2025.07.20, Vasárnap, 01:17
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Az alkohol bolonddá tesz...
szela00Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 20:17 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az alkohol oldja a gyávaságot.

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.09.03, 21:44 | Üzenet # 51
Yaoista
*Kicsit elmosolyodom, ahogy bókolsz nekem.* - Ó, én is élvezni fogom, Gray valószínű kevésbé. *Nevettem el magam.* - Lehet már reggel letámadlak. *Csókolok a nyakadba.* - Rendben. *Szerencsére nem nagyon volt forgalom és hamar megjártuk a lakásod is.* - Köszönöm. *Legutóbb ugye akkor voltál itt, mikor randiztunk. Odamegyek hozzád és lesegítem a zakódat.* - Így kényelmesebb, nem? *Be is rakom a szekrénybe. A csókod kicsit el is nyújtom és magamhoz húzlak.* - Szerintem szex nélkül is élvezed a társaságom, nem? *Mosolyodom el csábosan, majd egy újabb csókra invitállak.* - Ha van kedved, zuhanyozhatnánk egyet, átöltözhetnénk valami kényelmesebbe és nézhetünk valami filmet egy jó bor társaságában. Mit szólsz?

MioDátum: Csütörtök, 2020.09.03, 22:57 | Üzenet # 52
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Az biztos és úgy fogom sajnálni.*Vigyorgok.* - Helyes.*Sóhajtok fel a csókodra.* - Köszönöm, micsoda úriember.*Kedves, hogy még be is akasztod.* - Sokkal jobb.*Simulok hozzád.* - Természetesen, ha nem így lenne, akkor nem lennék itt.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat viszonozom.* - Nagyon jól hangzik, de hogyan fürödjünk?*Lépek el tőled.* - Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet együtt fürdeni.*Kezdem el kigombolni az ingemet.* - Ki fogod bírni, hogy csak fürdés legyen?*Dobom már le az ingemet magamról. Az más kérdés, hogy nekem igen csak nehéz lesz, de attól még játszani nagyon is szeretek.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.09.04, 21:10 | Üzenet # 53
Yaoista
- Gonosz vagy. *Kuncogok kicsit.* - Ismersz. *Hiszen mindig úriember szoktam lenni.* - Tetszik ez a válasz. *Örültem, hogy tényleg élvezed a társaságom. Hagyom, hogy ellépj és figyelem, ahogy az inged gombolod. Eszméletlen csábító voltál.* - Legfeljebb veszek egy hideg zuhanyt is. *Húzlak vissza és végigsimítok gerinced vonalán.* - De ha szeretnél külön, megértem. Szinte már túl jól működik a kémiánk. *Finom csókokat adok a válladra, majd nyakadra, végül ajkaid veszem célba.* - Szóval mi legyen? Mit szeretnél? *Suttogom ajkaidra és közben végig cirógatlak.* - Olyan finom a bőröd...

MioDátum: Péntek, 2020.09.04, 22:20 | Üzenet # 54
Yaoista
- De jól áll.*Vigyorgok.* - Valóban.*Mindig az szoktál lenni, ami azért a mai világban már elég ritka.* - Ez jó.*Nevetek fel. Hagyom magam, hogy visszahozzál és a csókjaidra halkan sóhajtozok.* - Az már biztos.*Már ennyi is hatással van rám.* - Nem is tudom.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolygok és most én adok egy csókot.* - Azt hiszem az lesz a legjobb, ha külön fürdünk. Játék ide vagy oda de én nem bírnám ki, hogy ne vessem rád magam.*Adok még egy csókot.* - A törülköző tudom hol van.*Felveszem az ingem, majd odadobva neked gyorsan el is megyek fürdeni.* - Ez jó volt.*Mondom, amikor kijövök. A törülközőt a derekamra kötöttem és még kicsit vizes vagyok.* - Mehetsz.*Engedem ki a hajam és bele is túrok.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.09.05, 18:34 | Üzenet # 55
Yaoista
*Nagyon élveztem, hogy bizonyítani akarsz nekem és húzhatom a fejed. Minden csókod viszonozom, majd elmosolyodom rajtad.* - Rendben. *Kuncogok halkan. Ahogy odadobod az inged, felnevetek. Szépen elraktam azt is és vettem ki neked egy pólót és minden mást, ami kellhet, utána csak várlak. Mikor meglátlak, azért eléggé leesett az állam.* - Azta. *Lépek oda és adok egy csókot.* - Túl szexi vagy. Törölközz meg rendesen és itt van ruha. Ha kijövök és nem lesz rajtad ennél több textil, nem állok jót magamért. *Vigyorgok és a nyakadba csókolok, amjd elmegyek én is fürdeni. Azért nem volt valami forró a zuhanyom, le kellett higgadnom. Miután végeztem, ugyanúgy jöttem ki, mint te.* - Látom felöltöztél. *Mosolyodom el. Adok egy puszit, majd elmentem én is felöltözni. Már ruhában huppanok le melléd és átkarollak.* - Tetszik így a hajad.

MioDátum: Szombat, 2020.09.05, 19:17 | Üzenet # 56
Yaoista
*Elvigyorodom a reakciódon, azért rendesen hízok tőle a májam.* - Ugyan szerintem pont jó.*Suttogom az ajkad közé és viszonozom a csókodat.* - Rémelem tudod, hogy ez felér egy kínzással.*Nevetek fel, ami egy pici sóhajba megy át. Jól viselkedek és megtörülközve felöltözöm. A ruháimat összehajtom és várlak vissza.* - Igen igen kivételesen jófiú vagyok.*Kuncogok. Te is nagyon jól nézel ki, utánad is fordulok.* - Örülök.*Csókollak meg.* - Tetszik a ruhád, olyan jó illata van.*Mosolyodom el.* - Akkor film és bor?*Kérdezlek, de közben cirógatlak, azt nem bírnám ki, hogy hozzád se érhetek.* - Ennél jobban nem is alakulhatott volna az este.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.09.05, 22:46 | Üzenet # 57
Yaoista
- Hm, ritka pillanat. *Kuncogok.* - Azt beszéltük. Válaszd ki a filmet. *Puszillak meg.* - Egyet értek. *Cirógatom meg az arcod.* - Szóval nekem van jó illatom? *Kérdezem mosolyogva, majd adok egy apró csókot.* - Hozom a bort. *Állok fel.* - Vöröset vagy fehéret kérsz? Esetleg rosé? *A válaszod után hoztam a megfelelőből egy jó minőségűt és persze jó poharakat hozzá. Töltök neked, majd magamnak is.* - Mit választottál? *Kérdezlek közben, ahogy újra átkarollak.* - Holnap addig fogok veled szeretkezni, hogy már járni nem fogsz tudni. *Közlöm veled.*

MioDátum: Szombat, 2020.09.05, 23:18 | Üzenet # 58
Yaoista
- Ne szokj hozzá.*Vigyorgok.* - Rendben.*Bólintok.* - Igen nagyon jó illatod van.*Túrom kicsit a fejem a nyakadhoz és bele is csókolok.* - Micsoda választék, akkor legyen rosé.*Felelem.* - Ezzel a borral még nem találkoztam.*Állapítom meg.* - Köszönöm.*Neked dőlök.* - Addig jutottam, hogy legyen valami vígjáték, de többre nem. Van ötleted?*Kérdezlek, majd a tényekre csak elvigyorodom.* - Behajtom rajtad remélem tudod.*Csókollak meg kicsit vadabbul.* - Khmm bocsi.*Kuncogok.* - Ránk.*Koccintok veled.* - Mint mindig remek választás.*Mondom miután beleittam.* - Ebből vinnék kóstolót az újdonsült párocskámnak.*Biztos ízlene nekik.* - Tudod azért már elég sok esküvőn túl vagyok, de ilyen párossal ritkán találkozom. Komolyan jó rájuk nézni, annyira szeretik egymást.*Ismersz én aztán ritkán mondok ilyet.* - Ilyenkor még én is úgy gondolom, hogy megházasodnék.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.09.06, 23:42 | Üzenet # 59
Yaoista
- Gondoltam megleplek valami különlegessel. *Hiszen ez egy különleges este.* - Igazából nincs, ezért hagytam rád. *Kuncogok halkan.* - Bíztam benne. *Hasonlóan csókollak, azért nehéz magam visszafogni melletted.* - Semmi gond. *Koccintok veled.* - Ránk. *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy ízlik. *Iszok bele én is.* - Rendben. Nem egy olcsó választás, de szerintem nagyon is megéri az árát. Minőségben kifogásolhatatlan. *Rettentő kellemes aromája volt.* - Húha, ilyet még sosem hallottam tőled. *Lepődök meg.* - Ki tudja mit tartogat a jövő. *Cirógatom meg az arcodat.* - Persze nem most, de egy nap a jövőben, én el akarom venni a párom, még akkor is, ha ehhez utazni kell. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Hétfő, 2020.09.07, 00:08 | Üzenet # 60
Yaoista
- Kedves vagy.*Mosolyodom el.* - Akkor még kicsit gondolkozom, bár részemről most még beszélgetnénk.*Film még ráér.* - Sose kóstoltattál velem rosszat.*Teljes mértékben megbízom az ízlésedben.* - Legtöbb pénzt a fogyasztásra szánják, szóval nem lesz gond. Az a megérzésem, hogy majd rendelned kell nagyobb mennyiségben.*Erre majd visszatérünk, ha tudjuk pontosan a dolgokat.* - Látod ma mennyi meglepő dolgot mondok.*Nevetek fel.* - Ilyet még senkinek nem mondtam.*Bár ez nem meglepő.* - Ebben viszont biztos voltam.*Mosolyodom el.* - Akkor figyelj, mert fokozom a dolgokat, de ezt senkinek sem szabad elmondanod, mert a végén még annyi a jól felépített imidzsemnek.*Nevetek fel.* - Talán ha egyszer megházasodom, akkor a helyszín is meg van, ami nem más, mint a nyaralónk. Ott töltöttem a nyaraimat gyerekként és később is sokat mentem vagyis mentünk. Még most is nagyon szeretek lejárni, tudod ott jönnek a legjobb ihletek. Maga a környék is nagyon szép és nagyon sok emlék köt oda.*Mosolyodom el lágyabban.* - Majd téged is elviszlek oda.*Ami azért elég nagy dolog, mert nem hívok meg akárkit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 00:31 | Üzenet # 61
Yaoista
- Igazából én is szívesebben beszélgetnék. *Cirógatlak közben finoman.* - Nem szokásom. *Igényes vagyok az italaimra.* - Csak szólnod kell, tudod. Egy üveg van még, amit nem nyitottam ki, azt nyugodtan magaddal viheted mintának. Remélem nekik is ízleni fog. *Mennyiség esetén meg úgy is faragunk az árból is.* - Ez a meglepetések napja. *Vigyorgok.*- Bár őszintén.. az ilyen meglepetéseket szeretem. *Csókollak meg kicsit lágyabban.* - Kiscserkészbecsszó, hogy nem mondom el senkinek. *Kíváncsian várom, hogy mit is mondasz nekem, de csak mosolyogni tudok rajta.* - Tudod, szerintem a szíved mélyén te igen csak romantikus lélek vagy. *Tetszett, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá.* - Ez nagyon jól hangzik és igazán megtisztelő. *Puszilom meg a fejed.* - Mutatok én is valamit. *Picit otthagytalak és hoztam egy üveg bort.* - Ezt a szüleim készítették abban az évben, hogy megszülettem. Az esküvőmön fogom meginni a párommal. *Őszintén szólva tetszettél annyira, hogy akár te is lehetsz az pár év múlva.* - Különleges, nincs sok üveg belőle. Talán még a pincénkben van két üveg ezen kívül. *Miután megnézted, vissza is vittem.* - Figyelek a tárolására. *Természetesen volt borhűtőm.* - Sosem hittem, hogy van egy ilyen oldalad. *Jegyzem meg azért.*

MioDátum: Hétfő, 2020.09.07, 20:22 | Üzenet # 62
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolyodom el.* - Nem hiába vagy te az egyik legjobb.*Mástól nem is rendelek, kivéve ha megrendelőnek más elképzelése van, de ez a ritkábbik eset.* - Tényleg te a vagy a legjobb, köszönöm.*Puszit is kapsz.* - Viszont nem szeretném ingyen elvinni, de mivel ismerve téged fizetni úgyse engednél, ezért egy ebédre vagy éppen vacsorára a vendégem vagy.*Ebből meg én nem engedek.* - És még hosszú este.*Vigyorgok én is.* - Azt meghiszem.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Helyes.*Nevetek fel, olyan vicces vagy.* - Azt mondod? Nos azért a munka miatt egy némi romantika szorult belém, de talán van abban is igazság amit mondasz vagy inkább úgy mondanám, hogy a magam módján vagyok az.*Talán ez a megfelelő kifejezés rá.* - Most nem azért, de ez valóban megtisztelő. Nem sok embert vittem oda.*Számomra szent hely.* - Rendben.*Bólintok és kíváncsian várlak vissza.* - Te viszont valóban romantikus vagy.*Elveszem az üveget.* - Nagyon szép és igazán kedves gondolat.*Biztos vagyok benne, hogy ez neked meg is fog valósulni és ki tudja lehet én fogok az oldaladon állni.* - Hülye.*Szakad ki belőlem, szerencsére nem vagy ott de simán hallhattad.* - Természetesen, erre én is figyelek mindig.*Látszik hogy kissé ki vagyok magamra. biggrin *

szela00Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 23:20 | Üzenet # 63
Yaoista
- Szeretem, ha fényeznek. Ne hagyd abba. *Vigyorgok, mert persze csak vicceltem.* - Ugyan már, ez semmiség. *Puszid nagyon jól esett.* - Egy randira sose mondanék nemet. *Mosolyodom el.* - Bizony hosszú. *Vártam mit tartogatsz még a tarsolyodba.* - Igen, talán ez a legpontosabb megfogalmazás. A magad módján. De ez így is van rendjén. *Cirógatom meg az arcod.* - Sejtettem, ezért is mondtam. *Amennyire tudom, olyan státuszba meg pláne nem vittél senkit, mint amibe én vagyok.* - Egy kicsit talán. *Ismerem be.* - Igazából csak szeretem kimutatni, ha törődök valakivel. *Elmélkedem hangosan. Hallottam, ahogy az mondod "hülye" csak hova rakni nem tudtam.* - Szóval mi volt ez hülye? *Kérdezem kíváncsian.* - Nem szoktál ilyet mondani. *Iszogatok közben.*

MioDátum: Hétfő, 2020.09.07, 23:55 | Üzenet # 64
Yaoista
- Ki nem és téged elég könnyű és látod megint dicsértelek.*Nevetek fel.* - Nagyon helyes.*Mosolyodom el én is.* - Szerintem is.*Imádom, amikor egyetértesz velem.* - Akiket vittem ők is barátok voltak.*Bár szerintem ezt magad is kitaláltad.* - Mert mellette kedves is vagy.*Neked sokkal kedvesebb személyiséged van, mint nekem.* - Basszus hallottad?*Akadok jobban és még a bort is lehúzom.* - Muszáj erre felelnem?*Kérdezlek és töltök még magamnak.* - Hol gyújthatok rá?*Kérdezlek.* - Csak az esküvőn gondolkoztam el...*Felelem végül, de kissé el is pirulok. Ennyiből már kitudod találni és konkrétan nem fogom kimondani.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.09.08, 22:43 | Üzenet # 65
Yaoista
- Jól megy. *Kuncogok kicsit. Elmosolyodom, ahogy folytatod, hogy csak barátaid voltak ott.* - Ezt még jobb hallani. *Még akkoris, ha sejtettem, jó volt hallani, hogy valóban így van. Adtam egy finom rövid csókot és csak kedvesen mosolygok.* - Csak azokkal vagyok kedves, akikról úgy gondolom, hogy megérdemlik és fontosak nekem. *Most pont tapasztalhattad, hogy milyen bunkó is tudok lenni az még csak a jéghegy csúcsa volt.* - Igen, hallottam. *Erősítem meg.* - Érdekel, de ha nagyon nem akarod elmondani, akkor nem erőltetem. *Szerettem volna, ha kényelmesen érzed nálam.* - Értem. *Nem kérdeztem rá, már az is meglep, hogy ennyit mondtál.* - Az erkélyen. Menj előre, mindjárt viszek egy hamutartót. *Hagytam, hogy kimenj, majd összeszedve egy hamutartót és egy plédet, utánad mentem.* - Parancsolj. *Rakom le, majd mögéd lépve átöleltelek és betakartam magunkat.* - Nehogy megfázz. *Puszilom meg a buksidat.* - Jó illata van a hajadnak... *Teszem hozzá.*

MioDátum: Hétfő, 2020.09.28, 20:27 | Üzenet # 66
Yaoista
- Ezt csak magadnak köszönheted.*Kacsintok rád.* - Helyes.*Mosolygok és azért a csókodat kicsit elnyújtom.* - Így még jobb.*Örülök, hogy közéjük tartozom.* - Bár szerintem te annyira nem tudsz bunkó lenni, mint például én.*Nem tudom elképzelni.* - Mondom én hogy kedves vagy.*Célzok arra, hogy nem kellett volna elmondanom.* - Rendben.*Biccentek és ki is megyek, ahol rágyújtok. Meglepett, hogy nem tettél semmi megjegyzést, amit nem bánok, hiszen így is zavarban vagyok, amihez nem vagyok hozzászokva.* - Köszönöm.*Mondom mindkettőre.* - Tényleg mindenre figyelsz.*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy tetszik.*Dőlök neked.* - Te nem gyújtasz rá?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.10.31, 22:59 | Üzenet # 67
Yaoista
- Az egészen valószínű. *Nevettem el magam.* - Csak pár emberrel. *Mosolyodom el.* - Nincs mit. *Cirógatlak finoman.* - Igyekszem, meg tényleg nem lenne jó, ha beteg lennél. *Teszem hozzá.* - Jó lesz melletted aludni. *Állapítom meg.* - De igen. *Veszem elő a sajátomat is.* - Meggyújtod nekem? Nem akarlak elengedni. *Puszilom meg a fejed. Amint így tettél, szívni is kezdem, de persze nagyon vigyáztam, hogy meg ne égesselek vagy a hamu rád ne szálljon.* - Tetszik, hogy így el tudunk lenni.

MioDátum: Vasárnap, 2020.11.01, 21:01 | Üzenet # 68
Yaoista
- Nos ha nem ezt mondtad volna, akkor az hazugság lenne.*Nevetek fel.* - Örülök, hogy közéjük tartozom.*Sokat jelent.* - Pedig akkor ápolhatnál, mondjuk szörnyen rossz beteg vagyok, de gondolom ezzel nem leplek meg.*Nevetek fel. Így is van egy stílusom, akkor meg tényleg elviselhetetlen vagyok.* - Igen nagyon jó lesz, ez lesz az első.*Ez csak nekem köszönhető, hiszen az én hülyeségem volt, hogy nem alszok veled. * - Ne is engedj el.*Kuncogok és meggyújtom a cigidet.* - Nekem is.*Mosolyodom el.* - Voltak kételyeid?*Kérdezlek és a szabad kezemmel a karodat kezdem el finoman cirógatni.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.11.10, 20:55 | Üzenet # 69
Yaoista
- Akkor is tudlak ápolni, ha addig duglak, míg már mozdulni se tudsz és az mennyivel kellemesebb. *Nevettem el magam.* - De vigyáznék rád egyébként is. *Teszem hozzá.* - Igen. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem foglak. *Szorítalak kicsit jobban magamhoz.* - Köszönöm. *Mondom a cigire. Kérdésedre kicsit elgondolkoztam, végül csak adtam egy puszit, persze előtte kivettem a cigit.* - Egy kevés. Nem tudtam, hogy alakulnak a dolgok. Mármint... igen, kijövünk egyébként, de ez mégis más.

MioDátum: Szerda, 2020.11.11, 20:59 | Üzenet # 70
Yaoista
- Ezt nyugodtan alkalmazhatod.*Vigyorodom el.* - Igen tudom jól, én is rád.*Magammódján gondoskodó tudok lenni.* - Édes vagy.*Mosolyodom el erre és a szorításra is.* - Megértelek.*Most én hallgatok el egy kicsit, amíg el nem szívjunk mindketten a ciginket. Elnyomom, majd szembe fordulok veled és átkarolom a nyakadat.* - Én is kételkedtem magamban, így nem meglepő hogy te is így tettél, na meg elég indokot adtam rá. Azt is megértem, ha még mindig van benned, ez szerintem teljesen természetes. Bennem is van még egy kis kétely, de szerintem nagyon jó úton haladunk.*Számomra ez nagy előrelépés, hogy itt vagyok.* - Annyit meg még hozzátennék, hogy vigyázz miket mondasz, mert így is nagyon nehéz magam visszafogom.*Jegyzem meg az első mondatodra visszatérve.* - Akkor filmezünk.*Kapsz egy puszit is és kézen fogva bemegyek veled.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.11.22, 18:52 | Üzenet # 71
Yaoista
- Csak veled. *Mondom az édesre. Nem mondok semmit én sem addig, amíg cigizünk. Mikor megfordulsz, engedlek és elmosolyodom, ahogy átkarolod a nyakam. Meglepett amit mondtál. Végig hallgatlak, de még nem mondok semmit, hanem bemegyek veled. Mielőtt nagyon elhelyezkednél visszahúzlak magamhoz és lágyan megcsókollak.* - Nem benned kételkedtem. *Jegyzem meg.* - És már egyáltalán nem haragszom. Sőt, őszintén... kicsit különlegesnek is érzem magam amiatt, hogy megijedtél. *Csókolok a nyakadba. Tőled azért ilyenre nem számít az ember.* - Ez más, mint az eddigi kapcsolatunk és van, hogy egy-egy estére összepasszolnak, főleg ha szex a vége. *Közben végig ölellek magamhoz.* - Azt nem tudtam biztosra, hogy szex nélkül is ugyanúgy élvezzük-e majd az együtt töltött időt. *Fontos volt a szex, de a többi is.* - De azt hiszem, ezen felesleges aggódni. *Mosolyodom el és adok még egy csókot.* - Na nézzük azt a filmet. *Engedlek el.* - Kérsz kukoricát? Csináljak?

MioDátum: Vasárnap, 2020.11.22, 20:43 | Üzenet # 72
Yaoista
- Akkor tényleg különleges vagyok.*Mosolyodom el.* - Ez rólad is elmondható.*Én aztán főleg nem vagyok kedves az emberekkel. Bent a csókodat kiélvezem, majd elmosolyodom.* - Már éppen akartam kérdezni, hogy nem akarsz e valamit mondani.*Kuncogok* - Annak örülök, hogy nem haragszol és tényleg különleges vagy.*Ilyen szempontból erre még nem volt példa.* - Pedig tudod hogy nem vagyok az a ijedős fajta.*Ez még számomra is új.* - Igen egyetértek.*Bújok hozád.* - Szerintem is felesleges, hiszen most se szexelünk és jól el vagyunk. Igazából nekem nem volt kétségem, de téged megértelek.*És ezt csakis magamnak köszönhöttem.* - Örülök, hogy már nem így vélekedsz.*Most én csókollak meg.* - Benne vagyok.*Mosolygok rád és adok neked egy puszit. Amíg kint vagy hasznossá tettem magam és beteszek egy vígjátékot.* - Jó illata van.*Mondom, amikor visszajössz.* - Remélem nem baj, ha választottam, bár számomra a film csak másodlagos.*Jegyzem meg.* - Miért hitted hogy szex nélkül nem leszünk meg?*Kérdezlek kíváncsian.* - Előtte azért mindig beszélgettünk.*Még ha meg is értelek, érdekel hogy miért is gondoltad így.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.11.27, 00:08 | Üzenet # 73
Yaoista
- Nem kell aggódnod, hogy valaha csöndben maradok. *Mosolyodom el.* - Tényleg tetszel. *Mondom kicsit komolyabban. Szerettem volna, ha megérted, hogy attól még, hogy úgy érzem, jó, ha hagyunk egymásnak teret, komolyan gondolom.* - Igen, tudom. *Mosolygok újra.* - Igen... *Cirógatlak finoman, ahogy bújsz hozzám. Csókod természetesen viszonzom és kimegyek kukoricát csinálni. Egy jó nagy adaggal hoztam, hogy bőven elég legyen.* - Örülök. *Ülök le melléd.* - Nem baj, sőt jól tetted. *Puszillak meg. A kanapén kényelmesen elhelyezkedtem veled és magamhoz ölellek. Már vártam, hogy mikor kérdezel rá a dolgokra.* - Igen, de hogy mondjam... *Elmélkedem.* - Ha elfogy a téma és nem marad beszélgetni való, akár csak semmiségekről is,  még ott a szex. Most nincs ott. Vagy élvezzük egymás társaságát és beszélgetünk, flörtölgetünk, vagy rettentő kínos lesz. *Nevettem el magam.* - Nem tudom, hogy jól elmondtam-e mire gondolok. *Puszilom meg a buksid.*

MioDátum: Szombat, 2020.11.28, 19:04 | Üzenet # 74
Yaoista
- A csend tud még kellemes is lenni.*Jegyzem meg, hiszen veled azt is élvezném, de értem mire gondolsz.* - Ahogyan te nekem.*Még senki se tetszett így mint te, ezért is viselkedtem hülyén. Amikor magadhoz ölelsz rögtön hozzád bújok.* - Most már értem.*Nevetek fel én is.* - Én ettől nem tartok. Tudod, akit én kedvelek és téged nagyon is bírlak, amellett be sem áll szám. Alapból még sok mindent nem tudunk egymásról, de melletted még simán elbeszélek a semmiről is.*Kuncogom el magam.* - De ha talán mégis kifogynánk a témából, akkor csókolóznák, bár ha belendülünk, akkor felizgulok szóval annyira nem jó ötlet.*Elmélkedem.* - Maximum, akkor alszunk.*Nevetek fel én is.* - Látod erről beszéltem be se áll a szám.*Még sose engedtem el magam a társaságodban.* - Én úgy gondolom, hogy igazából alig fogunk aludni, mert átbeszéljük, majd az éjszakát.

szela00Dátum: Péntek, 2020.12.04, 02:59 | Üzenet # 75
Yaoista
- Valóban. *Mosolyodom el. Elmosolyodom válaszodra és adok egy finom csókot.* - A legjobb. örülök, hogy ennyire élvezed a társaságom. *Szinte már édes voltál.* - Ennyi. *Nevetek fel veled.* - Én azt nem bánom. Tetszik, ahogy fecsegsz. *Vigyorgok, mert gondoltam, hogy ezen ki fogsz akadni, de annyira édes voltál.* - Valószínű, bár egy keveset nem lenne rossz, mert egyesek dolgoznak holnap. *Puszilom meg az arcod.* - Nekem nincs dolgom, de nem lenne jó, ha fáradt lennél. Micsoda dolog lenne karikákkal megjelenni, nem igaz? *Tudtam, hogy hiú vagy.*

Keresés: