Az alkohol bolonddá tesz...
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 20:17 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Az alkohol oldja a gyávaságot.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 19:50 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Helyes, helyes.*Tetszik, hogy nagy a szája, valóban nem kell őt félteni.* - Nem is lenne rá szükség, nagyon jól tudom, hogyan is nézz ki.*Nem tud megfogni, de édesen próbálkozik.* - Nem ígérhetek semmit, főleg hogy ennyire édesen reagálsz.*Kuncogok. Noelnek csak bólintok, hogy ismer már egy ideje.* - Valamiban csak egyetértünk.*Bár azt hittem, hogy erre aztán, főleg harapni fog.* - Az biztos.*Mosolyodom el, látszik hogy igen csak kedvelik egymást.* - Na látod ebben is egyetértünk.*Nagyon is megértettem ezt a félelem dolgot.* - Jó jó, viselkedek.*Legalábbis mára visszafogom magam. Rád azért igen csak döbbentek nézek és hirtelen meg se tudok szólalni.* - Komolyan ez a csávó.*Morgok és lehúzom a piámat.* - Megbocsátotok utána megyek, majd még beszélünk, még ha nem is ma este. Gray örülök, hogy megismertelek és meg kell, hogy jegyezem, szép páros vagytok.*Őszintén mondom.* - Sziasztok.*Persze Asami még kap két puszit. Kérek egy italt még magamnak, majd megkereslek.* - Elárulnád, hogy mégis mi bajod van?*Kérdezlek és én is rágyújtok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 20:21 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| *Éppen kint cigizek, mikor odajössz.* - Nocsak, mégis létezem a szemedben? *Kérdezek rá, majd feléd fordulok.* - Yasu... ezt komolyan meg kell kérdezned, hogy mi a bajom? *Húzom fel a szemöldököm és közben belekortyolok az italomban.* - Szerintem elég egyértelmű... Hetek óta figyelembe se veszed a létezésem... mégis minek mondtál igent a randira? Vagy előre kitaláltad, hogy ezt fogod velem csinálni? *Igazából az se lepnek meg, de látszódott rajtam, hogy csak azért vagyok ilyen, mert megbántottál.* - Nem lenne gond, ha nem akarnál folytatást, valahogy túltenném magam rajta, bármennyire is tetszel... de az, ahogy ezt intézed, nem esik a legjobban...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 20:29 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| - Miért ne léteznél? Nem legyél már ennyire drámai.*Morgok.* - Nos, ha tudnám, akkor nem kérdezném.*Morgolódom tovább, viszont a folytatásra, azért kissé elszégyellem magam.* - Nem terveztem el elsőre semmit.*Ennyire szemét nem vagyok.* - Én csak...*Hirtelen nem tudom mit mondjak, ami nálam ritka. Lehúzom a piámat, sőt még a tiedet is.* - Sajnálom, jó? Nem akartalak megbántani.*Láthatod, hogy őszinte vagyok, csak egyszerűen nem tudom kezelni a helyzetet.* - Mégis szerinted miért mentem el? Talán, mert tetszel?*Ezzel a viselkedéssel, csak a zavarom próbálom leplezni.* - Mégis mit akarsz tőlem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 21:30 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| - Nem vagyok drámai. *Jegyzem meg. Értékeltem, hogy elszégyelled magad, mert az volt a minimum.* - Azért ez megnyugtató... *Tényleg örültem, hogy nem találtad ki előre.* - Te csak...? *Várom a magyarázatot, de nem jön. Meglepődök, ahogy lehúzod a piád, azon még jobban, hogy az enyémet is.* - Pedig sikerült... *Suttogom, de láttam, hogy komolyan mondod.* - Oké. *Sóhajtok egy nagyot.* - Ezt igazából nekem kellene megkérdeznem, hogy te mit akarsz tőlem. Én szerintem eléggé a tudtodra adtam. *Egyértelmű volt, hogy én járnék veled.