Családban marad
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor öcsike összehozza az embereket.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.11.23, 14:03 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Értem és tényleg nem zavar, hogy nem említetted.*Nem hinném, hogy megfordult a fejedbe, de azért jobb tisztázni.* - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Csak tudod megszoktam, hogy én vigyázok másokra, szóval ez is új nekem.*Mint sok minden más.* - Jól hangzik, de akkor se öltözök ki? Mert, ha nem akarod, akkor előtted nem fogok.*Tiszta lapokkal játszok, arról nem is beszélve, hogy szeretem magam kicsípni.* - Amikor a bájos a természetemről van szó.*Vigyorodom el.* - Ezt mondom én is.*Kuncogok és meglep, hogy kivételesen nem teszel megjegyzést.* - Köszi.*Szívom meg a cigimet.* - Úgyse lehet ellenállni a megnyerő stílusomnak.*Nevetek fel.* - Jut eszembe írt Aaeron, hogy találkozunk. Nem hittem, hogy ilyen hamar fog jelentkezni, de nagyon örülök neki.*Mosolyodom el, látszik hogy megnyugodtam.* - Jobb lesz, ha azt a barmot nem fogom felhozni témába, igaz?*Kérdezlek egy nagy sóhaj kíséretében.* - Szerinted jól meg lesznek? Mivel én a dühtől nem sokat láttam, arról nem beszélve, hogy időnk se volt, de anyáék azt mondták, hogy az öcskös nagyon boldog. Ennek nagyon örülök, de féltem, attól a pasastól.*Szívok mélyet a cigimből.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.11.25, 23:41 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| - Pedig néha rád is kell. *Mosolyodom el.* - Hm, mi lenne ha itt találkoznánk? Akkor én is kicsípem magam neked. *Cirógatom meg a pofidat.* - Egyébként tényleg bájos vagy. Kicsit makacs és nagyszájú, de rettentő bájos. *Kuncogok, már csak azért is, hogy zavarba hozzalak.* - Hát nekem nem sikerült. *Vigyorgok.* - Ne támadd nagyon, oké? *Kérlek meg.* - Nem azt mondom, hogy ne hozd fel, csupán... mértékkel és próbáld elfogadni a döntését. *Simítok félre egy kósza tincset az arcodból.* - A támogatásodra van szüksége, nem arra, hogy te is bántsd. *Mondom kedvesen.* - Őszintén szólva... még sosem láttam így Aaeront. Nehéz megmondani, én is aggódok érte. Ha segítséget kér, természetesen segítek bármiben, de azt kell mondjam, nagyon oda van a professzorért. Túl sokat én sem tudok, de ajánlom neki, hogy hozzád ne érjen még egyszer. *Morgom kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.12.09, 21:15 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| - Leginkább magamtól kell megóvnod.*Nevetek fel, de van benne valami, főleg ha a hülye gondolatokról van szó.* - Megbeszéltük, kíváncsi vagyok, hogy hova tudod fokoznia a dögösséged.*Alapból egy farmerban és a egy pólóban is jól mutatsz.* - Komolyan, csak te tudsz ilyeneket mondani.*Csóválom a fejem és persze, hogy sikerül ismét kissé zavarba hoznod.* - Azért kétlem, hogy mindig bájos lesz számodra, ezek a tulajdonságaim.*De ez így van rendjén.* - Aminek nagyon örülök.*Mosolyodom el.* - Akkor inkább fel se hozom, mert abból, csak balhé lenne.*Ismerem magamat.* - Őszintén nem tudom támogatni vagyis még nem, így inkább hallgatok.*Az lesz a legjobb mindenkinek, az más kérdés, hogy meddig bírom, ehhez tartani magamat.* - Igen tudom, hogy mindig számíthat rád, de remélem nem lesz baj, mert akkor nem fogom magam vissza.*Morgom, majd ahogyan folytatod elmosolyodom.* - Édes vagy, de ezt csak nem teszi meg ismét, mert akkor nem csak tőled kap.*Ezt mondanom se kell.* - Azért elbeszélgettek még Grayyel is, de igyekszem nem annyira belemászni a kapcsolatukba.*Már ez is haladás.* - Mit gondolsz, szerelmes belé?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.12.16, 23:14 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| - Az menni fog. *Mosolyodom el.* - Bedobom magam a kedvedést. *Mosolyodom el.* - Inkább azt mondanám, hogy csak én ismerlek ennyire. Más is ezt mondaná, ha ismerne. *Cirógatom meg az arcodat.* - Persze nem bánom, hogy ez így van. *Kuncogok.* - Ha már nem lesznek azok, szólok. Rendben? *De jelenleg nagyon édes vagy.* - Én is örülök. *Egyre jobban tetszettél.* - Ha gondolod, találkozhatunk vele együtt is és akkor rá tudsz úgy kérdezni, hogy ne akadj ki, mert ott leszek, hogy vigyázzak a csinos kis szádra. Mit szólsz? *Abba hirtelen bele se gondoltam, hogy Aaeron mit fog szólni, hogy rámozdultam a bátyjára.* - Minden rendben lesz. *Fogom meg a kezed és adok rád egy csókot, de utána se engedem el.* - Ebben biztos voltam. *Mosolyodom el, hiszen erős voltál.* - Ez egy bölcs gondolat.* - Hmm... *Elgondolkozom, majd lassan bólintok egyet.* - Legalábbis rettentő közel van hozzá, de szerintem igen, szereti, csak még magának se ismerte be. *Nem akartam neked hazudni.* - Ha más személyisége lenne a profnak, valószínű már bevallotta volna. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.12.17, 00:47 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| - Neked biztosan.*Mosolygok.* - Egy ilyen jó pasinak, mint te, ez nem kihívás.*Vigyorgok.* - Vagy nem lehet, hogy azért nem mondják, mert ismernek?*Kérdezlek nevetve.* - Igazából bárhogyan is legyen, az a fő, hogy te hogyan látsz.*Mosolyodom el, az arcom a kezedbe simítom.* - Bíztam benne.*Eddig is mindig őszinte voltál.* - Hmm és milyen módon akarod? Mert azok a módszerek, amikre én gondolok, akkor kizárták.*Vigyorodom el kicsit kajánul. Abba bele se gondoltam, hogy milyen titulusba jössz, majd velem.* - Remélem.*Tényleg nagyon aggódok érte.* - Néha nekem is megy.*Kuncogok.* - Én is így gondolom.*Sóhajtok fel.* - Pontosan erről van szó, hogy ő annyira más, de valamivel mégis megfogta, csak nem értem, hogy mivel és mi ez a élés váltás. Baszki ilyen csak az elcseszett romantikus filmekben van és nem a valóságban.*Morgok és megiszom a maradék koktélom.* - Nagyon finom volt, de most egy sört kérnék majd, de még ráérsz.*Nem bírva ki adok egy apró csókot.* - Mindegy ne is beszéljünk többet rólunk, csak felhergelem magamat.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.12.22, 21:12 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| - Ugyan, csak te hiszed, hogy szörnyű vagy. Mondtam, hogy rettentő édes vagy. *Kuncogok én is.* - Ez igaz. *Cirógatom kicsit tovább a pofidat.* - Egy csók csak nem kizárt, vagy azt se szabad? *Suttogom ajkaidra és lágyan birtokba veszem ajkaid.* - Tudod... nem biztos, hogy rossz, ha más. Mármint értem, hogy miért aggódsz... de tudod... te is teljesen más vagy, mint bármelyik exem. Ettől függetlenül, mégis lehet ez a legjobb döntés, amit valaha meghoztam. *Jegyzem meg neked és az apró csókodra csak elmosolyodom.* - Rendben. *Mosolyodom el.* - Oké, nem is kell. Majd beszélünk róla, ha kell. *Nem bírva ki, szinte folyamatosan a kezed cirógatom.* - Tényleg nagyon örülök, hogy bejöttél. *Annyira jól esett ez tőled, hogy csak mosolyogni tudtam.* - Holnap mikor mész dolgozni? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.12.23, 23:39 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| - Először is megint félrebeszélsz.*Köhintek egyet zavartan, így nem fog eltűnni a pír az arcomról.* - Különben nincsen bajommal magammal, de szerintem ezt tapasztalhattad már.*Hiszen elég nagy önbizalommal vagyok megáldva.* - Akinek meg nem tetszik, amilyen vagyok, azt pont leszarom.*Vonok vállat.* - Nem tudom, gondolom azt szabad, de erre még visszatérünk.*Mondom a csók után. Még minden olyan friss és még nem vagyok arra felkészülve, hogy megtudja az öcsém a dolgokat.* - Nála biztos, hogy rossz.*Ellenkezem rögtön, de ahogyan folytatod rendesen elvörösödöm.* - Lehet...*Ismét meg a szavaid.* - Én is.*Annyira édes vagy.* - Igazából nincs nagyon most dolgom.*Ami azért nálam, csak jót jelent.* - Mivel elég sok túlórám van, akár be se kell mennem, ha éppen van jobb elfoglaltságom.*Vigyorodom el.* - Viszont a mosdót merre találom?*Fel akartam magam frissíteni, mert igen csak ég az arcom még mindig. Amikor elmondod el is megyek és bent megnyitva a hideg vizet megmosom az arcomat.* - Mekkora egy bolond vagy te..*Suttogom rád célozva, de közben boldogan mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.12.27, 02:37 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam, ahogy köhintesz egy aprót.* - Igen. *Valóban tapasztaltam.* - Rendben. *Bele se gondoltam még abba, hogy Aaeron nem tud semmit. Nem lepett meg, hogy rögtön ellenkeztél, viszont a reakciód az nagyon édes volt, de nem húztalak vele tovább.* - Az jó.. *Örülök neki nagyon, mert így sok időt tölthetünk együtt.* - Arra. Addig lecsapolom a söröd. *Állok föl én is és visszamegyek a pult mögé. Kicsit beszélgetek a kollégámmal is közben. Mire vissza értél, már ott is várt az italod és én is.* - Van egy ötletem. *Cirógatom meg a pofid.* - Megpróbálok korán lelépni és nálam aludhatnál megint. Holnap pedig átmegyünk hozzád, ahogy megbeszéltük. *Gondolnom kellett azért Winniere is.* - Mit szólsz? Nem kell megvárnod, nyugodtan előre mehetsz, társaságod lesz. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.12.30, 16:31 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy kivételesen nem cukkolsz tovább. Jót tesz a hideg víz és egészen visszanyeri az arcom az eredeti színét, az más kérdés, hogy meddig fog tartani, remélem ma estére ilyen szempontból megkímélsz.* - Köszi.*Mondom a sörre, amikor visszatérek és beleiszok.* - Mesélj.*Simítom az arcom a tenyeredbe.* - Tetszik az ötlet és ahogyan gondolod, de még bírom. Holnap mindenképpen nálam leszünk, ahogyan megbeszéltük. Úgy gondoltad, ha nem bírom, hogy menjek át hozzád egyedül?*Csoda, hogy nem pirulok el, hiszen azért ez is elégé zavarba ejtő, hogy már most odaadnád a kulcsod, legalábbis számomra az.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.01.04, 06:11 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| - Rendben, csak nem szeretném, ha nagyon kimerülnél. *Figyeltem rád nagyon.* - Igen. *Már nagyon vártam a lakásodat, szóval ki nem hagynám azt, hogy áthívsz.* - Igen, úgy. *Bólintok is mellé, majd elmosolyodom.* - Ha nem ismernélek évek óta, nem ajánlottam volna fel, de így azért kicsit más. Na meg nincs is rejtegetni valóm előled. *Odahajolva adok egy apró csókot az ajkaidra.* - Nagyon aranyos, mikor zavarba jössz. *Jegyzem meg, de egy kedves mosollyal.* - Tudod, szerintem mi pár lépcsőfokkal feljebb kezdtük a dolgot. A nagyon ismerkedős dolgokon túl vagyunk, bár nagyon élvezem, hogy úgy tudok meg dolgokat, hogy a szeretőm vagy. *Simítok az arcodra.* - Szóval... pár hónapot bár behoztunk. *Kuncogok és nem bírva ki, ismét loptam egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2019.01.07, 02:15 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| - Édes vagy, de bírom strapát.*Kacsintok rád.* - Meg különben is itt vagy te nekem és vigyázol rám.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ott a pont, te is bármikor mehetnél hozzám, bár most nem engednélek, mert még rendet kell raknom.*Nevetek fel.* - Mondjuk láttad, hogy a rend nem az erősségem.*Vigyorgok.* - Komolyan miért is hittem, hogy mára megkímélsz.*Sóhajtok fel.* - Nem ér ilyen szép mosollyal közölni.*Csípem meg az arcodat.* - Igen, de mégis mellette egészen új oldalról ismerjük meg egymást.*Simítom az arcom a kezedbe és persze a szerető megnevezésre ismét sikerül zavarba hoznod.* - Érezd magad megtisztelve, mert te vagy az első szeretőm.*Vigyorgok.* - Igen, de a legjobb benne, hogy mennyi közös új élményünk lesz.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Főnök úr nem bír viselkedni.*Harapok az ajkaidra.* - Mond csak valamelyik vendéget megdugtad?*Kérdezem hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2019.01.14, 18:12 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| - Pontosan azt teszem. *Vigyáztam rád, amennyire lehetett és engedted.* - Hm, akkor holnap előbb elmész és majd menjek utánad? *Kérdezem kuncogva.* - Nem érdekel az ilyesmi, hogy rend... *Mosolyodom el.* - Legfeljebb segítek, ha téged zavar. *Ajánlom fel.* - Legalább legálisan kutakodhatok nálad. *Nevettem el magam.* - Mitől kéne megkíméljelek, hm? *Puszillak meg.* - Mondtam, hogy megnyerem a fogadásunk. *Jegyzem meg neked.* - Pontosan. *Nagyon élveztem, ahogy bújtál a kezemhez. Olyan voltál, mint egy cica.* - Külön élvezem, hogy én vagyok az első. Legalább nem kell aggódnom az exeid miatt. *Vigyorgok pofátlanul.* - Bizony. *Értek veled együtt.* - A Főnuk Úr nem akar viselkedni. *Vigyorgok tovább. Meglepett a kérdésed. Hirtelen csak pislogni tudtam, aztán pedig elnevettem magam.* - Akit említettem, hogy Aaeron után jöttem össze vele, itt ismertem meg. De nem igazán számít. Senki sem versenyezhet veled, szépségem. *Igazából még Aaeron sem. Nagyon szerettem őt, de rá még se vártam úgy, mint rád.* - Úgyhogy nincs okod aggódni. *Cirógatom a pofid és látszott a tekintetemen, a szemeimen, hogy tényleg teljesen oda vagyok érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2019.01.19, 20:24 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| - Melyik értelemben?*Vigyorodom el.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Ugyan engem nem zavar, mert ha így lenne, akkor tennék ellene.*Nevetek fel.* - Csak nyugodtan.*Tudom, hogy csak viccelsz, de megtehetnéd, hiszen nincsenek titkaim.* - Attól, hogy itt összevissza beszélsz.*Még csak ki se mondom, hogy zavarba hozol.* - Vagyis, hogy én nyerem meg.*Javítalak ki.* - Azok miatt nem, de lehet összefutsz pár dugásommal.*De ezzel nem mondok újat.* - Ne is viselkedjen vagy talán arra játszik, hogy legyen megbüntetve?*Kérdezem kacéran.* - Akkor lehet, hogy összefutok vele?*Megnézém, bár biztos vagyok benne, hogy biztosan nagyon jó pasi.* - Tovább növeled a hatalmas egomat.*Igyekszem leplezni a zavaromat, bár előtted lehetetlen.* - Nem aggódom, hiszen bízom benned és annál nagyobb az önbizalmam, hogy aggódjak bárki miatt is.*Puszillak meg.* - Neked sincs okod aggódni.*Teszem hozzá én is.* - Csak a hülyeségeim miatt.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 01:18 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| - Bizonyos értelemben terveim szerint még ma. *Vigyorgok és odahajolva a nyakadba csókolok.* - Ennyire egyszerű. *Nevetek veled.* - Nem is beszélek össze-vissza. *Mosolyodom el, annyira édes voltál.* - Nem, nem. *Kuncogok.* - Tudom, hogy ők azok, amik és már nem is olyan bosszantó... bár nem mondom, hogy nem leszek mocsok féltékeny. *Ismerem be őszintén.* - Nem is lenne büntetés egyesektől. *Jegyzem meg.* - Igen, lehet, bár nem sűrűn jár ide. Békében váltunk el, de azért furcsa lenne. *Kuncogok.* - Csak elmondom az igazat. *Hiszen tényleg nem ismertem senkit, aki csak egy kicsit is olyan lenne, mint te.* - Ebben biztos voltam. *Én megcsókollak, nem engedlek olyan könnyen.* - Tudom. *Cirógatom meg a pofidat, majd elnevettem magam én is.* - Azokat majd valahogy megoldom. Mostmár tudni fogom.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 03:17 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| - Akkor az majd még kiderül.*Vigyorgok, ami egy kis sóhajba megy át.* - Pedig de és nem fogsz nyerni.*Akkor is én fogok.* - Pedig nem kell annak lenned, de nem mondom, hogy nem fogom élvezni.*Hiszen nem úgy leszel féltékeny, ami már beteges.* - Szerintem én is az leszek és valószínű nem a legszebben fogom kifejezni magam.*Ebből is már kaptál ízelítőt.* - Ugyan talán az is lenne benne.*Ugyebár elhúztam a dolgokat, amikor ki vagy bilincselve és ott is hagyhatlak, de ez is csak édes kínzás lenne.* - Most ha úgy nézed az egyik exeddel már elég sokszor találkoztam.*Kuncogok.* - Tudom.*Ez benne a legjobb.* - Helyes.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Ha így folytatod, akkor befoglak rángatni a vécébe.*Harapok az ajkaidra.* - Lesz időd megszokni és én is igyekezni fogok.*Már amennyire tudok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2019.01.21, 01:16 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nem kell annak lennem, de... mégiscsak a szeretőmről van szó. *Mosolyodom el.* - Majd rádszólok, ha már nagyon gonosz leszel. *Kuncogok halkan.* - Nem büntetés, ha élvezem. *Vigyorgok. Szerettem játszani és majd eljön annak is az ideje.* - Ez igaz. *Nevettem fel.* - Sajnos tilos a szex és minden hasonló. *Puszilom meg az ajkaidat.* - De ígérem, kárpótollak érte. *Suttogom füledbe szexi mély hangon.* - Ne aggódj ennyire Yuichi. *Simítok az arcodra.* - Nincs okod félni... tudom, hogy morogsz és szeszélyes vagy. Tudom, hogy nagy a szád, bunkó vagy és akaratos. De tudom azt is, hogy mennyire tudsz szeretni és milyen hihetetlenül kedves és édes vagy. Nekem pedig végtelen a türelmem. *Mosolyodom el lágyan és lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2019.01.21, 12:12 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| - Igaz.*Mosolyodom el én is.* - Oké, számítok rád.*Nevetek fel.* - Jogos, inkább édes kínzás lesz és könyörögni fogsz nekem, hogy tegyek már végre valamit.*Nyalok végig az ajkaidon.* - Akkor mégis csak rendes főnök vagy, de mi van akkor, ha vendégként jössz be?*Kérdezem kacéran.* - Biztos párszor fel lett már avatva.*Meglepődnék, ha nem így lenne.* - Ebben biztos vagyok.*Szinte megremegek a hangodtól.* - Ugyan annyira nem aggódok.*Mosolyodom el, főleg ahogyan kifejted, milyen is vagyok, bár a vége ismét zavarba ejtő.* - Elejével egyetértek, a végében van egy kicsi túlzás, de nem vitatkozom.*Feleslegesen lenne, hiszen te tényleg ilyenek látsz.* - Igen végtelen türelmed van.*Suttogom az ajkaid közé és hosszasan viszonozom a csókodat.* - Szóval bunkó vagyok.*Vigyorodom el és rágyújtok.* - Valóban furcsa ízlésed van.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2019.01.26, 00:20 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| - Remélem azért nem leszel túl gonosz. *Suttogom és élvezem, ahogy kacérkodsz velem.* - Hm, a saját báromban akkor sem tenném... máséban, ha rólad van szó, úgy se bírnám ki. *Kuncogok.* - Itt tényleg nem szexeltem még senkivel. *Ismertek és nem akartam, hogy követve a példám, más is így tegyen. Imádtam a reakciód a hangomra, olyan érzékeny volt a füled.* - Annyira... *Kuncogok halkan. Nagyon élvezem a helyzetet, majd felnevetek.* - Egy kicsit. *Vigyorgok.* - Én inkább jónak mondanám, nem furcsának. *Kuncogok és adok egy puszit, persze vigyázok a cigidre.* - Egyébként szerintem egész pontosan leírtalak. Egy imádnivaló ördögfióka vagy. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2019.01.31, 00:09 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| - Szerintem, ami neked gonosz, az nekem nem.*Nevetek fel.* - Az biztos, hogy a saját bőrödön nem fogod soha megtapasztalni, hogy milyen szemét tudok lenni.*Ebben biztos vagyok.* - Annyira rád vall.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ahogyan én se, de akkor itt nem foglak berángatni a mosdóba, majd máshol.*Vigyorgok.* - Viszont én simán felavatom veled az irodámat.*Suttogom a füledbe és kicsit bele is nyalok.* - Milyen finoman fogalmazol.*Kuncogok.* - Igen tudom jól.*Mosolyodom el.* - Ez tetszik, te pedig szimplán imádnivaló vagy.*Puszillak most meg én.* - Mit gondolsz ma mennyien lesznek? Mesélj nekem a bárról.*Célozva arra, hogy hányan vagytok és így tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2019.02.05, 04:28 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| - Elképzelhető. *Nevetek veled.* - Tenni is fogok érte. *Mosolyodom el. Nem akartam kiprovokálni, hogy milyen is lehetsz.* - Miért vall rám? *Kérdezem kíváncsian és hozzásimítom az arcom a kezedhez.* - Majd nyitvatartáson kívül. *Kacsintok rád.* - Még úgy se szexeltem bárpulton. *Vigyorgok, hiszen olyankor felavatnám. Olyankor enyém a hely.* - Ó, az ellen semmi kifogásom.... bár... avattad már fel mással is? *Húzom fel a szemöldököm kíváncsian. Persze tettedre morranok egyet halkan.* - Ha most felhúzol... az elég ciki lenne. *Jegyzem meg, de láthattad, hogy beindítottál.* - Imádni való a kutyám. Én ellenállhatatlan vagyok. *Jegyzem meg, de puszidra mosolygok.* - Ilyenkor olyan közepes a forgalom. Hétvégén szoktak sokan lenni. *Így tudok lelépni hamar.* - Többnyire ezért is szoktak a szabadnapjaim hétköznap lenni. *Magyarázom. * - Persze, ha úgy jön ki... megoldom a hétvégét is. *Hiszen néha kellett egy randi.* - Öten vagyunk, illetve egy beugrós. Ő itt Lizt már ismered. *Aki a pultban volt most.* - Később jön még egy srác, Noah. Rajtuk kívül van még egy fiú, Caleb és még egy lány, Ellie. Ők öt napot dolgoznak egy héten váltásban, én szoktam lenni hatot. Mikor én szabad vagyok vagy nem tudok dolgozni, akkor jön a beugrós, Jade, aki egy egyetemista. *Magyarázom türelmesen.* - Általában négykor nyitunk és négyig is vagyunk nyitva. A beosztás változó, de én többnyire nyitástól zárásig vagyok, mert a könyvelést is én csinálom. Persze előfordul, hogy valaki elrabol. *Simítok az arcodra és adok egy puszit.* - Mielőtt kérdeznéd, igen, Noah és Caleb meleg, és nem, nem volt közöttünk semmi. *Sejtettem, hogy ez érdekel.* - A lányok közül csak Ellie meleg. *Teszem hozzá.* - Csütörtöktől szombatig szoktak a legtöbben lenni, hétfőn jön a beszállító. Úgyhogy igyekszem úgy alakítani, hogy én kedden vagy szerdán legyek szabad, de függ a többiektől. Hm.. mit mondhatnék még. *Elmélkedem.* - Gondolkozom rajta, hogy később ebédidőben, mint bistro nyitva legyünk, de akkor be kéne zárnom egy időre, így még nem tudom. *Voltak még terveim.* - Még így sem egyszerű sokszor... sok tervem van még. *Vigyorgok.* - Mire vagy még kíváncsi? *Lehetett hallani a hangomon, hogy mennyire szeretem ezt a helyet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2019.02.06, 14:09 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| - Tudom, de igazából ez a természetedből fakad.*Cirógatom meg az arcodat.* - Igaz még nem tapasztaltam, hogy milyen perverz is tudsz lenni, de mellette, hogy is mondjam van benned erkölcs is, értesz?*Másként nem tudom megmagyarázni.* - Biztos? Csak miattam nem kell, megértem, hogy ez a hely szent neked.*Erre céloztam az előbb.* - Zavarna, ha így lenne?*Kérdezem kíváncsian.* - Különben megmondtam, hogy nem szexelek kollégákkal és egy dugópartnerem se vittem oda, szóval te leszel az első.*Kacsintok rád.* - Szerintem vicces, de viselkedek.*Ígérem meg.* - A szerényt kihagytad.*Nevetek fel.* - Valóban ellenállhatatlan vagy, de nekem imádni való is.*Jegyzem meg. Kíváncsian hallgatlak és nem szólok közbe. Minden egyes szavadból hallatszik, hogy milyen fontos neked ez a hely. Elrablás csak kuncogok, hiszen biztosan lesz majd ilyen, persze csak, ha tényleg eltudsz jönni.* - Egyelőre nincsen.*Kuncogok.* - Tényleg munkamániás vagy.*Vigyorodom el.* - Remek főnök vagy.*Nem sok ilyen van, aki ennyire kiveszi a részét a munkából és nem csak a bevételt élvezi ki.* - Viszont, ha többnyire végig itt vagy, akkor tényleg nincsen sok szabadidőd. A kutyád, hogy oldod meg? Beszoktad hozni? Vagy valaki átmegy hozzá?*Ezekben én nem vagyok jártas.* - Úgy érzem, hogy sok randink lesz itt.*Nevetek fel.* - Te szeretnél tudni a munkámról valamit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.02.08, 14:46 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a megfogalmazásodon.* - Ez tetszik, igen értem. *Mosolyodom el.* - Egy szent hely arra vár, hogy a megfelelő emberrel avassák fel. *Cirógatom meg az arcodat.* - Nem.... kicsit... na jó, de. *Ismerem be végül, de sokat úgy se tehetnék.* - Tetszik a válasz. *Jegyzem meg kuncogva.* - Fordítva is vicces lenne? *Kérdezem kacéran.* - Ó, tényleg. Szóval szerény is vagyok. *Nevetek veled.* - Na jó, legyen. *Mosolyodom el.* - Csak egy kicsit. *Bár annyira azért nem vagyok veszélyes.* - Köszönöm. *Jól esett mindig, ha elismerték a munkámat.* - Volt már, hogy behoztam, igen, de egyébként ennyit kibír egyedül. Azért biztosításnak van kutyapelusa. *Tényleg imádtam a kutyám.* - Tudod, mindig piszkálnak a többiek, hogy túl sokat dolgozok, szóval... lehet kicsit változtatok majd rajta. *Hiszen tényleg rengeteg melóztam és nem omlana össze a hely, ha kevesebbet lennék itt.* - Bár tényleg sokat leszünk itt valószínűleg. *Kuncogok halkan.* - Amit elmondhatsz. *Közben a kezedre simítok és finoman cirógatom a kézfejed.* - Nem tudom mennyit mondhatsz, de kíváncsi vagyok.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.02.10, 18:44 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Főleg, hogy még tetszik is.* - Ez esetben számomra a megtisztelés, hogy velem fogod felavatni.*Vigyorodom el, majd felnevetek.* - Édes vagy.*Puszillak meg.* - Természetesen, úgy már nem lenne vicces.*Kuncogok.* - Igen, igen.*Bár hozzám képest valóban szerény vagy.* - Ahogyan most is, abban is igazam lesz, hogy te vagy az édesebb.*Biztos vagyok a győzelmemben.* - Csak magadnak.*Cirógatom meg az arcodat.* - Értem.*Bólintok.* - Szegényeknek, a főnök egyfolytában a nyakukon lóg.*Viccelődöm.* - Mindketten változtatunk rajta és nálam egyesek tényleg örülni fognak, hogy nem leszek bent annyit.*Vigyorodom el.* - Engem nem zavar.*Az a fő, hogy együtt legyünk.* -Általánosságban beszélhetek. Mióta az eszemet tudom mindig is az FBI-nál akartam dolgozni és mindent megtettem, hogy bekerüljek, ami ugye össze is jött. Nem akarom magam fényezni, de igen csak jó vagyok kihallgatásban és el tudom érni, hogy az illető csicseregjen. Nem tagadom, hogy egy - kettőt felkentem a falra vagy éppen a fejét az asztalba vágtam, de többnyire nem kell bevetnem testi erőszakot. Imádni szoktam, amikor rájönnek, hogy a külsőm, milyen személyt is takar.*Nevetek fel.* - Azt sajnálom, hogy azt a rohadékot nem én kaptam el, mert akkor biztos, hogy sokkal rosszabbul járt volna. Az biztos, ha még egyszer megközelíti, azt nagyon megfogja bánni.*Mondom igen csak ridegen.* - Nagyon könnyen megúszta.*Morgok.* - Erről ne is beszéljünk.*Zárom is le a témát, nem akarom elrontani a hangulatot.* - Egy szóval profilozó vagyok, de ezt tudtad.*Amikor megismertelek elmondtam hogy mivel foglalkozok.* - Kihallgatáson kívül a munkánk része, hogy megismerjük az elkövetőt, hogy elkaphassuk, de van, hogy már úgymond kézhez kapjuk és akkor jön a vallatás és így tovább. Szeretem a munkámat, de ezt másként nem is lehetne csinálni. Minden egyes nap fejlesztem magam és nem csak azért, hogy minél magasabbra jussak, hanem az elsődleges szempont, hogy minél hatékonyabb legyek.*Célom minél több bűnözőt a rács mögé juttatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.02.24, 21:58 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| - Nem, nem. Hidd el tündérvirág szálam, hogy te vagy hihetetlenül édes. *Mosolyodom el.* - Bizony, bizony. *Kuncogok.* - Hm... én csak örülök, ha többet vagy velem, ők meg hülyék. *Vigyorgok és adok egy puszit az arcodra.* - Akkor jó. *Tényleg a kedvedre akartam tenni és örültem, hogy nem zavar, ha sokat találkozunk itt.* - Akkor mesélj. *Kíváncsian hallgatlak. Hagylak, hogy mond, nem zavarlak meg a beszédben. Csak finoman megcirógatom az arcod, mikor azt a barmot említed, nem is kezdek bele a témába, mert kár lenne. Túl szép este ez ahhoz, hogy felhúzd magad rajta. Bólintok, hogy tudtam, hogy profilozó vagy.* - Engem is profilozol? *Kérdezek rá kíváncsian. Gondoltam ez nem olyan dolog, amit csak úgy ki tudsz kapcsolni.* - Nagyon erős és lenyűgöző vagy. Szavakba se tudom önteni, hogy mennyire. *Megfogom a kezed és adok egy apró csókot a kézfejedre.* - Hihetetlen milyen szenvedéllyel viseltetsz a munkád iránt. *Teljesen levettél a lábamról.* - Nincs előtted lehetetlen. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2019.03.25, 14:27 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| - Mondom, hogy félrebeszélsz.*Legyintek, pedig már maga a becézéseid is, annyira zavarba ejtők, főleg hogy ezeket még senkitől nem kaptam meg, így igen csak új és szokatlan.* - De még milyen hülyék.*Vigyorgok és én is adok neked egy puszit.* - Még ha nem szándékosan, de igen, ahogyan mindenki mást is csak egyeseket jobban.*Mint például azt a pöcs professzort. Ahogyan kifejted, hogy milyen is vagyok, még én is érzem, hogy elvörösödöm.* - Olyanokat tudsz mondani.*Takarom el az arcomat, majd a következő pillanatban megcsókollak.* - Köszönöm.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nem kérek megjegyzést.*Bár úgyse bírod ki.* - Valóban nincsen lehetetlen.*Értek egyet.* - Ez rólad is elmondható.*Cirógatom meg az arcodat.* - Nem hinném, hogy bárki is gondolata volna, hogy ez a balhés srác mivé cseperedik.*Nevetek fel.* - Most tényleg nem elfogultságból, de az öcsém, azért hozzám képest tényleg minta gyerek.*Ezt te se tagadhatod.* - Beképzeltnek fog hangzani, de mindig is tudtam, hogy sokra fogom vinni, csak szeretek a saját fejem után menni, ami egyben jó és rossz tulajdonság is.*Tényleg tisztában vagyok vele, hogy milyen is vagyok.* - Mióta is vezeted a bárt?*Kérdezlek kíváncsian, szerencsére végre a színem is rendeződött.*
|
|
| |