2025.07.20, Vasárnap, 04:59
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Családban marad
szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor öcsike összehozza az embereket.

szela00Dátum: Hétfő, 2018.07.30, 02:04 | Üzenet # 101
Yaoista
- Egészen pontosan annyira, amennyire gondolod. *Nevettem el magam.* - Ég mégis téged. *Mosolyodra az én is így teszek.* - Tudod.... ezért az arcét főleg megéri. *Puszilom meg a pofidat. Hihetetlen milyen édes vagy.* - Majd ráébresztelek. *Simítok végig az arcodon. Egy pillanatra meglepetten pislogok, majd csak bólintok és biztatóan nézek rád.* - Ha rólad van szó, el is éred. *Tudtam, hogy komolyan mondod.* - Fogalmam sincs. *Játszok tovább. Persze, hogy tudtam, de kíváncsi voltam, hogy fejezd ki magad.* - Vigyázok az alakodra. *Simogatom meg a pocid.* - Ha gondolod ebédet is tudok neked bevinni. Nem mindig, attól függ, hogy végzek, de többnyire igen. *Szerettem elkényeztetni a környezetem és ez a szeretőmre és a kutyámra duplán igaz volt.* - Az már jó. *Nevettem el magam.* - Várom, hogy megkóstoljam. *Nagyon érdekelt a főztöd.* - Hm, tetszik az ötlet és természetesen őszinte leszek. *Ilyenekbe sosem hazudok.* - A hosszabb jobban tetszett. *Nevetek veled és megfogom a kezed.* - Legalább jobban megismerlek. *Emelem fel és adok rá egy csókot.* - Lehet ismerjük egymást egy ideje, de így mégis más téged hallgatni. Minden érdekel veled kapcsolatban.

MioDátum: Csütörtök, 2018.08.02, 21:39 | Üzenet # 102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Sejtettem.*Nevetek fel.* - Nem ér ilyenkor puszilgatni.*Közlöm veled.* - Esélytelen.*Tényleg elképzelhetetlenek tartom, hogy én valóban annyira édesek legyek, mint ahogyan te azt állítod.* - Köszönöm.*Jól esik, hogy így vélekedsz.* - Azt, hogy folyamatosan bókolgatsz.*Közlöm veled azt amit, amúgy is tudsz.* - Ohh szóval, ha magamra szednék, akkor már nem jönnék be?*Tudom, hogy nem így lenne, de szeretek veled pimaszkodni.*  - Hihetetlen vagy, de tényleg.*Simítok lágyan az arcodra.* - Mindenki irigykedni fog rám, hogy milyen piszok mázlista vagyok.*Vigyorodom el.* - Köszönöm.*Teszem még hozzá.* - Remélem nem te leszel az első, akinek gyomorrontása lesz miattam.*Kuncogok.* - - Helyes, helyes.*Bólintok a válaszaidra.* - Úgyis mindent hosszan fogok kifejteni.*Akit kedvelek, annak én is sokat fecsegek, mint az öcsém.* - Ezzel én is így vagyok.*Odahajolva megcsókollak.* - Most minden más, csak mi vagyunk, alig várom, hogy igazán megismerjelek és minél több dolgot éljünk át együtt.*Ilyet még sose éreztem ezelőtt, ezeket az érzéseket, csak te váltod ki belőlem.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.08.11, 23:00 | Üzenet # 103
Yaoista
- Lehet nem ér, de élvezed. *Nevettem el magam.* - Majd meglátjuk. *Most is rettentő édes voltál.* - Igazából nem direkt, csak úgy jön, de nagyon élvezem a reakciód. *Mosolyodom el.* - Ó, dehogynem. *Kuncogok.* - Sőt, rád is fér egy kis plusz. *Cirógatom meg a pofidat. Persze tökéletes vagy, de az egészséged miatt nem ártana egy-két plusz kiló.* - Akkor ezt vehetem úgy, hogy vihetek? *Csókolok a tenyeredbe.* - Vagy rám, hogy én milyen mázlista vagyok. *Hiszen annak éreztem magam.* - Bármikor. *Tényleg élveztem, ha a másik kedvére tehetek.* - Csak nem. *Kuncogok én is.* - Nagyon aranyosan fecsegsz, szóval csak hajrá. *Cirógatom meg a pofid.* - Igen, csak mi. *Mosolyodom el boldogan.* - Örülök, hogy ezt mondod. *Aggódtam kicsit, hogy nehezebb lesz eleinte Aaeron miatt, de úgy látszik, felesleges volt.*

