2025.07.20, Vasárnap, 01:32
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Családban marad
szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor öcsike összehozza az embereket.

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.10.31, 15:50 | Üzenet # 251
Yaoista
- Azt kell mondjam, hogy egyetértek. *Nevettem el magam. Elmosolyodom, ahogy megsimogatod Winnie-t, ment is utánad aranyosan utána.* - Igen, kérek. *Nézek rajtad végig mosolyogva.* - Örülök. *Kuncogok. Odamegyek hozzád és hátulról magamhoz ölellek.* - Remélem tudod, hogy sosem szabadulsz tőlem. *Suttogom füledbe, majd odafordítva arcod, lágyan megcsókollak.* - Nem fázol egyébként? *Azért nem voltunk nagyon felöltözve.* - Nem akarom, hogy megfázz. *Adok egy puszit a fejedre.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.10.31, 17:05 | Üzenet # 252
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Hozom is.*De mielőtt bármi tennék te átölelsz, ami ellen nincs kifogásom.* - Ezt örömmel hallom és remélem tudod, hogy ezzel én is így vagyok.*Suttogom az ajakid közé és viszonzom a csókodat.* - Nem és nem fogok, ne aggódjál.*Cirógatom meg az arcodat.* - Akkor hozom a sört.*Kapsz még egy puszit, majd kimegyek és a bontott sörrel térek vissza.* - Parancsoljál.*Adom a kezedbe, majd elnyomva a cigit leülök én is, de most a túloldalra és a lábaimat pedig az öledbe rakom.* - Remélem nem gond.*Mosolygok rád.* - Rólad se feledkeztem meg.*Ölembe teszem a törülközőt, arra pedig a kiskutyádat.* - Így máris jobb igaz?*Simogatom meg.* - Olyan jó így.*Mosolyodom el lágyabban.* - Szeretnél filmet nézni?

szela00Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 02:23 | Üzenet # 253
Yaoista
- Akkor minden szép és jó. *Kuncogok csókunk után.* - Rendben. *Mondom a megfázásra és a sörre is. Elhelyezkedek a kanapén és várlak.* - Köszönöm. *Mosolyodom el kedvesen. Ahogy leülsz és a lábad kerül az ölembe, az meglep.* - Már hogy lenne. *Csak figyellek tovább.* - Ó, micsoda kényeztetés. *Vakargatom meg én is a fejét, mert amint lehetett, már az öledbe is volt.* - Kétlem, hogy nem élvezné. *Kuncogok halkan.* - Nagyon jó. *Értek egyet és koccintás után beleiszok a sörömbe. Utána leteszem a kis asztalra és finoman megfogva a lábad, masszírozni kezdem.* - Benne vagyok. *Élveztem az esténket.*

MioDátum: Hétfő, 2021.11.01, 02:47 | Üzenet # 254
Yaoista
- Ez így van.*Értek egyet.* - Magam se tudom, hogy miért kérdezem meg.*Nevetek fel.* - Megérdemli, ahogyan te is de te már kaptál sok kényeztetést, na nem mintha ezt megunnám.*Vigyorodom el.* - Hmm pedig nem ezért ültem így, de ez nagyon jó ötlet.*Sóhajtok fel jólesően.* - Akkor keresek valamit, de ha van ötleted, akkor mondjad.*Kezdek el keresgélni, de közben folyton mosolygok.* - Még mindig olyan hihetetlen, hogy te meg én..*Annyira gyorsan történt minden, de semmit se bántam meg vagyis annyit igen hogy az első alkalom után leléptem.* - Még mindig ügyes vagy.*Célzok a masszászsra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 14:58 | Üzenet # 255
Yaoista
*Nevetek veled egy kicsit.* - Óh, majd még kényeztetjük egymást. *Kuncogok halkan.* - Tudom, hogy nem azért ültél így, de használjuk ki a lehetőségeket. *Mosolyodom el, ahogy felsóhajtasz.* - Nincs semmi különös, bármi jó. *Úgyis inkább háttérzaj lesz. Téged figyellek és én is csak mosolygok. Annyira jó volt rád nézni, szinte ragyogtál.* - Őszintén, tényleg azt hittem, hogy nemet fogsz mondani. *Odahajolva adok egy puszit az arcodra.* - De annál boldogabb vagyok, hogy így alakult. *Köszönöm. *Kuncogok és folytatom.* - Bármikor édesem. *Winnie közben édesen csóválja neked a farkát és néha nyalogatja a kezet.*

MioDátum: Hétfő, 2021.11.01, 15:39 | Üzenet # 256
Yaoista
- Ki is akadnék, ha nem így nem lenne.*Nevetek fel, bár komolyan gondolom.* - Szerintem te sokkal jobban élvezed, hogy fogdoshatsz.*Vigyorodom el.* - Rendben van, bár leginkább te is gondolom csak háttérnek akarod.*Jegyzem meg.* - Nem csodálom és adtam is rá okot, amit még mindig sajnálok.*Tudom, hogy nem haragszol rám, de akkor se volt szép tőlem.* - Ezért mondtam, hogy azért figyelj rám, mert lehet jön még rám kattanás, bár nem szándékosan fogom tenni. Attól nem kell hogy tartanod, hogy Aaaeron miatt szakítani fogok veled. Mondjuk arra se látok esélyt, hogy erre kérjen.*Le fog döbbeni és ki is fog akadni, de az lenne a fura, ha nem így lenne.* - Nem miattad fogunk vitázni.*Jut eszembe ismét az a barom.* - Basszus hogy mindig eszembe jut.*Morgok magamra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 22:19 | Üzenet # 257
Yaoista
- Azt gondoltam. Én is. *Nevetek veled.* - Egyébként is fogdosnálak. *Vigyorgok és adok egy puszit a lábadra.* - Igen, annyira nem érdekel. Van fontosabb dolgom is. *Cirógatom meg az arcodat.* - Még előtte gondoltam és ne legyen most már bűntudatod. *Mosolyodom el.* - Óh, ne aggódj. Winnietől most már nem szabadulsz. *Nevettem el magam, láthatóan teljesen beléd zúgott.* - Szomorúvá tennél egy édes kiskutyát, ha lelépsz. Nem vagy szívtelen. *Viccelem el, mert tudom mire mondod, de szerettem volna, ha megérted, hogy nem haragszok érte és megértem, hogy te ilyen vagy.* - Másnem... kölcsön kérek tőled pár bilincset. *Vigyorodom el.* - Szerintem egy jó nagy döbbeneten kívül áldását adja. *Ismerve Aaeront, nem lesz célja minket szétszakítani.* - Semmi baj. Megértem, hogy aggódsz Aaeronért. *Közben folyamatosan masszírozlak és néha beleiszok a sörömbe.*

MioDátum: Kedd, 2021.11.02, 21:45 | Üzenet # 258
Yaoista
- Megértem, de ettől semelyiküknek nem kell tartania.*Ezzel biztos nem lesz problémánk.* - Ott a pont.*Aminek én csak örülök, ahogyan a puszinak is.* - Pontosan.*Csókolok a tenyeredbe.* - Ohh értem. Mondom hogy túlelnéző vagy velem.*Mosolyodom el lágyabban.* - Ez tetszett.*Nevetek fel jóízűen.* - Igazad van, azért ilyen szörnyű gaztettre még én se vagyok képes.*Olyan édesen fogalmaztad meg, bár az is igaz, hogy nagyon megkedveltem már most a kiskutyádat.* - Azokat alapból bevetjük, megbeszéltük.*Vigyorodom el kajánul, már nagyon várom.* - Szerintem is.*Értek egyet.* - Bár ha nem így lenne, azért vicces helyzet lenne, ha én mondanám, hogy ne szóljon bele az életembe.*Az tény, hogy szépen visszakapnám bár ugye én jó kezekben vagyok.* - Igen, de igyekezni fogok.*Nem akarok vele rosszban lenni.* - Na de ennyit róluk most már csak rátok koncentrálok.*Odahajolva adok egy csókot.* - Még így is édes a csókod.*Nyalok végig az ajkaidon, majd visszadőlök.* - Szeretnéd utána én is megmasszírozlak.*Amikor találok egy szimpatikus műsort, lerakom a kapcsolót és tovább sörözgettem és persze a Winniet is simogatom.* - Elmegyünk majd valamikor moziba?

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.11.14, 21:57 | Üzenet # 259
Yaoista
- Valóban. *Mosolyodom el.* - Csak egy kicsit. *Kuncogok az elnézőségre. Igazából nem láttam értelmét vitatkozni ezen, hiszen ilyen a természeted.* - Tudtam én, hogy Winnie megnyer magának. *Nevettem el magam, közben ő édesen nézett rád és csak úgy csóválta a farkát.* - Jogos. *Vigyorgok én is.* - Igazából, ha ez a mondat elhangzana tőled irányába, szerintem én röhögném el magam. *Nevetek fel ismét. Nagyon vicces szitu lenne.* - Tudom, hogy igyekszel. *Biztos voltam benne, hogy próbálsz változni, de megértem, hogy miért véded a proftól ennyire.* - Tetszik a terv. *Csókod még el is nyújtom kicsit.* - A tiéd is. Fantasztikus. *Nyalok végig utána én is ajkaimon, még éreztem az ízed.* - Megbeszéltük. Semmi jónak nem vagyok elrontója. *Vigyorgok.* - Persze. Van valami, amit megszeretnél nézni? *Kérdezem kíváncsian.* - Ha lesz pár napod, el is utazhatnánk valahova. Egy meleg vizes fürdőbe vagy a hegyekbe kirándulni. Még a gyereket is itt hagyhatnánk. Csak kettesben. *Mosolyodom el.* - Kicsit elszökni a világ elől.

MioDátum: Hétfő, 2021.11.15, 23:10 | Üzenet # 260
Yaoista
- Vagy annál kicsit jobban.*De ebben úgyse fogunk egyetérteni.* - Pedig azért én nem vagyok az átlag, akit a jól bevált dolgokkal meg lehet venni, de neki én se tudtam ellenállni.*Nevetek veled együtt. Viccelődök, de valóban nehéz levenni a lábamról és nektek mégis szinte rögtön sikerült.* - Ezzel mindenki így lenne.*Nevetek fel én is.* - Legalább te..*Bár tény hogy nem a legjobban fejezem ki magamat.* - Akkor jó.*Suttogom az ajkaid közé.*  - Örülök, hogy tetszik és annyit használhatod, amennyit csak szeretnéd.*Nyalok végig én is az ajkaimon.* - Akkor majd szóljál.*Téged masszírozni és élvezet lesz.* - Nem is tudom valami jó kis vígjáték, nem igazán tudom, hogy miket játszanak. Neked valami ötlet?*Kérdezlek, majd kissé meglepődöm.* - Elutazni? Jól hangzik nagyon.*Mosolyodom el.* - Még sose utaztam így senkivel.*Bár ezzel nem mondok újat.* - Ötleted is van, hogy pontosan merre menjünk?*Kérdezem kíváncsian.* - Úgyis rengeteg szabadságom van bent. Meg is kaptam, hogy nem fog azért megállni az élet, ha pár napra elmegyek, bár szerintem nincs így, de nincs mit tenni.*Vigyorodom el.* - Szóval gyerek...*Ettől kissé zavarba jövök.* - Te szeretnél egyszer gyereket?

szela00Dátum: Szombat, 2021.12.04, 17:42 | Üzenet # 261
Yaoista
- De Winnie az egyedi. *Mosolyodom el.* - Én mindig tudtam, hogy csak jót akarsz. *Teszem hozzá, de nem nagyon akartam belemenni a részletekbe, hiszen megbeszéltük, hogy az a múlt és nem beszélünk róla.* - Rendben, fogok szólni. *Mosolyodom el.* - HM, kifejezett ötletem nincs, de akkor majd választunk valamit, ami tetszik mindkettőnknek és arra elmegyünk, ha az jó neked is. *Élveztem, hogy randit tervezgetünk.* - Tényleg? *Lepődök meg. Oké, hogy nem volt nagyon kapcsolatod, de azt hittem, hogy azért ruccantál ki.* - Nem tudom, hogy a meleg vagy a hideget szereted-e jobban. *Elmélkedem hangosan.* - Igen, ezt mintha én is hallottam volna már a bárban. *Nevetek fel. Nem értem hirtelen, hogy miért jössz zavarba, majd csak mosolygok.* - Igazából, sosem voltam egyik oldalon sem. Mindig úgy voltam vele, hogyha egy olyan kapcsolatba leszek, ahol ez a kérdés felmerül és aktuláis lesz, majd együtt eldöntöm a párommal. *Hallgatok el egy kicsit.* - Te? Szeretnél? *Hiszen, ha úgy vesszük, te egy olyan kapcsolat leszel, ahol ez fontos lehet.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.12.04, 22:50 | Üzenet # 262
Yaoista
- Az biztos, ahogyan a gazdája is.*Mosolyodom el.* - Köszönöm.*Ez sokat jelent.* - Oké.*Bólintok.* - Megbeszéltük, szerintem hamar megfogok egyezni.*Elég hasonló az ízlésünk.* - Ez ennyire meglepő? Mint mondtam csak szexpartnereim voltak velük meg nem utaztam. Családdal és barátokkal igen na meg voltak csapatépítők is. Az más, hogy simán dugtam, amikor családdal voltam akkor is. Maradjunk annyiba, hogy elég hamar belekóstoltam a jóba.*Bár szerintem ezzel nem leplek meg.* - Mindkettőt szeretem, csak azt nem ha nagyon hideg vagy nagyon meleg van.*Felelem.* - Mintha én is hallottam volna.*Kuncogok.* - Értem.*Bólintok, majd rágyújtok egy cigire.* - Sose gondolkoztam el rajta. Abba se voltam biztos, hogy lesz e komoly kapcsolatom.*Így a többi meg se fordult a fejembe.* - Mondjuk jól kijövök a gyerekekkel, amikor Aaeron volt kicsi vele is és most a húgommal is, na meg úgy alapból szeretnek. Pedig elhiheted hogy nem én szoktam odamenni hozzájuk.*Ez alól a tesóim kivételek.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 16:09 | Üzenet # 263
Yaoista
- Egyedi kuytushoz egyedi gazdi jár. *Kuncogok halkan.* - Szerintem is. *Értek veled egyet.* - Lehetett olyan partnered, akivel elmész, szóval egy kicsit, de... én csak örülök, hogyha én lehet az első, akivel elutazol. *Mosolyodom el lágyan.* - Nem vagy semmi. *Nevettem el magam, bár annyira valóban nem lepett meg, mint kellett volna.* - Rendben, akkor az Északi sark és a Szahara kilőve. *Nevettem el magam.* - Hát... igazából nem is kell ennyire előre sietni. *Mosolyodom el.* - Szerintem jelenleg egyikőnk életvitele sem lenne alkalmas egy gyerek nevelésére. Szóval én egyenlőre maradok a szőrös kölyköknél. *Simogatom meg a kuytuskám fejét.* - A gyerekek is jó emberismerők. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - És egyébként baromi édes vagy a húgoddal. *Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 16:58 | Üzenet # 264
Yaoista
- Ahogy mondod.*Kuncogok, de komolyan is gondolom.* - Oké jogos, de nem volt. Voltak, akik próbálkoztak, el akartak utazni vagy éppen randikra menni, de csak nyűg lett volna.*Felelem.* - Sok mindenben te vagy az első.*Puszillak meg.* - Ezt most bóknak veszem.*Nevetek fel.* - Emlékszem Aaeron akkor volt 16 éves és leugrottam hozzájuk a családi nyaralásra és hát akkor is volt egy kavarásom az egyik pincérrel. Nos az öcsinek sikerült ránk nyitnia, amikor éppen leszoptak. Csóró elégé kiakadt és olyan vörös volt.*Nevetek fel.* - Pedig még szerencséje volt, hogy nem később jött.*Akkor az akció közepébe futott volna bele.* - Visszagondolva talán nem kellett volna utána szívnom a vérét és szórakoznom rajta.*Emlékszem vissza.* - Pontosan.*Nevetek veled együtt.* - Igazad van.*Értek egyet de azért kissé zavarba is vagyok ettől a témától.* - Szerintem még ő se osztozkodna.*Cirógatom meg én is.* - Ahogy a kutyák is, igaz?*Mosolyodom el.* - Ohh köszönöm, imádom őt. Bárcsak mindig ilyen kicsi maradna.*Nála még rosszabb lesz ha elkezd randizni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.06.12, 21:35 | Üzenet # 265
Yaoista
- Értem. *Érdekes, hogy velem tekinted nyűgnek, sőt még a kutyuskámra is külön gondolsz.* - Őszintén, ennek kicsit örülök. *Mosolyodom el, főleg puszid után.* - Az volt. *Nevetek veled tovább.* - Micsoda rossz bátyus. *Cirógatom meg az arcod.* - Akkor már tudta, hogy meleg? *Kérdezem tőled.* - Lehet te nyitottad fel a szemét. *Nevetek fel megint.* - Lehet, de csak lehet. *Csóválom meg a fejem egy kicsit, de csak mosolygok. Látom, hogy zavarban vagy, amit nagyon élvezek.* - Valószínű. *Kuncogok.* - Igaz. *Puszilom meg a fejed.* - Előre sajnálom szegényt. *Kuncogok halkan.* - Bár remélhetőleg pont annyira el leszel velem foglalva, hogy nem marad sok időd nyúzni az udvarlóit. *Mosolyodom el.* -Jó testvér vagy. *Cirógatom meg az arcod.* - Ha legközelebb hazamegyek, remélem már veled teszem. Tudom, hogy találkoztál már a családommal, de... mégis csak bemutatnálak hivatalosan is.

szela00Dátum: Kedd, 2022.06.21, 18:13 | Üzenet # 266
Yaoista
- Ezt megtudom érteni.*Ki ne élvezné ezt.* - Szerintem annál jobban is örülsz.*Kuncogok.* - Szexterén igen csak tapasztalt vagyok, de sok mindent nem tapasztaltam meg még.*Persze ezt magamnak köszönhetem, hiszen én nem voltam nyitott eddig egy kapcsolatra.* - Csak egy kicsit.*Vigyorodom el.* - Azt azért csak nem.*Nevetek veled együtt.* - Amúgy meg akkor már tudta csak ugye nem volt semmi komoly.*Tisztában vagyok vele, hogy úgymond te vezeted bele ebbe a világba.* - Maradjunk annyiban, hogy akkor még rosszabb voltam.*Kuncogok.* - Gonosz vagy.*De én is nevetek rajta.* - Nos el leszek veled foglalva, de azért rajta fogom tartani a szemem. Nem fogom hagyni, hogy holmi kanos kis suhancok csak úgy kihasználják.*Morgok.* - De már most talpraesett csajszi és ez csak fokozódni fog. Aeeront kapcsolatát meg feltudom hozni, elrettentő példának*Jegyzem meg, de komolyan gondolom.* - Az a lényeg, hogy ez még nagyon de nagyon messze van.*Nyugszom meg.* - Ezt majd mond az öcskösnek is.*Sóhajtok fel.* - Benne vagyok.*Sütöm le a tekintetem, hiszen ez megint zavarba ejtő.* - Te is hozzánk.*Pillantok rád igen csak édesen. Érzelmeimet igen csak élesen tudom váltani.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.08.29, 21:25 | Üzenet # 267
Yaoista
- Örülök, hogy én lehet a szerencsés, akivel átéled ezeket is. *Mosolyodom el. Tényleg boldog voltam egy kicsit miatta.* - Pont, amennyire kell. *Vigyorgok én is.* - Az azért jó, bár biztos meglepődött. *Nevetek fel.* - Csak egy kicsit vagyok az. *Kuncogok halkan.* - Ebben biztos voltam. *Tetszett, hogy mennyire véded őket.* - Végülis a ti húgotok. *Tökös kis csaj lesz, ebben biztos voltam.* - Még a végén tündérmese lesz, akkor mit csinálsz? *Piszkálódok, de csak mert édesen reagálsz.* - Ez igaz. Még odébb van. *Cirógatom meg az arcod.* - Tudja ő, hidd el. *Ahogy lesütöd a tekinteted, elkuncogtam magam. Kicsit helyezkedtem és beültem mögétek, úgy öleltelek.* - Így jobb. *Puszilom meg a buksid.* - Örülnék. *Suttogom füledbe.* - Le lesznek döbbenve. *Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.09.12, 19:51 | Üzenet # 268
Yaoista
- Akkor ismét mindenki örül.*Mosolyodom el én is.* - Értek a meglepetésekhez.*Az más kérdés, hogy nem mindig jók a meglepetéseim.* - Igaz, na meg én vagyok a gonoszabb.*Nevetek fel.* - Az biztos.*Mosolyodom el büszkén.* - Milyen kis vicces vagy.*Nyújtok nyelvet.* - De tudod mit, legyen így. Nagyon is örülnék, ha minden jól alakulna. Utálom, ha nincs igazam, de velük kapcsolatban legyen így.*Nem zavarna.* - Oké, bár megértem, hogyha most nincs így.*Sóhajtok fel. Örülök, hogy mögém ülsz, rögtön neked is dőlök.* - Sokkal.*Kezdem el cirógatni az egyik kezemmel a karodat, a másikkal továbbra is a kutyuskád simogatom.* - Az biztos, de örülni fognak és gondolj bele nem kell lefutni a szokásos köröket. Alapból már azon le lesznek döbbenve, hogy végre van kapcsolatom, aztán persze rajtad is, de minden rendben lesz.*Helyükben azért elsőre én is sokkolodnék.* - Jobban tartok a te családodtól. Ugye találkoztam már velük és beszéltünk is, de lehet annyira nem lesznek boldogok a munkám miatt.*Gondolkodom el.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.10.08, 23:54 | Üzenet # 269
Yaoista
- Nem tudom, hogy kinek lesz igaza... de azt tudom, hogy Aaeron sosem volt ilyen. *Mondom picit komolyabban.* - Ez tetszik. *Jól esett, ahogy cirógatsz.* - Szerintem is rendben lesz. *Értek veled egyet.* - Valóban egyszerűbb, hogy nem kell köröket futni. *Igazából picit paráztam, de minden rendben lesz.* - Édesem... *Mosolyodom el.* - A munkád nem fog senkit zavarni, maximum aggódnak majd érted. *Puszillak meg.* - A családodért aggódsz, nem? *Kérdezek vissza. Biztos voltam benne, hogy ettől zavarba jössz.* - Igazából kíváncsi leszek a szüleim arcára majd. *Kuncogok halkan.* - A legjobb benne, hogy már a szülők is ismerik egymást... ott micsoda kibeszélés lesz. *Csókollak meg lágyan, majd megsimogatom én is a kiskuytám.* - Remélem sok ilyen esténk lesz még. *Mondom halkan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 14:51 | Üzenet # 270
Yaoista
- Én se, csak tényleg nem fogom fel, hogy miért pont ő.*Sóhajtok fel.* - Ahogyan mondod bár ugye neked alapból könnyű dolgod lenne, hiszen téged csak kedvelni lehet.*Én továbbra is így gondolom.* - Akkor jó.*Azért ez megnyugtató.* - Bár az aggódás ugye természetes és a munkám miatt nálam ez fokozódik.*De ezen nem lehet változtatni.* - Nekem is a családom egyben büszke, de ugye féltenek is. Nyilván Aaeron döntésének jobban örülnek, de nekik a legfontosabb, hogy olyat csináljunk, amit szeretünk még ha az veszéllyel is jár. Mondjuk a mai napig szívják a véremet, hogy a huligánból mi is lett.*Nevetek fe.* - Persze, hogy aggódom és mindenkiért aki fontos nekem.*Felelem.* - Én is, na meg az én családomra. Aaearon pedig egy külön eset lesz.*Az lepne meg, ha rögtön elfogadná, bár meg is értem.* - Ne is mond.*Nevetek fel és csak a csókodra hagyom abba.* - Még annál is több.*Picit elhallgatok.* - Én nem bánnám, hogy amikor csak tehetjük, akkor így legyünk.*Suttogom zavartan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.12.25, 19:16 | Üzenet # 271
Yaoista
- Hidd el, én se. *Értek veled egyet.* - Túlzol. *Csóválom meg a fejem.* - Egy kicsit igen, de tudjuk, hogy vigyázol magadra. *Puszilom meg a fejed.* - Ó, hát az külön vicces. A kis lázadó, aki a törvény szolgálja. *Nevettem el magam.* - Akkor mindenki aggódik mindenkiért. Helyes. *Nevetek fel.* - Nem lesz gond, nagy tesó. *Piszkálódok picit.* - Majd Winnie-t odaküldöm békíteni. *Kuncogok.* - Hát ennek a pofinak nem lehet ellenállni, nem igaz? *Simogatom meg a buksiját.* - Szerinted két vagy három óra lesz, mire már az esküvönk tervezik? *Nevettem el magam. Nagyon édes, ahogy zavarba jössz.* - Én sem bánnám. *Az állad alá simítok és odafordítva az arcod, adok egy nagyon lágy és hosszú csókot.* - Sőt, szeretném is. *Suttogom ajkaidra és adok még egy csókot.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 16:25 | Üzenet # 272
Yaoista
- Ebben úgyse fogunk egyetérteni.*Kuncogok.* - Ez így van, az más hogy amúgy munkán kívül nem a higgadtságomról vagyok híres.*Nevetek fel.* - Szolga, mi?*Nem tetszik ez a kifejezés, de igazad van.* - Elhitetted, hogy annyira nem örülök a sok szabálynak és igazából nem is mindent tartok be. Mondjuk úgy hogy már párszor kaptam a fejemre és megérdemelném, hogy elvegyék a jelvényem, csak túl jó vagyok.*Ezzel vissza is tudok élni.* - Azért az a lázadás megmaradt.*Vigyorodom el.* - Ahogyan mondod.*Nevetek veled együtt.* - Mocsok vagy.*Nyújtok nyelvet.* - Megbeszéltük, neki nem lehet ellenállni.*Meg is simogatom.* - Nem bizony, de neked se.*Vigyorgok és még a hajadat is összeborzalom.* - Bocsi nem bírtam kihagyni.*Csókollak meg.* - Hmm attól függ hogy lesz e alkohol.*Nevetek és ez a zavaromon is segít.* - Akkor jó..*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Akkor ezt meg is beszéltük.*Harapok az ajkaidra és igen csak hosszasan falom az ajkaid.* - Tényleg örülök, hogy felkerestelek.*Dőlök neked.* - Nem is hiányzik hogy idegenekkel feküdjek össze.

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 15:34 | Üzenet # 273
Yaoista
- Az nem baj. Én kettőnk helyett is elég higgadt vagyok. *Mosolyodom el.* - Szóval túl jó, mi? *Nevettem el magam.* - Rossz fiú. *Puszillak meg.* - Nem vagyok az... csak kicsit. *Kuncogok.* - Neki nem. *Látszik, hogy szerelmes vagyok a kutyámba. Elnevettem magam, ahogy összeborzolsz.* - Gonosz. *Nevettem el magam de persze viszonzom a csókod.* - Jogos. *Nevetek veled, de persze látom, hogy attól zavarban vagy.* - Meg. *Értek veled egyet és nagyon tetszenek ezek a csókok.* - Hát még én. *Mosolyodom el lágyan és teljesen magamhoz ölellek.* - Ennek örülök... *Azért megnyugtató. Tudom, hogy őszinte vagy, de azért aggódtam picit.* - Remélem ez így is marad. *Fogom meg a kezed és kicsit játszani kezdek vele.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 16:23 | Üzenet # 274
Yaoista
- Ez a szerencsém.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Pontosan.*Vigyorgok.* - Tudod hogy a szerénység nem az erősségem, na meg ez a igazság.*Jelentem ki.* - Vagy annál jobban.*Vigyorgok. Nem mondok semmit csak megcirógatom az arcodat, annyira édes vagy.*  - Az bizony.*Erre még büszke is vagyok.* - Így fog maradni.*Szorítom meg a kezedet.* - Tartasz ettől hogy nem leszel elég?*Kérdezlek komolyabban.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 23:58 | Üzenet # 275
Yaoista
- Bizony ez. *Értek veled egyet.* - Az igaz, de nem baj. Te így vagy aranyos. *Puszillak meg.* - Akkor jó. *Nyugszom meg, főleg, ahogy megszorítod a kezem.* - Egy kicsit. *Ismerem be és elhallgatok.* - Én mindig is inkább egy embert priorizáltam és tudom, hogy te különleges vagy és nem azért nem volt senkid, mert a kalandokat élvezted, hanem mert nem találtál megfelelő embert... De ettől függetlenül, azért izgulok picit. *Mosolyodom el és adok egy lágy csókot.* - Bár őszintén, szerintem mindent megadok. *Vigyorgok.*

Keresés: