2025.07.20, Vasárnap, 01:35
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Családban marad
szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor öcsike összehozza az embereket.

szela00Dátum: Kedd, 2023.02.14, 21:17 | Üzenet # 276
Yaoista
- Szerintem ezt rajtad kívül senki nem tartja aranyosnak.*Nevetek fel.* - Nem lep meg.*Magamra se veszem, sőt meg is értelek. Figyelmesen hallgatlak és nem szólok közbe. A csókodat viszonzom, majd én is elvigyorodom.* - Tetszik ez a önbizalom és így is van.*Cirógatom meg az arcodat.* - Viszont komolyra véve a szót. Igaz hogy van jó pár rossz tulajdonságom és bár nem jártam senkivel, de hűséges típus vagyok. Ahogyan mondtad nem találtam meg a megfelelő embert, bár igaz nem is kerestem, de a lényeg hogy nálad jobbat biztosan nem találnék és nem is akarok.*Te kellettél.* - Attól jobban kell tartanod, hogy bekattanok, de mástól nem.*Mondom komolyabban.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.03.04, 20:28 | Üzenet # 277
Yaoista
- Az bőven elég, ha én annak tartom, nem? *Mosolyodom el. Hozzásimítom kezedhez az arcom, ahogy megcirógatsz.* - Kérdezek valamit, de ne legyél rám mérges, oké? *Puszilom meg az arcod.* - Irigykedtél az öcsédre, hogy vele voltam? *Cirógatlak közben.* - Mármint tudom, hogy sosem csináltál volna semmit, de csak elméleti szinten. Eljátszottál a "mi lenne, ha" gondolattal? *Érdekelt, hogy mióta érdekellek egy kicsit is.* - Egyébként tudom, hogy hűséges vagy. Őszintén... hamarabb rúgnál ki páros lábbal, mint hogy elhagyd a gerinced. *Kuncogok.* - Remélem azért nem fogsz. *Nevettem el magam.* - Amíg tudom, hogy biztonságban vagy, minden rendben. *Fogom meg a kezed és adok egy csókot a kézfejedre.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.03.29, 18:55 | Üzenet # 278
Yaoista
- Ahogyan mondod, na meg tudod nem sok ember véleményére adok.*Csak azoknak számít, akik fontosak számomra.* - Nem szeretem, ha így kezdődik egy mondat, de kétlem, hogy te olyat tudsz kérdezni, amitől mérges lennél.*Kuncogok, majd azért látszódik, hogy meglep a kérdésed.* - Azért te is tudsz kérdezni.*Nevetek fel.* -  Mint mondtam a testivágy meg volt, de el is hessegettem.*Kicsit elhallgatok.* - Nem tudom hogy mi a pontos megfogalmazás talán tényleg kicsit irigykedtem, de ezt is elhessegetem és csak úgy tekintetem rád, mint a öcsém párja. Mondjuk azért jó hogy olyan sokat nem találkoztunk, mert akkor sokkal nehezebb lett volna.*De mivel nem így történt, ezért nem volt gond.* - A gondolat meg úgy volt meg szintén az elején, hogy veled működne egy kapcsolat, de ezt is lezártam magamban.*Felelem.* - Ilyen válaszra számítottál?*Kérdezlek.* - Te neked csak annyi volt, hogy gondban lettél volna, ha egyszerre találkozol velünk?*Kérdezem kíváncsian.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el, majd felnevetek.* - Valahogy úgy, de ez nem fog megtörténi.*Nem tudom elképzelni, hogy én valaha is szakítsak veled.* - Biztos hogy nem.*Vágom rá azonnal.* - Mondtam ha rajtam múlik, akkor nem szabadulsz tőlem.*Csókollak meg.* - Édes vagy.*Mosolyodom el. Sajnos ezt nem tudom kijelenti, hogy mindig biztonságban vagyok, de ezzel te is tisztában vagy.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.04.14, 12:36 | Üzenet # 279
Yaoista
- Helyes. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Kíváncsi vagyok. *Ki gondolta, hogy itt fogunk kikötni. Finoman cirógatlak, ahogy beszélsz és csak hallgatlak. Nem szólok közben, tényleg csak figyelek. Azért picit elmosolyodóm, mikor azt mondod, hogy lezártad magadban.* - Hasonlóra gondoltam, igen. *Puszilom meg a fejedet.* - Szerintem az mindent leír. *Nevetek fel.* - Persze a többi is fennáll. Mármint gyönyörűnek találtalak és nekem a személyiségeddel sincs gondom. *Akkor sem volt, mikor igazából próbálkoztál nálam mindenfélével. Megértettem, hogy miért véded Aaeront.* - De őszintén... ha valakivel együtt vagyok, akkor arra figyelek. *Kezdek el finoman játszani a kezeddel.* - Persze nem vagyok vak, de nem gondolok másra úgy, mint lehetséges partner. *Kicsit elhallgatok, majd adok egy puszit a kezedre.* - Nálad azért lehet volt egy pillanatnyi gondolat. *Mosolyodom el, majd finoman megcsókollak.* - Én megfogok tenni minden érte. *Mosolyodom el. Elnevettem magam, ahogy rávágtad, hogy biztos, hogy nem.* - Helyes. *Viszonozom a csókod. Tudtam, hogy nem tudod mondani nekem, hogy persze minden oké, de ez nem is volt baj.* - Lehet holnap is lelépek... *Jobban élveztem volna így veled egy estét.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.15, 20:31 | Üzenet # 280
Yaoista
- Szerintem is.*Nevetek veled együtt.* - Szóval az elejétől kezdve nem volt? Különben te is belated, hogy veled visszafogott voltam vagy inkább mondjuk úgy hogy hamar visszavettem?*Kérdezlek továbbra is nevetve.* - Azért durva lett volna, ha rám gondolsz.*Mondom kicsit komolyabban.* - De csak kicsit volt és ahogyan nálam is úgy nálad is elmúlt és jó mélyen elzártad magadba.*Mindkettőnk részéről így volt a helyes.* - Azért van egy kicsi bűntudatom.*Jegyzem meg a csók után.* - De ez mint mondtam nem fog kihatni ránk.*Teszem hozzá.*- Igen tudom, ahogyan én is.*Cirógatom meg a pofidat.* - Jó ötlet, remélem nekem se lesz dolgom.*Csókollak meg.* - És szerintem mindenki más is támogatja a tervünket.*Nevetek fel.* - Főleg nálam, mert senki se basztatok.*Vigyorgok.* - Úgy szoktam élvezni, főleg az újakat szívatni.*Vigyorgok tovább.* - Az a legviccesebb, hogy ugye nem ezt nézik ki belőlem elsőre és azt se hogy simán a földhöz vágom őket.*Igen csak jó vagyok a harcművészetben is.* - Amikor meg elemezni kezdem őket az még jobb. Basszus még csak meg se kell magam erőltetni.

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.22, 23:07 | Üzenet # 281
Yaoista
- Az elejétől kezdve nem volt. *Mosolyodom el.* - Hamar beláttad, hogy nem vagyok a sátán. *Nevettem el magam.* - Szerintem is, de ezt nagy általánosságban gondoltam. *Puszilom meg a fejed.* - Igen. *Erősítem meg.* - Bár... ahogy a helyzet is mutatja, utána azért eszembe jutottál. *Mosolyodom el. A bűntudatra picit elhallgatok.* - Őszintén, szerintem... ha úgymond "megkaptuk az engedélyt", már nincs okod bűntudatra, nem? Ezért... ugyan aggódok kicsit, de mégsem. Nem tudom jobban elmondani. *Csókollak meg lágyan.* - Mi lenne, ha bejönnél? Innánk egy italt, majd vagy átjövök vagy átjössz. *Kicsit el is nyújtom csókod.* - Valószínű. *Nevetek fel.* - Legalább végre nem fogják rágni a fülünk. *Kuncogok kicsit.* - Kis mocsok vagy. *Nevettem el magam.* - Egy angyalbőrbe bújt démon vagy. *Kuncogok.* - Bár tudom, hogy félig azért csinálod, hogy kiszűrd azokat, akik nem alkalmasak, igaz? *Kérdezem.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.04.25, 21:41 | Üzenet # 282
Yaoista
- Ritka.*Nevetek fel.* - Ugyan azt sose gondoltam, mert az én vagyok.*Nevetek továbbra is.* - Ahogyan nekem is.*Mosolyodom el én is.* - Valahogy úgy, de neked nincs?*Oké nekem a testvérem, de neked mégis csak az exed.* - Szerintem ennél jobban nem is mondhattad volna.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Meg is beszéltük, úgyis jól éreztem magam múltkor is.*Biztos hogy sokszor befogok menni hozzád.* - Akkor legyünk most nálad mit szólsz? De amúgy nekem mindegy.*Teszem hozzám, az a fő hogy veled legyek.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Köszönöm szépen.*Vigyorodom el.* - Én az angyalt se tenném hozzá.*Nevetek fel.* - Ez így van, amúgy meg egy kis szórakozás kijár nekem.*Na meg ilyen alapból a természetem.* - Viszont komolyra véve a szót tényleg azért is csinálom, hogy kiszűrjem a nem alkalmasokat. Nem könnyű bejutni hozzánk és utána is keményen megy a szűrés. Vannak akik maguktól adják fel vagy mi küldjük el őket. Nem mindenkinek való ez a szakma, amivel nincs is baj. Volt akiket én is sajnáltam, hogy el kell küldeni de ez nem játék.*Mondom komolyabban.* - De annál jobb érzés, amikor sikeresen végeznek.*Mosolyodom el picit.* - De attól még fárasztóak tudnak lenni.*Teszem hozzá.* - Szóval megérdemlem, hogy kicsit szórakozzak velük.*Vigyorodom el.* - Arról nem is beszélve, amikor a nyakamba varrják a frissen végzetteket, komolyan ki tudnak készíteni. Egy perc nyugtom sincs tőlük.*Szenvedek.* - Hülye főnök tuti hogy ezzel szívat is, na meg sok parpírmunkával. Az is úgy fel tud húzni.*Morgolodom.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.05.09, 21:30 | Üzenet # 283
Yaoista
- Nem bűntudatom van. *Szögezem le.* - Ez furán hangozni, de inkább aggódok, hogy Aaeron azt fogja hinni, miattad szakítottunk? Vagy hogy is fogalmazzam meg. Nem akarom, hogy azt higgye, nem vettem őt komolyan. Nem akarom megbántani. *Magyarázom el.* - Örülök. Szerintem a többiek is kedvelnek. *Utalok az alkalmazottaimra.* - Megbeszéltük. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Pedig a külsőd angyali. Nem mondom, hogy nem Lucifer. *Nevetek fel.* - Rossz vagy. *Csóválom meg a fejem mosolyogva.* - Tudom, hogy komolyan veszed és sose sodornál senkit veszélybe. *Cirógatom meg az arcodat.* - Abban biztos voltam. Téged ismerve kis tyúkanyó vagy. *Nevettem el magam.* - Ó te szegény... vagy várj... most komolyan kell sajnáljalak valami miatt, amit élvezel? *Kérdezem felhúzott szemöldökkel. Elnevettem magam a papírmunkán.* - Nekem is az a nemezisem. *Ismerem be.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.05.11, 21:41 | Üzenet # 284
Yaoista
- Így már értelek. Őszintén ez elsőre nekem is eszembe jutott, de ezen hamar túlléptem és meglepő hogy te erre gondolsz.*Kuncogom el magam, ezt nem hagyhattam ki.* - Abban biztos vagyok hogy elsőre kiakad ránk, de szerintem ez egy normális reakció vagyis nálam ez lenne.*Pontosítok nem akarok a nevedben beszélni.* - Ahogyan mondtad elmúlt a szerelem és ezzel én is mindig tisztában voltam, annak ellenére hogy bepróbálkoztam.*Nevetek fel.* - De ha ez nem lett volna, akkor mi se lennék itt, szóval ilyen szinten tényleg örülök ennek a baromnak.*Attól még persze utálom.* -  Különben nem akarok húzni sokáig a dolgokat, csak még egy pici időt kérek. Először meg kell beszélnünk a múltkori szitut és utána jönnék mi.*Alapból nem lenne egyszerű, így meg főleg nem.* - Igazából egyre inkább úgy vagyok vele, hogy tudja meg minél előbb.*Minél többet vagyok veled ez csak fokozódni fog.* -  Ezt örömmel hallom és szerintem nem lesz gond és ígérem nem ijesztem el a vendégeket.*Nevetek fel.* - Lesz egy új törzshelyem.*Csókollak meg.* - Ez tetszik.*Nevetek fel én is.* - És milyen találó egy bukott angyal vagyok.*Nekem ez tényleg bók.* - Pont amennyire kell.*Vigyorodom el.* - Ez így van.*Bólintok, majd a megjegyzésed annyira nem tetszik.* - Maximum te vagy az és én biztos nem.*Morgok rád.* - Figyelsz te rám?*Vonom fel a szemöldököm.* - A szivatást élvezem, az oktatást már kevésbé.*Sóhajtok fel.* - Akkor átérzed csak téged gondolom senki se csesztet.*Nyilván más a helyzetünk.* - Amúgy egyrészről tud élvezetes lenni az oktatás, de nagyon fárasztó is. Nézd így is rengetem munkám van és amikor éppen lenne egy kis szünetem és csak elszívnék egy cigit és meginnék egy jó kávét és akkor se hagynak nyugton, az rohadtul idegesítő.*Mondok neked egy példát.* - Nézd tudom hogy tanulniuk kell és részben bóknak is veszem, hogy felnéznek rám, de akkor is sok tud lenni. Nagyon kettős érzés ez.*Azért ezt sokszor nem tudom még kezelni.* - És igen jó esik velük szórakozni, de még így is jönnek, ami azért jó pont.*Teszem hozzá.* - 

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 19:30 | Üzenet # 285
Yaoista
- Más pozícióban vagyok, mint te. *Puszillak meg.* - Szerintem is. *Abszolút normális reakció lesz.* - Nem is értem hogy jutott eszedbe. *Nevetek fel. - Nem mintha így utólag bánnám. *Simítok az állad alá és lágyan megcsókollak.* - Majd egyszer megköszönöm neki. *Nevettem el magam ismét.* - Senki nem rohan sehova. Csak a második randinkon vagyunk. *Puszilom meg a fejedet.* - Vagy a harmadik...? Az első találkánk nem tudom minek számít. *Elmélkedem hangosan.* - Ezzel egyetértek, csak ne akkor, mikor balhéztok. *Abból semmi jó nem sülne ki.* - Tudom, hogy nem fogod. Pont, hogy oda fogod őket vonzani. *Vigyorgok.* - Remélem a kedvenced. *Ki is élvezem csókod.* - Nem is baj. *Közlöm veled.* - Ha nem lennél bukott, messze élnél... így viszont itt vagy a karjaimban. *Mosolygok rád. Morgásodra eléggé meglepődtem, majd felnevetek.* - Igen, hogy ne figyelnék. *Kuncogok tovább.* - Óh, csak az állam. Meg az alkalmazottaim, de tény, hogy felettesem nincs. *Értek egyet.* - Ezért mondtam a tyúkanyót. *Mosolyodom el.* - Basztatják a kiscsibéi akkor is, mikor pihenni akar. *Magyarázom meg, mire is gondoltam.* - De tudom és tudd, hogy azért járnak hozzád, mert te vagy a legjobb és bíznak benned. *Játszok tovább a kezeiddel.* - Mert zseniális vagy édesem. *Szorítalak jobban magamhoz.* - Bármikor elmenekülnék a gonosz csibéid elől, nálam mindig lesz menedéked.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 22:47 | Üzenet # 286
Yaoista
- Jogos.*Biccentek.* - Nos ez jutott eszembe elsőre és meg kellett próbálnom, de milyen jól tettem.*Hiszen kitudja, hogy amúgy mikor találkozunk.* - Pontosan.*Suttogom az ajkaid közé.* - Majd egyszer.*Ráér csak még többet gondolna magáról.* - Szerintem a második az első amolyan felvezető volt és utána ugye beszélni is kellett a hülye a fejemmel szóval igen ez a második.*Vezetem le.* - Különben meg annyi randink lesz, hogy majd később számolni se tudjuk.*Mondom édesen.* - Miért szerinted balhé lesz? Mondtam hogy azon leszek, hogy viselkedjek.*Meglep, hogy most a balhéval jössz, amikor eddig te nyugodtattál.* - Ezzel még vitatkozni se tudok.*Vigyorodom el egósan.* - Akkor úgy mondom, hogy kedvesebben koptatom le őket.*Legalább is elsőre, mert ha nem értenek a szép szóból, akkor azt maguknak köszönhetik. - Tudtam igazából, hogy csalinak akarsz.*Nevetek fel, hiszen csak viccelek.* - Szerintem ezt már most kijelenthetjük.*Hiszen ott vagy te.* - Annyira édes vagy.*Puszillak meg. Tőled még ez a duma is tetszik, pedig amúgy távol áll tőlem.* - Pedig nem úgy tűnt.*Közlöm veled.* - Jó érted mire gondoltam.*Kötözködsz itt velem.* - Megmondtam, hogy nem vagyok tyúkanyó.*Ezt nem találom viccesnek.* - A kiscsibéket vedd ki, de amúgy így van.*Bólintok.* - Igen tudom jól, de néha megérthetnék a nemet.*Mondom komolyabban.* - Ugye tudod hogy csak növeled az egomat?*Vigyorodom el és azért már éppen megköszöném, de csak nem hagyod abba.* - Egy kis türelmed kérem.*Teszem le a kiskutyád magam mellé, majd a következő pillanatban te már a padlón vagy és én rajtad. Persze figyeltem, hogy ne vágd be magad.* - Nem vagyok tyúkanyó és ők nem a csirkéim.*Közlöm veled és a kezeid lefogom a fejed felett.* - Ne felejtsd el, hogy simán letudlak nyomni.*Vigyorodom el gonoszkásan.* - Bár meg kell hagyni, hogy baromi szexin festesz alattam.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Na de visszatérve, vetted amit mondtam ugye?

szela00Dátum: Szombat, 2023.05.20, 15:42 | Üzenet # 287
Yaoista
- Akkor a második. *Mosolyodom el. Édes, ahogy végig gondoltad.* - Igaz... *Puszilom meg a fejedet.* - Csak szófordulat volt, ne hargaudj kedvesem. *Cirógatom meg az arcod.* - Úgy gondoltam, amikor már minden lenyugodott és köztetek sincs semmi féle ellentét. *Magyarázom meg, mire is gondoltam.* - Ki teszek rád egy táblát, hogy foglalt. *Morgom halkan.* - Hát, ha annak akarnálak... nem is találnék jobbat. *Jegyzem meg. Olyan gyönyörű voltál.* - Tetszik. *Vigyorgok, ahogy közlöd, hogy kijelenthetjük.* - Igen, értelek. Csak édes, ahogy morogsz. *Puszilom meg az arcodat.* - Az biztos. *Mondom a nemre. Biztos bosszantanak már egy idő után.* - Óh, azt még lehet? *Incselkedek kicsit vissza. Figyelem, hogy mire készülsz és eléggé meglepetten nyögök fel, ahogy a padlón kötök ki alattad.* - Értettem. *De éppen csak nem mosolygok.* - Ez eddig se volt titok. *Mindig is tudtam, hogy egyébként edzettebb vagy nálam és nyilván profi. Labdába se rúgok melletted.* - Te pedig felettem. *Nézek rajtad végig.* - Igen, vettem. *Megvártam még elengedtél, de még mielőtt lemásznál rólam, elkaplak és átfordulok veled, persze a kezem a fejed alá tettem, nehogy beüsd.* - Azért még szívesebben ölellek magamhoz. *Suttogom ajkaidra és hosszan csókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 21:25 | Üzenet # 288
Yaoista
- Nem haragszom tudod jól.*Mosolyodom el kissé zavartan, még nem szoktam meg ezt a kedves megszólítást.* - Jogos és remélem ez is elfog jönni, nagyon hamar. Nem szeretek vele rosszban lenni, sőt még ilyen durva vitánk nem is volt.*Ami elégé bánt.* - Tudod mit még miattad fel is venném, mert jobb megoldás, mint az hogy én kinyitom a nagy számat.*Nevetek fel.* - Bár lehet rád is kéne.*Jegyzem meg.* - Túlságosan jó pasik vagyunk.*Vigyorodom el.* - Nos ez igaz, de szerintem te is igen csak jó csali vagy. Tuti napi szinten bepróbálkoznak nálad. Őszintén mondtál már igent vendégnek?*Kérdezem kíváncsian.* - Megértem.*Vigyorgok én is.* - Na szép vagy.*Morgok tovább édesen.* - Nem ér ilyenkor puszilgatni.*Közlöm veled édesen.* - Engem is meglep, de neked sikerül.*Nevetek fel.* - Helyes.*Örülök hogy érted.* - Megértelek.*Vigyorodom el ismét.* - Akkor ezt meg is beszéltük.*Zárom le a témát. Meglep, hogy alattad kötöm ki, majd csak elmosolyodom.* - És ez ha feletted vagyok nem ment volna?*Suttogom az ajkaid közé.* - Akkor is tudtál volna ölelni.*De persze magamhoz ölellek és most én csókollak meg.* - Különben nem zavar? Vagyis ne értsél félre, mert biztos vagyok benne, hogy bárkivel voltál azt egyenlő félként kezelted, de nálam mégis más a helyzet.*Remélem érted mire is gondolok.* - Előre is bocsánatot kérek, ha lesz olyan helyzet, hogy úgymond meg kell védened, azt nem fogom engedni vagyis esélyed se lesz rá. Nem ellened fog szólni, de ahogyan neked úgy nekem is reflexből jönni.*Ami nekem gyorsabb.* - Leginkább azért kérek bocsánatot, mert lehet hogy nem a legjobban fogom kezelni. Én csak nem vagyok ehhez hozzá szokva.*Persze a munka a más, ha éppen úgy alakul.* - Mondjuk a legjobb, ha nem lesz ilyen helyzet.*Nem kell a felesleges balhé.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.05.31, 18:44 | Üzenet # 289
Yaoista
- Hamar békültök. *Mosolyodom el. Én nem aggódtam miattatok.* -Édes vagy. *Nevettem el magam veled.* - Majd azért később találok jobbat, mint egy tábla. *Fogom meg a kezed és adok egy puszit a gyűrűs ujjadra. Nem ma vagy holnap, de ha sokáig együtt leszünk, biztos, hogy fogsz kapni egy gyűrűt. Nem is kérdés.* - Rám? Miért? *Kérdezem kíváncsian.* - Bizony. *Nevetek fel megint.* - Nem mondom, hogy sose kaptam még ajánlatot. *Volt, hogy bepróbálkoztak.* - Úgy nem, hogy dolgoztam. Volt, hogy már csak lazítottam a vendégtérben egy itallal, de megvallom őszintén... a vendégeimmel nem igazán szoktam kezdeni. *Abból csak balhé lenne.* - Dehogynem ér. *Kuncogok és adok még egy puszit. Én sem folytatom a tyúkanyós dolgot. Annyira szép a mosolyog.* - Nem így. *Suttogom válaszul.* - Így közelebb vagy. *Mondom lágyan, főleg, ahogy magadhoz ölelsz te is és megcsókolsz.* - Nem, nem zavar... inkább abban reménykedem, hogy az, aki neked beszól, megtudom tőled védeni. *Kuncogok halkan, majd adtam még egy csókot.* - Viszont remélem téged nem fog bosszantani, ha mégis úgy alakul, hogy megvédelek. Tudom, hogy nem szorulsz rá, de vigyázni akarok rád. *Csókollak homlokon.* - Tudom és nem baj. *Mosolygok rád, annyira édes, ahogy magyarázkodsz.* - Igaz, az ilyen szitukat amúgy is jobban szeretem... *Harapok finoman a nyakadba, majd újra megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.06.02, 20:11 | Üzenet # 290
Yaoista
- Nagyon remélem, ennyire durva vitánk még sose volt, mint már említettem és remélem nem is lesz.*De sajnos ebben nem vagyok biztos, köszönhetően annak a parasztnak. Az édesre már nem is reagálok.* - Rendben van.*Nevetek fel, ami abba is marad a tettedre és most aztán tényleg zavarba vagyok. Hirtelen nem is tudok válaszolni a kérdésedre kell pár perc, de inkább nem mondok semmit, hiszen nem tudok mit, bár biztos vagyok benne, hogy nem fogod annyiban hagyni.* - Ez most komolyan kérdezned kell?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Tömörön, röviden azért mert rohadt jó pasi vagy.*Minden szempontból.* - Most ezt nem mondod komolyan, hogy munka közben nem kaptál ajánlatot? Hát kik járnak hozzád? Nekem az lenne az első, hogy meghívnálak egy italra és ha visszautasítod, mert dolgozol, akkor megvárnám hogy végezzél. Biztos hogy egy nemleges választ nem fogadtam volna el és én biztos hogy kivétel lettem volna.*Egosan hangzik, de ismerem magamat, ha valakit akarok, azt meg is kapom.* - Különben megértelek, de nekem nem menne.*Nevetek fel.* - Sőt én csapnék le rájuk.*Vigyorodom el.* - Mocsok vagy.*De még ez is jól áll neked.* - Mondom én hogy te vagy az édes.*Még enyhén fejezem ki magam.* - Különben visszatérve az előző kérdésedre, bár tudom van önbizalmad, de szerintem nem vagy vele tisztában, hogy mennyire is különleges vagy.*Mosolyodom el.* - Azt nem kétlem, de én gyorsabb leszek.*Mondom a csók után.* - Mint mondtam ezt nem tudom megígérni.*Sőt arra van nagyobb esély, hogy morogni fogok.* - Tudom édesem és hidd el vigyázol rám, hiszen most Aaeronnál is ezt teszed. Mondjuk úgy hogy ebben a formában te vagy a józan eszem és szerintem ez elég nagy védelem.*Nekem az volt.* - Ahogyan én is.*Nyögök fel picit a nyakamra, majd a csókodat hosszasan viszonzom. A csók után finoman letollak magamról, majd visszaülök a kanapére. Gyújtok magunknak egy - egy cigit és a sörömbe is beleiszok.* - Ne értsél félre, mert szerencsére nincsen rossz élményem, de ugye már sokszor meg kellett magam védenem. Ez köszönhető annak hogy sokan betaláltak, na meg a kedves természetemnek is.*Nevetek fel.* - A nagy számnak köszönhetem leginkább.*Bár ezzel biztos nem leplek meg.* - És ha azokat bántották, akik fontosak nekem, akkor még durvább volt a helyzet. Nem tudom megszámolni, hogy a szüleim hányszor voltak az igazgatóknál, mert ezt már oviban elkezdtem.*Kuncogok.* - Nem mondom, hogy mindig egyetértettek velem, de amikor jogos volt, akkor kiálltak értem. Idővel megtanulták, hogy velem nem érdemes kötekedni és azokkal se, akik körülöttem vannak és ez most is igaz. Komolyan csoda, hogy soha nem csaptak ki. Biztos közrejátszott, hogy amúgy mindenben jól teljesítettem és nem egy versenyt megnyertem. Mondhatni az is volt a büntetés, hogy olyanokra is el kellett mennem, amikre nem akartam.*De ez volt a legkevesebb.* - Mégis szinte az összes tanár kedvelt, nos akik meg nem, hát amikor ott is kinyitottam a szám, akkor azért kaptam felfüggesztést, na meg a balhék miatt is.*De még most se bánom.* - Hmm volt egy pár szobafogásom is.*Kuncogom.* - Sose bántam meg ezeket, bár tény hogy a felvételinél nem mutattok a legjobban és azért tartottak is tőle a többiek, hogy nem vesznek fel, de én tudtam, hogy sikerülni fog. Egyetemre azért nagyából lenyugodtam, bár az se volt zökkenőmentes és most is meg vannak a balhéim, de mint mondtam az a szerencsém, hogy elég penge vagyok és ezzel csúnyán vissza is tudok élni.*De ezt sose tagadtam.* - Én is nagyon jól tudom, ha nem lenne eszem és úgy alapból a képességeim, csak egy bűnöző lennék.*Ezzel nagyon is tisztában vagyok.* - Van még mit fejleszteni a személyiségemen, de azt is tudom, hogy sose leszek olyan, aki kussolni fog. Tudom ezek után hihetetlen, hogy a szakmámban annyira nem vagyok forró fejű, de azt is hozzárakom ha lenne olyan eset, akkor pont nem érdekelne, hogy kirúgnak. Igaz öntelt és beképzelt vagyok, de mindig azok lesznek az elsők, akik a szívemhez közen állnak.*Elmosolyodva rád pillantok.* - Ahogyan te, én is vigyázni akarok rád is fogok is.*Simítok az arcodra.* - És ez csak fokozódni fog idővel.*Nem kérdés, hogy te vagy az a személy, akibe bele tudnék szeretni, ha együtt maradunk, ami remélem így is fog történni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.05, 21:22 | Üzenet # 291
Yaoista
- Igazából... ez sem egészen a ti vitátok és nem hiszem, hogy lesz. *Próbállak nyugtatni.* - Meg egyébként is, majd én ott leszek villámhárítónak. *Biztosítalak róla. Azért én sokkal, de sokkal nyugodtabb vagyok,, mint te bármikor. Elmosolyodom reakciódra, nagyon édes volt, ahogy zavarba jössz és nem tudsz rá mit mondani.* - Mekkora az ujjad? *Kérdezem mellékesen és finoman játszani kezdek a kezeddel, kifejezetten a gyűrűs ujjaddal.* - Igen. *Mondom komolyan, majd elnevettem magam.* - Hű, köszönöm édesem. *Mosolyodom el.* - De kaptam már természetesen, de nem fogadtam el. Mint mondtam, vendéggel nem randizok. *Nem mintha ez számítana még.* - Te mindenben kivétel vagy. *Csókollak meg finoman.* - Árt az üzletnek és nem akarok cicaharcot a bárban. *Azért tisztában voltam vele, hogy jó pasi vagyok.* - Csak egy kicsit. *Vigyorodom el a mocsokra.* - Nem bánom, ha annak tartasz. *Bár fogalmad sincs róla, milyen édes arcot tudsz vágni.* - Őszintén, nem tudom, hogy miért gondolod, hogy ennyire különleges vagyok, de egy kicsit se bánom, amíg veled lehetek. *Mosolyodom el.* - Igazából egész édes, ahogy morogsz, szóval... *Kuncogok halkan és adok még egy csókot.* - Örülök, hogy vigyázhatok rád. *Tudtam, hogy nagy szó, hogy egyáltalán engeded. Hagytalak szabadulni, de én csak felültem a földön és onnan figyeltelek.* - Köszi. *Fogadom el a cigit. A kanapén könyökölve hallgatlak és én is beleiszok a sörömbe. Figyelmesen és mosolyogva hallgatlak. Biztos voltam benne, hogy senkinek nem mesélsz így magadról ennyit.* - Sejtettem, hogy sose voltál egy angyalka. *Kuncogok halkan. Csak még különlegesebbnek éreztem magam, hogy ezt mind megosztod velem.* - Tudod, pont azért tetszel ennyire, mert ismered magad. *Kinyújtom a kezem és finoman az arcodra simítok.* - Azt mondod nem tudom, milyen különleges vagyok... neked fogalmad sincs, hogy milyen szép lelked van. *Lehet vannak rossz tulajdonságaid, ahogy mindenkinek, de olyan értékekkel bírtál, amivel nagyon kevesen.* - Tudom. *Csókolok a tenyeredbe.* - Mindent meg fogok tenni azért, hogy én legyek az első szerelmed. *Közlöm veled egy csibész mosollyal.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.06.06, 21:08 | Üzenet # 292
Yaoista
- Miért ne lenne a miénk?*Nem egészen értelek.* - De legyen igazad.*Ebben az esetben igen csak örülnék neki.* - Ez igaz.*Tényleg azt akarom, hogy Aaeron minél hamarabb megtudjon minket.* - Mégis milyen hülye kérdés ez? Honnét tudjam.*Morgok zavartan és a gyűrűs ujjam be is húzom, hogy ne játszál vele, még ha ezzel még jobban el is árulom magamat..* - Ugyan ezt csak magadnak, na meg a szüleidnek a jó gének miatt.*Nevetek fel.* - Jó persze értelek.*Attól még nekem nem menne.* - Ezzel nem tudok vitatkozni.*Mondom a csók után, bár valószínű ezt másképpen értelmezzük.* - Mint mondtam jogos, de nekem nem menne.*Mások vagyunk.* - Inkább nagyon.*Javítalak ki.* - Tényleg?*Kérdezem meglepve.* - Igazából nem is tudom megmagyarázni, de ez a fontos, ahogyan én se bánom.*Még finoman fejezem ki magamat.* - Hidd el, hogy van olyan morgás amit nem találnál annak.*Viszont én ezt komolyabban mondom.* - Én is.*Ilyen szinten mindenképpen.* - És még enyhén fejezed ki magad.*Nevetek fel.* - Azt mondod?*Mosolyodom el és az arcom a kezedbe simítom.* - Látod ebben egyetértünk, pedig tudod hogy elég nagy egom van, de ezzel én se vagyok tisztában.*Látszik hogy jól esik, hogy így vélekedsz.* - Nem mondták még neked, hogy nem kell mindent ki mondanod?*Szorítom össze finoman a szádat.* - Én ehhez nem vagyok hozzászokva.*Ez a fordított a helyzet nagyon ijesztő, de egyben nagyon kellemes érzés.* - Ahogyan te nem tudod, hogy miért gondollak ennyire különlegesnek úgy én sem értem, hogy mit látsz bennem és miért is akarsz ennyire, de annál jobban örülök neki.*Mosolyodom el lágyabban, majd megcsókollak.* 

szela00Dátum: Szombat, 2023.06.10, 22:34 | Üzenet # 293
Yaoista
- Azért, mert ez inkább közted és a prof között van. *Legalábbis úgy tűnik.* - Aaeron szerintem mindkettőtökre mérges volt, nem? *Kérdezek rá egyenesen.* - Szerintem kicsit se hülye. Elég fontos későbbre. *Mosolyodom el. Annyira édes volt, ahogy zavarban vagy, főleg, ahogy még el is húzod. Halkan kuncogtam, majd csak összefontam ujjainkat.* - Igaz. *Nevetek veled.* - Nem is kell. Ha te akarsz felszedni, arra igent mondok. *Vigyorgok és a nyakadba csókolok.* - Tényleg. *Nem tudtam, hogy miért gondolod, amit, de boldog vagyok, hogy így látod.* - Azt még nem kaptam és igyekezni fogok, hogy rám ne is morogj úgy. *Biztos voltam benne, hogy csúnyán is tudsz morogni.* - Bizony. *Nézek rád nagyon lágyan, főleg, ahogy simul az arcod.* - Nem. *Kuncogok, főleg, ahogy összeszorítod a szám.* - Így is tudok beszélni. *Kuncogok tovább. Megfogom a kezed és adok rá egy csókot.* - Tudom és nagyon élvezem. *Nekem ez csak öröm. Ahogy megcsókolsz, a tarkódra simítok finoman a hajadba túrva. Nem is engedlek el sokáig, szinte amíg el nem fogy a levegőnk.* - Nem is kell értenünk szerintem. *Mosolyodom el és finoman végig simítok ajkaidon.* - Akkor a legőszintébb, ha nem tudod elmagyarázni.

szela00Dátum: Kedd, 2023.06.13, 19:24 | Üzenet # 294
Yaoista
- Ohh ez igaz, de ha ő nem lenne, akkor a feszültség se lenne.*De igaz minden miatta van.* - Ez így van. Először őt zavarta haza, aztán engem.*Teljesen igaza volt.* - Bármennyire is édes a tesóm, azért ha kiakad, akkor még én is betudom fogni.*Ami azért nagy szó.* - Tényleg nem láttam még ennyire dühösnek.*Te ismered jól, hogy ez nem jellemző rá.* - Azért büszke vagyok rá, hogy ki tud állni magáért.*Mosolyodom el.* - De attól még féltem.*Teszem hozzá.* - Mondjuk ő mindig is érettebb volt nálam, még ha ő is a fiatalabb.*Nevetek fel.* - Akkor majd kideríted.*Motyogom zavartan, most erre mégis mit mondjak neked.* - Játszhatunk szerepjátékot.*Vigyorgok, azért ez a téma jobban tetszik, ettől nem vagyok zavarba.* - Nem mondom, hogy nem fog megtörténni, de ha mégis akkor se sűrűn.*Ebben biztos vagyok.* - Abban is biztos vagyok hogy te is morogni fogsz rám, sőt az lesz a jellemzőbb.*Köszönhetően a természetemnek.* - De erről kár is beszélni.*Ráérünk akkor.* - Vettem észre.*Forgatom meg a szemeimet, de persze elnevettem magamat.* - Szerintem se.*Értek egyet és egy újabb csókot kérek.* - Igazad van..*Mosolyodom el, az idilli pillanatot a kiskutyád vakkantása zavarja meg.* - Ne haragudj, hogy téged kihagyunk.*Kuncogok és visszaülve a kanapéra rögtön az ölembe pattan.* - Nagyon édes vagy.*Kezdem el simogatni, azért látszik hogy köztünk is mekkora az összhang.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.08.29, 20:14 | Üzenet # 295
Yaoista
- Akkor lenne más. Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én. *Vigyorgok kicsit pofátlanul és adok egy puszit.* - Nem lep meg. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Bárkit helyre rak, ha akar, ezért se kell féltened. *Cirógatom meg az arcod.* - Normális, hogy félted, főleg a kis komplexusoddal. *Ezt nem tudtam kihagyni.* - De én még ennyire boldognak se láttam. *Teszem hozzá. Nem kifejezetten álltam a prof oldalán, hiszen nem véletlenül hívott engem Aaeron akkor este, de úgy vagyok vele, hogy Aaeron el tudja dönteni, kivel szeretne lenni.* - Ezzel nem tudok vitatkozni. *Nevetek veled.* - Kifogom... *Fogom meg a kezed és adok egy puszit a gyűrűs ujjadra.* - Benne vagyok. *Kíváncsi vagyok, hogy mit tennél értem.* - Néha kell egy kis vita. *Puszillak meg.* - Meglátjuk. *Kuncogok halkan. Engem egészen szórakoztat a személyiséged.* - Lesz időnk kideríteni egymás rossz tulajdonságait. *Mosolyodom el. Elnevettem magam, ahogy megforgatod a szemem, nagyon édes volt. A mosolyod nagyon szép és épp folytatnám a csókolózást, mikor a kutyusom vakkant.* - Na ennyi. Máris dobva vagyok érte. *Csóválom meg a fejem. Felkelek én is és visszahelyezkedek mögéd. Magamhoz húzlak és belecsókolok a nyakadba.* - Tiszta szerelmes beléd. *Simogatom meg én is a kutyusom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.17, 19:18 | Üzenet # 296
Yaoista
- Igaz és igaz.*Vigyorgok én is, de mellette komolyan is gondolom, ahogyan már nem egyszer kifejtettem.* - Igen tudom, de attól még féltem.*Már éppen megjegyezném, hogy ezzel nincs gond, de ezzel folytatod.* - A komplexusom szerintem itt nem számít.*Legalábbis én így gondolom.* - Igen ezt már említetted és örülök is neki, de hogy pont mellette. Annyira szeretnék felhőtlenül örülni a boldogságának, de nem megy, most még nem.*Idővel majd biztosan változni fog. Továbbra se tudok mit mondani csak zavartan mosolygok.* - Na igen és lesz is.*Kuncogok.* - Meg bizony.*Bólintok.* - Ez benne a legjobb.*Mosolyodom el lágyabban.* - Bocs édes bár tökéletes vagy de ellene neked sincsen esélyed.*Nevetek fel.* - Elmondható, hogy ez kölcsönös.*Mosolygok.* - Így kényelmesebb.*Helyezkedem el az ölelésedbe.* - De gondolj bele hogy csak ő a vetélytársad és senki más.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.10.08, 19:39 | Üzenet # 297
Yaoista
- A proffal szemben nem, de amúgy igen. *Mosolyodom el.* - Tudom édesem, tudom. *Puszillak meg.* - Szerintem is ez a legjobb. *Mosolyodom el és szinte elolvadok a tiédtől.* - Tudom, a szőr és a négy láb teszi. *Nevettem fel veled együtt és adok egy csókot.* - De mint mondtam... ő vagy 10 kg és bármikor elterelem a figyelmét egy kis jutifalival. *Vigyorgok.* - Nekem is... *Boldoggá tett ez az egész helyzet.* - Ennek kifejezetten örülök. *Csókolok a nyakadba.* - Szerintem ez egy tökéletes este. *Látszik, hogy nagyon boldog vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 17:07 | Üzenet # 298
Yaoista
- Jogos, ezzel még vitatkozni se tudok.*Mosolyodom el én is.* - Röviden igen, de én még sokkal több dolgot feltudnék sorolni.*Nevetek tovább.* - Tudod nem szép dolog lenézni az ellenfeled, még a végén hoppon maradsz.*Kuncogok.* - Szerintem is, már rég éreztem magam ilyen jól vagyis ilyen értelemben még sosem.*Hiszen eddig is szeretem az életem, de veled már most minden más s ez még csak a kezdet.* - Mennyi tökéletes esténk meg napunk lesz.*Hatra fordulva megcsókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 22:51 | Üzenet # 299
Yaoista
- És miket? *Kérdezlek nevetve.* - Esetleg a szép barna szemeket vagy a nyálas puszikat? Olyat én is tudok. *Kuncogok és játékosan végignyalok az arcodon és felnevetek.* - Nem lenézem, csak ismerem. *Nevetek veled kicsit.* - Ezt örömmel hallom. *Mosolyodom el még jobban.* - Nagyon sok, ha rajtam múlik. *Suttogom az ajkaidra csókunk előtt. Kicsit el is nyújtom és adok még egy puszit az ajkaidra, miután elváltunk.* - Egyébként én is rég éreztem ezt, és őszintén... így még nem éreztem. *Más volt, mint másokkal.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.01.06, 20:49 | Üzenet # 300
Yaoista
- Lássuk csak.*De mielőtt válaszolnék, te beelezől.* - Azért a nyálas puszik nélkül el vagyok, de neki elnézem.*Nevetek fel, főleg a folytatásra.* - Édesem te inkább más helyeken nyalakodjál.*Vigyorodom el.* - Az arcon inkább neki hagyd meg, ha lehet.*Le is törlöm, persze veled együtt nevetek.* - Amúgy az egész lényét imádom és még nem is ismerem igazán, bele se gondolok, hogy mi lesz velem utána, amikor ez változni fog.*Kuncogok, persze itt leginkább rád gondolok.* - Na jó ott a pont.*Kuncogok.* - Nos ezzel ketten vagyunk.*Harapok az ajkaidra.* - Ennek meg én örülök.*Már eszembe sincsen felhozni az öcsémet.* 

Keresés: