2025.07.20, Vasárnap, 01:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Családban marad
szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor öcsike összehozza az embereket.

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 12:14 | Üzenet # 26
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igazad van.*Így a helyes.* - Lásd be, azért ez tényleg kissé beteg lenne.*Nevetek fel.* - Mert te is munkamániás vagy.*Kuncogok.* - Igazából valld be, hogy miattam szakítottál Aaeronnal.*Persze csak viccelek.* - Megértelek és jobb is, hogy nem kerestél, mert akkor biztosan elzavarlak.*Most meg kitudja.* - Több, mint egy éve, hogy szétmentettek és utána csak véletlenül párszor futottunk össze.*Nem most volt.* - Ennyi jó van ebben a seggfejben, mert amúgy most nem ülnék itt.*Kitudja, hogy mikor találkoztunk volna.* - Találkozhatnánk sűrűbben, ha van kedved.*Mondom és nem veszem le rólam a szemeim.* - Olyan kedves és szép tekinteted van, elég volt mindig csak belenézem és sokkal jobban voltam.*Vallom be.* - Furcsa, hogy nincsen senkid.*Nálad tényleg meglepő.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.10.26, 19:23 | Üzenet # 27
Yaoista
- Csak egy kicsit. *Nevetek veled.* - Ugyan, kérlek. *Vigyorgok. Az biztos, hogy dolgozok épp eleget.* - Azért ott nem tartunk. *Kuncogok.* - Gonosz. *Mosolyodom el, bár teljesen jogos lett volna.* - Valahogy úgy. Repül az idő. *Iszok a sörömbe.* - Csak óvatosan, még lehet a végén a sógorod lesz. *Piszkállak egy kicsit.* - Ez egy nagyon jó ötlet. *Nézek rád lágyabban, én is a szemeid kémlelem.* - Nem is tudtam, hogy ilyen hatással voltam rád. *Jól esett nagyon.* - Miért furcsa? *Kíváncsi voltam, miért tartod annak.* - Nem találkoztam kellően különleges személlyel. *Persze egy-két kalandom volt, de semmi komoly.*

MioDátum: Péntek, 2017.10.27, 00:19 | Üzenet # 28
Yaoista
- A gonosz az egyik becenevem.*Kuncogok.* - Hééé ez nem vicces.*Még egy finom tockost is kapsz.* - Nekem csak jó ötleteim vannak.*Vigyorgok, de látszik, hogy örülök, hogy te is így vélekedsz.* - Most már tudod.*Cirógatom meg finoman az arcod.* - Aaeron magasra tette a lécet? Vagy utána jártál valakivel rövidebb ideig?*Bár az öcskös nem mondta.* - Helyes vagy, jó a tested, sikeres vagy a munkában, ahol nem mellesleg jól is keresel. Értelmes vagy, jól lehet veled beszélgetni. Nagy a szíved, kedves és törődő vagy és a humorod is a helyén van.*Sorolom fel.* - Neked az a hibád, hogy nincs hibád.*Nevetek fel.* - Hozzám képest te tényleg tökéletes vagy.*Nevetek fel.* - Mielőtt félreértened nem nézem le magam, csak tudom jól, hogy milyen vagyok. A külsőm igen csak megtévesztő és szöges ellentétben van a személyiségemmel.*Vigyorodom el.* - Mond mi tetszik bennem? A külsőmet leszámítva, mert ezt teljesen megértem, hogy bejön.*Tesómmal ellentétben nekem igen csak nagy egom van.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.10.27, 00:35 | Üzenet # 29
Yaoista
- Rájöhettem volna. *Nevettem el magam.* - De az, hééé. *Méltatlankodok.* - Azt majd meglátjuk. *Vigyorgok én is, azért sem adom meg neked azt az örömöt, hogy igazat adjak.* - Volt egy srác, de csak pár hónapig voltunk együtt. Nem akartam komolyan belebonyolódni. *Magyarázom meg neked, hogy miért is nem volt. Érdeklődve hallgattam, hogy milyennek is látsz és hát növelte az önbizalmam rendesen.* - Ez tetszik. *Nevetek veled.* - Senki sem az. *Mosolyodom el.* - Pont ez. *Simítok az arcodra.* - Magabiztos vagy, ismered magad. Még az is tetszik, hogy civakodsz és nagy szád van. *Kuncogok.* - De közben tudom, hogy belül nagyon jó szívű vagy. *Ezt már lágyabban mondom.* - Csak ügyesen tagadod. *Veszem el a kezem.* - Egyébként valóban gyönyörű vagy. Mikor rám nézel, úgy érzem a tekinteted a csontomig hatol és nem ereszt. *Persze korábban, amíg Aaeronnal voltam ilyenekre nem is gondoltam. Tényleg szerettem őt.*

MioDátum: Péntek, 2017.10.27, 01:08 | Üzenet # 30
Yaoista
- Valóban rá.*Nevetek veled együtt.* - Nem is ütöttem nagyot.*Azért az fájt volna.* - Igen meg.*Tetszik, hogy nem adsz nekem igazat, ez nem sokszor fordul elő.* - Értem.*Bólintok.* - Tudom, de te az én szememben mindig is az voltál.*Mosolyodom el, majd igen csak meglepődök és kissé zavarba is jövök, pedig ez aztán tényleg ritka pillanat.* - Furcsa vagy, hogy ezek tetszenek.*Általában ezeket a rossz tulajdonságaim közé sorolják.* - De még milyen ügyesen.*Vigyorgok büszkén.* - Csak azok tapasztalhatják, akik jelentenek valamit.*Te ilyen személy vagy.* - Szerintem túl sok sört ittál.*Még a tekintetem is elkapom és meghúzom az italom.* - Ez csak azért van mert nagyon kékek a szemeim.*Magyarázom, majd végül visszapillantok rád.* - Amikor bókolnak a válaszom, annyi szokott lenni, hogy tudom és ehhez hasonlók, de nálad ez másként van.*Talán azért van, mert te tényleg érdekelsz.* - Szerinted miért van ez? Különben finom érintésed van.*Jegyzem meg mellékesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.10.27, 18:14 | Üzenet # 31
Yaoista
- Attól még fájt. *Közlöm veled.* - Ez egész édes. *Mosolyodom el én is. Tetszett, hogy így zavarba jöttél.* - Nem vagyok furcsa. *Nem sűrűn láttalak így és ez nagyon tetszett.* - Akkor én jelentek valamit? *Kérdezek rá vissza.* - Ó, ugyan, nem olyan sokat még. *Kuncogok rajtad. Nagyon aranyosan viselkedsz.* - Nem, nem csak ezért. *Nem csak a csodás kék szemeid miatt éreztem így. Elmosolyodom és elgondolkozom.* - Talán azért, mert tudod, hogy én nem hízelegni akarok neked, hanem tényleg komolyan mondom, amit gondolok. *Kortyolok bele a sörömbe.* - Tisztában vagy vele, hogy milyen vagyok. *Legalábbis nagyjából már kiismertél.* - Tetszik az érintésem? *Simítok az egyik kezedre és finoman meg fogom. Az ajkaimhoz emelem és rálehelek egy csókot, majd csak kis sunyin elmosolyodom.*

MioDátum: Szombat, 2017.10.28, 12:26 | Üzenet # 32
Yaoista
*Megforgatom a szemeim és adok a válladra egy puszit.* - Most jobb? Komolyan, hogy milyen kis érzékeny vagy.*Csóválom meg a fejemet.* - De az vagy nagyon is, de jól áll.*Mosolyodom el.* - Persze, hiszen kedvellek.*Azt hittem, hogy ez nyilvánvaló.* - Akkor meg keveset ittál és még inni kell.*Kuncogok.* - Akkor miért?*Nem értem, hogy mi olyan különleges a tekintetemben.* - Ebben van valami.*Ez kissé ijesztő, de egyben jó érzés is.* - Igen tisztában vagyok vele.*Mosolyodom el.* - Igen, finom és kellemes.*Bólintok, majd a csókra zavartan köhintek egyet.* - Szóval mi a célod Lucas?*Túrok a hajadba.* - Hogy folytatódjon az este?*Nyalok végig az ajkaidon, elég volt, hogy játszom itt a szende szüzet.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.10.28, 23:49 | Üzenet # 33
Yaoista
- Sokkal. *Mosolyodom el.* - Nem vagyok érzékeny. *Közlöm veled, mert csak tettem magam.* - Akkor nincs probléma. *Kuncogok. Jó volt hallani, hogy kedvelsz, még akkor is, ha tisztában voltam vele.* - Ránk fér. *Vigyorgok.* - Nehéz megmagyarázni, de nem csak a kék szemeid az oka. *Nem tudtam, mégis hogy fogalmazzam meg. Csak hallgatlak egy kicsit, majd elnevettem magam zavarodon. Téged még viccesebb zavarba hozni, mint Aaeront volt.* - Nagyon aranyos vagy. *Mosolygok. Meglepett a hirtelen váltásod, de tetszett.* - Mi lenne, ha meginnánk a sörünket... aztán ha gondolod van egy üveg jóféle borom otthon. *Suttogom ajkaidra, szinte már súrolják az enyémek a tiéd.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 00:20 | Üzenet # 34
Yaoista
- Sehol sem?*Vigyorodom el kajánul.* - Az biztos.*Értek egyet.* - Értem.*Élvezem, hogy ilyen hatással vagyok rád.* - Ne nevessél ki.*Morgok, nem vagyok ehhez se hozzá szokva.* - Micsoda? Dehogy vagyok aranyos.*Komolyan miket beszélsz te.* - Hmm nagyon jól hangzik.*Nyalok végig az ajkaidon, de többet még nem teszek.* - Nagyon tetszik az ötlet. A sört én állom, hiszen én hívtalak el.*Na meg utána a te borodat isszuk. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni az estéből. Hamar megisszuk a maradék sörünk és fizetek is.* - Akkor menjünk.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 01:15 | Üzenet # 35
Yaoista
- Másfajta érintésre több helyen is. *Vigyorgok én is.* - Bocsánat. *Kuncogok még kicsit.* - Dehogynem. Azzal, hogy tagadod, csak még jobban igazolod. *Cirógatom meg a pofidat.* - Nekem is vannak jó ötleteim. *Tetszett nagyon ez a kacérkodás.* - Rendben. *Bólintok.* - Menjünk. *Állok föl, miután megittuk a sörünket. Mivel ittunk, egyikőnk se jött kocsival.* - Gyere, sétáljunk. Nem lakom messze. *Az úton semmi különlegesen nem kérdezek, csak elviccelődök veled.* - Fáradj be. *Nyitom ki neked az ajtót és előre engedlek. Mikor belépsz, bemegyek utánad. Hirtelen a falnak nyomlak és elmosolyodom.* - Örülök, hogy találkoztunk. *Kezdem el levenni a kabátod, majd adtam egy puszit az arcodra. Utána el is engedtelek.* - Vörös vagy fehér? *Kérdezem úgy, mintha semmit se tettem volna.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 14:16 | Üzenet # 36
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok.* - Előbb kértél bocsánatot, szóval fogd be.*Morgok tovább, de elég édesen.* - Bírom az ilyen ötleteket.*Főleg, ha egy ilyen pasi mondja, mint te.* - Rendben.*Úgyis szeretek sétálni és kellemes este volt.* - Köszönöm.*Lépek be, majd csak elvigyorodom a mozdulatodra.* - Én is, sőt egyre jobban örülök.*Segítek levenni a kabátom.* - Köszi.*Nem erre számítottam a falra felkenés után, de szeretek játszani.* - Legyen vörös az jobban illik most a hangulatomhoz.*Felelem búján.* - Körbevezetsz?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 15:58 | Üzenet # 37
Yaoista
- Akkor vörös. *Veszem is elő.* - Előbb kibontom a bort. *Mosolyodom el, tudtam, hogy kacérkodni akarsz. Vettem elő két borospoharat, kitöltöttem az italt és odaadtam egyiket.* - Egészségedre. *Koccintok veled, de mikor beleittam a szemem le se veszem rólad.* - Megmutatom a lakást. *Nem volt nagy, az a pont jó méret. Körbevezettelek szépen, láthattad, hogy szép nagy ágyam van.* - Tetszik? *Kérdezem a lakásra és közben végigmérlek a tekintetemmel.* - Szeretek itt lakni. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 16:29 | Üzenet # 38
Yaoista
- Rendben.*Mindegy a sorrend.* - Neked is.*Koccintok és én se veszem le rólad a szemem.* - Finom.*Mondom miután beleittam.* - Oké.*Követlek, le se tagadhatod, hogy a te lakásod.* - Igen, tudod ez jobb, mint az előző lakásod, sokkal jobban illik hozzád.*Azzal se volt baj, de ez az igazi.* - Megértem.*Mosolygok.* - Tetszik, amit látsz? Majd felfalsz a tekinteteddel.*Vigyorgok és kigombolom pár gombot az ingemen.* - Szép nagy ágyad van.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 16:50 | Üzenet # 39
Yaoista
- Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodom el.* - Szerintem is. *Értek veled egyet.* - Nem kifejezés. *Simítok végig az arcodon, majd a nyakadon.* - Bizony. *A derekadra is rátérek és magamhoz húzlak.* - Nem szoktam elaprózni a dolgokat. *Finoman elkezdem nyakad csókolgatni és harapdálni, de nem hagytam nyomot.* - Hm, tényleg kár ezért a csúnya foltért. *Adok egy puszit rá, majd ajkaid kezdtem kóstolgatni, míg nem egy szenvedélyes csókban forrtunk össze.* - Még finomabb, mint az előbb. *Suttogom és tovább csókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 18:04 | Üzenet # 40
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok, de azért a pici zavar ott van az arcomon.* - Ahogyan én sem.*Simulok hozzád.* - Tényleg nem aprózod el.*Nyögök fel halkan. Hajamat elsimítom teljesen és a nyakam oldalra döntöm, hogy jobban hozzám férjél.* - Kár bizony, de neki sokkal több és csúnyább foltjai lettek.*Erre igen csak büszke vagyok. Csókodat rögtön viszonozom.* - Még milyen finom lesz.*Harapok az ajkaidra. Kicsit eltollak, de csak annyira, hogy levegyem a szemüvegemet és letegyem a borokat.* - Úgysem hagysz inni.*Kuncogok most én csókollak meg.* - Hogy is volt, hogy ne rontsuk el a dolgokat?*Kérdezlek, de már a felsőd gombolom ki.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 22:38 | Üzenet # 41
Yaoista
- Meg sem lepődöm. *Hiszen egy igazi vadmacska voltál, nem egy szende cica.* - Jól hangzik. *Harapásodra morranok egyet halkan.* - Mintha bánnád. *Nézlek végig, amíg előkészülsz.* - Szerintem nem rontjuk el. *Hagytam, hogy gombolgasd az inkább.* - Inkább hagyjuk fejlődni, nem? *Kérdezem és közben megcsókollak. Mikor kigomboltál, ledobtam a felsőm. Besimítottam a tiéd alá és forró bőröd cirógattam.* - Hm, puha. *Állapítom meg. Én nem szórakoztam a gombokkal, egy laza mozdulattal lehúztam a felsőd.* - Szép... *Bár láttalak már így, azért mégse ugyan az.* - Mit szeretnél, mit tegyek veled? *Kérdezem, miközben a nadrágod övelem épp.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 23:42 | Üzenet # 42
Yaoista
- Nem értem miért mondod.*Vigyorgok.* - Talán te finomabb leszel, mint a bor.*Kuncogok.* - Miért változott meg a döntésed? Bár megértem, hiszen elég nehéz nekem ellenállni.*De ez rólad is elmondható.* - Tetszik ez a megfogalmazás.*Kuncogok. Levéve a felsődet végigmérlek.* - Még jobban nézel ki.*Állapítom meg.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolygok.* - Kösz.*Simítok is végig rajta.* - Mutasd meg, hogy működik az elméletem és elégítsél ki. Tetszik a tervem?*Én se vagyok tétlen és már a nadrágodtól szabadulok meg.* - Mond csak, mennyire hagyhatok foltokat?*Kezdem el a nyakad csókolgatni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.30, 00:09 | Üzenet # 43
Yaoista
- Ebben egészen biztos vagyok. *Mosolyodom el.* - A te hozzáállásod miatt. *Úgy vettem ki a szavaidból, hogy megfelelő partner esetében benne lennél egy kapcsolatban.* - Bár az is igaz, hogy nem is nagyon akartam ellenállni. *Vigyorgok.* - Igyekszem. *Edzettem, mikor időm engedte.* - Nagyon is. *Hagytam magam neked, nyakamra pedig morrantam egyet.* - A nyakamon kérlek ne. *Sóhajtok kellemesen.* - Ahol nem látszódik ingbe, ott nyugodtam. *Ragadom meg az állad és már jóval vadabbul csókoltalak meg.* - Én hagyhatok? *Nyalok végig nyakad vonalán. Felkaplak és az ágyamra döntelek, utána lehúzom a nadrágod.* - Nagyon buja vagy... *Nézek rajtad végig. Föléd kerülve egyik mellbimbód veszem a számba és szívogatni kezdem.*

MioDátum: Hétfő, 2017.10.30, 00:52 | Üzenet # 44
Yaoista
- Engem még meg kell győzni.*Vigyorgok húzva az agyadat.* - Miért milyen a hozzáállásom?*Nem értem, hogy mire gondolsz.* - Ez kölcsönös.*Különben nem lennék itt.* - Rendben van.*Bólintok, a vad csókodba bele is nyögök.*  - Neked meg van engedve, úgyse mer senki se megjegyzést tenni.*Ők járnának rosszabbul.* - Hmm micsoda hevesség.*Már most élvezem, pedig még szinte semmit se csináltunk.* - Ohh de még milyen buja és perverz.*Nyögök fel, nem fogom vissza a hangomat.* - Nem kell magad visszafogni.*Túrok a hajadba.* 

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.11.02, 01:00 | Üzenet # 45
Yaoista
- Megfoglak. *Vigyorgok.* - Kihívó. *Nevettem el magam.* - Akkor lehet élek a lehetőséggel. *Mosolyodom el.* - Nemsoká megtudom. *Nézek rajtad végig, szinte felfallak a tekintetemmel.* - Ez a hang, nagyon beindít. *Szavaidra kaptál egy újabb csókot.* - Hidd el, nem fogom magam vissza. *Simítok végig a felsőtesteden. Visszatérek nyakadra és erősen megszívom.* - Ez jó lesz, már most tudom. *Csókolom végig a tested az alsódig, majd azon keresztül végignyalok farkadon.* - Már keményedik, pedig alig értem hozzád. *Kuncogok.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.11.02, 02:18 | Üzenet # 46
Yaoista
- Bírom, ha egy pasi magabiztos.*Számomra az igen szexi tud lenni.* - Sose mondták még rám.*Legyintek nevetve.* - Reméltem is, hogy kihasználod.*Ha már megengedtem és szeretem is, ha a nyakam kényeztetik.* - Meg bizony, ahogyan én is.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Csak rajtad áll, hogy mennyire kéjes hangokat fogok adni.*Van egy olyan érzésem, hogy olyan hangokat fogsz előcsalni, ami másoknak nem sikerült.* - Tényleg nagyon jól csókolsz.*Vissza is húzlak még egyre.* - Helyes.*Kuncogok, ami egy hangosabb nyögésbe megy át.* - Eddig tetszik.*Érted a dolgod.* - Szerintem is jó lesz, sőt nagyon jó.*Értek veled egyet. Csókjaidra jól esően sóhajtozok, főleg amikor a farkamhoz térsz.* - Megmondtam, hogy kanos vagyok és nagyon kívánlak, sőt...*Felhúzlak és igen csak vadul csókollak meg.* - Sose kívántam még így senkit.*Lehelem füledbe igen csak búján.* - Mutasd meg, milyen az igazi élvezet, amikor az eszemet is elveszítem.*Suttogom tovább füledbe.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.11.05, 21:55 | Üzenet # 47
Yaoista
- Ha rajtam múlik, holnap lesz hangod. *Vigyorgok. Nem is volt kihívásom az újabb csók ellen, nagyon finomak voltak az ajkaid. Nagyon jól reagáltál rám és ez külön tetszett.* - Azt látom, hogy kanos vagy. *Kuncogok. Meglepett, hogy felhúztál, de nem volt ellenemre egy kicsit sem.* - Ez nagy bók... *Morgom szexin, kezdtél felhúzni egyre jobban.* - Vigyázz, mit kívánsz. *Esek nyakadnak. Nem bántam veled kesztyűs kézzel, tele lettél foltokkal. Szépen visszatértem farkadhoz. Lehúzom az alsód és végigmérlek ismét.* - Gyönyörű... *Adtam pár csókot a lábadra, a combodnál kicsit elidőztem, majd végignyaltam tagodon.* - Finom. *Eleinte csak szopogattalak, amíg meg nem keményedtél teljesen, de utána a torkomra engedtelek.*

MioDátum: Szerda, 2017.11.08, 13:07 | Üzenet # 48
Yaoista
- Ahhoz nagyon sokat kell dolgoznod, de legyen így.*Semmi jónak nem vagyok az elrontója.* - Nem kicsit.*Vigyorgok.* - Valóban és elég ciki lenne, ha csalódást okoznál.*Pimaszkodom.* - Csak azt amire vágyom.*Nem tudsz ilyennel megijeszteni, sőt csak még jobban beindulok.* - Ez nagyon jó.*Nyögöm elégedetten. Egyre keményebb és forróbb leszek, érted a dolgodat az már biztos.* - Kösz.*Ilyen bókokra nem jövök zavarba.* - Csak, hogy tud, utána én játszok veled.*Nem mintha nem élvezném ezt a kínzó gyönyört, de mégis a legjobb, amikor rendesen szopni kezdesz.* - Bassza meg de ügyes szád van.*Markolok a hajadba.* - Ezt nevezem én szopásnak.*Élvezkedem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.11.12, 22:19 | Üzenet # 49
Yaoista
*Nem volt szándékom megijeszteni, inkább még jobban fel akartalak izgatni, tényleg elvenni az eszed.* - Már ha hagyom. *Vigyorgok. Igazából alig vártam, hogy benned legyek, jobban, minthogy leszopj. Magamban vigyorgok a reakciódon, nem hittem. Elég sokáig kényeztetlek, de nem hagylak elélvezni.* - Most máshol kóstollak meg. *Nyalom meg a szexin és feljebb tolva a lábaid a bejáratod kezdem kényeztetni nyelvemmel. Mikor ellazultál, be is nyomtam nemegyszer, amennyire csak tudtam.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.11.19, 20:47 | Üzenet # 50
Yaoista
- Le akarlak szopni, akkor lefoglak szopni.*Közlöm vigyorogva.* - Feltűnhetett már, hogy én más vagyok és ha akarlak simán magam alá nyomlak.*Még ha én is vagyok alul, nem vagy nálam erősebb.* - Igazi mocsok vagy, de nagyon élvezem.*Szinte lüktet a farkam már.* - Helyes.*Amennyire tudom szétnyitom a lábaimat, egyáltalán nem vagyok szemérmes.* - Nyalni is nagyon jól tudsz, a legfontosabb, hogy a farkaddal, hogyan bánsz.*Vigyorgok.* - Nem kell elhúznod, nagyon kívánlak.*Emelkedem fel és a farkadba markolok.* - Ahogyan te is...*Lehúzom rólad az utolsó ruhadarabod is.* - Tied is nagyon szép, nagy és vastag.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Meg akarom kóstolni.*Ledöntelek és lábaid közé mászom.*  - Túlságosan fel vagyok izgulva, hogy elhúzzam a játékot.*Nyalok végig párszor a farkadon, majd tövig nyelve szopni kezdelek.* 

Keresés: