2025.07.20, Vasárnap, 05:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Családban marad
szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor öcsike összehozza az embereket.

MioDátum: Péntek, 2021.02.12, 23:23 | Üzenet # 226
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Komolyan mondom.*Kuncogok.*  - Szerintem pedig nem, de egyben nem fogunk egyetérteni.*De ez a legkevesebb.* - Inkább nagyon.*Vigyorgok én is.* - Ez a te szerencséd.*Ennek ellenállni se tudok.* - - Meg bizony.*Mosolyodom el.*  Megbeszéltük.*Vigyorgok. Nincs kifogásom az ellen hogy felemelsz.* - Ahogyan én is téged.*Suttogom az ajkaid közé és hasonló heveséggel csókollak, mint te engem.* - Kis okos.*Mosolyodom el, hiszen nem is jön utánunk.* - Hát igen te sokkal finomabb vagy mint a pizza.*Vigyorgok, majd fordítok a helyzeten hogy én legyek felül.* - Annyira jól nézel ki.*Simítok végig a felsőtesteden.* - És csak az én enyém vagy.*Vigyorodom el szinte fülig. Leveszem a szemüvegem, majd a felsőmet is lekapom.* - Különben mennyire vagy fáradt?*Kérdezlek és a nyakadat kezdem el csókolgatni.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 12:22 | Üzenet # 227
Yaoista
- Az bizony. *Igyekeztem jól nevelni.* - Bíztam benne. *Vigyorgok kicsit. Hagytam, hogy átfordulj velem.* - Te is... *Mosolyodom el.* - Bizony. *Annyira aranyosan mondtad.* - Miért kérdezed? *Legeltetem rajtad a szemeim. Finoman oldaladra simítok és végig húzom ujjaim a derekadon. Halkan morrantam egyet a nyakamra. A fenekedre simítva megmarkolom és hozzád dörgölőzök.* - Az nem kérdés, hogy egész éjszaka szeretkezni akarok veled, mindegy mennyire vagyok fáradt. *Közlöm veled és újra megcsókoltalak, miközben a hátadon simítok végig.* - Olyan jó érezni... *Suttogom ajkaidra.* - Alig voltunk külön, de már hiányoztál... 

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 15:59 | Üzenet # 228
Yaoista
*Simításodra jólesően megremegek, soha hittem volna, hogy valakire ennyire érzékenyen fog reagálni a testem.* - Akkor meg is válaszoltad a kérdésed.*Vigyorgok, engem se érdekel, hogy fáradt vagyok.* - Igen téged is.*Lehelem az ajkaid közé és én is neked dörgölözöm.* - Te is nekem.*Mosolyodom el lágyabban majd ismét csak csókollak igen csak hosszasan.* - Veled még a csókolózás is teljesen más.*Egész nap tudnám csinálni.* - Hihetetlen milyen érzéki ajkaid vannak.*Nyalok végig rajtuk.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 16:35 | Üzenet # 229
Yaoista
*Nagyon tetszett, ahogy az érintésemre reagáltál.* - Milyen jó. *Mosolyodom el.* - Mindenben egyetértünk. *Kuncogok halkan két csók között.* - Te beszélsz...? *harapom meg játékosan alsóajkad.* - Annyira finomak... nehéz nem csókolni téged. *Mélyítek el egy újabb csókot, amit addig húzok, míg levegőnk engedi.* - Isteni... *Már folytattam is, miközben nadrágodba simítva markolom meg a feneked. Finoman még végig is simítok bejáratodon.* - Alig várom, hogy benned legyek. *Közlöm veled és úgy nézek rád, mint egy ragadozó a prédájára.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 17:00 | Üzenet # 230
Yaoista
- Ezekben mindig együtt fogunk.*Vigyorgok.* - Milyen jó hogy nem kell magunkat visszafogni.*Kuncogok és az újabb fullasztó csók ellen nincs kifogásom.* - Igen az...*Mosolygok és az érintésedre felnyögök.* - Én is várom már, hogy a nagy, vastag farkad tövig bennem legyen, de előbb még másként ízlelem meg.*Nyalok végig az ajkaimon.* - A nézésed még jobban beindít.*Még egyszer megcsókollak, majd mindent leszedek magunkról vagyis szinte már tépem.* - Nyammi...*Mérlek végig majd nem húzva az időt rögtön a számba veszlek és tövig nyelve szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 22:03 | Üzenet # 231
Yaoista
- Igazából ha kéne se tudnám. *Nevettem fel a csók után.* - Hajrá szépségem. *Nem volt ellene kifogásom, hogy a szádba legyek.* - Neked engem az egész lényed. *Én is segítettem ledobálni a ruháinkat, hogy minél hamarabb meztelenek legyünk mindketten. Felnyögtem, amint tövig a szádba vagyok. Finoman megmarkolom a hajad és élvezkedem.* - Basszus, nagyon jó vagy. *Morgom.* - Fordulj ide. Had kóstoljam az édes kis luykad. *Nyalom meg a számat.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 00:17 | Üzenet # 232
Yaoista
- Én se.*Értek veled egyet.* - Tudod jól, hogy ezzel én is így vagyok.*Mosolyodom el.* - Annyira szexi a hangod.*Teljesen beindít.* - Örülök, hogy elégedett vagy.*Vigyorodom el.* - Jó ötlet.*Meg is fordulok, majd ismét szopni kezdelek.* - Azért már ideje volt felavatni az ágyam, de megérte várni.*Kuncogok.* - És még milyen sok mindent fel kell avatnunk.*Időnk van rá bőven.* - Na de elég dumából.*Beszélem meg magammal és már csak a farkadra koncentrálok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 00:32 | Üzenet # 233
Yaoista
*Ahogy megfordulsz, végig simítok fenekeden.* - Annyira mocskosul szexi vagy, hogy arra szavak nincsenek. *Közlöm veled. Finoman megharaplak, majd végig húzom hüvelykujjam a lyukadon.* - Tetszik, hogy velem avatod föl. *Válaszolok és közben golyóidat cirógatom, miközben látványodban gyönyörködök.* - Nem kell aggódnod, mindent felavatunk. Többször is. *Nedvesítem be az ajkaim közben. Felnyögtem, ahogy ismét a farkamra koncentrálsz.* - Ügyes. *Kezdelek el kényeztetni én is. Mélyen beléd nyomom nyelven és igyekszem minél nedvesebbé tenni. Finoman benyomom egyik ujjam és folyamatosan gyönyörpontodon simítok végig.* - Mit szeretnél? A farkad szopjam vagy nyaljalak? *Közben persze az ujjam járt benned.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 12:14 | Üzenet # 234
Yaoista
- Örülök, hogy tetszik..*Vigyorodom el, de azért picit zavarba is jövök mégis csak te bókolsz nekem, ami teljesen másként hat rám.* - Ezt csináld még.*Nyögöm a harapásra. * - Még jó hogy tetszik és gondolj bele mindent veled avatok fel.*Célzok itt például az irodámra is. A simogatásodra többször felsóhajtok, már kezdek keményedni.* - Ilyenek miatt nem aggódom, már nagyon várom. Remélem szereted az extrém helyeket is.*Bár azon lepődnék meg ha nem így lenne.* - Te is..*Nyögök fel jobban.* - Nos hosszú az éjszaka így mindenre lesz lehetőség, de először akkor szopjál és majd a következő menetben jöhet a nyalás.*Halmozzuk az élvezeteket.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 14:00 | Üzenet # 235
Yaoista
- Kérésed, parancs. *Mosolyodom el és tovább harapdállak, jó pár fognyomot hagyva magam után.* - még jobb. *Vigyorgok. Alig vártam, hogy mindenhol az enyém legyél és engem láss minden helyen.* - Nincs gondom velük. *Kuncogok halkan.* - Rendben. *Kicsit helyezkedek, hogy jobban hozzád férjek. Finoman végig nyaltam farkadon.* - Engedd lejjebb a csípőd. *Kérlek meg. Amint így teszel, szopni kezdelek, de közben folyamatosan ujjazlak természetesen, egyre több ujjat adva hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 16:47 | Üzenet # 236
Yaoista
- Úgy imádom, amikor a parancsomat teljesítik.*Vigyorodom el, ami nyögésbe megy át.* - Nagyon jó..*Nyögöm kéjesen ettől csak még keményebb leszek.* - Helyes, bár erre a válaszra számítottam.*Biztos hogy legközelebb elkaplak valahol, amikor elmegyünk randizni.*  - Oké..*Így is teszek, ahogyan kéred és ismét csak felnyögök.* - Nagyon jó vagy..*Azért így kicsit nehezebb szopnom, de így se lehet panaszod.* - Utána már a farkad akarom.*Közlöm veled.*

szela00Dátum: Kedd, 2021.02.16, 21:13 | Üzenet # 237
Yaoista
- Amit tudok, teljesítek. *Mosolyodom el. Ezt természetesen nem csak mostanra értettem. Eszméletlen volt a hangod, na meg az se volt semmi, ahogy te szoptál engem. Néha morogtam egyet. Egészen addig kényeztetlek, amíg el nem élvezel és akkor lenyelem minden csepped. Nekem se kellett több, hogy elélvezzek. Lihegve fekszek alattad, majd mikor lemásztál, felülök és odarántva magamhoz hosszan csókolni kezdelek.* - Megkapod. *Suttogom ajkaidra. Az ölembe húzlak és lassan lenyomtam a csípőd, hogy teljesen kitöltselek.* - Így gondoltad? *Suttogom füledbe és megharapom a nyakad.* - Annyira forró vagy. *Kezem végig futtatom oldaladon és hátadon, miközben lassan mozogni kezdek.*

MioDátum: Kedd, 2021.02.16, 22:31 | Üzenet # 238
Yaoista
- Még jobb..*Ez van, imádok főnökösködni. Amint elmegyek rögtön kemény leszek, mintha mi sem történt volna. Kissé lihegek, de tovább szoplak, amíg el nem mész te is, minden cseppedet lenyelem.* - Még mindig isteni a technikád.*Vigyorgok és lemászok rólad.* - Helyes.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat. Így mozdulok, ahogyan szeretnéd majd a farkadra igen hangosan felnyögök.* - Igen...*Remegek meg.* - Te is.*Bújok hozzád, az érintésedtől szinte libabőrös leszek. Lassan én is mozogni kezdek és a nyakadat kezdem el csókolgatni, figyelve hogy nyomot ne hagyjak.* - Nagyon jó érzés..*Lihegem a füledbe.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2021.02.18, 22:16 | Üzenet # 239
Yaoista
*Aranyos volt, ahogy hozzám bújtál érintésemre. Morrantam egy mélyebbet, ahogy te is mozogni kezdtél velem együtt. Nyakamra ha lehet, még keményebb lettem.* - Igen... *Lihegem válaszul. Kicsit hagylak érvényesülni, majd ledöntelek.* - Nem zavar, ha úgy mozgok, ahogy jól esik, igaz? *Nyalok végig egyik mellbimbódon, majd felemelkedve rólad, megragadtam a csípőd és keményebben kezdtem mozogni. Minden lökésemmel igyekeztem eltalálni gyönyörpontod és még több élvezetet adni neked.* - Basszus... remélem tudod, hogy sosem szabadulsz már tőlem. *Közlöm veled és még mélyebbre hatolok.*

MioDátum: Péntek, 2021.02.19, 19:36 | Üzenet # 240
Yaoista
*A farkadra és a hangodra én is keményebb leszek.* - Imádok parancsolni, de egy ilyen ajánlatra főleg ha rólad van szó, soha nem mondanék nemet.*Felelem vigyorogva, ami igen csak kéjes nyögésbe megy át.* - Ez nagyon jó..*Most csak még jobban beinditottál.* - Alapból egy ilyen szex közben azt vágnám rá, hogy én se akarom szabadulni, de melletted minden más játszik.*Hiszen kívül-belül számomra tökéletes voltál.* - Rosszabb hír, te se szabadulsz tőlem.*Szorítok a farkadra.* - Csinálhatod keményebben.*Húzom fel a lábaim és amennyire tudom szétteszem, nem vagyok egy szégyenlős típus.* - Megőrjítesz.*Kapaszkodok már ágyba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 11:50 | Üzenet # 241
Yaoista
- Nem mintha adtam volna lehetőséget a nemre. *Kuncogok halkan. Vágyakozva nézek rajtad végig, annyira szexi volt az egész lényed.* - Nekem ez kifejezetten jó hír. *Vigyorodom el. Nagyon élveztem, hogy ennyire megfogtalak. FElnyögtem szorításodra.* - Isteni vagy.. *Simítok végig combjaidon.* - Kérésed parancs. *Kicsit megemeltem csípőd és gyorsítottam mozgásomon is. Előre dőlve hosszan csókolni kezdem ajkaid is és farkadat se hagyom figyelmen kívül. Rásimítva még jobban izgatlak. Egyszerűen nem tudtam magamnak parancsolni. Kicsit megálltam és óvatosan megfordítalak kutyapózba.* - Így még mélyebbre tudok menni. *Suttogom füledbe és megharapom vállad, majd egy nagyobb nyögéssel addig hatoltam, ameddig csak tudtam.* - Nem fáj? *Azért vigyáztam rád.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.21, 13:16 | Üzenet # 242
Yaoista
- Igaz.*Vigyorodom el.* - Édes vagy.*Mosolyodom el lágyabban. Még mindig nem tudom, hogy miért is akarsz ennyire, de igazából nem is számít, csak az hogy velem akarsz lenni.* - Ahogyan te is.*Arra szavak nincsenek.* - Ettől csak még jobban beindulok.*Vigyorgok és tényleg így van. Amennyire tudok én is mozgok és minél többször a farkadra szorítok.* - Annyira finom vagy.*Harapok az ajkaidra és hevesen viszonzom a csókodat. A farkamra csak még kéjesebb felnyögök, nem fogom magam vissza. Nem értem miért állsz, de hamar választ kapok rá.* - Igen..*Remegek meg, ahogyan ismét belém hatolsz. Amennyire tudom kinyomom a popsimat.* - Egyáltalán nem, nyugodtan elengedheted magad még jobban sőt az ujjad is feldughatod..*Még ennyire se engedtem el magam melletted és még ez se minden.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 19:55 | Üzenet # 243
Yaoista
- Az sose baj. *Vigyorodom el arra, hogy jobban beindulsz.* - Te is... *Tényleg teljesen elvetted a maradék eszemet is. A hangod, a látványod.. a mindened olyan hatással volt rám, mintha bedrogoztam volna magam.* - Tetszik ez a reakció. *Nagyon szexi volt, hogy megremegtél az érzésre, amikor elértem legmélyebb részeidre.* - Ha már ilyen szépen kérted. *Nyalom meg a szám. Egy kicsit megleptél ezzel, de ezzel csak még jobban beindítasz engem is. Benyálaztam az ujjam és lassan beléddugtam farkam mellett.* - Ha tovább húzol, szét foglak tépni. *Közlöm veled a tényeket, igencsak keményeket löktem rajtad, miközben lassan még egy ujjam beléd csúsztattam a farkam mellett.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.21, 21:53 | Üzenet # 244
Yaoista
- Valóban.*Vigyorgok.* - Örülök..*Mosolyodom el.* - Szóval azért értem..*Viccelődöm, majd ahogyan megkapod az egyik ujjad szinte felsikkantok. Azért már rég voltam ilyen helyzetben és ugye veled csak még jobb.* - Nem bánom, ha rólad van szó... csak tépj szét..*Most aztán tényleg elvetted az eszemet. Amint megkapom a másik ujjadat, azért már kissé fáj, de az élvezet sokkal nagyobb.* - Csókolj meg.*Pillantok rád és eddig is kívántalak és feltüzeltél, de a mostani tekintetem mindent vissz.* 

MioDátum: Szombat, 2021.02.27, 20:14 | Üzenet # 245
Yaoista
*Hangodra még jobban vigyorgok.* - De kis engedelmesek lettünk hirtelen. *Szemtelenkedek és közben tovább mozgok persze.* - Kérdened sem kell. *Mosolyodom el. Kérésedre kihúzom az ujjaim, majd felhúzlak a karjaidnál fogva. Átölellek a mellkasodnál majd hosszan megcsókollak. Lesimítva végig a hasfaladon ráfogok farkadra és mozgatni kezdem a kezem, de csak egy kicsit. Tovább vezetve kezem, újra benyomtam egy ujjam, mert azért láttam, hogy kettő még kicsit fájt.* - Észvesztő vagy. *Suttogom ajkaidra, majd nyakadra áttérve harapásnyomokkal borítalak teljesen.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.27, 21:52 | Üzenet # 246
Yaoista
- Ez a helyzet más, ne szokd meg..*Nyögöm, de persze hogy szemtelenkedsz.* - Helyes.*Vigyorgok majd amint megcsókolsz hevesen viszonzom. A farkamra még jobban felnyögök, azért igen csak nedves vagyok már ott is.* - A farkamat is simogasd..*Halmozni akarom az élvezetet.* - Ahogyan te is.*Kezdek el én is mozogni.* - Igen ezt csináld még.*Döntöm oldalra a fejem hogy még jobban a nyakamhoz érj.* - Mehet még egy ujjad most már jobb lesz és az se zavar ha kicsit fáj.*Nyögöm kéjesen.*

MioDátum: Hétfő, 2021.03.01, 00:15 | Üzenet # 247
Yaoista
- Akkor támaszkodj meg. *Fogom a kezed és felemelve a falhoz rakom.* - Tartsd magad. *Suttogom füledbe és picit megharapom. Így, hogy már nem én tartalak, hozzáférek a farkadhoz is.* - Így gondoltad? *Simítok rá és a makkoddal kezdek játszani.* - Milyen nedves már... *Vigyorgok és mélyeket lökök rajtad. Kérésedre tovább harapdállak, jó pár fognyomot ott hagyva a nyakadon.* - Lehet téged nem zavar, ha fáj, de engem igen. *Finoman még azért tágítok rajtad, mielőtt beléd nyomnék még egy ujjam.* - Majd most. *Nyalok végig nyakadon és lassan tolom a második ujjam is a farkam mellett.* - Imádom, ahogy reagálsz rám. *Mozgok benned tovább elég keményen.* - Szűk vagy...

MioDátum: Vasárnap, 2021.03.28, 18:51 | Üzenet # 248
Yaoista
- Oké.*Így is teszek a segítségeddel.* - Meg lesz.*Bólintok, a hangodtól na meg a harapásodtól kellemesen kiráz a hideg.* - Igen nagyon jó..*Nyögöm elégedetten.* - Mert annyira jó vagy.*Senki nem volt rám ilyen hatással, mint te. Veled együtt, többször a farkadra szorítok.* - Isteni..*Nyögöm kéjesen és csak még keményebb leszek.* - Édes vagy.*Mosolyodom el lágyabban, ez annyira rád vall.* - Rendben.*Nem fogok veled ilyen értelemben kötekedni.* - Nagyon jó.*Remegek meg.* - Én is..*Leírhatatlan az a érzés, amit okozol.* - Te pedig nagy és kemény.*Gyorsítom még inkább a tempomon.* - Nem tudok veled betelni..*Még többet és többet akartam belőled.*

szela00Dátum: Kedd, 2021.04.06, 21:24 | Üzenet # 249
Yaoista
*Imádtam, ahogy remegsz a karjaim között.* - Ilyen szeretővel nem csoda. *Ennél még leszek keményebb is, ha te ennyire csábító leszel.* - Én se veled. *Harapdállak tovább, főleg a vállaid. Rengeteg fognyomot hagyok, szinte tényleg felfallak. Végig simogatom a farkad és keményen duglak egészen addig, amíg mindketten el nem élvezünk. Kihúzom az ujjaim és finoman tartalak.* - Nem bírom... *Suttogom füledbe és újra kemény lettem. Eldöntelek és lassan mozogni kezdtem benned.* - Tényleg megőrjítesz. *És nem csak képletesen. Elkapva arcod hosszan csókolni kezdelek.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.05.09, 12:03 | Üzenet # 250
Yaoista
- Ezzel én is így vagyok.*Mosolyodom el. Egyáltalán nem zavarnak a nyomok, sőt igen csak élvezem és csak még jobban beindít. Amint elélvezzünk én is ismét kemény leszek, mintha mi sem történt volna.* - Én sem.*Ölellek magamhoz.* - Te is engem..*Suttogom az ajkaid közé. Jó pár menetet lenyomunk és még a fürdőbe is egymásnak essünk.* - Azt kell hogy mondjam mindent ledolgoztunk.*Nevetek fel.* - Szia drága.*Simogatom meg a kutyuskádat kint.* - Kérsz egy sört? Másikba már nincs nagyon buborék és már nem is hideg.*Cigire is rágyújtok.* - Szép munkát végeztél.*Nézek végig a foltjaimon.* - Tetszik.*Vigyorgok.*

Keresés: