2025.07.20, Vasárnap, 10:36
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Családban marad
szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor öcsike összehozza az embereket.

MioDátum: Szombat, 2020.03.28, 21:53 | Üzenet # 176
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Az már megnyugtató, hogy visszaölelsz.* - Biztos?*Kérdezlek, majd a csókodat odaadóan viszonozom.* - Tudom és tényleg sajnálom, ezt elcsesztem.*Enyhe kifejezés. Követlek téged és az öledbe rögtön bújok.* - Az biztos és még szépen fejezted ki magad.*Azért ebbe nem mennék bele jobban, csak ha te akarod.* - Nem mondom, hogy megszoktam, mert az ilyet nem lehet, de inkább úgy mondanám, hogy edzett vagyok. Elején én is jobban kibuktam és most is meg vannak azok az esetek, amik jobban felkavarnak, de amit te láttál az nem ilyen. Ne értsél félre, mert mindegyik borzalmas, de meg vannak a fokozatok.*Próbálom megmagyarázni.* - Ezt se szabadott volna látnod.*Látszik, hogy haragszom magamra.* - Ennél többet nem is kell tudnod.*Puszillak meg.* - Nyugodtan feljöhet pokróc nélkül, de ha gondolod hozok.*Nem akarok beleszólni.* - Jobban vagy kicsit? Hozhatom a sört? Most biztos még jobban esne.*Mosolygok és folyamatosan cirógatlak.* - Na de mit szólsz a csodás képekhez?*Igyekszem feldobni a hangulatod, amennyire tőlem telik.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.28, 22:00 | Üzenet # 177
Yaoista
- Biztos. *Mosolyodom el.* - Nem kell bocsánatot kérned. *Cirógatom meg az arcodat.* - Igen, értem, hogy mire akarsz kilyukadni. *Puszillak meg finoman.* - Ne aggódj, nincs baj. Csak nem voltam erre felkészülve, ennyi. Ha pedig olyan estéd van, ott leszek melletted. *Cirógatlak finoman, nem akartam, hogy ez rányomja a dolgokat az estére.* - Inkább hoz, ha már otthon úgy van tanítva, nem akarom, hogy leszokjon róla. *Magyarázom és közben finoman simogatlak.* - Igen, az a sor jól fog esni és jobban. *Jól esik, hogy mennyire aggódsz miattam.* - Ezek tetszenek. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Na de kérek mindent meg Winnie is. *Kuncogok halkan.*

MioDátum: Szombat, 2020.03.28, 22:27 | Üzenet # 178
Yaoista
- Akkor jó.*Még nem teljesen, de kezdek én is megnyugodni.* - Lehet, de már megtettem és szerintem így a helyes.*Ebben úgyse fogunk egyetérteni.* - Milyen jó, hogy te ilyen könnyen megértesz.*Mosolyodom el édese.* - Oké már annyira nem aggódom és persze, hogy nem. Fordított esetben én sem lettem volna. Igen tudom és hidd el nagyon sokat fog jelenteni.*Puszillak meg. Az biztos, hogy el fog kelleni.* - Erre gondoltam én is.*Végén én fogom elkényeztetni.* - Persze, hiszen én vagyok rajta.*Vigyorgok, azért már én is egyre jobban visszatérek.* - Hozom főnök.*Adok egy csókot. Először egy pokrócot hozok, majd a söröket és ha kérsz, akkor kapsz poharat is, én üvegből iszom.* - Egészségedre.*Koccintok veled.* - Szólj, ha rendeljünk pizzát.*Én még el vagyok.* - Az a srác, aki több képen is rajta van, ő a társam és a barátom, Thomas. Vele biztos, hogy fogsz találkozni. Nagyon jó kis csapatunk van, de ő áll hozzám a legközelebb és ő visel el a legjobban.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.29, 00:34 | Üzenet # 179
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, mert tudtam, hogy ez tényleg sokat jelent neked.* - Nem kapatjuk el. *Mosolyodom el.* - Igaz. Az én kis gyönyörűségem. *Puszillak meg.* - Köszönöm. *Ahogy odahozod a pokrócot, szépen leterítem, majd megmutatom Wienninek, hogy mi is a helye.* - Parancsolj drágám. *Simogatom a kis buksiját. Én is üvegből iszom a sört koccintás után és visszahúzlak az ölemből.* - Rendben. Honnan szeretnél? *Kérdezlek és közben beleiszok a sörömbe. A kutyusom meg úgy gondolta, hogy több figyelem jár neki, szóval elkezdte piszkálni a lábad, hogy simogasd.* - Csak nyugtass, hogy vele nem volt semmi és akkor szimpatikus. *Nevettem el magam.* - Örülök azért, hogy van, aki vigyáz rád. *Teszem hozzá kicsit komolyabban.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.29, 13:39 | Üzenet # 180
Yaoista
- Nem bizony.*Kuncogok.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Cuki vagy.*Puszillak meg. Nagyon tetszik, ahogyan a kiskutyáddal bánsz.* - Igaz, te kényelmesebb vagy.*Vigyorodom el.* - Ahonnét szoktam, eddig még sose csalódtam.*Mondom a kutyusodon pedig felnevetek.* - Milyen igazad van, ne hogy kimaradj a jóból.*Kezdem el simogatni.* - Tényleg cuki vagy.*Kuncogok.* - Ohh csak nem féltékeny vagy?*Vigyorodom el.* - Megmondtam, hogy nem kezdek kollégákkal, na meg ő a barátom szóval nem volt vele semmi. Az más, hogy ha másként ismerem meg és te se lennél, akkor ráhajtanék és nem érdekelne az se, hogy hetero.*Volt már állítólagos heteroval is dolgom.* - És ezt vele is közöltem, na meg szoktam húzni az agyát, annyira viccesen reagál.*Nevetek fel.* - Úgy érzed, hogy vigyázni kell rám?*Vonom fel a szemöldököm.* - De van benne valami, de inkább úgy mondanám, hogy vigyázzunk egymásra. Arról meg nem is beszélve, hogy profi vagyok.*Tény így is történhet bármi és nem vagyok halhatatlan, de azért ez se hátrány.* - Különben mit szólsz a lakásomhoz?*Kérdezlek és rágyújtok egy cigire.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.29, 21:36 | Üzenet # 181
Yaoista
- Ugye? *Mosolyodom el.* - Rendben, benne vagyok. *Bíztam az ízlésedben.* - Mondtam, hogy megkedvelt. *Mosolyodom el rajta. Cukon fel is támaszkodik és próbálkozik belemászni az öledbe.* - Micsoda kényeztetés. *Rád bíztam, hogy hagyod-e, hiszen sokszor nekem az ölembe van, de az már a te döntésed, hogy szeretnéd-e.* - Talán... *Puszillak meg.* - Ó tényleg, elfelejtettem. *Nevettem el magam.* - Ebben biztos voltam. *Mosolyodom el.* - Gondoltam, hogy nem bírod ki. *Csóválom meg a fejem, de mosolyogtam.* - Nem így értettem... tudom, hogy tudsz magadra vigyázni, de örülök, hogy van melletted valaki. *Magyarázom meg kedvesen.* - Nagyon tetszik, olyan, mint te. *Csókollak meg finoman, persze vigyázva a cigidre.*

MioDátum: Hétfő, 2020.03.30, 00:40 | Üzenet # 182
Yaoista
- Kölcsönös. Különben, ha nem így lett volna, akkor megküzdöttem volna a kegyeiért.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.* - Bent is spannolnak velem a kutyák, pedig gondolhatod, hogy nem én szoktam kezdeményezni.*Mégis szeretnek betalálni.* - Nehéz lehet neki nemet mondani.*Segítek neki felmászni.* - Helyezd magad kényelembe.*Simogatom meg a buksiját.* - Ennyi belefér.*Mosolyodom el.* - Imádok szórakozni és hát folyton kikívánkozik.*Magyarázom meg. Ez vagyok én.* - Értem, értem csak tudod kötekedem. Valóban én is örülök neki, bármikor rábíznám az életemet, ahogyan a többiekre is. Itt aztán főleg fontos a bizalom és mindenki részéről meg van. Azt kell mondjam, hogy nagyon szerencsés vagyok és nem csak a munkaterén.*Célzok rád, meg úgy az egész életemre. Nem lehet okom panaszra.* - Valóban.*Értek egyet és a csókodat viszonozom.* - Örülök, hogy itt vagytok. Rég volt, hogy bárki itt aludt volna, legutoljára Thomas, amikor elégé beittunk. Tudom, hogy még korai, de várom, hogy megismerd. Örülni fog neked, ő meg azzal szívja a vérem, hogy miért csak szexelek. Biztosan jól kifogtok jönni. Mondjuk szerintem olyan nincs, akivel te ne találnád meg a közös hangot. Te az a fajta pasas vagy, akit csak kedvelni lehet, aki meg tagadja, az hazudik. Tuti még az a barom is kedvelne.*Célzok Devanra.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.03.31, 20:22 | Üzenet # 183
Yaoista
- Hát úgy látom ezen nem kell aggódnod. *Kuncogok és édesen bújik és néha bökdös a kis orrával, hogy tessék simogatni.* - Telhetetlen. *Simogatom meg. Pont úgy mondtam, mintha nem kényeztetném halálra.* - Az állatok jó emberismerők. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Szinte lehetetlen. *Kényelmesen be is fészkeli magát az öledbe.* - Úgy látom ő is levett téged a lábadról. *Nevettem el magam.* - Meg se lepődök rajtad. *Annyira édes voltál.* - Édes vagy... *Mosolyodom el, hiszen értettem, hogy mire gondolsz.* - Én köszönöm Winnie nevében is, hogy itt aludhatunk. Nagyon örülök, hogy meghívtál. *Tényleg boldoggá tett, mert ez elég nagy bizalom volt részedről.* - Ó, hát... velem nem csak szexelsz... de sokat fogunk még. *Nevettem el magam.* - Lehet vele is kijönnék, nem tudom. Nem beszéltem vele, de azt hiszem az ízlésünk hasonló... bukunk a szőkékre. *Vigyorgok és végigsimítok a hajadon. Most egyáltalán nem is gondoltam arra, hogy én Aaeronnal voltam, csak rád céloztam.*

MioDátum: Kedd, 2020.03.31, 20:55 | Üzenet # 184
Yaoista
- Ohh bocsánat.*Nevetek a kutyusodon.* - Vajon kitől tanulhatta?*Vigyorodom el.* - Igen ezt már említetted.*Mosolyodom el.* - Szerintem teljes mértékben és hidd el, ha én mondom úgy van.*Azért nekem menni szokott.* - Nem tagadom, de úgy mondanám, hogy ez is kölcsönösen történt.*Nevetek fel.* - Ennyire már ismersz.*Elég hamar kiderül, hogy nem vagyok az a fajta, aki ilyen téren visszafogja magát.* - Most miért is?*Szerintem semmi édeset nem mondtam.* - Remélem ez rendszeres lesz.*Tényleg komolyan gondolom kettőnket.* - Akár ide is vehetünk neki holmikat és akkor nem kell átcipelni.*Sokkal praktikusabb lenne.* - Ohh de még milyen sokat.*Nevetek veled együtt.* - Szó szerint van egy közös pontotok.*Én meg Aaeronra célzok és nem esik le a célzásod.* - Azért nem bánnám, ha annyira nem haverkodnál vele.*Jegyzem meg.* - Ne értsél félre nem akarom megmondani, hogy mit tegyél, de valami akkor se stimmel vele.*Ezen nem tudok túllépni.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.04.01, 21:53 | Üzenet # 185
Yaoista
- Ötletem sincs. *Vigyorgok én is.* - az a legjobb, ha kölcsönös. *Kuncogok halkan.* - Mert rám céloztál, azért és édes volt, ahogy kifejezted magad. *Puszilom meg az arcodat.* - Én is... *Csókollak meg lágyan.* - Megbeszéltük. *Örültem, hogy ennyire komolyan veszed a kapcsolatunkat és ennyit gondolsz Winniere is. Szavaidra esik le, hogy te mire is gondolsz.* - Édesem... én rád gondoltam. *Simítok egy tincsedre és adok egy csókot rá.* - Eszembe se jutott Aaeron. *Teszem hozzá.* - Tudom miért mondod, ne aggódj. *Láttam, hogy aggódsz és rossz érzésed van Devannel kapcsolatban.* - Még nem beszéltem vele sokat, szóval nem tudok semmit mondani, de biztos vagyok benne, hogy okkal viselkedsz így, mikor róla van szó. *Cirógatom meg az arcod.* - Úgyhogy bármi is lesz, veled vagyok.

MioDátum: Szerda, 2020.04.01, 22:57 | Üzenet # 186
Yaoista
- Gondoltam.*Vigyorgok.* - Én őszintének mondanám.*Mondjuk én is édesnek is mondanálak.* - Eddig is úgy voltam vele, hogy igen csak jó életem van és mindenem meg van, ugye kapcsolatra nem gondoltam.*Hiszen ha akartam volna, akkor rég lehetett volna.* - De most hogy vagy nekem tényleg mindenem meg van.*Biztos megint megkapom, hogy édes vagyok, pedig csak az igazságot mondom.* - Ja bocsi.*Nevetek fel.* - Igaz rám hajtott, de Aaeron is igaz, szóval akkor ez már két közös pont.*Állapítom meg.* - Akkor jó.*Nyugtázom.* - Ez így van és tudom mit mondtál, hogy még melletted se volt ennyire boldog és én is látom rajta, de azt is tudom, hogy valami nem stimmel.*Megérzéseim sose csalnak.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Na de ennyit róla, bocsi hogy megint felhoztam.*Mára biztos befejeztem.* - Majd mond mikor menjünk a kicsikédnek vásárolni.*Közben folyamatosan cirógatom.* - Nem nyomlak?*Azért nem vagyok könnyű.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.04.03, 19:42 | Üzenet # 187
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, tényleg jó volt hallani, hogyan is gondolkodsz rólunk.* - Ezt jó hallani. *Csókollak meg lágyan.* - Kis bolond. *Nevettem el magam.* - Elhiszem, hogy vigyázni akarsz az öcsédre, de nekem nem úgy tűnik, mint akit meg kéne menteni. *Cirógatlak finoman.* - Semmi baj. Megértem, hogy egyrészt vigyázni akarsz rá, másrészt voltam a másik oldalon és tudom, hogy mennyire véded. *Kuncogtam halkan.* - Bár be kell ismernem... *Kezdek bele.* - Most igen csak nagy előnye van annak, hogy akkor úgy nyúztál. Már nem kell még egyszer átesnem rajta. *Vigyorgok és lágyan megcsókollak.* - Holnap délután elmehetnénk. *Simogatom meg a kis buksiját.* - Nem, egy kicsit sem... *Beleiszok a sörömbe is közben.* - Ami azt illeti, nagyon tetszik ez a helyzet. Szimplán csak boldog vagyok tőle. *Látszott is rajtam, hogy mennyire nyugodt és békés vagyok.* - Neked kényelmes? Ahogy elnézem, Winnienek tetszik. *Aranyosan bújt az öledbe.*

MioDátum: Péntek, 2020.04.03, 22:31 | Üzenet # 188
Yaoista
*Elmosolyodom és viszonozom a csókodat.* - A kis szerintem erős túlzás.*Nevetek fel.* - Én csak biztosra akarok menni.*De értem, amit mondasz.* - Komolyan én örülnék a legjobban, ha tévednék és minden rendben lenne.*Azt akarom, hogy jó kezekben és boldog legyen* - Te hamar megnyertél magadnak és elhiheted, hogy rólad nem beszéltem így, bár azt akkor úgyis szemedbe mondtam volna. Őszintén mondtam bármi sértőt is rád?*Nekem nem rémlik. Az más kérdés, hogy alapból van egy nagyon bájos stílusom.* - Szerintem túlzol és ne örüljél, mert az más fajta húzás volt, szóval most is kapsz.*Szórakozok.* - Bolond vagy.*Teszem hozzá és a csókodat viszonozom.* - Megbeszéltük és te vagy ő fog választani?*Kérdezlek nevetve.* - Ahogyan én is.*Puszillak meg.* - Igen nagyon és hát ő is tudja mi a jó, mint a gazdija.*Kuncogok.* -  Jó érzés, hogy én teszlek, ilyen boldoggá.*Mosolyodom el.* - Nem hittem volna, hogy én leszek az a mázlista, akinek párja leszel.*Alapból úgy gondoltam, hogy van valakid.* - Annak is örülök, hogy az ötletemre nemet mondtál.*Nyilvánvaló, de úgy rémlik, hogy konkrétan nem mondtam még ki.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.04.07, 18:47 | Üzenet # 189
Yaoista
- Tudom édesem. *Mosolyodom el.* - Nem, nem igazán rémlik. Próbáltál, de sosem jött össze. *Nevettem el magam.* - Ó, állok elébe. *Vigyorgok és még egy puszit is kapsz a buksidra.* - Csak annyira, mint te. *Mosolyodom el.* - Közösen szoktunk. *Kuncogok.* - Pontosan, okosak vagyunk. *Nevetek fel.* - Aggódtál miatta? *Kérdezem kíváncsian.* - Nem könnyű felkelteni a figyelmem... na meg őszintén... tényleg reménykedtem benne, hogyha találkozunk, akkor talán lesz valami. *Nagyon örültem ennek a helyzetnek. Elnevettem magam rajtad, annyira édes voltál.* - Arra mindenképpen nemet mondtam volna. *Cirógatom meg az arcodat.* - Tudod... Volt, ami volt, de okkal lett vége. *Kicsit jobban magamhoz ölellek.* - Megnyugtatlak, hogy te nem szabadulsz olyan könnyen tőlem. *Kuncogtam halkan, majd lágyan megcsókoltalak.*

MioDátum: Szerda, 2020.04.08, 00:34 | Üzenet # 190
Yaoista
- Akkor viszont biztosan nem próbáltam. Nézd ha nem bírnálak, akkor téged is megtudnálak sérteni.*Sokat elmond, hogy ez sose történt meg.* - Helyes.*Kuncogok.* - Egyezzünk ki egy döntetlenben.*Nevetek fel.* - Ez lett volna a következő tippem.*Kuncogok veled.* - Az biztos és mellette édesek is.*Nem bírom én se kihagyni.* - Azt nem mondanám, egy kis félsz maga a helyzet miatt van bennem, de ezzel tisztában vagy.*Hiszen minden annyira új.* - De ez is folyamatosan tűnik el.*Csókollak meg.* - Ezzel én is így vagyok és látod most itt vagyunk együtt.*Cirógatom meg az arcodat.* - Amikor kitaláltam én az ellenkezőjéről voltam meggyőződve.*Nevetek fel.* - Ebben az esetben se zavar, hogy nem lett igazam.*Mosolyodom el.* - Igen, már tudom.*Bújok hozzád.* - Helyes, bár esélyed se lenne.*Vigyorgok és viszonozom a csókodat.* - Annyira finom.*Csókollak egyre hevesebben.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.06.30, 02:21 | Üzenet # 191
Yaoista
- Még szerencse, hogy bírsz... nem is kicsit. *Mosolyodom el.* - Megbeszéltük. *Nevetek veled.* - Úgy is én fizetem. *Kuncogok és megsimogatom a fejét.* - Ő édes, én dögös. *Vigyorodom el, mert persze csak vicceltem.* - Azzal semmi gond nincs. Bennem is van egy kicsi, hiszen mégis teljesen megnyílok valakinek. *Cirógatom meg az arcod.* - Akárcsak nálam. *Viszonozom a csókod is.* - Igen itt... *Erre nagyon lágyan elmosolyodtam és adtam egy gyöngéd puszit is az arcodra.* - Nem is kell az esély. *Kuncogok kicsit és nagyon élveztem, hogy ennyire bújsz hozzám és csókolsz. Nem hittem, hogy ennyire édes és bújós tudsz lenni, de nagyon élveztem.* - Bizony... *Nyalok végig ajkaidon és egyre jobban elmerülök én is.* - Mi lenne, ha megrendelnéd a kaját, mert van egy olyan érzésem, hogy 10 perc múlva már nem lesz kedved telefonálni. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2020.08.25, 23:10 | Üzenet # 192
Yaoista
- Ezt mondom én is.*Nevetek fel.* - Szerintem téged nem is lehet utálni.*Állapítom meg.* - Ez így van, hiszen nagy dögös vagy és mellette édes is.*Bármit is mondasz, nekem az vagy.* - Azért ez megnyugtató.*Puszillak meg.* - Annyira szép mosolyod van.*A szívemig hatol, amikor így teszel. A nyakamra felsóhajtok, majd csak elvigyorodom.* - Ugyan nem is értem, hogy miért mondod ezt.*Nevetek fel. Megbeszéljük mit is együnk, majd megrendelem.* - Remélem tudod, hogy te is különleges vagy, mert még egy kutya se volt így az ölemben.*Közlöm a kis kutyáddal.* - Nem is hittem, hogy előfog fordulni.*Nevetek fel.* - Teljesen megnyugodtál?*Utalok itt a képedre.* - Különben nem zavar a munkám?

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 00:22 | Üzenet # 193
Yaoista
- Pedig biztos van olyan, aki nem kedvel. *Hiszen olyan nincs, hogy valakit mindenki szeressen, de ezen nem fogunk összeveszni.* - Hihetetlen vagy. *Puszillak meg, ez aranyos volt tőled nagyon.* - Megnyugtat, hogy én is félek? *Kérdezek vissza kíváncsian.* - Köszönöm. *Simítok végig az arcodon.- - Bár hozzád képest labdába se rúgok. *Kuncogok halkan.* - Hm, hát... minden estre hidd el nekem. *Nevettem el magam én is veled együtt. Miután kiválasztottuk mit is akarunk és letudtad a telefont, csak mosolygok rajtad. Nagyon aranyos volt, ahogy a kutyusommal bántál. Nagy szemekkel néz rád, mint aki érti, hogy mit is mondasz neki. Feltápászkodik kicsit, neked dől és akkora puszit nyom az arcodra, hogy még a szemüveged is kutyanyálas lesz. Ezen én csak felnevettem.* - Azt hiszem, valóban a hódolód. *Nevettem tovább. Oldalra nyúlva elvettem egy zsebkendőt az asztalról és elkezdem letörölni az arcod.* - Igen, teljesen. *Bólintok is egy aprót és közben leveszem a szemüveged, hogy megtöröljem azt is.* - Igazából nem... az kicsit, hogy veszélyben vagy, de egyébként inkább csodállak érte. Nem sok mindenki képes erre. *Mondom lágyan, ahogy visszarakom a már tiszta szemüveged.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.09.03, 22:08 | Üzenet # 194
Yaoista
- Ő is csak irigy.*Valóban ebben nem fogunk egyetérteni.* - Az tudom, de most éppen miért is?*Kérdezlek.* - Igen, mert így annyira nem érzem magam bénának.*Számomra új, hogy így vélekedek magamról.* - Meg legalább neked is van egy kis hibád.*Viccelődöm, hiszen számomra tökéletes vagy.* - Köszönöm, de egyezzünk ki döntetlenben.*Kacsintok rád.* - Mindketten nagyon jó pasik vagyunk.*Vigyorodom el.* - Elhiszem.*Nevetek veled együtt. Figyelem a kutyusod, de erre aztán nem számítok és ez látszódik is rajtam.* - Ez nagyon nyálas.*Most az első alkalomnál is viccesebb fejet vágok.* - Azt vettem észre.*Megelőzöl a letörlésben.* - Köszönöm, ezt még szoknom kell.*Nevetem el magam én is.* - Akkor jó.*Így már teljesen megnyugszom.* - Kedves vagy, köszönöm.*Simítok az arcodra és megcsókollak. Csak reméltem, hogy a munkám később se fog közénk állni. Természetesen megbízom benned, de a munkám mégis csak megtudja viselni az embert, akkor még inkább, ha nincsen benne.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.09.05, 18:41 | Üzenet # 195
Yaoista
- Mert édesnek gondolsz. *Kuncogok halkan.* - Kicsit sem vagy béna. *Nyugtatlak meg kedvesen.* - Ennyi kell. *Puszillak meg.* - Rendben, akkor döntetlen. *Mosolygok, majd elnevettem magam.* - Ezzel nem vitatkozom. *Vigyorgok én is. A döbbent arcod, felért egy jó vígjátékkal. Nagyon aranyos voltál.* - Igen... nyálas. *Nevetgélek még.* - Nem sokszor csinálja, de akkor meglep mindig. *Cirógatom meg az arcod.* - Támogatlak. *Számíthattál rám. Csókod igencsak elnyújtom, szinte el se akarok válni ajkaidtól.* - Nagyon jól csókolsz... *Suttogom ajkaidra és tovább falom ajkaidat.*

MioDátum: Szombat, 2020.09.05, 19:32 | Üzenet # 196
Yaoista
- Mert az is vagy, szóval mondhatjuk nyert ügyem van.*Vigyorgok.* - Azért kicsit de, de azért kedves vagy.*Puszillak meg.* - Ennyi azért nem árt.*Nevetek fel.* - Azt nem csodálom, ahogyan engem. Ne aggódj nem haragszom rád.*Dörgölöm meg a buksiját.* - Ez sokat jelent.*Mosolyodom el.* - Ahogyan te.*Csókollak én is tovább.* - Tényleg jó ha van melletted valaki, főleg ha ilyen valaki, min te.*Puszillak meg.* - Azért vicces, hogy már a családnak be se kell mutatni téged és azt is tudjuk, hogy nagyon kedvelnek. Örülni fognak neked.*Ebben biztos vagyok.* - Még ha fura is lesz elsőre.*Öcsémmel nehezebb lesz, de végül is így a normális.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.09.05, 21:46 | Üzenet # 197
Yaoista
- Nagyon nincs nyert ügyed, kis cukorborsó. *Nevettem el magam.* - Látod? Most is édes vagy. *Mosolyodom el. Annyira jó látni, ahogy nevetsz.* - Sértő is lenne, ha haragudnál rá. Ő csak szeretni próbál téged, igaz? *Simogatom, mire még vakkant is nekünk.* - Látod? *Kuncogok.* - Örülök, hogy engem választottál. *Hiszen ez így volt és nem fordítva.* - Hm, egész egyszerű dolgom lesz szerencsére. *Vigyorgok.* - Én is kedvelem a szüleid és nem hiszem, hogy kiakadnának, elég lazának ismertem meg őket. *Legalábbis nem rémlik, hogy nagyon határozottak lettek volna ilyen téren.* - Aaeronnal beszéljek majd én először? Lehet egyszerűbb. *Nem akartam, hogy összevesztetek és lehet én jobban tudom tálalni a dolgokat, mint te.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.09.06, 00:06 | Üzenet # 198
Yaoista
*Cukorborsóra felvonom a szemöldököm.* - Ezt ugye te se gondoltad komolyan.*Jegyzem meg.* - Pedig szerintem igen és az egy dolog, de te édesebb vagy.*Akkor se fogok veszíteni.* - Igen igen, nem is mernék másra gondolni.*Nevetek fel.* - Jó látni, hogy mennyire szereted.*Mosolyodom el.* - Akkor mondjuk úgy hogy mindketten jól jártunk.*Kuncogok.* - Annyira nem, mert velem jársz, de rájuk nézve igen.*Értek egyet.* - Azok is még azt a barmot is megkedvelték.*Sóhajtok fel.* - Komolyan, hogy mindig felhozom.*Morgok saját magamra.* - Az nagyon jó lenne, neked valóban jobban menne, mint nekem. Vagy menjünk ketten?*Ez a két opció van.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.09.06, 22:39 | Üzenet # 199
Yaoista
- Dehogynem. *Vigyorgok, már az arcodért megérte.* - Csak hiszed édesem, csak hiszed. *Puszillak meg.* - Helyes. *Kuncogok kicsit én is.* - Bizony. Jó döntés volt. *Vakargatom meg kicsit a fülénél a kis drágámat.* - Az biztos. *Csókollak meg lágyan.* - Nem vagy olyan bonyolult és szörnyű, mint te hiszed. *Jegyzem meg neked. Sőt, szerintem egyik se voltál csak kicsit makacs és önfejű.* - Semmi gond, megértem, hogy miért idegesít ennyire. *Aggódtál Aaeronért, ez volt a normális.* - Csinálhatjuk úgyis, hogy ketten és én beszélek az elején. Lehet az lenne a legtisztább. *Elmélkedem hangosan.* - Szerintem jót tenne, ha látná, hogy nem csak egy futó kaland, hanem komolyan gondoljuk mindketten. *Biztos ki fog akadni, de más, ha látja, hogy mennyire odavagyunk a másikért.* - Mit gondolsz?

MioDátum: Vasárnap, 2020.09.06, 23:15 | Üzenet # 200
Yaoista
- Bolond vagy.*Azért a cukorborsótól tényleg messze vagyok.* - Tudom édesem, tudom.*Vigyorgok.* - A legjobb.*Egymásnak letettek teremtve.* - Figyelj mondtam már, hogy semmi bajom nincs magammal, de attól még tisztában vagyok vele, hogy milyen természetesem van. Nem tartom magam szörnyűnek és szerintem annyira bonyolult se vagyok, bár erről másokat kell megkérdezni. A lényeg hogy semmi bajom nincs magammal.*Ismétlem meg.* - Akkor jó.*Biccentek.* - Rendben ez jó ötlet.*Értek egyet.* - Inkább nálam fogja gondolni, hogy az sőt igazából lehet azért lesz ki, mert félteni fog téged.*Nevetek fel.* - Így lesz a legjobb, bár azt nem tudom, hogy mikor is kéne. Mostani találkozónál még nem akarom, de elhúzni se, mert nem akarok titkolózni.*Még ha az elején is vagyok, azért ez így teljesen más helyzet, hogy szeretők voltatok.*

Keresés: