Családban marad
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor öcsike összehozza az embereket.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.11.26, 16:13 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
| *Nagyon tetszett, hogy ennyire feslett vagy.* - Azzal is jól. *Vigyorgok. Mindig fontos volt számomra, hogy a parterem legalább annyira élvezze a szexet, mint én.* - Látom. Még alig csináltam valamit és szinte teljesen ellazultál. *Az biztos, hogy rettenetesen beindultam.* - Ilyen vadmacskával... *Hagytam, hogy leszedj minden ruhadarabom.* - Hajrá. *Hagytam magam ledöntetni és közben a hajadba túrok.* - Nem gond, most én se bírnám. *Kő kemény voltam. Felnyögtem, ahogy tövig bekapod a farkam.* - Ügyes... *Morgom elégedetten, közben a tekinteted kémlelem. Kicsit hagylak, majd nem bírtam tovább. Felültem és felhúztalak téged is. Szenvedélyesen megcsókoltalak, majd magam alá gyűrtelek.* - Nem bírom tovább. Benned akarok lenni. *Suttogom ajkaidra és megemelve a csípőd lassan beléd hatoltam. Nem készítettelek annyira elő és nem tudtam mennyire bírod, ezért nem kapkodtam.* - Olyan forró és szűk vagy. *Harapdálom meg mellbimbóid.* - Szólj, ha mozoghatok. *Az én farkam is igencsak lüktetett benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.12.12, 14:32 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Hamarosan megtudom.*Bár biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni.* - Mert nagyon kívánlak.*Tényleg nem váltott ki belőlem senki, ilyen reakciót, mint te.* - Még nem is tudod, hogy mennyire.*Karmolok kicsit végig a pocidon.* - Tudom.*Vigyorgok. Nem zavar, hogy nézel, így teszek én is.* - Örülök, hogy annyira türelmetlen vagy mint én.*Vigyorgok, amikor felhúzol. Csókodat viszonozom hosszasan.* - Pont erre vágyom én is, hogy bennem legyél.*Harapok az ajkaidra. Kissé fájdalmasabban nyögök fel a farkadra, de az élvezet már most sokkal nagyobb.* - Te is forró vagy és jó nagy és vastag.*Nyögöm kéjesen.* - Mozoghatsz, ne kímélj.*Húzlak fel egy csókra és megmozgatom a csípőmet.* - Mint mondtam nagyon kívánlak.*Nyögök az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.12.22, 22:30 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| - Már az eleje óta türelmetlen vagyok. *Mosolyodom el.* - Megkapod. *Figyeltem rád és fájdalmas hangodra óvatosabb lettem.* - Sejtettem, hogy tetszik. *Vigyorgok, csak úgy remegtél belül.* - Én is, de nem akarlak megsebezni. *Közlöm veled. Csípődre nyögtem egyet és csókod falánkan viszonozom. Kicsit feljebb toltam a lábaid és még mélyebbre csúsztam.* - Akkor készülj édesem. *Emelkedem fel rólad. Megragadom a combajid és eleinte lassan, de nagyobbakat lökök, hogy teljesen hozzámszokj. Fokozatosan gyorsítottam és minden lökésemmel gyönyörpontodra koncentráltam. Nem kíméltem a popsid, keményen mozogtam, de azért tényleg figyeltem rád. Egyik lábad elengedem és farkadra simítok.* - Isteni... *Lihegem és nyögöm mély hangon vegyesen. Az biztos, hogy jó voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.01.03, 14:14 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| - Ez kölcsönös.*Igen csak virul, ettől a fejem.* - Édes vagy, de nem sebzel. Ismerhetnél annyira, hogy amit nem élvezek, annak hangot adok és nem csinál.*Jól esik a figyelmességed.* - Ez a beszéd.*Nyögök fel a mozdulatodra. Értetted a dolgod és hiába ez az első alkalmunk, igen csak tudod mire van szükségem és a testünk igen csak összepasszol.* - Igen az.*Nyögöm kéjesen.* - Nagyon jó vagy.*Csókollak meg, majd fordítok a helyzeten, hogy én legyek felül.* - Most csak még jobban nézel ki.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Te tényleg kifogsz elégíteni.*Kezdek el először lassan mozogni.* - Már csak az a kérdés, hogy meddig bírod szusszal.*Pimaszkodom, mert tudom, hogy erre se leszel panaszom. Kapsz még egy csókot és fokozatosan gyorsítok a tempómon.* - Olyan finom a farkad.*Kezdem el simogatni a felsőtestem, ezzel is fokozva az izgalmad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.01.04, 14:05 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Igaz. *Mosolyodom el. Láttam, hogy jól esett, hogy figyeltél. Isteni volt a hangod és a látványod is. Elnyújtom csókod és hagytam, hogy fölém kerülj.* - Te is. *Simítok végig combjaidon.* - Ebben biztos lehetsz. *Vigyorgok, majd löktem eget én is.* - Hidd el, bírom. *Addig fogok ma szeretkezni veled, amíg egy csöpp sem marad benned. Csókod viszonozom és közben gyönyörködök benned.* - Élvezi a feneked. *Simogatlak és megnyalom a szám, ahogy simogatod magad. Hirtelen felültem és belemarkolva a hajadba, hátrahúztam a fejed és a nyakad kezdem csókolgatni.* - Csodás vagy. *Lihegem és tovább kényeztetlek, közben én is mozogni kezdtem felvéve az ütemed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.01.07, 20:50 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok.* - Tudom, csak pimaszkodom.*Vallom be, bár szerintem, ezzel nem mondok újat.* - Nagyon élvezi bizony.*Végre megkapja azt, amire régóta vágyik. * - Milyen heves és vad vagy.*Nyögök fel.* - Te is az vagy nagyon.*Bújok hozzád és hevesebben kezdek el mozogni.* - Eljátszottál a gondolattal hogy milyen lehet velem a szex? Vagy esetleg álmodtál is róla?*Kérdezlek kíváncsian a füledbe suttogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 20:44 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| - Nem tetszik talán? *Nyalok végig nyakad vonalán. Egész édes vagy, ahogy bújsz hozzám szex közben. Nem gondoltam, hogy ilyen leszel. Azt hittem, minden áron irányítani akarsz majd.* - Megfordult már a fejemben. *Ismerem be. Őszintén szólva, aki ismer téged, szerintem gondolatban legalább egyszer már megdugott.* - De nem fogható a képzeletem hozzád. *Suttogom ajkaidra és hosszan megcsókollak. Végigsimítok farkadon is, majd ráfogva ott is kényeztetlek.* - Észveszejtő vagy. *Nem bírtam rólad levenni a szemem. Még Aaeron se indított be ennyire, mint most te, csak ezt még se akartam kimondani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.01.23, 13:03 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| - Úgy nézzek ki, mint akinek nem tetszik?*Vigyorodom el.* - Nekem is megfordult, sőt egyszer ki is vertem rád.*Vallom be.* - Amikor nyáron egyszer a strandról jöttetek vissza. Ideje akkor nem szexeltem és te pedig ott mászkáltál egy száll fürdőnadrágban és vizesen, rohadt szexi voltál.*Emlékszem vissza.* - Ki is voltam magamra és bűntudatom volt, még kerültelek is aznap.*Nem tudom rémlik e neked.* - Azt hiszem az volt az a pont, hogy rájöttem mennyire is az esetem vagy.*Mégis csak Aaronnal voltál és örültem nektek, még ha be is jöttél.* - Bizony nem.*Suttogom az ajkaid közé. A farkamra jobban felnyögök, igen csak nedves már.* - Te is Lucas.*Mosolyodom el és ismét megcsókollak. Már csak az élvezet hajtott, nem is gondoltam rá jelenleg, hogy ez nem helyes.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.01.24, 00:01 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - Nem. Úgy, mint aki többet. akar. *Még szenvedélyesebben kezdem a nyakad kényeztetni, de nem hagyok foltot.* - Hm, micsoda meglepetés. *Nem gondoltam, majd elmosolyodom.* - Akkor azt hittem haragszol rám. *Én azért is mentem utánad, mert zavart, hogy kerülsz. Szavaidra csak hosszan megcsókoltalak, nem akartam belemenni, hogy én mikor jöttem rá, gondoltam majd utána elmesélem, de most csak élvezni akartam veled a szexet.* - Hagyjuk a beszédet... *Suttogom ajkaidra és még jobban belendültem. Nagyon hosszan szeretkeztem veled, annyiszor juttattalak a csúcsra, amennyiszer csak kérted. Végül kissé kimerülten pihegtem melletted és finoman simogatlak.* - Remélem átmentem a rostán. *Vigyorogva nézek rajtad végig. Egyszerűen gyönyörű voltál.* - Mikor először találkoztunk, miután szakítottunk Aaeronnal... *Szólalok meg hirtelen.* - Akkor jöttem rá először, hogy mennyire bejössz valójában. Volt szemem persze előtte is, láttam, hogy gyönyörű vagy és mint mondtam, néha eszembe jutott... de akkor teljesen máshogy láttalak. Már nem csak a külsőségeket vettem észre. *Már feltűnt az is, hogy belsőleg mennyire tetszel.* - De tudtam, ha lépnék, elutasítanál Aaeron miatt, így annyiban is hagytam. *Félkönyökre feltámaszkodok és másik kezemmel az arcodra simítok.* - Meg akartam várni, hogy te lépj, ha akarsz. *Suttogom ajkaidra és újra megcsókoltalak. Félig--meddig talán vártam rád, még ha nem is tudatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.02.03, 00:49 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek fel, ami nyögésbe megy át.* - Csakis magamra haragudtam és attól csak rosszabbul voltam, ahogyan viselkedtem veled.*Valamiért jó érzéssel tölt el, hogy emlékszel rá.* - Egyetértek.*Lehelem az ajkaid közé. Szavakba se tudom önteni, hogy mennyire jó volt veled. Sose élveztem el ennyiszer, arról nem is beszélve, hogy most tényleg átéltem azt az örömöt, amire vágytam.* - Az nem kifejezés.*Elégé lihegek.* - Sose volt még ilyen állapotban, basszus alig kapok levegőt.*Szinte kapkodom, de nagyon élvezem.* - Tessék?*Nem értem, hogy ezt most miért mondod, de a folytatásra leesik. Ki volt pirulva az arcom a szextől, de a szavaid tetézik a helyzetet és elvörösödöm.* - Erre nem számítottam mármint a külsőm nem lep meg, de a többi engem.*Motyogom.* - Basszus mit teszel velem.*Takarom el az arcom a csók után.* - Nem szoktam így viselkedni.*Bár neked ez csak bók.* - De azt se tudtad, hogy érdekelsz és mégis vártál rám? Tényleg ennyire jó az a patkány, mert amúgy kitudja, hogy találkozunk e. Nem szoktam meg, hogy valakit ennyire érdeklek.*Igazából sose adtam senkinek esélyt se, hogy több legyen mint szex.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 00:41 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| - Pedig az előjátékot ki is hagytuk. *Kuncogok. Akkor még jobban feltüzeltelek volna. Kíváncsi voltam, hogy reagálsz arra, amit mondok neked.* - Miért lep meg a többi? *Cirógatlak közben kedvesen.* - Zavarba hozlak. *Nevettem el magam. Nagyon aranyosan reagáltál, erre én nem számítottam.* - Nem bánom, ha csak velem viselkedsz így. *Puszillak meg.* - Furán hangzik, tudom. Nem is igazán vártam, inkább csak szerettem volna, ha érdekellek. *Mosolyodom el.* - Igaz. *Ebben egyetértünk. Ezt még megköszönöm Devannek egyszer.* - Pedig engem nagyon érdekelsz. *Simítom félre hajad.* - Szeretnél fürdeni? Egy párszor elélveztem én is. *Húzom végig ujjam bejáratodon, ahol ott volt az anyagom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 21:55 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Legközelebb pótoljuk.*Vigyorgok.* - Mert annyira más vagyok mint Aaeron az ellenkezője szinte, nem hittem hogy érdekellek.*Felelem.* - Pont ez az, nem szoktam zavarba jönni.*Nem tudom, hogy kezeljem ezeket a helyzeteket.* - Sejtettem, hogy nem bánnod.*Mosolyodom el.* - Ez nagyon édesen hangzik.*Most én puszillak meg.* - Attól még nem hagyom annyiban a kettőjük közti viszonyt.*Bár ezt mondanom se kell.* - Nem verted be a fejedet amikor ez elkezdődött?*Nevetek fel.* - Igen érzem.*Vigyorgok.* - Előbb elszívnék egy cigit és utána jöhet a zuhany. Hol gyújthatok rá? Akkor már bort is megiszom.*Úgyis félbemaradt, bár nagyon is megérte.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 01:08 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| - Gondolkozni se fogsz tudni. *Puszillak meg.* - Nos... az alma és a narancs is más, mégis szeretem mindkettőt. *Mosolyodom el. Ennyire egyszerű magyarázattal úgy véltem beéred és még igaz is.* - Külön megtiszteltetés, ami azt illeti. *Kuncogok kicsit.* - Tudom, tudom. *Biztos voltam benne, hogy nem hagyod őket és abban is, hogy Gray is beszáll a buliba.* - Akármilyen hihetetlen, nem. *Nevettem el magam.* - Akár itt is, rágyújtok veled én is. A bort mi lenne, ha a kádban fogyasztanánk el? *Csókolok a nyakadba.* - Hozok hamutálat és a cigid is. *Így is teszek és hamar fordulok.* - Parancsolj. *Adok oda mindent és visszadőlök még én is.* - Tüzet? *Nyújtom oda a lángot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 01:19 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - De te se.*Vigyorgok.* - Ez tetszik.*Nevetek fel.* - Nagyon jó dolgod van, ápolom az egodat rendesen.*Kuncogok.* - Lehet, hogy nem emlékszel rá.*Meg is tapogatom a fejedet, de közben nagyon nevetek. Melletted mindig olyan felszabadult vagyok.* - Meg kell hagyni, tényleg neked is jó ötleteid vannak.*Ez felér egy igennel és ismét egy szép dicsérettel, ami szintén ritka, hogy csak így osztogatom, de nálad ösztönösen jön.* - Jöhet.*Hajolok oda.* - Köszönöm.*Szívok bele mélyet.* - Meg kell hagyni tényleg kényelmes az ágyad.*Bújok hozzád figyelve a cigikre.* - Tisztára elkényeztetsz.*Jegyzem meg mellékesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.02.17, 22:34 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| - Ápolod bizony. *Vigyorgok. Veled nevetek, ahogy a fejem tapogatod.* - Hülye. *Nevetek tovább.* - Hát még szép. *Értek veled egyet. Ahogy kéred, odanyújtom a lángot és meggyújtom a cigit.* - Nincs mit. *Cirógatom meg az arcodat.* - Remélem itt alszol. *Ölellek magamhoz, ahogy odabújsz. Nagyon tetszik ez a helyzet. Finoman simogatlak, csodás tapintása van a bőrödnek.* - Meglepő? *Adok egy lágy csókot, majd kedvesen elmosolyodom.* - Ha szeretnéd, még meg is masszírozlak, miután lefürödtünk. Reggel pedig ágyba kaphatod a reggelit. *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.02.21, 14:20 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| - Csak amennyire kell.*Kuncogok.* -Én is így gondoltam, már nincs kedvem mászkálni.*Meg se fordult a fejembe, hogy kiraksz.* - Nálad nem.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Inkább nálam meglepő, hogy ilyen helyzetben vagyok, de élvezem.*Csakis azért, mert tőled kapom.* - Egy szállodában nincs ilyen jó kiszolgálás.*Nevetek fel, ami egy kis nyögésbe megy át. Szex után még érzékenyebb vagyok.* - Benne vagyok.*Csókollak meg. Cigit elszívva el is megyünk fürdeni, de azt nem engedem, hogy cipeljél, az már nagyon zavarba ejtő lenne. Nagyon jól elvagyunk sokat beszélgettünk és nevetünk. Meg is masszírozol és én is téged, mert akartalak és nem azért, mert szükséges. Veled töltött idő alatt rájöttem, hogy mennyire is hiányoztál. Nagyon jót alszom hozzád bújva. Reggel előbb kelek fel, mint te és jött a felismerés, hogy mit is tettünk. Nem voltam részeg és mindenre emlékszem, de tegnap csak úgy sodródtam az árral és nem gondolkoztam tiszta fejjel. Nem bántam meg semmit, de igen csak beijedek, ettől az egész helyzettől. Óvatosan kimászok mellőled és gyorsan felöltözöm, azzal nincsen gond, hogy halk legyek. Keresek egy papír cetlit, amire a következőt írom: "Köszönöm a szép estét. Sajnálom, de el kellett jönnöm." Melléd rakom és ott se vagyok. Fogok egy taxit, majd haza megyek. Elkészülök és bemegyek dolgozni, de csak te jársz a fejemben. Nem tudtam, hogy mi lesz velünk és mit is akarsz tőlem, hogy tényleg többet vagy sem, a nagyobb kérdés, hogy én mit akarok. Nagyon meg vagyok zavarodva, ilyen még sose volt velem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.03.05, 01:21 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy nincs. *Mosolyodom el. Szívesen segítettem volna kimenni a fürdőbe, de nem erőltettem rád semmit. Élvezem nagyon a masszírozást, mind adni és kapni is. Nagyon élveztem ezt az estét veled, teljesen feltöltött. Szorosan öleltelek magamhoz álmunkban, egy pillanatra se engedtelek el. Jó volt érezni a közelséged. Nem ébredek fel rá, hogy kibújsz mellőlem, csak alszom tovább, rettentő fáradt voltam egyébként is. Mikor felébredek, csak a cetlid találom magam mellett, amire elmosolyodom. Nem haragudtam, hiszen feltételeztem, hogy dolgozni mentél, ami fontos volt nagyon. A nap folyamán később megpróbáltalak hívni, hogy minden rendben van.e, de nem veszed fel többszöri keresésre sem. Időközben a kutyám is visszakaptam, hiszen egy ismerősöm vigyázott rá. Már eltelt egy hét, üzenetet is hagytam, gy kezdtem aggódni. Tudtam, hol a munkahelyed és fogtam a kutyám és sétáltam vele egy nagyot felétek. A recepción odamentem és elmondtam, hogy téged kereslek. Reméltem, hogy itt vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.03.19, 01:30 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| *Nem lep meg, hogy felhívsz, de ugye nem veszem fel és ez nem változik a következő egy hétben. Igen csak mardos a bűntudat, hogy egyszer sem reagálok a keresésedre. Minden nap a fejemben jársz, de legalább a munka nagyjából leköt, így minden nap túlórázok inkább. Kissé morcosabb és szeszélyesebb vagyok a kelleténél, így inkább kerülnek bent és a kíváncsiskodást is hamar abbahagyták. Egyik nap pont jövök vissza kajálásból, amikor meglátlak téged. Akartalak keresni már telefonon, de erre nem voltam felkészülve, pedig ennyire már ismerhettelek volna.* - Szia.*Megyek oda, a kutyád fel se fogom még.* - Gyere az irodámba.*Mindenki megnézz téged és már kombinálnak, főleg hogy a melegségem nyílt titok.* - Na és hogy vagy? Kérsz valamit?*Úgy beszélek veled, mintha semmi se történt volna köztünk.* - Basszus itt van egy kutya is?*Kapcsolok, amikor megugat.* - Te kutyád?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.03.25, 21:55 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| - Szia! *Örülök meg neked és elmosolyodom.* - Rendben. *Nyugodtan követlek a kutyámmal együtt. Nem zavar, hogy megnéznek, igazából valahol élvezem is.* - Jól vagyok, köszi és nem. Aggódtam miattad. *Mondom komolyabban, majd elnevettem magam rajtad.* - Igen, az enyém. Ne haragudj, nem tudom, hogy be lehet-e hozni. *Felveszem a kis corgiemat, aki már nagyon érdeklődve néz téged.* - Ő Winnie. *Viszem közelebb. Kicsit szimatolgat, majd minden teketória nélkül arcon nyal, amin csak nevetek.* - Kedvel téged. *Teszem le és rögtön körülötted sertepertélt.* - Minden rendben? *Simítok gyöngéden az arcodra. Komoly tekintettel figyellek.* - Sajnálom, hogy csak úgy beállítottam, de nem reagáltál semmit a hívásaimra, így nagyon aggódni kezdtem. *Nem vettem a lapot, hogy úgy akarsz tenni, mintha semmi se történt volna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.03.31, 20:14 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - Ne haragudj csak sok volt a dolgom.*Ami persze nem igaz, de ha így is lenne, akkor se szoktam ilyet csinálni, de most minden annyira új és ijesztő.* - Tudod vannak rendőrkutyák szóval mondhatjuk, hogy kutyabarát hely.*Mosolyodom el picit.* - Nem mondtad, hogy van kutyád.*Bár nem is jött fel témába és nálad volt jobb dolgunk a beszélgetésnél.* - Cuki.*Jegyzem meg, de azért a puszija igen csak meglep és ez e arcomra van írva.* - Erre nem számítottam.*Törlöm meg az arcomat.* - Pedig semmit se csináltam.*Nem is értem, hogy miért kedvel, még csak meg se simogattam.* - Persze, miért?*Kérdezlek és azért az arcom a kezedbe fektetem, de ez mind automatikusan jön, ami kiakasztó.* - Ne sajnálkozz, inkább nekem kell bocsánatot kérném. Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, ma már akartam, csak nem tudtam, hogy mit mondjak.*Hebegek és nem nézek rád.* - Nagyon élveztem, csak hát aztán felébredtem és jött a felismerés, hogy mit is tettünk.*Magyarázok lefelé nézve, ami nem vall rám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 00:01 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| - Nem haragszom. *Mosolyodom el. Fontos munkád van, természetes, ha elfoglalt vagy.* - Igaz, ez eszembe se jutott. *Nevettem el magam.* - Nem kérdezted. *Vigyorgok.* - Mielőtt találkoztunk, munkaügyben el kellett utaznom, így egy barátom vigyázott rá. Még csak fél éve van velem. *Magyarázom neked.* - Az nem számít, hogy teszel-e valamit. Ösztönösen megérzik az ilyesmit. *Ő is tudta azt, amit én, hogy milyen jó ember is vagy.* - Nem tudom, olyan... furcsának tűnsz. *Cirógatom finoman a pofid, ahogy belehajtod a tenyerembe.* - Hogy érted, hogy mit mondj? Mit kellene mondanod? *Nézek értetlenül.* - Megbántad? *Húzom el a kezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 00:38 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Bár nem úgy ismertelek meg, mint aki haragtartó lenne.* - Ott a pont.*Kuncogok.* - Értem.*Nyugtázom a dolgokat.* - Jogos, na meg a te kutyád.*Le kellett csapnom.* - A helyzet miatt.*Motyogom.* - Épp ez az, hogy nem tudom.*Sóhajtok fel, majd amint megkérdezed, hogy megbántam e és még a kezed is elhúzod, amit persze élveztem, fel is kapom a fejemet.* - Nem bántam meg egyáltalán.*Vágom rá rögtön.* - Basszus beijedtem oké?? Azóta folyton te jársz a fejemben.*Vallom be.* - De akkor is az öcsém exe vagy ez téged egyáltalán nem zavar? Vagy hogy tervezted eljárunk randizni meg ilyenek?*Borulok ki.*
j
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 01:16 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| - Na igaz. *Kuncogok a kutya dolgon. Meglepett, hogy nem tudod, mit mondj. Csöndesen végig hallgatlak. Nem tudtam hova tenni ezt az egészet. Felveszem ismét Winnie-t és megvakargatom a fejét.* - Habár azt mondod nem bántad meg, nem úgy tűnik. *Mosolyodom el szomorkásan.* - Azt hittem, úgy mentél bele, hogy ezzel rendben vagy, de úgy tűnik, hogy csak az öcséd exe maradok. *Lesz egy kissé fájdalmas a tekintetem.* - A randizás meg.... igen. Aggódtam is érted, de randira is akartalak hívni ma, bár így már nem teszem. *Kár lenne.* - Ha tudom, hogy ennyire félsz, nem megyek bele. *Akkor nem esne ennyire rohadtul rosszul ez az egész.* - Tudom, azt beszéltünk, hogy többet találkozunk, de nekem kell egy kis idő, míg le tudok veled úgy ülni, mintha semmi se történt volna. *Nagyon komoly a tekintetem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 01:26 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| - Nem mondanám, ha nem így lenne.*Mondom, de utána ismét nem tudok megszólalni. Ahogyan nézel és beszélsz még szarabbul érzem magam, de aztán jön a váltás és már másért esik szarul.* - Nos, akkor még se érdekellek annyira, minthogy állítottad. Nekem sincs kedvem nagyon veled sörözgetni ne aggódjál.*Mondom igen csak morogva.* - Komolyan akkora hülye vagyok, hogy bevetem a dumádat.*Fogom a fejemet.* - Ha csak az öcsém exe lennél, akkor pont leszarnám ezt az egész helyzetet.*Jegyzem még meg.* - És ne nézz már így, mert semmi jogod hozzá.*Akadok ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 02:36 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| - Miért ne érdekelnél? *Kérdezek vissza, nem tetszett ez a hangnem. Leraktam a kutyám megint, majd elkaptam a karod és a falnak nyomtalak. Megálltam előtted és felemeltem a tekinteted.* - Nem én nem vettem fel azt a nyomorult telefont. *Egy pár percig szemezek veled, majd szenvedélyesen megcsókollak.* - Mit akarsz? Mit tegyek? Erőltessem rád magam? *A kezeimmel megkerestem a tieid és megfogtam őket. Magam köré vezettem őket, téged pedig odahúztalak magamhoz szorosan és átölellek.* - Én mindent komolyan mondtam. *Nyugodtan beszélek.* - Szerintem neked is rosszul esne, ha úgy kezelném, mint te. *Jegyzem meg.* - Szóval... ezt a kiakadást... vehetem úgy, hogy szeretnél eljönni velem egy randira?
|
|
| |