2025.07.20, Vasárnap, 01:19
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Az alkohol bolonddá tesz...
szela00Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 20:17 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az alkohol oldja a gyávaságot.

MioDátum: Kedd, 2020.02.18, 00:22 | Üzenet # 26
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jó válasz.*Vigyorgok.* - Benne vagyok és te fogsz főzni?*Hasamat is nagyon szeretem.* - Most éppen azért, hogy megnyugodtál Asami miatt, de alapjáraton is édes vagy.*Legalábbis én így gondolom. A puszin csak elmosolyodom.* - Mi a sok minden?*Kérdezlek, majd igen csak meglepsz.* - Erre a kérdésere nem számítottam és őszintén a választ se tudom most így hirtelen. Te hogy szeretnéd?*Ebbe tényleg nem gondoltam bele.*

szela00Dátum: Hétfő, 2020.03.02, 22:37 | Üzenet # 27
Yaoista
- Szeretnéd? *Kérdezem mosolyogva.* - Valami csak volt köztetek. *Jegyzem meg.* - Te, én, a kapcsolatunk, annak a fejlődése. *Sok minden dőlhet most el közöttünk.* - Nekem bárhogy jó, csak a miheztartás végett kérdezem. *Természetesen csak nem akartalak elijeszteni.* - Legyen az, hogy azzal vagyunk akivel akarunk, de ha a másik rákérdez, őszintén elmondja... plusz egymás a mi randijaink prioritást élvezzenek. *Cirógatlak finoman.* - Mármint, ha az egyikünk randit kér és lenne valami egy dugópajtással, akkor egymással találkozzunk. *Fejtem ki.* - Ehhez mit szólsz? Ez persze mindkettőnkre vonatkozik. *Hiszen nekem is voltak partnereim, ha úgy volt kedvem.* - Bár meg kell jegyeznem... nem sok szabadidőt tervezek neked hagyni. *Csókollak meg lágyan.*

MioDátum: Hétfő, 2020.03.02, 23:51 | Üzenet # 28
Yaoista
- Naná, imádok enni, főleg ha jó.*Vigyorgok.* - De az is már rég volt.*Valószínű, hogy már szex se lesz.* - Igazad van.*Mosolyodom el.* - Én meg nem tudom, hogy legyen.*Látszik, hogy ezzel a kérdéssel tényleg megzavartál és őszintén nem erre a válaszra számítottam, de meg kell hagyni nagyon is tetszik ez a felállás.* - Rendben ez jól hangzik, főleg így elsőre.*Kétlem, hogy ment volna, hogy rögtön csak veled vagyok.* - Ohh azt mondod?*Mosolyodom el és a csókodat elég hosszasan viszonozom.* - Tudod azért meglepett, hogy ezt mondtad, mert az ellenkezőjére számítottam.*Vallom be.* - Mondjuk attól nem tartok, hogy a végén más fog megtetszeni.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* - És ezt meddig csináljuk vagy majd elválik? Ilyen helyzetben még nem voltam.

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.03.05, 21:34 | Üzenet # 29
Yaoista
- És... mi lenne ha az a vacsora, reggeli lenne? *Kérdezem mosolyogva. Bíztam benne, hogy nálam alszol. Tényleg nem a szex miatt, hanem mert jó veled lenni.* - Szerintem kell egy kis idő, míg minden kialakul és letisztázunk magunkban is mindent. *Magyarázom meg, miért is mondtam azt, amit.* - Azt bizony. *Mosolyodom el.* - Mármint, mire számítottál? *Kérdezem kíváncsian.* - Tudod, tetszik, hogy ennyire magabiztos vagy. *Cirógatom meg az arcodat.* - Őszintén, ilyenben még én sem. *Vallom be.* - De szerintem majd elválik. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.08, 19:53 | Üzenet # 30
Yaoista
- Hagyj gondoljam végig.*Persze látszik, hogy csak szórakozom és végig vigyorgok.* - Mikor gondoltad?*Most is benne lennék.* - Megint egyet kell, hogy veled értsek.*Mosolygok.* - Őszintén arra, hogy te nem fogsz másokkal randizni, sőt igazából ezt az egészet fel se dobod.*Felelem.* - Mondjuk az tény, hogy másokkal én nem randizom.*Az csak szex és szórakozás.* - Ennek örülök.*Nem mindenki vélekedik így.* - Igazából mindig az voltam az élet minden területén.*Munka területén is nagy előny.* - Vagy talán van más is a láthatáron és ilyen jól titkolod?*Incselkedek.* - Igen az biztos.*Bólintok.* - Mikor volt utoljára kapcsolatod?

szela00Dátum: Péntek, 2020.03.13, 23:58 | Üzenet # 31
Yaoista
- Gondold csak. *Nevettem el magam. Tudtam, hogy csak szórakozol.* - Most, bár máskor is, amikor neked jó. *Mosolyodom el.* - Ez nekem is elég új dolog. *Nem mostanában volt kapcsolatom nekem se.* - Szóval velem igen? *Cirógatlak finoman.* - Helyes. *Tényleg nagyon tetszett az önbizalmad.* - Csak egy kis szépség, szőkés-barna hajjal.... nem tudom, ismered-e. Nagyon bolond, de aranyos a maga módján. *Vigyorgok. Rólad beszéltem természetesen.* - 2 éve. Elég komolynak indult, de aztán kihűlt a dolog. Eltávolodtunk. *Magyarázom és beleiszok az italomba.* - Nem sűrűn találkozok olyannal, akiről úgy gondolom, hogy megéri belefektetni az energiát. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.15, 23:44 | Üzenet # 32
Yaoista
- Most is jó és lehet máskor is.*Kuncogok.* - Azért így jobb, hogy mindketten kezdők vagyunk benne.*Igazából ez a legjobb felállás.* - Veled igen.*Bólintok.* - Asami óta nem is voltam senkivel randizni.*Csak, hogy értsed te tényleg mennyire más vagy.* - Hmm talán ismerem, azért az ilyen jó pasikat ismerni szoktam.*Nevetek fel.* - Szóval nagyon bolond vagyok, de mellette aranyos?*Kérdezek vissza, a szépség az természetes.* - Mondjuk egyetértek és tényleg nem vagyok százas, de az aranyosat, hát nem sűrűn mondják rám.*Én se tartom magam annak.* - Az se most volt.*Kevesebb időt mondtam volna.* - Tetszik ez a megfogalmazás.*Kuncogok.* - Gondolod a bor után, akár mehetünk is.*Bele is iszom.* - Nagyon örülök, hogy így alakult az este.

szela00Dátum: Péntek, 2020.03.20, 22:49 | Üzenet # 33
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit, hogy Asami óta nem voltál randizni.* - Most különlegesnek érzem magam. *Nevettem el magam és adtam neked egy csókot.* - Bizony. *Bólintok, ez elég jól jellemez téged.* - Ki kell ismerni téged, az biztos. *Értek veled egyet, de már ismerlek pár éve és tudom, hogy milyen is tudsz lenni valójában.* - Nem, nem most. *Nem szoktam mindenkivel randizni.* - Örülök. *Kuncogok veled.* - Rendben, benne vagyok. *Cirógatlak finoman.* - Hát még én... *Iszok bele én is a boromba. Közben végig finoman simogatlak.* - Annak még jobban, hogy a reggelt is nálam tőled. *Teszem hozzá, majd újra megcsókollak, de már kicsit hevesebben.*

MioDátum: Péntek, 2020.03.20, 23:14 | Üzenet # 34
Yaoista
- Mert különleges is vagy.*Mondom a csók után.* - Annyira ismersz, hogy tudod ezt nem mondom sok embernek.*Főleg nem ebben a felállásban.* - Az biztos, bár sokszor magamat se ismerem.*Nevetek fel.* - Tényleg fura vagy, hogy ezek után azt mondod, hogy aranyos vagyok.*Nevetek továbbra is.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok és én is cirógatlak téged.* - Tudod veled még ez is kellemes, pedig nálam a simogatás, inkább a szexnél játszik és a helyzet nagyon ritka.*Szóval te tényleg különleges vagy. Elmosolyodom és a csókodat viszonozom.* - Ez meg főleg ritka.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Megsúgom, hogy nálam nagyon fontos a reggeli és nem érem be egy holmi egyszerű kajával.*Jegyzem meg, bár nem is nézem ki belőled.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.21, 20:51 | Üzenet # 35
Yaoista
- Igen, ezért értékelem is. *Mosolyodom el.* - Azt én se, de ez nem gond. *Nevettem el magam.* - Miért? Nem lehetsz bolond és aranyos egyszerre? *Kérdezem kíváncsian.* - Szóval élvezed, hogy cirógatlak? *Puszillak meg.* - Bármikor és bármeddig. *És még megkérdezed, hogy miért is vagy aranyos.* - Mármint, hogy örülnek neked? *Kérdezek rá vissza.* - Ebben biztos voltam és nem is terveztem semmi egyszerűt. *abban biztos lehetsz, hogy hétfogásos vacsorával fog versenyezni.* - Van bármi, amit nem szeretsz? *Hiszen a kedvedre akartam tenni.*

MioDátum: Szombat, 2020.03.21, 21:12 | Üzenet # 36
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok.* - Na jó, de attól még nem sűrűn mondják rám, hogy aranyos vagyok inkább arrogáns, nagyképű, bunkó és társai.*Vigyorgok, hiszen nem érdekel.* - Gray is biztos, hogy szidott.*Nevetek fel.* - Igen élvezem.*Nem zavar, hogy ki kell mondanom a dolgokat.* - Vigyázz mert a szavadon foglak.*Az biztos, hogy nem lenne ellenemre.* - Nem, bár nem mindenki örül nekem, de most arra gondoltam, hogy valakinél, csak úgy ott aludjak.*Főleg mind ezt szex nélkül.* - Helyes, bár pont ezt néztem ki belőled.*Jegyzem meg.* - Igazából mindenevő vagyok, csak legyen finom, szóval könnyű dolgod van. Neked van valami amit nem szeretsz? Mert tudod a konyhában is nagyon jó vagyok.

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.21, 23:47 | Üzenet # 37
Yaoista
- Ó, az is igaz, mind. *Nevettem el magam.* - Az vicces volt. *Kuncogok.* - Pont előtte kérdezte, hogy volt-e komolyabb érdeklődése Asaminak, erre meg elegánsan odaparádéztál. *Nagyon jó szituáció volt.* - Fogj csak. *Mosolyodom el.* - Értem, nos... remélem nem az utolsó lesz, hogy nálam töltöd az estét. Még lógok egy vacsorával is. *Teszem hozzá.* - Akkor jó, nem vagy nehéz eset. *Nevettem el magam.* - Minden megeszek, egyedül a kapros ételeket nem... azt utálom. Olyan fura. *Magyarázom és közben borozgatok veled tovább.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.22, 12:00 | Üzenet # 38
Yaoista
- Tetszik, hogy nem szépítesz.*Ettől csak még jobban tetszel.* - Most már szerinted is vicces volt?*Hiszen akkor nem így vélekedtél, bár meg is értem.* - Mindig is tudtam időzíteni és most főleg nagyon jól sikerült.*Nevetek fel.* - Mi lett volna, ha még jobban belendülök.*Nagyon jót szórakozom ezen.* - Különben kis édes, szurkolok nekik. Asaminak is az élet minden területén meg van mindene kivéve egy kapcsolatot, ami most változni látszik.*Hiszen azért még elég friss a kapcsolatuk.* - Mindketten jól járunk.*Kuncogok.* - Nos jelenlegi helyzet szerint nem csak egy reggelit vagy éppen vacsorát fogok nálad vagy te nálam eltölteni.*Mondom édesen.* - Legalább ebben ne legyek az.*Nevetek fel.* - Értem, akkor semmi kapros.*Bólintok.* - Azért ugye aludhatok pucéran este még ha nem is lesz semmi?*Imádok kacérkodni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.22, 22:38 | Üzenet # 39
Yaoista
- Nem szokásom. Többre értékelem az őszinteséget. *Mosolyodom el.* - Igazából alapból az volt, csak tényleg pipa voltam rád. *Cirógatom meg az arcodat.* - Az biztos. *Kuncogok.* - Szerintem komoly veszekedés. *Ebben biztos voltam.* - Igen, szimpatikus kölyök. Meglepően hasonlít rád sok szempontból. *Jegyzem meg.* - Csak benne azért még van némi ártatlanság, ami benned már nincs. *Vigyorgok és a nyakadba csókolok.* - Valóban. *Bólintok is mellé.* - Helyes. *Ez nagyon aranyos volt tőled.* - Igazából meglep, hogy nem vagy válogatós. *Ismerem be.* - Bizony. *Értek egyet.* - Úgy alszol, ahogy kényelmes, azonban... nem ígérem, hogy nem ugrok rád, ha meztelenül flangálsz előttem. *Azért férfiból vagyok.*

MioDátum: Kedd, 2020.03.24, 19:25 | Üzenet # 40
Yaoista
- Ahogyan én is.*Értek veled egyet.* - Megértem, de akkor már nem vagy ugye?*Fordítva én is az lettem volna.* - Azért azt nem akartam volna.*Csak szórakoztam, rosszat nem akarnék.* - Rám?*Lepődöm meg.* - Ezt nem értem, hogy miért mondod.*Nevetek fel és a csókra kicsit felsóhajtok.* - Mégis miben hasonlítunk? Szóval azt mondod, hogy Asami ezt hiányolta belőlem?*Hiszen akkor végül is a típusa vagyok.* - Mondjuk én se tudom megmondani, hogy mi hiányzott belőle, hiszen mindig jól elvoltunk.*Nem csak az ágyban.* - Azt viszont tudom, hogy benned ott van, amit eddig senki másban nem találtam meg.*Ismétlem meg a szavaimat.* - Megértem, ezzel nem vagy egyedül.*Kuncogok.* - Az nem zavar, de azt beszéltük, hogy nincs szex vagy más lehet?*Érdekelt, hogyan képzeled.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.03.31, 21:11 | Üzenet # 41
Yaoista
- Szerinted itt üldögélnék veled, ha az lennék? *Kérdezem felhúzott szemöldökkel.* - Igen, rád. *Bólintok mellé.* - A viselkedése, kicsit a stílusa... de ha beszélgetsz vele, majd rájössz. *Mosolyodom el.* - Hm, majd szerintem bebizonyítod, hogy miért mondom. *Nevettem fel.* - Nem tudom mit hiányolt belőled, de én örülök, hogy hiányolta. *Mosolyodom el és adok egy apró csókot.* - Ezt jó hallani... *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.* - Tudom, hogy azt mondtam, nincs szex... de ha pucéran mászkálsz előttem, akkor lesz. *Kuncogok halkan.* - Nagyon csábító vagy... én pedig képtelen vagyok neked ellenállni. *Ismerem be.* - Olyan gyönyörű vagy... *Simítok végig az arcodon.*

MioDátum: Szerda, 2020.04.01, 13:36 | Üzenet # 42
Yaoista
- Ott pont.*Nevetek fel, de láthatod, hogy tényleg sajnálom a dolgokat legalábbis részedről, hiszen Gray felé nincs elszámolnivalóm.* - Az biztos, hogy még találkozunk, de hogy mennyire akar majd velem beszélgetni, az majd kiderül.*Vigyorgok.* - Oké ő is dögös meg a szája is nagy, de ez nem jelent semmit, azért megfigyelem.*Kíváncsivá tettél.* - Szóval akkor neked is az eseted, nem?*Ha már hasonlít rám.* - Az biztos.*Jó sokszor.* - Ez kedves.*Mosolyodom el, a csókodat kicsit el is nyújtom.* - Édes vagy.*Én az arcodra adok egy puszit.* - Akkor mégis mi legyen? Ha gondolod, akkor felöltözve alszok és nem teszlek ki akkora kísértésnek.*Nem mintha bánnám, ha szex lesz vége, de mégis bizonyítani akartam, hogy ez többről szól.* - Örülök, hogy ilyen hatással vagyok rád.*Simítok az arcodra és megcsókollak.* - Te pedig annyira jóképű.*Csókollak tovább.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.04.01, 21:45 | Üzenet # 43
Yaoista
- Szerintem idővel jóban lesztek. *Mosolyodom el.* - Szóval ennyit megfigyeltél? *Nevettem el magam.* - Igen, ebben is hasonlítotok. *Mosolyodom el.* - Nem mondom, ha nem Asamival jön, lehet rámozdulok. Szexi, kihívó és egy jelenség. *Foglalom össze.* - De te inkább az esetem vagy. *Teszem azért hozzá.* - Micsoda ajánlat. *Teljesen megleptél. Azt hittem kapva kapsz az alkalmon.* - Most megleptél. *Fejezem ki a gondolataim.* - Azt hittem rögtön akarsz. *Jól esik, hogy bizonyítani akarsz.* - Mindig. *Viszonozom csókod.* - Ezt egész nap tudnám csinálni. *Húzlak jobban magamhoz, teljesen elfelejtettem, hogy hol is vagyunk.*

MioDátum: Szerda, 2020.04.01, 23:17 | Üzenet # 44
Yaoista
- Igazából annyira nem érdekel, mert Asamihoz járok és nem a kölyökhöz.*Nem fog meghatni, ha nem kedvel meg.* - Ennyit mindenki.*Nevetek fel én is.* - Az más hogy hozzám képest kis kezdő és reggelire megenném.*Vigyorodom el. Azért felvonom az egyik szemöldököm a mondandódra.* - Helyes válasz.*Még jó hogy én vagyok az eseted.* - Mondanom se kell, hogy ilyet se szoktam tenni.*Hiszen másokhoz szexelni járok fel és nem aludni.* - Nyilván akarlak, de mint már mondtam, bizonyítani akarok.*Nálam már ez is komoly dolog.* - Ezzel én is így vagyok.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ebben is egyetértünk.*Simulok még jobban hozzád.* - Viszont így befogok indulni.*Harapok az ajkaidra. Én tisztában vagyok vele, hogy hol vagyunk, csak nem érdekel.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.04.03, 19:42 | Üzenet # 45
Yaoista
- Azért próbálj vele kijönni, oké? *Cirógatom meg az arcodat.* - Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy reggelire, de megennéd. *Nevettem el magam. Azért Grayt se kell félteni, viszont nálad a tapasztalati előny.* - Láttad volna az arcod. *Vigyorgok.* - Ebben biztos voltam. *Gondoltam, hogy nem járkálsz senkihez sem egy kis alvásért.* - Teljesen lenyűgözöl. *Mondom végül és adok egy csókod a nyakadba.* - Holnapra mik a terveid? *kérdezlek és újra megcsókoltalak.* - Azt pedig nem szeretném. *Azért nem engedlek el, csak visszább fogtam magam.* - Nem akarlak felizgatni... még. *Kuncogok és adok egy apró csókot.*

MioDátum: Péntek, 2020.04.03, 22:34 | Üzenet # 46
Yaoista
- Azért mert megkértél és hogy Asami se legyen morcos?*Kérdezlek.* - Igyekezni fogok, de magamat se fogom meghazudtolni, de ha hasonlít rám, akkor biztosan imádni fog idővel.*Nevetek fel.* - Igen hallottam róla infókat, sőt Devant fel is pofozta és hát hallottam, hogy fel van vágva a nyelve, de attól még bőven a tanítványom lehetne.*Az én szememben, akkor is még csak egy kölyök, amivel nincsen baj.* - Élvezed mi?*Morgok egyet édesen.* - Köszi, az ilyen bókokat folytathatod.*Kuncogok, ami egy halk sóhajba megy át.* - Egy kis munka, de az csak pár óra.*Felelem a csók után.* - Előtte és utána rád érek.*Csókolok most én a nyakadba.* - Ezzel én is így vagyok.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Viszont akkor vagy felugrunk hozzám vagy adsz nekem kölcsön ruhát.

szela00Dátum: Kedd, 2020.04.07, 20:49 | Üzenet # 47
Yaoista
- Csak, hogy Asami ne legyen morcos. *Kuncogok halkan.* - Egyébként azt csinálsz, amit szeretnél. *Cirógatom meg a pofidat.* - Nem is kell magadat meghazudtolnod. Lágy csak önmagad. *Mosolyodom el.* - Az nem semmi. Azért neked van pluszban pár év tapasztalatod. *Nevettem el magam.* - Persze, hogy élvezem. *Mosolyodom el.* - Pedig az egód eléggé a helyén van.*Kuncogok kicsit.* - Van egy ötletem. *Vettem egy mélyebb levegőt csókodra.* - Szóval.. ugorjunk fel hozzád, mielőtt megyünk hozzám. Hozol mindent, ami csak kellhet és akkor nem csak reggelit főzök neked, hanem vacsorát is. *Csókollak meg újra.* - Mit szólsz hozzá? Az én ruháim szerintem kicsit nagyok lennének. *Nem vagyok nagy darab, de azért nálad azért kicsivel igen.* - Otthonit adok kölcsön, de gondolom nem abban dolgoznál. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2020.04.07, 21:43 | Üzenet # 48
Yaoista
- Pedig kis vicces amikor morog, de megteszem minden tőlem telhetőt.*Már ez is nagy dolog.* - Nem is vettem úgy, hogy megakarod mondani, hogy mit tegyek.*Nem mintha az bárkinek is menne.* - Azzal nem lesz gond, sose játszottam meg magam és nem is fogom.*Az nem én lennék és nem is bírom azokat, akik így tesznek.* - Azért mondom, hogy ő még csak egy kölyök, amit nem sértésnek szántam.*Nem értettem, minek morgott miatta.* - Ezt is bóknak veszem.*Nevetek fel. Tőled még a bókok is másként esnek.* - Hallgatlak.*Vigyorodom el a reakciódra.* - Azt kell, hogy mondjam az ötleteid egyre jobban tetszik.*Mosolyodom el a csók után.* - Megbeszéltük, így a legegyszerűbb és talán akkora kísértésnek nem leszel kitéve, bár így se lesz könnyű dolgod.*Nem mintha nekem az lenne.* - Azért nem.*Szeretek magamra adni és valóban nem vagyunk egy méret.* - De azért köszi.*Puszillak meg.* - Lassan akár mehetünk is, most már szívesen kényelembe helyezném magam.

szela00Dátum: Kedd, 2020.06.30, 02:36 | Üzenet # 49
Yaoista
- Egyébként egyetértek. *Nevettem el magam.* - Reméltem is. *Neked amúgy se parancsol senki se.* - Igen, és ez csodálatra méltó benned. *Cirógatom meg az arcodat.* - Ez még vicces lesz. *Biztos voltam benne, hogy nagyon mulatságos lesz, ahogy beszélgettek egymással.* - Gondoltam. *Puszillak meg.* - A szexmentesség csak mára vonatkozott. Holnap nem szabadulsz tőlem. *Csókollak meg hosszan és szenvedélyesen.* - Akkor menjünk. *Állítalak fel és elindulok veled.* - Sétáljunk vagy hívjak egy taxit? *Kérdezlek és közben azért átkarolom a derekad.*

MioDátum: Kedd, 2020.08.25, 22:50 | Üzenet # 50
Yaoista
- Mondom én.*Vigyorgok, majd csak elmosolyodom.* - Köszönöm ez kedves.*Simítom a pofim az arcodba.* - Bár ez rólad is elmondható.*Jegyzem meg.* - Szerintem is és abban is biztos vagyok, hogy Asamival mi ketten jobban fogunk szórakozni.*Kuncogok.* - Azért ez megnyugtató.*Tény bizonyítani akarok, de mellette nagyon is kívánlak.*Mondom a csókod után, amit ismét kiélvezzek.* - Menjünk taxival.*Karollak át én is, majd hívunk egy taxit. Nálam gyorsan összepakolom amit kell, majd megyünk is hozzád.* - Még mindig bejön a lakásod.*Állapítom meg, amikor hozzád érünk.* - Akkor mit csináljunk?*Kérdezlek és kapsz egy csókot.* - Azért furcsa így itt lenni, hogy nem szexelni jöttem.*Nevetek fel.* 

Keresés: