*Vigyorog és beengedi magát.* - Úgy látom, hogy szex nem volt, de meddig mentettek el?*Tér rá a lényegre.*

Rengi

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:26 | Üzenet # 188
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodom el kicsit. Hagytam, hogy csókolgass és azért viszonoztam is.* - Oké. *Igazából annyira nem bántam, hogy elmentél.* - Tudom, tudom. *Én pedig még mindig nem vettem komolyan.*Csókodba kicsit elveszek közben azért.* - Igen. *Megyek is veled. Mikor meglátom Rengit, rendesen lesápadok. Nem szólaltam meg végig, amíg el nem indultál. Ahogy elmegy mellettem, szinte dühösen szólok rá.* - Mi a jó életről beszélsz!? *A baj csak az volt, hogy nagyon hamis kitörés volt.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:26 | Üzenet # 189
Yaoista
- Ne akarj hülyének nézni, mert nem fog menni.*Közli veled komolyabban.* - Különben meg mióta hazudsz nekem? Miért lett volna zavarban és te miért sápadtál el, ha nem történt volna semmi?*Vonom fel a szemöldököm.* - Különben meg teljesen ki vagy simulva és az ajkaidon is látszik, hogy csókolóztatok.*Simít rá.* - Szóval mi történt?*Ül le.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:26 | Üzenet # 190
Yaoista
*Nem tudtam megszólalni. Nagyon kivoltam, hogy megláttad. Bemegyek én is, de a megjegyzésedre csak elkezdtem dörzsölni a szám.* - Semmi. *Vágom rá, de nem néztem rád.* - Kérsz egy kávét? *De a válaszod nem is várom meg, már megyek is és hozok neked meg magamnak is. Ahogy letettem, láthattad, hogy remeg a kezem az idegességtől.* - Nem mondhatod el senkinek. *Suttogom és még mindig hulla sápadt voltam. Gyakorlatilag törvényt szegtem.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:27 | Üzenet # 191
Yaoista
- Aha.*Vártam, hogy mi is volt igazából.* - Kérek.*Azért válaszolok, de ismersz, hogy kávéra sose mondok nemet.* - Egyéb kedves beszólás? Miért mondanám el bárkinek is?*Oké igen csak gyerekes tudok lenni, de a számot tudom tartani, arról nem is beszélve, hogy a barátom is vagy.* - Először is próbálj megnyugodni.*Simítok a kezedre finoman.* - Gyere menjünk ki.*Megfogom a kávékat és kimegyünk a verandára, ahol leülünk.* - Mi történt köztetek?*Kérdezlek, de most nem biztos nem foglak piszkálni, majd később.  *

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:27 | Üzenet # 192
Yaoista
- Ne haragudj... *Látszott rajtam, hogy mennyire zavar már az is, hogy te tudsz róla.* - Oké... *Suttogtam, de még túl ideges voltam. Kimegyek veled és megtámaszkodom.* - Hát... bepánikolt a viharba és nem tudtam magára hagyni. Aztán... egyik dolog követte a másikat. A hangulat is olyan volt... *Elmesélem mi volt, persze nem túl szaftosan.* - Nem lett volna szabad semminek s történnie köztünk... *Szidtam magam nagyon.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:27 | Üzenet # 193
Yaoista
- Nem haragszom.*Tudom, hogy csak az idegesség beszél belőled. Rágyújtok közben és úgy figyelek.* - De megtörtént és reggel is folytattad. Nézd nem tagadhatod, hogy bejön a kölyök, nem hibáztatlak, hiszen helyes gyerek.*Vigyorodom el.* - Tényleg ennyire rossz a helyzet? Igen a diákod, de már nem sokáig és oda van érted.*Jegyzem meg.* - Na és milyen volt?*Eddig bírtam.* - A pletykákat már hallottam, bár tudtommal még pasival nem volt és te vagy az első.*Nekem a helyedbe virulna a fejem.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:28 | Üzenet # 194
Yaoista
- Egyébként direkt megkértem, hogy ne mondjon senkinek semmit. *Sóhajtok egy nagyot. Meg se fordult a fejembe, hogy lebukhatunk.* - Akkor is a diákom. *Mondom halkan.* - Igen, ennyire. Nem vagyok normális... még az engedélyem is elvehetik. *Rettentően féltem. Kérdésedre azért elmosolyodom kicsit.* - Rohadtul aranyos. *Kuncogok kicsit.* - Nekem azt mondta, hogy volt már és őszintén nem úgy viselkedett, mint aki még nem. *Magyarázom.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:28 | Üzenet # 195
Yaoista
- Kiszedtem belőle, de hidd el másnak nem mondja el.*Még a barátainak se, ebben biztos vagyok.*- Nem fogják.*Próbállak nyugtatni.*- Na és mi lesz ha elballag? Másként fogsz vélekedni?*Érdeklődöm.* - Micsoda? Basszus le vagyok maradva.*Háborodok fel.* - Látod én ezt se hallottam, szóval nem lesz baj nyugi.*Kacsintok rád.*- Biztos, hogy nem fogja feladni.*Bár ezzel te zeis tisztában vagy.* - Na de csak aranyos vagy ügyes is? Szenvedélyes típusnak nézz ki az ágyba is.*Elmélkedik.* - Azért tényleg meghúznám.*Mondom lazán.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:28 | Üzenet # 196
Yaoista
- Nem tudom, az odébb van még. *Olyan sok minden változhat addig.* - Gondolom ezzel nem hencegett. *Nevettem el magam, majd abba is hagytam és a tekintetem ismét aggódó lesz.* - Pedig jobb lenne. *Bár tudtam, hogy nem fogja hagyni.* - Vannak benne lehetőségek. *Ismerem be.* - Maradjunk annyiban, hogy látszik, hogy volt kivel gyakorolnia. *Mosolyodom el.* - Próbálkozz. *Kuncogok.* - Nem tudom, hogy... ennek van-e értelme. Figyelj.... ha el is ballag. Elmegy egyetemre, mindenki tisztában van vele, hogy ha valakiből, belőle hivatásos sportoló lesz, ha nem sérül le. Pár év  és sorra fogja nyerni az aranyakat. *Büszke voltam rá nagyon.* - Nem fogok arra várni, hogy évek múlva talán egyszer visszajön. Egy ilyen kapcsolatra nekem nincs szükségem, legyen akármilyen átkozottul aranyos is.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:28 | Üzenet # 197
Yaoista
- Hamar eltelik az idő.*Jegyzem meg.* - Vagy csak még nem jutottam el hozzám hír, de biztos, hogy nem szégyelli.*Különben nem csinálná.* - Hódításait se ő mondja személyesen, csak olykor vagy ha éppen rákérdezek.*Nem egy átlagos edző vagyok.* - Azt tudod, hogy már volt idősebb nőkkel is? Neki tényleg nehéz nemet mondani, de ezt neked nem kell mondanom.*Szívom tovább a véred.* - Ebben biztos voltam.*Kuncogok.* - Meghagyom neked.*Veregetlek hátba.* - Ebben igazad van, de abban nem értek egyet, hogy te nem lennél ebbe a jövőbe benne. Igaz kár előre rohanni, de ha összejönnétek, akkor nem hanyagolna és ebben biztos vagyok.*Mondom komolyabban.* - Szerintem jobban tetszik, mint gondolod, bár megértem, hiszen imádni való.

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:29 | Üzenet # 198
Yaoista
- Én se hiszem, hogy szégyellené. Nekem egyenesen kérkedett. *Kuncogok.* - Nekem ő mondja. *Hiszen én nem igen kérdeztem eddig.* - Igen, tudom és hagyjál lógva. *Sóhajtok egy nagyot. Valahol látszik rajtam, hogy megbántam az egészet.* - Nem arról van szó, hogy hanyagolna. *Sóhajtok egy nagyot.* - Hagyjuk, mert csak rosszabb lesz. *Nem akartam erről beszélni. Persze, hogy kedveltem, mert nem mentem volna ilyen messzire egyébként.* - Hogy van a kislányod? *Kérdezem inkább.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:30 | Üzenet # 199
Yaoista
- Kis édes.*Vigyorodom el.* - Mert féltékenyé akar tenni.*Ebben biztos vagyok.* - Úgy ismersz, mint aki hagyni fog lógva?*Hiszen ezt te se gondolod komolyan.* - Talán egy kis időre békén hagylak.*Bár biztos, hogy a nap folyamán, úgyis felhozom.* - Jól van a tündérkém, köszönöm szépen.*Mosolyodom el lágyan, ilyenkor teljesen más leszek.* - Ma fog haza jönni a kirándulásról, nagyon várom már, ez a két nap nélküle, nagyon nagyon rossz volt.*Sóhajtok fel.* - Héten átjöhetnél hozzánk, ha van kedved.*Hiszen imád téged.* - Majd jön ki a versenyre, a kis hős szerelmesünk a kedvence. Szerinte bele is zúgott, de tagadja.*Vigyorgok.* - Olyan jó lenne, ha sose nőne fel és mindig az én kis hercegnőm maradna, persze ez így lesz, de majd jönnek a kis pöcsök és áááá.*Kapok a fejemhez.* - Bele se akarok gondolni.*Rázom a fejem.* - Szóval mikor érsz ránk?*Váltok témát.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:30 | Üzenet # 200
Yaoista
- Valószínű. *Mosolyodom el.* - Sajnos nem. *Sóhajtok megadóan.* - Kösz. *Bár biztos voltam benne, hogy nagyjából 10 perc és ugyan itt tartunk a témával.* - Elhiszem. *Azért ilyenkor mindig olyan komoly tudsz lenni, sose hinné el az ember.* - Merre kirándultak? *Érdeklődöm.* - Persze, szívesen. *Azért a kislányod engem is levett a lábamról rendesen.* - Legrosszabb esetbe akkor találkozunk. *Hiszen én is megyek a versenyre, mindig mentem.* - Na látod, meg is van a férje. *Nevettem el magam.* - De, felfog és majd jönnek a kis pávák, akik meg akarják hódítani. *Gonoszkodok veled, most visszakapod.* - Aztán egy nap még az oltárhoz is kísérned kell. *Vigyorgok.* - Igazából a héten nincs sok dolgom, csak a verseny előtti napon az előkészületek miatt. Szóval azon kívül bármikor.

Keresés: