Családban marad
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor öcsike összehozza az embereket.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.02.20, 22:00 | Üzenet # 301 |
 Yaoista
| - Igen? És hol? *Kérdezem kacéran, miközben finoman a nyakadba harapok, majd végig nyalom.* - Jó fele haladok? *Kérdezem vigyorogva.* - Kár. *Nevetek, ahogy letörlöd. Kicsit elhallgattam, de végül megkérdeztem.* - Félsz szerelmesnek lenni? *Kíváncsi voltam, hogy mit felelsz erre.* - Szerintem hárman. *Kuncogok halkan.* - Régen volt így elkényeztetve, mert sokat dolgozok... na nem mintha bent nem mindenki nonstop simogatná. Ha nem szólnék rájuk, már egy kis henger lenne. *Kuncogok és közben finoman megsimogatom a kutyusom. Szavaidra elmosolyodom. Örültem, hogy nem hozod fel az öcséd.* - Nem vagyunk egyszerű helyzetben, de szerintem megoldjuk. *A hátterünk se mindennapi, de most a munkát is ide értettem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.03.17, 21:22 | Üzenet # 302 |
 Yaoista
| - Ugyan tudod te azt.*Vigyorgok.* - Megy ez neked.*Nyögök fel kicsit.* - Egészen jó úton és majd később folytathatod is.*Vigyorodom el.* - Jajj szegény kicsi Lucas, hogy nem engedem neki.*Nevetek fel én is, amit a kérdésedre hagyok abba, szó szerint belem fagyasztod.* - Az igen, te aztán tudsz váltani.*Bár ezt már tapasztaltam.* - Ezt nem lehet megfogalmazni pontosan, hogy mit érzek. Nem mondanám hogy félek, de azt se hogy nem.*Próbálom megmagyarázni.* - De ez most hogy jutott eszedbe?*Kérdezlek kíváncsian.* - Igaz igaz.*Kuncogok veled együtt.* - Az biztos, hogy nehéz neki ellenállni, sőt szinte lehetetlen.*Értek egyet.* - Pedig én elég szigorú tudok lenni és nemet is úgy használom, mintha kötőszó lenne, de nem nála.*Nevetek fel.* - Amikor te dolgozol és éppen én nem, akkor szívesen vigyázok rá, bár az biztos, hogy nagyon fogok izgulni, pedig ez se jellemző rám.*Teszem hozzá.* - Ebben biztos vagyok.*Hátra fordulva meg is csókollak.* - Ettől nem is tartok, ha meg ugye bekattanok, itt vagy te, aki észhez térít.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2024.05.24, 22:30 | Üzenet # 303 |
 Yaoista
| - Igenis. *Nevettem el magam.* - Minimum. *Adom alád a lovat. Nem hittem, hogy így megleplek, hogy teljesen lefagysz.* - Néha megy. *Kuncogok halkan és adok egy puszit.* - Csak ahogy mondtad te is, hogy még nem éreztél ilyet, nem tudtam eldönteni. *Magyarázom kedvesen és finoman cirógatlak.* - Értelek. *Kuncogok halkan.* - Valóban lehetetlen. *Simogatom én is tovább. Elnevettem magam a kötőszó dolgon.* - Ez tetszik. *Nevetek még.* - Pedig nem kell izgulni. Nem lehet elrontani. *Annyira édes voltál.* - Nem szabadulsz tőlem. *Mosolyodom el és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.05.26, 18:25 | Üzenet # 304 |
 Yaoista
| - Hmm ez a igenis, zene füleimnek.*Nevetek fel.* - Tudod bent is imádom, de tőled a legjobb hallani.*Vigyorodom el.* - Szerintem nem csak néha.*Érzéked van hozzá.* - Értelek, de azt még megjegyezném és szerintem mondtam már, hogy ez nem rossz félelem.*Van esély rá, hogy lesznek kattanásaim, de erről is beszéltünk már.* - Nekem is.*Nevetek veled együtt.* - Azért hagyj izguljak egy kicsit. Végre valami miatt vagyis valakik miatt így érzek.*Amúgy nem jellemző rám.* - De azért köszi.*Puszillak meg.* - Nos te se tőlem.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat hosszasan viszonzom.*
|
|
| |