De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:30 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
| - Itt szinte a szomszédba.*El is mondom a pontos helyet.* - Örülni fog nagyon.*Mosolygok.* - Utána úgyis át kell jönnöd.*Ennyire már ismerem a lányom.*- Neki még örülnék is, de ő érted van oda, na meg idős is hozzá.*Persze tudom, hogy csak viccelsz.* - Kösz nagyon rendes vagy.*Azért az csúnyább, hogy te ezzel csesztetsz. * - Igen tudom, de ha boldog, akkor én is az vagyok, még ha nehéz is lesz elengedni.*Azért ez tényleg messze van.* - Szerencsére van még sok idő addig.*Azért ez megnyugtató.* - Akkor mond meg pontosan azért, hogy mikor jó.*Versenyen kívül nem volt dolgunk.* - A versenyre amúgy miatta szoktál jönni?*Nem rosszból kérdezem, de mindig is érdekelt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:31 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
| - Utána sejtettem. *Nevettem el magam.* - Csak pár év. *Vigyorgok, mert csak viccelek. Biztos voltam benne, hogy a kis hercegnőd megtalálja majd a párját.* - Bocsi. *Simogatom meg az arcod, azért nem akartam túlzásba vinni.* - Tudod azt mondják, hogy az esküvőnél a lányod, a lányod marad, de ha fiad van, az másé lesz. *Mosolyodom el, kicsit azért vigasztaltalak.* - Hát bizony, nem holnap lesz. *Elmélkedem.* - Rendben. *Bólintok, majd kérdéseden elgondolkozom kicsit.* - Hát.. egyébként is mennem kéne. *Hárítok elsőre.* - Szeretem nézni, ahogy fut. *Azért beismerem, bár körítve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:31 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| - Köztetek van pár év.*Vágok vissza, de igaz is, meg akkor se gyere, az én hercegnőmmel.* - Bocsánat elfogadva.*Vigyorgok és még tenyered is megnyalom. * - Hmm ez tetszik.*Máris más a helyzet, bár nem tartottam attól, hogy a szoros kapcsolatunk változni fog valaha is, csak átalakul, ami természetes.* - Igen én is.*Még most se piszkállak.* - Látszik, hogy tényleg szereti.*Ő a kedvencem nem tagadom.* - Jut eszembe a madarak azt csicseregték, aki nem a hősszerelmesünk, hogy jött hozzád két igencsak jóképű pasi, sőt az egyik inkább a szép kategória. Kik voltak? Persze, ha nem titok.*Bár zokon veszem, hogy nem mondtad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:31 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| *Erre a korra nem is reagáltam. Tudtam, hogy nincs köztünk sok év.* - Na, perverz. *Nevetek a nyalásra.* - Igen... imádja. *Tudtam, hogy a futás az élete. Kérdésedre meglepődtem, majd felnevettem.* - Teljesen ki is ment a fejemből, ne haragudj. *Vigyorgok, tudtam én, hogy kicsit bántja az önérzeted, hogy nem magamtól meséltem.* - Rokuro volt és Mookyul Eun, a szeretője.*Rokuroról már meséltem neked, hogy az exem volt.* - Beugrottak a suliba és összefutottunk. Régen láttam őt. Csak gyönyörűbb lett, mint volt, bár ezt a képen is láttam. Bemutatta Mookyult is, akin úgy láttam, hogy érdeklődik Jason iránt, mint futó. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:32 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| - Ugyan csak a kezed nyaltam meg vagy tegyem máshol is?*Nem lennél a barátom, akkor simán megdugnálak.* - Megbocsátva, de mondj el mindent.*Igen csak kíváncsi természetem van.* - És nekem miért nem szóltál? Be kellett volna mutatnod nekem.*Nyomom be a durcát.* - És miért is kíváncsi a volt szeretőd pasija az én Jasonomra?*Nem igen követem a divatvilágot és most így névről nem ugrik be ki is ő.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:32 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Bocsi, de te aztán végképp messze vagy az esetemtől. *Nevettem el magam.* - Ne haragudj, annyira meglepett engem is. Biztos fognak még jönni, akkor bemutatom neked őket, oké? *Nem akartam, hogy most emiatt morogj rám.* - Nem igazán tudom a részleteket, de fel fognak téged keresni egyébként is, hiszen tőled kell engedély. Egyébként annyit mondtak nekem, hogy Mookyul is futott és elég magas szinten. *Láttam, hogy nem tudod, ki ő.* - Tudod, van az a cég... *Mondom is a nevét a vállalatnak.* - Annak a tulaja. Ha támogatja Jason-t, gyakorlatilag befutott. *Kis túlzással.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:32 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| - Azért ez fájt.*Morgok, mert jó pasi vagyok.* - Na persze.*Durcázok tovább, mint egy nagy gyerek.* - Aha, de még mindig nem vágom.*Amint kimondod a cég nevét leesik.* - Azt a kurva az exed aztán nem aprózta el.*Vigyorgok.* - Majd beszélek vele és meglátjuk, na meg a szülők beleegyezése is kell. Jason mit mondott? Vagy neki se mondtad?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:33 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| - Na, csak vicceltem. *Mosolygok rád.* - Ne durcáskodj. *Kuncogok, mert aranyos volt ez tőled.* - Nem, nem aprózta el. *Nevetek fel.* - Nem beszéltünk róla, de ő beszélt Mookyullal. Fel akarja venni természetesen a családdal is a kapcsolatot. Szerintem az a legtisztább, ha ők megbeszélik veled, Jasonnel és a családdal, ha már van konkrétum. Szerinte is nagyon tehetséges fiú. *Tudtam, hogy be fog futni és a legjobbak között lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:33 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| - Hívj meg ebédre ma és talán megbocsátok.*Úgyis így szoktunk tenni a suliban, hol te, hol én fizetek.* - Értem, akkor majd ma biztos mondja. Ez azért nem semmi és még modellként is befuthatna, bár erre esély nincsen.*Kuncogok.* - Valakinek el kell majd kísérni és én nem biztos, hogy tudok menni, szóval neked kell menned.*Jelentem ki.* - Úgyis jobban vagy az exeddel és vele is lehetsz, de azért egy fotózásra én is elakarok menni.*Ugye ott a lánykám és vele is számolnom kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:34 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| - Megbeszélve. *Mosolyodom el.* - Tuti fogja mesélni, teljesen odavolt. *Hiszen látszott akkor is rajta, hogy nagyon örült.* - Ki tudja. A legtöbb sportoló modellkedik is. *Simán el tudom képzelni.* - Nekem? Miért nekem? Te vagy az edzője. *Jelentem ki, majd sóhajtok egy nagyot.* - Oké, oké értettem. Ha lesz a fotózás, szólok. Hátha összejön valami modellfiú. *Vigyorgok rád. Tudtam, hogy a lányod miatt is mondod, hogy menjek én, de a hátsó szándékod nem tudtad elrejteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:34 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Bólintok.* - Van benne valami és tényleg minden adottsága meglenne hozzá.*De nem az ő világa.* - Na meg is válaszoltad.*Ezzel le is tudom.* - Mindenképpen, bár te is körbenézel mi? Csak ne a kölyök előtt, mert kifog készülni.*Kuncogok.* - Jó lenne egy kis szex, apuci már kezd nagyon nyűgös és kanos lenni.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:34 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| - Bár tudom, hogy nem szereti a nagy felhajtást. *Mosolyodom el. Legalábbis az ilyen jellegűeket nem nagyon.* - Persze, hívott Rokuro, hogy nézzem meg őt is. *Szóval tuti megyek valamikor. Elnevettem magam arra, hogy kezdesz nyűgös lenni.* - Mert mi van a kis kedvenceddel? *Vigyorodok el.* - Nem akar az óvóbácsi összejönni? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:35 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| - Az ilyeneket tényleg nem.*Értek egyet.* - Van önbizalma, de különben szerény.*Mosolygok.* - Most arra gondoltam, hogy megnézed magadnak a fiúkákat.*Azt hittem, hogy érted mire célzok.* - Nem igen, bár még el se hívtam sehova, de nem is veszi a közeledésem, biztos úgy van vele, hogy csak hülyülök.*Amit csak magamnak köszönhetek, de hát ilyen vagyok.* - Szerinted hívjam el randira? Amennyit megismertem belőle az tetszik és nála tényleg nem csak a szex érdekel.*Persze az is, de rég volt, hogy valaki igazán felkeltette az érdeklődésem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:35 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| - Igen. *Értek veled egyet a szerénységgel kapcsolatban.* - Természetesen megnézem. *Vigyorgok.* - Próbáld meg elhívni, veszíteni valód nincsen és hátha akkor komolyan veszi a bohócot. *Mosolyodom el. Tudtam, hogy jobban érdekel, mint egy kósza kaland.* - Figyelj, ha sose kérsz tőle találkát, akkor biztos nem lesz változás a mostani kapcsolatotokba és csak a tündér ovis kislány apukája maradsz. Még vigyázok is addig a lányodra. *Ajánlom föl a dolgot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:36 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| - Bohócot mi?*Nem veszem sértésnek, hiszen igaz rám.* - Igazad van, bár nincs bajom a jelenlegi felállással se.*Hiszen imádom a lányomat.* - De azért jó lenne egy társ, de nem egyszerű, ha egy egyedülálló apuka vagyok, de aki a lányomat nem fogadja el, akkor engem sem.*Mondom komolyabban.* - Köszönöm és minden más segítséget.*Sokat köszönhetek neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:36 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| - A legpozitívabban. *Cirógatom meg az arcod, hiszen ez bók volt.* - Óvóbácsi. Kétlem, hogy ne bírná a gyerekeket. *Kuncogok.* - Nem lesz gond, biztos találsz valakit, ha nem is őt. *Bár ki tudja, hiszen sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.* - Tudod, hogy nem kell megköszönnöd, nekem öröm. Nagyon szeretem a lányod. *Tényleg imádtam, rajongtam érte.* - Bár tudom, hogy nem én vagyok a kedvenc. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:36 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el.*- Vagy mazochista.*Nevetek fel.* - Ha te mondod, akkor elhiszem.*Van önbizalmam, de így apukaként minden más.* - Tudom, de akkor is hálás vagyok. Nehéz lenne, ha ti vagy a szüleim nem lennének.*Ők még messzebb is vannak.* - Hidd el te is kedvenc vagy csak nem férj jelölt.*Nevetek fel* - Inkább én vagyok féltékeny rátok.*Vigyorgok.* - Nagyon szeretem őt, sokkal jobb emberré tett és az életem is szebb miatta.*Mondom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:37 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| - Lehet. *Nevetek veled.* - Helyes. *Néha meglepő, hogy mennyire elveszíted a hited.* - De vagyunk és ez a lényeg. *Kicsit sem bántam, hogy néha vigyázok a lányodra.* - Igen, igen. *Ismét veled nevetek.* - Miért? *Nem értettem, hogy mi okod lenne féltékenykedni.* - Tudod.... én élvezem ezt az egészet. Nekem nem lesz így gyermekem, mint neked, de így átélhetem egy kicsit. *Persze ott volt az örökbefogadás és talán idővel elgondolkozok rajta, de nem lesz a saját vérem. Ettől függetlenül szeretni fogom, ha odajutok.* - Jó apa vagy. *Ez tény volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:37 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Értek egyet.* - Mert a papa féltékeny, amikor azt emlegeti a kicsi lánya, hogy mikor jöttök át, na meg amikor összeveszünk közli, hogy költözik hozzátok.*Nevetek fel.* - Ne értsél félre ez nem rossz féltékenység, hiszen nagyon örülök nektek.*Mosolyodom el.* - Sose tudhatod, hogy mit hozz az élet, én se terveztem gyereket, de egy perce se bántam meg. Nem ugyanaz, de a kicsikém, olyan mintha a te keresztlányod lenne.*Cirógatom meg az arcodat.* - Köszönöm.*Sokat jelent.* - Sokszor úgy gondolom, hogy ő gondoskodik rólam.*Nevetek fel.* - Nem vagyok az a átlagos apuka, sőt nem is igazán kedvelnek, de pont leszarom.*Vonok vállat.* - Azt mondanom se kell, hogy az anyukák imádnak.*Vigyorgok.* - Talán apucik ezért nem kedvelnek, pedig egy - kettőt kezelésbe vennék.*Nyalok végig az ajkaimon. * - Na de készüljél, mert mennünk kell lassan.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:37 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| - Bármikor jöhet. *Nevetek veled, annyira aranyos, imádom a lányod.* - Tudom. *Tényleg szívesen voltam vele. Szavaid meglepnek és elmosolyodom kicsit.* - Köszönöm. *Jövök egy kicsit zavarba. Nagyon meghatott, hogy így gondolsz rám.* - El tudom képzelni. *Vigyorgok.* - Szerintem nem baj, hogy nem vagy átlagos. A kislányod sem az. Nagyon különleges. *Egy igazi kis angyal.* - Féltékenyek rád. *A perverz mozdulatodra csak csóváltam kicsit a fejem.* - Ő, igaz. Bejössz addig? Van még kávé. *Hívlak be.* - Igazából csak fel kell öltöznöm és mehetünk is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:37 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| - Ez benne a legjobb.*Mosolyodom el.* - Ezt ne köszönd, számunkra az öröm.*Te vagy a legjobb barátom, sőt mintha a testvérem lennél.* - Nem sokan gondolják így.*Vigyorgok.* - Igen az.*Értek egyet.* - Jól esik, ahogyan vélekedsz.*Te teljes mértékben elfogadsz, ahogyan én téged.* - Meg lehet és talán az is közrejátszik, hogy akiket megdugnék, azoknak el is mondtam.*Vigyorgok, csak az óvóbácsival szemben nem nagy a szám ilyen szinten még.* - Megyek megyek.*Követlek is.* - Szólj, ha segítsek öltözködni.*Csapok rá a seggedre.* - Még mindig jó.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:38 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| - Ezer éve ismerlek, én máshogy látlak, mint azok, akik csak a bolondozásod. *Én ott voltam, láttam, mennyire ki voltál a feleséged miatt.* - Igen? Akkor lehet ők féltékenyek egymásra. *Nevettem el magam.* - Bezzeg az óvóbácsikádat egy randira nem hívod el. *Piszkálódok kicsit. Persze ez csak azt jelentette, hogy őt mennyivel komolyabban veszed, mint a többieket.* - Menni fog egyedül is, de köszi. *A fenekemre én belecsíptem a tiédbe.* - Akárcsak a tiéd. *Vigyorgok én is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:38 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| - Mert te tényleg ismersz.*Nem sokan mondhatják el, de te közéjük tartozol.* - Erre még nem gondoltam, de van benne valami.*Nevetek fel.* - Mennyit piszkálsz ma.*Nyújtok nyelvet.* - De igazad van, szóval ma megpróbálom elhívni vagy várjak míg kipiheni a kirándulást? Vagy ez is csak kifogás részemről, mi?*Sóhajtok fel. Ő az első, akinél ennyire nyámnyila vagyok.* - Bármikor édesem.*Kuncogok, a csípésedre meg szándékosan felnyögök. - Tudom, tudom.*Fogdosom meg én is. Még egy kis kávét töltök magamnak, mire jössz megiszom és még el is mosogatok.* - Mehetünk? Felkészültél?*Kölyök biztos, hogy nem fog békén hagyni, most már főleg nem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:38 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| - Aminek nagyon örülök. *Lágyul el teljesen az arcom. Nagyra értékeltem a bizalmad, de ezzel te tisztában is vagy.* - Csak annyit, mint te szoktál. Végre nekem is van valami. *Kuncogok kicsit, mert amúgy nem szoktuk egymást szekálni, csak így tréfálkozva.* - Meg is válaszoltad a kérdésedet. *Mosolyodom el. Csak sóhajtok egy nagyot, mikor visszajöttem.* - Mehetünk, de egy kicsit sem készültem fel. Hatalmas ökörséget csináltam és most megiszom a levet. *Tudtam, hogy a drága kis diákunk most meg kevésbe fog viselkedni, ráadásul nyeregbe is érzi magát.* - Egyébként visszatérve rad. *Kezdek bele.* - Csak hagyd, hogy egy kicsit átlásson a ripacskodásodon, és maris levetted a lábáról. Amint latja, hogy milyen is vagy valójában, mar minden sínen lesz. *Veregetlek hatba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 22:39 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| - Oké igaz, de fordítva viccesebb.*Vigyorgok.* - Nyugi minden kifog alakulni és tudod, hogy rám mindig számíthatsz.*Simogatom meg az arcodat.* - Remélem így lesz és amúgy ripacskodás is jól áll.*Vigyorgok, majd bemenve a suliba külön vállunk.
*Nagyon fel vagyok pörögve és nagyon jó kedvem van. Otthon elkészülök és megyek is a suliba. Ma nem edző ruhába megyek, hanem az egyenruhába, ami szintén nagyon jól áll. Beérve megrohamoz egy lányhadsereg és amikor jössz még nagyban dumálnak, de amint meglátlak elköszönök tőled és megyek is hozzád.* - Jó reggelt Sensei.*Köszönök széles vigyorral.* - Hogy van?
|
|
| |