MioDátum: Kedd, 2018.08.14, 21:14 | Üzenet # 104
Yaoista
- Ezt nem tudom tagadni.*Sóhajtok fel, de ismét elnevettem magamat.* - Fogadni akarsz?*Tegyük izgalmasabbá.* - Tudtam, hogy pimasz vagy, de azt nem, hogy ennyire és még jól is áll.*Még ha miatta kicsit égő vagyok legalábbis szerintem.* - Engem se zavarna.*Jobb ha te is tudod.* - Azt mondod? Nem rég kicsit ágynak dőltem és nem volt nagyon étvágyam meg hát olykor elfelejtek enni.*Éppen nagyon belemerülök a munkába és senki nem szól rám, akkor előfordul, hogy kimaradnak étkezések.* - Igen veheted.*Bólintok mosolyogva.* - Nem tudok vele vitatkozni, hiszen jó páran megdugnának.*Mondom lazán.* - Annak ellenére, hogy egy démonnak tartanak.*Vigyorgok.* - Mi az hogy fecsegek?*Rúgom meg a lábad finoman.* - Beszélek, oké?*Morgok, de ez se sikerül ijesztőre, mint másoknál szokott.* - Azok után, hogy múltkor leléptem nem hitted, hogy most ilyen leszek igaz?*Kérdezlek kíváncsian.* - Jó hatással vagy rám már most.*Cirógatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.08.20, 23:16 | Üzenet # 105
Yaoista
- Mi legyen a tét? *Vigyorgok.* - Mi nem? *Nevettem el magam és közben a hajamba túrtam egy szexi mozdulattal. Elmosolyodom, hogy téged se zavarna.* - Akkor még jobb, ha viszek neked, legalább nem felejted el. *Én rád fogok szólni. Elnevettem magam a szövegeden.* - Tudod mit mondanak... az őrültek a legjobbak az ágyban. *Simítok végig az arcodon.* - Aúú... *Jajdulok fel játékosan.* - Akkor csicseregsz. *Kuncogok és adok egy csókot. Kérdésed meglepett, majd bólintottam.* - Azt hittem, hogy sokkal nehezebben fogsz feloldódni. Féltem, hogy rágódni fogsz felesleges dolgokon. *Sóhajtok egy nagyot.* - Ennek örülök. *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.* - Én pedig már most hihetetlenül boldog vagyok....

MioDátum: Kedd, 2018.08.21, 12:53 | Üzenet # 106
Yaoista
- Nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Mondjuk, ha én nyerek, akkor beöltözöl, annak aminek mondom és abban kell lenned egész nap.*Vigyorodom el.* - Nekem? Legyen nekem is ez?*Benne lennék, szeretek hülyülni.* - Bár nem látok rá sok esélyt, hogy te nyerjél.*Teszem hozzá.* - Nem. nem.*Kuncogok és a mozdulatod nagyon ott van.* - Oké.*Mosolyodom el édesen.* - Ezt bóknak veszem.*Tényleg jó vagyok és őrült is, amennyire kell.* - Megint kell a gyógypuszi?*Hiszen a kocsmában is ezzel jöttél.* - Akkora egy...*Szakít félbe a csókod, amit hevesen viszonozok.* - Mocsok vagy.*Suttogom az ajkai közé.* - Én is, de nem jelenti azt, hogy később se fogok rágódni felesleges dolgokon.*Ezt mondtam is.* - Ennek örülök, én is nagyon boldog vagyok.*Csókollak meg most én.* - Ideje befejezni a kaját, mert nem bírom már sokáig visszafogni magam.*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.08.27, 23:37 | Üzenet # 107
Yaoista
- Hm, tetszik a terv. *Vigyorgok. Az tuti, hogy a pokolra fogsz kívánni.* - Ugyan kérlek... hidd el, bebizonyítom neked. *Csókollak meg lágyan.* - Teljes mértékig bók volt. *Reméltem, hogy nem érted félre.* - Attól függ, hova kapom a puszit. *Simítok végig ajkaidon.* - De élvezed... *Suttogom én is.* - Majd elterelem a gondolataidat. *Mosolyodom el. Kicsit elhallgattam és elgondolkoztam.* - Yuichi... *Kezdek bele, de a csókod megállított.* - Mielőtt felfalnálak desszertnek, szeretnék kérdezni valamit. *Nem nagyon tudtam, hogyan fogalmazzam meg.* - Szóval... ha Aaeron kiborul azon, hogy összejöttünk, akkor elhagynál? *Persze tisztában voltam vele, hogy mennyire szereted Aaeront és milyen durva testvérkomplexusod van, de érdelet a válaszod.*

MioDátum: Kedd, 2018.08.28, 13:02 | Üzenet # 108
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Vigyorgok és megcsókollak.* - Ez a pecsét.*Kuncogok.* - Már előre élvezem ezt a játékot és a győzelmem.*Kuncogok az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Akkor jó, mert annak vettem.*Ez vagyok én.* - Hova szeretnéd kapni a puszit?*Kérdezem buján, majd finoman az ujjadra harapok.* - És ez a te szerencséd.*Kuncogok.* - Rendben van.*Mosolyodom el, majd nem igen tetszik a hallgatásod.* - Ez már rosszul kezdődik, de halljam.*Sóhajtok fel, majd a kérdésed meghallva ledöbbenek.* - Őszintén ebbe még bele se gondoltam.*Megeszem az utolsó falatot, majd lepakolok és tőled is ha megetted.* - Szerinted kifog akadni? Bár elsőre biztos, ami érhető is.*Gondolkozom el.* - Tisztában vagy vele, hogy milyen fontos az öcsém és mennyire szeretem.*Tapasztaltad.* - De még ha ki is lesz, akkor se fogok veled szakítani, ahogyan más miatt se tenném meg.*Közlöm és elkezdem kigombolni az ingemet.* - Én se örülök a választásának, de nem tudok mit tenni, ahogyan ő se, de legalább én jó kezekben vagyok.*Mosolyodom el, nem hagyhattam ki.* - Van számodra egy rossz hírem Lucas.*Ledobom az ingem és szemből az öledbe mászok.* - Mint már említettem, ha véget is akarsz egyszer vetni a kapcsolatunknak, akkor nagyon nehéz dolgod lesz.*Közlöm veled majd igen csak szenvedélyesen csókollak meg.* - Most már jöhet a desszert?*Kérdezlek, már a felsőd veszem le.* - Mert már nagyon vágyom rád.*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.09.02, 01:55 | Üzenet # 109
Yaoista
- Túl magabiztos vagy. *Csóválom meg a fejem.* - Pedig már tudom mit adnék rád. *Nézek rajtad végig, ahogy elképzellek.* - Majd megbeszéljük. *Vigyorgok. Én is befejezem a kaját, mire te is. Hagytam, hogy lepakolj, sőt jó volt látni, milyen otthonosan érzed magad itt.* - Biztos. *Ahogy én ismertem, igen.* - Igen... testvérkomplexus. *Kuncogok halkan, mert valahol ez rettentő édes volt tőled, hogy mennyire szereted az öcséd. Válaszodra szélesen elmosolyodom és megnyugszom.* - Ezt jó hallani. *Megkönnyebbültem rendesen.* - Igen? *Közben persze folyamatosan figyelem a mozdulataid. Mikor már az ölembe vagy, megmarkolom a feneked.* - Nekem ez kifejezetten jó hír. *Falom ajkaid.* - Igen. *Hagytam, hogy levedd a felsőm.* - Kapaszkodj. *Suttogom a füledbe és felállok veled. A derekam köré simítom a lábaid és elindulok veled a hálóba az ajkaid kóstolgatva. Persze jött volna utánunk rögtön Winie is.* - Marad. *Szólok rá, mire leült én pedig bementem veled a szobába. Ledöntelek az ágyra, majd lehúzom rólad a ruháid.* - Máris jobb. *Simítok végig a testeden. Ledobom a saját cuccaim is, majd föléd térdelek.* - Most már kérem a gyógypuszit. *Simítok végig a farkamon, ami már félig merev volt.*

MioDátum: Hétfő, 2018.09.03, 13:03 | Üzenet # 110
Yaoista
