2025.07.20, Vasárnap, 01:28
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Családban marad
szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor öcsike összehozza az embereket.

MioDátum: Hétfő, 2017.10.23, 20:11 | Üzenet # 2
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Amióta eljöttem vagyis el lettem küldve otthonról nem tudok lenyugodni. Fel se fogom még mindig, hogy az öcsém, hogy képes egy akkora seggfejjel együtt lenni, mint Devan. Az biztos, hogy addig nem nyugszom, amíg ki nem derítem az igazságot és utána eltüntettem Aaeron közeléből, mert nem hozzá való. Fel is hívtam Lucast, akit az első perctől kedveltem. Nem is értem, hogy miért szakítottak, annyira összeillettek, az a paraszt meg se közelíti a szintjét. Szerencsére benne is van a találkozóban és mivel ő tesz úgymond nekem szívességet odamegyek, ahova ő mondja. Előbb érek oda, mint ő. Kikérem magamnak egy sört és nem sokára meg is érkezik.* - Szia.*Állok fel.* - Köszönöm, hogy eljöttél.*Fogok vele kezet.* - Mit kérsz inni?

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 20:47 | Üzenet # 3
Yaoista
*Nagyon meglepődtem, amikor felhívtál. Nem sokszor fordul elő ilyesmi, de persze benne voltam a találkozóban, hiszen kedveltelek. Jól kijöttünk egymással mindig is.* - Szia. Semmiség. *Fogadom a kézfogást és leülök.* - Egy sör tökéletes nekem is, köszi. *Az ital kikérése után koccintok veled és beleiszok.* - Ahh, ez még mindig jó. *Vigyorgok kicsit.* - Meglepett, hogy felhívtál. *Kíváncsi voltam, hogy miért kerestél fel.*

MioDátum: Hétfő, 2017.10.23, 21:04 | Üzenet # 4
Yaoista
*Kérek neked egy sört.* - Valóban.*Iszok bele én is.* - Gondolom és bevallom, hogy hátsó szándékkal hívtalak, bár meg kell jegyeznem, hogy hiányolom a társaságod.*Mosolyodom el.* - Na de a lényegre térek. Nem tudom, hogy mostanság beszéltél e Aaeronnal, de összejött a proffal.*Azzal elmesélek mindent, amit tudok és hogy nálunk mi történt.* - Még van is egy kis halvány nyoma.*Simítok az egyik ütésre.* -Gondolhatod, hogy mennyire díjazták bent.*Morgok.* - Nem illenek össze és valami nagyon bűzlik. Segíthetnél nekem Lucas. Tudod, hogy mindig is kedveltelek és mai a napig nem értem, hogy miért szakítottak. Tényleg nem érdekel már? Mi lenne ha ismét újrakezdetnétek?*Kérdezek rá nyíltan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 21:29 | Üzenet # 5
Yaoista
- Igazából ez nem lep meg. *Biztos voltam benne, hogy szeretnél valamit.* - Igen, tudok róla. Találkoztunk nemrég. *Meg barátok voltunk még attól, hogy szakítottunk. Csöndesen hallgatlak néha belekortyolva a sörömbe.* - Látom. Sajnálom. *Tényleg rendesen összeverekedtetek.* - Megtapsoltak, gondolom. *Nevettem el magam. Nagyon meglepett, hogy segítséget kérsz tőlem.* - Yuichi... megértem, hogy miért aggódsz, de köztem és Aaeron között már nincs semmi. Egyszerűen elmúltak a nagy érzelmek. Már nem vagyok belé szerelmes, ahogy ő sem belém. Nem fogjuk újrakezdeni. Segíthetek figyelni rá, de ez minden. Ne haragudj. *Simogatom meg az arcod kedvesen.* - Szerettem Aaeront, mikor együtt voltunk, de ez már a múlté.

MioDátum: Hétfő, 2017.10.23, 22:10 | Üzenet # 6
Yaoista
- Mikor találkoztatok?*Kérdezem kíváncsian.* - Igen és még ki is tüntettek.*Mindig megtudtál nevettetni.* - Szerintem ott vannak még azok az érzelmek.*Makacskodom.* - Úgy tudnál a legjobban figyelni.*Mondom gondterhelten, a kezed pedig nem zavar.* - Most szingli vagy?*Azért az nem hátrány.* - Akkor tudsz mindent, nem? Te nem aggódsz? Együtt is él azzal a barommal, aki totál az ellentéted. Komolyan nem értem az öcsém, totál elment az esze, de a családomnak is, mert ő nekik is szimpatikus volt az a paraszt.*Kezdem felhúzni magam.* - Nem érdekel, ha ki lesz az öcskös rám, de nem hagyom ennyiben.*Húzom le a söröm és kérek még egy kört mindkettőnknek.* - Különben hogy vagy? Jól nézel ki, majd kicsattansz.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 23:12 | Üzenet # 7
Yaoista
- Mikor otthon voltak, de csak futólag. *Nem beszéltünk olyan sokat.* - Bíztam benne. *Nevetek én is.* - Ne csináld már ezt. *Sóhajtok egy nagyot.* - Most igen, nincs senki a láthatáron, de ez nem jelenti, hogy összejövök Aaeronnal. *Szögezem le, mielőtt valami vad ötleted támadna. A testvér-komplexusod mindig lenyűgözött.* - Aggódok érte, de... rossz beismerni, viszont sokkal jobban érezte magát a proffal. *Sóhajtok egy nagyot.* - Abból kiindulva, ahogy engem fogadtál... *Jegyzem meg halkan.* - Biztos reeettentő barátságos voltál te is. *Elég cinikusan mondtam.* - Értem, hogy félted az öcséd, de ha gond lesz, szólni fog, ebben biztos vagyok. *Elég jól ismertem Aaeront.* - Dehogynem érdekel. *Nevettem fel és én pont megittam a söröm.* - Köszi, jól vagyok. Zajlik az élet, mint mindig. A munka is jól megy szerencsére, van forgalom. Neked? Na meg valaki a láthatáron? Mióta ismerlek még sose láttalak együtt senkivel. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.*

MioDátum: Hétfő, 2017.10.23, 23:29 | Üzenet # 8
Yaoista
- Nem mesélte, bár nem volt alkalmunk beszélgetni és azt se tudom, hogy meddig fog rám fújni.*Sóhajtok fel.* - Mégis mit?*Kérdezlek és rágyújtok egy cigire.* - Miből gondolod ezt? Te magad mondtad, hogy csak futólag láttad.*Nem tetszik a véleményed.* - Jó nem voltam a legkedvesebb, de ő kezdett mindent és nem fogom hagyni magam.*Pufogok.* - Lásd be, hogy téged hamar elfogadtalak.*Ami tényleg ritka.* - Szerintem pedig nem fog szólni, mert totál elvette az eszét és az érzéseim nem szoktak csalni. Neked is szidta régen, erre most vele él? Még ti se költöztettek össze, ez neked nem gyanús?*Szívok mélyet a cigimből.* - Ennek örülök, meg dolgoztál érte. Nekem? Ugyan nincs időm kapcsolatokra.*Legyintek.* - Munka köt le teljesen, talán túlságosan is.*Mosolyodom el.* - Nincs időm eljárni nagyon szórakozni, oké dugni szoktam, de elég ennyi. Meg hogy is mondjam, nincs a lehető legegyszerűbb természetem, én nem vagyok olyan megnyerő, mint a családom. Szerintem engem örökbe fogadtak.*Nevetek fel.* - Leszámítva azt a pöcsöt, amúgy jól vagyok.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 23:38 | Üzenet # 9
Yaoista
- Makacs, szóval sokáig. *Kuncogok.* - Tudod te is, hogy nincsenek már romantikus érzéseim iránta. *Nem hazudnék, annyira azért ismersz.* - Onnan, hogy rám sosem mosolygott úgy. *Nem volt jó beismerni, de ez van. Nem véletlen szakítottunk a végén.* - Ezt megértem. *Ne is hagyd magad.* - Ez igaz, szerencsém volt.*Vigyorgok.* - Lehet jobban megismerte, mit tudom én. Nem mászok bele a párkapcsolatába, mint egyesek. *Jegyzem meg neked csak úgy mellékesen.* - Nem költöztünk össze, mert nem akartunk. Bár az engem is meglepett, hogy együtt élnek. *Ezt be kellett ismernem.* - Köszönöm. *Jól esett az elismerés.* - Ott sem találkoztál senkivel? *Érdeklődöm, majd elnevettem magam.* - Ugyan kérlek. Ugyan olyan a hajad és a szemed színe, mint Aaeronnak. Sőt... talán a te szemed még kékebb, mint az övé. *Jól néztél ki, ez tény.* - Nem hiszem, hogy meg kéne magad erőltetned, hogy találj valakit. *Jóképű voltál és okos. Ugyan kissé szeszélyes, de nem olyan vészesen.* - Amennyire én megismertelek, nincs semmi nagy gond, leszámítva a komplexusod. Az kemény. *Vigyorgok.* - Örülök, hogy jól vagy egyébként. *Mosolyodom el.* - Egyébként... engem miért fogadtál el olyan hamar? *Mindig érdekelt, te sosem kérdeztem még.*

MioDátum: Hétfő, 2017.10.23, 23:54 | Üzenet # 10
Yaoista
- Túlságosan is makacs.*Bár én meg se szólhatok.* - Oké tudom, de attól még meg kellett, hogy próbáljam.*Ismersz milyen vagyok.* - Kérdés, hogy meddig tart ez a mosoly. Most komolyan kiderül a végén róla, hogy egy mazochista?*Más magyarázat nincsen.* - Azért mászok bele, mert féltem és neked is kissé bele kéne másznod.*Úgy gondolom, hogy én cselekszem jól.* - Csak magadnak.*Köszöntök rád.* - Kollégákkal nem kezdek, pedig lenne jelentkező, de nem jó keverni a szakmai és a magánéletet.*Abból csak a baj van.* - Na jó ez igaz, akkor csak én vagyok a fekete bárány.*Kuncogok.*  - Úgy gondolod? Ez kedves.*Jól esik.* - Csak féltem őt, na jó talán van egy enyhe komplexusom is.*Vagy annál több.* - Még ha sokszor nem is úgy tűnik, de tényleg a legjobbat akarom neki. Itt van Devan és tőle is féltem, hogy bántani fogja, de akkor biztos, hogy megbánja azt is, hogy megszületett.*Tudod, hogy nem viccelek.* - Nos azért jó emberismerő vagyok, még ha az elejére mindenkire gyanakszom is.*Mondom, majd beleiszok a sörömbe.* - Hamar megtaláltuk a közös szót és rájöttem, hogy nincs veled semmi baj, sőt te vagy az ideális pasi. Előbb találkozom veled, mint Aaaeron, akkor simán rád hajtok.*Mondom lazán.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 00:19 | Üzenet # 11
Yaoista
- Akárcsak te. *Mosolyodom el. Jobban hasonlítottatok, mint gondoltátok.* - Igaz. *Kuncogok halkan.* - Ki tudja? Az ágyban élvezte néha. *Vigyorgok, mert tudtam, hogy ezen ki fogsz akadni, de magas labda volt.* - Persze, mivel az exe vagyok, tök normális lenne... Gondolkozz már Yuichi. *Rázom meg a fejem.* - Ott van Gray, majd ő belemászik helyettem is. *Nem kellett őt se félteni.* - Házi nyúlra nem lövünk? Megértem. *Ezzel én is így voltam.* - Igen. *Nagyon szép arcod volt neked is.* - Enyhe? Azt mondtad, enyhe? *Kérdezek vissza felhúzott szemöldökkel.* - Tudom, hogy jót akarsz neki, ez nem is volt kérdés. *Tisztában voltam vele, hogy nem vicceltél egy pillanatig sem.* - Nem élheted le az életed úgy, hogy folyton az öcsédre vigyázol, magaddal meg nem is foglalkozol. *Igazából ez nagyobb gond volt.* - Ó, micsoda bók. *Nevetek fel, de kissé zavarba is jövök.* - Tudod... voltak pillanatok, mikor azt hittem érzel irántam valamit. *Jegyzem meg.* - Most már nem hajtanál rám? *Kíváncsi voltam, bár lehet csak a sör mondatta velem.* -

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 00:47 | Üzenet # 12
Yaoista
- Nem tagadom, elvégre tesók vagyunk.*Kuncogok.* - Kérlek kímélj meg a részletektől.*Morranok rád.*  - Végiggondoltam és azért mondtam. Exek vagytok de jóban is maradtatok nem? Oké nem annyira, mint Gray, de vele is beszélni fogok, sőt biztos vagyok benne, hogy neki se szimpatikus. Biztos vagyok benne, hogy a segítségemre lesz, ő volt a B tervem.*Ketten csak sikerrel járunk.* - Ahogy mondod.*Biccentek.* - Jó talán annál, azért erősebb, túlságosan ismersz.*Sóhajtok fel, de végül elmosolyodom.* - Már annyira nem is vigyázok, mert ha így lenne, akkor nem lenne Devannal és élem az életem.*Legalábbis én úgy gondolom.* - Csak őszinte vagyok, tudod sose szépítek.*Pedig olykor nem ártana.* - Igen? Mik derülnek ki.*Nevetek fel.* - Maradjunk annyiban, hogy az testi vágy volt, de elhessegetem.*Tényleg így volt.* - Örülnél, ha rád hajtanék?*Kérdezlek kissé kacéran.* - Egészen más irányba ment a beszélgetés.*Vigyorgok és erre iszok is.* - Még jobban nézel ki, sármosabb lettél.

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 01:01 | Üzenet # 13
Yaoista
- Jóban, persze, de akkor se szólhatok bele a kapcsolatába. *Nem igazán értettem, hogy miért nem érted a problémám.* - Graynek senki se szimpatikus. *Nevettem el magam, mert amúgy bírtam.* - Túlságosan belemászol. *Csóválom meg a fejem.* - Hát megnyugtatlak, ezt 10 perc után levettem. *Nem volt nehéz kitalálni, hogy mennyire véded Aaeront.* - Ha együtt akar vele lenni, úgy sem tehetsz semmit, ezt te is tudod. Ha túlságosan erőlteted, csak elveszíted. *Nem akartam, hogy rosszban legyetek.* - Nem rossz dolog az őszinteség. *Legalábbis én ezt szerettem.* - Áh, értem. *Vigyorgok.* - Nem is tudom. Érdekes helyzet lenne. Nem mondom, hogy nemet mondanék. *Hiszen most már nem voltam együtt Aaeronnal.* - Rá akartál dumálni, igaz? Hogy hívjam el Aaeront mindenképpen. *Ezt se volt nehéz kitalálni.* - Egyszer én is felnövök. *Iszok bele a sörömbe, de közben téged nézlek.* - Lenyűgöző, hogy mennyire hasonlítotok és közben mennyire nem. *Állapítom meg.* - Elég nagy bajba lettem volna, ha egyszerre ismerlek meg titeket. *Állapítom meg végül. Kinyújtva a kezem félrehúzok egy tincset az arcodból.* - A szemedbe lógott.

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 01:24 | Üzenet # 14
Yaoista
- Baráti jó tanácsnak mondanám.*Így jobban hangzik.* - Ugyan csak az elején, olyan mint én.*Nevetek fel.* - De biztos, hogy egyetért velem, majd Devannal kapcsolatban.*Ennyire már ismerem.* - Attól még messze vagyok.*Makacskodom.* - Pedig visszafogtam magam.*Nevetek fel.* - Azért még pár kört futok, de valóban nem akarom elveszíteni.*Nem bírnám elviselni.* - Szerintem se, bár mások úgy mondják, hogy bunkó és nyers vagyok.*Engem meg hidegen hagyj ez.* - Ez felhívás akar lenni kedves Lucas?*Erre a fordulatra nem számítottam.* - Pontosan.*Bólintok.* - Akkor is az voltál vagyis amennyire kellett.*Tényleg benned megbíztam és tudtam, hogy az öcsém akkor jó kezekben volt.* - Sokan mondják, de amíg ő bájos és kedves, én inkább vagyok hűvös és mondjuk úgy őszinte.*Nevetek fel.* - Nem gondoltam, hogy ilyen hatással voltam vagy mondjuk úgy vagyok rád.*Simítok a kezedre, amint elveszed a hajamról.* - Szóval mi legyen?*Simítok végig az ujjaidon. Nem mostanság szexeltem és a feszültséget is jó lenne levezetni, de mégis csak az öcsém exe vagy, ami egyszerre vonzó, de tilos is.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 01:37 | Üzenet # 15
Yaoista
- Benne társra fogsz találni. *Ebben én is biztos voltam.* - Nem, nem fogod. *Nevetek veled.* - Helyes. Jó, hogy vigyázol rá. *Teszem azért hosszá, hiszen ez fontos volt.* - Sokan keverik az őszinteséget. *Legalábbis szerintem.* - Magam se tudom. *Nem tudtam eldönteni, hogy jó ötlet-e téged ágyba vinni.* - Köszi. *Mosolyodom el, jól esik, ha elismernek.* - Ez így van. *Elég jól láttad a köztetek lévő különbséget.* - Miért olyan meglepő? Volt szemem attól még, hogy Aaeronnal voltam. *Nem tagadtam az ilyet sose.* - Szerinted mi legyen? *Nézek rád áthatóan és én megfogtam a kezed. Kicsit elgondolkoztam és végül elvettem a kezem.* - Szerintem nem jó ötlet. Annál jobban kedvellek, hogy egy éjszakáért megromoljon a kapcsolatunk. *Utána úgy se tudnánk úgy nézni egymásra. Legalábbis én biztos nem tudnék így hozzád állni.* - A végén én többet akarnék, te viszont nem.

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 01:52 | Üzenet # 16
Yaoista
- Pedig igyekeztem.*Valamikor tényleg próbálkozom az más, hogy nem jön össze.* - Egyetértek.*Bólintok mindkettő állításodra.* - Tényleg hiányoltam a társaságod.*Mindig könnyen megtaláltuk közös hangsúlyt.* - Jogos és köszi.*Azért szeretem, ha fényezik az egomat, főleg ha egy ilyen jó pasi teszi, mint te.* - Nem tudom.*Mondom őszintén, majd elmosolyodom.* - Te tényleg valóban kedves vagy.*Fele ennyire se vagyok ilyen jó, mint te.* - Ennyire biztos vagy benne, hogy többet akarnál? Részben tapasztaltad, hogy milyen is tudok lenni.*Teljesen nem is ismersz, milyen ha csak ketten vagyunk.* - Azért mert az előbb azt mondtad, hogy nincs rá időm? Vagy Aaeron miatt nem mennék bele?*Magam se tudom, hogy miért de érdekelt a válaszod.* - De én is jobban kedvellek annál, hogy csak egyszer összefeküdjünk, pedig nagyon kanos vagyok.*Jegyzem meg mellékesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.10.24, 02:05 | Üzenet # 17
Yaoista
*Meglepett, hogy a válaszod az volt, hogy nem tudod.* - Igen, ennyire. *Kicsit elhallgattam.* - Aaeronnal talán pont ez volt a baj. Egyszerűen... annyira jól kijöttünk, hogy szimplán barátsággá vált minden. Nem emlékszem olyanra, hogy veszekedtünk volna bármin is. Túl... tökéletes volt, még akkor is, ha ez hülyén hangzik. *Talán meguntuk mindketten, hogy semmi izgalom nincs és egyszerűen kihűlt a kapcsolatunk.* - Mindkettő. *Neked a munkád és Aaeron volt az első, ami nem volt baj.* - Nem hiszem, hogy partnerhiányba szenvednél. *Nevettem el magam.* - Miért, belemennél? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Kedd, 2017.10.24, 14:51 | Üzenet # 18
Yaoista
- Ezzel tényleg megleptél.*Úgy gondoltam,hogy csak szexuálisan vonzodsz hozzám.* - Nekem se rémlik, hogy volt barmi balhé köztetek. Egy rossz szava se volt ràd. Ugyan ezt mondta, mint te és valóban ti voltatok a tökéletes páros.*Érték egyet.* - Nem is baj, hogy minden tökéletes volt, egy rossz kapcsolat ismét a padlóra küldte volna. Miattad jött teljesen rendbe és lett ismét boldog és élettel teli, ezért mindig hálás leszek neked és az adósod vagyok.*Pedig tudom nem várod el.* - Szóval mindkettő.*Bólintok.* - Valóban nem, de nincs is hozzájuk kedvem, egyik se tud igazán kielégíteni.*Nem vagyok szívbajos, amit gondolok ki is mondom.* - Most kínzol?*Vonom fel a szemöldököm.* - Előbb mondtad, hogy nem jó ötlet, akkor meg mindegy, hogy mit akarok nem?*Kérdezlek és lehúzva a söröm újabb kört rendelek magunknak.* - Tudod én bírom a piát.*Vigyorgok* - Különben nem tudom. Vonzódom hozzád és most meg tudtam, hogy te is és kanos is vagyok, látok is benned lehetőséget.*Vagyis kitudnál elégíteni.* - De mégis csak az öcsém exe vagy.*Azért ez nem mindegy.* - Most tényleg arról beszélünk, hogy dugjunk vagy sem, erre nem számítottam.*Nevetek fel jóízűen, melletted mindig elengedem magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 00:13 | Üzenet # 19
Yaoista
- Nem is volt. *Mosolyodom el.* - Nekem is jó volt vele, élveztem a kapcsolatunk. *Nem véletlen maradtunk barátok utána is.* - Egyáltalán nem vagy az adósomon. *Jegyzem meg, bár tudtam, hogy akkor is így fogsz érezni, hiába mondom.* - Senkivel se találkoztál, aki legalább szexuálisan kielégített volna? Lehet magasok az igényeid. *Nevettem el magam.* - Nem, az nem ilyen. *Kacsintok is mellé egyet, hogy értsd, mire gondolok.* - Nem mindegy, azért kérdeztem. *Én is pont megittam a söröm, most nagyon jól esett. Rég iszogattam így egy baráttal.* - Én is, ne aggódj. *Koccintok veled ismét és bele is iszok.* - Én nem csak dugásról beszélek. *Jegyzem meg.* - De egyébként erre én se számítottam. *Nevettek veled.* - Ha rólad van szó, én csak komolyra tudom venni. *Jegyzem meg neked.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 00:40 | Üzenet # 20
Yaoista
*Nem is mondok semmit arra, hogy nem vagyok az adósod, hiszen más véleményen vagyunk.* - Nem azt mondom, hogy még nem elégítettek ki, mert ez rendszerint meg van, de nem az a mindent elsöprő orgazmus, értesz?*Nem tudom másként megfogalmazni.* - Na meg elég nagy az étvágyam is, lehet velem van a baj.*Sóhajtok fel.* - És ez baj? Miért elégedjek meg az átlagossal? Az olyan unalmas.*Nem csak szexre gondolok, hanem mindenre az életben.* - Mondom, hogy kínzol.*Vigyorgok.* - Nem könnyű összezavarni, de te nagyon jó úton haladsz.*Jegyzem meg.* - Azért ez megnyugtató.*Vigyorgok.* - A végén még zavarba hozol.*Mosolyodom el, de egészen édesen, pedig ilyet nem sokan váltanak ki belőlem.* - Tudod van egy módszerem.*Felállok és átülök melléd és igen közel hajolok.* - Egy csókból megtudom állapítani, hogy az illetővel jó lesz a szex vagy sem.*Suttogom szinte az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 00:58 | Üzenet # 21
Yaoista
- Értem. *Nem gondoltam, hogy ennyire nyíltad elmondod nekem, de tetszett.* - A nagy étvágy szerintem nem gond. *Igazából nekem is az volt, ezt Aaeron tudja a legjobban.* - Nem baj, csak ne várd el a lehetetlent. *Igazából ennyire gondoltam.* - Most már lehet. *Nevettem el magam.* - Ez megtisztelő és egyben ápolja az egomat is. *Vigyorgok.* - Pedig még csak nem is próbállak. *Nagyon édes ez a mosolyodom, még sosem láttam, hogy így néztél volna.* - Igen? *Kérdezem kíváncsian. Arrébb húzódtam, hogy kényelmesen mellém tudj ülni.* - Szóval egy egyszerű csókból, mi? *Gondoltam akkor nesze neked. Beletúrtam a hajadba és finoman megmarkolva egy határozott mozdulattal odahúztalak. Nem igazán érdekelt, hogy hol vagyunk. Szenvedélyesen hívtam táncba nyelved és nem is engedtelek el olyan könnyen. Mikor elváltunk, finoman ráharaptam alsó ajkaidra.* - Átmentem? *Kérdezem egy féloldalas mosollyal.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 01:22 | Üzenet # 22
Yaoista
- Biztos neked is az van.*Az a hülye, aki nem így vélekedik.* - Nem várom teljesen reálisan gondolkozom.*Csupán nem elégszem meg azzal, amivel a nagy átlag.* - Nagyon helyes.*Vigyorgok.* - Ez benne a legszebb.*Te tényleg különleges vagy.* - Pontosan.*Bólintok, de arra nem számítok, hogy megcsókolsz, annyira hezitáltál eddig. Fél pillanatig tart a döbbenetem és amint elillan a hajadba túrva rögtön forrón viszonozom a csókodat. Amennyire tudok hozzád simulok és csak egyre szenvedélyesebben falom az ajkaid és nem igen akarok elválni tőlük. Sose élveztem, ennyire egy csókot és a harapással csak fokozod, amire halkan fel is sóhajtok.* - Az nem kifejezés.*Simítok az arcodra.* - Bár nálad csók nélkül is tudtam, hogy remek lehetsz az ágyban, elég volt csak Aaaron kielégült fejére ránézni.*Nevetek fel.* - Basszus most még jobban kívánlak.*Biztos megadnád, amire vágyom.* - Nem ér, hogy ennyire helyes és édes vagy.*Csípem meg az arcodat.* biggrin 

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 01:37 | Üzenet # 23
Yaoista
*Elsőre azt hittem, hogy nem tetszik a tettem, de végül megállapítottam, hogy igen jól csókolsz. Éreztem rajtad, hogy mennyire kívánsz engem és ez részemről is így volt.* - Bíztam benne. *Kuncogok.* - Akkor csak ki akartál provokálni egy csókot? *Érdeklődöm, hiszen anélkül is tudtad, hogy mennyire jó vagyok.* - Mondjuk testvérek vagytok, valószínű sok mindenben megegyeztek. *Belecsókoltam a nyakadba egy olyan ponton, amit Aaeron szeretett, kíváncsi voltam, te hogy reagálsz rá.* - Dehogynem. *Várom rá és a csípésedre csak elnevettem magam.* - Most mi legyen? *Én se tudtam mit akarok, de mindig is élveztem a társaságod.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 01:57 | Üzenet # 24
Yaoista
- Most lebuktam.*Nevetek fel.* - Bár nem hittem, hogy lekapsz rögtön, hiszen épp azt fejtegetted, hogy nem kéne kezdenünk egymással.*Ahhoz képest egészen más irányba haladunk.* - Gondolod a test...*Nem tudod befejezni, mert a nyakamba csókolsz, amire kicsit felnyögök, hiszen jól esik, de semmi extra.* - Szóval úgy gondolod, hogy a testünk is hasonlóan működik? Még ha ikrek lennék, de így kétlem, na meg nem akarom tudni a részleteket.*Kissé ez vissza is rángatott a valóságba.* - Igyunk, attól bajunk nem lehet.*Odahúzom a söröm, nem akarok visszaülni.* - Jól esik kicsit lazítani.*Nem mostanság tettem.* - Ha ennyire vonzódsz hozzám, akkor miért nem kerestél fel?

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 02:05 | Üzenet # 25
Yaoista
- Nem egészen... én azt fejtegettem, hogy egy kellemes estéért nem érné meg. *Jegyzem meg. Hosszabb távon már más a helyzet. Elmosolyodom, azért az a nyögés édes volt.* - Akkor nem is folytatom. *Figyeltem rád és láttam rajtad, hogy ezt a részét a dolgoknak nagyon kerülni szeretnéd és meg is értettem, hogy miért.* - Igaz. *Iszom tovább én is a söröm.* - Nekem is, rég volt, hogy a pult másik oldalán legyek. *Mosolyodom el. Kérdésed nagyon meglepett.* - Mert az exem bátyja vagy.... elég furán jött volna ki, hogy szakítunk Aaeronnal, erre rámozdulok a testvérére. Nem akartam őt sem megbántani, na meg nem tudtam, hogy te miként reagálnál. *Annyira azért még nem ismertelek.* - Kicsit megbántam így utólag, hogy nem léptem.

Keresés: