Családban marad
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 19:38 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor öcsike összehozza az embereket.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 23:20 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam, ahogy visszakapom az édesem dolgot.* - Igen... *Nézek a kis drágámra lágyan. Látszott, hogy szerelem van köztünk. Ha mindenkire úgy nézne a párja, ahogy én a kutyámra, egy nagyon boldog világban élnénk.* - Nekem pedig még annyi sem veled. *Cirógatom meg az arcodat.* - Örülök, hogy ennyire magabiztos vagy és jól ismered magad. *Jó volt olyan mellett lenni, aki tisztában volt az értékeivel.* - Ó, ugyan. Tőled kell a legkevésbé féltenie, hiszen olyan kis édesen reagálsz minden csókomra. *Mosolyodom el és ezt bizonyítva, egy igen hosszú és szenvedélyes csókba kezdek.* - Mi lenne, ha meghívnám a bárba valamikor, mikor te is ráérsz? Egy ital mellett megbeszélünk mindent. Mit szólsz? *Közben a nyakad puszilgatom, nem tudtam neked ellenállni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.09.08, 20:55 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nem mondok semmit csak kapsz egy cuppanós pofit az arcodra.* - Ennek nagyon örülök.*Csókolok a tenyeredbe.* - Köszi, szerintem is tök jó.*Kuncogok.* - Hü...*Nem tudom befejezni mert megcsókolsz, amit persze viszonozok, de meg is haraplak.* - Hülye azért előtte nem csókolgathatsz és édes se vagyok.*Komolyan megint összevissza beszélsz.* - Abból az italból neme egy lesz, de benne vagyok, jó ötlet.*Értek egyet.* - Ugye tudod, hogy felfogsz izgatni?*Sóhajtok fel picit.* - Tanulj egy kis önuralmat.*Vigyorgok, hiszen csak szórakozom, na meg az én számból igen csak viccesen hangzik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.09.08, 22:28 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| *A cuppanós puszidra elkuncogtam magam. Még te mondod, hogy nem vagy aranyos. Örültem, hogy a szavadba vághattam a csókommal és a harapás se zavar egy kicsit se.* - Tudom, de ez nem baj. Amíg megcsókolhatlak ilyenkor, minden oké és de, az vagy. *Csókollak meg újra.* - Igaz, akkor iszogatunk kicsit. *Cirógatom meg az arcodat.* - Nagyon csábító a nyakad, nem tehetek róla. Kezdek éhes lenni. *Haraplak meg finoman.* - Szerintem tök türelmes vagyok. *Jegyzem meg és még adok pár apró csókot, de abbahagyom azért.* - Majd ha ettünk folytatom. *Suttogom füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.09.28, 22:03 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| - Meg is sértődnék, ha ilyenkor nem csókolgatnál.*Vigyorgok.* - És nem vagyok.*Suttogom az ajkaid közé.* - Kicsit vagy nagyon, bár nem szabad sokat innom, mert akkor tuti rád mászok, mert még inkább kanos vagyok olyankor.*Vigyorodom el.* - Oké ezzel nem tudok vitatkozni.*Nevetek fel.* - Én rád mindig éhes vagyok.*Nyögök fel kicsit.* - Azért tetszik az e fajta türelem.*Kuncogok.* - Ajánlom is.*Csókollak meg.* - Jó, hogy itt vagytok.*Túrok a hajadba és lágyan elmosolyodom. Látszik rajtam, hogy egyre jobban oda vagyok érted és mennyire komolyan gondolom veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.09.30, 23:28 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| - Ó, hát akkor biztosra kell mennem. *Mosolyodom el és adok egy újabb csókot.* - Tudod, az, hogy tiltakozol csak jobban alátámasztja az igazam. *Kuncogok pimaszul és a nyakadba is belecsókolok.* - Majd kicsivel kezdjük és utána nálam vagy itt folytatjuk, akkor pedig már rám ugorhatsz. *Vázolom fel a tervet.* - Ennek örülök. *Tényleg jó érzés volt, hogy ennyire kívánsz engem.* - Próbálkozok, melletted nagyon nehéz. *Ismerem be. Annyira más volt veled minden, megőrjítettél.* - Ezek után főleg. *Suttogom ajkaidra a csókod után. Mosolyodra nagyot dobbant a szívem. Finoman az arcodra simítok és én is elmosolyodom.* - Annyira gyönyörű a mosolyod. *Látszott rajtam, hogy teljesen az ujjad köré csavartál.* - Jó, hogy itt lehetünk. *Csókollak meg újra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.10.01, 13:52 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Biztosra hát.*Vigyorgok és az újabb csókod örömmel viszonozom.* - Chh hülyeség.*Akkor se értünk egyet.* - Meg kell hagyni neked is mindig fantasztikus ötleteid vannak.*Vigyorodom el.* - Közlöm, hogy részegen még pervezebb és kanosabb vagyok.*Erre így se lehet panasz.* - Ugyan nem kell hiszen csak viccelek és teljes mértékben átérzem.*Senki nem volt rám ilyen hatással, mint te.* - Ugyan.*Mosolyodom el.* - Miattad ilyen gyönyörű.*Simítok a kezedre.* - Nagyon jó.*Viszonoznom a csókodat, amit a csengő zavar meg.* - Itt a kaja, bocsi drága majd később visszajöhetsz.*Teszem le a kiskutyádat, majd ajtót nyitok és fizetek.* - Mielőtt próbálkoznál, nem szállhatsz bele.*Közlöm veled és gyorsan megterítek az asztalnál.* - Jó étvágyat.*Kapsz egy puszit mielőtt enni kezdek.* - Majd szólj mikor adhatok neki pár falatot.*Kuncogok a kiskutyádra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 23:09 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| - Micsoda bók, köszönöm. *Mosolyodom el.* - Nem látom, hogy ez miért lenne probléma. *Vigyorgok egy kicsit. Nekem nem volt az.* - Ez csak még jobb, hogy miattam. *Erre azért kicsit büszke voltam. Kivételesen nem örültem a csengőnek, azért a csókod ezerszer jobb, mint bármilyen pizza. A kis kutyám csak nyüszített egyet utánad, amin elnevettem magam.* - Telhetetlen vagy. *Simogatom meg, mire édesen elfeküdt a kis plédjén.* - Értettem. *Adom meg magam, láttam, hogy hajthatatlan vagy. Leülök veled az asztalhoz és hát ennyi kellett a kutyámnak is, már jött oda koldulni.* - Adok neki vacsit, aztán pár falatot. *Állok fel elővéve a tálkáját gyorsan szedtem neki. Megint leültettem és szépen odaadtam neki, majd visszamegyek hozzád.* - Ja igen, mindig le kell ülnie, mielőtt kap valamit. Nem akarok, hogy ugráljon a kajáért. *Magyarázom meg és adok egy puszit.* - Nagyon jól néz ki. Jó étvágyat. *Kezdek veled kajálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.10.13, 21:28 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| - Köszönd is, ritkán szoktam ilyet elismerni.*Vigyorodom el.* - Helyes, helyes az lenne a baj, ha ez probléma lenne.*Kuncogok. Kivételesen nem mondom, hogy édes vagy helyette egy puszit kapsz.* - Csak tudja mi a jó.*Nevetek fel. Örülök, hogy nem ellenkezel, bár nem mintha ebben az esetben lett volna eséyed.* - Oké.*Bólintok, nagyon édes hogy rögtön jött oda.* - Rendben, ezt is megjegyzem. Gondolom lesz olyan, amikor én vigyázok rá és nem akarok semmit rosszul csinálni, bár így is biztos, hogy sokszor felfogok hívni.*Nem voltam még ilyen helyzetben, de szívesen leszek majd vele.* - Remélem ízleni is fogok. Neked is, köszönöm.*Kezdek el én is enni.* - Utána még finomabbat fogok enni.*Simítok végig a farkadon a lábammal egy pillanatra.* - Ízlik?*Kérdezlek, mintha mi sem történt volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.20, 15:11 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| *Puszidra elmosolyodom.* - Az biztos. *Kuncogok.* - Ugyan, nem nehéz vele. *Okos volt.* - De örülök, hogy így gondolkozol. *Jó volt, hogy vigyáznál rá, sőt az nagyon jó lenne, ha néha a kuytuskámmal együtt várnál otthon engem egy hosszú műszak után. Jó étvággyal enni kezdek és csak bólogatok. Ahogy farkamon végig simítasz, felhúzom a szemöldököm.* - Ha így folytatod, az első szelet végéig nem jutsz el. *Jegyzem meg neked.* - Igen, finom nagyon. *Válaszolok és közben eszek, de téged figyellek.* - hihetetlen, hogy még evés közben is ennyire szexi vagy. *A szemeim éppen téged faltak fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.21, 19:46 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| - Nem vele, hanem velem nehéz.*Nevetek.* - Én csak jól akarok mindent csinálni, de ugye okos kutyus és én is könnyen tanulok.*Kuncogok.* - Ami meg a legfontosabb, hogy hamar meg lett az összhang és ez csak jobb lesz.*Simogatom meg, hiszen be is falta már a hamiját.* - Természetesen, hiszen hozzád tartozik és tényleg kedvelem.*Szívesen leszek majd vele.* - Mintha annyira bánnám, de viselkedek.*Vigyorodom el.* - Köszi, ezt nem sokan mondhatják el, bár te se panaszkodhatsz.*Nagyon szexi vagy te is.* - Még senki nem nézett rám ilyen szemekkel, ahogyan te szoktál.*Pedig azért elég sokan megnéznek, de egyik se ér fel a te tekintethez.* - Különben érzem, hogy szuggerálsz.*Nevetek fel a kiskutyádra.* - Apád a főnök.*Közlöm vele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.27, 22:24 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| - Veled sem annyira. *Vigyorgok.* - Nem igazán lehet elrontani. Amíg nem ugat ijedten vagy nyűszít folyamatosan, addig minden oké. *Mosolyodom el.* - Teljesen levetted a lábáról. *Mosolyodom el, nagyon aranyos volt, ahogy viselkedtél vele.* - Akkor külön jó. *Mosolyodom el.* - Mondjuk a hideg pizza se rossz. *Nevettem el magam. Szavaidra elmosolyodom egy kicsit.* - Melléd gáz is lenne, ha nem néznék ki jól. *Kuncogok halkan.* - Mert engem nem csak a tested érdekel. Nem azt akarom megszerezni magamnak. *Hiszen a szívedet akartam ellopni.* - Rosszcsont. *Csóválom meg a fejem. Leszedek egy szelet szalámit a pizzámról.* - Ülj le szépen. *Mondom neki, mire le is teszi a fenekén.* - Tessék. *Adom neki oda, de persze, mint egy porszívó, el is tüntette.* - Adhatsz neki nyugodtan. *Teszem hozzá, nem akartam álszent lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.28, 23:11 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| - Az annyirán van a hangsúly.*Nevetek fel.* - Ugye ezzel most tudod hogy nem nyugtattál meg? Nem vagyok az izgulós fajta, de elején amikor vigyázni fogok rá, akkor biztos az leszek.*Ezt már előre látom.* - Meg kell hogy mondjam ez kölcsönös, de ugye megbeszéltük, hogy látszik a te kutyád.*Mosolyodom el.* - Szerintem se.*Vigyorgok.* - Ezt én is mondhatnám, de ilyen problémák nincsen.*Jó pasik vagyunk ez tény.* - Igazad lehet.*Erre nem gondoltam.* - Ugyan csak tudja mi a jó.*Kuncogok.* - Rendben, elég nehéz neki ellenállni.*Odahívom és le is ültettem.* - Ügyes vagy.*Török neki egy darabot és oda is adom.* - Olyan cuki vagy.*Simogatom meg, magam se hittem volna, hogy így fogok vele viselkedni, főleg azt nem, hogy ilyen hamar.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.10.31, 22:53 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| - Szerintem annyi lesz a problémád, hogy nem tudod majd levakarni magadról. *Nevettem el magam.* - Igen. *Mosolyodom el én is.* - Bizony. *Te gyönyörű vagy én szexi. Kicsit lágyabban elmosolyodom.* - Én nem csak azt látom, hogy a külsőd milyen... nekem tetszik az is, ami belül van. *Cirógatom meg finoman az arcod.* - Az biztos. Egy feketelyuk a gyomra. *Kuncogok veled.* - Nem könnyű. *Csóválom meg a fejem. Ott olvadozok rajtad, iszonyat édesen viselkedtél.* - Még a végén csak féltékeny leszek. *Nevettem el magam.>
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 19:52 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| - Azt nem fogom bánni.*Nevetek fel.* - Ez benne legjobb.*Csókolok a tenyeredbe.* - Megértem, az enyém is.*Hiszen imádok enni, csak néha megfeledkezem róla.* - Amikor éppen nincsen semmi dolgom és csak otthon vagyok, akkor egész nap képes vagyok zabálni.*Majd te is tapasztalni fogod.* - Valamiért úgy érzem, hogy nekem nehezebb dolgom lesz.*Kuncogok.* - Hidd el ő a legnagyobb vetélytársad.*Nevetek fel.* - Nagyon jól érzem magam veled vagyis pontosítva veletek.*Simítok a kezedre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.11.22, 18:39 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyodom el.* - Akkor majd együtt tespedhettek a kanapén és tömhetitek magatokat. *Nevettem el magam.* - De ha emiatt hányni fog, te takarítod fel. *Közlöm veled a tényeket. Persze tudom, hogy vigyázol rá, úgyhogy ezen igazán nem is aggódtam.* - Miért lenne nehezebb dolgod? *Kérdezem mosolyogva.* - Akkor az egész jó, mert őt tényleg meg tudom vesztegetni. *Nevetek veled. Szavaidra ellágyul az arcom és odahajolva gyöngéden megcsókollak.* - Ezzel én is így vagyok. *Megfogom a kezed és felemelve adok a kézfejedre egy csókot.* - És szerintem Winnie is. *Nézek le rá. Édesen csóválja a farkát és hol rád, hol rám néz kérlelő szemekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.11.22, 21:31 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| - Ez nagyon jól hangzik, bár a legjobb lenne ezt hárman tenni.*Mosolyodom el.* - Bár ez részemről elég ritka, de így talán nem leszek annyira munkamániás meg te se.*Nevetek fel. Természetesen más ha a helyzet, úgy kívánja meg.* - Ígérem, ha úgy lesz, akkor megteszem, de azért igyekszem elkerülni ezeket ezeket a helyzeteket.*Kuncogok. Tudom jól, hogy nem tartasz ettől, de természetesen ha bármi gond lenne, akkor megoldanám.* - Az ellenállásra gondoltam, nem mintha annyira a gazdinak nemet akarnék mondani.*Vigyorodom el.* - Rafinált.*Nevetek fel, amit csak a csókodra hagyok abba.* - Ennek nagyon örülök.*Én csókollak meg a kutyáskád pedig megsimogatom.* - Viccen kívül tényleg nincs mitől tartanod. Bár még sose volt kapcsolatom, de az biztos, hogy hűséges leszek. Legalább ettől nem kell tartanod.*Bármennyire is vagy oda értem, tényleg nem vagyok egyszerű eset.* - Lehet jobb is, ha nem megyünk olyan helyekre, ahova én jártam. Vagy nem zavarna?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.11.26, 23:47 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| - Az alap. *Mosolyodom el én is.* - Hát, ha két ilyen cukiság fog hazavárni, biztos lehetsz benne, hogy nem leszek folyton bent. *Vigyorgok és adok egy apró csókot.* - Helyes. *Biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz.* - A gazdinak szerintem sose akarsz nemet mondani. *Kuncogok halkan. Alig akar elválni tőled és azon csak mosolygok, ahogy megsimogatod Winniet is.* - Nem tartok tőle, hogy megcsalnál. *Cirógatom meg az arcodat.* - Csak kicsi féltékeny tudok lenni még akkor is, ha nincs okom. *Magyarázom meg.* - Nem szeretem, ha rámozdulnak a pasimra. *Fejtem ki, nehogy azt hidd, hogy nem bízok benned.* - Igazából érdekel, mert szeretnélek megismerni. Nem mondom, hogy nem fogok egy-két idiótát szemmel megölni, de az egy másik történet. *Nevetek fel.* - Ha zavar, majd igyekszem tartani magam. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.11.28, 18:55 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| *Csókodat kicsit el is nyújtom.* - Ott a pont, de azt azért megjegyezném, hogy én nem vagyok cuki.*Bár tudom, hogy ebben nem értünk egyet, de akkor se fogom magam hagyni.* - Csak azért mert a gazdi sose kér olyanra, amira nemet mondanék.*Kuncogok veled együtt.* - Akkor jó, bár nem hittem, hogy tartasz tőle.*Teszem hozzá.* - Azt én sem, de szerintem senki sem.*Ellenkezője lenne furcsa.* - Ugyan a féltékenységgel nem vagy egyedül, de normális szinten, ezzel nincsen baj.*Még jól esik az embernek.* - Akkor elviszlek és csak nyugodtan, bár szerintem én még így is én leszek bunkóbb.*Nevetek fel.* - Ugyan miattam nem kell tartani magad, sőt igazából kicsit kíváncsi is vagyok, hogy milyen amikor te kicsit felhúzod magad.*Remélem nem veszen rossz néven.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.05, 23:15 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| - Csak édes. *Puszillak meg.* - Micsoda jófej gazdi, nem? *Nevettem el magam.* - Bízok benned. *Mosolyodom el kedvesen.* - Valahogy úgy. *Értek veled egyet.* - Hm, nem hiszem, hogy túlzásba viszem, de ha úgy érzed, szólj. *Cirógatom meg az arcodat.* - Belefér. *Nevettem el magam.* - Ha azért vagy bunkó, hogy velem tölts el egy nyugodt estét... talán megbirkózok vele. *Puszilom meg az arcod, majd lágyan megcsókollak.* - Hát, ha valóban olyan sokáig együtt leszünk, mint tervezzük... biztos vagyok benne, hogy fogsz látni kissé mérgesen. *Ritkán, de azért én is fel tudom magam húzni.* - Majd veszekszünk és békülőszex lesz a vége. *Csókollak meg kicsit szenvedélyesebben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.06, 01:26 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| - Te meg nagyon pimasz.*Csóválom meg a fejemet.* - Valóban nagyon jó fej.*Nevetek veled együtt.* - Ahogyan én is benned.*Cirógatom meg az arcodat.* - Szerintem, de szólni fogok, ahogyan te is szóljál majd.*Csókolok a tenyeredbe.* - Ezt írásba is foglalnád?*Kérdezlek nevetve.* - Csak is azért, ne hogy már bárki belerondítson az esténkbe.*Közlöm veled a csók után.* - Mint hallhatad nálad, na meg ismersz már annyira, hogy nem szokásom finomkodni, csak meg vannak a fokozatok.*Még te se ismered az igazán szemét oldalam, bár saját bőrödön biztos, hogy nem fogod megtapasztalni.* - Tetszik a terv, bár biztos vagyok benne hogy amikor te nagyon mérges vagy, az olyan amikor én csak kicsit vagyok dühös.*Kuncogok.* - Így még jobban tetszik.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a szenvedélyes csókodat, nem is igen akarok elvállni.* - Na együnk gyorsan, mert egyre nehezebb visszafogni magunkat.*Kuncogok.* - Különben szeretném minden arcodat megismerni.*Mosolyodom el lágyabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 20:07 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| - Csak amennyire kell. *Kuncogtam kicsit. Olyan jó volt veled nevetni.* - Mindenképpen. *Mosolyodom el csókodon.* - Addig nincs gond, amíg nem te vagy az, aki elrontja az estét. *hiszen ha túlzásba viszed, el tudod te is rontani.* - Igaz. *Kuncogok halkan.* - Nem igazán szoktam dühös lenni, azért igencsak tennie kell az illetőnek, hogy felhúzzon. *Bár biztos voltam benne, hogy te ki fogsz borítani egy párszor.* - Bíztam benne. *Igencsak elhúzom csókot, nehezen váltam el tőled.* - Valahogy úgy. *Eszek tovább közben.* - Mire gondolsz? Szerintem elég jól ismersz már. *Elmélkedem hangosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 21:28 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| - És még jól is áll.*Kuncogok.* - Majd ha már azon leszek, akkor te leállítasz és akkor nem lesz baj.*Mondhatni te leszel a józan eszem.* - Van egy olyan érzésem, hogy az nekem sikerülni fog, de igyekezni fogok.*Mert igaz ott is rám tudsz szólni, de ha felhúzom magam, akkor úgyse hallom meg sőt csak még jobban felhergelem magam.* - Ez jogos, de azt még se tudom, hogy milyen vagy egy kapcsolatban csak amit kívülről láttam. Most ahogy beszéltük milyen akkor dühös vagy vagy éppen szomorú, ne értsél félre, ezeket remélem nem sűrűn fogom látni, de erre gondoltam. Igazából úgy szeretnélek megismerni ahogyan senki más, amit még senki se váltott ki belőled és te magad is meglepődsz.*Vallom be kissé zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 21:59 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Mosolyodom el.* - És az baj? Mármint... legalább egy kis izgalom. *Nevettem el magam.* - Hát, van időd kitanulni, hogy milyen vagyok, bár szerintem semmi extra. *Csak normális vagyok. Mosolyogva hallgatlak, hogy mit is szeretnél.* - Hihetetlenül édes vagy. *Simítok végig az arcodon és nagyon lágyan nézek rád.* - Tetszik a terv. Én is szeretnélek úgy megismerni, mint ahogy senki más. *Örültem, hogy te is így tervezed az életünket.* - Egyébként nem tudom te hogy vagy vele, de én jól laktam. *Jegyzem meg és csábosan rád vigyorgok..*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 22:41 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| - Nekem nem baj, bár ezt a mondatot most felkéne jegyezni a későbbiekre.*Nevetek fel.* - Bizony van és szerintem meg hülye vagy. Szerintem nagyon is extra vagy és nekem van igazam.*Zárom is le a témát.* - Te pedig hihetetlenül pimasz.*Forgatom meg a szemeimet, de persze a pofimat azért a kezedbe simítom.* - Nem ér amúgy ilyen kijelentésekhez, ennyire szépen nézni.*Jegyzem meg.* - Így is fog történi.*Mosolyodom el.* - Pont akartam én is mondani.*Kap még egy utolsó falatot a kiskutyád és meg is simogatom.* - Nem fog szegény megsértődni, hogy máris magára hagyjuk?*Kérdezlek eléd lépve, de már a felsődet húzom le.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 20:36 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| - Ugyan már. *Nevetek veled. Elmosolyodom a folytatáson.* - Túlzol. *Csóválom meg a fejem egy kicsit.* - Csak egy kicsit. *Vigyorgok azon, ahogy a szemed forgatod.* - Dehogynem. Szokd meg. Ez a titkos fegyverem. *Közlöm veled a tényeket.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Mosolyodom el. Annyira aranyos volt, ahogy adtál még a drágámnak egy falatot.* - Nem hiszem. *Kapom el a felsőm és le is dobom.* - Maximum majd még később játszunk vele, ha van kedvünk. *Simítok én is a felsőd alá. hirtelen felemellek és a lábaid a derekam köré simítom.* - Menjünk... akarlak. *Suttogom az ajkaidra és szinte tépni kezdem csók közben. Mikor elváltunk, ránéztem Winniere.* - Marad. *Mondom neki, majd bementem veled a hálóba és az ágyra döntve tovább csókollak.*
|
|
| |