Családban marad
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor öcsike összehozza az embereket.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.04.05, 12:19 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Most nem úgy jött le.*Makacskodom tovább. Hagyom neked magam, hiszen könnyűen kitudnék szabadulni.* - Megmondtam, hogy miért nem vettem fel.*Hajtom tovább a saját igazam, pedig tudom jól, hogy igazad van. A csókod hirtelen ér, erre egyáltalán nem számítottam, így elsőre nem is viszonozom, majd ahogyan kapcsolok hasonló szenvedéllyel csókollak én is.* - Nem ezt mondtam, de ne hagyd, hogy hülye legyek.*Váltok már kedvesebb stílusba.* - Tudom, csak könnyebb volt vádaskodni.*Suttogom a füledben és hozzád bújok.* - Igen tudom, de nem ígérem, hogy nem fog hasonló előfordulni.*Ezzel tisztában kell lenned.* - Ilyen szép randi hívást még nem kaptam.*Mosolyodom el, majd megcsókollak.* - Ieg veheted egy igennek és ma pont ráérek, remélem te is.*Teszem hozzá.* - Tényleg sajnálom, hogy megbántottalak.*Mondom őszintén.* - Ugye tudod, hogy nem lesz könnyű velem?*Nézek mélyen a gyönyörű szemeidbe.* - De úgy érzem neked menni fog és mindig elfogsz kapni.*Mosolyodom el édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.04.07, 23:44 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| - Persze, persze. *Hagyom rád a telefon dolgot. Már nem hittem el, hogy nagyon elfoglalt voltál.* - Szóval ne hagyjam, hogy füled-farkad behúzva menekülj? *Mosolyodom el.* - Értem. *Nagyon élveztem, ahogy bújsz hozzám.* - Csak tudod elsőre nem lehettem benne biztos, de most már tudni fogom. *Puszilom meg a buksidat.* - Reméltem is. *Kuncogok és tetszett nagyon, hogy most te csókoltál meg.* - Igen, rá. *Mosolyodom el.* - Semmi baj, nem haragszom. *Szorítalak magamhoz.* - Igazából azt hittem én rontottam el valamit... *Ismerem be. Én szinte elveszek a tekintetedbe.* - Mindig el fogom kapni a grabancod és amúgy... így legalább izgalmas. Téged meg kell fejtselek, ami nagyon tetszik. *Csókolok nyakadba.* - Szóval a randi... két ötletem van és választhatsz. Az egyik, hogy elviszlek vacsorázni az egyik kedvenc éttermembe, utána sétálunk kicsit vagy amihez kedvünk lesz és végül nálam alszol. A másik, hogy amikor végzel, átjössz hozzám és főzök neked vacsorát.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.04.12, 20:56 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy.*Mosolyodom el.* - Megjegyzem az élet más területén nem vagyok ilyen beszari.*Nem gondoltam volna magamról, hogy ilyen is tudok lenni.* - Tényleg szégyellem magam.*Pedig ez se jellemző rám.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el.* - Nem hiszem, hogy te eltudsz valamit rontani maximum csak annyit, hogy én tetszem neked.*Nevetek fel.* - Unatkozni nem fogunk az már biztos.*Értek egyet, a csókodra kicsit felsóhajtok.* - Bár azért gondolom Aaeron mellett se volt unalmas.*Jegyzem meg, bár maga se tudom miért.* - Hmm és a második opciónál is nálad alszom?*Vigyorodom el kajánul.* - Legyen a második és majd a következőnél beiktatjuk az elsőt, ha neked jó. Nincs kedvem emberekhez csak hozzád.*Csókollak meg ismét.* - Igazából már nincs is nagyon dolgom, neked?*Kérdezlek.* - A kutyád nagyon figyel.*Jegyzem meg és rágyújtok.* - El se hiszed, hogy mennyire megkönnyebbültem, de tényleg.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.04.17, 23:22 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| - Ebben biztos voltam, hiszen mégis csak itt dolgozol. *Mosolyodom el.* - Helyes. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Az nem hiba, hogy te tetszel nekem. *Morgom neked kicsit. Nem tetszett ez a szöveged.* - Az sose baj. *Nagyon édes volt, ahogy belesóhajtottál a csókunkba.* - Ezt miért mondod? *Cirógatom meg a pofid.* - Természetesen nem, de nem is olyan izgalmas, mint veled. *Teszem azért hozzá.* - Szerintem ez nem is kérdés. *Vigyorgok én is és a nyakadba csókolok.* - Nekem tökéletes és én is szívesebben vagyok veled kettesbe most. *Minden nap emberekkel vagyok körülvéve. A szabadnapomat jobb szeretem olyannal tölteni, akit kedvelek. Csókod kicsit el is húzom és jobban magamhoz húzlak.* - Nekem sincs, csak bevásárlás. *Hiszen finomat akarok neked főzni.* - Mondom, hogy kedvel. *Engedlek el és megsimogatom.* - Igen? *Eléd lépek ismét. Mikor a cigit csak fogod, megragadom a csuklód és úgy szívok egy slukkot.* - Azt hitted nem foglak keresni? *Kérdezem kedvesen.* - Yuichi... *Kezdek bele és közben finoman az arcodra simítok.* - Nekem tényleg tetszel. *Nézek mélyen a szemedbe.* - Szeretnék kérni valamit, ami szerintem hosszútávon jót tenne nekünk. *Kezdek bele.* - Ne gondolkozz azon, hogy Aaeronnal hogy voltam vagy milyen volt vele a kapcsolatom. Igen, szeretők voltunk, de okkal döntöttünk úgy, hogy vége. A bátyja vagy, de nem ő. Ne hasonlítsd a dolgokat össze. *Végig a szemedbe mondom a dolgokat.* - Veled kapcsolatban teljesen mást érzek, mint anno vele. Egyszerűen... *Nem tudtam, hogy magyarázzam el.* - ...annyira megőrülök érted, hogy még azt is elnézem neked, hogy le akartál koptatni ilyen gerinctelenül. Ezt senkinek nem néztem még el. *A derekadra simítok és magamhoz ölellek.* - Nem hagyom, hogy szabotáld önmagad.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.04.30, 00:22 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Lehet mazochista vagyok, de közben be vagyok szarva.*Vigyorgok.* - Édes vagy hogy ezért morogsz és visszaszívom.*Cirógatom meg az arcodat.* - Magam se tudom.*Sóhajtok fel.* - Értem.*Mosolyodom el egész aranyosan.* - Akkor amíg te vásárolsz haza megyek és átöltözök meg pakolok be másnapra holmit, mit szólsz?*Nincs szándékomban titokban lelépni.* - Még a végén összevesztek rajtam.*Viccelődöm.* - Igen.*Bólintok és nem zavar, hogy a cigimbe szívsz.* - Azt nem, azért könnyebbültem meg, mert tisztáztuk a helyzetet.*Amit én okoztam ugyebár.* - Igen?*Pillantok rád.* - Te is nekem.*Mondom rögtön én is, de utána elhallgatok és a tekintetem is elsőre elkapom, majd visszapillantok, de láthatod a zavarom, főleg amikor mondod hogy megőrülsz értem kissé még el is pirulok.* - Sajnálom, hogy úgy viselkedtem.*Röstellem magam nagyon is.* - Igyekszem így tenni és igazad van, de nem ígérem, hogy nem lesznek hülye mondataim, de igyekezni fogok.*Ígérem meg.* - Ugye te se fogod felhozni? Mint, amikor jöttél az érzékenységgel.*Bár tény azóta te semmit se mondtál és ott is csak piszkáltál.* - Biztos vagyok benne, hogy elment az eszed, de egyáltalán nem bánom.*Simítok az arcodra és megcsókollak.* - Örülök, hogy itt vagy.*Simulok hozzád.* - Akkor mehetünk?*Válok el tőled végül nagy nehezen.* - Régen ettem a főztödből.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.30, 21:59 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Tetszik a terv, legalább most nem akarsz meglógni. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Van bármi, amit nem szeretsz? *Most először főzök rád és szeretnék a kedvedbe járni.* - A helyzet az, hogy ő max. 10 kiló, így esélye sincs ellenem. *Vigyorgok kicsit.* - Na meg lekenyerezem egy kis jutalomfalattal és már nyertem is. *Nézek rá, de ő csak elfekszik aranyosan.* - Igen, tisztáztuk. *Eszméletlen aranyos, ahogy válaszolsz nekem és elkapod a tekinteted.* - Nagyon édes vagy tényleg, ahogy pirulsz... imádom. *Cirógatom meg a pofidat.* - Nem haragszom. *Nagyon lágyan mondtam és adtam egy puszit az ajkaidra.* - Majd rád szólok legfeljebb. *Mosolyodom el.* - Nem, nem fogom. Akkor csak szórakoztam veled kicsit, de nem akarok sportot űzni belőle, főleg úgy nem, hogy komolyan gondolom. *Teszem hozzá.* - Szerintem pont, hogy megtaláltam az eszem. *Viszonozom csókod. Magamhoz szorítalak kicsit és csak ölellek, amíg simulsz.* - Én is örülök... *Addig nem engedtelek, amíg nem húzódtál el.* - Igen, mehetünk. *Bólintok és megfogom a pórázt.* - Hát nem most, az biztos, de ez most különlegesebb. *Hiszen ez csak neked készül. Megvártam, míg összekészült, majd együtt távoztunk. Persze mindenki összesúgott mögöttünk, de nem érdekelt. Én büszke voltam, hogy én lehet az, aki megfog téged. Az ajtóban elköszönök tőled egy könnyed csókkal, majd a boltba veszem az irányt. Szépen bevásárolok, mindenfélét, veszek egy jó üveg bort is, na meg persze a kutyusom is kap egy kis finomságot. Mikor hazaértem, előkészítettem mindent. Kapcsoltam zenét és hozzáfogtam főzni. Közben Winnie persze folyamatosan a lábam körül mászkált, hátha jut neki is valami. Nagyon vártalak. Boldog voltam, hogy tényleg csak megijedtél. Mikor csöngetsz, elmosolyodom és megyek is ajtót nyitni.* - Szia. *Csókollak meg és szélesen elmosolyodom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.05.05, 00:24 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Eszem ágába sincsen.*Lehet lesz még rá alkalom, de nem most lesz.* - Igazából, ha jól van elkészítve, akkor mindenevő vagyok. Nem mondom, hogy mindent szeretek, de megeszem.*Nem vagyok finnyás.* - Viszont azt megjegyzem, hogy ha valami nem ízlik még csak udvariasságból se eszem meg, bár kétlem hogy nálad lesz erre példa.*Hiszen jól főzöl.* - Nem szép dolog, így leszólni az ellenfelet, de tetszik az önbizalmad.*Nevetek fel hangosan, hiszen mégis csak egy kutyáról van szó.* - Ő meg cuki és ezzel kenyerezz le téged.*Látszik, hogy mennyire imádod.* - Na jól van belehet ám fogni.*Morgok, de nem bunkón ez is inkább aranyos.* - Inkább te vagy az édes és mellette nagyon kedves.*Mosolyodom el.* - Úgy legyen.*Bár nem hagynád rám, annál határozottabb vagy.* - Akkor jó.*Mosolyodom el, a folytatásra pedig zavartan köhintek egyet.* - Nem vitatkozom.*Örülök neki, csak nem tudom még ezt a helyzetet kezelni.* - Igen az biztos.*Értek egyet. Elrakom, ami kell és elindulunk. Én se törődök senkivel, de azért beszólogatok a szokásos kedves stílusomban. A csókodat viszonozom, majd haza megyek. Otthon lefürdök, elkészülök és összepakolom, ami kell. Miután mindennel elkészültem elindulok hozzád kocsival. Megérkezve leparkolok és már csengetek is.* - Szia.*Viszonozom a csókodat.* - Édes a vigyorod nagyon.*Kuncogok.* - Hoztam egy üveg bort.*Veszem is elő bent, amikor már levettem a cipőmet.* - Szia neked is.*Kis drágaságod jött rögtön és azért megsimogatom.* - Hmm milyen finom illatok vannak.*Szimatolok a levegőbe.* - Segítsek valamit?*Kérdezlek és átkarolom a derekad.* - Hova rakjam a táskámat?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 21:43 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Még a végén cukor leszek. Te tényleg úgy gondolod, hogy ennyire édes vagyok? *Kérdezem egy féloldalas mosollyal. Nem zavart, hogy ezt mondod és gondolod, csak érdekelt.* - Köszönöm. Vettem én is, de akkor igyuk ezt. Behűtöm. *Rakom is be a hűtőbe a borokat. Elmosolyodom, ahogy megsimogatod a kutyuskám. Ő persze jött utánunk rögtön.* - Megkóstolod? *Hívlak oda.* - Már mindjárt kész vagyok. *Mondom a segítségre.* - Ahol helyet találsz, bárhova. Érezd magad otthon. Amúgy is, remélem gyakori vendég leszel. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Ne aggódj, Winnie nem rág meg semmit, csak a játékait. Jó kutya nagyon.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 22:05 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| - Ki tudja.*Kuncogok.* - Igen, mert az vagy nagyon is, főleg ezzel a mosollyal.*Mosolyodom el én is.* - Ugyan ihatjuk a tiedet, csak nem akartam üres kézzel érkezni, lesz a másikra még alkalom.*Ez a legkevesebb, hogy melyiket isszuk.* - Naná, hogy megkóstolom, már éhes vagyok.*Megyek oda.* - Nem leszel azzal gond és szerintem elég gyakori, de legközelebb te gyere hozzám.*Úgyse jártál még nálam.* - Oké, bár semmi olyan nincs nálam, ami nem pótolható. Lerakom a holmim és jövök kóstolni.*Beviszem a hálóba és megyek is vissza.* - Különben, ha jössz hozzám hozhatod Winniet is.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.05.07, 00:46 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| - Abban biztos lehetsz. *Örültem, hogy ezt mondod.* - Már nem kell sokat várni. *Nyugtatlak meg.* - Megbeszéltük. *Gondoltam addigra intézek felvigyázót a kis drágámnak.* - Kíváncsi vagyok a lakásodra. *Nagyon érdekelt, milyen lehet.* - Rendben. *Várlak vissza, majd nagyon meglepődtem.* - Tényleg? Nem lenne gond? *Pislogok nagyokat.* - Nem szeretem egyedül itt hagyni vagy mindig szívességet kérni, hogy vigyázzon rá valaki... bár szerintem türelmetlenül várják, mikor kutyázhatnak. *Kuncogok.* - De örülök, hogyha vihetem. *Látszott rajtam, hogy ez mennyire jól esik. A fakanálra rakok egy kicsit a hamiból, majd elkezdem fújni.* - Parancsolj. *Tartom oda.* - Még valami szerinted kell bele? *Persze közben Winiie is ott járkált közöttünk és próbált kuncsorogni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.18, 12:01 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Ha holnap rá érsz, akkor meg is nézheted.*Kacsintok rád.* - Ismerhetnél annyira, hogy ha nem akarnám, akkor nem ajánlom fel. Hozzád tartozik, tényleg nem gond.*Cirógatom meg az arcodat.* - Majd lesz rá alkalmuk.*Például, ha elutazunk, de ennyire nem akarok előre rohanni.* - Viszont egy kikötésem van.*Simítok az arcodra és a füledhez hajolok.* - Ne zavarjon minket szex közben, mert arra nagyon kiakadok.*Lehelem a füledbe és kicsit megharapom a fülcimpádat.* - Én meg örülök, hogy örülsz.*Kuncogok, annyira imádni való vagy.* - És még meg is fújod.*Mosolygok és be is kapom.* - Nem kell semmi, nagyon finom.*Nyalom meg a számat.* - Te is szereted a főztjét igaz?*Kérdezem és lehajolva még meg is simogatom a buksiját.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.05.24, 22:01 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Holnap sajnos dolgozom hajnalig, de holnap után szívesen élnék az ajánlattal. *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy így gondolod. *Nagyon jól esett, hogy nem okoz gondot.* - Lesz. *Értek veled egyet.* - Mi lenne az? *Kérdezem kíváncsian, majd elnevettem magam.* - Ettől nem kell félned. *Morgom halkan harapásodra.* - Erre találták fel az ajtót. *Vigyorgok és én egy csókot adok neked.* - Még szép. Még a végén megégeted a nyelved. *Vigyorok kissé perverzül.* - Akkor jó. *Kevergetem még kicsit, majd elmosolyodom rajtatok.* - Szereti bizony. Általában főzök neki, ha van időm. *Magyarázom neked.* - Szóval ha a hűtőben van egy kék tetejű dobozt, azt ne edd meg. Bajod nem lesz tőle, de szegény kaja nélkül marad. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 13:33 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Ohh sajnálom, de persze áll az ajánlat holnap után is.*Mosolygok és gondoltam, akkor holnap megleplek a melóban.* - Még egy ilyen morranás és rád vetem magam.*Közlöm veled.* - És ki mondta, hogy van ajtóm?*Kötekedem és a csókodat a viszonozom.* - Veled szokott aludni egy ágyban?*Ezt se árt tudni.* - Jogos és a nyelvemet, ma még használnom kell.*Vigyorodom el.* - Tőled pont ezt vártam.*Ez annyira rád vall.* - Oké.*Nevetek fel.* - Inkább nem eszem meg, mert a végén még haragudni fog rám.*Nevetek tovább.* - Ma jobban körülnézzek a lakásodban a múltkor nem igen sikerült.*Nem mintha bánnám.* - Aztán a kaját jól le kell mozogni.*Csókolok a nyakadba.* - Megterítsek?*Kérdezem mintha mi sem történt volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 21:26 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük. *Mosolyodom el.* - Nem mintha nemet mondanék. *Vigyorgok.* - Igaz. *Nevettem el magam.* - De legrosszabb esetben a fürdőn csak van. *Arra az időre becsuknám, hogy ne zavarjon, aztán úgy se lenne gond.* - De egyébként nem próbáltam még, hogy közbe avatkozik-e. *Kuncogtam.* - Nem és nem is szabad neki az ágyba mennie. Van a nappaliban kényelmes ágya. A kanapér felmehet a pokrócára. *Meg volt nevelve. Valamennyire.* - Bár ott szokott próbálkozni. Tudod, csak a mancsát, aztán csak a fejét... *Teszem hozzá mosolyogva.* - Bizony. *Csókollak meg.* - Ez az, még besértődik és aztán nehéz kiengesztelni. *Vigyorgok.* - Érzed magad otthon. *Cirógatom meg a pofidat.* - Bizony. *Sóhajtok egyet csókodra.* - Igen, kérlek. *Elmagyarázom mi hol van, de amúgy hagylak kibontakozni. Közben elkészül a kaja is.* - Kapcsolok zenét. *Kerestem valami lágyabbat, ami illik a vacsorához, majd tálaltam. Kibontottam a bort is és öntöttem.* - Még rakok vacsorát Winnie-nek. *Puszillak meg és szedek neki is.* - Ül. *Szólok rá, mire alig bírja lerakni a fenekét, úgy örül.* - Tessék. *Vakargatom meg a fülét és már neki is esik.* - Szedjek? *Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.05.29, 20:40 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Megtenném, de túlságosan éhes vagyok és korgó gyomorral nem jó szexelni.*Mindent a maga idejében.* - Jogos ott is lehet csinálni.*Tudom, hogy a kutyádra mondod, de magas labda volt.* - Miért senkit nem hoztál még fel? Vagy alapból ki volt zárva?*Kérdezem kíváncsian.* - Az még bőven belefér, bár megvallom azt hittem, hogy veled alszik együtt.*Nem tudtam megmagyarázni, hogy miért is hittem ezt.* - Akkor tényleg jobb, ha vigyázok.*Kuncogok.* - Azzal nem lesz gond.*Már első perctől kezdve otthon érzem magam. Meg is terítek, amíg te befejezed a vacsit.* - Rendben.*El is kezdek a zenére táncikálni, amíg terítek.* - Rendben van.*Közben le is ülök.* - Milyen okos.*Tényleg jól megnevelted.* - Kérlek.*Kiélvezem az egész helyzetet.* - Jó étvágyat.*Bele is eszek.* - Még mindig nagyon ügyes vagy, sőt még ügyesebb.*Eszek tovább jóízűen.* - Igyunk ránk.*Emelem a poharam és koccintok veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.05.29, 21:32 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Igaz. *Nevettem el magam. Tetszett, hogyan fogtad fel a fürdős beszólásom.* - Fél éve van meg Winnie és még nem hoztam fel senkit, mióta velem van. *Mondom komolyan.* - Csak azt szoktam felhozni, akit komolyan veszek. *Ilyen pedig Aaeron óta nem volt igazán.* - Néha szoktunk együtt szunyókálni, de azt a kanapén. Nem akarom, hogy várjon rám, ha sokáig dolgozok. *Magyarázom meg.* - Így jobb, ha megszokja, hogy a saját helyén alszik. *Mosolyodom el.* - Bizony jobb. *Kuncogok kicsit én is. Elmosolyodom a táncolásodon, nagyon édes volt, de nem tettem szóvá.* - Nagyon. *Büszke voltam rá. Mivel kértél, így szedtem neked, majd magamnak is.* - Örülök, hogy ízlik. *Látszott, hogy azért izgultam kicsit.* - Ránk. *Koccintok veled és belekortyolok.* - Finom. *Állapítom meg.* - Örülök, hogy így alakult köztünk minden. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.05.30, 00:32 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Bóknak veszem, hogy én vagyok az első, akit így felhoztál.*Mosolyodom el.* - Nagyon édesek lehettek.*Látom lelki szemeim előtt, ahogyan együtt alszotok.* - Most komolyan, hogy lehetsz ennyire imádni való?*Kérdezlek.* - Nagyon jó gazdi vagy, nem is lehetne jobb helyen.*Pillantok rá.* - Féltél, hogy nem eszem meg?*Vigyorodom el.* - Én is örülök.*Simítom az arcom a tenyeredbe.* - Bár még mindig hihetetlen, de örülök, hogy így alakult, még ha azért még ijesztő is egyben.*De ezt mondanom se kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.06.02, 00:29 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - Hát majd megállapítod magad. *Mosolyodom el. Biztos voltam benne, hogy lesz olyan, hogy bealszunk.* - De csatlakozhatsz is. *Teszem hozzá.* - Most miért vagyok imádnivaló? *Nem mintha zavarna, csak kíváncsi voltam.* - Köszönöm. *Jól esik a bókod. Örültem, hogy úgy látod, jó helyen van a kis drága.* - Hát... kicsit aggódtam, hogy nem ízlik, de erre az esetre ismertem volna egy jó pizzást. *Nevettem el magam.* - Az nem baj, ha kicsit meg vagy ijedve. Csak ne menekülj el. *Mondom lágyan.* - Öregek vagyunk már a bújócskához. *Kuncogok és adok egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.06.07, 22:34 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolyodom el.* - Szoktál délután szunyókálni, ha úgy alakul?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ilyen ajánlatra sose mondanék nemet, bár lehet egyeseknek nem fog tetszeni.*Pillantok a kutyádra vigyorogva.* - Vagy mi fogunk kitúrni.*Nevetek fel, bár ezt még nem tudom elképzelni.* - Ahogyan gondoskodsz róla.*Felelem.* - Jobban is bízhattál volna magadban.*Mosolygok.* - Igyekszem, de ha megtörténik, akkor úgyis elkapsz.*Igyekszem, hogy azért erre ne legyen szükség.* - Hééé maximum a magad nevében beszélj.*Háborodok fel.* - De én téged se tartalak annak.*Teszem hozzá.* - Viszont, ha már menekülésről van szó.*Megfogom a kezed.* - Nem akarom elrontani a hangulatot, de ezt is jobb az elején tisztázni.*Kezdek bele.* - Tisztában vagy a munkám veszélyével ugye? Bármelyik nap történhet velem valami.*Akár meg is halhatok.* - Lesznek olyan alkalmak, hogy el fogok tűnni például egy bevetés miatt, de mindig szólni fogok neked.*Ígérem meg.* - Talán ez is hozzá tartozik, hogy nem kerestem hosszabb kapcsolatot, hiszen ezt nem mindenki viselné el.*Amit meg is értek.* - Amíg te beszélhetsz, hogy éppen mi történt veled, addig én elég kevés dolgot mondhatok és igazából nem is akarok. Az a legjobb, ha minél kevesebbet tudsz.*Nem akarlak veszélybe sodorni.* - Azt is megértem, ha idő után besokallsz, de azt nem ígérem, hogy könnyen el is tudlak engedni, de azt fogom nézni, ami neked a legjobb.*Teszem hozzá.* - Ennyit szeretem volna, ugye most nem öltem meg teljesen a hangulatot?*Kérdezlek kissé aggódva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.06.17, 01:07 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| - Igen, főleg ha tudom, hogy csak reggel jövök. *Nem szerettem kimerülni.* - Ó, szerintem már most odavan érted, úgyhogy nem aggódnék. *Nevettem el magam.* - Azt azért csak nem. *Mondom lágyabban.* - Tudod elég nagy vagyok, elfértek rajtam. *Teszem hozzá csak úgy mellékesen.* - Áhh, kicsit mintha a gyerekem lenne. *Nevettem el magam.* - Mégis csak az első randink. Vagy a második? *Vigyorgok.* - El bizony. *Ezt nagyon komolyan mondtam. Elnevettem magam a reakciódon.* - Igaz, igaz, bocsánat. *Puszillak meg.* - Igen? *Kezdem el cirógatni a kezed. Kérdésedre automatikusan megszorítottam kicsit a kezed. Csöndesen hallgattalak végig.* - Nem, nem öltél meg semmilyen hangulatot. *Adok egy csókot a kézfejedre, aztán kicsit elhallgattam.* - Tisztában vagyok vele, még ha nem is nagyon akarok rá gondolni. *Ismerem be.* - Remélem nem is fog megtörténni. Nem foglak kérdezni, rendben? Ha úgy érzed szeretnél valamit megosztani, csak akkor mond. Elég annyi is, hogy rossz napod volt és csak pihenni szeretnél. *Elengedem a kezed és az arcodra simítok.* - Megértem a helyzetet. *Nézek a szemeidbe.* - Amíg nem tűnsz el egy szó nélkül, addig minden rendben gyönyörűségem. *Odahajolva adok egy lágy csókot.* - Azt is megértem, ha úgy tűnsz el... csak akkor agyvérzést fogok kapni, amíg elő nem kerülsz. Bár egyébként is ideges leszek. *Nevettem el magam, de nem volt annyira őszinte. Látszott, hogy terhel a dolog és nem tudtam, hogy később mennyire fog.* - Viszont emiatt sosem fogok szakítani. *Ígérem meg.* - Többet vártam én annál. *Húzom egy féloldalas mosolyra az arcom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.06.18, 00:41 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| - Mint mondtam látszik, hogy a te kutyád.*Nevetek fel.* - Megbeszéltük.*Mosolyodom el.* -Inkább nagyon nem?*Javítalak ki, de ez így természetes.* - Szerintem inkább az első, hiszen a múltkori egy szimpla találkozónak indult.*Kuncogok. Ahogyan megszorítod a kezemet elmosolyodom és cirógatni kezdem.* - Akkor jó.*Nyugszom meg és várom, hogy megszólaljál.* - Nem is kell rá gondolnod.*Nyilván lesz rá példa, de ha folyton ezen kattognál, az senkinek nem lenne jó.* - Rendben van.*Simítom az arcomat a kezedbe.* - Miket beszélsz.*Kapom el a tekintetem a becézésedre, de a csókodat rögtön viszonozom.* - Nem lesz olyan, hogy nem szólok vagy ha mégis, akkor majd valaki szól neked. Nem akarlak kitenni felesleges idegeskedésnek, így is lesz bőven miattam és nem csak a munkám miatt.*Nevetek fel, gondolva itt a személyiségemre.* - Nem akarom folyton mondani, de tényleg nagyon édes vagy.*Mosolyodom el.* - Figyelj Lucas.*Sétálok oda hozzád és az öledbe ülök.* - Tudom nem elég, de elég szerencsés vagyok és sose volt még semmi komoly sérülésem még maradandó se. Szeretem az életem és mindig vigyázok magamra, de mostantól még jobban fogok.*Mosolyodom el.* - Megkérdezhetsz bent bárkit, hogy nem szoktam feleslegesen hősködni.*Nyilván így is bármi történhet velem, de nem játszok még rá pluszba.* - Minden ki fog alakulni.*Simítok az arcodra és megcsókollak.* - Várhattam volna, ezzel a beszélgetéssel.*Sóhajtok fel.* - Mivel tudom visszahozni a jó kedved?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.07.01, 00:47 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| - Ó, szeretnék abban a hitben élni, hogy csak kicsit. *Mosolyodom el.* - Akkor jó. *Örültem, hogy nem kell rá gondolnom.* - Miket beszélnék? *Annyira édes volt, ahogy a bókjaimra reagáltál.* - Tudod, most még szebb vagy. *Simítok végig arcodon még a csókunk előtt.* - Az jó, ennek örülök, hogy mindenképpen tudni fogok róla. *Nyugszom meg.* - Tudod a jó dolgok problémákkal járnak. *Vigyorgok és a nyakadba csókolok.* - Te is az vagy, csak én nem mondogatom. *Mosolygok rád vissza.* - Igen? *Hagytam, hogy az ölembe ülj és finoman a derekadra simítok. Figyelmesen hallgatlak és azért látszik rajtam a megkönnyebbülés.* - Nem is tudod, hogy ezt milyen jó hallani. *Sóhajtok fel. A személyiségedből arra gondoltam, hogy tuti mész a fejed után és belecsapsz meggondolatlanul a lecsóba, de szerencsére nem.* - Elhiszem neked. *Nem kételkedtem a szavaidban.* Bizony. *Simul arcom kezedbe és csókod kicsit el is nyújtom.* - Nem, nincs baj. *Simogatom a hátad finoman.* - Már visszahoztad gyönyörűm. *Tetszett, ahogy az előbb zavarba jöttél rá. Nem bírva ki, újra megcsókoltalak és hosszan faltam ajkaid.* - De tudod... ha sokáig itt maradsz az ölemben, akkor nem fogjuk befejezni a vacsorát. Pedig téged desszertnek tartogatlak. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.07.08, 20:14 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - De az hazugság lenne és ezt te is tudod.*Kuncogok.* - Tudod te.*Nem fogom kimondani és tudom, hogy csak húzod az agyam.* - Khmm köszönöm, de most már tényleg elég.*Látszik, hogy jól esnek a bókjaid, csak nem tudom őket még kezelni.* - Pedig te semmiféle problémával nem jársz és nagyon jó dolog vagy.*Mosolyodom el.* - Én viszont tényleg problémás vagyok.*Nevetek fel.* - Tetszik ez a gondolatmeneted is.*Puszilom meg a pofidat.* - Nem sűrűn szokták mondani, de szerintem abban kiegyezhettünk, hogy te édesebb vagy.*Ezt el kell azért ismerned.* - Az ellenkezőjét gondoltad igaz?*Nevetek fel, amolyan költői kérdésnek szánva.* - Más is így van ezzel. Nézd alapból tényleg megyek a fejem után, de nem ebben az esetben. Nem fogom kockáztatni a saját és főleg nem mások életet.*Mondom komolyabb hangon.* - Akkor jó, bár nem kételkedtem benne.*Tudom, hogy megbízol bennem, ahogyan én benned.* - Akkor jó.*Sóhajtok fel megkönnyebbülten.* - Direkt csinálod mi?*Pirulok el ismét halványan.* - Én pedig téged terveztelek desszertnek és igazad van.*Megcsókollak, majd visszaülök.* - Előbb a hasamat kell teletömni, hogy jól lakjon és majd utána jöhet a popsim.*Vigyorodom el kajánul.* - Mindig rá jövök, hogy a házi koszt a legjobb, főleg ha finom is.*Eszek jóízűen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.07.11, 13:00 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Az már más kérdés. *Mosolyodom el.* - Bocsi. *Nem bírtam magam visszafogni.* - Lehet még korán mondod ezt. *Nevettem el magam.* - Nem baj, ezt tudtam az elejétől. *Puszillak meg.* - Fogalmad sincs róla, hogy mennyire vagy az. *Nevettem el magam.* - Hát... őszintén szólva igen. *Nagyon is az ellenkezőjét.* - Nem csodálom, hogy ott tartasz, ahol. *Mondom kedvesen és megcirógatom az arcodat.* - Ugyan, mit? *Kuncogok.* - Szép a színed. *Csókolok a nyakadba.* - Akkor jól terveztük a dolgokat. *Ugyan azt akartuk. Hagytam, hogy visszaülj.* - Tenni fogok az ügy érdekében. *Vigyorgok én is.* - Szívesen főzök neked. *Mosolyodom el.* - Egyébként te tudsz? Még sosem kérdeztem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.07.16, 10:27 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Gondolom mennyire sajnálod.*Csóválom meg a fejed, de mosolygok mellette.* - Kétlem.*Nevetek fel. Mint mindenkinek neked is biztos vannak rossz szokásaid, de korántsem annyi, mint nekem.* - És mégis engem akarsz.*Mosolyodom el édesen, ami ismét nem tűnik fel, hiszen sose viselkedtem még így kivéve melletted.* - Ezt eltaláltad tényleg nincs.*Nevetek fel.* - Az lett volna a meglepő, ha nem így lenne.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Szeretem, ha elismerik a munkámat.* - Ez még csak a kezdet, addig nem állok amíg el nem érek a csúcsra.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* - Tudod te.*Morgok édesen.* - Mocsok vagyok.*Morgolódom tovább, ami egy nyögésbe megy át.* - Legjobban.*Értek egyet.* - Ebben nem kételkedtem.*Érted a dolgod nagyon is.* - Zene füleimnek.*Szeretem a hasam, te nagyon jól főzöl.* - Nem vagyok, annyira nagy szakács, mint te vagy például az öcsém, de azért tudok. Mielőtt elköltöztem megtanultam az alapvető fogásokat és Aaaron is többször jött át segíteni. Főztem is neki és a családnak is és nem mérgeztem meg senkit, sőt még ízlett is nekik.*Kuncogok.* - Neked meg szívesen főzök és remélem ízleni is fog.*Látszik előre izgulok.* - Együtt is főzhetnénk majd, te lennél benne az első ilyen értelemben, bár gondolom ezt magadtól is tudtad.*Kuncogok.* - Viszont majd őszinte választ kérek a főztömre, akár te is taníthatnál.*Simítok a kezedre.* - Különben röviden a válaszom igen.*Nevetek fel.*
|
|
| |