Az alkohol bolonddá tesz...
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 20:17 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Az alkohol oldja a gyávaságot.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.05, 22:44 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Egyre jobban élvezem.*Ezzel sose volt gond és ez egyre inkább fokozódik.* - Hogy mit csinálok? Én aztán nem fecsegek.*Háborodom fel, majd felhúzva a pólódat megharapom a pocakodat.* - Pedig a nyakadnál érdemelted volna meg.*Közlöm veled.* - Ugyan én bírni fogom.*Mosolyodom el.* - Még kérek pár puszit az előbbi beszólás miatt, de ide kérném.*Mutatok az ajkaimra.* - Ugyan én még karikákkal is jól mutattok.*Nevetek fel.* - De igazad van, azért remélem még nem küldesz el aludni.*Pimaszkodom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 20:50 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| *Ahogy megharapsz, játékosan feljajdulok.* - Ó, jajj... micsoda támadás.*Kuncogok.* - Ki mondta, hogy nem haraphatod meg a nyakam? *Kérdezem vigyorogva.* - Bár nem haragszom meg, ha nem izgatsz fel. *Húzlak vissza magamhoz.* - Ha bírni fogod, akkor jó. *Mosolygok én is rád.* - Hm, akkor annak nagyon finom puszinak kell lennie, hogy megbocsáts nekem. *Odahajol és finoman kóstolgatni kezdem ajkaid, majd igencsak elmélyítem azt a csókot.* - Megfelel? *Kérdezem kíváncsian.* - Te mindenhogy baromi dögös vagy. *Közlöm veled a tényeket.* - Eszemben sincs... *Csókollak meg újra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 21:40 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| - Nagyobbat szeretnél kapni?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ott a pont, eddig se panaszkodtál.*Vigyorodom el.* - Na ez meg a másik ez is benne volt, az még számomra is izgató, pedig nem az én nyakam szívnák.*De a nyögésed meg igen csak beindítana.* - Simán bírni fogom.*Bár van eset amikor túlhajtom magam, de most nem tartok ott.* - Pontosan.*Értek egyet de már szinte az öledbe mászom.* - Khmm bocsi.*Ülök vissza a helyemre.* - Túlságosan is.*Azért ez tényleg felére egy kínzással bár élvezem is.* - Köszike, imádom hogy fényezed az egom.*Kuncogok.* - Helyes mert úgyse mennék.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Mondtam már hogy mennyire imádom az ajkaid?*Simítok rajta finoman.* - Annyira finomak és hívogatóak.*Csókollak meg most én.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 21:33 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| - Hm, más körülmények között, ha nincs fog nyom, nem is ér. *Vigyorgok.* - Egyébként is szeretek garbót hordani, na meg az se zavar, ha más látja. *Nem szoktam magam zavartatni.* - Majd kóstolgatsz máskor és máshol. *Vigyorgok.* - Vigyázok azért rád. *Mosolyodom el. Nekem nagyon tetszett, hogy az ölembe kötsz ki. Finom átkarolom a derekad és belehúzlak rendesen.* - Mennyivel jobb. *Puszillak meg.* - Ne menj. *Húzlak vissza magamhoz.* - Óh, pedig így is csillog. *Kuncogok.* - Micsoda rossz fiú. *Kuncogok.* - A tieid is. *Élvezem a csókjaid egyre jobban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 22:10 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Ennél szebben én se mondhattam volna.*Vigyorodom el.* - Igaz és mellette nagyon jól áll.*Mosolyodom el.* - Az meg másik, senkinek semmi köze hozzá.*Értek egyet.* - Holnap már kóstolgatni foglak, abban biztos lehetsz.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Igen tudom.*Nézzek rád lágyabban, de azért kissé zavartan, hiszen ezt még mindig szoknom kell.* - Bizony.*Kuncogok.* - Tudod, hogy sokkal kényelmesebb így de nagyobb a kisértés is.*Így nagyon közel vagyok hozzád.* - Szinte már ragyog.*Nevetek fel.* - De még milyen rossz...*Még te se tudod, hogy mennyire is vagyok rossz.* - Akkor most pótlok.*Mielőtt bármit kérdeznél végig nyalok a nyakadon, majd kicsit megharapom.* - Ezt nem bírtam kihagyni és reggel még többet kapsz.*Csókolok bele majd az ajkaid veszem célba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.03.01, 00:20 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Pontosan. *Nem adok mások véleményére igazán.* - Türelmetlenül várom. *Csókollak meg nyalásod után.* - Mitől jöttél zavarba? *Kérdezem kíváncsian.* - Én élvezem a kísértést. *Csókolok a nyakadba.* - Nem csak szinte. *Nevetek veled.* - Van egy olyan sejtésem, hogy nekem nem gond, hogy rosszfiú vagy. *Nyakamra sóhajtottam egyet, majd harapásod után elkaptam az arcod és hosszan megcsókollak.* - Csak óvatosan piszkáld az alvó oroszlánt. *Nyalok végig ajkaidon.* - Megbeszéltük. *Morranok egyet halkan, majd persze elmerülök csókodba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.03.01, 01:44 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Ahogyan én is.*Lehelem az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Miattad, hogy mondtad vigyázol rám, tudod hogy ez nekem szokatlan még.*Magyarázom.* - Én is csak van egy határ miután már nem bírok magammal és tudod jól, hogy melletted nagyon nehéz magam visszafogni.*Sóhajtok fel picit a nyakamra.* - Oké ott a pont.*Nevetek veled együtt.* - Szerintem te kifejezeten élvezed.*Vigyorodom el.* - Fincsi.*Csókollak vissza igen csak hevesen.* - Pedig most nincs szándékomba, de holnaptól nem így lesz.*Én finoman az ajkaidra harapok. Csókodat hosszasan elhúzom, majd még egy puszit is kapsz.* - Na de tényleg vigyázzunk.*Mosolyodom el és hozzád bújok.* - Tudod nem akarom, hogy a végén ne bírjál magaddal.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.03.28, 21:58 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Lesz időd megszokni, úgy gondolom. *Mosolyodom el jobban, nem hittem, hogy erre jössz zavarba.* - Igen, tudom és nagyon élvezem, hogy alig bírod. *Kuncogok halkan.* - Ó, még szép. *Vigyorgok én is.* - Reméltem is, hogy holnaptól változások lesznek. *Kuncogok. Az biztos, hogy egy kiadós szex-szel fogjuk kezdeni a napot. Puszidra elmosolyodom, valahogy nem számítottam rá, de édes gesztus volt.* - Vigyázunk. *Cirógatom meg az arcodat.* - Hm, még bírom, de nem mondom, hogy sokáig, ha így csókolsz. *Nevetek fel és adok egy apró csókot az ajkaidra. Nagyon lágyan figyellek és finoman cirógatni kezdem a combod.* - Tényleg örülök, hogy ma végül dűlőre jutottunk. *Mosolyodom el.* - Nem szoktam üzleti partnerrel kezdeni komolyabban, de... szerintem nálunk nem lesz gond.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2021.04.07, 20:41 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| - Egyetértünk.*Mosolyodom el.* - Magamtól is rájöttem, de megértelek.*Nevetek fel.* - Az biztos, hogy minél korábban kell kelnünk.*Vigyorodom el.* - Igaz, hogy bizonyítani akarok, de mellette nagyon kívánlak.*Még ilyet senki se éreztem.* - Helyes.*Simítom a pofimat a kezedbe.* - Én is élvezem a helyzetet, de inkább ne játszunk olyat, hogy kinek nagyobb az önuralma.*Biztos hogy te nyernél.* - Én is örülök és köszönöm hogy türelmes voltál és azért is hogy nem haragszol rám.*Sokat jelent.* - Előre is bocsánatot kérek a viselkedésemért.*Nevetek fel, bár nem viccnek szánom. Biztos vagyok benne, hogy majd amikor lesznek vitáim az miattam lesz.* - Ezzel én is így vagyok, de mi ezt is megfogjuk oldani.*Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 17:11 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| - Hajnalban rád mászok. *Vigyorgok és belecsókolok a nyakadba.* - Tetszik, hogy ennyire elszánt vagy. *Mosolyodom el.* - Olyat ne, legalábbis most ne. *Nevettem el magam.* - Egy kicsit azért haragszok. *Jegyzem meg neked.* - De majd kiengesztelsz engem, nem? *Csókollak meg lágyan.* - És már nem is fogok haragudni. *Vigyorodom el.* - Ez tetszik. *Nevettem el magam.* - Biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk oldani. *Fogom meg a kezed és belecsókolok a tenyeredbe.* - Örülnék nagyon, ha összejönnénk. *Ölellek magamhoz szorosabban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 18:02 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Vagy én rád.*Vigyorgok, ami egy kis sóhajba megy át.* - Mingig is az voltam veled kapcsolatban meg főleg az vagyok.*Mosolyodom el én is.* - Ahogy mondod.*Nevetek én is.* - Tényleg haragszol még?*Oké teljesen jogos, de ugye arról volt szó, hogy már nem haragszol.* - Igen igen ki.*Suttogom az ajkaid közé és el is húzom a csókodat.* - Mégis mit tehetnék az ügy érdekében? Ami nem testiség vagy holnap engeszteljelek ki?*Lehelem a füledbe, ami azért kissé erotikusra sikeredik.* - Mit mondasz?*Pillantok rád.* - Igen én is.*Bújok hozzád.* - Jók a megérzéseim.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 00:12 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Nincs kifogásom. *Kuncogok mellé.* - Ezt jó tudni. *Bár az eddigi viselkedésed nem ezt mutatta, de reméljük, ez változni fog.* - Pont annyira, hogy egy békülő szex segít rajta. *Vigyorgok és belecsókolok a nyakadba.* - Valahogy úgy. *Csókollak meg újra.* - Bár mondjuk, ha tennél valamit, akkor egy masszázst nagyon szívesen fogadok. *Puszillak meg.* - Nem is gondoltam, hogy ilyen bújos nyuszika vagy. *Szorítalak magamhoz.* - Nekem is. *Nyújtom el csókod és finoman simogatlak.* - Yasu. *Szólalok meg komolyabban.* - Ha én akarok valakit, azért sok mindenre képes vagyok és megszerzem magamnak. *Simítok végig az arcodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 12:02 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Azzal pedig nem lesz semmi probléma.*Vigyorodom el én is, az újabb csókod ellen nincs kifogásom.* - Szívesen, akár most is, ha vállalod a kockázatot.*Vigyorodom el pimaszul.* - Ezzel már ketten vagyunk mert ezt is csak te váltod ki belőlem.*Veled tényleg minden más és ami egyben jó de kissé ijesztő érzés is.* - Igen?*Pillantok rád és a szavaidra láthatóan zavarba jövök, amire egy picit elkapom a tekintetem.* - Kíváncsian várom, hogy mégis mire vagy képes.*Mondom miután ismét rád nézzek.* - Úgy érzem hogy neked ez talán sikerülni fog.*Simítok a kezedre, majd megcsókollak.* - Kíváncsian várom, hogy milyen messzire vagy képes elmenni, hogy megkaphassál.*Jegyzem meg, mert lássuk be, minden vagyok csak nem egyszerű.*- Akkor hozam az olajat?*Kérdezlek, mintha semmit se kérdeztem volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 14:18 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| - Annyire nem vagy bátor. *Nevetek fel.* - Örömmel hallom. *Mosolyodom el kicsit. Imádtam, ahogy zavarba jössz.* - Sok mindenre. Nem árulom el előre a trükkjeim. *Csókolok a nyakadba ismét.* - Csak talán? *Húzom fél oldalas mosolyra a szám.* - Maradjunk annyiba, hogy ma csak azért mentem el a buliba, mert tudtam, hogy ott leszel. Igazából azt is tudtam, hogyha felbosszantalak egy kicsit, akkor beszélni fogsz velem. *Jegyzem meg.* - Később. *Finoman elkezdem kóstolgatni a nyakad.* - Nem akarlak húzni, de annyira finom a nyakad. *Puszilgatom lágyan, majd közre fogva az arcod hosszan csókolni kezdelek.* - Remélem elég meggyőző vagyok. *Suttogom ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 15:44 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Azt megértem.*Nevetek fel.* - Még jó hogy.*Kuncogok.* - Ne is mert úgy oda az izgalom.*Sóhajtok fel picit.* - Nos nem akarom, hogy előre elbízd magad.*Arról nem is beszélve, hogy azért még én is tartok magamtól, hogyan is fogok rád a későbbiekben reagálni.* - Milyen rafinált vagy és milyen igazad is lett.*Vigyorodom el.* - Ezt pedig neked kéne később csinálnod.*Nyögök.* - Túlságosan is.*Suttogom kissé kábán, majd kapcsolva elhúzódok tőled.* - Direkt csinálod igaz? Figyelj oké azt mondtam, hogy bizonyítani akarok, de rohadtul megnehezíted a helyzetem.*Közlöm veled és rágyújtok egy cigire.* - Ohh basszus...*Ülök kicsit arrébb és próbálok lehiggadni.* - Még egy ilyen húzás és felfogok izgulni.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 16:47 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Értem. *Nevettem el magam az elbízásra.* - Ennyire már ismerlek. *Puszilom meg az arcod.* - Abbahagyjam? *Kérdezem két apró csók között. Ahogy elhúzódsz, elmosolyodom kicsit.* - Igazából nem. *Tényleg nem direkt csináltam, egyszerűen csak ilyen hatással voltál rám.* - Mondanám, hogy sajnálom, de őszintén... örülök, hogy ilyen hatással vagyok rád. *Fogom meg a kezed és adtam egy csókot a kézfejedre.* - Akkor mi legyen, hogy ne húzzuk egymást? *Kérdezlek és közben finoman simogatom a kézfejed.* - Nem akarok nehezíteni neked. *Mosolygok rád kedvesen. Látszik rajtam, hogy mennyire tetszel nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 18:30 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Igaz.*Bólintok.* - Mára igen, mert túlságosan is élvezem.*Alapból érzékeny pontom és ez nálad csak fokozodik.* - Valóban?*Vonom fel a szemöldökemet.* - Sejtettem.*Bár fordítva én is így lennék, na meg alapból élvezem én is, hogy milyen hatással vagyok rád.* - Az jó lenne vagyis te engem, hiszen azért most egészen viselkedek.*Te vagy aki nem bír magával.* - Tudod Noel szerintem te most nem mondasz igazat. Igen csak élvezed a helyzetet, sőt lehet hogy ez a büntetésem része is.*Elmélkedek és közben a kézfejedet cirógatni kezdem.* - A lényeg, hogy viselkedjél.*Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2022.05.30, 23:03 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - Akkor majd máskor kihasználom. *Simítok végig finoman az a ponton, de inkább kedveskedően.* - Igen, jó fiú vagy. *Kuncogok halkan.* - Lebuktam. *Nevettem el magam.* - Mármint azzal, hogy élvezem. Tényleg tetszik, hogy így reagálsz rám, de egyáltalán nem büntetés. *Kicsit elhallgattam és közben cirógatom én is a kezed.* - Őszintén, inkább voltam megsértve, mint mérges.... és mérges sem azért voltam, amiért szerintem te gondolod. *Jegyzem meg.* - Igen, igen, értettem. *Nevetek fel. Azért felálltam, majd beültem mögéd és magamhoz ölellek.* - Ez még belefér? *Puszilom meg a buksid, miközben átölellek a hasadnál, de nem húzlak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2022.05.31, 22:11 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Máskor vagyis holnaptól már ki is kell használnod.*Nevetek fel.* - Azért ezt nem sűrűn szokták mondani.*Erre okot is adok bőven.* - Le bizony, azért ennyire már ismerlek.*Nevetek veled együtt.* - Tényleg nem?*Ezt viszont nem gondoltam volna.* - Miért szerintem mit gondolok?*Kérdezlek kíváncsian.* - Úgy mondom, hogy megsérteni se akartalak, csak hát elég sokszor egy pöcs tudok lenni és nem veszem észre magam.*Ezzel nagyon is tisztában vagyok.* - Igen bele, majd szólok, ha ez is sok.*Kuncogok és neked dőlök.* - Kellemes nagyon.*Mosolyodom el.* - Jó így lazítani, azért picit fáradt vagyok.*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.06.05, 02:17 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| - Értettem. *Nevetek veled.* - Pont annyira vagy rossz, amennyire kell. *Alapból a nyakadba csókolnék, de most beérem egy csábos mosollyal, hiszen én is megígértem, hogy viselkedem.* - Jobban is. *Kuncogok mellé.* - Tényleg nem, csak szívom a véred, meg a békülő szexért megéri. *Vigyorgok pofátlanul.* - Meg őszintén... elég édes vagy. *Puszilom meg a fejedet.* - Szerintem azt hiszed, hogy azért haragudnék, ahogy viselkedtél és egy szó nélkül leléptél, ami egyébként részben igaz is. *Teszem hozzá.* - Azért jobban haragudtam, hogy tudtam, hogy bejövök neked, ahogy te is nekem és a randit is élvezted. Inkább az dühített, hogy egy beszari nyuszi voltál szembenézni egy kapcsolattal. *Közben végig finoman cirógatom a pocid. Kicsit elhallgattam, majd csak folytattam.* - Könnyen találok partnert, az igaz. De annál kevesebb az olyan, akivel el is tudnám képzelni hosszútávon. *Veled pedig nagyon is.* - Néha. *Nem vitatkozom, igazad van. Ahogy nekem dőlsz, elmosolyodom.* - Akkor jó. *Kicsit meglep, hogy bevallod, fáradt vagy.* - Akkor mi lenne, ha eldölnénk? Ránk fér a pihenés és az ágyban is magamhoz tudlak így ölelni. *Figyeltem rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2022.06.21, 21:25 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy így gondolod.*Mosolyodom el, édes hogy nem csinálsz semmit.* - Azt mondod?*Kérdezem meglepve.* - Ohh akkor ennek örülök.*Most már végképp megnyugodok.* - Nem mintha alapból nem lenne szex és ez nem is igazi békülő szex, de értelek.*Kuncogok.* - Fura dolgokat találsz édesnek, de köszönöm.*Puszillak meg én is.* - Meg ez nekem csak jó.*Kuncogok.* - Ez így van.*Bólintok.* - Nos teljes mértékben megértelek. Engem is bosszantott volna, sőt saját magamat is bosszantottam, hogy ilyen kis beszari voltam.*De szerencsére jól alakultak a dolgok.* - Ez sokat jelent.*Pirulok el kicsit.* - Ezzel én is így vagyok.*Nem hiába viselkedtem, ennyire hülyén. Nem zavar hogy egyetértesz, hiszen ez az igazság.* - Az jó ötlet.*Kíváncsi vagyok, hogy vajon fogsz e megjegyzést tenni arra, hogy bevallottam fáradt vagyok.* - Akkor mossunk fogat.*Így is teszünk, majd az ágyban hozzad bújok és a fejem mellkasodra fektettem.* - Neked jó így?*Kérdezlek.* - Még azért bírom.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2022.08.29, 21:34 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| *Láttam, hogy megnyugszol, amin csak elkuncogom magam.* - Kezdésnek jó lesz. *Puszillak meg.* - Miért? Mert téged annak talállak? *Kérdezek vissza.* - Azt meghiszem. Elég büszke tudsz lenni. *Nevettem el magam. Ahogy elpirulsz szavaimra, szinte elolvadok. Nem gondoltam, hogy így fogsz rá reagálni. Szépen összekészülök veled a lefekvéshez, majd magamhoz ölellek, ahogy odabújsz.* - Nagyon. *Mosolygok rád.* - Látom, hogy még bírod, de jobb itt kidölni, nem? *Kérdezlek és finoman cirógatom közben a vállad.* - Remélem máskor is fogsz szólni, ha fáradt vagy vagy bármi. *Teszem hozzá.* - Szeretnél még filmezni vagy valami? *Hiszen volt a hálómba tévé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2022.09.12, 20:15 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Most hogy így kérdezed, az is furcsa.*Nevetek fel.* - Ohh de még mennyire.*Túlságosan is.* - Igen sokkal jobb.*Kényelmesebb most már így feküdni.* - Bár valóban elég büszke vagyok, de most is szóltam, így máskor is fogok. Nem hiába mondtam, hogy veled másképpen viselkedek.*Senki előtt nem engedtem el így magam.* - Nem szükséges vagyis ha gondolod, akkor háttérzajnak mehet, de úgyis csak rád figyelnék.*Mondom édesen és egy puszit is kapsz a mellkasodra.* - Te nem vagy fáradt? Azért a stressz fárasztó tud lenni és én okoztam azért most egy kicsit neked.*És még fogok is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2022.10.08, 23:56 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Elég különlegesnek érzem magam. *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy ennyire leengeded a falaid. *Puszillak meg.* - Erre gondoltam én is. *Hiszen te fontosabb voltál, mint egy film. Azért bekapcsolom és elindítok valamit halk háttérzajnak. Puszidra csak mosolygok, annyira édes vagy.* - Egy kicsit igen... *Ismerem be.* - Jót fogok aludni, főleg, hogy itt vagy velem. *Cirógatom meg az arcodat.* - Vagy talán bűntudatod van egy-két álmatlam éjszakám miatt? *Kérdezem kíváncsian és közben finoman cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 01:12 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Mert az is vagy.*Mosolyodom el én is.* - Kicsit ijesztő, de egyben jó érzés is.*Nálad egyáltalán nem bánom.* - Édes vagy.*Mosolyodom el ismét.* - Igen az van és tényleg szégyellem magam. Nem volt szép amit tettem és ahogyan az este elején viselkedtem vagyis ahogyan veled viselkedtem, hiszen Grayt egyáltalán nem.*Az valóban vicces volt.* - De még milyen jó, hogy most már minden rendben van.*Felhajolva megcsókollak, majd utána visszafekszem.* - Mondjuk biztos fogok még pár álmatlan éjszakát okozni.*De azon leszek, hogy ez minél kevesebb legyen.*
|
|
| |