* - Csak annyit kérek, hogy légy őszinte velem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 22:10 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Annyira.*Dacoskodom.* - Pedig tényleg nem akarok, de tudod, hogy milyen vagyok.*Persze ez mind csak kifogás.* - Azt akarod, hogy ne csak dugjunk, igaz?*Kérdezlek.* - Én nem tudom vagyis nagyon jó volt veled és nyilván más, mint a többiekkel.*Elnyomva a cigit, újabbra gyújtok.* - Kéne még pia.*Jegyzem meg.* - Miért pont engem akarsz? Tudod jól, hogy nem könnyű velem.*Még szépen fogalmaztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 22:22 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Igen, igen... *Tudtam, hogy ez kifogás, de rád hagytam. Sóhajtok egy nagyot.* - Nem, nem egészen. Azt járjunk, és a kettő nem teljesen ugyan az. *Bár tisztában voltam vele, hogy direkt fogalmaztál így. Várom, hogy végig mond a dolgokat.* - Értem. *A piára elmosolyodom egy kicsit.* - Mindjárt jövök. *Mondom már kedvesebben és finoman végigsimítok az arcodon. Hozok neked és magamnak is italt, pontosan tudtam, hogy mit szeretsz.* - Parancsolj, csak aztán nehogy megártson. *Teszem hozzá.* - Szóval... miért téged. *Elmélkedem.* - Igazából nem tudom megindokolni. Egyszerűen jól érzem magam melletted. *Mosolyodom el.* - Szórakoztatsz. Néha tényleg kiborító tudsz lenni, de azt már megszoktam. *Hiszen ismerlek.* - Valamit megmozgatsz bennem. Már jó ideje, csak azt hittem, téged egyáltalán nem érdekelne egy kapcsolat. Aztán.. hát kiderült, hogy mégis. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 22:57 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Szóval járjunk.*Mondom ki végül.* - Oké.*Az arcom automatikusan a tenyeredbe simítom. Nem értem, hogy hova mész, de amikor megjelensz az italokkal, végre elmosolyodom.* - Köszönöm.*Veszem el.* - Bírom a piát, de ha még se, van aki haza vinne.*Kacsintok rád.* - Igen, miért engem?*Pillantok rád.* - Mindig is mondtam, hogy nem lehet nekem ellenállni és látod még a kiborításomat is meg lehet szokni.*Kuncogok, de látszik, hogy te a bókjaid, teljesen másként esnek.* - Nos igen.*Iszok bele az italomba.* - Devan is hajtogatta, hogy miért nem a te társaságod keresem és amúgy is miért nem hagyom magamat.*Jegyzem meg, majd kicsit elhallgatok, de közben végignézlek.* - Beijedtem a randi után, még a szex is annyira más volt, mint eddig.*Vallom be.* - Nem érdemelted meg, ahogyan viselkedtem veled. Nem tagadom, hogy nem veled terveztem az estém folytatását, de csak azért, mert nem tudom, hogyan is nézek veled szembe. Belátom, hogy nem a legjobb megoldást választottam és nem nekem kellett volna kiakadnom.*Most már tényleg beismerem.* - Értesz?*Ilyen téren nem a legkönnyebben fejezem ki magam.* - Mi lenne, ha most én hívnálak el randira? Vagy él még amit mondtál? Bár te nem egy dugópajti vagy.*Ezt már egész édesen mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.02.03, 00:22 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Nincs mit. *Végre mosolyogtál.* - Esetleg... *Tudtam, hogy rám célzol, hogy hazaviszlek.* - Én már csak szórakozok rajta, tudod jól. *Engem mulattat, ha csak nem rajtam ércelődsz gonoszan.* - Pedig ez már nagy dolog, ha ő mondja. *Nevettem el magam. Kíváncsi voltam, hogy miért nézel úgy, de hamar megtudtam.* - Tudod, Asami is ezt mondta, érdekel mi volt a válaszom? *Kérdezek vissza.* - Igen, értelek. *Mosolyodom el kicsit és megcirógatom az arcom.* - Elfogadom, mint bocsánat kérést. *Teszem hozzá. A folytatás nagyon meglepett, majd elnevettem magam.* - Nem, már nem él... *Bólintok és közelebb lépek hozzád.* - És ami azt illeti, szívesen elmennék veled randira. *Húzlak közelebb és lágyan megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.02.03, 00:48 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| *Esetlegre, ismét elmosolyodom.* - Igen tudom jól, kivéve most, bár megértem.*Teszem hozzá.* - De valld be, hogy Asami helyében lettél volna.*Mondjuk ki nem.* - Ne is mond, de azok után, hogy a szeretőjével érkezett, már annyira nem meglepő.*Kuncogok.* - Naná, hogy érdekel, már az első perctől fogva kíváncsi voltam, hogy mit is beszéltettek.*Így legalább meg is tudom.* - Akkor jó.*Mondom mindkettőre, majd azért kapsz egy kis szúrós pillantást.* - Na nevess ki.*Ütöm meg a karod finoman, de azért végül én is elnevettem magam, hiszen ragadós.* - Ezt örömmel hallom, bár te nem is vagy azon listán.*Elvégre a többiekkel nem randizom.* - Helyes válasz.*Nem hittem volna, hogy megcsókolsz, de egyáltalán nincs ellenemre és rögtön viszonozom.* - Örülök, hogy nem egyedül érkeztek.*Suttogom az ajkaid közé, mert akkor nem lennék most itt.* - Mi lenne, ha már ma elkezdenénk a randit?*Simulok hozzád és még jobban elmélyítem a csókot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.02.03, 23:52 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy lettem volna. *Nevettem el magam.* - Lehet. *Mosolyodom el.* - Azt mondtam, ha elfutsz és nem magadtól jössz vissza, nincs értelme. *Nézek mélyen a szemeidbe. Nem azavrt a nézésed, sem az ütésed.* - Aú. *Mondom, de hát nem fájt.* - Helyes. *Mosolyodom el. Tetszett, hogy nem úgy kezelsz, ahogy gondolod.* - Szerinted, ha egyedül jönnek, hagyom, hogy lelépj velük? *Húzom fel a szemöldököm.* - Mire gondolsz? *Suttogom ajkaidra és persze nem volt kifogásom a csókod ellen.* - Menni szeretnél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 19:48 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - Teljesen jogos.*Értek egyet.* - Te kis hamis.*Kuncogok.* - Azok után, ahogyan eddig viselkedtem nem tudom.*Felelem.* - Igen, ha benne vagy még szeretnél valakikkel beszélgetni?*Magam részéről végeztem.* - Van innét nem messze egy nagyon szép park, múltkor oda szerveztem egy esküvői fotózást, szerintem tetszene. Mit mondasz?*Kérdezlek, de nem lépek el tőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 20:50 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - Anélkül nem engedtelek volna el, hogy ne beszéltünk volna. *Simítok végig az arcodon.* - Nem, már nem. Igazából már kezd elegem lenni a buliból. *Sok ilyenen veszek részt.* - Igazából... ma is miattad jöttem. De jó volt látni Asamit is a kis párocskájával. *Mosolyodom el. Meglepődtem ajánlatodra, nem erre számítottam.* - Menjünk. *Húzom le az italom. Megvártam, míg te is megiszod, majd elindulok veled.* - Azt hittem egy hotelbe akarsz lépni. Megleptél. *Igencsak pozitív meglepetés volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 21:33 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Ezt azért jó tudni.*Mosolyodom el, arcom a kezedbe simítom.* - Mik derülnek ki.*Kissé zavarba is jövök.* - Valóban és Devant is, meg kell majd ismerned Aaeront is.*Minden piszkálódás nélkül mondom, azt már eleget tettem.* - Oké.*Én is megiszom az italomat.* - Azt nem csodálom és mindjárt meg is mondom, hogy miért, csak előbb köszönjünk el.*Odamenjünk Asamiékhoz és Devanokhéz, persze vigyorognak ezerrel. Akitől még kell elköszönünk, majd szerzek egy üveg fehérbort és két poharat és elindulunk.* - Először fel akartalak hívni magamhoz, de aztán rájöttem, hogy nem jó ötlet. Megmondtam, hogy nem egy dugópajti vagy és ezt beakarom bizonyítani.*Adok magyarázatot.* - Szex nélkül is nagyon élvezem a társaságod.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 22:00 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| *Nem jegyzem meg zavarod, de feltűnik.* - Aaeronnal azért futólag találkoztam már Asami klubjában. *Bár pár szónál sosem beszéltem többet vele. *Tetszett, hogy már nem piszkálódsz.* - Rendben. *Miután elköszöntünk mindenkitől, csak követtelek. A bor ötlete tetszett nagyon is.* - Miért? *Kíváncsi voltam, hogy mit is szeretnél elérni, majd elmosolyodom.* - Sosem hittem, hogy valaha ezt hallom tőled. *Kivettem a kezedből a bort, majd finoman megfogtam.* - De nagyon jól esik, hogy ennyire bizonyítanál. *Adok egy csókot a kézfejedre és így sétáltam veled tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 22:38 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Ohh és ki is kérted magadnak?*Kérdezem kíváncsian.* - Ne aggódj én meg nem hittem, hogy ezt fogom mondani.*Kuncogok. Meglep, hogy elveszed a bort, az folytatás meg főleg.* Örülök neki.*Ez is volt a szándékom.* - Nem sűrűn szoktam így sétálni, de mielőtt kérdeznéd nem zavar.*Fogom meg én is a kezedet.* - Tudod te is tele vagy meglepetésekkel.*Jegyzem meg, majd elhallgatok, ami nálam ritka. Hirtelen nem is tudtam mit mondjak.* - Jól megy a munka?*Hirtelen csak ez jut eszembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.09, 23:34 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - Nem. *Mosolyodom el.* - Még fekete hajjal láttam, de megismerem. Szép arca van. *Jegyzem meg, kíváncsi voltam, hogy féltékeny leszel-e.* - Akkor már ketten vagyunk. *Kuncogok veled.* - Végülis... ez egy randi, nem igaz? *Örültem, hogy így viselkedtél. Kihasználtam, amíg tart. Nálad sose tudni.* - Én? Mire gondolsz? *Nem értettem, hogy milyen meglepetést okoztam neked. Ahogy elhallgatsz és végül a munkáról kérdezel, elnevettem magam.* - Ne haragudj, de nem hittem, hogy ennyire... zavarban leszel. *Vigyorgok.* - Egyébként minden oké, mint általában. És nálad? *Kérdezem és csak mosolygok. A válaszod után rád pillantok, majd elgondolkozom.* - Egyébként.. arról beszéltünk, hogy mit szeretnék kettőnkkel, de arról nem volt szó, te mit szeretnél. *Ami elég fontos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.02.10, 00:06 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Fekete hajjal? És az mire volt jó?*Erről nem tudok semmit.* - Valóban szép, tetszik?*Kérdezlek kíváncsian.* - Más esetben ráhajtanál?*Magam se tudom, hogy ez miért érdekel.* - Igaz, bár múltkor nem volt kézfogás, csak minden más.*Vigyorodom el.* - Úgy az egész estére, na meg most igazából a kezem miatt mondom.*Felelem.* - Most meg min nevetsz?*Nem értem, hogy ebben mi olyan vicces.* - Micsoda? Nem vagyok, csak ez jutott eszembe.*Naná hogy zavarban vagyok, de ez igazából még nekem se esett le.* - Nálam is, sőt még annál is jobban megy. Kapós vagyok elégé,í így nem unatkozom.*Értem a dolgom.* - Ohh igaz.*De mielőtt bármit mondanék megérkezünk.* - Itt vagyunk.*Leülök veled az egyik padra.* - Hogy tetszik?*Kérdezlek és elveszem a bort és kinyitom.* - Remélem nem baj, hogy megelőztelek.*Töltök magunknak.* - Randinkra.*Koccintok veled és beleiszom.* - Meg akarlak jobban ismerni.*Válaszolok a kérdésedre.* - Én még így nem tudom kijelenteni, hogy járjunk, de tényleg érdekelsz.*Ez nálam már nagy dolog.* - És nem azért, mert rohadt jó veled a szex, bár az is rátesz elég erősen.*De ez normális.* - Mond csak nem zavar az életstílusom?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.02.10, 23:25 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| - Azt nem tudom, majd kiderítjük. *Kuncogok.* - Mondjuk úgy, hogy van szemem, de nem az esetem. *Mosolyodom el kicsit, feltűnt, hogy féltékeny vagy.* - Egy körre lehet elvinném, de semmi több. *Válaszolgatok neked.* - Egész édes, amikor féltékenykedsz. *Jegyzem meg sunyin.* - De akkor nem is sétáltunk. *Akkor biztos, hogy megfogom a kezed, már csak azért is, hogy zavarba hozzalak.* - Persze. *Hagyom rád a zavart.* - Ha bármilyen italra lenne szükséged, tudod hol találsz. *Jegyzem meg, hiszen ilyen szinten üzleti kapcsolatban álltunk. Leülök veled, ahogy kinéztél egy padot.* - Nagyon szép. Hangulatos. *Ebben a félhomályban pedig nem kicsit romantikus.* - Semmi gond. *Hagylak kibontakozni, majd elfogadom a bort.* - Randikra. *Koccintok veled.* - Én sem azt mondtam, hogy most azonnal fogadj nekem örök hűséget. *Finoman megcirógatom az arcod.* - Én is szeretnélek jobban megismerni, csak hozzátettem, hogy milyen céllal. *Magyarán, hogy nem szórakozni akarok.* - Mire gondolsz? *Nem értettem pontosan hova akarsz kilyukadni.* - Ha arra, hogy elég sokmindenkivel ágyba bújtál, nos... ne legyünk álszentek. Én se vagyok jobb. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.02.12, 20:09 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - Akkor majd valamelyiküket kifaggatom.*Vigyorgok.* - Szerintem azzal van baj, aki nem akarja elvinni.*Magadtól is kitaláltad, hogy én is simán megdugnám.* - Mégis ki itt a féltékeny? Maximum te, én biztos hogy nem.*Háborodok fel elég látványosan.* - Biztos kezd megártani az ital.*Tagadom tovább a dolgokat, még hogy én féltékeny, micsoda baromság.* - Oké ott a pont.*Kuncogok.* - Tudod jól, hogy mióta ismerlek csak is hozzád megyek, kivéve ha az ügyfélnek konkrét elképzelései vannak. Most is lesz majd egy esküvőm két nap múlva találkozunk, még semmi részletet nem tudok, de azért készülj, hogy valószínű adok megint neked munkát.*Kacsintok rád.* - Szerintem is.*Nem hiába választottam ezt a helyszínt. Magát az életet nem veszem komolyan, de a munkámat, annál inkább.* - Ohh pedig már azt hittem, hogy elkapod a gyűrűt is.*Nevetek fel.* - Ezt is megbeszéltük.*Mosolygok, majd felnevetek.* - Egészen pontosan erre.*Nevetek.* - Ez igaz, bár ebben a társaságban, ezzel sokan vannak így.*Mondjuk szerintem én több emberrel bújtam ágyba, mint te.* - És az hogy Asamival és Devannal is lefeküdtem? Bár ha annyira zavarna, akkor nem lennénk most itt.*Teszem hozzá, mert azért érdekelt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.02.12, 23:26 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| - Asamival én hamarabb fogok találkozni. *Hiszen beszéltük, hogy szeretne új italt a kínálatba.* - Ott a pont. *Nevettem el magam.* - Ó, te sose... *Nevetek rajtad. Hihetetlen voltál.* - Lehet. *Hagyom rád.* - Igen, tudom, amit köszönök is. *Szerettem veled együtt dolgozni. Könnyű volt és szervezett.* - Csak tessék. *Mosolyodom el. Tudtam, hogy jó vagy a szakmádban.* - Hát, sajnos azzal nem szolgálhatok. Most buktam, mi? *Nézek rád megjátszott ijedtséggel, majd elnevettem magam.* - Ettől nem kell félned a közeljövőben. *Teszem hozzá sejtelmesen.* - Hát igen. *Értek veled egyet.* - Hát.. őszintén szólva az kicsit zavar. Főleg Asami, mert tudom, hogy az nem egészen csak szex volt. Devan az... Devan. *Nevetek fel.* - Viszont elég megnyugtató, hogy mindkettő tart egy kiscicát... így talán én is tudok játszani ezzel a kis vadmacskával itt. *Simítok végig az arcodon, majd hosszan megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.02.13, 00:17 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| - Akkor remélem tudod a dolgod.*Vigyorgok.* - Ezt mondom én is.*Tudom, hogy nem mondod komolyan, de akkor se vagyok zavarban, ez csak a te képzeleted szüleménye.* - Ezt csak magadnak köszönheted.*Cirógatom meg az arcodat.* - Elégé, szóval nem is tudom, hogy mivel fogod ezt kárpótolni.*Bírom, hogy lehet veled hülyülni.* - Milyen is sejtelmes vagy.*Ez tetszik.* - Nos igen pár randit is megejtettünk, de mindketten beláttuk, hogy komolyabban ez nem működne. Igen Devan, az Devan, szerintem vele tényleg kinyírnák egymást.*Nevetek fel.* - Ohh azt mondod?*Vigyorodom el és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Különben megsúgom, hogy te tetszel legjobban.*Suttogom az ajkaid közé és most én csókollak meg.* - Valószínű azért is viselkedek veled másként.*Mondom a csók után.* - Benned van valami plusz, ami a többiekben nem volt.*Magam se tudtam volna megmondani, hogy mi is az pontosan.* - Ezt már elsőre láttam és kitudja, hogy még mi lesz, hiszen sok mindent nem tudunk még egymásról.*Mosolyodom el és beleiszom a boromba.* - Különben ha azt mondom menjünk hotelba vagy hozzám, akkor mit mondasz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.02.13, 23:28 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a simításodra, kicsit bele is hajtom az arcom.* - Talán egy csók elég kompenzáció? *Kérdezlek kacérkodva. Megnyugtatott, hogy ezek szerint Asamival se volt valami komoly.* - Bizony. *Élveztem a helyzetet nagyon.* - Ezt örömmel hallom. *Hosszan viszonozom csókod, kicsit el is nyújtottam.* - Megtiszteltetés, hogy látsz bennem valamit, amit másban nem. Átkarollak kedvesen és magamhoz húzlak.* - Nem fázol? *Kérdezem, hiszen nem lett volna jó, ha megfázol.* - Csak idő kérdése. *Mosolygok én is.* - Igent. *Iszok bele a boromba.* - De nem feküdtem volna le veled. *Teszem hozzá.* - Ittunk és beszélgettünk volna pont úgy, ahogy most.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2020.02.14, 14:01 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| - Talán, de azért jobb biztosra menni.*Nem fogom csak egy - két csókkal beérni.* - Édes vagy.*Jegyzem meg, hiszen látom rajtad, hogy megnyugodtál.* - Még szép, hogy örömmel hallod.*Kuncogok. Neked dőlök és a szabad kezemmel én is át karollak.* - Ahogyan számomra is az.*Hiszen te is látsz bennem valamit, amit másban nem.* - Nem, nem vagyok fázós, de kellemes így lenni.*Annyira már ismersz, hogy ha nem tetszene, akkor nem engedném.* - Az meg van bőven.*Mosolygok. Meglep, hogy igent mondasz, majd ahogyan folytatod, úgy már nem.* - Nos jogos, bár az is, hogy itt is tudnánk szexelni.*Simítok végig a combodon.* - De azzal még rá érünk és ez a este nem szexről szól.*Veszem el a kezem a combodról.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.02.15, 20:49 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| - Majd teszek róla. *Tetszett, hogy kérted magad.* - Esetleg egy vacsora nálam? *Kérdezlek, hiszen annak folytatása is lesz.* - Miért? *Nem értettem, hogy miért vagyok édes. Tetszett, ahogy helyezkedtél, még egy puszit is adtam a fejedre.* - Akkor jó. *Odaadtam volna a zakómat neked.* - Bizony. *Értek veled egyet.* - Van benne valami. *Meg se lepett, ahogy kacérkodsz.* - Ez az este sok mindenről szól. *Cirógatlak finoman, majd beleiszok a boromba.* - Szóval.... hogy legyen most? *Hiszen megbeszéltük, hogy még nem járunk.* - Találkozgatunk másokkal is vagy csak egymással? *Fontos kérdés volt.*
|
|
| |