- Valóban, de ha nem lennék ilyen magabiztos, akkor a munkába se tartanék ott, ahol vagyok. Nem akarok dicsekedni, de rajtam kívül elég kevesen tartanak itt 30 évesen.*Nyilván a magabiztosság csak egy része a sikeremnek.* - Olykor lehet, hogy ez negatívan jön ki, de nem érdekel.*Vonok vállat.* - Elárulod? Biztos be kell öltöznöm szobalánynak vagy valami hasonlónak.*Vigyorgok.* - Fordított esetben én is kiakadnék és szerintem te is.*De ebben nincsen semmi furcsa szerintem.* - Majd dolgozunk ezen is.*Kuncogok.* - Milyen édes reakció.*Nem bírom magamba tartani.* - Arra számítottál, hogy az ellenkezőjét mondom?*Kérdezem kíváncsian.* - Akkor ezzel már ketten vagyunk.*Kuncogok az ajkaid közé.* - Helyes.*Vigyorgok és úgy teszek, ahogyan kéred.* - Most én játszok a gazdival utána jöhetsz.*Mondom Winienek.* - Azt hittem felavatjuk a konyhád, de akkor legközelebb.*Van rá időnk bőven. Segítek neked a vetkőztetésben az érintésedre pedig jólesően felsóhajtok.* - Szerintem is.*Nyalok végig az ajkaimon, amikor már rajtad sincsen ruha.* - Ki nem találtam volna, hogy ide kéred a gyógypuszit.*Pimaszkodom. Végigsimítok a tagodon, majd a makkodra kapsz egy puszit.* - Parancsolj a puszid.*Vigyorodom el szélesen, most én fogom kissé húzni az agyadat.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.04, 20:46 | Üzenet # 111
Yaoista
Ebben biztos voltam és nem mondtam, hogy baj. *Tetszett, hogy ennyire tudod, mit akarsz.* - Majd megtanulom kezelni, na meg nem baj, édes vagy. *Mosolyodom el.* - Nem mondom meg, de nem szobalány és még csak nem is hasonló. *Puszillak meg.* - Természetesen. *Nem is hibának mondtam a kiakadást.* - Arra, igen. *Ismerem be.* - De örülök, hogy nem azt hallottam válaszként. *Teszem hozzá.* - Lökött. *Kuncogok azon, amit a kutyusomnak mondasz.* - Mégis csak az első randink, adjuk meg a módját. *Vigyorgok.* - Megleptelek, mi? *Vigyorgok, hiszen tény volt, hogy ide fogom kérni. Pislogok kettőt, ahogy tényleg csak egy puszit adsz* - Nem varázsolnád keménnyé? *Simítok végig hüvelykujjammal ajkadon.* - Ha nem, bizony akkor nem tudok veled szeretkezni, pedig kívánod, nem? Mélyen benned...

MioDátum: Csütörtök, 2018.09.06, 11:53 | Üzenet # 112
Yaoista
- Örülök, hogy nem zavar.*Mosolyodom el.* - Ettől miért lennék édes?*Tényleg nem értem.* - Bolond vagy, de jól áll.*Mosolyodom el kissé szeleburdin. Jól esik, hogy nem akarsz megváltoztatni és ami másnak hiba, neked tetszik.* - Most már nagyon kíváncsi vagyok.*Ötletem sincs.* - Attól még hogy nyerni fogok, ugye elárulod minek kellett volna beöltöznöm?*Kérdezem vigyorogva.* - Látod folyamatosan megleplek.*Kuncogok.* - Elhiszem és megértem, hogy bizonytalan vagy Lucas, de tényleg érdekelsz és akarlak.*Jelentem ki igen csak komolyan, ahogyan eddig még nem tettem.* - Amennyire kell.*Melletted teljesen elengedem magam.* - Valóban és máris az ágyadban vagyok.*Vigyorgok.* - Nagyon.*Nevetek fel.* - Hmm te még a szopást is, olyan szépen tudod mondani.*Vigyorgok és finoman a hüvelykujjadra harapok.* - Milyen rafinált vagy, de vajon te kibírnád, hogy nem kaphatsz meg?*Vonom fel a szemöldököm.* - Persze, hogy kívánom, hogy tövig bennem legyél, de megmondtam, hogy legközelebb én játszok veled.*Emlékeztetlek, majd kapsz egy újabb puszit a makkodra.* - Ellenvetés?*Pillantok rád huncutul.*

szela00Dátum: Péntek, 2018.09.07, 18:34 | Üzenet # 113
Yaoista
- A büszkeséged édes. *Magyarázom meg, mire is gondoltam.* - Na meg ez a mosoly... *Tényleg nem voltál vele tisztában, milyen aranyosan tudsz nézni.* - Fel is fogod venni, hiszen én fogok nyerni. *Kuncogok és adok egy apró csókot.* - Már nem is vagyok annyira bizonytalan. *Cirógatom meg az arcod. Nagyon sokat jelentett, amit mondtál nekem. Nagyon élveztem, hogy egy újabb oldalad ismerem meg.* - Mintha bánnád. *Nevettem el magam. Elég szexi, ahogy az ujjamra harapsz.* - Ó, én kiszolgálom magam. *Kuncogok.* - Pedig a múltkor még bele se melegedtem a játékba. *Valljuk be, akkor nem finomkodtunk. Puszidra elmosolyodom, majd eldőlök és magamra húzlak.* - Egyáltalán nincs. *Adok is egy csókot, amit igencsak elmélyítek. Hosszan falom ajkaid és nem engedlek, közben végigsimítok derekadon és megmarkolom a feneked.* - Szolgáld ki magad, gyönyörűm. *Suttogom a füledbe és bele is nyalok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.09.10, 12:41 | Üzenet # 114
Yaoista
- Van amit nem tartasz bennem édesnek?*Kérdezlek mosolyogva.* - Ez csak csak sima mosoly.*Morgolódom.* - Álmaidban.*Vigyorgok, de tetszik az önbizalmad. A csókodat kicsit el is nyújtom.* - Ennek örülök, de ha az lennél az se lenne baj.*Érthető lenne.*  - Úgy is nézzek ki, mint aki bánja.*Kuncogok.* - Jogos.*Nevetek fel.* - Ahogyan én se, de még bőven van rá alkalmunk.*Vigyorodom el kajánul. Kényelmesen elhelyezkedem és a csókodat viszonozom.* - Nem kell kétszer kérned.*Sóhajtok fel.* - Tényleg annyira jóképű vagy.*Simítok az arcodra.* - Édes és nagyon kedves.*Mosolyodom el, majd lágyan megcsókollak. Ajkaid után a nyakadat veszem célba, de nem hagyok nyomokat, ahogyan kérted.* - A testedet meg annyira szépen ki van dolgozva.*Simítok végig rajta, majd azt kezdem el csókolgatni és finoman cirógatni.* - Hamarosan ide is leérek.*Markolom meg a farkadat.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 11:42 | Üzenet # 115
Yaoista
- Hm, eddig nincs. *Kuncogtam és adtam egy puszit.* - Édes mosoly. *Piszkálódok egy kicsit.* - Bizony. Nagyon sok alkalmunk. *Finoman simogatlak végig, ahogy elhelyezkedsz.* - Ez tetszik. *Még kérnem se kell, tökéletes.* - Te pedig nagyon szép. *Csókolok tenyeredbe. Annyira aranyos volt, ahogy gondolkozol rólam. Hosszan csókollak, de nem vadulok, rád hagyom a vezetést abszolút, de persze a kezeim azért a popsidon voltak.* - Tetszik? *Kérdezem és közben végigsimítok hasamon.* - Helyes. *Nyögtem egyet, ahogy megmarkolsz. Nagyon izgató volt a látványod, ahogy csókolgattál össze-vissza és persze nagyon élvezem.* - Ez finom. *Túrok hajadba.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 16:13 | Üzenet # 116
Yaoista
- Sejtettem.*Kuncogok én is.* - Szerintem kell neked egy szemüveg.*Most ennyi beszólásra telik.* - Legközelebb nálam avatjuk fel a hálót vagy amit akarunk, ha holnap rá érsz, akkor el is kezdhetnék.*Vigyorodom el.* - Majd a bilincseimet is felavathatjuk.*Suttogom érzékien a füledbe és bele is nyalok.* - Tudom.*Vigyorgok, de látszik rajtam, hogy tőled milyen jól esik.* - Tetszik a seggem mi?*Meg kell hagyni valóban nagyon formás.* - Az nem kifejezés.*Simítok rajta végig én is.* - Akkor jó.*Még több nyomot hagyok rajta és a farkadon csak párszor simítok végig, ezzel is húzva az agyadat.* - Már várod, hogy leszopjalak igaz?*Pillantok rád és megszívom a bőrödet bal belső combodnál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.09.23, 15:32 | Üzenet # 117
Yaoista
- Dehogy kell. *Nevettem el magam.* - Ahogy megbeszéltük, holnap után nálad. *Puszillak meg.* - Hm, én téged vagy te engem? *Kérdezem kacéran.* - Igen, tetszik. Nagyon formás. *Markolom meg kicsit jobban.* - Örülök. *Sóhajtok fel halkan simításodra. Nagyon finom volt az érintésed. Egyáltalán nem zavartak a nyomok, hiszen munka közben úgy se látszik egy sem. Az viszont kissé őrjítő volt, hogy csak néha értél a farkamhoz.* - Igen, szerintem elég egyértelmű. *Kőkeményen meredeztem és tényleg alig vártam, hogy a szádba legyek.* - Tehetnél valamit az ügy érdekébe. *Simítok végig ajkaidon.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.10.21, 18:48 | Üzenet # 118
Yaoista
- Pedig kell.*Nevetek én is.* - Ohh tényleg kiment a fejemből, akkor holnap után.*Kicsit zavarba is vagyok, hogy ennyire veled akarok lenni és ezt is elfelejtettem, hogy nem érsz rá. Tényleg olyan érzéseket váltasz ki belőlem, ami eddig senkinek se sikerült még csak meg se közelítette.* - Is - is.*Úgy az igazi.* - Megsúgom, hogy még senkivel nem csináltam ilyet.*Perverz vagyok, de ezt ki kell érdemelni és bizalom is kell hozzá szerintem, hiszen mégis csak ki vagy szolgáltatva a másiknak.* - Akkor már ketten.*Kuncogok.* - Azt mondod?*Vigyorodom el pimaszul.* - Még egy kicsit játszom, de hidd el kárpótolni foglak.*Csókollak meg és kicsit még játszom, majd rendesen leszoplak, bár múltkor se lehetett panaszod most meg aztán még nagyobb élvezetet nyújtok. Szeretkezés is még fantasztikusabb, mint múltkor és jó darabig kényeztetjük egymást. Ott is alszom, de most nem lépek le. Megreggelizünk, majd haza megyek és elkészülve dolgozni, bár szívesebben lettem volna veled, amit még szoknom kell, hogy ilyen gondolataim vannak, de mellette igen csak kellemes érzés. A munkába is jókedvű vagyok, nem úgy mint legutóbb, sőt mondhatni, majd kicsattanok. Nem kérdeznek rád, de sejtik, hogy közöd van a hangulatváltozásaimhoz. Nyugis telik a napom és hamar is végzek. Haza menve egy darabig elvagyok majd azon kapom magam, hogy már a bárod előtt vagyok. Kicsit toporgok, elszívok még két száll cigit és bemegyek. Még kora este van, így nincsenek sokan. Mint mindig most is megnéznek, de nem törődök velük. Odasétálok a pulthoz és felülök az egyik bárszékre.* - Hello szépfiú.*Köszönök rád és pont háttal vagy nekem. Ahogyan megfordulsz és meglátom a döbbenet arcod, az igen csak vicces.* - Gondoltam megnézem, milyen is a bárod. Remélem nem baj.*Mosolyodom el, azért kissé zavartan. Tényleg érdekelt, hol dolgozol, de leginkább, azért jöttem, hogy lássalak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.11.01, 22:20 | Üzenet # 119
Yaoista
- Mondom én, hogy édes vagy. *Puszillak meg. Élveztem, hogy ennyire velem akarsz lenni.* - Örülök a megtiszteltetésnek. *Vigyorgok és tényleg jól esik, hogy bennem ennyire bízol.* - Azt. *Mosolyodom el.* - Abban biztos voltam. *Hagytalak kibontakozni és kicsit sem siettettelek. Isteni veled az ágyban, teljes az összhang. Annyira jó volt, hogy a karjaimban aludtál és még a reggelt is együtt töltöttük. Jó volt, hogy kezdted magad elengedni. Miután elmentél, rendbe tettem a kutyusom, majd csak tengtem-lengtem és pihentem a munkáig. Hamarabb bementem a tervezettnél, mert sok mindent át akartam nézni. Épp a pultba tevékenykedtem, mikor meghallom a hangod. Először nem is akartam hinni a fülemnek, de elmosolyodva fordulok meg.* - Nicsak... kit fújt ide a szél. *Nagyon meglepett, hogy bejöttél, de annál boldogabbá tett.* - Dehogy, örülök, hogy itt vagy. *Megcirógatom finoman az arcod, majd áthajolva a pulton, adok egy puszit. A másik pultos, aki egy lány volt, csak megmosolygott minket. Egyáltalán nem zavartattam magam.* - Mit kérsz? Természetesen a ház ajándéka. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.11.01, 23:35 | Üzenet # 120
Yaoista
- Bizony kit.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Nem mintha megfordult volna a fejembe, hogy nem örülsz nekem. Nem zavar a puszi, sőt én a szádra adok egyet.* - Szia.*Be is mutatkozom neki.* - Király.*Vigyorodom el.* - Rád bízom magam.*Kacsintok rád. Amíg te az italommal foglalkozol egy pasi jön oda hozzám.* - Hello széps...*Többet nem tud mondani, mert igen csak gyilkoló tekintettel pillantok rá.* - Húzz el.*Közlöm vele, mire lefagy és hirtelen vissza se tud szólni.* - Sajnálom.*Nyögi ki végül és már ott sincsen.* - Szóval mit kapok?*Pillantok rád mosolyogva, mintha mi sem történt volna.* - Jó munkát végeztél, a seggem igen csak zsibbad, de megérte.*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.11.01, 23:46 | Üzenet # 121
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy a számra kaptam a puszit. Ő is bemutatkozik neked.* - Rendben. *Nem akartam erőset adni, mert sejtettem, hogy fáradt lehetsz azért, úgyhogy egy könnyű kis koktélt kezdek csinálni. Hallom amit a pasival lerendezel és már itt sincs, mire én megfordulok.* - Parancsolj. *Tolom eléd.* - Egy könnyű koktél, remélem ízleni fog. *Cirógatom meg a kezed. Elnevettem magam a szövegeden.* - Várd csak, mikor szabad leszel másnap. *Kancsitok egyet és felemelve a kezed, adok rá egy csókot.* - Tudod szépségem, nagyon örülök, hogy ennyire lerázod a konkurenciát, de azért a vendégeim ne üldözd el. *Kuncogok halkan.* - Egyébként ez egy meleg bár és egyedül üldögélsz a pultnál. Ne lepődj meg. Sajnos a nevem nem írhatom rád. *Sóhajtok egyet.* - Egy kicsit kimegyek. *Szólok a kollégámnak, aki csak int. Odamentem hozzád és leültem melléd. Egy fekete nadrág és egy fekete ing volt rajtam. Az állad alá simítok és hosszan megcsókoltalak.* - Legalább aki itt van, tudja, hogy az enyém vagy. *Simítok végig az arcodon.*

MioDátum: Hétfő, 2018.11.05, 15:04 | Üzenet # 122
Yaoista
- Köszönöm.*Veszem el.* - Ebben biztos vagyok.*Bele is iszom.* - Ahogyan gondoltam, isteni finom.*Nem is vártam tőled mást.* - Alig várom édes, de hidd el, hogy neked meg a farkad fog fájni.*Jegyzem meg vigyorogva, de komolyan gondolom. A puszin csak elmosolyodom, majd igen csak meglepődök.* - Ohh akkor legközelebb hagyom, hogy flörtöljenek velem és meglátjuk, hogy ahhoz mit szólsz.*Jegyzem meg kissé duzzogva.* - Meleg bár? Ezt eddig nem említetted.*Nem tűnt fel, hiszen még alig vannak.* - Különben nem lepődöm meg, csak akkor most még többen fognak leszólítani. Nézd most ez tűnhet beképzeltnek, de elég ritka, hogy ha elmegyek valahova, ne próbálkozom legalább egy valaki. Lehet, hogy az előbb is durva voltam, de legalább hatásos, mert a szép szóból nem igen szoktak érteni.*Persze van kivétel, de alapból van egy stílusom.* - Rád kéne írni az én nevem, mert te vagy itt szinte mindennap és biztos, hogy mindenki rajong érted.*Természetesen megbízom benned.* - Jól nézel ki.*Mondom még a csókod előtt, amit el is húzok.* - És te az enyém.*Csókollak meg most én.* - Igazából te a vendégeid félted.*Nevetek fel.* - Bízok benned, de azért sajnálom, hogy a rovarok ellen, nem hagyhatok rajtad foltot.*Simítok végig a nyakadon.* - Szóval sokszor kell bejönnöm, hogy tudják, foglalt vagy.*Alapból jönnék, de ezek után főleg.* - Tetszik a bárod.*Hiszen ezt még nem említettem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.11.08, 02:08 | Üzenet # 123
Yaoista
- Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodom el.* - Szeretem a kihívásokat. *Nevettem el magam.* - Azért nem kell hagyni. *Mosolyodom el.* - Nem kérdezted. *Vágok vissza, de vigyorgok.* - Nem lep meg és egyáltalán nem nagyképű, hiszen gyönyörű vagy. *Simítok az arcodra.* - De itt vagyok és hidd el, senkinek se hagyom, hogy lecsapjon a kezemről. *Mondom kedvesen és látszik, hogy tényleg lecsapnék bárkit, aki rád mozdul úgy, hogy te elutasítottad.* - Bár tudom, hogy nincs szükséged védelemre, sőt valószínű sokkal jobban meg tudod magad védeni, mint én, de az ilyen bogarakat azért távol tudom tartani tőled. *Csókolok a nyakadba.* - Azért az túlzás, hogy rajongnak értem. *Kuncogok kicsit.* - Köszönöm, te is. *Kiélveztem én is rendesen a csókunkat.* - Bizony. *Suttogom ajkaidra még csókod előtt.* - Is-is. *Nevettem el magam.* - Nem akarom, hogy legyeskedjenek körülötted, de azt sem, hogy mindenkit elijessz. *Kuncogok. Megfogom a kezed, ahogy végigsimítasz a nyakamon.* - Jobb helyen hagytál nyomot. *Mondom komolyan és mélyen a szemedbe nézek.* - Tetszik a terv. *Mosolyodom el ismét.* - Örülök. Kicsit más, mint az ilyen bárok szoktak lenni, de... én nem bírom a giccset. *Egy teljesen átlagos, kellemes légkörű bárnak tűnt, csak a vendégek nem voltak átlagosak.* - Nagyon örülök, hogy itt vagy. Nem hittem, hogy lesz olyan szerencsém, hogy ma is láthatlak. *Nagyon jól esett, hogy eljöttél, mégha nem is ismered be.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.11.15, 19:34 | Üzenet # 124
Yaoista
- Ezt főleg szerinte fogod.*Velem együtt.* - Ohh szóval, azért ne hagyjam.*Vigyorodom el pimaszul, az előbbi kis morgásomnak semmi nyoma.* - Jogos, de ha most nem jövök ide, akkor nem is mondod?*Kérdezek vissza.* - Köszi.*Mosolyodom el, tényleg nálad másként reagálom le a bókokat, mint egyébként.* - Abban biztos vagyok.*Kuncogok.* - Erre gondoltam én is, de inkább nem mondtam.*Puszillak meg.* - Lássuk be, hogy nem igen lennének jók a kilátásaim, ha nem tudnám megvédeni magam.*Bár ezzel sose volt probléma, de még is más, hogy meg is tanultam, hogyan kell.* - Túlságosan szerény vagy.*Simizem meg a pofidat.* - Köszi, pedig ki se csíptem magam, de majd legközelebb megteszem, bár lehet nem igen tudnál a munkádra koncentrálni és sokan legyeskednének körülöttem.*Öcsémhez képest sokkal kihívóbban felszoktam öltözni.* - Imádom, hogy ilyenkor is őszinte vagy. Tényleg megpróbálom magam visszafogni.*Ígérem meg, az már más kérdés, hogy mennyire fog összejönni.* - Rég rossz lenne, ha azokat látná valaki.*Viccelődöm el, de csak azért mert igen csak zavarban vagyok.* - Rá lehet itt gyújtani?*Kérdezlek.* - Most minden elfogultság nélkül mondom, hogy ez a legjobb bár, ahol megfordultam.*Pedig azért sokba jártam már.* - Különleges, mint te.*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy te is örülsz.*Kuncogok, majd megcsókollak.* - Majd összeismerkedem a többiekkel.*Ezzel sose volt gondom.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.11.17, 15:53 | Üzenet # 125
Yaoista
- Igazából eszembe se jutott, hogy mondjam. Nem titkolni akartam, csak nem így gondolok erre a helyre. Ez a bárom, ahova jöhet bárki, hogy jól érezze magát. *Magyarázom, hogy miért is nem említettem.* - Ez igaz, de a szeretőd dolga, hogy megvédjen a zavaró kártevőktől. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Hm, annak annyira nem örülnék. Mi lenne, ha valamikor itt randiznánk? Mikor én sem dolgozok és akkor távol tartom a nem kívánatos személyeket és még a munkára se kell figyelnem. *Elég jó lenne csak elleni veled.* - Milyenkor? *Kérdezek vissza.* - Hát... az tényleg régen rossz lenne. *Nevettem el magam. Tudtam, hogy zavarban vagy.* - Igen, rá lehet. *Veszek elő gyújtót. Mikor szádban a cigi, meggyújtom neked.* - Örülök. *Mosolyodom el, főleg bókodra.* - Rendben, az jó ötlet.

Keresés: