Családban marad
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor öcsike összehozza az embereket.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.04.07, 17:21 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
| - És rólam mit mond a profilozó tudásod? Vagy titok? *Kérdezem mosolyogva. Érdekelt, hogy mit figyeltél meg nálam eddig.* - Milyeneket? *Kérdezlek. Egyre jobban élveztem, hogy mennyire zavarba tudlak hozni. Csókod meglepett, de természetesen viszonoztam.* - Nincs mit. *Mosolyodom el.* - Pedig lenne, de akkor kihagyom. *Kuncogok halkan és belecsókolok a tenyeredbe.* - Az öcséd egy kis angyal. *Mondom lágyan, hiszen szerettem, csak nem szerelemmel.* - Te pedig egy báránybőrbe bújt farkas. *Nevettem el magam és adtam egy puszit a fejedre.* - Amíg nem sodrod magad bajba, addig senkit se zavar az önfejűséged. *Legalábbis engem nem.* - Utána nyitottam, hogy szakítottunk Aaeronnal, szóval olyan 2 éve. *Láttam, hogy a színed is helyrejött.* - Zavar, ahogy rólad gondolkozok? *Kérdezek rá és finoman végigsimítok az arcodon.* - Vagy az, hogy bókolok? *Érdekelt, hogy mit mondasz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.04.07, 20:33 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ugyan dehogy titok, sőt ehhez még profilozónak se kell lenni.*Kuncogok.* - Lucas te egy nyitott könyv vagy és ezt minden rossz szándék nélkül mondom. A szavaid, gesztusaid, minden egyes mozdulatodról lerí, hogy egy őszinte és tiszta szívű ember vagy, ami nagyon ritka. Tudom, hogy számodra túlzás, de szerintem te tényleg tökéletes vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tudod te nagyon jól.*Morgolódom, de ebben semmi komoly nincsen.* - Hálás vagyok.*Kuncogok veled együtt.* - Ennél szebben én se tudtam volna mondani.*Nevetek fel.* - Még szerintem meg vannak az ellenőrzőim és akkor megtudod csodálni a beírásaim.*Vigyorodom el.* - Elég sok tanárnak nem voltam a kedvence, a diákokról ne is beszélve. Ugye a külsőm, akkor is megtévesztő volt és azt hitték, ha éppen bunyó alakult ki, hogy simán lenyomnak, hát tévedtek.*Vigyorgok, de igen csak büszkén.* - Gyakori vendég voltam a tetőn, az egyenruhát nem igen úgy hordtam, ahogyan kellett volna és még sorolhatnám.*Semmit nem bánok, ezek közül.* - Nem sodróm, de azért ezt így nem jelenteném ki, hogy senkit se zavar.*Hiszen nem így van, de te annyira másképpen vélekedsz.* - Értem, de gondoltam már előtte megálmodtad.*Mondom,majd a kérdésedre elmosolyodom.* - Nem zavar, hogy bókolsz és az se ahogyan vélekedsz rólam.*Megfogom a kezedet, amivel az arcomra simítottál.* - Csupán, mint mondtam ez nagyon új nekem és nem tudom még kezelni és ez zavar.*Magyarázom meg.* - De nem tagadom, hogy egyben jól is esik.*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2019.04.17, 02:03 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
| *Érdeklődve hallgatom a véleményed rólam és nem egyszer elmosolyodom. Még, hogy én gondolok túl jókat.* - Túlzol, de köszönöm. *Tényleg jól esett nagyon, amit mondtál. Megfogom a kezed, ahogy megcirógatsz és adok rá egy puszit.* - Nem, nem tudom. *Húzom az agyad. Nagyon vicces volt, ahogy reagáltál a bókokra.* - Örülök, hogy tetszett. *Nevetek veled.* - Képzelem... *Vigyorgok. Biztos voltam benne, hogy már akkor is a magad ura voltál.* - Micsoda rossz diák... lehet később megbüntetlek érte. *Eléggé perverzül nézek rád, de végül csak egy lágy csókot kaptál.* - Akkor engem nem. *Végül is az volt a lényeg.* - Mindig is szerettem volna egy saját helyet. Jobb szeretek én irányítani és a magam ura lenni. *Nem bírtam, ha dirigálnak nekem.* - Igazából rettentő édes, ahogy kínlódsz, szóval én külön élvezem. *Terül el egy pofátlan vigyor az arcomon.* - Az csak jó... *Puszilom meg a buksidat.* - Azért elijeszteni nem akarlak. *Teszem hozzá.* - Viszont egy kicsit itt hagylak, jó? Be kéne hozni pár rekeszt és nem akarom, hogy a hölgy cipekedjen, ha itt vagyok. *Állok föl és még azért eléd lépve hosszan megcsókollak.* - Mindjárt jövök. *Simogatom meg az arcod. Ott hagytalak és hátramentem. Kapva az alkalmon Liz rögtön lecsapott rád.* - Szóval te vagy a szeretője? *Támaszkodik meg és mosolyog.* - Már kezdtünk aggódni érte. Mindig csak itt volt és nem igazán járt el szórakozni sem. *Persze pletykára is kíváncsi volt.* - Honnan ismered? *Csap le a lényegre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.04.28, 20:03 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| - Ez ugyanolyan, amikor én mondom, hogy túlzol.*Kuncogok.* - Dehogynem tudod, csak húzod az agyamat.*Pöckölöm meg az orrodat.* - Hmm már alig várom.*Harapok az ajkaidra a csók után.* - Pedig vártam, hogy a gimiben is megbüntessenek, de hát csak a szájuk volt nagy.*Sóhajtok fel.* - Azért egy - kettőt kipróbáltam.*Vigyorgok.* - Azt megértem és ez is benne van, hogy minél magasabbra törjek, bár mindig lesz felettem valaki de már azzal megelégszem, ha nálunk én lesz a fejes.*Addig nem nyugszom, amíg ezt a célt meg nem valósítom.* - Legalább te élvezed te kis mocsok.*Fordított esetben én is így vigyorognék.* - Nem fogsz, hiszen megmondtam, hogy igen csak nehezen tudsz tőlem megszabadulni, vagy talán nem emlékszel?*Kérdezem egy féloldalas mosoly kíséretében.* - Persze menj csak és ha kell segítség szóljál.*Bár tudom úgyse fogsz, de nem lenne gond.* - Én itt leszek.*Csókodat viszonozom, majd ahogyan megjelenik Liz, azért meglep.* - Alig vártad, hogy lelépjen mi?*Nevetek fel.* - Nem kertelsz, ez tetszik.*Kuncogok* - Majd erről gondoskodunk, bár lehet még így is sokat lesz itt, de majd lefoglalom.*Kacsintok rá.* - Igen a szeretője vagyok.*Olyan furcsa kimondani, de egyben nagyon jó érzés.* - Az öcsém szeretője volt.*Azért ez még mindig durván hangzik, ez még idő még megemésszem, de az van bőven.* - Persze, akkor még semmi nem volt köztünk.*Elmondom neki a lényeget.* - Igen csak friss dolog és még elég hihetetlen is.*Kuncogok.* - Mióta dolgozol nála?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2019.12.26, 00:52 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| - Azért beavathatsz, hátha rosszra gondolok. *Pöckölésedre csak kuncogtam.* - Úgy már nem is bünti... *Jegyzem meg, persze az őrületbe tudnálak kergetni, de az más kérdés.* - Úgy is addig mész, amíg szeretnél. Én pedig remélem tudlak támogatni ebben. *Puszillak meg.* - Még szép, hogy élvezem. *Kuncogok kicsit.* - De, emlékszem. *Simítok végig az arcodon. Örültem, hogy emlékeztetsz erre.* - Te vendég vagy. A vendég pedig marad itt a fenekén. *Puszillak meg.* - Rendben, sietek. *Megyek is pakolni.* - Az nem kifejezés. *Nevette magát el Liz.* - Az csak jó. Nagyon munkamániás. *Mosolyodik el.* - Annyira jó! Úgy örülök. *Látszik, hogy boldog miattam.* - Az öcséd szeretője? *Döbben le.* - Nem semmi. *Bólogat kicsit.* - Nem fog kiakadni a testvéred? *Kérdezi érdeklődve.* - Áh, értem. Mondjuk most, hogy belegondolok mióta én itt dolgozok, nem volt komoly kapcsolata. *Elmélkedem.* - Remélem sokat foglak itt látni. *Mosolyodik el.* - Nyitás után kezdtem három hónappal, szóval nagyjából a kezdetektől. Jó itt dolgozni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.01.21, 22:28 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| - Ez most nem fog összejönni, de szépen próbálkozol.*Vigyorgok.* - Részletkérdés.*Nevetek fel.* - Ez nem kérdés.*Bólintok.* - Mellettem vagy ez elég támogatás.*Cirógatom meg az arcodat a puszi után.* - Akkor jó.*Csókolok a tenyeredbe.* - Vettem főnök, azért nem török össze, hogy csak lazulnom kell.*Kuncogok.* - Megértem őt, hiszen én is az vagyok, de talán, így én is kevesebbet leszek bent.*Akkor is túlórázom, amikor nincs is rá szükség.* - Igen.*Bólintok.* - Ne is mond, szerinted durva?*Érdekel egy külsős véleménye.* - Elején biztos kifog, hiszen szerintem ez a normális reakció, de szerintem utána elfogadja. Tudod ők békében váltak el és a mai napig jóban maradtak. Igazából, azzal a szándékkal kerestem fel, hogy nem e akar e ismét az öcsémmel lenni, erre én jöttem vele össze.*Nevetek fel.* - Nem igen bírom az új pasiját.*Mondom, hogy értse a helyzetet.* - Nekem ő az első komoly kapcsolatom.*Mondom.* - Köszi és így is lesz.*Kacsintok rá.* - Azt elhiszem, a főnökötök egy főnyeremény.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.01.22, 23:58 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| - Hajrá. *Kuncogott.* - Sokszor bent volt a szabadnapján is... már úgy küldtük el a többiekkel. *Sóhajt egy nagyot.* - Hát... sok múlik a helyzettől meg az emberektől. Szóval nem mondom, hogy durva de azt sem, hogy nem. *Nem ítélkezik csak úgy.* - Hát figyelj... ha békében váltak és azért, mert nem működött... akkor annyira amúgy nem gáz. Van, hogy rosszkor és rossz helyen találkozunk emberekkel. *Mosolyodik el kedvesen.* - Nem vagy semmi. *Nevet fel nagyon jó ízűen.* - Szóval, ezek szerint nem akar már semmit az öcsédtől. Akkor nem kell aggódni. *Kacsint egyet.* - Jó választás. *Ért veled egyed.* - Ne is mond... *Szenved neked egy kicsit.* - Kár érte. *Sóhajt egyet megadóan.* - Bár ez is rád is igaz... miért van, hogy a meleg pasik mind baromi jóképűek? Nem fair... *Persze nem gondolta teljesen komolyan ezt a szenvedést.* - Mondjuk legalább a szemem legeltethetem. *Kuncog.* - Egyébként nem szerettél volna korábban kapcsolatot vagy csak úgy hozta az élet? *Érdeklődik kedvesen.* - Találkoztál már a kutyájával?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 20:30 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| - Ismerős helyzet, sőt arra is volt példa nem egyszer, hogy bent aludtam.*Jegyzem meg.* - Ez változni fog.*Kuncogok.* - Igaz.*Értek egyet.* - Milyen igazad van.*Mosolyodom el.* - Mondták már páran.*Nevetek fel én is.* - Ők akkor lezárták ez csak az én próbálkozásom volt, ami örülök, hogy nem jött össze.*Mosolyodom el.* - Csak emiatt jó, hogy összejött, azzal a barommal, mert amúgy ki tudja, hogy mikor találkozunk.*Másért nem, de ennyiért örülök neki.* - A legjobb.*Mosolyodom el lágyabban, majd felnevetek.* - Nem bizony, bár nem a mi szempontunkból.*Kuncogok.* - Nem akarom fájdítani a szíved, de ha hetero lennék, akkor biztos rád hajtanék.*Attól még hogy nem érdekelnek a nők, van szemem.* - Szóval igazából, csak ezért dolgozol itt.*Viccelek most én.* - Is - is. Tudod a külsőm elégé megtévesztő és mondjuk úgy, hogy nem a legjobb a természetem, de Lucas igen csak jól tud kezelni. Nem találkoztam senkivel, aki igazán megfogott volna, bár igaz esélyt se adtam senkinek, elég volt szex.*Felelem.* - Most ez nagyon új nekem és egyben kissé ijesztő, de annál jobb érzés.*Érződik, hogy mennyire oda vagyok érted, már most.* - Volt szerencsém és azt mondta Lucas, hogy kedvel, megegyezik az ízlésük.*Nevetek fel.* - Neked van valaki a láthatáron?*Szavaiból úgy vettem ki, hogy szingli.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 18:41 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| - Istenem... *Sóhajt fel egy jó nagyot.* - Áh, értem. Akkor tényleg nem bírod a mostani pasiját. *Kuncog halkan.* - Örülök, hogy egymásra találtatok. *Mosolyodik el.* - Ez neeem ééér... *Nevetett fel, nagyon jó kedélyű lány volt.* - Kicsit. Igazából szeretem ezt a légkört, ami itt van, de nem hátrány ha az ember lánya gyönyörködhet. *Kacsint is egyet mellé.* - Áh, értem. *Hallgat érdeklődve.* - Látom, nagyon kedveled. *Mosolyog rád kedvesen.* - Nagyon cuki. *Nevet fel megint.* - Nem, nekem most nincs. Nem rég szakítottam, szóval ilyen szempontból jó is, ha meleg között van az ember. Sok jó pasi, semmi kísértés, de mégis mindenki kedves és azért ápolja az egómat, ha megdícsérnek. *Kuncog ismét. Lassan visszajöttem én is és odamentem hozzátok.* - Felhoztam a rekeszeket. *Mutatok oldalra.* - De ráérsz, majd segítek. *Mondom Liznek neked pedig adok egy puszit.* - Remélem alaposan kibeszéltetek. *Biztos voltam benne, hogy én voltam a téma.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 21:54 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| - Igen, igen.*Kuncogok.* - A rühelem a pontosabb kifejezés.*Vigyorgok, de komolyan mondom.* - Köszönjük.*Mosolyodom el.* - Tudom, tudom.*Nevetek fel, tényleg szimpatikus.* - Teljes mértékben megértelek.*Én is szeretem legeltetni a szemem, bár melletted ez is más lesz.* - Ennyire látszódik?*Bár nem mintha bánnám.* - Értem, jó meglátás és biztos vagyok benne, hogy hamar találsz magadnak mást.*Mondjuk nem hinném, hogy emiatt aggódna.* - Mondjuk, ha gondolod akad jóképű hetero haverom, szóval azért átérzem vagyis akarom mondani átéreztem a szenvedésed tárgyát.*Vigyorgok.* - Igaz dugtam azért olyannal, aki elvileg a nőkhöz vonzódott.*Tudnék mesélni a kalandjaimról.* - Azért még annyira nem.*Vigyorgok és én egy csókot adok.* - Azt kell, hogy mondjam, hogy jól kifogunk jönni.*Kacsintok rá.* - Jó választás volt a kisasszony.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 23:01 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| - Áh, ennyire rossz? *Kérdezi érdeklődve.* - Bár Lucas után mindenki rossz lehet. *Nevet fel.* - Csak egy picit. Biztos az alkohol. *Mosolyodik el, mert nem akar zavarba hozni.* - Na látod, akkor pontosan megérted a helyzetem. *Kuncogok.* - Valamiért ez nem lep meg. *Teszi hozzá.* - Ah, pedig azt hittem már rég kibeszéltetek. *Kuncogok. Csókod persze viszonozom.* - Ennek örülök. *Mosolyodom el.* - Ó, még zavarba hozol. *Nevetgél Liz.* - Szerintem is. Igazából Liz szinte a helyettesem. A jobb kezem itt a bárban. *Hiszen mindent megtett, hogy ez jó hely legyen.* - Kérsz még egy sört? *Láttam, hogy már nem sok van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 23:34 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Ez így van.*Minden elfogultság nélkül mondom.* - Ez szép volt, köszi.*Ez édes volt tőle.* - Meg hát és ha szingli lennék, akkor együtt pasizhatnánk, de a kerítőd még mindig tudok lenni.*Vigyorgok.* - Ezt bóknak veszem.*Kuncogok.* - Szerinted ilyen könnyen ki lehet téged vesézni?*Vonom fel a szemöldököm.* - A szaftos sztorikig még csak el se jutottunk, se olyanig, ahol éppen beégsz.*Vigyorodom el.* - Azt élvezni szoktam.*Fordítva már kevésbé.* - Na akkor nincs itt gond, ha nem vagy itt egyfolytában.*Cirógatom meg az arcodat.* - Gondolatolvasó vagy, igen köszönöm.*Puszillak meg.* - Ajánlani fogom helyett, remek kiszolgálás és a hangulat is, a társaság pedig mindent visz.*Akkor is ezt mondanám, ha nem lennénk együtt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 20:56 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| - Ki tudja ti ketten mire vagytok képesek. *Nevettem el magam és adtam egy puszit a fejedre.* - Sajnos. *Kontrázik rá a sztorikra Liz.* - Ó, hát szerintem lesz még lehetőségetek kibeszélni engem. *Mosolyodom el. Reméltem, hogy velem maradsz.* - Igazából nincs. *Ismerem be, mire Liz elnevette magát.* - Ha megjött Noah, ki vagy rúgva. *Vigyorok rám, mire felnevetek ismét.* - Tudtommal még én vagyok a főnök. *Húzom fel a szemöldököm.* - De itt egy szexi szöszi, te meg inkább dolgoznál? *Vág vissza, amivel még vitatkozni se tudtam.* - Hát, ebben igazad van. Jobban is el tudom tölteni az időm. *Vigyorgok rád és adok egy csókot.* - Hozom a söröd. *Megyek be a pulthoz és le is csapolom neked.* - Köszönjük. *Mondja Liz és csak mosolyog. Én visszamentem hozzád a söröddel.* - Bizony. *Látszott rajtam, hogy büszke vagyok a bárra nagyon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 23:19 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| - Biztos, hogy nagyon sok mindenre.*Nevetek veled együtt.* - Mondom, pasikat szívesen mutatok be neked.*Nem viccnek szántam.* - Az biztos, hiszen gyakori vendég leszek itt.*Kacsintok rád, majd csak nevetek rajtattok.* - Liznek van igaza vagy talán vele lépjek le?*Pimaszkodom.* - Na azért.*Vigyorgok és viszonozom a csókodat.* - Köszönöm.*Élvezem a kiszolgálást.* - Csak magatoknak, megdolgoztattok érte.*Puszillak meg.* - A következő sört, már veled iszom.*Kortyolok bele.* - De jól esik.*Rá is gyújtok.* - Mihez lenne kedved? Szex nyilván benne vagy.*Vigyorgok, nem szégyenlősködöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.03.05, 22:01 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| - Áh, most jó így, de később lehet igénybe veszem a szolgálataidat. *Neveti el magát én pedig csak megcsóválom a fejem.* - Ennek örülök. *Mosolyodom el.* - Ez meg se forduljon abba a szép kis buksidba. *Morgom kicsit.* - Tényleg örülök, hogy tetszik a hely. *Látszott, hogy nagyon jól esett és mennyire büszke vagyok. Rápillantok az órámra, majd bólintok.* - Azt már igen. *Addigra ideér Noel. Liz meglepődött a kijelentéseden, majd elnevette magát.* - Én letörlöm az asztalokat. *Hagy minket kettesbe.* - Nem vagy semmi. *Vigyorgok és adok egy puszit.* - Neked van valamihez kedved? *Ülök le a melletted lévő székre.* - Én szerintem felszedek egy szexi szőkét. *Nevettem fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2020.03.06, 14:23 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| - Bármikor.*Mosolygok rá.* - Na jó meggyőztél, akkor veled megyek haza.*Kuncogok, olyan kis édes vagy.* - Meg se fordult a fejembe, hogy ne így legyen.*Minden téren jó ízlésed van.* - Helyes.*Nem zavar, ha egyedül iszok, de mégis csak jobb társaságban.* - Kis szorgos.*Mosolygok, majd rajtad csak felnevetek.* - Most miért? Talán nem akarsz lefeküdni velem?*Pimaszkodom.* - Szerintem az már sikerült.*Most én puszillak meg.* - Megvárjuk Noelt, legalább őt is megismerem és iszunk itt még egy sört. Utána pedig elmehetnénk hozzád és a kiskutyáddal együtt akár most is átjöhetnétek. Rendelhetnénk pizzát mellé sör és filmezhetnénk, de lehetünk nálad is.*Akkor legközelebb megyünk hozzád.* - Mit szólsz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 20:00 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| Amint beléptünk az ajtón. *Vigyorgok.* - Látod? Ennyire jó vagyok. *Nevettem el magam és puszidon csak mosolygok.* - Megbeszéltük édesem. *Puszillak meg.* - Nem, tetszik a terv nagyon is. *Mosolyodom el.* - Akkor lehet kibírom addig, amíg megvacsoráztunk. *Vigyorgok és finoman cirógatom az arcod.* - Szívesen megyek hozzád, szóval legyen ez. *Amúgy is kíváncsi vagyok nagyon.* - Holnap pedig főzhetsz nekem. Megengedem. *Mondom elég pofátlanul, de közben végig cirógatlak.* - Hihetetlenül nagy mázlista vagyok. *Szólalok meg végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 21:17 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok én is.* - Valóban nagyon jó vagy.*Kuncogok.* - Akkor ez eldöntve.*Mosolygok.* - Azt nem garantálom, hogy én is kibírom.*Nevetek fel.* - Miért is ne, de akkor be kell vásárolni, mert elégé üres a hűtőm. Mit ennél? Vagy rám bízod magad?*Kérdezlek.* - Ugye nem felejtetted el, hogy elégé trehány vagyok.*Igaz ezt már annyiból tapasztalhattad, hogy amikor szüleimnél voltál ott is széthagytam a holmijaim.* - De kosz az nincsen.*Annyira nem vagyok veszélyes.* - Ezt én is elmondhatom magamról.*Mosolyodom el lágyabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 22:01 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| - Egy menet itt, egy menet ott... tetszik a terv. *Kuncogok halkan.* - Rád bízom magam. Mindent megeszek. *Puszillak meg.* - Nem, nem felejtettem el és még mindig nem zavar. Legfeljebb segítek rendet rakni. *Cirógatom meg az arcodat.* - Csak hogy a kutyusom nehogy találjon valamit magának. *Nevettem el magam.* - Ugyan, ne aggódj. *Tetszik az, amit visszamondasz.* - Nem hittem, hogy itt kötünk ki. *Ismerem be, de látszik, hogy boldog vagyok nagyon.* - Örülök, hogy az lehet, akit komolyan veszel. *Odahajolva adtam egy apró csókot. Ahogy így elvagyunk, egyszer csak egy srác jön oda és átkarol.* - Mit látnak szemeim. *Vigyorog, mint a tejbe tök.* - Szia Noel. *Felállok és bemutatlak titeket.* - Noel, ő Yuichi, a szeretőm.. Yuichi, ő Noel. *Odalép és kezet nyújt neked. Egy nagyon szimpatikus kölyök volt, jó kiállással.* - Szóval szerető, ha? *Könyököl belém játékosan.* - Liz, ezt nem is mondtad! *Szól oda neki, mire én elnevettem magam.* - Még új a dolog. *Magyarázom.* - Mond csak, gond lenne, ha én egy ital után lelépnék? *Nem akartam őket csak úgy magukra hagyni.* - Valahogy egy szőke jobban érdekel most, mint a munka. *Vigyorgok, mire ő csak nevet.* - Persze, bírjuk simán ketten. Gondolom Liz is belement.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.03.16, 20:13 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük.*Vigyorgok.* - Akkor csinálok olyat, amit már jól tudok és mindent belefogok adni és tudod őszinte véleményt kérek.*Bár tudom, hogy számíthatok rád, ebben is.* - Engem se zavar, mert ha zavarna, akkor rend lenne.*Nevetek fel.* - De azért köszönöm.*Mosolygok.* - Ha nem ugrik asztalra és nem tud kinyitni fiókot, akkor nem lesz gond.*Nevetek fel én is.* - Nem aggódom.*Cirógatom meg a pofidat.* - Ebben is egyetértünk.*Sokkal jobban mennek a dolgok, mint reméltem.* - Édes vagy.*Mosolyodom el és én kicsit elmélyítem a csókodat, amíg meg nem jelenik a kollégád.* - Örülök, hogy megismerhetlek.*Állok fel és kezet fogok vele. Olyan jó érzés, ahogyan bemutatsz.* - Liz is csak most tudta meg.*Mondom, de közben jót mulatok rajtatok.* - Mostantól mindig én leszek a kifogás, ha nem akarsz dolgozni.*Vigyorgok, de csak szórakozok, hiszen mind tudjuk, hogy nem vagy ilyen, sőt pont az ellentettje vagy.* - Jó fejek vagytok, köszönjük. Ebben most én vagyok a ludas, szóval én jövök nektek.*Kacsintok rá.* - Akkor most már te is ihatsz?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.03.22, 22:58 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| - Más milyet nem is kapnál. *Mosolyodom el.* - Igaz. *Nevetek veled.* - Okos kutya, de ennyire nem. *Kuncogok. Jó volt látni, hogy mennyire felszabadult vagy velem.* - Ó, értem. *Mondja Noel.* - Bizony, mindenre ezt fogom mondani. *Nevetek fel és velem együtt Noel is.* - Majd behajtom. *Kacsint rád, majd magunkra hagy minket.* - Miután átöltözött Noel, igen. Bár szerintem én is átöltözök előbb. *Ülök vissza és odahúzlak magamhoz.* - Azért a munkaruha, az munkaruha. *Puszillak meg.* - Esetleg vigyünk valamit hozzád? *Kérdezek rá.* - Bort vagy ilyesmit. *Annyira boldog voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.03.24, 19:41 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| - Helyes.*Ez részemről is így van.* - Nos okos kutya, azért nem ugrik fel az asztalra és csak azért nem nyitja ki az ajtót, mert nincs neki megtanítva.*Én így látom a helyzetet.* - Nagyon helyes, használd ki a habtestemet.*Adom elő magam és még meg is ölelgettem magamat, miközben igen csak nevetek.* - Megbeszéltük.*Őt is szimpatikusnak találom.* - Rendben van, bár ugye ebben is igen csak dögös vagy.*Simítok végig a mellkasodon.* - Azt beszéltük, hogy sörözünk, de ha borozni szeretnél az is jó, viszont semmit nem kell vinni, de köszönöm. Most én szeretnék mindent állni és kifogást nem fogadok el.*Cirógatom meg az arcodat. Egy darabig még itt vagyunk és te is megiszol egy sört. Végezve elmegyünk hozzád, majd amint elkészülsz, taxit fogva már nálam is vagyunk.* - Figyelj én gyorsan lerohanok vásárolni, addig fedezzétek fel a nyugodtan lakást.*Direkt többes számban mondom. Meg is csókollak, mielőtt bármit is mondanál már ott se vagyok. A lakásomat le se tagadhatnám. Volt egy nagy erkélyem, amerikai konyhás nappalim, ahol több kép családi, baráti kép is kint volt, valamint a kitüntetéseim. A hálóm mellett még megtalálható a dolgozószobám. Ott voltak a fegyvereim, szakkönyvek és azok a munkák, amiket haza hoztam. Egy nagy táblán most is kint volt pár véres kép és hozza szövegek, hogyan is történtek a gyilkosságok. Idő közben én is haza érek.* - Megjöttem.*Lepakolok és keresni kezdelek.* - Minden oké? Nagyon sápadt vagy.*Igazából le se esnek a dolgok, hiszen nekem ez megszokott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.03.25, 22:06 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy. *Nevettem el magam.* - Ki is fogom. *Mosolyodom el, majd csak kuncogok, ahogy ölelgeted magad.* - Köszönöm... *Fogom meg a kezed és belecsókolok a tenyeredbe.* - Igeni is. *annyira aranyos volt, ahogy ragaszkodtál a dolgokhoz. Nagyon jól érzem magam veled. Szép lassan azért szállingóztak az emberek, egyre többen lettek, mire eljöttünk.* - Biztos? *Kérdezem kutyussal a kezembe, de hát esélyt se adsz nekem.* - Hát Winnie... ketten maradtunk. *Mosolyodom el és lerakom a kis drágát, hagytam, hogy felfedezze a lakást. Én is elkezdtem nézelődni és a szanaszét hagyott ruhákon csak mosolyogtam. Gondoltam segítek, szóval elkezdtem összeszedegetni, de aztán hallom, hogy a kutyuskám vandálkodik.* - Hééé.. *Megyek utána és akkor meglátom, hogy mik vannak a dolgozószobádba. Sokkolódva állok ott és hirtelen még a kutyámról is elfeledkeztem, aki a kukában keresgélt. Nem tudtam hirtelen megszólalni, Csak bambán felemeltem a kezem és a képekre mutattam. Egyszerűen teljesen sokkba voltam, hogy mit is látok pontosan. Más volt, mint a filmekben. Ezek élő emberek voltak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.03.25, 22:51 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| *Odanézzek ahova mutatsz és akkor leesnek a dolgok.* - Basszus, ne haragudjál.*Megragadom a kezedet és a kiskutyád is felkapom, pont nem érdekelt, hogy kukázik, majd kimegyek veletek. Lerakom Winniet, az ajtót becsukom téged pedig magamhoz ölellek.* - Ne haragudj édesem, erről teljesen elfeledkeztem. Mostanság csak a társaim voltak fent nálam, máskor figyelni fogok.*Bár ezek után úgyse fogsz bemenni.* - Bocsáss meg.*Csak én lehetek ennyire béna, hogy már az első alkalmat is elcseszem, amikor feljössz.* - Mivel tudok neked segíteni?*Közben folyamatosan cirógatlak és puszilgatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.03.28, 21:00 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| *Nem is kapcsolok, hogy megragadod a kezem, csak ösztönösen követtelek. Ahogy magadhoz ölelsz, arra se kapcsolok rögtön. Aztán lassan kapcsolok és én is magamhoz ölellek.* - Minden rendben. *Mondom halkan és csak ölellek, végül lágyan és jó hosszan megcsókollak.* - Csak erre nem számítottam. *Ismerem be. Elengedlek és leülök, de húzlak magam után. Belehúzlak az ölembe és úgy ölellek magamhoz.* - Az emberek ijesztőek... *Mondom és finoman cirógatlak.* - Te ezt hogy bírod? *Kérdezem komolyan.* - Nem igazán... fogalmazódott bennem meg eddig, hogy pontosan mit is csinálsz, de most már mindent értek. *Közben jött Winnie is és nézte, hova ugorhat fel mellénk, kereste a kis helyét.* - Kérhetek egy plédet, amit nem sajnálsz? *Kérdezem mellékesen.*
|
|
| |